goblin666 Wierzejski: Czlowiek, kory przegral z krasnalem 18.04.07, 09:48 Drodzy! Nie zapominajcie o jednym - posel Wierzejski to jak dotad jedyny posel IV RP, a chyba i jedyny Polak, ktory sromotnie przegral z krasnalem. Czy sadzicie, ze cos takiego nie zostawia sladow w psychice? To jest czlowiek biedny, polamany. Modlmy sie za niego, chocby i do Szejtana, ale nie wysmiewajmy - to by bylo kopanie lezacego Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: Wierzejski: Czlowiek, kory przegral z krasnal 18.04.07, 09:58 W tym wypadku trzeba odstąpić od zasady "nie kopać leżącego" i napie*dalać ile wlezie, bo inaczej ścierwo się podniesie, ze szkodą dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko a co za czary, wróżbiarstwo czy inne bluźnierstwa? 18.04.07, 09:50 może stosy reaktywujemy hę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
jeden_z_wielu Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 09:52 Ktoś kto zgwałci zakonnicę ( a tfu!), to jest zboczeńcem a nie satanistą. Jak mozna gwałcić zakonnicę? tfu tfu tfu, co za obrzydliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:01 Ja bym dalej poszedł! Na co tu czekać! Zakazać ateizmu! Ateiści = sataniści! Jak rozpoznać takiego zbrodniarza? Trzeba sprawdzić czy był w kościele i koniecznie - czy głośno śpiewał! Zwol nieni sa tylko głuchoniemi. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Zakazane powinno być promowanie wszystkich religii 18.04.07, 10:00 - szczególnie w Polsce ma ono postać brutalnej indoktrynacji Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wierzejski ty, ty, ty .......wszechpolaku ..zobacz 18.04.07, 10:00 Art. 53. Konstytucji RP 1. Każdemu zapewnia się wolność sumienia i religii. 2. Wolność religii obejmuje wolność wyznawania lub przyjmowania religii według własnego wyboru oraz uzewnętrzniania indywidualnie lub z innymi, publicznie lub prywatnie, swojej religii przez uprawianie kultu, modlitwę, uczestniczenie w obrzędach, praktykowanie i nauczanie. Wolność religii obejmuje także posiadanie świątyń i innych miejsc kultu w zależności od potrzeb ludzi wierzących oraz prawo osób do korzystania z pomocy religijnej tam, gdzie się znajdują. Odpowiedz Link Zgłoś
azjael A gdzie konstytucyjna wolność wyznania?... 18.04.07, 10:04 rozumiem, że gwałcenie kotów, etc. to maniana, ale satanizm to nie tylko te bzdury z jakimiś dzikimi obrzędami nawiedzonych małolatów... Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: A gdzie konstytucyjna wolność wyznania?... 18.04.07, 19:47 nawiedzone małolaty (proszę cię, przestań - chyba bym rozwaliła komuś łeb za zgwałcenie kota!) to nie są sataniści, wiedzą o satanizmie tyle, co wierzejski. A wolność wyznania - nie wiedziałeś, że to dotyczy tylko katolików? Sejm tam niedługo doda aneks. Odpowiedz Link Zgłoś
waletv Wierzejski:nie głupi 18.04.07, 10:07 Wie ,że gada do ciemnego narodu. Po co my sie odzywamy? Odpowiedz Link Zgłoś
brannick Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:08 A czy napis "zabij Wierzejskiego" będzie ok, czy to też będzie satanizm? :/ CO się dzieje - ja myślałem, że jak ktoś gwałci zakonnicę to i tak dostaje kopa za gwałt. Ale jak widac nie, skoro zgwałcenie zakonnicy to "satanizm" :D Ciekawe czy Ci księża czy braciszkowie, którzy sobie obłapiają tu czy tam zakonnicę, to teraz się będą obawiać nagle? Coby o satanizm ich nie posądzono? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Fundamentalizm katolicki też karać 18.04.07, 10:08 Ci ludzie to mordercy, winni wielu zbrodni na przestrzeni wiekóww. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:08 Nie bede tutaj dyskutowal z pogladami Wierzejskiego bo mam dla siebie na tyle duzo szacunku aby nie znizac sie do jego poziomu (a jego poglady sa tak nielogiczne, ze i tak same sie obalaja). Jednak ciekawi mnie czy niedlugo bedzie tez proba wciagania na te liste "zakazanych pogladow" innych przekonan religijnych, niezgodnych z "jedynie slusznym kosciolem w Polsce". Satanizm to tez forma wiary, wcale nie tak inna od innych. Normalni, myslacy ludzie zdaja sobie sprawe, ze bajeczki o bogu (czy diable) sa dla naiwnych i zindoktrynowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 No to Rydzyk bedzie siedział!..prawa reka szatana 18.04.07, 10:12 na wschodnia Europe... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:18 Świetnie panie Wierzejski, tylko ile pan nam zaproponuje za ONR, heil, czy nawoływania do powrotu do średniowiecza? Aaaaaaaaaaa!? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:20 idioto, zabij zyda to nawoływanie do odnowy moralnej narodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 13:20 jasne! "Zabij Zyda" to nawoływanie do odnowy moralnej narodu! Dziwna ta logika, jakas wszechpolska. Od dzisiaj "Zabij Kaczyńskich i Giertycha" jest haslem nawolujacym do odnowy moralnej narodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosiem Wyznawca Satanizmu 18.04.07, 10:25 Nie wiedziałem że jak ktoś zgwałci zakonnicę, to staje się wyznawcą Satanizmu. Gdyby obywatel Wierzejski Wojciech przeczytał choćby wstęp z Biblii Szatana, to by nie pier*olił takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold "...gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę.."-oj Wojciu 18.04.07, 10:27 żeby na ciebie nie trafiło :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari a jak ksiadz zostanie zgwalcony przez 18.04.07, 11:30 znienawidzone przez wierzejskiego "pedaly" to tez bedzie satanizm? a tak ogolnie panie wierzejski, za gwalt to sa odpowiednie paragrafy. niech pan nie dobudowuje zbednej ideologii... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:30 wierzejski to dobry i litościwy człowiek, przeciez mógł zażądać kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia105 Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:31 Za głupote też powinni karać!! ciekawe jaki byłby wyrok Wierzejskiego.. chyba dożywocie.... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow wreszcie cos madrego! 18.04.07, 10:33 jak ktos wierzy w diabla, do paki :). Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: wreszcie cos madrego! 18.04.07, 19:15 ...Co oznacza, że katolicy pakę zaludnią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 A jak ksiądz zgwałci zakonnicę, to które z nich 18.04.07, 10:33 odpowie za satanizm? Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex "żydzi potomkowie Sztana i Ewy" tak mówią na 18.04.07, 10:34 Bliskim Wschodzie!!!!!!!!!! - powszechnie mieszkańcy tych ziem. Czyli jest coś na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Od dawna przypuszczałem, a Wierzejski potwierdził, 18.04.07, 10:36 że niedzielne msze św. to zgromadzenia satanistyczne, bo składa sie tam ofiarę, a to jeden ze znaków rozpoznawczych z listy Wierzejskiego. Świetnie, niech Wierzejski cos z tym coniedzielnym kultem szatana zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: Od dawna przypuszczałem, a Wierzejski potwier 18.04.07, 10:39 I w dodatku uprawia się tam rytualny kanibalizm. Szataniści jak nic, tfu, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Od dawna przypuszczałem, a Wierzejski potwier 18.04.07, 21:22 a do tego wierza w istnienie szatana.. 80% Polakow pojdzie na stos jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Qrczę, czy Wierzejski wie coś o sataniźmie? 18.04.07, 10:37 Z jego słów wynika, że wie mniej ode mnie, a ja wiem niewiele... Po co się więc wypowiada? By nabić punktów sobie i LPR? Pokazać Rydzykowi, że coś robi? Czy też mówi, bo już tak zwariował, że nie zwraca uwagi na to co mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
konopnyjasio Re: Qrczę, czy Wierzejski wie coś o sataniźmie? 18.04.07, 11:09 Zdecydowanie to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari a o czym ma gadac? o gospodarce? 18.04.07, 11:35 przeciez ten facet - jak zreszta caly lpr - zajmuje sie tylko i wylacznie sprawami "ideolo", o ktorych gdzies cos slyszal i zaakceptowal ("mysliciel" z torunia). choc z tym gwaltem to sie zapedzil... ciekawe co bedzie, jak ksiadz zgwalci zakonnice? Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: a o czym ma gadac? o gospodarce? 18.04.07, 18:40 O gospodarce gadał nie będzie, bo zna się na niej jak świnia na gwiazdach. Z resztą tak samo się zna na wszystkim innym, z satanizmem włącznie. Widać, że leczy jakieś kompleksy. Może w dzieciństwie nie był akceptowany przez chłopaków z podwórka czy coś w ten deseń. Jego sprawy ideolo są tak wybujałe, że poziom abstrakcji jego rozważań sięga chmur. ten człowiek to zwykły pro-rydzykowy oszołom, który chce "zaistnieć". Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Qrczę, czy Wierzejski wie coś o sataniźmie? 18.04.07, 18:34 I jedno i drugie i trzecie. Ciekawe czy będą ścigani tylko ci z satanistycznymi pentagramami (pentagram męski, odwrócony), czy też ci z pogańskimi(pentagram żeński, pozycja prosta). A może jeszcze wprowadzi sąsiedzkie kontrole, czy przypadkiem sąsiad spod dwójki nie ma przypadkiem w domu cd-ków zespołów metalowych, albo czy nie nosi T-Shirtów tej treści. A czy inne symbole (oprócz krzyża oczywiście i to NIE odwróconego) będą zakazane? W tym kraju to jak najbardziej możliwe. Wierzejskiemu się spod bereta dymi. Odpowiedz Link Zgłoś
screeeaaam Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:38 co za matoł. d*poliz rydzyka. na nawoływanie do nienawiści jakiejkolwiek jest juz chyba paragraf. dlaczego niby prawo ma karac dodatkowo za inicjatywe typu "zabij ksiedza.zakonnice itp. czym to sie różni od "zabij mojego sąsiada/kolege/pracodawce itp. Ksiadz jest wedle prawa osoba wyjatkową??? brednie. gwałt na zakonnicy. znowu zakonnica jest istotą lepszą?? do karania za gwałty jest juz podstawa prawna i tego sie nalezy trzymac. jesli gwałciciel bredzi cos o szatanie i jest chory z nienawisci to trzeba go przebadac i odpowiedni wyrok zasądzić. wyzszy lub nizszy ze wzgledu na te okolicznosci. polska ziemia wyjatkowa jak zwykle. nie moge juz patrzec na tych odmózdzonych pajaców. tak naprawde wiekszosc tych inicjatyw szkodzi kosciołowi katolickiemu. tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiut-filut Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:40 jestem ZA zakazem satanizmu pod warunkiem, ze to samo zrobimy z "wierzeizmem" i "kursczyzmem' - hucpa+fanatyzm+arogancja tez powinny byc prawnie zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
peryhelium Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 10:41 Nie wierzę własnym oczom. Ten facet jest tak niesłychanie prymitywny i niedouczony, ze to wręcz niewiarygodne. Satanizm to nie tylko religia alternatywna, ale równiez nurt filozoficzny i kulturowy nie mający nic wspólnego z bliskimi chyba posłowi mordowaniem zwierzaków. Nietsche, Twain, Bułchakow niejednokrotnie zawierali w swych dziełach wątek lucyferyczny, lecz obawiam się, że nazwiska tych panów są Wierzejskiemu obce, a może nawet podejżane. Litość jedynie bierze, że człowiek nie zdaje sobie sprawy z własnego tumaństwa i nikczemnej sieni światopoglądu. "Pilnie dziecię śledź lektury Czyś stołeczny syn czy wiejski Byś nie został królem bzdury Niczym myśli wróg - Wierzejski" Odpowiedz Link Zgłoś