jan3211 19.04.07, 18:30 Ta nowa partia zastąpi Samoobronę , która się rozpłynęła i zniknie jak meteoryt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gilu33 Wódz PWP - Lepper- przemówił ...! 19.04.07, 18:35 Wódz PWP - Partii Więziennych Pasiaków, recydywista Lepper,rzekł słowo. Teraz wszyscy pochylili sie w zadumie i refleksji nad głębokimi treściami wypowiedzi zbója Madeja albo Jakuba Szeli, jak kto woli... Wywiad nagrano w ZK Wronki,gdzie przebywa ów bandyta.... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg nie spadnie mój pis nigdy nie spadnie! 19.04.07, 19:06 PiS-Samoobrona-LPR - prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie! Nawet w IV lidze nawet w IV lidze mego pisu się nie wstydzę! Nasze serca i pięści biją dla Ciebie, Jarosławie! Bójcie się chamy my jurki do polityki wracamy! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: spodnie, mój pis i spodnie! Szarik do dyszla! 19.04.07, 19:42 Wacekpremier Kamasutra. Rolnik poczekać może do jutra, wodza zajęciem jest Kamasutra. Co tam prosiaki, paliwo do kutra, naszym programem jest Kamasutra. Bardzo chce władzy, ma w szafie futra, przyjdź to on sprawdzi jak Kamasutra. Chcesz się gdzieś wkręcić jak jakaś mutra to na egzamin jest Kamasutra! Ośmioro dzieci marszałka Fiutra, jego programem też Kamasutra. Słuchaj „radyja”, nie jakiegoś Lutra, popiera program - niech Kamasutra. Chocziesz pastupat do kawchozow utra uwierz, że program to Kamasutra! Lecą jak mole do byle futra, to chu… dohtory od Kamasutra. A nawet to są już profesory, bo za granicą ćwiczą PiSiORy! Honoris seksdoktor. Maje imia Elzawieta, pokinu rodinu za kotleta! Ja chaczu polskowo miasa, lecz nie fiuta Leppiejasa. Niech to miaso ćpa Aneta i w dodatku za kotleta. Wspierajmy wierni członka szamboobrony i mówmy przy tym niech będzie pochylony, bo w naszym radiu jest taka praktyka, że czarnym ich sprawek się nie wytyka. W dodatku ten członek może być rządowy, członek dowcipny, prawy, episkopatowy! Słychać, że mlaszcze, szkaluje, zakwaka, wiadomo to PiSiOR z układu PiSiaka. Jeśli z seksem do DNA mierzi mnie afera, to szukam ojcostwa szamba u premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg prof. Lepper to wielki autorytet moralny 19.04.07, 19:04 ale ciągle nieobsadzone jest stanowisko Wielkiego Inkwizytora IV RP. Tylu mamy świetnych kandydatów i tyle jest do zrobienia. Te kaczory jednak nie nadają się do niczego i są bezbożne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___a___m___o___o___b___r___o__ _n___a** 19.04.07, 19:17 Jak zwykle merytoryczna i zawsze z Narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: **S___a___m___o___o___b___r___o__ _n___a** 19.04.07, 19:37 co do merytorycznosci to ja bym polemizował,stopień wtórnego analfabetyzmu, zwlaszcza ekonomicznego, i ogólnego zidiocenia wśród członków tego ugrupowania przekracza normy behapowskie. O normach moralnych z litości nie wspomnę,ilosc dewiantów,złodzieji,pospolitych bandziorów w Samoobronie przekracza n-krotnie ilości w podobnych zgrupowaniach zwierzat człekokształtnych żyjących w dzungli afrykanskiej.A co o samoobronie mysli Naród ? wystarczy zapytać rolników stojacych w kolejkach przed ARMiR.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: **S___a___m___o___o___b___r___o__ _n___a** 19.04.07, 19:54 33centymetrowy Gil stwierdził! co do merytorycznosci to ja bym polemizował,stopień wtórnego analfabetyzmu, > zwlaszcza ekonomicznego, i ogólnego zidiocenia wśród członków tego ugrupowania > przekracza normy behapowskie. O normach moralnych z litości nie wspomnę,ilosc > dewiantów,złodzieji,pospolitych bandziorów w Samoobronie przekracza n-krotnie > ilości w podobnych zgrupowaniach zwierzat człekokształtnych żyjących w dzungli > afrykanskiej.A co o samoobronie mysli Naród ? wystarczy zapytać rolników > stojacych w kolejkach przed ARMiR.... Lepiej ergo bez polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: **S___a___m___o___o___b___r___o__ _n___a** 19.04.07, 21:00 o 33 moich cm mozesz tylko pomarzyć, a skoro w tej kwestii pozostały Ci tylko marzenia,to może lepiej wypowiedz się w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Pozdrowienia dla z Dywit Joli, co toz Lepperem się 19.04.07, 22:59 migdali. Jeśli ktoś ma lepsze słowo do rymu, to proszę wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Lepper, Giertych, Kaczory teraz, kiedy strach wam 19.04.07, 19:09 dupę ściska, musicie przestać ględzić, i myśleć o synekurach, a coś dla Polski robić. Wyborcy wystawią Wam rachunek, oj ! wystawią. Odpowiedz Link Zgłoś
micro5 Mam nadzieję że to ugupowanie zabierze niekaranych 19.04.07, 19:10 Mam nadzieję że to ugupowanie zabierze niekaranych posłów z Samoobrony , a szczeólnie na terenach wiejskich i bulgotanie o biopaliwach pójdzie w gwizdek Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Lepper chyba najbardziej rzeczowo ocenia sytuacje 19.04.07, 19:29 Lepper chyba najbardziej rzeczowo ze wszystkich dotychczasowych komentatorow ocenia sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh D o l a z J e l i t <<<------------- 19.04.07, 19:55 . Dola z Jelit ma jak zawsze racje. Dniowka zaliczona. Wyplata 30tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ale Lepper Jurka podesrał! 19.04.07, 22:57 Zresztą, wcale mi go nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś