mangold 05.05.07, 12:20 Sandra ma śliczne piersi...co ma Hojarska wszyscy widzieli w Szymon Majewski Show Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 12:27 Hójarska jest zazdrosna o wszystkie kobiety które się zbliżają do pana przewodniczącego wystarczy sobie przypomnieć jej boje z Renatą Beger Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Hojarska a to ty Bosaka zasponsoruj, niech Maksymi 05.05.07, 13:08 uk sobie nie mysli a co ... Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Danka H.! Błagam! tylko nie topless ! 05.05.07, 16:45 bo jak mi przez przypadek zdjecie sie otworzy to na mur nowe LCD 17` z dymem pójdzie a i ja będę musiał zaliczyć wizytę u okulisty i psychologa aby odważyć sie ponownie z netu skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Danka H.! Błagam! tylko nie topless ! 05.05.07, 16:49 Nie tylko Ty. Malo kto przezylby bez brutalnie skrzywdzonej psychiki straszny widok, jakim jest Hojarska topless. Mam nadzieje, ze nie opublikowaliby takiego zdjecia w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 ****Samoobrona jest o_b_s_e_s_j_ą GW****** 05.05.07, 18:55 Obsesyjne wiadomości spod magla prezentowane z uporem maniaka przez dyspozycyjnych pismaków z GW. W stylu co powiedziała jedna Pani drugiej Pani. To poziom informacyjnej kloaki. Retoryczne pytania ? Czemu tabloidalny brukowiec nie opisze ? Że Polska pod rządami SO rozwija się w tempie ponad 7%,LUB O deubekizacji generałów SB którzy za swój ciężki trud umacniania sowieckiej demokracji otrzymują nedzne 7500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
uyfgjhbmkhj O matko, ale ona płaska!!! 05.05.07, 20:34 Patrzę na to zdjęcie i patrzę i nie mogę się dopatrzeć piersi. Klata jak u 12-letniego chłopca. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,4108387.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika w deche dziewczyna 06.05.07, 09:58 uyfgjhbmkhj napisała: > Patrzę na to zdjęcie i patrzę i nie mogę się dopatrzeć piersi. Klata jak u > 12-letniego chłopca. > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,4108387.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: ****Samoobrona jest o_b_s_e_s_j_ą GW****** 05.05.07, 20:54 Słynna Jola z Dywit tuz pod moim postem! Ach, czymze zasluzylam? ;) > Że Polska pod rządami SO rozwija się w tempie ponad 7%,LUB O deubekizacji > generałów SB którzy za swój ciężki trud umacniania sowieckiej demokracji > otrzymują nedzne 7500 zł. ua, 7%. Zaboooojcze tempo. Jesli nawet, to nie zasluga Kaczolicjantow. Powiedz moze, droga Jolu, jakie projekty ustaw stworzyla Samoobrona w ciagu tego roku? A Kaczolicja? Poprosilabym tez jakis dowod na ta SBecka emeryture 7500zl, bo mi sie wydaje wymyslem Kaczynskich. Wybacz, ale jestem racjonalistka, nie potrafie uwierzyc w rzeczy niepodparte zadnymi dowodami. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 12:28 Lepsza posłanka z gołymi cyckami w paralmencie niż z kryminalna przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zgadzam się....i wybacze nawet gołego Maksymiuka 05.05.07, 12:41 cover_wielki napisał: > Lepsza posłanka z gołymi cyckami w paralmencie niż z kryminalna przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 14:50 > .... z kryminalna przeszłością.... i zwisajacymi cycami!!! tragedia:(( Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Nie ważne jakie piersi ma Sandra 05.05.07, 12:29 ważne żeby chojarska nie pokazywała, to dopiero byłaby ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula I oni rzadza krajem? 05.05.07, 12:31 Boze dopomoz. Takie buraki rzadza krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia_s2 Jak sie holota zacznie wyrzucac, kto tam zostanie? 05.05.07, 12:33 Co na to samce z SO? Sandra Lewandowska nowa samica "alfa" w stadle Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samoob.. 05.05.07, 12:48 Ja popieram opalanie "na goło" p.Lewandowskiej, choć pochodzi z partii której nie znoszę. I lepiej niech się wyłącznie opala, a broń Panie Boże nie zabiera publicznie głosu, bo to powoduje PODŚMIECHUJKI. Natomiast opalanie na bezludnej wyspie, polecam p.Hojarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
oplutek Bardzo konfliktowa kobita z tej Hojarskiej 05.05.07, 12:55 ale przynajmniej jest się z czego pośmiać, podejrzewam, że u Majewskiego już zacierają ręce, normalnie dostali gotowy sceneriusz do Rozmów w tłoku Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Hojarska topless - to tylko na Marsie! 05.05.07, 12:58 albo w swojej oborze miedzy krowami. Ale zazdrosne babsko! jak sie nie ma co pokazywac to niech lepiej przynajmniej trzyma swoj pysk na wodzy! Odpowiedz Link Zgłoś
oplutek halo 05.05.07, 14:02 o przepraszam ale w moim poście nie ma słowa "kobieta" :D Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Hojarsa to szmata. Ot co. Lewandowska tez ale ma . 05.05.07, 13:03 .. ladniejsze cycki :D Odpowiedz Link Zgłoś
romantic5 Re: Hojarsa to szmata. Ot co. Lewandowska tez ale 05.05.07, 13:15 Jakie cycki?!!!!!!!!!!!! Tylko (powiedzmi) szlady po nich (tez sprawa gustu). A kobieta to ladna i ma prawo pokazywac co ma njalepszego. No konkurencja jest wkurzona. Tak jest i tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas_percy Mój znajomy paparazi powiedział, jak było naprawdę 05.05.07, 13:14 Mój znajomy paparazi powiedział mi, jak było naprawdę. Nie mógł znaleźć Lewandoskiej, więc założył perukę i stringi, ogolił sobie klatkę i zrobił sobie zdjęcia samowyzwalaczem. Dlatego posłanka jest płaska jak chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 13:17 mangold napisał: > Sandra ma śliczne piersi...co ma Hojarska wszyscy widzieli w Szymon Majewski Sh > ow musiala niezle kuprem zakrecic, ze sie teraz tak stawia. Mlodosc ma swoje zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Pod wieziennym prysznicem jedynie. 05.05.07, 13:30 Niech ta szmata spieprza z Sejmu bo nie da sie tego juz sluchac ani ogladac, nie dosc ze brzydka to glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowa.kaczka Ale Lewandowska ma brzydkie stopy. Jak płetwy... 05.05.07, 13:32 Bueee... Zbysiowi "Wodnikowi" Wassermannowi powinny się podobać... Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Ale Lewandowska ma brzydkie stopy. Jak płetwy 05.05.07, 15:48 Jemu sie podoba bardziej jej orli nosek ... to chyba sabra? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz prawdziwa elita IV RP 05.05.07, 13:35 jacy pogieci ludzie wybrali te baboliny do parlamentu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Re: prawdziwa elita IV RP 05.05.07, 13:37 Dokladnie nad tym sie zastanawiam. Jedna wspina sie po szczeblach kariery dajac dupy a druga trzyma sie pazurami sejmu bo nastepne miejsce gdzie bedzie sie mogla wyklocac to wiezienna stolowka. Wstyd ze sa ludzie wybierajcy do Sejmu takich idiotow. Dlatego spoleczenstwo bardzoej sobie ku.. ceni niz politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: prawdziwa elita IV RP 05.05.07, 18:13 najtragiczniejsze jest wlasnie to ze lepszych nie ma powiedz tak szczerze, jakbys sie dorwal juz do koryta to bylbys inny niz dzisiejsi "politycy" - szczerze watpię :| Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Masz wątpliwości? 05.05.07, 14:57 rysiu_lubicz napisał: > jacy pogieci ludzie wybrali te baboliny do parlamentu ??? Niestety nie każdy może być profesorem i podwójnym doktorem jak Przewodniczący, ale to na pewno są prawdziwe Polki-patriotki a nie jakieś liberalne komunistki z PO i na głosy, które otrzymały, w pełni zasłużyły. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samoob.. 05.05.07, 13:43 Pani Danuto gdyby sprzeczaly sie dwie rownie mlode dziewczyny w tym temacie to pomyslalabym , ze rywalizuja o miejsce przy Pośle , ale jesli dwie poslanki rywalizuja i to o tak znaczacej roznicy wieku , to przyznaje ze robi sie smiesznie . Pani Danuto jest takie powiedzenie " nie dla psa kielbasa , nie dla kota skorka nie dla Ciebie ... . Prosze przyjac z pokora , ze Pan Maksymiuk z pania tylko pracuje , bo nie ma innego wyjscia , ale lubi otaczac sie pieknem i to jego swiete niezbywalne prawo i jego pieniadze . Wiec dysponuje nimi jak chce . Nie bedzie wydawal na mało urokliwe rzeczy jesli ma potrzebe piekna . Chyba , ze w pewnym momencie zechce byc instytucja dobroczynna , wowczas moze Pani liczyc na laskawe zaproszenie , ale napewno nie toples , az tak nie bedzie chcial tracic smaku . Pani Sandro mlodosc ma swoje prawa i przywileje . I bardzo dobrz e, ze potrafi Pani z tego mądrze korzystac . Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Slowo MADRZE i Poslanki Samoobrony w jednym zdaniu 05.05.07, 13:46 nie powinny razem wystepowac, czy ladna czy brzydka obydwie sa ciemne i glupie. Zaleta tej mlodej dupy jest jedynie to ze urzywajac tego co sie nie wymydla wspina sie w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 wymydla się oj wymydla gdybyś wiedział o jej 05.05.07, 14:17 wymydlaniu. augustus_germanicus_caligula napisał: > nie powinny razem wystepowac, czy ladna czy brzydka obydwie sa ciemne i glupie. > > Zaleta tej mlodej dupy jest jedynie to ze urzywajac tego co sie nie wymydla > wspina sie w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
rohan49 hojarska 05.05.07, 14:01 pisze małą literą, bo mam obrzydzenie dla tej baby, to nie jest nawet baba ...to monstrum stworzone przez najgorsze stowarzyszenie ludzi, którzy chcieli mieć samoobrone, a mają karykatury posłów jak ta.... Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Pierwsi widzieli Lewandowskiej wypryski... 05.05.07, 14:01 ...ale Hojarska - to ho,ho!!! Poslanka(o), prawie jak prycza. Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 14:03 No proszę jak to się poslanki samoobrony zaczynają szanować. Na stare lata. Odpowiedz Link Zgłoś
star15 Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 14:04 Ja tez chce wyrzucenia......calej Samoobrony z zycia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
amirez gołe cycki poróżnił sejm..... 05.05.07, 14:05 Ale jaja. Na Lewandowską to można jeszcze od biedy popatrzeć, a na panią Hojarską pies z kulawą nogą nie spojrzy. Idź pani na siłownię, solarium, wstaw se implanty i tyż bedziesz mogła toooples. Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Wkrotce te wszystkie zabiegi bedzie miala w pudle. 05.05.07, 14:07 Hojarska do ciupy. Durna baba! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samoob.. 05.05.07, 14:08 Lewandowska to jest flora a H..arska fauna, czy odwrotnie, bo się pogubiłem i nie wiem, co mam dziecku odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 16:39 Może spróbuj mówić o pierwotniakach? Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Piszcie do H..arskiej - danuta.hojarska@ sejm.pl 05.05.07, 14:12 Napiszcie jej dlaczego ja tak uwielbiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ijakikar Re: Lewandowska chce wyrzucenia Hojarskiej z Samo 05.05.07, 14:20 Wies tańczy i śpewa Odpowiedz Link Zgłoś
miro1973 Re: Ciekawe kto by chciał zobaczyć Hojarska tople 05.05.07, 14:23 Są odpowiednie strony w sieci gdzie Hojarska mogłaby prezentować swoje "wdzięki" i kasować cash..Recepta na życie po rozpieprzeniu tego parlamentu pani Danuto! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Samoobrona wyrzuci się sama na boczny tor 05.05.07, 14:25 Te panie powinny opalać się toples , ale biało - czerwonych krawatach. To przykre jak ta partia zmizerniała w koalicji i straciła cel swego istnienia przy boku Napoleonów / idących w zaparte /. Odpowiedz Link Zgłoś