m15 27.04.07, 14:03 szkoda,że taki człowiek przyczynia sie do rozbijania prawicy,jego praca to woda na młyn komuny,zatem nazwać go trzeba-szkodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m15 kolejny rozbijacz 27.04.07, 14:04 jest człowiekiem uczciwym,lecz mało roztropnym,wyborcy docenią odpowiednio jego zasługi,a ma ich teraz wiele,komuchy piją szampana,ale nic to,wygramy Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Kaczynscy sa nietolerancyjni to kim jest Jurek? 27.04.07, 14:07 to po prostu talib Odpowiedz Link Zgłoś
aplus PR czyli cos calkowicie odwrotnego do RP, tak 27.04.07, 14:29 jakbys krzyz odwrocil. Pod maska aniola: szatan Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 27.04.07, 16:44 trudno - L Dorn zostal marszalkiem Sejmu - ale przeciez warto zwórcic uwage, ze B Komorowski i tak - z góry wiadomo było - nie miał zadnych szans na wybór. i przeciez wynik Komorowskiego był i tak nadspodziewanie dobry - i chyba zaskoczył samego B Komorowskiegio i wystawiająca go PO... Pozatym nawiasem - nie przesadzajmy - stolec marszałkowski nie jest az tak super-waznym stanowiskiem ! jest stanowiskiem chyba bardziej prestizowym... www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Katolicka Partia Elastycznego Sumienia 27.04.07, 16:47 Niech nam żyje Marek Jurek, nasz nowy Borowski, który obudził się z sumieniem w nocniku i, pomny różnicy między szambem a perfumerią, zapragnął aby sumienie zmieniło zapach na jakiś lepszy i zakłada nową partię. Pan Jurek głosował za rządem z Samoobroną - czyli głosował za wzmocnieniem partii gwałcicieli. To nie ma nic wspólnego z wartościami chrześcijańskimi, to ma związek z trzymaniem władzy dla kolesiów, kosztem oddawania części władzy przestępcom, świniom skończonym, a nawet weterynarzowi-aborterowi Popeckiemu. Jurek robił wszystko, żeby opóźnić uchwalenie budżetu, po to, aby dać prezydentowi pretekst (prawnie super wątpliwy zresztą) do skrócenia kadencji. Blokować prace Sejmu specjalnie po to, żeby potem Sejm był rozwiązany, to jest zwykła nieuczciwość. Jurek był mocno zaangażowany w zmianę ordynacji samorządowej. Taka zmiana, robiona na ostatnią chwilę, to nic innego jak nieuczciwe kombinacje przeciw demokracji. Jurek był z wizytą u Pinocheta - człowieka, który wsławił się dość nieszczególnym poszanowaniem życia, i to kilku tysięcy osób. I tym sposobem nasz pan Jureczek dobrze wytarzał sobie sumienie w szambie. Lepiej by chyba był zrobił zostawiając je w kościele albo w konfesjonale. Teraz jest za późno: pobrudzone sumienie niełatwo doczyścić, nawet przy pomocy nieskutecznej walki na pokaz o prawo do życia albo tworzenia nowej partii. Jak Marcinkiewiczowi kazali wziąć Leppera na wice, to się trochę stawiał, ale w końcu posłuchał. I tym sposobem politycznie się s... no wiecie co. W zamian był premierem, ale w końcu i tak Jarek go wywalił. I teraz nie ma ani honoru (bo to już nie wróci), ani posady. Zupełnie jak pan Jurek. I jak pani Aneta z Samoobrony. Sikorskiemu kazali wziąć Macierewicza na wice, po to aby Polska nie miała już wywiadu ani kontrwywiadu, ale za to żeby był fajny raport. Sikorski stawiał się jak mógł, ale w końcu też się sku... i Macierewicza wziął. W zamian był ministrem obrony, ale w końcu i tak Jarek go wywalił. I teraz nie ma ani honoru (bo to już nie wróci), ani posady. Zupełnie jak pan Jurek, jak pani Aneta z Samoobrony i jak Kazio Genialny Bankowiec z PiS. I teraz Pan Jurek zakłada sobie nową partię. Miała się nazywać Partia Małego Rozumku albo jeszcze lepiej Katolicka Partia Elastycznych Sumień, ale w końcu jacyś pijarowcy postanowili ukraść nazwę Prawica Rzeczypospolitej, której używa już od jakiegoś czasu nieformalna grupa ludzi na portalu prawica.net. Będzie w tej partii miejsce dla pana Kazimierza i też dla Pani Zyty (na wypadek gdyby miała jakiś przypływ sumienia i wyleciała z rządu) i dla Pani Anety. Podobno niektórzy ginekolodzy przywracają dziewictwo. Może do takiego doktora ci panowie mogliby pójść, może on im honor zrekonstruuje i będą mogli zostać wzorami moralności chrześcijańsckiej, a nawet czołowymi obrońcamy życia poczętego. Jurek na szefa nowej partii, Radek na prezydenta, Kazio na Edukatora, Aneta na ministra rolnictwa, Zyta do finansów. Zobaczycie, będzie raj. O rzeczywistych problemach prawnych związanych z aborcją, czyli o tym, czym Jurek by się zajmował zamiast zmieniać konstytucję, gdyby miał rozum: www.skubi.net/tysiac.html O tym, co warto zrobić z Jackiem i Plackiem: www.skubi.net/macierewicz.html Więcej o Kaziu: www.skubi.net/komisarz.html I jeszcze o Wielkim Kaczym Bankierze: www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Dziękuję za ciekawy komentarz 27.04.07, 17:19 Wielkie dzięki za komentarz. Rozumiem, że przeczytałeś z uwagą mój tekścik i takie właśnie przemyślenia on u Ciebie wywołał. Trochę stare, ale w pełni aktualne: www.skubi.net/pis.html www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Do janka007 27.04.07, 22:03 janek007 napisal: skubi jestes buc ============================================================== Oto twoja wizytowka. A ty kim w takim razie jestes? Mozna powiedziec za slazakami ze ty nie jestes nawet buc. Tak to jest jak takie cos jak janek007 wychowywane jest przez rodzine gdzie mamusia lekkich obyczajow, a tatus pijak. I taki niedorozwiniety powtarza do innych to co w domu slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Katolicka Partia Elastycznego Sumienia 27.04.07, 20:53 Najsławniejszy gwałciciel to prezio pewnego bliskowschodniego państwa...w dodatku złodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers bo inaczej to pewnie by trzeba bylo mezuze 27.04.07, 17:50 do tych drzwi w ktorych stoi na fotce przybijac! hahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PR czyli cos calkowicie odwrotnego do RP, tak 27.04.07, 16:44 Jak to możliwe że LPR poprze kandydaturę Dorna??? Wiadomo przecież pan wicepremier jest nieprawidłowego pochodzenia - czego sam nie ukrywa, czyżby PIS był zmuszony im coś większego za to oferować? Czy też strach przed widmem nowych wyborów, w których po warszawskiej wpadce z przegraniem nawet z Krasnoludkami, bardzo źle rokuje na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: kolejny rozbijacz 27.04.07, 14:08 Nie tylko lewica się cieszy. Ja wykształciuch , zomowiec , pijak itd. też się cieszę i z moimi liberalnymi przyjaciółmi jutro wielką bibkę z tej okazji robimy bo już za dwa latka Was będziemy lustrować PISdowskie kmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a ja już dzisiaj grilla rozpalam 27.04.07, 14:15 twgalba napisał: > Nie tylko lewica się cieszy. Ja wykształciuch , zomowiec , pijak itd. też się > cieszę i z moimi liberalnymi przyjaciółmi jutro wielką bibkę z tej okazji > robimy bo już za dwa latka Was będziemy lustrować PISdowskie kmioty. a okazji jest kilka,nie tylko ta ,że część z was już leży w piachu,lecz nadzieja ,że pozostali wybiorą tę samą drogę,bo cóż zostało czerwonym, sowieckim sługusom-piach lub kryminał Odpowiedz Link Zgłoś
pizza hhahahahhah 27.04.07, 14:27 nie macie szans frajerzy - wasz elektorat wymiera, pis to tylko czkawka na drodze Polski do normalnośći za 20 lat nie będzie was wcale :) (pokazały to doświadczenia innych wstępnie ultra-katolickich krajów) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 co ty piep....... ubecja wymiera 27.04.07, 14:34 pizza napisał: > nie macie szans frajerzy - wasz elektorat wymiera, pis to tylko czkawka na > drodze Polski do normalnośći za 20 lat nie będzie was wcale :) (pokazały to > doświadczenia innych wstępnie ultra-katolickich krajów) i jej agentura,wszyscy utrwalacze już daleko po siedemdziesiątce,jak myślisz - długo jeszcze pożyją,zatem elektorat ubeko-komuny,ups eseldowsko-pedecki jest coraz mniej liczny,dodawać nie muszę ,że wielu z nich palnie sobie w łeb,gdy prokurator do drzwi zapuka Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To po jasny gwint ta cala zabawa w lustracje? :) 27.04.07, 14:45 Jak prawa natury same rozwiaza te kwestie? Zaprzeczasz sam sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 by na ich grobach napisać"szpicel i szuja" 27.04.07, 14:49 r306 napisał: > Jak prawa natury same rozwiaza te kwestie? > Zaprzeczasz sam sobie.... ale zanim wymrą jeszcze trochę szkód mogą uczynić,zatem trzeba ich odsunąć od wpływu na sprawy polskie,nadto sprawiedliwość tego wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Pisanie na nagrobkach jest sztuka dla sztuki..... 27.04.07, 14:52 A co do sprawiedliwosci - ta jest wymierzana indywidualnie - nie mozna tego zrobic "grupowo"... Bo wowczas ze sprawiedliwoscia nie ma to nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Pisanie na nagrobkach jest sztuka dla sztuki. 27.04.07, 15:03 r306 napisał: > A co do sprawiedliwosci - ta jest wymierzana indywidualnie - nie mozna tego > zrobic "grupowo"... Bo wowczas ze sprawiedliwoscia nie ma to nic wspolnego... jestem za ,po to właśnie lustracja,nie każdy członek partii to szuja ,trzeba oddzielić ziarno od plew Odpowiedz Link Zgłoś
jiima Re: Pisanie na nagrobkach jest sztuka dla sztuki. 27.04.07, 15:06 m15 napisał: > jestem za ,po to właśnie lustracja,nie każdy członek partii to szuja ,trzeba > oddzielić ziarno od plew Funny... Mówisz o waszych "nawróconych" koalycjantach z Samejobory, czy sugerujesz, że po następnych wyborach nie powinno się wsadzać do pierdla za samą przynależność do PiSu? Jeśli to drugie, to zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. W PiS jest cała masa zwykłych naiwnych idealistów, oszukanych przez wierchuszkę... dokładnie tak jak kiedyś w PZPR na najniższych szczeblach (nikt kto dotarł wyżej nie mógł mieć jakichkolwiek ideałów...) Ulquiorra Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Pisanie na nagrobkach jest sztuka dla sztuki. 27.04.07, 15:13 jiima napisała: > m15 napisał: > > > jestem za ,po to właśnie lustracja,nie każdy członek partii to szuja ,trz > eba > > oddzielić ziarno od plew > > Funny... > Mówisz o waszych "nawróconych" koalycjantach z Samejobory, czy sugerujesz, że p > o > następnych wyborach nie powinno się wsadzać do pierdla za samą przynależność do > PiSu? Jeśli to drugie, to zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. W PiS jest > cała masa zwykłych naiwnych idealistów, oszukanych przez wierchuszkę... > dokładnie tak jak kiedyś w PZPR na najniższych szczeblach (nikt kto dotarł wyże > j > nie mógł mieć jakichkolwiek ideałów...) > > Ulquiorra tak,tak,od dawna w kręgach michnikowskich jest moda na historyczny kompromis i sojusz z ubeko-komuną,nie bedę nawet przypominał losu unii wolnosci i jej działaczy ,w jakich szeregach teraz sie znajdują,wszystko jasne,widzisz-udałaby się ta socjotechniczna sztuczka michnikowszczyżnie i ludzie uwierzyliby ,że jaruzelski i kiszczak to ludzie honoru,gdyby wszyscy polacy byli takimi jak oni szujami,ale wiekszość polaków to uczciwi ludzie i ich trudno kupić -tak jak ubecja kupiła michników Odpowiedz Link Zgłoś
vapor1 gdzies Ty chory czlowieku takie rzeczy wyczytal? 27.04.07, 15:23 a moze radia maRYJA za duzo sluchasz? Nie widzisz jak kraj sie rozwija, zmienia na lepsze? A od czego to sie zaczelo? Wlasnie od madrych kompromisów Unii Wolnosci i genialnych dzialan profesora Balcerowicza. Wiecej nie pisze, bo nie pojmiesz - mozg zbyt wyprany, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 i ten kompromis zaprowadził ich w szeregi sld 27.04.07, 15:26 vapor1 napisał: > a moze radia maRYJA za duzo sluchasz? Nie widzisz jak kraj sie rozwija, zmienia > > na lepsze? A od czego to sie zaczelo? Wlasnie od madrych kompromisów Unii > Wolnosci i genialnych dzialan profesora Balcerowicza. Wiecej nie pisze, bo nie > pojmiesz - mozg zbyt wyprany, niestety... sorry -ja dziękuję za takie kompromisy z bandycką zgrają złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
vapor1 Re: i ten kompromis zaprowadził ich w szeregi sld 27.04.07, 16:42 Kogo masz na mysli piszac o "zgraji złodziei"? Podaj konkretne nazwiska, bo zbiorowo obrzucac inwektywami jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 antykaczy.blog.onet.pl łatwo obrzucac inwektywami 27.04.07, 16:45 tak wąłsnie -łatwo zbiorowo pobrzucacc inwektywami zbiorowo trudnie indywidulanie, ajjk i o niebo trudniej przyznac sie z imienia i nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
r306 eeeeeeeeee 27.04.07, 15:12 > jestem za ,po to właśnie lustracja,nie każdy członek partii to szuja ,trzeba > oddzielić ziarno od plew Przeczytaj lepiej ustawe - tam nie nic o odzielaniu plew od ziaren - jak jest jakis kwit sygnowany nazwiskiem, to to nazwisko z automatu trafia na liste IPN jako TW lub kontakt. Odzielenie ziaren od plew pozostawiono samym ludziom z list, aby to oni sami sie 'oddzielali' w zakladanych przez siebie procesach cywilnych. Ta ustawa to gniot legislacyjny straszny.... Niestety. A wystarczylo zwyczajnie otworzyc cale archiwum, a IPN wrzystkie moce powinien skierowac w sciganiu SBeckich oprawcow.... Teraz natomiast mamy tylko bicie piany na temat Gieremka itp... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: eeeeeeeeee 27.04.07, 15:17 r306 napisał: > > jestem za ,po to właśnie lustracja,nie każdy członek partii to szuja ,trz > eba > > oddzielić ziarno od plew > Przeczytaj lepiej ustawe - tam nie nic o odzielaniu plew od ziaren - jak jest > jakis kwit sygnowany nazwiskiem, to to nazwisko z automatu trafia na liste IPN > jako TW lub kontakt. > Odzielenie ziaren od plew pozostawiono samym ludziom z list, aby to oni sami > sie 'oddzielali' w zakladanych przez siebie procesach cywilnych. > Ta ustawa to gniot legislacyjny straszny.... Niestety. > > A wystarczylo zwyczajnie otworzyc cale archiwum, a IPN wrzystkie moce powinien > skierowac w sciganiu SBeckich oprawcow.... > Teraz natomiast mamy tylko bicie piany na temat Gieremka itp... jestem za otwarciem ,ale co na to michnikowszczyzna ,znów wycie się rozlegnie Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Eeee bis :) 27.04.07, 15:21 > jestem za otwarciem ,ale co na to michnikowszczyzna ,znów wycie się rozlegnie Alez obecna ustawa TEZ JE OTWIERA :) I skowytu nie slychac... Ba, nawet slychac skowyt wrecz odwrotny - ze utworzono usawa jakies repozytorium utajnione..... Ot paradoks :) Juz dawno michnikowszczyzna pogodzila sie z tym, ze nie bedzie jak Katon rozdzielac na dobrych i zlych, i jedyna szansa na zamkniecie tego okresu historii jest jego calkowita jawnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers beeeeee.... 27.04.07, 15:27 i lowieczki do strzyzenia po samej skorze gotowe z bloga przyjemnoscia nieswiadomosci ze za chwile pojda na zarzniecie! hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers meeeeeeeeeeee! 27.04.07, 15:25 baranow cos przynioslo! z Leperowego pastwiska! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone M15 27.04.07, 14:57 Prawdziwy PiSowiec i katolik: cham i prostak w jednym. A o nie-prawicowy i nie- katolicki elektorat sie nie martw - to ze stara gwardia sie wykrusza, nie oznacza ze nie przybywa nowych. A tak znienawidzonych rzadzacych jak obecni jeszcze w pokomunistycznej Polsce nie bylo, wiec ja tam jestem spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: M15 27.04.07, 15:08 wilma.flintstone napisała: > Prawdziwy PiSowiec i katolik: cham i prostak w jednym. A o nie-prawicowy i nie- > katolicki elektorat sie nie martw - to ze stara gwardia sie wykrusza, nie > oznacza ze nie przybywa nowych. A tak znienawidzonych rzadzacych jak obecni > jeszcze w pokomunistycznej Polsce nie bylo, wiec ja tam jestem spokojna. dawno już udowodniono,że chamstwo wywodzi się z baraków i ma czerwony kolor,granatem odrywali was od pługa i do miast przenosili,a za zasługi w utrwalaniu władzy dostawaliście mieszkania czy talony na maluchy ,taki to wasz wielki świat,maluch,siwucha i m3,no i obowiazkowo legitymacja partyjna i pogaduszki z ubecją i donosiki -byle wyjechać na saksy,taka to jest cała prawda o waszej inteligencji ,manierach etc. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: M15 27.04.07, 15:45 No i w tym cały problem, dlaczego do wysmażonego przez Ciebie opisu, tak bardzo pasują budowniczowie IV RP (w tym obu koalicjantów)? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: M15 27.04.07, 16:59 patrzta panstwo, jaki arystokrata! hrabia co psy obrabia, dobre sobie :) a moja d.pa jasniejsza niz wszytkie jasnie pany, jak mawial Stachu Grzesiuk z Tatrzanskiej na Czerniakowie. ale, chlopczyku... czyzby ci bylo zal, ze ciebie nie udalo sie nawet granatem od pluga oderwac? aha, i moze jednak zamknij paszcze, kiedy przychodzi do dyskusji o inteligencji i manierach, bo kiedy gluchy o muzyce rozprawia, albo slepy o kolorach, to jednak cos nie teges, sam rozumiesz.. jednym slowem: spieprzaj, dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: M15 27.04.07, 19:37 m15 napisał: chamstwo wywodzi się z baraków i ma czerwony > kolor,granatem odrywali was od pługa i do miast przenosili,a za zasługi w > utrwalaniu władzy dostawaliście mieszkania czy talony na maluchy ,taki to wasz > wielki świat,maluch,siwucha i m3,no i obowiazkowo legitymacja partyjna i > pogaduszki z ubecją i donosiki -byle wyjechać na saksy,taka to jest cała Przykro mi, kolego, za mloda jestem zeby pasowac do tej misternej charakterystyki. Donosic moglabym najwyjzej na Gucia, ze wyzarl miodek Pszczolce Mai, jedyna legitymacja, jaka w zyciu mialam to ta szkolna, a i samochod mam nieco lepszy niz maluch. Kula w plot. Za to to sarkastyczne okreslenie "wielki swiat" swietnie pasuje do takich jak ty - ograniczonych pisowskich oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
vapor1 Taaak jasne trzeba odsunac "groznych"... 27.04.07, 15:20 ... agentów: Damięckiego, Miodka, Krawczyka. Szkoda ze tyle ciemnoty w tym narodzie, jakze milosiernym i katolickim... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ludzie mają prawo wiedzieć kto na nich donosił 27.04.07, 15:23 vapor1 napisał: > ... agentów: Damięckiego, Miodka, Krawczyka. Szkoda ze tyle ciemnoty w tym > narodzie, jakze milosiernym i katolickim... a damięccy,miodkowie i inni nie mogą pouczać jak żyć,miodek niech naucza- owszem,ale tylko polskiego,jego wypowiedzi przeciw lustracji w kontekście kontaktów z ubecją są mało obiektywne Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ludzie mają prawo wiedzieć kto na nich donosi 27.04.07, 15:31 A ciebie skreca ze zlosci,ze ciebie nie chca lustrowac bo jestes malutkim doopkiem Odpowiedz Link Zgłoś
pizza Re: co ty piep....... ubecja ?? 27.04.07, 15:01 wiem co masz na myśli ale widzisz przeciwnikami pisu nie jest ubecja liberalno- laicka część społeczeństwa, która notabene także walczyła z komuną tylko że jak ja napie..łem sie z zomowcami 13 I 82 i każdego 13 następnego miesiąca ta walczyłem z totalitaryzmem a nie komuną Odpowiedz Link Zgłoś
jiima Re: a ja już dzisiaj grilla rozpalam 27.04.07, 15:01 Fajnie... Jeśli takie podejście jak ty mają wszyscy kaczyści, to mam nadzieję, że wkrótce znajdziecie się na śmietniku historii... Cieszyć się, że jakaś nieznana ci kobieta popełniła samobójstwo (czy aby na pewno było to samobójstwo?)... Skończony śmieć z ciebie. Żal mi cię... Ulqiorra Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: kolejny rozbijacz 28.04.07, 01:21 Ja tak tylko do okreslenia "wyksztal..." - bardzo trafny opis pseudointeligetnych grup elito lanserow i zeby nie bylo z kazdej strony. ps. Komorowski, wspaniala gestykulacja (cos a'la Sarkozy) duzo pieknych slow tylko ze pustych, a polski wyborca nie tego oczekuje. Swoim stazem (wieloletnim) w sejmie tez bym sie nie chwalil bo niby czym? tym ze jest sie jednym ze wspoltworcow najwiekszej emigracji w historii Polski? (bez odpisow ze to zasluga PiSiorkow). Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Rozbijacz, szkodnik, woda na mlyn.... 27.04.07, 14:25 Chopie, ales cytatami pojechal.... wooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rozbijacz, szkodnik, woda na mlyn.... 27.04.07, 14:30 r306 napisał: > Chopie, ales cytatami pojechal.... wooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhh jakimi znowu cytatami,widzę co się dzieje,urażona primabalerina powtórkę z konwentu św katarzyny czyni ,a co on -matoł jakiś-czy marszałek sejmu ,w polityce siedzi kilkanaście lat ,a nie wiedział ,że poprawka do konstytucji nie przejdzie,bo cieniasy d... komuchom liżą,a w koalicji jest zbyt malo szabel,zrobił zadymę,a na koniec się obrazil ,wziął zabawki i poszedł na własne podwórko,pajac albo rozbijacz-wybieraj Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Powiedz "pajac" a nie tow. Wieslawem suniesz... 27.04.07, 14:42 Wierzaj mi - ciary mnie przeszly hehehehe A PiS cierpi na chorobe, ktora nazywa sie 'brak pluralizmu'. Z czasem zawsze znajda sie osoby, ktorym sie "nie spodoba" oficjalna linia. Powoli narastaja po cichutku konflikty wewnetrzne. Zauwaz, ze wszystkie niemal znane postacie w PiS, ktore maja 'przeszlosc' juz popadly w konflikt z premierem lub utracily jego zaufanie. Dorn, Wasserman, Jurek, wczesniej wywindowany Marcinkiewicz, Polaczek przebiera nogami.... Wokol Jaroslawa kraza ludzie z trzeciego lub piatego garnitury, ktorych byt w polityce jest bezposrednio uzalezniony od Jaroslawa. Niestety ich miernosc osobowosciowa przeklada sie rowniez na miernosc kompetencyjna. Po wykurszeniu sie indywidualnosci z PiS, Jaroslaw pozostanie SAM. Sam wszystkiego nie ogarnie, zacznie przegrywac. Te lawine moze bardzo mocno przyspieszyc Euro 2012.... Niestety, droga obrana przez Jaroslawa podczas budowania PiSu, gdzie postanowil otoczyc sie glownie ludzmi mialkimi, dala mu partie wodzowska i mit formacji zwartej - w konsekwencji wygrane wybory, jednak coraz czesciej ta zwartosc okazuje sie tylko zlepkiem ludzi przylepionych do Jaroslwa... Zauwaz, ze coraz wiecej rzeczy Jaroslaw sygnuje swoim imieniem. Mozna Jaroslawa nie lubic, jednak szacunek dla niego mam. Dlatego z rosnacym zazenowaniem bede obserwowal, ze Jaroslaw bedzie sie teraz rozmienial na coraz drobniejsze sprawy i sprawki... Nie mogac powierzyc ich wykonania swoim ludziom (vide Szyszko - totalny blamaz), bo ci, przez swoja niekompetencje wystawiaja go nieustannie na ciosy, bedzie sie chcial zajac wszystkim.... I polegnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Powiedz "pajac" a nie tow. Wieslawem suniesz. 27.04.07, 15:01 r306 napisał: > Wierzaj mi - ciary mnie przeszly hehehehe > > A PiS cierpi na chorobe, ktora nazywa sie 'brak pluralizmu'. Z czasem zawsze > znajda sie osoby, ktorym sie "nie spodoba" oficjalna linia. Powoli narastaja po > > cichutku konflikty wewnetrzne. > Zauwaz, ze wszystkie niemal znane postacie w PiS, ktore maja 'przeszlosc' juz > popadly w konflikt z premierem lub utracily jego zaufanie. Dorn, Wasserman, > Jurek, wczesniej wywindowany Marcinkiewicz, Polaczek przebiera nogami.... > Wokol Jaroslawa kraza ludzie z trzeciego lub piatego garnitury, ktorych byt w > polityce jest bezposrednio uzalezniony od Jaroslawa. > Niestety ich miernosc osobowosciowa przeklada sie rowniez na miernosc > kompetencyjna. Po wykurszeniu sie indywidualnosci z PiS, Jaroslaw pozostanie > SAM. Sam wszystkiego nie ogarnie, zacznie przegrywac. Te lawine moze bardzo > mocno przyspieszyc Euro 2012.... > Niestety, droga obrana przez Jaroslawa podczas budowania PiSu, gdzie postanowil > > otoczyc sie glownie ludzmi mialkimi, dala mu partie wodzowska i mit formacji > zwartej - w konsekwencji wygrane wybory, jednak coraz czesciej ta zwartosc > okazuje sie tylko zlepkiem ludzi przylepionych do Jaroslwa... > > Zauwaz, ze coraz wiecej rzeczy Jaroslaw sygnuje swoim imieniem. Mozna Jaroslawa > > nie lubic, jednak szacunek dla niego mam. Dlatego z rosnacym zazenowaniem bede > obserwowal, ze Jaroslaw bedzie sie teraz rozmienial na coraz drobniejsze sprawy > > i sprawki... Nie mogac powierzyc ich wykonania swoim ludziom (vide Szyszko - > totalny blamaz), bo ci, przez swoja niekompetencje wystawiaja go nieustannie na > > ciosy, bedzie sie chcial zajac wszystkim.... I polegnie.... cóż, sporo w tym co piszesz prawdy,ale zwróć uwagę na historię prawicy po 89,wiecej tam było urażonych ambicji niż pracy u podstaw,ciągłe waśnie,utarczki,przepychanki,po konwencie katarzyny wyszli kompletnie rozbici ,dlaczego?ambicje,ambicje,ambice-większe niż zdolności ,zasługi czy moce intelektualne, a nie można by tak zrobić czegoś wspólnie ,mając na względzie wspólny, nadrzedny cel-definitywne odsuniecie komuny od sprawowania władzy,czemu ich prywatne interesiki biorą zawsze górę ,dopiero jarkowi udało sie zebrać tych nadambitnych ludzi i pokazując cel zmobilizować do pracy ,na jak długo?już kilku pajaców ma inne plany-szczęść im boże,mam nadzieję ,że prawicowi wyborcy wystawią im rachunek Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wladza psuje, wladza absolutna psuje absolutnie... 27.04.07, 15:08 Ja zludzen nie mam - rozmawialismy na ten temat jakis miesiac temu, gdy dyskutowalismy co jest wazniejsze - idee czy gospodarka. Obstaje nadal przy swoim - wymierzenie sprawiedliwosci zostawmy prokuraturze i sadom. Dla nas, 30 letnich ludzi, jedyna szansa jest ucieczka "do przodu"... A teraz kopiemy sie w jakies przerazliwie glebokiej piaskownicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wladza psuje, wladza absolutna psuje absolutn 27.04.07, 15:20 r306 napisał: > Ja zludzen nie mam - rozmawialismy na ten temat jakis miesiac temu, gdy > dyskutowalismy co jest wazniejsze - idee czy gospodarka. > Obstaje nadal przy swoim - wymierzenie sprawiedliwosci zostawmy prokuraturze i > sadom. Dla nas, 30 letnich ludzi, jedyna szansa jest ucieczka "do przodu"... > > A teraz kopiemy sie w jakies przerazliwie glebokiej piaskownicy.... kopiemy się,tylko kto i dlaczego to rozpoczął ,ile lat temu powstał instytut gaucka,kiedy czesi uporali się z lustracją,a u nas od pierwszego dnia był szlaban,no -nie dla wszystkich,adam kilka miesiecy buszował po teczkach ,co takiego tam zobaczył,ano -nie wszystko udało się spalić Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jezusie - dlugo bedziemy sie wieszac ma Michniku? 27.04.07, 15:24 Kazdy z nas ma prawo do indywidualnej oceny Michnika, minikowszczyzny itd. Mozemy usiac przy tym grilu i pogadac przy wedzonej rybie lub karkowce o tym tez. Jednak walkowanie tego tematu ani o jote nie zbliza nas do przyszlosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a niech tam,jadę odpalać grilla 27.04.07, 15:28 r306 napisał: > Kazdy z nas ma prawo do indywidualnej oceny Michnika, minikowszczyzny itd. > Mozemy usiac przy tym grilu i pogadac przy wedzonej rybie lub karkowce o tym > tez. > Jednak walkowanie tego tematu ani o jote nie zbliza nas do przyszlosci.... i nawet michnik weekendu mi nie popsuje ,czego i tobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl heh ten Michnik 27.04.07, 16:47 heh ale A Michnik wzbudza kontrowersje - zupełnie niepotrzebnie Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wladza psuje, wladza absolutna psuje absolutn 27.04.07, 15:35 m15 napisał: Czy ty doopku nie umiesz wycinac i walisz cale poprzednie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Rozbijacz, szkodnik, woda na mlyn... i myślnik 27.04.07, 17:28 > Chopie, ales cytatami pojechal.... I jeszcze użycie myślnika tu: "zatem nazwać go trzeba-szkodnikiem" ten myślnik, to tak żeby zrobić pauzę w deklamacji na zebraniu partyjnym przed słowem szczególnym, słowem "szkodnik", które, jak "bumelant", wyklucza człowieka ze wspólnoty socjalistycznej. Zabawny jest ten komunizm ubrany w kacze piórka. www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Rozbijacz, szkodnik, woda na mlyn... i myślni 27.04.07, 22:51 ale, nie czepiaj sie. zaraz widac, ze przepisywal z kartki, ambitna bestia! zwykle dostaja materialy mailem i wklejaja gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 wygracie na fujarce. 27.04.07, 14:35 ale wcześniej musicie te fujarki kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis51 Wygracie na fujarce 27.04.07, 17:37 PiS w agonii bez kadr, bez pomysłu na Polskę, zależny od klechy z Torunia nie znaczy juz nic dla Polaków. Nistety trzeba jeszcze pocierpieć do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:05 a Kuchciński teraz rekomenduje Dorna na Marszałka Sejmu - a Sejm jakby go lekceważył, bezczelni posłowie go nie słuchają :P dużo tych dorobków Dorna... Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers niech zyje zatem PrRz! niech zyje! 27.04.07, 14:05 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers niech zyje jedyniesluszna i prawa sila przewodnia! 27.04.07, 14:07 niech zyje! hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers Niech Zyje Wieki Wodz i Madrosc Narodu! 27.04.07, 14:08 niech zyje! hhhhhhhhhhhhhhhhha! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a to już twoja sprawa z kim sojusze zawierasz 27.04.07, 14:23 inna sprawa,że czerwona hołota sojusze zawsze zawiera z takimi jak i oni warchołami Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers niech zyje sojusz Andrzeja z Jarkiem! niech zyje! 27.04.07, 14:29 tak sie sami nazwali! hahahah! a Wasc Warchol? czy Cham? hahahahahaah! spadaj Wasc na drzewo - ewoluowac! hahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 teraz modne sojusze geremka z jaruzelskim 27.04.07, 14:39 michnika z urbanem,cieniasów z ubeko-komuną,krótko mówiąc chamów salonowych z chamami z baraków,a waść który ,pewnie ten barakowy z syndromem dworskim Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers ale nie slyszalem zeby sie tak nazywali! 27.04.07, 14:58 jak Wasci Panowie - Chamowie! hahahahahah! samokrytyka jak za (dobrych?) stalinowskich czasow!? hahahahahahaha! nie dziwota - wszak Stalina jedyna szkola do jakiej chodzil bylo co? prawku? zgaduj Wasc!! -Wyzsza Szkola Marksizmu- Leninizmu? -nie!!! nie szukaj po encyklopediach: - seminarium duchowne!!!! hahahahahahahah! stad to podobienstwo do stalinizmu! tej waszej kurtury... nihil novi! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:06 Jurek ma 2-osobowy maniacko mu oddany fanklub? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 komorowski to ubecki d...liz 27.04.07, 14:09 tygrysio_misio napisała: > Jurek ma 2-osobowy maniacko mu oddany fanklub? więc nadaje sie do torpedowania prac sejmu,platfusy i komuchy mają swego kandydata-głupole Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: komorowski to ubecki d...liz 27.04.07, 14:14 Jeśli Komorowski to ubecki dupoliz, kim jest zatem zastępca Ziobry, minister rządu PiS niejaki sędzia Kryże, który tegoż Komorowskiego skazał w PRL na więzienie za działalność opozycyjną?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: komorowski to ubecki d...liz 27.04.07, 14:18 swoboda_t napisał: > Jeśli Komorowski to ubecki dupoliz, kim jest zatem zastępca Ziobry, minister > rządu PiS niejaki sędzia Kryże, który tegoż Komorowskiego skazał w PRL na > więzienie za działalność opozycyjną?? > prorok on czy co?przewidział,że ta menda z komuchami sojusze będzie zawierał,rodzina porządna ,a tu jedna taka gnida,z kim jak z kim ,ale z komuchami isć w jednym szeregu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: komorowski to dobry kandydat 27.04.07, 14:37 Dupolizy to Kryże i Ziobro.Pieski kaczorków... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 dzięki dobry człowieku,dzięki 27.04.07, 14:20 nie kłopocz się,bo nie jesteś w stanie mnie obrazić inna spraw,że wielce znamiennym jest,jakich obronców ma tow.komorowski,ubecja,szpicle,komuchy,i matoły forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba I tu się wyjątkowo z Tobą zgadzam 27.04.07, 14:36 skundlonego szmaciarza bez mózgu nie da się obrazić bo jak poziom wypowiedzi pomiota używającego nicka m15 świadczy rozum obcy mu jest. Tak agresywnie reagują tylko ludzie przegrani. Odszczekuje się bo wie , że już tonie ten jego PISdowski Titanic i nikt o Was nie będzie pamiętał. Świadomość tego boli prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: dzięki dobry człowieku,dzięki 27.04.07, 15:01 m15 napisał: > nie kłopocz się,bo nie jesteś w stanie mnie obrazić inna spraw,że wielce > znamiennym jest,jakich obronców ma tow.komorowski,ubecja,szpicle,komuchy,i > matoły forumowespadnij moherze do rydzyja, jest forum jego fanow, bedziesz mile i radosnie przyjety, nie popisuj sie swoimi ograniczeniam umyslowymi tutaj, bo nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl tow. Komorowski+ubecja 27.04.07, 17:04 tow Komorowski, szpicej ubecja ...wszystko w jednej linii - widac jak cioasny i prymitywny m,asz horyzont Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 M15..ty śmieciu bolszewicki... 27.04.07, 14:30 ty ubecka dziwko.. Twoja stara spłodziła cie z kompania NKWD.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: M15..ty śmieciu bolszewicki... 27.04.07, 14:47 realista100 napisał: > ty ubecka dziwko.. Twoja stara spłodziła cie z kompania NKWD.... czerwony prostaczku ,zdejmuj czapkę zwracając się do mnie i nie zapomnij słomę chować-bo z butów ci wystaje,czas wasz dobiega końca i żadne wycie nic nie pomoże,boście śmiecie i zaraza przywleczona przez sowietów,ale mamy na was odpowiednie środki odkażające Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: M15..ty śmieciu bolszewicki... 28.04.07, 00:53 > ale mamy na was odpowiednie środki odkażające aaa.. to tym tak cuchniesz! a wydawaloby sie, ze to z gumna cos na walonkach przyniosles..:D Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:07 A zatem nie będzie połączenia Partii Prawo i Sprawiedliwość (PPS) z Partią Prawicy Rzeczpospolitej (PPR)... ...szkoda, bo Polska Zjednoczona Prawica Rzeczpospolitej byłaby w sam raz dla 4RP... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Zegnamy doktrynera. Nie wracaj! 27.04.07, 14:08 To byl najgorszy marszalek w historii tego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek marszalek bez nazwiska 27.04.07, 14:10 ten pajac o malo nie rozwalil rzady. zawsze mowilem ze marszalkiem nie moze byc czlowiek bez nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo5 Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:14 Zamach stanu. Właśnie miałem okazje dzięki TVP oglądać na żywo zamach stanu jakiego na polską demokrację dokonał PIS. Niczym nie uzasadnione blokowanie przez Mar. Jurka obrad Sejmu, który wybraliśmy w demokratycznych wyborach jest skandalem na skalę światową / bo PIS mógłby przegrać głosowanie /. A co będzie za 2 lata jak PIS będzie przegrywał w sondażach wyborczych? Przesuną wybory o rok, a może o dwa. A co będzie jak polityczny komitet Euro 2012 nie będzie w stanie sie dogadać i skończyć inwestycje na czas, przesunie Euro 2012 na rok 2015? Jeżeli koalicyjnym partiom kilkanaście godzin nie wystarcza aby sie dogadać, to znaczy że są betonami, każdy tylko swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
inverti Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:19 Nie, jak nie dadza rady z EURO to rzad poda sie do dymisji, cala odpowiedzialnosc spadnie na nastepcow (PO/SLD?). Odpowiedz Link Zgłoś
praeneste Przed chwila przemawiał 27.04.07, 14:25 autorytet PiSu Kuchciński ktory jak przystało na moralistę IV RP jest w posiadaniu wyroku.Nie wspomnę że nie zastosował się wyroku co zawdzięcza drugiemu moraliście IV RP koledze Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo5 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:26 inverti. Przecież J.Kaczyński zapewnił w TVP iż będzie rządził co najmniej do roku 1013, mogli przesunąć głosowanie nad sprawa Marszałka Sejmu / do czasu aż będą mieli większość /, mogą przesunąć także wybory, jak sondaże będą dla nich niekorzystne, właśnie dziś zrobili to w Sejmie, za tych rządów wszystko jest możliwe, nawet udowodnienie że " białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne". Odpowiedz Link Zgłoś
pietshaq Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:31 Jeśli dzięki temu runie polska prawica, będę miał przynajmniej jeden powód, żeby cenić Marka Jurka. Bo na razie wszystkie jego pozostałe działania to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo5 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:32 Zapomniałem, nie jestem zwolennikiem PIS, i nie jestem też zwolennikiem SLD, jestem zwolennikiem poszanowania prawa, czyli mówiąc prosto, nikt nie ma prawa wydawać ustaw, uchwał, zarządzeń, rozporządzeń, niezgodnych z Konstytucją. Bo Konstytucja jest prawem nadrzędnym, i żaden akt niższego rzędu nie może być z nią sprzeczny. No chyba że bracia Kaczyńscy używają konstytucji aby sie nią podcierać w wiadomym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Sejm "zakneblowany" 27.04.07, 14:38 Pod taką nazwą ma szansę przejść do historii jedyny Sejm IV RP. Opozycja ma prawo do kilku pytań. Jarek miał kilka dni by montować "MARSZAŁKA", teraz wstydzi się nawet pytań? To ostatni wynalazek koalicji, jak w teleturnieju "tylko limitowana ilość pytań". Na naszych oczach knebluje się parlament, by potem stwierdzić; właściwie to jest on zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart prawica ma to w genach, mlotku :P 27.04.07, 14:42 m15 napisał: > szkoda,że taki człowiek przyczynia sie do rozbijania prawicy,jego praca to > woda na młyn komuny,zatem nazwać go trzeba-szkodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:43 jurka i marka zaatakowały embriony.wszystkie gastrule i morule razem z plemnikami. leszka i jarka coś też zaatakuje oby jak najszybciej.dobrosz zatem jako stary zsl -owiec dzisiaj rydzykowaty lpr-owiec tak kadził markowi i jurkowi,że mdliło.Dorn(baum) przechrzcił się w kamaszach i przebiera nogami bo mu sie bardzo chce.jurek pochwalił sie jaką wielką zrobił kupę roboty i idzie z pis do innej partyi nowej (p)ublic (r)elejszn(po polsku i po katolicku).znowu kolejny raz przerwali a przerywć nie wolno przecie i nie mogę dokończyć swoich wywodów oby szlak trafił pisiorów a szczególnie jednojajowców.kuchcinski też ma szczękościsk jak jego prowodyrzy i popiskiwał jak "mysza" zdychajaca -i co dalej? jeszcze to łajno się utrzyma-a już myślałem ,że to już piękna katastrofa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo5 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 14:45 Owszem, odwołał. Ale dopiero wtedy jak kupili odpowiednia liczbę głosów. Co nie mogli tego zrobić o 9-tej rano? Widać że niektórzy mocno sie targowali o stołeczki.Skoro można przesunąć głosowanie w Sejmie do czasu jak będziemy mieli większość, to co stoi na przeszkodzie aby przesunąć wybory do czasu aż będziemy mieli większość - nic. tak że następne wybory mogą być za 2 lata, ale równie dobrze za lat 15-cie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Partia konserwatywno-chrzescijańska jest potrzebna 27.04.07, 14:52 W perspektywie lat okaże się , że ta partia "Prawica Rzeczpospolitej" wejdzie na stałe do życia politycznego . PiS zniknie , ponieważ jest wasalny i handluje suwerennoscią Polski, do czego nie ma prawa i legitymacji narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jurkowi jakos inwencji nie stalo z ta nazwa.... 27.04.07, 14:56 Bylo juz tyle nazw na tej bogoojczyznianej "prawicy", ze sie Jurek chyba zagubil i poszedl po linii najmniejszego oporu z ta nazwa partii... A co do merritum - partia Jurka bez poparcia Rydzyka zginie. LPR ich przytloczy, bo jest znacznie glosnijsze "bogoojczyzniano"... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 B.Komorowki.. Za komuny prześladowany przez 27.04.07, 14:58 PIS-owskiego ministra KRYŻE..serdecznego kumpla Ziobry i Kaczyńskich Kryże ,komunistyczny sędzia,który zamiast siedziec w kryminale, siedzi w ministerialnym fotelu! Kaczyńscy,Ziobro,Dorn i reszta elity z PIS, nie śą ANTYKOMUNISTAMI..Są PROKOMUNISTYCZNYMI OSZUSTAMI Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Partia konserwatywno-chrzescijańska jest potr 27.04.07, 15:06 jan3211 napisał: > W perspektywie lat okaże się , że ta partia "Prawica Rzeczpospolitej" wejdzie > na stałe do życia politycznego . PiS zniknie , ponieważ jest wasalny i handluje > > suwerennoscią Polski, do czego nie ma prawa i legitymacji narodu. oglos to wsrod fanow radyja, zgodza sie na pewno, maja specjalne forum do takich ogloszen, wiec oddal sie glosic dobra nowine. tu wszyscy to czniaja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jan3211 27.04.07, 15:08 jan3211 napisał: > W perspektywie lat okaże się , że ta partia "Prawica Rzeczpospolitej" wejdzie > na stałe do życia politycznego . PiS zniknie , ponieważ jest wasalny i handluje > > suwerennoscią Polski, do czego nie ma prawa i legitymacji narodu. Mozna osobiscie z pogladami Jurka na ochrone zycia od poczecia do naturalnej smierci zgadzac sie lub nie. To co zrobil Jurek uwazam za uzdrawiajacego kopniaka w podogonie PiS-u. PiS tego potrzebowal! Skoro PiS nazywa siebie partia katolicka - to jego czlonkowie powinni po katolicku glosowac! I w tym wypadku Jurek ma racje. Odnosze wrazenie, ze wystapienie Jurka przyczyni sie do udzrowienia i wzmocnienia PiS-u. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski23 Brawo Jurek, wbijasz Pisielcom sztylet w tętnicę! 27.04.07, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl to jedyna załuga Jurka 27.04.07, 17:02 no dokładnie - to bedzie niemal jedyna zyciowa zasługa M Jurka - oczywiście oprócz daiałności w Sildarnosci i poziemiu antykomunistycznym www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo5 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 15:02 jan3211, coś Ty dzisiaj pił? Myślisz że polskie społeczeństwo bezgranicznie podda sie woli Kleru? Opamiętaj sie. Mi Twoje poglądy nie przeszkadzają. Więc pozwól mi żyć zgodnie z moimi poglądami. Chyba że katolicy dostają punkty / jak w biedronce /, za nawrócenie bezbożnika? A spotkałeś kiedyś osobę która za te punkty odpoczywa na Kajmanach, jeżeli tak to sie pochwal. Odpowiedz Link Zgłoś
alz777 niech spada 27.04.07, 15:18 jurek to tani cwaniaczek, nieznosze faceta - talib jeden. Ale tym razem cos przekombinowal - niech spada razem ze swoja partia Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: alz777 27.04.07, 15:26 alz777 napisał: > niech spada > jurek to tani cwaniaczek, nieznosze faceta - talib jeden. Ale tym razem cos > przekombinowal - niech spada razem ze swoja partia Masz bardzo dziwna definicje cwaniactwa! Osobiscie uwazam, ze Jurek jest czlowiekiem bardzo prostolinijnym i nie zmieniajacym swych pogladow jak choragiewka na wietrze. Mozna sie z jego pogladami zgadzac lub nie. Jednak nazywac takiego czlowieka cwaniaczkiem lub talibem swiadczy o niezdolnosci myslenia i slepej nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski23 wet3, to ty jeszcze zipiesz, bezrobotna ofermo? 27.04.07, 15:30 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: silesius-klon 27.04.07, 16:06 silesius.monachijski23 napisał: > wet3, to ty jeszcze zipiesz, bezrobotna ofermo? Z klonami i swintuchami nie mam zwyczaju rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski23 Z klonami i swintuchami nie mam zwyczaju rozmawiac 27.04.07, 16:09 nawet twoja własna kupa sie toba brzydzi, szambonurku. Odpowiedz Link Zgłoś
alz777 Re: alz777 27.04.07, 15:50 jest cwaniakiem, bo usiłował wczoraj wymusic na Kaczynskim bardzo duzo i przegrał. A oczywiście zamiast "talib" można powiedzić "katolicki integrysta", który szanuje drugiego człowieka tylko wtedy, gdy tamten też jest katolickim integrystą Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: alz777 27.04.07, 16:09 alz777 napisał: > jest cwaniakiem, bo usiłował wczoraj wymusic na Kaczynskim bardzo duzo i > przegrał. A oczywiście zamiast "talib" można powiedzić "katolicki integrysta", > który szanuje drugiego człowieka tylko wtedy, gdy tamten też jest katolickim > integrystą Pattrzac na Jurka i sluchajac wypowiedzi poslow roznych partii odnosi sie zdecydowanie wrazenie, ze czlowiek ten jest szanowany przez swoich przeciwnikow politycznych. Nie zgadzam sie wiec z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo5 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 15:37 Pżaecież nikt nie odmawia Jurkowi prawa do swoich poglądów, problem w tym że on swoje prywatne poglądy próbował wpisać do konstytucji. Czyli kim jest? Osobą która z racji zajmowanego stanowiska powinna być bezstronna. Czy zwykłym talibem-katolem. W czyim imieniu działa? Obywateli RP, czy Watykanu? A może wiekszość obywateli ma inne zdanie. Fajnie demokracja, demokracją, ale i tak rządzi PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 15:40 dlaczego w biurze marszalka Sejm nad godlem panstwowym wisi krzyz. Polska jest przeciez panstwem laickim:( Odpowiedz Link Zgłoś
alz777 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 15:54 wielokrotnie sie nad tym zastanawiałem, bardziej nawet drażni mnie krzyw w sali plenarnej no i oczywiście kaplica w sejmie i pałacu prezydenckim. Nie jestem pewien czy nie wystapię z oficjalnym ządaniem usunięcia krzyzy i kaplic a gdy mi odmówią, to rozpocznę batalie sądową w oparciu o zapis komstytucyjny o rozdziale państwa i kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
rohan49 Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 17:42 popieram, stwórzmy wniosek i zbierajmy podpisy, jeśli polskie prawo to oleje, jest jeszcze na szczęście Strasbourg. Trzeba dzialać, bo oprócz krzyża chcą jeszcze umieścić Matkę Boską Trybunalską, później umieszczą Matkę Boską Pisowską, następnie Matkę Boską Giertychowską itd. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Sejm odwołał Marka Jurka 27.04.07, 15:43 Jestem za Dornem bo Komorowski to komunista Odpowiedz Link Zgłoś