Dodaj do ulubionych

Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS

19.04.07, 07:23
Te sondaże to jedna wielka ściema, zresztą to może się szybko zmieniać, tak
jak przed poprzednimi wyborami, przecież było i tak iz PiS był nawet za
Samoobroną. Więc teraz mam nadzieje że dwa sztuczne twory - PO i PiS nie
dotrwają w takim kształcie do wyborów.
Obserwuj wątek
    • haen1950 Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 07:23
      Coś z tymi sondażami nie tak. W jednoprocentowe poparcie dla PSL nie da się
      uwierzyć. Tak samo jak w 8% Samoobrony Leppera.
      • fraglesi67 Zamiast dywagować zróbmy... 19.04.07, 07:52
        ..nowe wybory !
        Przecież większość społeczeństwa tego chce
        • palestrina2005 Fraglesi cenzuruje bloga "demokrata" od siedmiu.. 19.04.07, 10:15
          Fraglesi cenzuruje własnego bloga i on mówi o demokracji. Hahahahaha...
          Okazuje się że właśnie zdekonspirowałem kolejnego miłośnika "wolności słowa"
          i "demokracji".
          Tym razem jest to Fraglesi, który nie przeszedł mojego testu
          demokracji i wolnosci słowa....

Napisałem na jego blogu bardzo spokojny i wyważony post na temat Korwina i
          prawa do posiadania broni.
          Potem, również spokojnie że nie zgadzam się z jego opinią na temat Euro 2012
          (Fraglesi jest przeciwny orgaizacji przez Polskę Euro 2012).
          Jakież było moje zdziwienie gdy wyciął te bardzo spokojne i nie obrazające
          nikogo posty.

Widac Fraglesi jest wyznawcą lewackiej ideologii "wolnosci słowa" - czyli
          swoboda wypowiedzi TAK, ale tylko dla tych co się z nami zgadzają.
          Brońmy się wszyscy rękami i nogami przed takimi "demokratami" jak Fraglesi...
          Pewnie zabroniłby części Polsków głosowac, bo głosują nie po jego myśli....
          • kralik111 Re: Fraglesi cenzuruje bloga "demokrata" od siedm 19.04.07, 10:24
            palestrina2005 napisał:

> Fraglesi cenzuruje własnego bloga i on mówi o demokracji. Hahahahaha...
            > Okazuje się że właśnie zdekonspirowałem kolejnego miłośnika "wolności słowa"
            > i "demokracji".
            > Tym razem jest to Fraglesi, który nie przeszedł mojego testu
            > demokracji i wolnosci słowa....
            >
            > Napisałem na jego blogu bardzo spokojny i wyważony post na temat Korwina i
            > prawa do posiadania broni.
            > Potem, również spokojnie że nie zgadzam się z jego opinią na temat Euro 2012
            > (Fraglesi jest przeciwny orgaizacji przez Polskę Euro 2012).
            > Jakież było moje zdziwienie gdy wyciął te bardzo spokojne i nie obrazające
            > nikogo posty.
            >
            > Widac Fraglesi jest wyznawcą lewackiej ideologii "wolnosci słowa" - czyli
            > swoboda wypowiedzi TAK, ale tylko dla tych co się z nami zgadzają.
            > Brońmy się wszyscy rękami i nogami przed takimi "demokratami" jak Fraglesi...
            > Pewnie zabroniłby części Polsków głosowac, bo głosują nie po jego myśli....

Nie wiem kto to jest "fraglesi" palestrina i jak to sie ma do omawianego
            tematu, ale uwazam, ze swoje wlasne niepowodzenia zeciowe powiniens wylewac na
            swoim blogu, wkoncu utrzymujesz, ze miliony go czytaja! T
            Twoj post palestrina jest niczym innym jak spamem i bez urazy, ale znajdz sobie
            inne miejsce do placzu.

To jak to PiS chce rzadzic z tak malym poparciem spolecznym cycku...?????
            :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • palestrina2005 Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 10:26
              ludzie docenią wysiłek Kaczyńskiego w promocji Euro 2012 dla Polski i poparcie
              wzrośnie do 33%... PiS ma dobrych speców od PR i spokojnie wykorzysta sukces z
              Euro... przeciwnicy polityczni słabi więc spoko....
              • swoboda_t Re: Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 10:42
                Sondażowe poparcie na krótko wzrośnie. NIe dlatego, zę Polacy docenią starania
                kaczyńskiego, bo tych ani nie było widać. Poparcie wzrośnie z tego samego
                powodu, dla którego wzrośnie jak będzie ładna pogoda w wakacje. A kaczki to
                typy tak nieudolne, jak dotąd znaczące swoją aktywność prawie wyłącznie
                niewypalami, że mówienie o ich zasługach w kwestii Euro2012 jest co najmniej
                śmieszne. Tak, UEFA doceniła wizytę kaczora mniejszego i nagle w olśnieniu dała
                nam organizację, hehe.
                • norton2005 Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 11:05
                  Ten sondaż jest wyjątkowo niewiarygodny. Natomiast oczywistym jest gwałtowny
                  wzrost poparcia dla rządu po wyborze organizatora Euro 2012. Mimo gdakania
                  Platformy PiS-owi wszystko na razie się udaje.
                  • kolter Re: Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 11:09
                    Jak pamietamy to nie chopaki z PISlandi zlozyli wnisek o organizacje ale jeszcze
                    to bylo za rzadow SLD w 2004 roku , a PIS starci na tym bo materaily budowlane
                    tak skocza w gore z cenami ze statystyczny kowalski nawet chaty nie da rady
                    wymalowac
                    • poszeklu Wuja Olechowski powoli demontuje stara budowle 19.04.07, 13:27
                      Czas na zmiane Platformy. To niereformowalne i stetryczle
                      towarzystwo wzajemnej adoracji zaczyna nudzic nawet swoich
                      zwolennikow. Panowie, ktorzy nie zdolali dopchac sie do
                      koryta prezydenta i premiera, nie potrafia dostosowac sie
                      do nowych warunkow i caly czas maja glebokiego kaca.
                      To najlepszy sposob, na zanikajace poparcie.
                      Powidzmy zegnaj panu Tuske i jego sitwie,
                      albo jak inny kaczor: "spieprzaj dziadu".
                      • centrolew PiS-owcy włączyli bot-a 20.04.07, 15:46
                        Redakcjo!

Hihi... PiSowcy włączyli wam bot-a, który stuka poparcie dla PiS i trochę
                        Samoobrony (na sondażu widocznym na stronach WWW). 44% to nawet podczas sondażu
                        w kościołach PiS by nie miał!
                        • konread Re: PiS-owcy włączyli bot-a 22.04.07, 12:23
                          Nie zwalaj na boty, to jest dowód że każdy PISowiec czytuje Wyborczą ;) A co do
                          wyników Samoobrony to zrozumiałe że Jola z Dywit jeżdżąc po okolicy wszystkich
                          zgoniła przed komputer i kazała głosować, a wiadomo z Jolą lepiej nie dyskutować!
                  • kralik111 Re: Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 11:18
                    norton2005 napisała:

> Ten sondaż jest wyjątkowo niewiarygodny. Natomiast oczywistym jest gwałtowny
                    > wzrost poparcia dla rządu po wyborze organizatora Euro 2012. Mimo gdakania
                    > Platformy PiS-owi wszystko na razie się udaje.

Oczywiscie, czteroprocentowy spadek Platformy jest niewiarygodny dla dzialaczy
                    Prawa i Sprawiedliwosci...;))))
                    A co do Euro 2012, to powinienes wiedziec mlocie glupi, ze wygrallismy je,
                    dzieki temu, ze Europa postanowila isc na wschod, widzac w nas spory potencjal
                    inwestycyjny (podobnie jak niegdys w Grecji czy Portugalji), a to wszystko
                    dzieki temu, ze jestesmy nowem pieknym i atrakcyjnym krajem Uni Europejskiej,
                    czega kaczynscy z lepperem i giertychem zawsze byli przeciwnikami matolku
                    malutki, dziekuj Walesie, Kuroniowi, Michnikowi,Mazowieckiemu i wielu innym
                    ludziom ktorzy zbudowali wolna, demokratyczna i sprawiedliwa III RP, oraz
                    Ukrainie, ktora zechciala dzielic swoj realny sen z
                    nami... :))))))))))))))))))))))
                  • antyprawak Re: Fraglesi cenzuruje bloga "demokrata" od sied 19.04.07, 11:49
                    Nie dziw się z trollami się tak postepuje.
                    • palestrina2005 Kolejny miłośnik "wolności słowa" i "demokracji" 19.04.07, 15:32
                      Poczytajcie sobie co to jest wolność słowa i demokracja bo wypaczyliście te
                      pojęcia dokładnie...

Wy chyba codziennie modlicie się do Lenina i innych komunistów bo to oni
                      stosowali medtodę Wolności słowa tylko dla tych co się z nimi zgadzają.
                      • palestrina2005 Poziom Galby i "poziom" Fraglesi 19.04.07, 15:35
                        Zauważ że Galba nie wycina postów... ma ich zancznie więcej niż Fraglesi
                        (jakieś co najmniej 10 razy tyle) i dużo jest krytykujących go czy nawet
                        obrażających - ale nie wycina - i to jest ktoś kto rozumie pojęcie wolności
                        słowa.
                        Nie jak "demokrata" Fraglesi pasujący do socjalistów z UE...
                      • kolter Re: Kolejny miłośnik "wolności słowa" i "demokrac 19.04.07, 15:44
                        Moze zapytaj plastelina swoich idoli jurka i innych jego praetorian czemu to
                        odszedl z PISu czy nie aby za to ze im tam ryje knebowali????
                        • palestrina2005 Ja nie cenzuruję bloga Fraglesi tak... 19.04.07, 15:53
                          Widać że nerwy puszczją zwolennikom lewicy.
                          Tak walczą o wolność słowa i demokrację a sami nie wiedzą co to jest....
                • akami21 A co z tymi którzy nie będą głosować? 19.04.07, 11:08
                  Dlaczego nas się pomija w sondażach? Coraz więcej osób w ogóle nie bawi się w
                  wybieranie, traktując to jako zabawę dla oglupionych mas.
                  • kralik111 Re: A co z tymi którzy nie będą głosować? 19.04.07, 11:23
                    akami21 napisał:

> Dlaczego nas się pomija w sondażach? Coraz więcej osób w ogóle nie bawi się w
                    > wybieranie, traktując to jako zabawę dla oglupionych mas.

Nie rozumiem dlaczego uwazasz, ze twoj glos ma byc slysalny, przeciez na wlasne
                    zyczenie nie chcesz byc czescia spoleczenstwa...:))))))))))))))))))))))))))))
                  • funia81 Re: A co z tymi którzy nie będą głosować? 19.04.07, 11:45
                    A kogo interesuje zdanie tych, ktorzy nie chca glosowac, w kwestii wyborow? To
                    jakas kpina! Nie chcesz - nie glosuj, ale nie dziw sie potem, ze nikt cie nie
                    slucha.
                    • shithead Re: A co z tymi którzy nie będą głosować? 19.04.07, 12:13
                      Ciemna masa to jednak jestes ty. Nie glosujac, masz taki sam swiatopoglad jak
                      dzdzownica czyli 0(a moze ona ma nawet nieco wiekszy od ciebie).
                    • shithead Re: A co z tymi którzy nie będą głosować? 19.04.07, 12:30
                      Sorry. Post byl skierowany do akami.
              • kralik111 Re: Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 11:05
                palestrina2005 napisał:

> ludzie docenią wysiłek Kaczyńskiego w promocji Euro 2012 dla Polski i
                poparcie
                > wzrośnie do 33%... PiS ma dobrych speców od PR i spokojnie wykorzysta sukces
                z
                > Euro... przeciwnicy polityczni słabi więc spoko....

Takie male pytanie mlotku, co zrobili kaczynscy w kierunku Euro 2012 ?
                :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • norton2005 Re: Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 13:23
                  > Takie male pytanie mlotku, co zrobili kaczynscy w kierunku Euro 2012 ?

Taka mała odpowiedź: Tak skutecznie zadziałali, że wygrali. Lobbing, fundusze i
                  poparcie rządu i prezydenta, zdecydowana walka z korupcją w piłce w Polsce oraz
                  podniesienie bezpieczeństwa stadionowego. To dokonało się w ostatnim roku i
                  zadecydowało o wyborze Polski jako organizatora.
                  • milosnik_watykanu Re: Już niedługo będą sondaże po Euro... 19.04.07, 13:27
                    no tak , ta zdecydowana walka z korupcja , o maly wlos nie doporowadzila ze na
                    zbity pysk dzieki temu dziobatemu koksiarzowi nas nie wywalili z rozgrywek
                    pilkarskich
            • drojb Re: Palestrina miłośnikiem Korwin-MIkkego? 19.04.07, 17:08
              Bardzo mnie to zaskoczyło. Przecież Korwin-Mikke, to nieco bardziej wygadana
              kopia Kononowicza: też chce, żeby nie było niczego, a dodatkowo - rozdać
              Polakom broń i zgasić światło. Wspaniały program!
              • palestrina2005 Re: Palestrina miłośnikiem Korwin-MIkkego? 19.04.07, 17:12
                I za taki właśnie kulturalny post zostałem prze Fraglesi skasowany...

A co do Mikke nie napisałem że go popieram... Pisałem że kraj podobny do tego o
                którym mówi Mikke już istnieje - to USA - i ma się lepiej niż biurokratyczna
                i "poprawna politycznie" UE...

A co do poisadania broni - jestem przeciw....
        • palestrina2005 Kłamiesz Fraglesi daleko Ci do Galby 19.04.07, 15:48
          Fraglesi tak się przejął moimi wpisami na forum GW że poświęcił mi już drugi
          tekst na blogu.
          Widocznie jest bardzo czuły na moim punkcie. Dwa razy wszedłem na jego bloga i
          zaowocowało to dwoma wpisami na mój temat. No i ocenzurował mnie na blogu.
          Teraz napisał tekst:
          "Chamstwo i wolnośc słowa"
          "Nie do zaakceptowania jest sytuacja gdy ktoś wpakowuje się do twojego domu,
          bluzga, obraża domowników, smaruje g* po ścianach. "

Ciekawe - napisałem dwa kulturalne teksty o Korwinie i o zasługach PiS w
          promocji Euro 2012. Żadnych bluzgów żadnego oskarżania żadnego obrażania...
          Ale .... ocenzurował mnie....
          No cóż ... widać imponują mu ludzie z PRL i ich metyody działania...
          Najśmieszniejsze gdy taki cenzor jak Fraglesi mówi o "zagrożeniu demokracji ze
          strony PiS - żałosne".
      • t000mek Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 08:38
        Oczywiscie ze to jakas machloja, nie wuerze ze znajdzie sie tylu idiotow na
        poparcie czerwonych, , no i oczywiscie PO na 1 miejscu bo jak inaczej!!! Gdyby
        nie ten Kaszubski ryj z plakatow to wierzcie mi, ze glosowal bym na nich, Tusk
        psuje wizerunek tej partii,
        • funia81 Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 11:46
          Jak tak czytam to, co piszesz, to wlasciwie sie ciesze, ze PO stracilo takiego
          wyborce. Wez moze wyjedz do Irlandii, czy cos...
          • hepowy Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 12:33
            > Jak tak czytam to, co piszesz, to wlasciwie sie ciesze, ze PO stracilo takiego
            > wyborce. Wez moze wyjedz do Irlandii, czy cos...

A co on by tam robil? Przeciez widac, ze jest albo za mlody, albo za glupi, zeby
            pracowac na siebie.
    • pionier630 Wielcy Bracia NIGDY nie zdecydują się na 19.04.07, 07:28
      wcześniejsze wybory, bo mają zbyt dużo do stracenia. Oddadzą SO i lpr resorty
      siłowe, gospodarcze, skarb, byleby tylko trwać na stołkach.
      • prawieemeryt Re: Wielcy Bracia NIGDY nie zdecydują się na 19.04.07, 07:43
        Na jakich przepraszam za wyrażenie stołkach skoro wszystkie oddadzą? Do czego
        wówczas juncie SOLPR potrzebni będą za przeproszeniem WIELCY mali bracia?
        • jola_z_dywit6 ***S___a___m__o___o___b___r___o__ _n___a***** 19.04.07, 08:51
          Tylko jej można zaufać!
          Bo Samoobrona zawsze stała po stronie Narodu.
          Działała zawsze w jego żywotnym interesie,walczyła o zwykłego człowieka o jego
          godność i możliwość rozwoju.
          Pragmatyczna koalicja Samoobrony generuje pod swymi rządami wzrost gospodarczy i
          nadzieję na przyszłość.
          Nikomu innemu przez 17 straconych bezpowrotnie lat to się nie udało.
          • jola_z_dywit6 : ***S___a___m__o___o___b___r___o__ _n___a***** 19.04.07, 09:34
            Widzé æe opcjom zøodziejskim i antynarodowym argumentów zabrakøo.
          • goxtrim Dobrze się czujesz ? 19.04.07, 09:49
            pytanie retoryczne
          • laszlo20 Partia Piratów 19.04.07, 11:12
            Dlaczego w sondażu nie ma uwzględnionej partii piratów? Mój głos oddam na nich...
          • peryklejtos Re: ******** 19.04.07, 11:27
            jola_z_dywit6 napisała:
            Samoobrona zawsze stała po stronie Narodu.
            > Działała zawsze w jego żywotnym interesie,walczyła o zwykłego człowieka o jego
            > godność i możliwość rozwoju.

:))))))))Niezły dowcip. Zwłaszcza w kontekście tej miernoty Kalaty, która w
            ramach swojego resortu tworzy bezpieczną przystań dla działaczy. Chętnie bym
            się dowiedział na jakich prochach jedziesz, że masz takie wizje! :)))
          • bogda35 Re: ***S___a___m__o___o___b___r___o__ _n___a***** 19.04.07, 11:38
            rozumiem Jolu że masz skrzywienie ale zakleciami nie zmienisz faktu że
            Samoobrona to banda bezczelnych złodziei i defraudantów,prymitywów i poprostu
            chamów
          • funia81 Re: ***S___a___m__o___o___b___r___o__ _n___a***** 19.04.07, 11:47
            > Bo Samoobrona zawsze stała po stronie Narodu.
            > Działała zawsze w jego żywotnym interesie,walczyła o zwykłego człowieka o jego
            > godność i możliwość rozwoju.

Zwlaszza bzykajac panienki w zamian za etaciki. Zywotny interes - to maja
            niektorzy poslowie SO. Tak zywotny, ze z gaci im sam wyskakuje.
          • shithead Re: ***S___a___m__o___o___b___r___o__ _n___a***** 19.04.07, 12:27
            Jola podaj swoj adres. Wysle ci za free super vibrator. Gwarantowane
            unbelievable pleasure. Po co masz sie onanizowac samoobrona? I tak nic z tego
            nie masz.
        • kralik111 Re: Wielcy Bracia NIGDY nie zdecydują się na 19.04.07, 11:25
          prawieemeryt napisał:

> Na jakich przepraszam za wyrażenie stołkach skoro wszystkie oddadzą? Do czego
          > wówczas juncie SOLPR potrzebni będą za przeproszeniem WIELCY mali bracia?

Do tego co dzieiaj, czyli do niczego...:)))))))))))))))))))))))))))))))
    • jowita81 Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 07:41
      Tak sobie myślę,że sondaże stanowią swoiste zaklinanie rzeczywistości.Zresztą to
      sondaże wpływają na decyzje niektórych wyborców (?)
      • gwgowno Sondaż: spada Wyborcza, rośnie Rzeczpospolita (x2) 19.04.07, 07:53
        No jasne, ze wpływają na decyzje... wlasnie zdecydowalem, ze po raz kolejny
        Wyborcza pokazuje bzdetne sondaże, a że za "Rzeczpospolitą" to mało ważne.
        Pewnie nie stac ich na własne (czyzby spadała czytelność? a co za tym idzie
        mniejsza kasa do podziału?) hehehe, Swoją drogą kiedyś sie zastanawiałem czemu
        sondaże nie są publikowane w regularnych odstępach czasu tylko w określonych
        momentach (w tym przypadku po odejściu Jurka). No cóż, pocieszające jest to, że
        Polacy mądrzeją i już nie dają sobą tak manipulować jak wczesniej... :)
        Pozdrawiam :)
    • piotr363 Wyniki sondazu internetowego - male zaskoczenie 19.04.07, 07:50
      ...
    • palestrina2005 Po sukcesie z Euro 2012 - PiS będzie miał 33% 19.04.07, 07:50
      Po tym jak Kaczyński z Juszczenko przyczyniki się do wielkiego sukcesu -
      przyznaniu nam Euro 2012 zamilkną wszyscy szczekacze krytykujący naszą politykę
      zagraniczną.
      Różnicę widac gołym okiem - Kwaśniewski lobbował Zakopane na Igrzyska i wyszła
      figa z makiem.
      Kaczyński lobbował Euro 2012 i pełny sukces... to właśnie różnica w
      umiejętnościach negocjacyjnych tych panów...

Po tym wielkim sukcesie poparcie dla PiS niewątpliwie wzrośnie !!!!!!
      • kw55 8 % dla prostaków z SO to o 8 % za dużo !!!! 19.04.07, 07:59
        jedyna nadzieja że w tym że ten sondaż to pomyłka a ludzie z tej partyjki wróca
        wreszcie tam gdzie jest ich miejsce i już nigdy nie beda przynosić wstydu nam
        Polakom.
        • realista1000 Re: 8 % dla LiD, która ma nas w "d..." to ściema 19.04.07, 08:05
          Czerwoni do władzy nie dojdą już nigdy
          Samoobrona mam nadzieję też nie
      • palestina1 PiS odniósł sukces w knuciu przeciw Polakom 19.04.07, 08:09
        "Tylko dzięki temu, że Rosja nie chciała startować w wyścigu o Euro 2012,
        Ukraina w końcu dogadała się z Polską. Nasz ambasador na Ukrainie Jacek
        Kluczkowski, który negocjował wspólną kandydaturę, dziś zdradził szczegóły
        rozmów" - podaje serwis dziennik.pl.
        Okazuje się, że początkowo Polska i Ukraina nie porozumiały się w sprawie
        organizacji ME.

Ukraina zwróciła się więc z pomysłem do Rosji. Dostała jednak prztyczka w nos.
        Ukraińcy usłyszeli od Władimira Putina, że gdyby Rosja chciała starać się o
        organizację Euro 2012, robiłaby to sama - pisze dziennik.pl. O wyborze
        gospodarza mistrzostw Europy 2012 zadecydował w walijskim Cardiff Komitet
        Wykonawczy Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA). O turniej ubiegały się trzy
        kandydatury - wspólnie Polska i Ukraina, samodzielnie Włochy oraz wspólnie Węgry
        z Chorwacją.

Pomysł wspólnej organizacji finałów ME w 2012 roku w Polsce i na Ukrainie
        narodził się w 2003 roku. Z inicjatywą wyszła strona ukraińska, a stosowne
        porozumienie podpisano pod koniec września 2003 roku we Lwowie, w czasie
        spotkania prezesów federacji piłkarskich obu krajów. Ideę poparli ówcześni
        prezydenci obu krajów Leonid Kuczma i Aleksander Kwaśniewski.

25 stycznia 2005 roku rząd polski przyjął uchwałę, popierającą zorganizowanie
        przez Polskę wspólnie z Ukrainą piłkarskich ME w 2012 roku. W podjętej uchwale
        Rada Ministrów zadeklarowała współpracę z PZPN w zakresie organizacji turnieju.
        Minister spraw wewnętrznych i administracji przedstawił gwarancje w zakresie
        zapewnienia bezpieczeństwa uczestnikom ME.

Sześć dni później PZPN oficjalnie zgłosił do UEFA kandydaturę Polski do
        organizacji, wspólnie z Ukrainą, turnieju finałowego mistrzostw Europy w 2012
        roku. Podobny wniosek złożyła federacja ukraińska. W obu dokumentach znajdowały
        się adnotacje, że organizatorem ME będą wspólnie Polska i Ukraina.

Do organizacji Euro 2012 zgłosiło się osiem kandydatur. Chęć organizacji finałów
        ME oprócz Polski i Ukrainy wyraziły wspólnie Chorwacja i Węgry, a także Grecja,
        Włochy, Rumunia, Rosja, Turcja i Azerbejdżan. Swojej oferty nie złożyły Szkocja
        i Irlandia Płn., które wcześniej wyrażały chęć organizacji turnieju. Później
        wycofała się Rumunia.

Spośród ośmiu kandydatur pięć złożonych zostało po raz drugi. O prawo
        organizacji finałów ME w 2008 roku ubiegały się Grecja, Turcja, Węgry i Rosja a
        także Chorwacja wspólnie z Bośnią i Hercegowiną. Gospodarzami mistrzostw zostały
        Austria i Szwajcaria.

Do 21 lipca 2005 roku kandydaci musieli przedstawić stosowną dokumentację,
        wymaganą przez UEFA w pierwszym etapie selekcji. Terminu tego dotrzymało pięć
        kandydatur - Polska i Ukraina, Chorwacja i Węgry oraz samodzielnie Grecja,
        Włochy i Turcja. Aplikacji nie przesłały Rosja i Azerbejdżan.

W maju 2005 roku wybrano sześć polskich miast, w których odbywałyby się mecze
        Euro 2012. To Chorzów, Gdańsk, Kraków, Poznań, Warszawa i Wrocław, a jako
        ośrodki rezerwowe wyznaczono Bydgoszcz oraz Szczecin. Do organizacji meczów
        turnieju aspirowało 12 miast.

12 lipca PZPN zaprezentował oficjalne logo kandydatury Polski i Ukrainy.
        Dysponentem komercyjnym do jego praw jest Europejska Unia Piłkarska (UEFA). Logo
        przedstawia piłkę, otoczoną żółto- zielonym okręgiem. Dwa pięciokąty piłki są w
        barwach narodowych Polski i Ukrainy - jeden jest biało-czerwony, drugi
        niebiesko- żółty. Pozostała część piłki jest biało-czarna. Pod spodem figuruje
        trzywierszowy napis w języku angielskim: "POLAND UKRAINE candidate for UEFA EURO
        2012".
        • realista1000 ...którzy swe lewicowe "korzenie" mają w KPP 19.04.07, 08:15
          • palestina1 I pisza magisterki 19.04.07, 08:19
            wychwalajac w nich lenina
            • realista1000 ... takie, jak Olek Kwaśniewski - "niepełny" mgr 19.04.07, 08:22
              • palestina1 Masz komleksy nizszości 19.04.07, 08:34
                jazk kazdy kurdupel.Kwasniewski nie napisał magisterki.
                • realista1000 POdobnie jak ty wyższości 19.04.07, 08:39
                  jak każdy wielki "mały krętacz"

PS
                  to, że Olek nie napisał magisterki, to ja wiem lepiej od ciebie
                  • palestina1 O kopleksie niższoći kurdupli 19.04.07, 08:51
                    to była kołku przenośnia,sek w tym ze kazdy kurdupel przy korycie uwaza się za
                    wielkiego.Historia sie kłania.
                    Co do magisterki Kwaśniewskiego to dowiedziałeś dzięki mnie.Masz za mały móżdżek
                    żeby wiedzieć coś o czym nie poinformuje ciebie KC PiS.

Musze popracować i niestety pracuje na takich pasożytów jak ty.
                    Zakładam że bedzies chciał szczeknąć w temacie wie poinformuje ze pracuje u
                    siebie w swojej małej firemce która jest okradana na podatkach i zusie przez
                    takich pasożytów jak ty.
                    • tales1 Olek 2 cm wyższy od Lecha - i to filmowany od dołu 19.04.07, 09:03
                      Stąd przydomek Olka "Jego wysokość"
        • presentation1 ......Wlasnie.......... 19.04.07, 08:40
          Rosja glosowala za kandydatura Polska-Ukraina.
          • kralik111 Re: ......Wlasnie.......... 19.04.07, 11:33
            presentation1 napisał:

> Rosja glosowala za kandydatura Polska-Ukraina.

Rosja jako kraj nie glosowala, podobnie jak Polska czy Franja, zaden kraj
            mlocie tutaj nie glosowal, poczytaj troche na ten temat zanim sie do konca
            skompromitujesz ...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • wojtek45-1 Re: Po sukcesie z Euro 2012 - PiS będzie miał 33% 19.04.07, 08:18
        o tak wielki kaczor negocjator!!
        gdyby nie ukraińcy to byłoby wielkie g.
        A i tak jak nie bedzie nowych wyborów to bedzie wielka klapa.
        Oni jeszcze nic nie zbudowali, jak na razie to rozwalają
        • jerryjak Re: Po sukcesie z Euro 2012 - PiS będzie miał 33% 19.04.07, 15:49
          Do tego "wojtek45-1" : jak dotad - wszystko PiS-owi wychodzi,dotrzymuje
          slowa,idzie coraz lepiej,nie widzisz tego,tepa palo,natomiast to
          babsko,slusznie nazywane "bufetowa" nie tylko nic nie robi w Warszawie,ale
          wszystko co przygotowal (w tak krotkim czasie) Marcinkiewicz,albo zniszczyla
          albo zatrzymala.Warszawiacy si wreszcie obudza*),ale poniewczasie,wykazali ze
          sa glupawi wybierajac taka niedojde.

*) Czesto rozni ludzie uzywaja zwrotu "obudzic sie z reka w nocniku" - tylko
          nikt pytany przeze mnie nie wiedzial co to wlasciwie znaczy - a pochodzi to ze
          zbioru anegdot zydowskich :
          "Moniek,poloz ty mnie reke na piers (plozyl)
          Moniek,poloz ty mnie reke na brzuch (polozyl)
          Moniek,poloz ty mnie reke tam gdzie sie siusia (on wlozyl reke w nocnik)
          A uzywajacy to powiedzenie chyba o tym nie slyszeli - bo uzywaja bez sensu.
      • c.rayback Re: Po sukcesie z Euro 2012 - PiS będzie miał 33% 19.04.07, 10:31
        Oj Wazelnina,Wazelina ;).
      • uookasz brawo PiS! 19.04.07, 11:43
        ludzie! 10 lat walczylem z trądzikiem, i nagle zniknal! Brawo PiS!

pozdrawiam
        palestrina
    • kosa811 LiD z Kwaśniewskim ale bez "Millerów" weźmie 40% 19.04.07, 07:55
      PiS-28%
      PO-12% (bo na tyle zasługuje)
      ergo - tylko POPiS zapobiegnie reaktywacji komuszków
      • chirlider Re: LiD z Kwaśniewskim ale bez "Millerów" weźmie 19.04.07, 08:05
        skąd tam - głównym promotorem powrotu komuchów do życia politycznego jest
        właśnie PiS - poprzez swoją nieudolne rządy i kompromitującą koalicję.
        PiS po tym co pokazał od jesieni 2005 nie zasługuje nawet na 0,1% poparcia.

kosa811 napisał:

> PiS-28%
        > PO-12% (bo na tyle zasługuje)
        > ergo - tylko POPiS zapobiegnie reaktywacji komuszków
      • palestrina2005 Jaki LiD ? LiD to PZPR/SLD ze zmienioną nazwą... 19.04.07, 08:08
        Najpierw było PZPR potem zmieni nazwę na SdRP, potem na SLD a teraz
        przefarbowali się na LiD. Po co tyle zmian nazwy - aby zmylić naiwnych
        wyborców ....
        Ale PiS już zadba aby odpowiednio w mediach naświetlić ludziom czym jest LiD...
        I zadba o prześwietlenie majątku "Magistra" szczególnie że po wypowiedziach
        Oleksego wszystkich to interesuje...
        • chirlider e: Jaki LiD ? LiD to PZPR/SLD ze zmienioną nazwą 19.04.07, 08:16
          niezaprzeczalnym faktem jednak jest lecące na pysk poparcie PiS ze wszystkimi
          przystawkami.
          ludzi nie interesuje w tym momencie "prześwietlanie"
          kogokolwiek tylko sprwane i efektywne rządzenie Polską czego, jak widać po
          ostatnim 1,5 roku, PiS po prostu NIE POTRAFI.

tematów zastępczych typu aborcja, lustracja, deubekizacja czy weksle samoobrony
          nie wsadzisz do garnka żeby nakarmić dzieci.

myśl.
          palestrina2005 napisał:

> Najpierw było PZPR potem zmieni nazwę na SdRP, potem na SLD a teraz
          > przefarbowali się na LiD. Po co tyle zmian nazwy - aby zmylić naiwnych
          > wyborców ....
          > Ale PiS już zadba aby odpowiednio w mediach naświetlić ludziom czym jest
          LiD...
          > I zadba o prześwietlenie majątku "Magistra" szczególnie że po wypowiedziach
          > Oleksego wszystkich to interesuje...
          • palestrina2005 Spoko teraz po sukcesie z Euro PiS skoczy na 33% 19.04.07, 08:33

• realista1000 ...a PO spadnie na 17%, LiD nie wejdzie do sejmu 19.04.07, 08:40
            • hepowy Re: Spoko teraz po sukcesie z Euro PiS skoczy na 19.04.07, 12:56
              Akurat. Nie sadze, zeby w Polsce bylo az tylu naiwniakow, ktorzy mysla tak jak
              ty, ze przyznanie Polsce i Ukrainie organizacji Euro 2012, to zasluga pis'u.
              Szczerze mowiac, gdyby ta decyzja miala byc podejmowana w oparciu o polityczna
              sytuacje w krajach kandydujacych, to kandydatury Polski i Ukrainy, nawet nie
              rozpoczeto by rozpatrywac.
          • xxxxxyyyyy Popatrz jak glosuja internauci: PiS 48%, PO 12% 20.04.07, 10:18
            A wg publikowanych sondazy - mamy prezydenta z zakolami i premiere (cieni) z
            Krakowa ...
        • greg0.75 uzupełnienie 19.04.07, 11:21
          "Po drodze" pzprowcy założyli jeszcze "szamboobronę" i weszli w koalicję z "Potworami i Spółką"
    • realista1000 Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tuska? 19.04.07, 08:02
      sondaże "układowe" NAS (NARÓD POLSKI)tylko śmieszą!
      • chirlider Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:08
        nie wierzysz w sondaże robine dla prorządowej Rzeczpospolitej tylko dlatego że
        GW je przedrukowała?;))))
        rozumiem, że PiS trzęsie portkami na myśl o wcześniejszych wyborach, ale
        negowanie wszelkich sygnałów o spadającym na pysk poparciu może im tylko
        dodatkowo zaszkodzić ;)

realista1000 napisała:

> sondaże "układowe" NAS (NARÓD POLSKI)tylko śmieszą!
        • palestina1 Ten gniot nierealny1000 nie czyta 19.04.07, 08:11
          bo nie rozumie co czyta.Codziennie dostaje wytyczne z KC PiS i i je po prostu
          przepisuje.
          • realista1000 ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy robi to 19.04.07, 08:19
            za niego opini(s)twórcza GW i inne "układowe" media
            • palestina1 buhahahahahaha 19.04.07, 08:20
              gdyby nie GW to gdzie byś pisał wypociny KC PiSu? bez GW giniesz
              • realista1000 ...rozradowało się lewicowe serduszko?Tyle twojego 19.04.07, 08:27
                GW nie zawdzięczam NIC - no, może umiejętność trzeźwego myślenia, któą musiałęm
                sobie wyrobić, czytając pobieżnie (inaczej nie można!) nachalne gazetowybiórcze
                lewicowo zideologizowane "wypocinki"
                • chirlider Re: ...rozradowało się lewicowe serduszko?Tyle tw 19.04.07, 08:30
                  ciekawe, chyba wychodzisz troche przed szereg.
                  sam I Bullterier IVRP Jacek kurski stwierdził (publicznie, i nigdy tego nie
                  odszczekał) że nie może żyć bez Gazety Wyborczej ;))))

realista1000 napisała:

> GW nie zawdzięczam NIC - no, może umiejętność trzeźwego myślenia, któą
                  musiałęm
                  > sobie wyrobić, czytając pobieżnie (inaczej nie można!) nachalne
                  gazetowybiórcze
                  > lewicowo zideologizowane "wypocinki"
                • palestina1 Żyć bez niej nie możesz 19.04.07, 08:38
                  i jeszcze jedno nie nazywaj mnie lewicowcem bo razem "świń" nie pasaliśmy.Swoich
                  towarzyszy szukaj w pisuarze jednym z nich z pewnością jest były komunista
                  Jasiński donosiciel i współpracownik ubecji,podobno kandydat na marszałka,czym
                  sie zasłużył? ochroną tajemnicy lojalek "fałszywek"?
                  • tales1 Fakt, lubię się pośmiać z naiwnych lewicowców 19.04.07, 09:05
                    lewicowcu
                    • kralik111 Re: Fakt, lubię się pośmiać z naiwnych lewicowców 19.04.07, 11:36
                      Czesc Tales :)

Dalej naPiSdziasz lewicowcow ? I dobrze....
                      Ale z inej strny szkoda, bo to przeciez lewicowa europa przyznala nam Euro
                      2012 !
                      Szkoda, ze ty jako zwolennik PiS, nie szanujesz tego...:))))))))))))))))))))
            • chirlider Re: ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy rob 19.04.07, 08:24
              paradoks, co?
              siedzisz całymi dniami na forum "medium układowego".

sęk w tym że media "nieukładowe" bądź nie mają forów, bądź nikt na nich nie
              pisze i pies z kulawą nogą nie dowiedziałby sie o twoich żałosnych
              przemyśleniach gdyby nie uprzejmość GW.

realista1000 napisała:

> za niego opini(s)twórcza GW i inne "układowe" media
              • realista1000 Re: ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy rob 19.04.07, 08:33
                chirlider napisał:

> paradoks, co?
                > siedzisz całymi dniami na forum "medium układowego".

Podobnie jak ty, tylko ja nie "wazelinuję" GW - ja ją krytykuję
                Forum GW jest OK, bo posty "wchodzą" od razu (zobaczymy jak długo jeszcze), choć
                cenzura nieraz szaleje: tnie nieprzychylne komentarze, podwiesza pod inne
                artykuły, itd. ale ogólnie forum jest OK - tylko ... FORUM - nic więcej
                • chirlider Re: ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy rob 19.04.07, 08:41
                  g... prawda ;))))
                  dziesiątki moich "przychylnych" postów zostało wychlastanych z powodów zupełnie
                  mi niewiadomych.
                  jakkolwiek to rozumiem - GW to medium prywatne i nie ma obowiązku
                  bezwarunkowego publikowania wszystkiego co "wypocą" podekscytowani użytkownicy.

wchodząc na forum GW musisz najpierw przeczytać komentowany artykuł (no, chyba
                  że tego nie robisz ;))). tak wiec mimowolnie stajesz sie stałym czytelnikiem
                  GW ;)))).

jak ci nie pasuje ta sytuacja, przenieś sie na forum Gazety Polskej. Nie mają ?
                  Ach jak mi przykro....;)))))

realista1000 napisała:
                  > Podobnie jak ty, tylko ja nie "wazelinuję" GW - ja ją krytykuję
                  > Forum GW jest OK, bo posty "wchodzą" od razu (zobaczymy jak długo jeszcze),
                  cho
                  > ć
                  > cenzura nieraz szaleje: tnie nieprzychylne komentarze, podwiesza pod inne
                  > artykuły, itd. ale ogólnie forum jest OK - tylko ... FORUM - nic więcej
                  • realista1000 Re: ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy rob 19.04.07, 08:48
                    "GW to medium prywatne" - raczej ukradzione społeczeństwu (znaczek Solidarności
                    osobiście odebrał jej Wałęsa, bo to też Michnik chciał zawłaszczyć, pardon,...
                    sprywatyzować)
                    • cynik.pl Re: ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy rob 19.04.07, 10:53
                      realista1000 napisała:

> "GW to medium prywatne" - raczej ukradzione społeczeństwu (znaczek Solidarnośc
                      Jak sobie wyobrażasz GW "nieukradzioną społeczeństwu" - jako gazetę państwową???

> i
                      > osobiście odebrał jej Wałęsa,
                      Wałęsa - przecież to wasz wróg, prawdziwi Polacy, zwany przez was TW Bolkiem.
                      Powinniście się cieszyć, że wasi arcywrogowie Bolek i Szechter są skonfliktowani.

> bo to też Michnik chciał zawłaszczyć, pardon,...
                      > sprywatyzować)
                      No i ile by na tym geszefcie zarobił, zwłaszcza wtedy gdy "wdzięczny" naród
                      masowo głosował na postkomuchów zamiast na postsolidaruchów?
                • kralik111 Re: ...ale za to trzeźwo myśli i nie lubi,gdy rob 19.04.07, 12:02
                  realista1000 napisała:

> chirlider napisał:
                  >
                  > > paradoks, co?
                  > > siedzisz całymi dniami na forum "medium układowego".
                  >
                  > Podobnie jak ty, tylko ja nie "wazelinuję" GW - ja ją krytykuję
                  > Forum GW jest OK, bo posty "wchodzą" od razu (zobaczymy jak długo jeszcze),
                  cho
                  > ć
                  > cenzura nieraz szaleje: tnie nieprzychylne komentarze, podwiesza pod inne
                  > artykuły, itd. ale ogólnie forum jest OK - tylko ... FORUM - nic więcej

Admin GW tnie posty bez wzgledu na czyjes poglady polityczne, moje tez sa
                  kasowane gdy lamie regulamin, choc czesto jest tak, ze wycinaja moje posty
                  tylko za to, ze nazwe kogos takiego jak ty "glupcem", wiec nie placz dziecie
                  male i odpowiedz rzeczowo na to co chirlider cie zapytal ...:))))))))))))))))))
        • realista1000 Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:18
          Nie wierzę żadnym sondażom (no, może trochę tym robionym przez Polską Grupę
          Badawczą) :
          www.pgb.org.pl/PUBLIKACJE/grupa_trzymajaca_sondaze.pdf
          • chirlider Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:20
            rozumiem, czytelnicy Gazety Polskiej nie wierzą w nic oprócz słów nadredaktora
            Sakowicza ;))))

realista1000 napisała:

> Nie wierzę żadnym sondażom (no, może trochę tym robionym przez Polską Grupę
            > Badawczą) :
            > www.pgb.org.pl/PUBLIKACJE/grupa_trzymajaca_sondaze.pdf
            • realista1000 Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:37
              podobnie jak czytelnicy GWyborczej nie wierzą w nic, oprócz słów nadredaktora
              Michnika (a ten to się dopiero skompromitował przez ostatnie kilkanaście lat -
              od "bohatera" do ... zera!)
              • chirlider Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:42
                czym sie niby skompromitował ? coś bredzisz.

realista1000 napisała:

> podobnie jak czytelnicy GWyborczej nie wierzą w nic, oprócz słów nadredaktora
                > Michnika (a ten to się dopiero skompromitował przez ostatnie kilkanaście lat -
                > od "bohatera" do ... zera!)
                • realista1000 Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:59
                  czym? WSZYSTKIM!

www.klubygp.webd.pl/wydarzenia.html
      • wojtek45-1 Re: Po ma 32%?Chyba we ... śnie - śnie Donalda Tu 19.04.07, 08:25
        ty naród?
        a reszta to chołota.
        to już wielki wódz powiedział.
        Ale ta hołota ma głos i spuści was do kanału na wieczna wachtę
    • lupus76 Gfk i SMG nie mają 19.04.07, 08:05
      pojecia, jak robiśbadania opinii społecznej. Wyspecjalizowały się w badaniach
      marketingowych i w tym są dobre. Badania opinii lepiej zostawić PGB, Pentorowi
      i OBOP-owi.
    • fezojr Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 08:11
      Ja ma się ten sondaż do tego jak zagłosują ludzie? - zagłosuj na tej stronie i
      zobacz:)
    • qdlinski Przyjdzie czas na KPOG 19.04.07, 08:15
      zapraszam:
    • mozart Tylko lewica :) 19.04.07, 08:21
      Bo prawica robi w PL burdel.
      • qc PO zniknelo z mojego radaru 19.04.07, 08:29
        jeszcze tylko slabe i niewyrazne echo wraca po odbiciu od Olechowskiego i
        Palikota.
        • chirlider Re: PO zniknelo z mojego radaru 19.04.07, 08:33
          nie bierzesz pod uwage możliwości że radar ci sie popsuł ?

qc napisał:

> jeszcze tylko slabe i niewyrazne echo wraca po odbiciu od Olechowskiego i
          > Palikota.
    • qwertyuiop7890 ### A gdybym dzis polecial na Marsa, to... ### 19.04.07, 08:25
      A gdybym dzis polecial na Marsa, to by wyrosly mi zielone czolka na glowie.
    • tychik1 Sondaż: Spada poparcie dla Platformy 19.04.07, 08:27
      Według najnowszego sondażu przeprowadzonego dla "Rzeczpospolitej" przez GfK
      Polonia, Platforma Obywatelska wygrałaby wybory parlamentarne, zdobywając 32
      procent głosów.
      T:A w porywach to 320%
    • realista1000 Fajnie sobie "POdkręcili" sondę obok artykuliku 19.04.07, 08:29
      wmówili sobie i próbują wmówić innym koalicję PO i LiD, naiwniacy
      • presentation1 Re: Fajnie sobie "POdkręcili" sondę obok artykuli 19.04.07, 08:35
        Utworzyli sobie wirtualne piekielko w ktorym zyja,marza i snia.A realia sa inne.
        • darioo_b Re: Fajnie sobie "POdkręcili" sondę obok artykuli 19.04.07, 08:46
          realia są gorsze niż sondaże pisiorze.
          (vide Jurek)
          • realista1000 Re: Fajnie sobie "POdkręcili" sondę obok artykuli 19.04.07, 09:11
            o wiele gorsze, posiurze
            (vide Palikot)
    • hetman_a Ja już również nie zagłosuję na PO! 19.04.07, 08:33
      Za wprowadzenie kolejnego nakazu - tym razem jazdy na światłach w dzień!
      I to ma być partia liberalna? Wprowadzająca kolejne nakazy, zakazy?
    • hetman_a Masz rację z tymi sondażami! Inny pomysł! 19.04.07, 08:36
      Wczoraj przeczytałem świetny pomysł, aby te 4 zł, które każdy z podatników daje
      na dofinansowanie partii politycznych z budżetu państwa można było w PIT samemu
      skierować dla wybranej partii. Wtedy będziemy mieli prawdziwy sondaż, a partie
      wezmą się w końcu do roboty i przestaną się zajmować samymi sobą a wreszcie
      wezmą się za rozwiązywanie naszych problemów, wiedząc że jak nawalą, to w
      następnym roku dostaną z naszych podatków mniej kasy!
      • qc Podatek na partie 19.04.07, 09:14
        W ktorej rubryce PIT chlopy z samobrony znajda swoje dotacje w naturze?
    • silesius.monachijski001 Cha,cha,cha: widac, ze forum GW "rzadzi" 19.04.07, 08:40
      lewizna: 39 % poparcia dla mafii (to okreslenie Oleksego nie moje), czyli SLD;
      widac, ze GW ma wiernych czytelnikow wsrod nowobogackiej lewusowej mafii,
      beneficjentow przekretow balcerowiczowskich i sld-owskich; tutaj "rzadzi" rozow-
      czerwona koalicja: PO-SLD, "salony" jak powiedzialby Lysiak; cale szczescie, ze
      w rzeczywistosci politycznej IV RP to moga sobie jedynie pograc w salonowca,
      nie zas objac wladze; narod nie jest az taki glupi, jak redakcja GW i
      jej "wierni ale bierni i mierni" lewaccy czytelnicy
      • tales1 Tales1 wita Silesiusa! 19.04.07, 08:44
        Trzeźwo myślących osób nigdy nie za wiele na forum GW
        • silesius.monachijski001 Silesius pozdrawia Talesa1 19.04.07, 08:52
          Witaj talesie; ja musze teraz na pare godzin stad zniknac, ale potem znow sie
          napewno pojawie; milego dnia; pozdrawiam

Sil

tales1 napisał:

> Trzeźwo myślących osób nigdy nie za wiele na forum GW
          • tales1 Re: Silesius pozdrawia Talesa1 19.04.07, 09:02
            OK
          • kralik111 Re: Silesius pozdrawia Talesa1 19.04.07, 12:07
            silesius.monachijski001 napisał:

> Witaj talesie; ja musze teraz na pare godzin stad zniknac, ale potem znow sie
            > napewno pojawie; milego dnia; pozdrawiam
            >
            > Sil
            >
            > tales1 napisał:
            >
            > > Trzeźwo myślących osób nigdy nie za wiele na forum GW

Witaj talesie ja musze teraz na kilka godzin zniknac, pan arab mnie wzywa,
            robote mam, no wiesz...

silesjusz monachijski :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • kolter Re: Silesius pozdrawia Talesa1 19.04.07, 12:09
              pedzio zawsze zwacha sie z pedziem
        • kralik111 Re: Tales1 wita Silesiusa! 19.04.07, 11:56
          tales1 napisał:

> Trzeźwo myślących osób nigdy nie za wiele na forum GW

Nie PiSdziel tales, ze jestes trzezwy, bo sil to juz no slepka nic nie widzi...
          :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • kralik111 Re: Cha,cha,cha: widac, ze forum GW "rzadzi" 19.04.07, 11:30
        sil, mlocie monachjski, nie kaz mi znowu wklejac slawetnego oredzia silesjusza
        monachijskiego do prezydenta kaczynskiego, w sprawie uhonorowania tworcy
        jedynej slusznej i niezaprzeczalnej prawdy, filozofii i mysli politycznej na
        ktorej wzoruje sie Prawo i Sprawiedliwosc...:))))))))))))))))))))))))))))))))
        • kolter Re: Cha,cha,cha: widac, ze forum GW "rzadzi" 19.04.07, 11:45
          Jak teraz wabi sie silek ???
    • emeryt21 Re: tales1, silesius..spotkanie zboków z ubecji 19.04.07, 09:09
      Te wypowiedzi powstaja pod wplywem chwili.Napewno bardziej wiarygodne sa
      srednie z wielu sondazy w dluzszym czasie.Nie da sie jednak ukryc preferencji
      czytelnikow Gazety Wyborczej o czym swiadcza wyniki tego sondazu.
      Nie ukrywam moich preferencji,glosowalbym na lewice,lecz gdyby miala slabe
      prognozy,oddalbym glos na PO.To wszystko w celu odsuniecia od wladzy obecnej
      koalicji,ktora zmierza prosta droga do ustroju totalitarnego.Wiele krokow
      obecnej wladzy jest sluszne,ale tak rzadza zawsze wszelkiej
      masci "sanatorzy".Faszysci,komunisci itp "isci" zawsze tak zaczynali i tym
      zdobywali popularnosc.Nie tak dawno,siedemdziesiat lat temu tez byli
      tacy,ktorzy zaczynali od budowy autostrad i pracy dla wszystkich
      obywateli.Potem byla im potrzebna przestrzen zyciowa.Takie cwiczenia mozna
      zaczynac od wysylania zolnierzy do Hiszpanii a mozna tez do Iraku i Afganistanu.
      Niczego nie chce tu sugerowac i pisze to ku przestrodze mlodszym czytelnikom.
    • allspice Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 09:09
      Spada poparcie dla PiS. I to jest dobry zwiastun...i oby tak dalej!
      • todundliebe Re: Sondaż GW 19.04.07, 09:19
        Z mini sondazu GW widac nawet kto rzadzi na tym forum. Koalicja strachu
        tj.sitwy,siuchty,lewicy i byłych konfidentow zasobnych w szmal wlasny i
        zagraniczny tudzież w media, podkreca się wzajemnie, wysuwa do przodu nowych
        „pożytecznych idiotow” z nadzieja ze oszalaly z radości narod obierze Tuska
        wicekrólem, Rokite arcybiskupem krakowskim i Komorowskiego Miss Polonia.
    • siwy_jogin Wyborcza bajki pisze:) Demokraci.pl mięli wejść do 19.04.07, 09:15
      poprzedniego pralamentu i byli ulubioną partią/portalem Gazety. A wyszło... cóż
      każdy widział. Ludzie Demokraci.pl to portal historyczny. Postaci tam
      występujące przeszły już do historii jako wielcy ludzie (np. pan Mazowiecki)
      ale dzisiaj mogą co najwyżej opowiadać balady o dawnych czasach. A Lewica to
      niepoważna zbieranina ekologów, pań od palonych biustonoszy i dawnych działaczy
      PRL
      • todundliebe Re: Wyborcza bajki pisze:) Demokraci.pl mięli wej 19.04.07, 09:42
        GW i jej "niezależni" publicyści są tak powiązani ze zlodziejsko lewackim
        układem, jak pies z budą, dobro kraju i ludzi się nie liczy.
    • intel-e-gent Ciekawi mnie brak w sondażach Partii Kobiet 19.04.07, 09:44
      Nie żebym chciał na nią głosować, ale chyba taka istnieje i miała w jednym sondażu spore poparcie.

Tak tylko łyżeczkę dziegciu wlałem :) A na blogu wlewam więcej tegoż, ale a propos wczorajszego sukcesu w Cardiff...
      • m15 szybko róbmy wybory,cieniasy znowu dostaną łupnia 19.04.07, 09:47
        wyniki sondażowe są bardzo podobne do przedwyborczych,a zatem....
        • intel-e-gent oj, mógłbyś się zdziwić... 19.04.07, 09:51
          wynikiem cieniasów. I to boleśnie... :)
      • palestrina2005 Dobry dowcip. Gratuluję... 19.04.07, 10:18
        Cenię poczucie humoru nawet wśród oponentów...
    • jartadek Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 09:53
      Tak, masz rację...wybory powinna wygrać LPR z Romanem na czele i Andrzej z
      Samoobroną. Gratuluję Ci intelektu....
    • amanasunta53 Według wyników sondażu GW(po lewej) to już po PiS 19.04.07, 09:53
      Dwa lata temu były podobne wróżby.Niepokojące są jednak :
      -wzrost notowań LiD,
      -,,palikotacja''PO,
      -mozliwośc sojuszy talibanu RP tzn.Jurek+nawiedzeni z PiS z Gertychowcami i
      ew.Samobronami.
      • cynik.pl Re: Według wyników sondażu GW(po lewej) to już po 19.04.07, 11:02
        amanasunta53 napisała:

> -mozliwośc sojuszy talibanu RP tzn.Jurek+nawiedzeni z PiS z Gertychowcami i
        > ew.Samobronami.

Nie podobają ci się współtfurcy 4eRPe osobiście dopuszczeni do koalicji przez
        nieomylnego prezesopremiera "Samo Dobro"??? I pewnie jeszcze jesteś przeciw
        życiu? Same tragedyje!

• 1952.r Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 09:54
      Czy nie za dużo TYCH sondaży!!!zabawa,zabawa,zabawa,bawcie się dalej chłopcy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka