gieroy_asfalta 05.05.07, 15:25 woziłem się ostatnio na takim wahadle. Trzeszczało to żelstwo niemiłosiernie, aż bałem sie , że się rozpadnie, w końcu ogromne przeciążenia i naprężenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caleen Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 15:34 może zabrać 24 osoby a ucierpiało 35? przeludniona kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 15:48 caleen napisał: > może zabrać 24 osoby a ucierpiało 35? przeludniona kolejka. A moze po prostu ucierpieli tez ludzie ktorzy nie jechali kolejka tylko stali w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasian Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 18:25 jechalam kieyds czyms takim tzn prawie roller cster... konstrukcja drewniana <boisie>. trzeszcy jak wjezdzasz na gore a zjazd po tych zakretach to jus z łaa porazka..na koniec wysiedlismy. a facet mowi z e w ktoryms tam roku. to t sie zawalilo. czy jakos spalilo chyba bo to drewniane w koncu jest wpolczuje tym ludziom.. ktorzy przezyli..uraz na cale zyccie... Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 21:50 w Polsce nie ma roller coasterów, a te drewniane na zachodzie mają swoich miłośników właśnie m.in dzięki odgłosom drewna Odpowiedz Link Zgłoś
ksilaqui Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 21:50 Mimo wszystko chyba wolalabym przezyc i miec uraz niz nie przezyc :> Odpowiedz Link Zgłoś
arturlis Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 21:58 a ja jezdzielem i na drewnianych i na róznych innych na florydzie i wszytsko to wygladało naprawde solidnie i bezpiecznie !!! Także polecam wszystkim Krakena w SeaWorld Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 05.05.07, 23:35 ja polecam the boss w six flag Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 06.05.07, 16:08 Jednak wydaje mi się, że lepiej przeżyć i mieć uraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japonii 05.05.07, 22:11 Precz z brunatnym reżimem IV RP! Zdezynfekować "pisuar"! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekwrona1979 Re: Tragiczny wypadek na roller coasterze w Japon 06.05.07, 16:45 nie oszukają przeznaczenia. teraz te 34 osoby będą po kolei ginąć w tragicznych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Videa i linki 06.05.07, 19:19 www.roller-coaster-videos.com/ Z pewnoscia wiecej ludzi uleglo wypadkom w drodze do lub z parkow niz w samych parkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mishka43 Niepoprawne informacje... 07.05.07, 04:51 Wszystkie inne serwisy podają, że w wypadku obrażenia odniosło 21 osób... czyżby Gazeta.pl popełniła błąd? Odpowiedz Link Zgłoś