rydzyk_fizyk 20.04.07, 09:09 Główny Dyspeptyk Kraju zameldował wykonanie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejslu Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 09:10 "skoro jego brat wybaczył, to i on wybacza." No i powiedzcie sami - czy mieliśmy kiedyś tak samodzielnego i niezależnego prezydenta? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w d..." 20.04.07, 09:21 a nie to, co Kaczyński - taki "normalny" człowiek: uczciwy, nie pijący, nie biegający na czworaka po grobach oficerów polskich pomordowanych przez Rosjan w Charkowie, nie wsiadający do samochodu przez bagażnik, nie owijający się polską flagą w siedzibie ONZ, nie uciekający z sejmu po drabinie, jednym słowem - taki nudny. Kwas to miał fantazję, a jaki ładny, opalony, przystojny, a jaaaki wysoki i wysmukły, ho, ho!! Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Re: Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w 20.04.07, 09:41 Dzięki za wymienienie wszystkich przestępstw Kwaśniewskiego. W dalszym ciągu jak patrzę na tego niedojdę, to mam wrażenie, że z deszczu wpadliśmy pod rynnę. "Jak brat wybaczył, to i ja wybaczam". Prezydent jak z koziej dupy trąba, na najwyższym stanowisku w państwie nawet nie stara się ukryć, że jest niczym więcej jak pisowskim aparatczykiem, całkowicie dyspozycyjnym i zależnym od swego przygłupiego brata. To nie jest prezydent wszystkich Polaków. To jest szary urzędnik dla tych, co popierają PiS (niestety ciągle jest jeszcze trochę aż tak bezrefleksyjnych wyborców). Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kolejna obraźliwa wypowiedź prezydenta-paranoika 20.04.07, 09:47 Należy zatem rozumieć, że każdy, kto przeciwny jest idei lustracji jest pozbawiony inteligencji? Won, zidiociały kartoflu! Takie kłamliwe, małe indywiduum jak Lech Kaczyński nie zasługuje na zaszczytne miano prezydenta Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
winku Megaloman w rządzie 20.04.07, 09:50 Toż panie premierze pana przesladuje jakas mania prześladowcza, kompleks małego człowieka, ktory za wszelkącenę chce aby o nim mówiono. Sądzę, że przydałaby się Panu jakaś konsultacja... naukowa oczywiscie. Ale wychodzi, że może pan konsultować się tylko wśród sobie podobnych w IPN. A tu nie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak No rzeczywiście PIS i inteligencja dużo mają wspól 20.04.07, 10:08 ego ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Program partii programem inteligencji 20.04.07, 10:27 A nie da się przypadkiem być za lustracją, ale nie tą w wydaniu PiS? Albo być prawicowym katolikiem, ale przeciwko rządowi, w którym wicepremierami są narodowy faszysta i wielokrotny przestępca? Albo być za ukaraniem Jaruzelskiego, ale nie przy pomocy specustawy, która ma go zdegradować bez procesu? Albo być za usunięciem starego układu z KRRiTV, ale bez tworzenia tam nowego układu? Bilans pierwszego roku PiS: www.skubi.net/pis.html Gdzie widzę Jacka i Placka po wyborach: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_profesor Profesor agent wyraza skruche 20.04.07, 10:33 Pomyliłem się przepraszam za to że donosiłem za kolegów, studentów, rodzinę. Prosze o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
trewas On ciągle myśli że jest inteligentem! 20.04.07, 10:45 A jest tylko wykształciuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Panie prezydencie won do Lukaszenki! 20.04.07, 11:04 Rozwala Polské , aby Ukraina byla rosyjska, a ma byc wolnym narodem w unii! Droga - Toruñ, Moskwa , Lukaszenka. On tak ma i oni tak mają, a po fermencie dopiero ma, że mu się ojcowie mylą! Dyszy lechujarek pełen zawiści, gdzie nadUBecja, gdzie ateiści? Krótkie spodenki trzymają szelki, Żydów, komuchów on na plasterki! Mamy konika, inaczej świra, Jam jest polityk co łże, nie tyra. Jesce s podfórka doszli chłopaki, wsystkich pobijem, wsadzim do paki. Wszystkiemu winne są Wałęsiaki, my solidarni, oni wapniaki! Jest z oszołma kawałek zucha, prawie jak Rydzyk i Burczymucha, wypatrzy w chlebie Żyda, komucha, żyto jak Żydek idzie do ucha. Bo woj Maryji wypatrzy Żyda, w inteligencie, czysta ohyda! Dorzuci jemu jeszcze komucha, niech „ciemny moher” tego posłucha! Jak dobrze mi rzygnąć jest przez er zet, na „żydnie”, na żet życie jak klozet! Nie przyjmę chleba od oszołoma, który kojarzy, że chleba kroma, chleba żytniego i powszedniego, ma coś z „żydnim” ludem wspólnego! Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL, to zmądrzałbym i przerwałbym jakoś ten ból! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Panie prezydencie won do Lukaszenki! 20.04.07, 11:15 Nam czekanie im szczekanie, to dla sfory rewolucji danie! Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja. Za datki dla niego mam trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba. Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała. Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Re: Co za logorea... 20.04.07, 12:24 Cóż, logiczne. Jestem inteligentem. Jestem przeciwko lustracji, bo to podłe kretyństwo. Mieszkam w Wielkiej Brytanii. Wszystko się zgadza - jak powiwedział pan prezydent. W końcu nie wypada się z nim nie zgadzać, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Program partii programem inteligencji 20.04.07, 12:33 Na tym polega PiSiwska histeria, że według nich nie można. Gdy okaże się, że jest inaczej PiS jako formacja straci rację bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Pan prezydent musiał wczytywać się w Trybune Ludu 20.04.07, 11:19 Gierek i Gomułka tez mówili, że prawdziwym inteligentem jest tylko ten, który kocha ojczyznę socjslistyczną, a prawdziwym patriotą ten, który kocha Związem Radziecki. Ta sama mentalność, te same słowa, identyczne schamety interpretacyjne. Smutne, ale wielu Polakom to sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
uben_gurion Role Trybuny Ludu pelni przeciez Koszer Zeitung 20.04.07, 11:51 GW to organ przeznaczony dla niespelnionych cwiercinteligentow majacy na celu poprawienie im nadwatlonego kompleksami samopoczucia i utwierdzenie w przekonaniu, ze jednak to chec szczera a nie matura etc (jestem pewien, ze zainteresowani znaja to stare, UBeckie porzekadlo). Nie sadze by Koszer Zeitung byl ulubiona lektura inteligencji, zwolennikow lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Role Trybuny Ludu pelni przeciez Koszer Zeitu 20.04.07, 12:36 inteligencji, zwolenników lustracji. Oto uben stworzył pięcioma kliknięciami zręcznych paluszków definicję inteligencji, definicję której nikomu wczesniej nie udało się sformułować przez 150 lat. Chapaux Bas! Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo bleeeeeeee... 20.04.07, 12:37 prolustracyjna hołota przychodzi się tu wyrzygać a potem się dziwi, że nikt jej nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Re: Kolejna obraźliwa wypowiedź prezydenta-parano 20.04.07, 09:51 I tak dobrze, ze karly-frustraty nie wpadly jeszcze na pomysl odbierania tytulow naukowych tym ktorzy sie nie zlustruja lub zlustruja negatywnie. No ale nic to, wlasnie sie dowiedzialem, ze mimo dyplomow nie jestem inteligentem (jestem przeciw lustracji), ale ma to swoje zalety! Od dzisiaj moge (jako nie-inteligent) przeklinac na ulicy, pluc gdy mi sie zachce i nie szukac toalety zeby sie wysikac! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Kolejna obraźliwa wypowiedź prezydenta-parano 20.04.07, 09:57 To jest doskonała myśl! Idę olać Pałac Namiestnikowski! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Kolejna obraźliwa wypowiedź prezydenta-parano 20.04.07, 11:22 Zgadzam się z tą wypowiedzią. Zresztą żeby mówić cokolwiek o inteligencji należy samemu być chociaż odrobinę inteligentnym (jak np. przysłowiowy milicjant), a tego obu kACZYŃSKIM całkowicie brakuje, podobnie jak i innym pisiorom. Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Re: Wolę Kwasa - Kaczyński czy Puchatek? 20.04.07, 09:48 a dlaczego twierdzę, że człowiek, który odniósł chyba najbardziej spektakularny sukces polityczny w historii Polski, jest przygłupem? A jak nazwać kogoś, kto pytany o zasadność wytaczania procesu przeciwko Wojciechowi Jaruzelskiemu odpowiada porównując Jaruzela do zbrodniarzy hitlerowskich odpowiedzialnych za holocaust... Nie chcę tu bynajmniej umniejszać win Jaruzela, ale porównać stan wojenny do holocaustu to może tylko zaślepiny bezmózgowiec. To ja mam pytanie, kto ma większy rozumek, Jareczek Kaczyński czy Kubuś Puchatek? Bo mnie się zdaje, że jednak ten drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Dlaczego przeinacza się słowa Prezydenta? 20.04.07, 17:51 Przecież on powiedział: "ci, co są za lustracją, to intlygenci". Wcale nie miał na myśli inteligentów, lecz wogle i i ich krewniaki żby. Odznaczają się oni tym, że uwielbiają się samooskarżać, samosądzić i samoegzekutować. Rzadko też pytają - jeżeli już, to łagodnym głosem, patrząc Kaczyńskim przymilnie w oczy: "czy mamy przynieść własny sznur i stołek?". Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 Re: Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w 20.04.07, 09:42 uczciwy jak lenin,hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w 20.04.07, 10:19 Powiedz mi, czy PiS szedł do wyborów pod hasłem "będzie tak samo, jak za SLD", czy pod hasłem "będzie lepiej, niż za SLD"? Przestańcie wreszcie porównywać się z SLD, bo to nienajlepiej o Was świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w 20.04.07, 10:51 realista1000 napisała: > a nie to, co Kaczyński - taki "normalny" człowiek: uczciwy, nie pijący, nie > biegający na czworaka po grobach oficerów polskich pomordowanych przez Rosjan w > Charkowie, nie wsiadający do samochodu przez bagażnik, nie owijający się polską > flagą w siedzibie ONZ, nie uciekający z sejmu po drabinie, jednym słowem - taki > nudny. Kwas to miał fantazję, a jaki ładny, opalony, przystojny, a jaaaki wysok > i > i wysmukły, ho, ho!! No widzisz, jak łatwo znalazłaś sobie odpowiedniego kumpla... A tyle było narzekań. Ciekawe, czy Ty jemu też się tak podobasz? :0 Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w 20.04.07, 12:31 A Ty znowu swoje! Artykuł o Kwaczce, a Ty o Kwasku. Powinieneś swoje posty zaczynać frazą: "a propos konia" Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Wolę Kwasa- on jest swój-"z sitwy i ma nas w 20.04.07, 14:09 Nie pijący? to czemu bełkocze niewyrażnie i żuje coś tam pod językiem? szuka "szóstki"?. Odpowiedz Link Zgłoś
z-dystansu Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 09:20 czytajac o Braciach mysle o ukladach mafijnych, rzadzi nami Mafia i trzeba to glosno powiedziec , a gdzie reszta Rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 09:58 W tej mafii nie ma Rodziny - ta reszta to wyłącznie żołnierze, czyli ślepi wykonawcy woli mafiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:10 Jest rodzina radyja maryja i liga polskich rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 żaden inteligent: 20.04.07, 11:12 - żaden inteligent nie oczekuje lustracji spóźnionej o kilkanaście lat; - żaden inteligent nie chce lustracji w wykonaniu pis; - żaden inteligent nie wchodzi w koalicję z LPR; - żaden inteligent nie wchodzi w koalicję z samoobroną; - żaden inteligent nie toleruje ignoranta w ministerstwa edukacji; - żaden inteligent nie toleruje publicznych wyroków w wykonaniu ministra sprawiedliwości w sprawach, które dopiero się toczą (zaczynają); - żaden inteligent nie daje sobie wmówić bzdur głoszonych publicznie przez pisiorów i koalicjantów; - żaden inteligent nie toleruje totalitaryzmu; - żaden inteligent nie toleruje faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Jurek jest bohaterem - kazdy, kto walczy z kaczyzm 20.04.07, 09:31 em zasluguje na poparcie. W przyszlosci, kiedy kaczory beda przegrane, to nie bedzie zadna sztuka im dokopac (najbardziej zajadli beda obecne przydupasy). Teraz byle jaki Zawisza wyrasta na Zawisze Czarnego! kaczor-kocur goni w pietke trujac o wybaczeniu - czy to nie jest dowod, ze stracil kontrole nad rzeczywistoscia! Kacze blizniaki sie popieraja i wpuszczaja w coraz glebszy kanal! Im dalej, tym gorzej kacza mafio! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kaczyzm należy niszczyć już dziś! 20.04.07, 09:50 Odkładanie "na później" przyczynia się tylko do tego, że te gnomy są coraz bardziej przekonane o swojej nieomylności. Taka chora postawa prowadzi do coraz większego szkodnictwa politycznego ze strony braci Kaczynskich i ich poleczników. I tylko Polski mi żal Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 bo tak to już jest;-) z talibami nie ma rozmowy 20.04.07, 09:32 równie dobrze można gadać do ściany hehehe ateista Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo skoro brat wybaczyl... 20.04.07, 12:32 takiego to mamy niezaleznego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 09:34 W tym całym wywiadzie to warto zauważyć dwa fakty: 1. Udzielił go Monice Olejnik - chamskiej liberałce wg kurdupli polirycznych. 2. Córeczka się nie puszczała, zaszła w ciążę pod niebecność małżonka. I tyle tych interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: brat, swat - boże, co to za hołota ! 20.04.07, 09:37 kaczyńska.... wydaje im się, że sa władacmi absolutnymi. Absolutnymi są, ale ........ Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: brat, swat - boże, co to za hołota ! 20.04.07, 09:41 Coś tam Wałęsa sugerował ....... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 09:40 To prawda ale prawdą jest również, że dyktator Jaruś jedzie dupskiem po równi pochyłej aż iskry lecą. W pełni sobie na to zasłużył choć Marek Jurek to jest lustrzane odbicie Jarusia - i jeden i drugi zapatrzony w siebie jak mało kto. Panie prezydencie, proszę słuchać żony a może być Pan jeszcze dobrym prezydentem do końca kadencji. Pani Maria Kaczyńska ma lepszego nosa politycznego niż obaj bracia bliźniacy. A Jaruś, no cóż pomału pakować się powinien. Adieu dyktatorku! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Prostak mówi o inteligentach... totalny bełkot! 20.04.07, 09:45 I te mlaskanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Prostak mówi o inteligentach... totalny bełko 20.04.07, 09:46 ślini się z rozkoszy posiadania "władzy" Odpowiedz Link Zgłoś
basia555 Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 09:44 całe szczęście, że to nie Pan Prezydent w końcu decyduje, kto jest, a kto nie jest inteligentem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechaleksanderkaczynski inteligent nie głosuje na pis, lpr ani samoobronę. 20.04.07, 09:46 ładnie, panie lechu? jak tam dyspeptyczna dysfunkcja układu pokarmowego? Odpowiedz Link Zgłoś
dramborleg Re: inteligent nie głosuje na pis, lpr ani samoob 20.04.07, 11:13 no i okazalo sie, ze o przynaleznosci do inteligencji nie decyduja wzgledy kulturalne, jezyk, wychowanie, otwartosc umyslu, ale poparcie dla jedynie slusznych inicjatyw. Bardzo sie ciesze, ze wreszcie powiedzieli to glosno Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: inteligent nie głosuje na pis, lpr ani samoob 20.04.07, 12:35 PiS - nijako-lewicowy gospodarczo, bardzo konserwatywny w pozostalych dziedzinach LPR - to samo tylko wieksze ekstrema Samoobrona - to biznes a nie partia, im program jest obojetny dodam jeszcze do tego SLD: SLD - zblizony do PiS w wielu sprawach, zwlaszcza w stylu rzadzenia. Nawet lewicowa retoryke w sprawach obyczajowych juz zarzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: czyli prezydent jest przeciw, czy jak !? 20.04.07, 09:48 jeszcze nie wie... odpowiednie osoby nie zwróciły mu uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: czyli prezydent jest przeciw, czy jak !? 20.04.07, 09:49 zobaczymy co o ustawie lustracyjnej zdecydują inteligenci z TK i jak to będzie sie miało do słów prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Tylko lewica gwarantuje postęp i rządy rozumu 20.04.07, 11:38 Wpis równie inteligentny jak wypowiedź kaczego prezydenta. Mało było 50 lat komuny???? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: LiD - ratunkiem dla umęczonego społeczeństwa. 20.04.07, 12:52 Podaj sobie ręce z realistą. Też piszesz "na temat". Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda czy kaczy prezio zna pojecie "inteligent"? 20.04.07, 09:50 mysle, ze dla niego to jest pojecie abstrakcyjne (przeciez podpiera sie Leninem, a tego inteligentni ludzie nie robia!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: czy kaczy prezio zna pojecie "inteligent"? 20.04.07, 09:52 ynteligentni są tylko bracia jednojajowi (ciekawe, który ma oba jaja) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek_s Intelignet sie odezwal. 20.04.07, 09:52 Czlowiek ma prawo oceniac tylko tych, ktorzy sa glupsi od niego. Madrzejszych nie powinien. Nie wszsyscy o tym wiedza wiec postanowilem o tym napisac. Niszczcie dalej elity, a ostanie sie wam jeno sznur. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Intelignet sie odezwal. 20.04.07, 10:00 ale jak się zorientować, że "ten drugi" jest głupszy od Ciebie ?! Jako typowy (czyt. przeciętny) inteligent jestem pełen rozterki. Prezydent takich nie ma. Czy to oznacza, że On "jest" inteligentem a ja nie !? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Intelignet sie odezwal. 20.04.07, 10:03 prezydent miał na myśli nową rasę inteligentów typu brudziński, zawisza czy gosiewski. tetradrachma napisał: > ale jak się zorientować, że "ten drugi" jest głupszy od Ciebie ?! Jako typowy > (czyt. przeciętny) inteligent jestem pełen rozterki. Prezydent takich nie ma. > Czy to oznacza, że On "jest" inteligentem a ja nie !? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Im ktoś głupszy tym więcej mu się wydaje. 20.04.07, 10:39 A Kaczyński to tylko nieprzyjemny epizod w zacofanym kraju, kraju który musi się potykać, bo dopiero się uczy co to jest cywilizacja i wolność jednostki. Taka Kaczka Dziwaczka z której dzieci śmieją się z politowaniem. Kaczka w buraczkach (słynny dodatek Andrzej L.), tylko kto będzie chciał ją upiec? Toć to kaczor dwógłowy ale jednojajowy? Może by ich Putinowi rzucic na pożarcie? Albo Łukaszence, blisko im ideologicznie. Możemy ich opchnąc na Kubie. Nie, Kuba chyba nie jest taka głupia. Przydałby się nam gajowy z Kapturka a może to gaj owy kaczkę pokona? Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Prezydent się odezwał...bo brat pozwolił....! 20.04.07, 10:41 To jest kolejne potwierdzenie, że prezydent "wszystkich Polaków" odzywa się wówczas, kiedy ma pozwolenie od brata. Czy nie jest nędzne? Inna sprawą jest znowu zaognienie dyskusji na temat kto jest bardziej lub mniej inteligentny, na ile i za ile oraz dlaczego. Osobiście ja wolę bardziej merytoryczne tematy, panie prezydencie... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Prezydent się odezwał...bo brat pozwolił....! 20.04.07, 14:00 czyli "Barba-caca" ! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Popieram, reszty nie ma co komentować. 20.04.07, 11:43 Niektórzy mysla, ze dyplom daje im prawo do inteligencji. Inteligentny człowiek wie co mówi i potrafi przynajmniej nie zrazac innych do siebie a raczej przekonac do swoich pogladów, W gwarze ludowej takiego co narzuca zapozyczony zlepek pogladów nazywaja tłukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Kto w młodości nie był socjalistą ten na starość.. 20.04.07, 09:52 będzie zwykłą świnią. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Kto w młodości nie był socjalistą ten na star 20.04.07, 09:53 albo kaczką Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider preziowe zadania 20.04.07, 09:52 ile mu zostało do końca kadencji, czy zdąży przed tym czasem obrazić wszystkich? rydzyk_fizyk napisał: > Główny Dyspeptyk Kraju zameldował wykonanie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: preziowe zadania 20.04.07, 09:53 ciekawe kiedy yntelygent obrazi się sam na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: preziowe zadania 20.04.07, 09:55 jeśli w gre wchodzi rozdwojenie jaźni to chyba już niedługo. darioo_b napisał: > ciekawe kiedy yntelygent obrazi się sam na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:03 Panie Kaczyński, pseudo prezydencie wszystkich Polaków. Jestem inteligentem w czwartym pokoleniu i jestem zdecydowanym przeciwnikiem tej faszystowskiej ustawy. Więc z łaski swojej niech Pan pseudo prezydent nie opowiada głupot, bo takie twierdzenie obrażają moją inteligecję. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:04 kolejny zakompleksiony Adolfek? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 priorytety-delatorstwo i doopa-good night&good luc 20.04.07, 10:04 priorytety-delatorstwo i doopa-good night&good luck Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop "...inteligent jest za lustracją" 20.04.07, 10:06 Pan prezydent głęboko się myli mówiąc, że "jeśli ktoś jest inteligentem, to jest za lustracją". Za lustracją są tylko ćwierćinteligenci, a wiadomo, że czterech ćwierćinteligentów nie czyni jednego inteligenta... Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:08 A prezydent pisu i wszechpolakow piszac "obiad" z "lekkim bledem i ciezkim brzuchem" obiat jest juz inteligentem czy nalezy mimo wszystko do jelity kloalicyjnej, apostolow moralnych? A teczuszka tych gagatkow juz oczyszczona z wszystkich swinstewek? "spowiednicy Narodu". Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:12 Jak to dobrze, że nie mam brata bliźniaka jednojajowego. Bo jak pomyślę, że miałbym tylko pół mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja i nikt nam nie wmówi,że białe jest białe a czarne 20.04.07, 10:13 jest czarne... i jeszcze irasiad ... Odpowiedz Link Zgłoś