polonski 05.04.07, 09:07 Jezeli to prawda co opisuje redaktor to mam szczery podziw dla przezornosci slowianskiego sasiada. Tylko czekac jak szweinehund_sasiad z ijunakiju podniesie larum wspolnie z bandyckim krajem ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 naiwny list dzieci do Sw. Mikołaja 05.04.07, 12:28 Tę czeską listę życzeń do Wuja Sama czyta się niczmy list naiwnych dzieci do Sw. Mikołaja przed Bożym Narodzeniem. Fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek1947 Re: naiwny list dzieci do Sw. Mikołaja 05.04.07, 12:50 Masz święta rację, nawet wszelkie obietnice Wuja Sama są gó.. warte, co widać po realizacji ofsetu za nasze F-16. Miało być 12 mld $, później mówiono o 10, 8 a ostatnio czytałem, że jak bedzie 5 to daj Boże. Przy takich transakcjach powinna być Zywa kasa na konto albo fora ze dwora. Niech się ślizgają na swoim tyłku a nie szukająjelenia, którego mozna wystawić do wiatru lub na obce rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Mnie bawi cos innego. 15.04.07, 17:15 Ukochany uczen Naszej Pani (Matuszki R.). Zawsze stawiany niesfornym Polakom za wzor rozsadku (przez Matuszke). Panslawistyczny do bolu. Respublika Czeska ... tez wypiela sie na wowe i zamontuje sobie amerykanski radar. A mialo byc tak sielankowo. Pelna finlandyzacja (kto to jeszcze pamieta) Wostocznoj Jewropy. Oj wstretni ci Pindosi. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Czego Praga chce za tarczę 05.04.07, 16:46 jestem przeciwny tarczy ale jeżeli by już ją miano w Polsce zainstalować to do Polskich postulatów dodał by jeszcze inwestycje,pomoc dla armii i rozwój polskiej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: a do tego jeszcze..... 06.04.07, 12:40 pomoc dla zlobkow, szpitali, bezrobotnych, kalek, emerytow, szweinehund_mniejszosci..a bylbym zapomnial das sie jeszcze wykiwac kilku polskim cwaniaczkom i wyslac dodatkowo lapowe dla swin przy korycie. A i jeszcze.....obronic przed szweinehund uporczywie drangnachosten i powstrzymac zapedy bandyty ze wschodu. A polonski Wam podpowie, nie ludzcie sie oni i tak Polakow nie za bardzo lubia a do tego obawiaja sie przyznac do spolki z Polska aby nie zostac posadzonym o .....niech Wam mama Wasza powie. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Ta tarcza nie moze powstac i nie powstanie ODS to 15.04.07, 16:43 pieski CIA tak samo jak PIS partyjki zalozone z pieniazkow CIA w zascianku srodkowo europejskim. www.lewica.pl www.racjonalista.pl www.nie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Czego Praga chce za tarczę 15.04.07, 16:56 > Jezeli to prawda co opisuje redaktor to mam szczery podziw dla przezornosci > slowianskiego sasiada. Polskie postulaty są akurat bardzo podobne, tylko w mniejszym stopniu przeciekają do prasy ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phun Dlatego wiesz ze PL nieczego nie dostanie ani 16.04.07, 20:58 Czesi zreszta tez, rzady obu krajow zgodza sie na wszystko co im podsunie administracja u$$a www.lewica.pl www.partiapracy.pl www.racjonalista.pl Odpowiedz Link Zgłoś