1zorro 09.05.07, 07:45 Czyli wlasciwy "Mister Nobody" na wlasciwym miejscu. Takich "cieni" kaczory lubia najbardziej. Wio, wista i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Ekonom? Pacholek raczej, albo chlopak na posylki! 09.05.07, 07:46 Czyli wlasciwy "Mister Nobody" na wlasciwym miejscu. Takich "cieni" kaczory lubia najbardziej. Wio, wista i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a Ty kim jesteś? 09.05.07, 14:55 zwykłym ciciem który tylko pluje jadem na wszystkich. Nigdy w zyciu nie zajdzies tak daleko i to cię boli. zresztą Kalukina też. 1zorro napisał: > Czyli wlasciwy "Mister Nobody" na wlasciwym miejscu. Takich "cieni" kaczory > lubia najbardziej. Wio, wista i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja ale ciebie jak to zabolalo - z rodziny tego buca 09.05.07, 15:04 Edgara jestes? premier.z.krakowa napisał: > zwykłym ciciem który tylko pluje jadem na wszystkich. > Nigdy w zyciu nie zajdzies tak daleko i to cię boli. > zresztą Kalukina też. > > 1zorro napisał: > > > Czyli wlasciwy "Mister Nobody" na wlasciwym miejscu. Takich "cieni" kaczo > ry > > lubia najbardziej. Wio, wista i do przodu! > > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: a Ty kim jesteś? 09.05.07, 15:44 kim jestem? Zadowolonym czlowiekiem, ktory z takimi palantami, ktorzy tak "wysoko" doszli nie musi miec nic do czynienia. A z duzej wysokosci niezle sie spada! A to naprawde boli! Hitler i Stalin tez wysoko doszli... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma no,no skończył (sic) prawo ! A ja myslałem (sądząc 09.05.07, 08:39 po jego wypowiedziach) ze ma, co najwyżej, maturę ! Raz go widziałem w Teatrze Wielkim, gdy podczas przewy, przechadzał się, z dwa razy od niego wyższą "kobitą". Starał się trzymać ją w pasie, ale furt łapka spadała mu na jej zadek. Teraz rozumiem dlaczego stara się realizować w "zawiadywaniu zasobami ludzkimi(jego słowa)". Zrozumcie go. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ach jakie to zabawne 09.05.07, 14:58 pewnie uważasz sie za człowieka światłego, wykształconego. A jesteś zwykłym prostakiem i chamem któremu słoma z butów wystaje. Ty po takiej chorobie siedziałbyś pewnie w domu i nosa nie wychylał. Gosiewski mimo swojego kalectwa potrafił osiągnąć więcej niż Ty. A Ty jedyne co potrafisz to szydzić z osób chorych i kalekich. No cóż widać kim są "wyksztłciuchy" i dlaczego nie rozumieją tego słowa. tetradrachma napisał: > po jego wypowiedziach) ze ma, co najwyżej, maturę ! Raz go widziałem w Teatrze > Wielkim, gdy podczas przewy, przechadzał się, z dwa razy od niego > wyższą "kobitą". Starał się trzymać ją w pasie, ale furt łapka spadała mu na > jej zadek. Teraz rozumiem dlaczego stara się realizować w "zawiadywaniu > zasobami ludzkimi(jego słowa)". Zrozumcie go. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: ach jakie to zabawne 09.05.07, 15:27 "Ty jedyne co potrafisz to szydzić z osób chorych i kalekich". Panie premierze, jeśli, poczuł sie Pan słowami na temat p. Edgara, dotkniety, to Pana przepraszam. Wydaje mi się, że dopuścił się Pan ...powiedzmy....nadinterpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ach jakie to zabawne 09.05.07, 15:46 wolimy byc wyksztalciuchami niz prof. dr dr Lepperowcami albo obludnymi moherami lub cynicznymi kaczystami! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: ach jakie to zabawne 09.05.07, 22:46 muszę się jednak bronic i , mimo wszystko okazać Ci szacunek. Popatrz czy znajdziesz, w bliskim otoczenia bliźniaków, faceta, młodego, ptrzystojnego, umysłowo i fizycznie sprawnego ? Nie znajdziesz ! Gnomy maja ogromne problemy osobowości. Ich dusze, jeśli je maja i umysły to jedna sprzeczność ! To ludzie fizycznie i mentalnie brudni. Zostaw ich. Oni wciągną Cię na manowce mysli. Mysle że cierpisz jestem z Tobą. Ja jestem z Toba , może tylko na ten moment, który w naszym życiu jest epizodem, ale jestem. Jesteś moim bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Przydupas Kaczyńskich 09.05.07, 13:45 Jak to sie dzieje, ze Kaczynscy gromadza kolo siebie tylko miernoty i kreatury? Oni dobieraja sie nie tylko mentalnie i moralnie ale rowniez fizycznie (dlatego genialny wodzus pozbyl sie wysokiego Dorna): kurduple, krotkorece, krzywonogi, brzuchaci - okropni! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa no cóż współczuje twojej rodzinie 09.05.07, 15:00 że z takim idiotą musi sie męczyć. noelkabat napisał: > Jak to sie dzieje, ze Kaczynscy gromadza kolo siebie tylko miernoty i kreatury? > Oni dobieraja sie nie tylko mentalnie i moralnie ale rowniez fizycznie (dlatego > > genialny wodzus pozbyl sie wysokiego Dorna): kurduple, krotkorece, krzywonogi, > brzuchaci - okropni! Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja Kariera Edgara- od kapusia do dozorcy stada debili 09.05.07, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy od kapusia do dozorcy stada debili!! 09.05.07, 18:10 Polska jest demokracja debili Kaczynskich, a holota w PiS - wylegarnia glupot o mozliwosciach studni bez dna! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to zazdrośc czy nienawiśc ze strony Kalukina? 09.05.07, 14:53 1zorro napisał: > Czyli wlasciwy "Mister Nobody" na wlasciwym miejscu. Takich "cieni" kaczory > lubia najbardziej. Wio, wista i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 09.05.07, 16:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja palestrina to bezpanski pies i nigdy nie byl 09.05.07, 16:19 psem Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 09.05.07, 16:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: kacza_aberracja to bezpanski pies i nigdy nie 09.05.07, 16:34 abba15 napisał: > kacza_aberracja napisał: > psem Michnika! > > łże w co z tym UBekistanem > i w terazWSI szuje załgane! > Wszystkie psy do budy bo....paliKOTEM poszczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
orwelljunior kacza_aberracja to bezpanski pies 09.05.07, 16:37 manasunta53 napisała: Wszystkie psy do budy bo....paliKOTEM poszczuję! amasuńta czy wzięła cię glupota? myślisz że kto się boi paliKOTA? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy amanasunta jest troche uposledzona i jej sie 09.05.07, 16:56 pomylilo! Glupia i tyle! A o tym ubolu wlascicielu palestriny, to mowili ze nawet ja dymal (oczywiscie palestrine, bo czy amanasunte to nie wiem?)! orwelljunior napisała: > amasuńta czy wzięła cię glupota? > myślisz że kto się boi paliKOTA? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja Co to znaczy? 11.05.07, 01:19 czarny_aniol_saskiej_kepy napisał: > pomylilo! Glupia i tyle! > A o tym ubolu wlascicielu palestriny, to mowili ze nawet ja dymal (oczywiscie > palestrine, bo czy amanasunte to nie wiem?)! Co to znaczy "dymal" palestrine? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy amanasunta, ale ty jestes glupia - abba szuka psa 09.05.07, 16:45 palestrine ... a ty go od razu szczujesz i go do budy wyganiasz! amanasunta53 napisała: > Wszystkie psy do budy bo....paliKOTEM poszczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy oczywiscie - to byl wierny pies jednego ubola, 09.05.07, 16:31 ktorego zamkneli za znecanie sie nad zwierzeciem! A ze podly czlowiek sie z nim zle obchodzil, to dlatego ciagle tak dziwnie szczekal! Ostatnio nawet slyszalam, ze palestrine zlapali i weterynarz go uspil! kacza_aberracja napisał: > psem Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Ekonom Kaczyńskich 09.05.07, 22:24 Hmm. Gosiewski to taka wspolczesna, pisowska wersja towarzysza Szmaciaka. Niczym nie rozni sie od swych pryncypalow i mocodawcow.( braciszkow K.) Wiem co pisze, bo swoje lata mam i czasy pierwowzorow braci K. - Gomulki i Gierka - doskonale pamietam. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Wierny sluga Panow Kaczyńskich 10.05.07, 02:26 a na dodatek jeszcze kapus! Chowal sie za filarem, podsluchiwal i kapowal do "genialnego wodzusia", poprostu gnida...wicepremierem IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś