junkier 11.04.07, 14:32 Odgrzewane po raz kolejny danie, kogo jeszcze rusza 'seksafera' poza garstka oplacanych wyksztalciuchow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Brukowiec 11.04.07, 14:33 Mam wątpliwości czy info o tym, że jeden działacz powiatowy groził drugiemu (drugiej) działaczce tego samego szczebla to news na "jedynkę". No ale Gazeta to brukowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: Brukowiec 11.04.07, 14:36 galba napisał: > Mam wątpliwości czy info o tym, że jeden działacz powiatowy groził drugiemu > (drugiej) działaczce tego samego szczebla to news na "jedynkę". > > No ale Gazeta to brukowiec. Cale szczescie, ze jest - nie Galba :D Gdyby nie ten brukowiec wielu rzeczy bysmy nie wiedzieli, a Aneta wciaz by byla k...wa jak chca chorzy z nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers koalicja eunuchow i knurow!! hahahaah! 11.04.07, 14:55 katolyckych skrajnosci - a gdzie tu miejsce na normalnosc????? co?? hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Buhaha, kolejny klon !! Ale prozny wysilek 11.04.07, 14:58 Buhaha, kolejny klon, chyba juz piaty czy szosty !! Ale prozny wysilek, moje posty sa nie do podrobienia i skonczysz jak wczesniejsze klony. Odpowiedz Link Zgłoś
sfw Potwierdzam! 11.04.07, 15:46 rozsądek, bystrość intelektualną, talent dostrzegania i formułowania junkiera nie do podrobienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moze 11.04.07, 16:05 Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moze samo wyjdzie w jakims sledztwie. A Anetka drapie sie wymownie w portfel i udaje ze stara sie przypomniec, kto jest ojcem jej dziecka. Placic, albo sensacje mozecie sobie wyssac z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moz 11.04.07, 16:10 Szczekajcie sobie, PiSowskie kundle łańcuchowe, szczekajcie, to może ładna kość do miski wpadnie. Szczekajcie, póki macie za co. PiS i cała ta żenująca koalicja tonie w szaleństwie Bełkotka, i niedługo spocznie na dnie na wieki. Skończą się więc publiczne pieniądze na wasze propagandowe poszczekiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moz 11.04.07, 16:28 ned . A co ty tak rozpaczliwie wyczekujesz zmiany? Czy dostanisz lepsze mieszkanie, lepsza prace, lepsze zdrowie, dluzsze zycie jak pedo-lewica doszla by do wladzy? Wiec puknij sie w czolo i ochlodz glowe w sedesie. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moz 11.04.07, 18:34 Mieszkanie już mam, niezłą pracę też. Ale najważniejsze będzie dla mnie to, że nie będę się już musiał wstydzić tego, że mieszkam w kartoflanym zaścianku o nazwie Rzeczpospolita Kaczyńska. Nie będę musiał się wstydzić tego, że rządzą w nim zakompleksione miernoty, wespół z kryminalistami i faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
jamjanek Odgrzewane danie?? 03.08.07, 15:34 Junkier: Jak chcesz rozrywki to idź do cyrku, chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moz 11.04.07, 16:29 poszeklu napisal: > Gazeta ma zgryz znow zaplacic Anecie, czy moze > samo wyjdzie w jakims sledztwie. > A Anetka drapie sie wymownie w portfel i udaje > ze stara sie przypomniec, kto jest ojcem jej dziecka. > Placic, albo sensacje mozecie sobie wyssac z palca. ned_pap napisał: > Szczekajcie sobie, PiSowskie kundle łańcuchowe, szczekajcie, to może ładna > kość ... No, to sie obrazil w imieniu Anety i Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Junkier do pięt nie dorsta panu poszeklu 11.04.07, 19:49 to dopiero jest intelekt! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Gorszy zgryz będa miały PiSoluby jak okaże się, 11.04.07, 16:12 że I-szy Strateg szykuje jakąś większą woltę na scenie politycznej i do tego celu jest mu potrzebne zaciskanie pętli na szyi Szamboobrony :-)... Będą musieli rozstać się z ubóstwianiem Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 15:59 Czciciele szamba czyli dyspozycyjni grafomani z GW w temacie rzeka. Rozsądek nie pozwala komentować mi tych rewelacji. Natomiast nurtuje mnie pytanie jaki wyrok powinni dostać konsumenci niewyszukanych trunków którzy często grożą każdą możliwą zbrodnią. Zajmowanie się tymi poważnymi8 oczywiście sprawami będzie wiązało się z wyższą sprawnością wymiaru sprawiedliwości. Z tym jednaki że będzie to sprawiedliwość schizofreniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 16:06 jola_z_dywit6 napisała: > > Rozsądek nie pozwala komentować mi tych rewelacji. cos w tym jest - moze w ogole zrezygnuj z komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 16:18 > Rozsądek nie pozwala komentować mi tych rewelacji. > > cos w tym jest - moze w ogole zrezygnuj z komentarzy... Wierny sojusznik SLD Paranoja Obywatelska razem w wspólnym frocie obrony Ostrowskiej i immunitetów . Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 16:55 jola_z_dywit6 napisała: > > Rozsądek nie pozwala komentować mi tych rewelacji. > > > > cos w tym jest - moze w ogole zrezygnuj z komentarzy... > > Wierny sojusznik SLD Paranoja Obywatelska razem w wspólnym frocie obrony > Ostrowskiej i immunitetów . Nie rozumiem nowomowy. Popieram Partie Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 16:12 Jolka! Biegoj łod komputra! Łaciato zerwało sie z łońcucha, i na sółtysowe w szkude lizie! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: **S___A___M___O___O___B___O___R__ _A** 11.04.07, 18:53 jola_z_dywit6 napisała: > Rozsądek nie pozwala komentować mi tych rewelacji. Gwoli ścisłości, to raczej jego brak. > jaki wyrok powinni dostać konsumenci > niewyszukanych trunków Jak to jaki? Taki sam, jak reszta owych "konsumentów" w biało-czerwonych krawatkach. Problem w wyegzekwowaniu owych wyroków np. "konsumentki" Hojarskiej czy "konsumenta" dra Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___O___R__ _A** 11.04.07, 23:00 Jak to jaki? Taki sam, jak reszta owych "konsumentów" w biało-czerwonych > krawatkach. Problem w wyegzekwowaniu owych wyroków np. "konsumentki" Hojarskiej > czy "konsumenta" dra Leppera. > Prosty człowiek ma zawsze proste recepty. A prawidłowa percepcja nie leży po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Rzeczywiście tutaj Jola jest z Dywit a w 14.04.07, 09:25 w innym artykule podpis był ze z Dywid! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: "Odnowa moralna" koń by się uśmiał 11.04.07, 16:23 PiS to szkodzenie Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Hersztowi nie pozostalo nic oprocz pozwow sadowych 11.04.07, 14:42 A hersztowi nie pozostalo nic oprocz pozwow, ktorymi usiluje bezproduktywnie szantazowac publicystow, ktorzy wyciagneli i wyciagac beda te ustawiczne kombinacje, oskrecanie kota ogonem i osmieszanie antykomunistycznej legendy i tradycji Solidarnosci. www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070410/opinie_a_1.html Zalosny hipokryta, za "obrconce slowa" probuje robic, i bardzo dobrze, niech namnaza te zas...ne pozwy, w koncu gdyby nie sprawa sadowa to RAZ nigdy nie napisalby "Michnikowszczyzny", ktora raz na zawsze obronce 'ludzi honoru' skompromitowala, cios byl nokautujacy! www.redhorse.pl/ksiazki.php?id=michnikowszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos dobrał się idiota z kretynem.... 11.04.07, 14:43 jeden pie.., a drugi mu wtóruje... Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro ta gleboka wypowiedz to o... 11.04.07, 14:46 Tusku i Schetynie? Kwachu i Alganowie? Pacewiczu i Milewicz? Kiszczaku i Michniku? Gronkiewicz i Waltz? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: ta gleboka wypowiedz to o... 11.04.07, 14:51 jak masz jakis problem z czytaniem ze zrozumieniem to nie do mnie tylko spadaj matole do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
arthur_be Re: Brukowiec 11.04.07, 14:52 masakra www.linkedin.com/in/arthurbialas Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to jeśli groził w styczniu a teraz dopiero go 11.04.07, 14:34 aresztowali to znaczy że tak bardzo groźny nie był Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To raczej znaczy, że Kaczory chcą trochę docisnąć 11.04.07, 16:21 Jondrusia TERAZ :-)... stasi1 napisał: > aresztowali to znaczy że tak bardzo groźny nie był Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: To raczej znaczy, że Kaczory chcą trochę doci 12.04.07, 13:16 uchachany napisał: > Jondrusia TERAZ :-)... > Jedrek jest nie zatapialny wiec nikt go nie chce cisnąć Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:35 GW znowu próbuje się wybielić... Jakoś na razie Łyżwiński ma się dobrze... wiadomo że nie jest ojcem dziecka... Kolejna część żałosnej telenoweli miłosnej Gazety Wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a kto powiedziałe, że nie jest? 11.04.07, 14:39 lekarz z układu??? Czemuż to nie dał sobie sprawdzić w Niemczech, jak miszczu? Samoobrona intrawagilna penisków Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Były badania DNA - miłośniku spiskowych teorii 11.04.07, 14:44 Zresztą jeśli Gazeta ma dobrych dziennikarzy na pewno zdobyli DNA Łyżwińskiego... to nie trudne .... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Były badania DNA - miłośniku spiskowych teori 11.04.07, 14:46 zdobycie DNA lyzwy to nie problem ten knur kisi ogura na prawo i lewo Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Michnik już pewnie dawno sprawdził ojcostwo... 11.04.07, 14:49 Skoro tak nie piszcze "inteligenci" że Łyżwiński jest ojcem dziecka bo prawdopodobnie Michnik już to dawno sprawdził... chyba że ma kiepskich dziennikarzy w GW... Odpowiedz Link Zgłoś
makosm1 Re: "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:40 > Kolejna część żałosnej telenoweli miłosnej Gazety Wyborczej... A ja myślałem, że ten odcinek napisała prokuratura... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:45 taaak, news na pierwszą strone Gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:40 nie tylko to telenowela GW osle jeden skoro nawet ziobroprokuratura tam siedzi i nawet zamyka PIS osle !! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:47 Ostatnio krzyczeliście żeby nie sądzić bez wyroku (jak broniliście tego lekarza z MSWiA przed Ziobro)... No to teraz poczekajmy na wyrok sądu... A GW z aferki rozporkowej jakich pełno w wielu krajach zrobiła wydarzenie roku... Hahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:45 wydałeś się ostatnio taki inteligentny w rozmowie więc pewnie wiesz, że wyjaśnienie tej afery to nie jest wcale ustalenie ojca tego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Dziewica" Gazety znowu w "akcji"... 11.04.07, 14:48 Jak ktoś skłamał w sprawie ojca dziecka to nie jest już wiarygodny dla sądu... skoro nie ma innych wiarygodnych świadków - - dośpiewaj sobie zakończenie... Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 Podniecają was zboki pisowsko ligowe 11.04.07, 17:47 takie tematy.Tylko pojawi sie temat o zboczeńcu od lepera od razu rozlega się wycie z podniecenia zboczeńców z pisuaru Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:38 czy ustalono już,czyje nagrania są prawdziwe: Anety K czy pana Popeckiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:38 junkier ty mlocie , gdyby to zrobil jakis komuch to juz zbieralbys chrust pod stos ,ale ze to twoj kaczy sojusznik to obracasz kota pi.... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Odgrzewane po raz kolejny danie, kogo jeszcze rusz 11.04.07, 14:45 Zrobil "to" czyli co, zaoferowal uslugi o charakterze cielesnych kontaktow fizycznych w zamian za ulatwienia w robieniu kariery politycznej i zasiadaniu w radzie nadzorczej jakiegos funduszu? Na leb zes upadl bezczelny ateisto? Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Parchate plemię 11.04.07, 21:53 Sir John Readclef w ksiazce "Historyczno polityczne opowiadanie o ostatnim dziesiecioleciu" przytacza mowe, w której przebija wytrwalosc Zydów, z jaka od niepamietnych czasów daza do wszechwladztwa...Po dziesiaty juz raz schodza sie na tym cmentarzu ci, którzy w czasie tysiacletniej walki ludu Izraela z Krzyzem, w kazdej nowej generacji wtajemniczani bywaja w ten zwiazek skryty, majacy na celu naradzanie sie nad sposobami dajacymi moznosc korzystania z bledów naszych wrogów. Kazdym razem nowy Sanhedryn zapowiadal coraz gwaltowniejsza walke z tymiz wrogami, ale w zadnym stuleciu nie przyszlismy do takiej potegi, do tak swietnego powodzenia, jak w obecnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Parchate plemię 11.04.07, 22:14 No to jest zakompleksione podejscie do problemu. Bo inni sa tylko silni NASZA glupota. A czemu sie od NICH nie uczyc i unikac naszych wad. 1) Lubic samych siebie i wierzyc we wlasna polska wartosc 2) Lubic sie wzajemnie w naszej polskiej rodzinie 3) Miec tak trwale rodziny i miec duzo dzieci jak hassydzi 4) Nauczyc sie robic pieniadze - to nie jest trudne 5) Nie pic - zydzi sie nie upijaja 6) Wierzyc w Boga tak wytrwale jak zydzi Wtedy bedziemy lepsi o Nich i nie bedziemy musieli nazywac nikogo z zazdrosci nazywac "parchate plemie" Odpowiedz Link Zgłoś
upandup junkier, galba, palestrina macie wspólny dyżur 11.04.07, 14:39 Muszę pogadać z Jarkiem, szkoda tak kasę marnować. Wystarczyłby jeden a nie tak od razu w trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Odgrzewane po raz kolejny danie glowne GW 11.04.07, 14:47 Buhaha, to wy skompromitowani do cna obrony zalganej III RP robicie wszystko za pieniadze, wam sie w pale nie miesci ze mozna bezinteresownie miec jakiekolwiek poglady, w szczegolnosci antykomunistyczne i antyposkomunistyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 "Poglądy antypostkomunistyczne"... 11.04.07, 14:49 Junkier-twórca neologizmów w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
upandup czym się do cna skompromitowałem? 11.04.07, 14:50 Może jakiś konkret zamiast propagandy w komunistycznym stylu? Od miłości do nienawiści jeden krok, podobnie z komunizmem i antykomunizmem, czego jesteś wzorowym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Odgrzewane po raz kolejny danie glowne GW 11.04.07, 14:52 Jestes obronca skompromitowanej patologiami, postkomunizmem i ideologia 'michnikowszczyzny"' III RP ergo sam jestes skompromitowany. Odstap od popierania III RP, unikniesz kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
upandup Zaniemówiłem - mógłbyś pisać jaśniej? 11.04.07, 15:03 Niestety tak przesiąkłeś komunistyczną nowomową, że ciężko zrozumieć co masz na myśli? Poza tym co ma Aneta K. do III RP? Spróbuj spojrzeć na świat bez ideologicznych okularów, może więcej zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Zaniemówiłem - mógłbyś pisać jaśniej? 11.04.07, 15:08 Jasniej nie może. Chłopak ma "staranne wykształcenie". Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii III RP 11.04.07, 15:09 Aneta K. liczy sie tu najmniej i nikt nie ma watpliwosci, zostala brutalnie wykorzystana najpierw przez indywuidua w rodzaju tego "weteryniarza", a teraz przez antypolska prase. I jakby nie bylo sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii III RP: afery neidobre dla salonu czerwono-rozowych zaklamancow zamiatamy pod dywan (o slynnej aferze tasm Oleksego wszystkie dzienniki poinformowaly na pierwszych stronach a Wybiorcza na osmej w jakiejs zenujacej notatce pt. "tasmy Gudzowatego znowu kraza"), a rzekome afery naglasniamy, ba wrecz sami je tworzymy (afera tasmowa, teraz zenujaca sprawa anety K. i inne) bo paru gryzipiorow nie moze przerzyc ze rzadzi PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 15:13 Propozycje korupcyjne ministra rządu RP wobec posła to "rzekoma afera". Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 15:15 A pajace z Mumii Demokratycznej to co, za Bog zaplac popierali sejmowe glosowania, do belzebuba? Chcieliscie demokracji to ja macie! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 15:17 Masz dowody, ze dostawali pieniądze za głosowanie? To złóż zawiadomienie do prokuratury. Ziobro się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 15:20 Nie za stanowiska? - - - - - Wirtualne męczeństwo Miałem wątpliwą przyjemność znaleźć się w jednym z pierwszych raportów o prześladowaniu w Polsce homoseksualistów, przygotowanym przed laty przez Stowarzyszenie Lambda. Oczywiście jako prześladowca - autor tekstu o "pedalskiej mafii", która rozpowszechniła wirusa HIV w ramach "bakteriologicznej wojny przeciwko ludzkości". Rafał A. Ziemkiewicz Rzecz w tym, że ja niczego podobnego nigdy nie napisałem. Kiedy przypisane mi brednie zaczęły być cytowane w gazetach, zażądałem oczywiście sprostowania i przeprosin. Nie doczekałem się ani jednego, ani drugiego - tylko kuriozalnego oświadczenia Lambdy, że nawet jeśli tego nie napisałem, to na pewno tak myślę. Na takie dictum nic poradzić nie mogłem, procesy o zniesławienie były wówczas farsą (czego doświadczył np. Stefan Niesiołowski w starciu z Anastazją P.), pojedynków z pederastą Boziewicz zabrania, zostawało najwyżej dać komuś w pysk, ale przy zboczonych upodobaniach owych panów mógłbym jeszcze któremuś sprawić przyjemność, a na to absolutnie nie miałem ochoty. To doświadczenie sprawia jednak, że do ogłoszonego właśnie raportu Kampanii przeciwko Homofobii o prześladowaniu w Polsce homoseksualistów nie potrafię podejść z naiwnością redaktora Pacewicza z "Gazety Wyborczej". Pacewicz przejął się strasznie, uznał, że opisany w raporcie stan rzeczy to hańba i zaatakował m.in. "Rzeczpospolitą", za to, że o raporcie nie napisała już nazajutrz po ogłoszeniu - nie zauważył, że był to akurat Wielki Piątek. Nie zauważył też, że owe prześladowania opisano bez nazwisk i uściślenia miejsca. Tymczasem np. u rzecznika praw obywatelskich nie ma ani jednej udokumentowanej sprawy dyskryminacji, nie ma ich także w aktach policyjnych. Autorzy raportu twierdzą, że to właśnie dowód prześladowań: represjonowani boją się poskarżyć! Być może się boją - ale, jak podejrzewam, raczej tego, że ich opowieści zostałyby wówczas zweryfikowane. I mogłoby się okazać, że tyleż w nich prawdy, co w martyrologicznej legendzie Simona Mola. Rafał A. Ziemkiewicz www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070410/druga_strona_a_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 15:32 Aaa. To tak prawie tak jak posłowie AWS, PIS, LPR i SO. O nie ci ostatni wolą gotówkę. Oczywiście płaci kancelaria sejmu. A ta wklejka o pedałach to dla rozruszania dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
jrkwiat Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 16:13 Gdy się chcę zdrowo pośmiać, to czytam posty zacietrzewionych pro-PiSowskich "dyskutantów", do których żadne logiczne argumenty nie są w stanie dotrzeć. Akurat do GW, choć być może do innych gazet też, dołączane są różne słowniki języka polskiego - przydałyby się one w celu uniknięcia błędów ortograficznych. A propos meritum sprawy - gdyby nie GW, to "buhaje" z Samoobory (nie tylko Łyżwinski) uprawialiby politykę kopulacyjną, a czołówka PiS z Kaczyńskimi i świętoszkowatym Jurkiem na czele udawałaby, że o niczym nie wie. A tempo "wyjaśniania" tej i innych spraw przez prokuraturę to osobna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 11.04.07, 16:23 Ja akurat literowke strzelilem, mozesz sprawdzic w innych postach ze ortow nie strzelam, to po pierwsze. Po drugie to wybiorcza nie slowniki jezyka polskiego czy poprawnej polszczyzny propaguje ale, sam dzis widzialem, poradniki wraz z segregatorem w sprawie uprawiania seksu! Rzekomo opiniotworcza gazeta! Zenada, zeby tylko taka. Odpowiedz Link Zgłoś
jrkwiat Otwórz w końcu oczy 11.04.07, 17:32 Człowieku, otwórz w końcu oczy !!! Jak się pisze poprawnie słowo "przerzyć" ??? - czy to jest literówka, czy błąd ortograficzny ???!!!. Co do słowników, to wejdz sobie na stronę Gazeta.pl i otwórz link "kolekcje" - to zobaczysz, że wśród innych propozycji jest też kolekcja różnych słowników języka polskiego. W tej i w wielu innych sprawach warto sobie zadać nieco trudu i sprawdzić wiarygodność tego, co się wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Otwórz w końcu oczy 11.04.07, 17:50 Nastapilo przypadkowe wcisniecie, jakich wiele, nieodpowiedniej litery na klawiaturze i juz nieprzychylnre osoby maja pozywke ze rzekomy (blad ortograficzny). A po zadnych kolekcjach wyborczej chodzic nie zamierzam, mam dosc manipulacji i raz jeszcze powrtarzam, dzis do tej gazetki dolaczane byly jakies cykliczne (!) poradniki o seksie. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Seks to coś złego... 11.04.07, 17:54 czy poradniki o nim? Poczytaj moze się czegoś ciekawego dowiesz i twoje życie stanie się lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Rzekomo opiniotworcza gazetka seksem sie wspierac 11.04.07, 17:56 Rzekomo opiniotworcza gazetka seksem sie wspierac musi zeby przecietny wyksztalciuch z wypranym mozgiem wysuplal zlocisza piecdzeisiat? Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: Otwórz w końcu oczy 11.04.07, 17:58 junkier napisał: > Nastapilo przypadkowe wcisniecie, jakich wiele, nieodpowiedniej litery na > klawiaturze i juz nieprzychylnre osoby maja pozywke ze rzekomy (blad > ortograficzny). > > A po zadnych kolekcjach wyborczej chodzic nie zamierzam, mam dosc manipulacji i > > raz jeszcze powrtarzam, dzis do tej gazetki dolaczane byly jakies cykliczne (!) > > poradniki o seksie. No comments. Byc moze jest w tym poradniku napisane, ze gej nie jest zboczencem ani pedofilem. Nie wiem, bo nie widzialem tego poradnika. Byc moze powinienes go przeczytac. ...Tysiac razy. Odpowiedz Link Zgłoś
jrkwiat Re: Otwórz w końcu oczy 11.04.07, 21:18 Facet, jeśli nie potrafisz rzeczowo dyskutować, to odpuść sobie wpisy na forum. Zrobiłeś błąd i to jest fakt, (nb "r" na klawiaturze jest daleko od "z", więc trudno tu o tzw "literówkę") nie jest to zbrodnia, za którą grożą surowe konsekwencje, więc po co te emocje. Czy zamierzasz sprawdzać fakty na portalu Gazeta.pl to Twoja sprawa, ale nie neguj oczywistych faktów, które zresztą można sprawdzić w inny sposób. Jeśli chodzi o jeden z poradników GW pt "Jak się kochać" - to korzystanie z niego nie jest obowiązkowe. Można kupić gazetę, a poradnik wyrzucić do kosza. Chociaż moim skromnym zdaniem, wielu ludziom w Polsce, szczególnie młodym przydałby sie "dokształt" w tej dziedzinie, bo przy tak kiepskiej edukacji seksualnej w szkołach (a praktycznie jej braku) trudno się dziwić tak dużej ilości nieplanowanych ciąż. Znamienne jest, że na moją opinię o sprawie poruszonej w artykule nie było żadnej odpowiedzi i to jest przyczyna mojego bardzo rzadkiego pojawiania się na forum. Chętnie czasem podyskutowałbym z ludzmi o innych poglądach ( sam określam się jako "centrowiec"), ale gdy widzę pseudo-dyskusje, w których większość "dyskutantów" skacze sobie do oczu i zapomina, co było przedmiotem omawianego artykułu, nie chce mi się nawet logować. Rozumiem, że dla wielu ludzi przykład idzie z góry, bo jeśli jakakolwiek krytyka rządu jest odbierana jako "brutalny atak" (nie będę cytować tu innych określeń) - to trudno się dziwić temu, co się dzieje na forum. PS Na Twój błąd zwróciłem uwagę, gdyż w jednym z postów wyżej podkreślałeś swoje staranne wykształcenie, a to do czegoś zobowiązuje, prawda ?! Znikam z forum, bo widzę kątem oka, że AC Milan strzelił 2 bramki i zrobiło się ciekawie. Pozdrawiam i życzę mniej emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Junkier, nie bądź ciemna masa, sprawa Anety to i 11.04.07, 16:35 dla Kaczyńskiego spory (acz mimowolny) prezent od Michnika :-). Bo co prawda z jednej strony robi mu koło pióra, że z takimi indywiduami zadaje się PiS, ale z drugiej - daje do ręki i batog na to bestiarium :-).A chyba nie masz wątpliwości, że na TAKICH koalicjantów to Jarosław zbiera haki aż miło...? Zwróć uwagę na to, jak spokojnie i leniwie cyka sobie to śledztwo w sprawie molestowania. Co jakiś czas wychodzi coś nowego, kogoś się zapuszkuje, wspomni się że będą zarzuty dla Łyżwińskiego, potem się uspokoi, potem znowu się napięcie zwiększy - i cały czas Lepper jest w szachu :-)... Śledztwo zawsze może (w zależności od potrzeb) nabrać przyspieszenia, albo znowu zwolnić - już Ziobry w tym głowa :-). A Leppee nie wie: dupnie, nie dupnie, a jak tak tak, to kiedy...? Ostatnio zaczął szumieć o stołki dla Szamboobrony w mateczniku Gosiewskiego, to mu się po prostu pokazuje jego miejsce w szeregu :-)... Junkier - więcej dialektycznie, więcej dialektycznie rozumuj :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Junkier, nie bądź ciemna masa, sprawa Anety t 11.04.07, 16:37 Święte słowa, panie dziejku, świete słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ale Junkier mi racji nie przyzna, bo ma na to zbyt 11.04.07, 16:46 romantyczną duszyczkę :-)... guma123 napisał: > Święte słowa, panie dziejku, świete słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Ale Junkier mi racji nie przyzna, bo ma na to 11.04.07, 16:52 Nie, dlaczego, jest sporo racji w tym cos napisal. Spodobal mi sie termin 'bestiarium', rzeczywiscie zywiol w postaci AL trzeba okielznac i bez bata sie nie obejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany :-)) 11.04.07, 17:30 junkier napisał: > Nie, dlaczego, jest sporo racji w tym cos napisal. Spodobal mi sie > termin 'bestiarium', rzeczywiscie zywiol w postaci AL trzeba okielznac i bez > bata sie nie obejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Lumpenliberałowie w akcji 11.04.07, 16:44 Odwracają kota ogonem. Na pierwszy front rzucili szeregową Anetę Krawczyk aby zatopić SO. Lustracja dziennikarzy zbliża się wielkimi krokami. Niektórzy juz ze strachu zdębiali. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Junkier, nie bądź ciemna masa, sprawa Anety t 11.04.07, 17:23 uchachany napisał: > dla Kaczyńskiego spory (acz mimowolny) prezent od Michnika Może i prezent, ale jak gorący kartofel. Bo Lepper jakoś tym batem wcale nie przejmuje się, kto tatarzyn i kto kozak do konca nie wiadomo. A to dlatego, że papcia dla Anetki nie znaleziono i wniosek o ponowienie badań dla niejakiego Łyżwińskiego jest w sądzie lub prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 SO przestanie byc potrzebna i wtedy... 11.04.07, 17:25 Kaczynscy bezlitosnie ich za wszystko rozlicza. Tak samo bedzie z LPR. Tylko CZEMU TERAZ PiS siedzi z nimi w rynsztoku... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Czemu? To kwestia kalkulacji: z PO trzeba byłoby 11.04.07, 17:38 podzielić się władzą w sposób daleko bardziej idący niż obecny podział z przystawkami :-)... A z tym rozliczaniem to też nie tak hop od razu - wszystko będzie zależało od rozwoju sytuacji. Z punktu widzenia PiSu lepiej mieć słabych koalicjantów którym rzuci się parę ochłapów i na których kolekcjonuje się haki niż jednego silnego, z którym trzeba byłoby pójść na istotne kompromisy. Większym problemem dla Kaczyńskich może być Ojdyr, szczególnie wtedy, gdy będzie próbował zmontować irredentę w obozie władzy z użyciem przystawek... magazynio1 napisał: > Kaczynscy bezlitosnie ich za wszystko rozlicza. Tak samo bedzie z LPR. Tylko > CZEMU TERAZ PiS siedzi z nimi w rynsztoku... Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Sprawa Anety K. jest kwintesencja patologii I 12.04.07, 06:24 A co to znaczy "przerzyć"? Wyraz "rzyć" to staropolski, a obecnie zanikający nawet w dalektach wyraz oznaczający ogólnopolską [dupę]. Jaki jest zatem związek semantyczny pomiędzy PiS-em, rzycią a paroma gryzipiórami? Strach pomyśleć co junkrowi chodzi po głowie w związku z Anetą K. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Bzydkie kaczątko ale mędre te stworzonko 11.04.07, 16:41 wrojoz napisał: > Kaczyzm to szkodzenie Polsce. Triumf kaczyzmu to wyplenienie lumpenliberałów i czerwonych baronów. Dość mielismy przez te 17 lat plądrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Czy piewcy PiSu pokroju galby, palestriny, junkra 11.04.07, 14:39 mogliby zająć się czymś pożytecznym? Np. Kopaniem rowów melioracyjnych? Bo widać że nadal wyłazi słoma z butów skoro tak zazdroszczą wykształcenia i używają języka polskiego o zabarwieniu pejoratywnym w stosunku do osób wykształconych :> Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Czy piewcy PiSu pokroju galby, palestriny, ju 11.04.07, 14:55 Zazdroszcze wyksztalcenia komuchom? Dobre sobie, chyba tych dyplomow WUMLu! Ja mam staranne wyksztalcenie ale nie uwazam ze sam fakt posiadania dyplomu renomowanej uczelni obligowal mnei do ujadania w sforze psow dyrygowanej przez antypolskich agitatorow, nigdy!!!!!!!!! www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070410/kraj/kraj_a_4.html Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Czy piewcy PiSu pokroju galby, palestriny, ju 11.04.07, 14:59 A jaką uczelnię skończyłeś, ze masz "staranne wykształcenie"? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Czemu karmicie trolle ? palestriny,galby,junkry 11.04.07, 15:32 Erupcje ich intelektów są zabawne ale nie bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Gdzie prezio TK Jerzy Stępień ??? - GW molestuje ! 11.04.07, 16:48 No jak tak można ich aresztować i oskarzać ? A gdzie domniemanie winy ? Po co te kajdanki ? LOL. Panie Stepieeeeeeeeeeeeń gdzies Pan !???? Czemu to w TV nie broni Pan ludzi z SO ??? Taki to Pan bezstronny ??? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Czy piewcy PiSu pokroju galby, palestriny, ju 12.04.07, 06:33 junkier napisał: > Zazdroszcze wyksztalcenia komuchom? Dobre sobie, chyba tych dyplomow WUMLu! Ja > mam staranne wyksztalcenie ale nie uwazam ze sam fakt posiadania dyplomu > renomowanej uczelni obligowal mnei do ujadania w sforze psow dyrygowanej przez > antypolskich agitatorow, nigdy!!!!!!!!! No dobra, staranne, junkerskie, ale po polsku pisać nie potrafisz, ani to gramatyczne, ani merytoryczne a błąd ortograficzny przynajmniej jeden w każdym poście. Jaka to była "renomowana uczelnia" - chcielibyśmy się wszyscy dowiedzieć i ewentualnie trochę pośmiać gdyż śmiech to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyyl wykształciuchy 11.04.07, 14:42 junkier napisał: > Odgrzewane po raz kolejny danie, kogo jeszcze rusza 'seksafera' poza garstka > oplacanych wyksztalciuchow? pierwsze wpisy to: junkier, galba, palestrina - widać ich to najbardziej ruszyło Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wykształciuchy 11.04.07, 14:43 widac tez oszolomki chcieli sobie frei pobzykac !! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Chłopaki-pisiaki zareagowali jak... 11.04.07, 14:45 na psy Pawłowa przystało. Atakują sojusznika, trzeba bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wyksztalciuchy to wy, po WUMLach 11.04.07, 14:50 Pudlo! Po prostu czlowiek nie moze zdzierzyc kiedy bezczelni hipokryci, na dodatek skrycie a niekiedy nawet otwarcie broniacy III RP, robia burze w szklance wody. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Wyksztalciuchy to wy, po WUMLach 11.04.07, 14:52 Chyba lepszy WUML niż UKSW. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Aneta K. - kłamczyni lub prostytutka 11.04.07, 14:42 Niezłe osóbki promuje Gazeta. Aneta K. - wzór moralności. Jeśli kłamie jest kłamczynią (zresztą już mijała się z prawdą co do ojca swojego dziecka). Jeśli mówi prawdę - jest prostytutką - oferowała korzyści seksualne w zamian za korzyści majątkowe (przyjęcie do pracy). Dodatkowo jeśli mówi prawdę wręczyła łapówkę (korzyści seksualne) w zamian za pracę... Takie oto żałosne osoby promuje GW i jeszcze robi z nich "biedne dziewice"... Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Aneta K. - kłamczyni lub prostytutka 11.04.07, 14:44 ja wole czytac o takiej kobiecie co z zycia korzysta , niz o jakiej wariatce ktora wlasne gowna jadla co nie przeszkodzilo wojtyle zrobic z niej swietej , czy tez blogoslawionej co chyba na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Aneta K.-korzysta z życia wręczając łapówki ? 11.04.07, 14:51 Ładne masaz wzorce do naśladowania... Popierasz dawanie d... za pracę ???? To Twój sposób na życie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Aneta K.-korzysta z życia wręczając łapówki ? 11.04.07, 16:21 palestrina2005 napisał: > Popierasz dawanie d... za pracę ???? > To Twój sposób na życie ????? po pierwsze jestes osobnikiem wyjatkowo bezczelnym ale to norma u ludzi popierajacych PiS, bo czerpia od nich wzorce po drugie nie widze roznicy pomiedzy dawaniem dupy za prace a lizaniem dupy partii rządzącej, w dodatku tak ślepo. nie wiedzialem ze samodzielne myslenie tak bardzo boli Odpowiedz Link Zgłoś
upandup kłamczynia ? a kto to taki? pisowski kłamczuch? 11.04.07, 14:47 Tak przy okazji mógłbyś wskazać tekst GW, w którym Aneta K. jest przedstawiana jako wzór moralności oraz czym przejawia się promocja tej pani??? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Pisali nie raz jaka biedna, zdeptana, 11.04.07, 14:52 jak naruszano jej "prawa człowieka" (nie pamiętam który z redaktorów tak pisał)... Załosne... To byl jej własny wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Pisali nie raz jaka biedna, zdeptana, 11.04.07, 14:56 Ale cytatu lub linka nie podałeś. Napisz lepiej coś w stylu premiera, np. "Oczywiste jest, że AK to k..." albo "Wiadomo, że AK to k...". Odpowiedz Link Zgłoś
maaac "Czy prostytutkę można zgwałcić?" 11.04.07, 14:56 Ot pytanie egzystencjalne na jakie palestrina2005 nie potrafi do tej pory odpowiedzieć prawidłowo. Czyż gwałt mozna jedynie popełnić na kobiecie czystej i prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: "Czy prostytutkę można zgwałcić?" 11.04.07, 14:58 Jeżeli Zero wyda interpretację, że prostytutki nie można zgwałcić, to niektóre młode posłanki SO będą miały się czego obawiać, jak następnym razem do ich drzwi zapuka poseł-piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 A gdzie napisałem, że zgwałcił... 11.04.07, 17:46 czytanie ze zrozumieniem jest u was PISdzie rzadką sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Aha i jeszcze jedno skąd wiesz, że ja z PiS ? 11.04.07, 17:59 He, he ciekawe jasnowidztwo masz. Odpowiedz Link Zgłoś
upandup Porażająca logika 11.04.07, 14:58 Z tego wnioskujesz, że Aneta K. to wzór moralności????? Trudno będzie dyskutować przy takim poziomie (właściwie braku poziomu) wnioskowania logicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: Pisali nie raz jaka biedna, zdeptana, 11.04.07, 16:10 palestrina2005 napisał: > jak naruszano jej "prawa człowieka" (nie pamiętam który z redaktorów tak > pisał)... > Załosne... > To byl jej własny wybór... > ...albo gwalt - pamietaj, nie znasz kobiety, nie znasz sprawy. A gnojow dookola az zbyt wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Pisali nie raz jaka biedna, zdeptana, 11.04.07, 16:29 Ja się tylko opieram na jej zeznaniach. Jeśli mówi prawde to: 1. koleżanka powiedziała Anecie - SO oferuje pracę, ale musisz regularnie dawać d... żeby ją dostać. 2. Aneta przystała na tą propozycję i poszła na "rozmowę kwalifikacyją" wiedząc że jeśli chce dostac pracę będzie musiała dać d... 3. W/w punkty to nie moje domysły - tak mówiła w TV Aneta 4. Gdzie tu gwałt ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_watykanu Re: Pisali nie raz jaka biedna, zdeptana, 11.04.07, 17:11 czy twoja niechec palestrina2005 do tej pani wynika z tego ze sam skrycie wzdychasz do tego jurnego knura łyzwinskiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pisali nie raz jaka biedna, zdeptana, 11.04.07, 17:14 czy twoja niechec do tej pani plastelina nie wynika z tego ze marzysz o nocy z tak jurnym byczkiem jak lyzwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
terminator_kaczek Palestrina2005 - to polglowek, czy juz idiota? 14.04.07, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:46 GW dostała zadanie walnięcia koalicji,a szczególnie SO,co to tak wadziła wyrafi nowanym inteligentom z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:47 no napewno w redakcji GW wiecej ludzi ma wyzsze wyksztalcenie niz w calej SO Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:51 wykształcenie może jakieś mają,co nie zawsze przekłada się na inteligencję Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:53 >wykształcenie może jakieś mają,co nie zawsze przekłada się na inteligencję Nie to co w SO , wykształcenia może brak, za to jaka inteligecja! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 15:10 Pewnie cała redakcja GW nic innego nie robi tylko steruje prokuratorami,ha,ha,ha.A sam Michnik pociąga za sznurki w Prokuraturze Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 15:19 No i dobrze ze wszyscy sie zgadzamy. Nawet w pruderyjnym(oficjalnie) USA kiedy Monika obciagnela Billowi to jego popularnosc gwaltownie wzrosla. Ze tez ta polska lewica jest taka glupia - to przeciez dar od Boga ta glupota lewicy. Bo zeby GW byla madrzejsza i sfabrykowala dla Samoobrony afere pedalska, to Lepper bylby skonczony. A tak to z "afera HETERO-sexualna" , to Lepper ma wygrane wybory w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 15:39 Afere pedalska trzymaja na później. Ale dotyczyć będzie kogo innego. Zgadnijcie kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:48 Tobie SO nie przeszkadza. Zaiste masz wysoką odporność. Ale cóż wyborca PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 14:48 Gazeta wie, co robi. Jeszcze polecą głowy za ukręcanie łba aferze. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 15:03 Spoleczenstwo sie smieje z tej wex-aferki i przysparza tylko ona glosow Samoobronie. Polak lubi dobrych hetero-jabakow. "Molestowanie prostytutek ", "Gwalcenie zon", "Robienie dzieci" przeciez to pozytywna norma dla jurnego, normalnego chlopa. No i kiedy cienki chorek zalosnych ciot robi a z tego zarzut to robi sie naprawde wesolo. Do zobaczenia przy urnach wyborczych. Homo-lewica-dziewica sama sie niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 15:08 Ile dzieci narobiłeś Leoś,skoro to taka normalna rzecz? A może jesteś eunuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Widzę, że forumowy pisuar znowu zabulgotał 11.04.07, 15:09 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner smrodliwie. Rozumiem. Brońcie koalicjanta, brońcie 11.04.07, 15:11 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Ziobro!!!! 11.04.07, 15:15 Ziobra tak zajadle tropi Układ, że na przestępców czasu brakuje. Efekt. Wzrost przestępczości. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Trwa budowa IV RP a faryzeusze psioczą ! 11.04.07, 16:56 a co wspólnego z IV RP mają saduceusze...?!..;)))) możesz użyć wykresu kołowego...:)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Trwa budowa IV RP a faryzeusze psioczą ! 11.04.07, 17:41 www.slownik-online.pl/kopalinski/CAA12EA34C6510DF412565CB006969F5.php Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Wyprowadzili z pracy w kajdankach 11.04.07, 15:17 a potem puścili wolno . Kto zarządza tymi kretynami w niebiesko czarnych uniformach ? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tia - Kaczmarek - slugus Ziobry... 11.04.07, 15:19 Kolejna pokazowka, a pozniej ciiiiicho do domu.... Ze niby cos sie dzieje "w sprawie".... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Trza Jondrusia nacisnąć, bo za bardzo szumi w 11.04.07, 16:43 sprawie brakujących stołków dla Szamboobrony, co mu je Gosiewski nie chce zwolnić "wew terenie", przecież się nawet ostatnio odgrażał, że pójdzie tę sprawę negocjować z premierem :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tia - Kaczmarek - slugus Ziobry... 11.04.07, 16:58 pozerzy... może min. Ziobro nie mógł znaleźć odpowiedniego gadżetu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn-633 Re: Wyprowadzili z pracy w kajdankach 11.04.07, 16:05 > a potem puścili wolno .? a wg ciebie mieli go zwolnic do domu zakutego? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Widze, ze obroncy koalicji stawili sie w komplecie 11.04.07, 15:22 ... Jak widac nic od czasu komuny sie nie zmienilo u niektorych... Wladze trzeba chwalic, a wrogow wladzy dyskredytowac i basta... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie stawi 11.04.07, 15:26 Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie stawiac gdy wymaga tego dobro kraju i narodu. Oczywiscie polskiego. Bo obroncy innych racji stawiaja sie zawsze gdy nie o polskie interesy chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:33 Obrona zboczka Łyżwińskiego = obrona polskiej racji stanu. Ciekawa koncepcja?! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:47 Obrona rzadu przed haniebnymi oskarzeniami polskojezycznych zawodowych manipulatorow medialnych. Pajace z Wybiorczej nie wzywaly Premiera do porzucenia koalicji z SO po naglosnieniu 'afery' czy mnie pamiec zawodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:52 "Obrona rządu"? Ja widzę tylko obronę b. posła koalicyjnej SO. Gdzie tu mowa o rządzie? "Haniebne oskarżenia"? Jak na razie wydaja się przynajmniej częściowo prawdziwe. Jak były takie jak oskarżenia Jacka Kur(w)skiego w sprawie bilboardów, to prokuratura z ochotą by umorzyła postępowanie. Ale nie są. Ale to był przecież wpis osoby "staranie wykształconej". Czego tu wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kiedy bo w tym przypadku prokuratura wcale nie 11.04.07, 17:42 chce umorzyć śledztwa, bez względu na siłę czy słabość dowodów :-)... Jak poseł PiSu puknął agresywnego pijaczka i ten wykitowała, to nie było żadnego śledztwa, nawet takiego do umorzenia :-)... guma123 napisał: > "Obrona rządu"? Ja widzę tylko obronę b. posła koalicyjnej SO. Gdzie tu mowa o > rządzie? > > "Haniebne oskarżenia"? Jak na razie wydaja się przynajmniej częściowo > prawdziwe. Jak były takie jak oskarżenia Jacka Kur(w)skiego w sprawie > bilboardów, to prokuratura z ochotą by umorzyła postępowanie. Ale nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Kiedy bo w tym przypadku prokuratura wcale ni 11.04.07, 17:50 Rozumiem Twoje punkt widzenia z maila powyżej, ale dopuszczam też możliwość, że jednak jakieś dowody są i nie można ich tak po prostu wrzucić do niszczarki. Z tym posłem posłużyli się obroną konieczną. W przypadku Łyżwy trudno to zrobić. Trudno raczej stwierdzić, że AK chciała uderzyć Łyżwę i ten w obronie własnej klepnął ją w tyłek i przeleciał na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jestem pewien, że gdyby podobną sprawę miał poseł 11.04.07, 22:16 PO to prokuratura by się aż zagotowała od nadgorliwości, a wniosek o uchylenie immunitetu nabrałby wielkiego miedialnego rozgłosu: "Morderca z PO zasłania się immunitetem przed odpowiedzialnością!" :-). A dowody? W wypadku Anety to zeznania; można im dać wiarę i wszcząć sprawę - albo nie dać wiary... guma123 napisał: > Rozumiem Twoje punkt widzenia z maila powyżej, ale dopuszczam też możliwość, że > > jednak jakieś dowody są i nie można ich tak po prostu wrzucić do niszczarki. > > Z tym posłem posłużyli się obroną konieczną. W przypadku Łyżwy trudno to > zrobić. Trudno raczej stwierdzić, że AK chciała uderzyć Łyżwę i ten w obronie > własnej klepnął ją w tyłek i przeleciał na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Obronca polskiej racji stanu hy hy hy 11.04.07, 15:34 Fajnie jest uzywac slow, ktorych sie nie rozumie, no nie? ;) Przypominasz mi 4letnie dziecko, ktore wzbudza ogolna wesolosc otoczenia, gdy nagle mowi o wlasnym g...ku w nocniku: ekstrementy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 A Ty kogo popierasz ? Lumpenliberałów ? 11.04.07, 16:54 Czy czerwoną hołote ? Zresztą jedni i drudzi to ta sama szafa. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A Ty kogo popierasz ? Lumpenliberałów ? 11.04.07, 17:01 a Ty co reprezentujesz branżę meblarską...?!...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: A Ty kogo popierasz ? Lumpenliberałów ? 11.04.07, 17:15 Alez przyjaciele, spokojnie . Walka jest rozstrzygnieta. Polska jest rzadzona przez katolikow teraz i bedzie zawsze. Skad ta pewnosc? Moja pewnosc plynie z nieuswiadomianego w pelni faktu. ONI SA GLUPI. Spojrzyjcie na te nieudolosc ich poczynan w opozycji. Szczury opuszcaja Titanica Lewicy, klakierzy wesza za nowymi chlebodawcami a zawodowi oportunisci juz dawno odeszli. Co w przyszlosci? Powrot do normalnosci. RM katolicki gosc w twoim domu. Szczury Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A Ty kogo popierasz ? Lumpenliberałów ? 11.04.07, 17:17 a psychiatra obowiazkowo w twoim Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: A Ty kogo popierasz ? Lumpenliberałów ? 11.04.07, 17:17 leonard3 napisał: > Alez przyjaciele, spokojnie . Walka jest rozstrzygnieta. > Polska jest rzadzona przez katolikow teraz i bedzie zawsze. > Skad ta pewnosc? Moja pewnosc plynie z nieuswiadomianego w pelni faktu. > ONI SA GLUPI. Spojrzyjcie na te nieudolosc ich poczynan w opozycji. > Szczury opuszcaja Titanica Lewicy, klakierzy wesza za nowymi chlebodawcami a > zawodowi oportunisci juz dawno odeszli. Co w przyszlosci? Powrot do > normalnosci. RM katolicki gosc w twoim domu. Na szczescie bardzo sie mylisz. A RM warczy i wzywa do nienawisci tylko w kilku procentach domow. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:37 Dobro kraju i narodu wymaga, aby chronic zlodziei i zwyklych ku..arzy z szamboobrony przed prokuratorem? Dobro narodu i kraju wymaga, aby trzymac w rzadzie faszystow pokroju mlodego giertycha i prl-owskich kolaborantow pokroju kryzego, jasinskiego, tw beaty? Sorry, ale to nie jest w takim razie ani moj narod, ani moj kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:38 Kraj niestety jest Twój (i mój także). A to że rządzi nim banda bydlaków to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:50 Giertych faszysta? Ze zaprowadzil porzaddek w szkolach i skonczyl z haniebna ideologia anarchii pt. "robta co chceta"? I sprzeciwia sie mordowaniu dzieci nienarodzonych? To wobec tego wiekszosc Polakow to faszysci bo jakie w wyksztalciuchy i sieroty po PeDe (nawiasem mowiac polecam samokrytyke) macie poparcie wyborcze, promile.... www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070411/opinie_a_4.html Odpowiedz Link Zgłoś
stary76 Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:53 Junkier ile ty zarabiasz w tej "pracy"? Moze bym sie zalapal, co? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:54 "Zaprowadził porządek w szkołach"? Ciekawa od znajomych rodziców/nauczycieli słyszałem co innego. Bałagan jak był tak jest, tylko jeszcze większy. Dyscyplina nie poprawiła się ani na jotę. Za to konferencji prasowych w bród. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 15:58 No sprzatniecie bajzlu pozostawionego przez takich "specow" od oswiaty jak Lybackie czy Dzierzgowkie proste nie bedzie ale konsekwentne kroki sa juz w tej sprawie robione. Dla mnie rzad powinien pojsc dalej i zniesc przymus edukacyjny od 14 r. zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
stary76 Junkier. Co ty na to? 11.04.07, 16:06 Zalatw mi taka fuszke jak twoja. Odpale ci dzialke :) I twojemu oficerowi prowadzacemu tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 16:08 junkier napisał: > No sprzatniecie bajzlu pozostawionego przez takich "specow" .... > ...a na sprzatniecie bajzlu pozostawionego przez nienawistnych nie starczy mojego zycia pewnie. Cofamy sie biegiem, trzymajac przestepcow za raczki... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obroncy polskiej racji stanu zawsze beda sie 11.04.07, 16:14 No wlasnie, kto nienawidzi Polski i Polakow, kto chce za wszelka cene doprowadzic do federalizacji UE i rozstopienia tam Polski, kto bezczelnie oskarzal i pomawial Narod Polski o rozne 'jadwabne' i inne historie, kto? Prawica polska, 'medrcze'? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Tlumacz, chlopcze tlumacz... 11.04.07, 17:52 jak będzie grzeczny, to wujek Wojtek weźmie cię do kina na "300 Spartan". Przed kinem zaparkujecie na miejscu dla niepełnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
uenifeu Re: guma żująca trociny 13.04.07, 23:29 Cóż za wyszuka i wycyzelowana retorta :) Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur oto jakimi metodami koalicja 11.04.07, 15:26 chce się utrzymać przy władzy nawet grożenie śmiercią gratuluję tym co na nich głosowali wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Buhaje w Samoobronie? 11.04.07, 15:30 Erotomanów widać w Samoobronie ci dostatek. Znają się na seksie lepiej, niż na roli! Jeszcze na dodatek jacy solidarni w uprawianiu seksu i w obronie swoich delikwentów! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Kolejny odcine żałosnej telenoweli Gazety... 11.04.07, 16:09 Biedna, skrzywdzona "dziewica" Aneta K., która przecież tylko chciała zapewnić swoim dzieciom lepszą przyszłość, zmuszana siłą do seksu (pewnie siłą wciągnęli ją do samochodu i zawieźli do siedziby SO ... Hahahahahaha).... Żałosne... Gazeta sięga dna. Artykuły na poziomie Faktu... Odpowiedz Link Zgłoś
stary76 Prosba. 11.04.07, 16:15 Prosilem Junkiera, poprosze i ciebie. Zalatwcie mi taka prace jak wasza. Bedziecie ze mnie dumni a wasz oficer prowadzacy was pokocha. Bezrobocie sie zmniejszy, wszyscy beda szczesliwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
urbanoid GW ujawnia: lepiej ujawnijcie wasze powiazania i . 11.04.07, 16:09 GW ujawnia: lepiej ujawnijcie wasze powiazania i zarobki.. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 16:12 ławnik sądowy...?! ..aż dziwne, że nie wspiera PiS-u tylko Samoobronę... chociaż z drugiej strony - co za różnica...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyńscy muszą odejść.!! 11.04.07, 16:22 PiS i Kaczyńscy są promotorem Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: GW ujawnia: Kolejne zatrzymanie w seksaferze 11.04.07, 16:27 junkier napisał: > Odgrzewane po raz kolejny danie, kogo jeszcze rusza 'seksafera' poza garstka > oplacanych wyksztalciuchow? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx Wypowiedż idioty nie powinna być brana pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Sluzba zdrowia..................... 11.04.07, 16:31 Piotr Błaszczyk zamienił intratną posadę w koncernie farmaceutycznym na nisko płatną funkcję urzędnika państwowego. W ten sposób zamiast sprzedawać kilka preparatów zaczął rządzić polityką lekową całego kraju. Problem w tym, że zapomniał, iż pracę na stanowisku szefa Departamentu Gospodarki Lekowej komplikuje sytuacja polityczna i bałagan kompetencyjny, charakterystyczny dla polskich urzędów centralnych, a fotel dyrektora jest zaopatrzony w katapultę, być może do lukratywnego stanowiska, a być może do więzienia… Przedstawiamy sylwetkę Piotra Błaszczyka, byłego dyrektora Departamentu Gospodarki Lekowej Ministerstwa Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Ta afera sie zaczyna.......... 11.04.07, 16:32 Chociaz ciagnie sie juz od Lapinskiego w 004 roku Odpowiedz Link Zgłoś