mfru Re: Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zas 09.05.07, 14:47 Otworzyć wreszcie te archiwa, przekazać te pieprzone teczki do zasobu Archiwum Państwowego i rozpędzić ten cały IPN jako juz wtedy zbędny. Prawda zwycięży - a że będzie to ubecka "prawda" - to u ha. I nie przejmowac sie danymi dotyczącymi seksu pozamałżeńskiego. PrzecieŻ to nie będzie dotyczyło polskich wzorcowych katolików których jest w Polsce 95% i są zawsze cacy tylko ateistów, Żydów, Niemców, masonów i cyklistów. I wreszcie rozbroi się Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zas 09.05.07, 14:48 zlustrować całe społeczeństwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Jak widac wielu bylych SBowcow teraz demokratow 09.05.07, 14:56 jest na tym forum. Tylko SLD skladajacy sie glownie z UBowcow sie sprzeciwstawia. Teraz jest czas na oczyszczenie z tego goowna. Oni sie teraz boja bo po 1989 za duzo nakradli. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re:UB zlikwidowano w 1953 roku 09.05.07, 14:57 UB zlikwidowano w 1953 roku Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re:UB zlikwidowano w 1953 roku 09.05.07, 18:04 W 1956.Pamiętam bo miałem z nimi kontakty(nieprzyjemne)! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 barbara444..mówisz o PIS i koalicjantach? 09.05.07, 15:00 Kryże,Kornatowski,Leper,Maksymiuk,Łyżwiński,Wasserman,Jasiński, itd, to wybitni demokraci Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala a ja i tak mniej obawiam się LSD niż PiSdemokracji 09.05.07, 15:00 ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
rydzykotek Mamy prezydenta antydemokratycznego !!!!!!! 09.05.07, 14:58 Dla niego nie liczy sie prawo,moralność czy zasady etyczne! Prawdziwie bolszewickie podejście! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zasto.. 09.05.07, 14:57 Ultimatum PP to dowód pewnych frustracji PP&PP. Prezydent raczył też powiedzieć, że "wyjątkowy pośpiech Trybunału w tej sprawie jest pewnym symptomem" dla mnie to też sygnał 'pewnego symptomu', który .... ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zas 09.05.07, 15:02 Jesli TK odrzuci lustracje, to sprowokuje to, co dawno powinno byc zrobione: otworzenie teczek. Nie wiem czy te przydupasy TK ciagle popierajace postkomuchow to zrozumieja???! Rozwalic TK - ostoje PRL-bis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: wet3 09.05.07, 15:43 A ja nie wiem, czy taki beton jak Ty rozumie, że po otwarciu teczek NIC się nie stanie, conajwyżej koalicja padnie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Niech otwieraja archiwa, 09.05.07, 14:59 lepsze to niz zgadywanie, np. "co ten funkcjonariusz, ktory mnie przesluchiwal, mogl o mnie napisac i do teczki wlozyc?". Albo "czy praca nad radarem, wykonywana w ramach prac badawczych uczelni wyzszej, w ramach umowy podpisanej przez uczelnie i MSW, jest forma wspolpracy?". Poczatkowo bylem przeciwny otwieraniu archiwow bez ograniczen, ale w obliczu tak spartolonej ustawy, jak obecna, lepsze jest calkowite otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Niech otwieraja archiwa,..tylko wszystkie!!!! 09.05.07, 15:02 Niech Kaczyńscy pokażą swoje teczki i swoich koleżków! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zasto.. 09.05.07, 15:02 "Prezydent Lech Kaczyński zapowiedział, że jeżeli Trybunał Konstytucyjny orzeknie, iż ustawa lustracyjna jest sprzeczna z konstytucją, to nie będzie innego wyjścia, jak otwarcie archiwów IPN." xxxxxxxxxxxxxxxxx I w ten sposób będzie PiS kontynuował brudną SB-ecką robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Biedny prezio Kaczorek... 09.05.07, 15:02 Tylko niech towarzysz prezydent nie zapomni, aby było to zgodne z obowiązującym w Polsce prawem. Ustawa lustracyjna jest niezgodna z prawem... wstyd, by prawnik sie pod czymś takim podpisał... wstyd prezydencie Kaczyński... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tow. q_vw 09.05.07, 15:05 q_vw napisał: > Tylko niech towarzysz prezydent nie zapomni, aby było to zgodne z obowiązującym > w Polsce prawem. Ustawa lustracyjna jest niezgodna z prawem... wstyd, by prawni > k > sie pod czymś takim podpisał... wstyd prezydencie Kaczyński... Nie plec glupot! Karanie czerwonych kanalii JEST zgodne z prawem i konstytucja! Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Biedny prezio Kaczorek... 09.05.07, 15:20 q_vw napisał: > Tylko niech towarzysz prezydent nie zapomni, aby było to zgodne z obowiązującym > w Polsce prawem. Ustawa lustracyjna jest niezgodna z prawem... wstyd, by prawni > k > sie pod czymś takim podpisał... wstyd prezydencie Kaczyński... > Co Ty za okropności opowiadasz, prawo ma służyć całemu, społeczeństwu a nie tylko jej części. Lustracja była w innych krajach postkomunistycznych oczywistym krokiem. Pozwoliła rozliczyć się z przeszłością, i tym samym otworzyła drogę dla tworzenia lepszej przyszłości. Jeśli TK orzeknie iż Lustracja jest niezgodna z prawem, to tak jak by orzekł iż nie mamy zasady równości obywatelskiej według prawa. Oznaczało by to iż mamy warstwy społeczeństwa uprzywilejowane. W takim wypadku Kaszyński jest zobowiązany rozwiązać organ nie służący całemu społeczeństwu , ten błazeński organ to TK. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Biedny prezio Kaczorek... 09.05.07, 16:19 Kolejny analfabeta. TK orzeka nie o lustracji jako takiej, a o ustawie lustracyjnej. A ta jest zle skonstrulowana i tyle. Chocby dlatego ze nie formuluje co bylo wspolpaca z suzbami (i jakimi), a co nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Biedny prezio Kaczorek... 09.05.07, 16:22 TK nie zajmuje się lustracją jako taką. Gdybyś miał więcej niż dwie szare komórki, to byś wiedział, że TK orzeka o zgodności uchwalonej przez PiSdactwo tak zwanej "ustawy" lustracyjnej z Konstytucją. Ponieważ ten niebywały bubel nie jest nawet zgodny sam ze sobą, zostanie przez TK uchylony w całości a jedyne co prezydęt Kłamczyński może z tym zrobić, to znowu dostać dyspepsji. Rozwiązywanie TK nie mieści się w zakresie jego kompetencji, a szczekanie takich kundelków jak ty dowodzi tylko, że to bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma ilekroć widzę lub słyszę bliźniaków moje zdumie- 09.05.07, 15:03 nie dla głupoty, tej części Rodaków, która oddała na nich, w wyborach, głosy jest wprost proporcjonalna do odczuwanego smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Też się zastanawiam, jak trzeba było być sfrustrow 09.05.07, 15:16 anym nieudacznikiem żeby uwierzyć w Kaczorów i ich hasła, że jak jesteś nieudacznikiem to nie ze swojej winy ale z winy szarych sieci. Po przegranej będą znowu płakać że wszystkiemu winne szare sieci, które dopiero zaczęły powstawać (właśnie za IV RP). Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zasto.. 09.05.07, 15:08 bardzo dobrze, niech otwiera, to jest duzo lepsze i bardziej humanitarne niz badziewie lustracyjne, ktore splodzil. Zbyt sie pan prezydet zapatrzyl w Lenina, ktorego tak strasznie chwali, ze nie potrafi nawet ustawy dorzecznie napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Że nas los pokarał takim prezydentem!!! A archiwa 09.05.07, 15:09 IPN trzeba otworzyć. Niech się to skonczy raz a dobrze. IPN przekształcić w jakies archiwum i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zasto.. 09.05.07, 15:10 Żałosne kaczory potrafią tylko straszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zasto.. 09.05.07, 15:13 No to sprawa jest juz rostrzygnieta zaden projekt ustawy lustracyjnej nie przejdzie przez Trybunal Konstytucyjny, Dalsza transmisja telewizyjna, moze inaczej ogladanie takiej transmisji, to tylko strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: ubeckie bydło jeszcze się szamocze,ale to kon 09.05.07, 15:28 UB zlikwidowano w 1953 roku Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo To się oficjalnie nazywa "dyspepsja"... 09.05.07, 16:29 Używanie takich określeń jak "robienie w gacie" w odniesieniu do działalności aktualnie nam panującej główki państwa jest co prawda uzasadnione, ale oficjalnie mówi się na to "dyspepsja". Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: ubeckie bydło jeszcze się szamocze,ale to kon 09.05.07, 18:10 UB zlikwidowano w 56. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: ubeckie bydło jeszcze się szamocze,ale to kon 09.05.07, 15:37 dziecko, ile ty masz lat i kto cie tak oglupil? idz z tym swoim wypranym mozdzkiem do radyja, tam twoje wypowiedzi nie beda tak jechaly szambem jak tutaj, bo tam innego zapachu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy nie odpowiadam na posty sb-ków niezgodne z regula- 09.05.07, 15:47 minem. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 I o to chodzi, otworzyć archiwa 09.05.07, 15:25 i niech się ta szopka wreszcie skończy. Już nawet SLD jest za. Tylko PiS chce lustrować przez następne 10 lat. Ciekawe kiedy IPN rozpatrzy 300000 oświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
signal To jest właśnie łamanie demkracji 09.05.07, 15:29 Panie Kaczyński, typowy bolszewizm w waszym wykonaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: To jest właśnie łamanie demkracji 09.05.07, 15:33 nie obrazaj bolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Brzmi jak szantaz 09.05.07, 15:29 Zdaje sie ze pan Prezydent nie ma pojecia gdzie koncza sie jego kompetencje prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Otwierać teki szeroko i rzucać TW na pożarcie lwów 09.05.07, 15:36 Niech się UB-ekistan wiesza na strunach od fortepianu. Z mojej strony mogę pomóc ciągnąc ich za nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Otwierać teki szeroko i rzucać TW na pożarcie 09.05.07, 15:37 UB rozwiano w 1953 roku Odpowiedz Link Zgłoś
zx22aw fotografowanie prezydenta na tle drzwi z wysokimi 09.05.07, 15:37 klamkami musi zostać zakazane ustawą, bo to jest spisek wrogich sił, że co jakiś czas widzimy na zdjęciach prezydenta, jak nie dostaje do klamki. to atak wrogich sił, i takich do sejmu nie będziemy wpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek995510 Nareszcie mamy Prezydenta 09.05.07, 15:42 Panie Prezydencie Kaczynski nareszcie dzieje sie to na co czekalem tyle lat. Podpowiadam, Bereza Kartuzka by sie przydala, jeden mialby do niej calkiem blisko inni troche dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Teczki męża & teścia córy Prezydęta=fajna lektura! 09.05.07, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zasto.. 09.05.07, 15:46 Problem polega na tym, panie Irasiad, ze jest pan przesiakniety komunistyczna ideologia. Nie na darmo pisal pan prace doktorska, podpierajac sie Leninem. To nie Lenin twierdzil, ze kucharka moze rzadzic? Otoz nie, nie moze. Nieprawda jest to, co komunisci przez 50 lat wkladali Polakom do glow: ze wszyscy sa rowni. Bo nie sa. I zaden chloporobotnik czy inny cham nie powinien zasiadac w Sejmie i stanowic prawa dla czterdziestomilionowego panstwa, bo nie ma o tym zielonego pojecia. Zadne Hojarskie czy Begery i Leppery nie powinny sie brac za tworzenie ustaw - a to dzieki panu i panskiemu bratu rzadza dzis Polska. Ustawy powinni pisac SPECJALISCI. Wie pan, panie Irasiad, co to slowo oznacza? Otoz oznacza czlowieka, ktory zna sie na swojej pracy, a nie matolka, ktory jest po prostu slepo wierny PiSowi. Ale skoro mamy amatorow w Sejmie (bo taka mamy durna ordynacje i durny narod), to potrzebny jest TK, ktory bedzie stal na strazy prawa i wytykal sejmowej swoloczy, kiedy ta nie ma racji - a nie ma jej dosc czesto. I jeszcze jedno: niech pan nie straszy przyzwoitych ludzi "brutalnym rozwiazaniami". Wystarczy, ze kompromituje sie pan co drugim wystapieniem publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Prezydent: Jeśli TK odrzuci lustrację, to zas 09.05.07, 18:15 Mogą tworzyc prawo dr prawa i mgr prawa,i Funia.To widać,słychać i czuć szambem. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Kalisz 09.05.07, 15:49 Kalisz jest intelektualny cymbał i krętaczem. Problem jest w tym, iż rola gazet a tym samym dziennikarzy , wychodzi daleko poza funkcję jaką gazety powinny spełniać. A więc rola informacyjna społeczeństw. Jeśli tak jest , i gazeta bierze na siebie pewne funkcje wychowawcze społeczeństwa . To tym samym gazeta jest źródłem kształtowania poglądów w danym społeczeństwie. Nadużywanie tych funkcji może prowadzić do manipulacji społeczeństwa , filtrując tylko takie wiadomości , które są zgodne z jej strategią. Wypełnia tym samym istotną funkcję publiczną-polityczną. A więc rola gazet jest znacznie większa , jak ten impotent intelektualny Kalisz stara się przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Kalisz 09.05.07, 15:52 Wiesz co, misiek? Jak czytam te twoja polszczyzne, to widze, ze sam jestes "intelektualny cymbal i kretaczem". Tudziez impotent. Wez sie w garsc, zajrzyj do jakiegos podrecznika gramatyki, a dopiero potem pisz. Bo na razie nawet Kaliszowi do piet nie dorastasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Kalisz 09.05.07, 16:01 funia81 napisała: > Wiesz co, misiek? Jak czytam te twoja polszczyzne, to widze, ze sam jestes > "intelektualny cymbal i kretaczem". Tudziez impotent. Wez sie w garsc, zajrzyj > do jakiegos podrecznika gramatyki, a dopiero potem pisz. Bo na razie nawet > Kaliszowi do piet nie dorastasz. > Nie gryź paznokci funia81. Jak masz problemy z moimi tekstami. Obawiam się iż Tobie nie przeszkadzają moje błędy, myślę iż raczej zawartość moich postów jest dla Ciebie ciężko strawna. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Intrygujace..... 09.05.07, 15:56 O ile wiem, to za wychowanie odpowiedzialni sa rodzice.... Tak wiec idac ta sciezka rozumowania, dziennikarze to pikus - zlustrowac trzeba glownie rodzicow!!!! BTW prasy i mediow jako takich - prasa jest produktem rynkowym. Nie stanowi prawa, nie wplywa bezposrednio na byt i jakosc zycia ludzi. Jesli traktowac doroslych ludzi powaznie - a chyba tak sie powinno ich traktowac w demokracji - to maja wolny wybor co czytaja i dlaczego. Tak samo jaki proszek wybieraja i jakim mydlem sie myja. Proba podciagniecia wplywu posredniego jako decydujacego o kryterium lustracyjnym doprowadza nas do absurdu, iz kazde dzialanie czlowieka ma swoje posrednie odzwierciedlenie w dzialaniach innych... Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Intrygujace..... 09.05.07, 16:14 r306 napisał: > O ile wiem, to za wychowanie odpowiedzialni sa rodzice.... Tak wiec idac ta > sciezka rozumowania, dziennikarze to pikus - zlustrowac trzeba glownie > rodzicow!!!! > Czyż byś nie naprawdę nie kontaktował ? Chodzi tu o formę wychowania społecznego, światopoglądu . Rodzice raczej tylko po części mają tu wkład. > > BTW prasy i mediow jako takich - prasa jest produktem rynkowym. Nie stanowi > prawa, nie wplywa bezposrednio na byt i jakosc zycia ludzi. > Wystarczy że pośrednio wpływa. > > Jesli traktowac doroslych ludzi powaznie - a chyba tak sie powinno ich > traktowac w demokracji - to maja wolny wybor co czytaja i dlaczego. > Tak samo jaki proszek wybieraja i jakim mydlem sie myja. > Ach , co Ty nie mówisz. To proszek według Ciebie ma także wartości polityczne w sobie ??? Tak że w jego instrukcji są zawarte kłamstwa i manipulacja ??? Jeśli Ty przyrównujesz te produkty w taki sposób , to naprawdę jesteś w błędzie. Jako zadanie domowe radził bym Tobie, zastanów się nad funkcjami tych obydwóch produktów. > > > Proba podciagniecia wplywu posredniego jako decydujacego o kryterium > lustracyjnym doprowadza nas do absurdu, iz kazde dzialanie czlowieka ma swoje > posrednie odzwierciedlenie w dzialaniach innych... > Absurdem jest, iż w Polsce nie przeprowadzono do tej pory lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hehehehe 09.05.07, 16:43 > Czyż byś nie naprawdę nie kontaktował ? > Chodzi tu o formę wychowania społecznego, światopoglądu . > Rodzice raczej tylko po części mają tu wkład. Czyli bardziej podatni na indokrynacje sa dorosli niz dzieci :))))))))))))) Brawo - mamy nowe odkrycia w dziedzinie propedeutyki wychowania :) Dzieci powinny wychowywac doroslych :) I nie pisz juz nic o kontaktowaniu, bo u Ciebie jest wyrazne zwarcie na obwodach..... > Wystarczy że pośrednio wpływa. Czyli ja nie moge prowadzic dyskusji politycznych na kawie w robocie - posrednio wplywam.... A jak prowadze, to powinien mnie siegnac obowiazek lustracyjny..... A cholera - za mlody jestem..... Czlowieku - posredni wplyw ma nawet wygrany mecz w kopytowe. Nie wiedziales? Przesledz odpowiednie badania socjologiczne - po duzysz sukcesach sportowych wzrasta poczucie optymizmu i o kilka procent w gore ida zawsze notowania partii rzadzacej..... Kopyciarze - do lustracji.... > To proszek według Ciebie ma także wartości polityczne w sobie ??? Oczywiscie - na przyklad dla nacjonalisty polskiego - nie wypierze gaci w proszkach wyprodukowanych przez niemiecki koncern chemiczny.... > Tak że w jego instrukcji są zawarte kłamstwa i manipulacja ??? Buahahaha - glownie :) Zgadles :) > Jeśli Ty przyrównujesz te produkty w taki sposób , to naprawdę jesteś w > błędzie Nie, to Ty jestes w bledzie, poniewaz stwierdzasz, ze wiesz lepiej od Kowalskiego jaka prase powinien czytac i dlaczego. > Jako zadanie domowe radził bym Tobie, zastanów się nad funkcjami tych > obydwóch produktów. W sensie zapachow w autobusie? Wplywu na PKB, ilosc miejsc pracy? Jakos zycia? Nawet porzadnie zadania domowego nie umiesz zadac.... a cos bajduzysz o aspektach wychowawczych.... > Absurdem jest, iż w Polsce nie przeprowadzono do tej pory lustracji. Absurdem jest pisanie tak idiotycznego prawa, absurdem jest Twoje przypuszczenie, ze dyskutujesz z przeciwnikiem jawnosci zycia publicznego, absurdem jest, ze przepuszczasz, iz chce bronic ubekow, sbekow itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Hehehehe 09.05.07, 18:50 r306 napisał: > Czyli bardziej podatni na indokrynacje sa dorosli niz dzieci :))))))))))))) > Brawo - mamy nowe odkrycia w dziedzinie propedeutyki wychowania :) > Dzieci powinny wychowywac doroslych :) > I nie pisz juz nic o kontaktowaniu, bo u Ciebie jest wyrazne zwarcie na > obwodach..... > Zabawny jesteś, piszesz co Tobie Twój rozum dyktuje i interpretujesz to jako moje . Biedaku, Ty nie wiesz co to jest forma wychowania społecznego. > > Czyli ja nie moge prowadzic dyskusji politycznych na kawie w robocie - > posrednio wplywam.... A jak prowadze, to powinien mnie siegnac obowiazek > lustracyjny..... A cholera - za mlody jestem..... > Nie tylko za młody, ale jeszcze nie odróżniasz tego co jest publiczne , a co nie. > > Oczywiscie - na przyklad dla nacjonalisty polskiego - nie wypierze gaci w > proszkach wyprodukowanych przez niemiecki koncern chemiczny.... > Biedaku nie zauważyłeś iż zaczynasz mówić nie na temat. > > Nie, to Ty jestes w bledzie, poniewaz stwierdzasz, ze wiesz lepiej od > Kowalskiego jaka prase powinien czytac i dlaczego. > To Ty tak twierdzisz. Pierw wcześniej o tym Ty powiedziałeś , a teraz sprzedajesz jako moje mądrości. Hi, hi hi hi ha. Dobra się ubawiłem. > > W sensie zapachow w autobusie? Wplywu na PKB, ilosc miejsc pracy? Jakos zycia? > Nawet porzadnie zadania domowego nie umiesz zadac.... a cos bajduzysz o > aspektach wychowawczych.... > Masz problemy ze zrozumieniem samego siebie. > > Absurdem jest pisanie tak idiotycznego prawa, absurdem jest Twoje > przypuszczenie, ze dyskutujesz z przeciwnikiem jawnosci zycia publicznego, > absurdem jest, ze przepuszczasz, iz chce bronic ubekow, sbekow itp..... > To już Twoja sprawa co Ty chcesz. Obawiam się iż sam nie wiesz co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Kalisz 09.05.07, 15:56 bolszewicka argumentacja, choc nie chce obrazac bolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Kalisz 09.05.07, 16:17 jankowski1960 napisał: > bolszewicka argumentacja, choc nie chce obrazac bolszewikow > Ale to widać gołym okiem iż ten człowiek jest krętaczem . I to do tego jeszcze kiepskim krętaczem, jego poziom i błyskotliwość jest mizarna. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Kalisz 09.05.07, 16:19 Dla przykładu np. GW ma aspiracje polityczne , co uwydatnia się w próbach lansowania cały czas tej samej opcji politycznej. Ciągłe próby podnoszenia autorytetu , ludzi którzy potracili poparcie społeczne. Ludzi którzy są zwłokami politycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Kalisz 09.05.07, 16:40 o to trzeba skonczyc Technikum Polityczne aby brac udzial w zyciu politycznym? Prawie wszystko w zyciu jest polityka. Gdy piszesz swoje cv, ubierasz fakty tak aby sie dopasowac do wymogow pracodawcy. Producent kupuje reklame aby sprzedac swoj produkt. Zapraszasz narzeczona na obiad ze swiecami aby zrobic wrazenie i zasluzyc na zaproszenie na sniadanie. Politycy nie maja wylacznosci na aktywnosc polityczna i na tym polega zycie wspolnoty ze wszyscy sa powiazani bardziej lub mniej ze wszystkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Nie boisz sie, ze wpedzisz czlowieka w nerwice? 09.05.07, 17:27 Tyle trudnych pojec w jednym poscie.... Przeciez to moze byc przytlaczajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Nie boisz sie, ze wpedzisz czlowieka w nerwic 09.05.07, 17:57 r306 napisał: > Tyle trudnych pojec w jednym poscie.... Przeciez to moze byc przytlaczajace :) > Widzę że mówisz z doświadczenia. Mam nadzieje iż odróżnisz już proszek do prania od gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
michos56 Re: Nie boisz sie, ze wpedzisz czlowieka w nerwic 09.05.07, 18:47 No nie ddyzma5!! Ty ciagle jeszcze nie rozumiesz, ze niczego nie rozumiesz??!! Ludzie! dajcie juz spokoj i nie uzywajcie przy ddyzmie zadnych proszkow, bo sie udlawi biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Nie boisz sie, ze wpedzisz czlowieka w nerwic 09.05.07, 18:55 michos56 napisał: > No nie ddyzma5!! Ty ciagle jeszcze nie rozumiesz, ze niczego nie rozumiesz??!! > Ludzie! dajcie juz spokoj i nie uzywajcie przy ddyzmie zadnych proszkow, bo sie > > udlawi biedaczek. > Wystarczy mi że Tobie się wydaje że rozumiesz, to o czym nie masz pojęcia……. Wzywasz towarzyszy na wsparcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marych Kaczor sam sie boi tego co zawieraja archiwa 09.05.07, 15:52 a ten sposób zyskuje jeszcze czas na ich wyczyszczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 [...] 09.05.07, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Encyklopedycznie o III RP 09.05.07, 15:56 Wiesz co? Idz, najpierw sprawdz w slowniku, co to jest "encyklopedia". Bo na razie twoje "encyklopedyczne" madrosci mozna do kubla wyrzucic: mieszanina zalow, histerii i oszczerstw - czyli w zasadzie norma na forum. Osmieszasz sie. A najzabawniejsze, ze tak chetnie powolujesz sie na nowy autorytet PiS: na Swietego Oleksego Od Tasm. Jozef "cala prawda" Oleksy - nowym idolem kadr PiSu. Przyjmijcie moje gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Wierzcie mi.Mój pan potrafi być brutalny!! 09.05.07, 15:53 Raz mnie wrzucił do szamba i mówił, że pachnę jak "Brutal" w perfumerii. Krzyczałem wtedy" o Dyrektorze ratuj. Ale nie przyjechał. Powierzył mnie jakiejś Marysi. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Wierzcie mi.Mój pan potrafi być brutalny!! 09.05.07, 17:50 Jak bedziesz pisal naprawde zabawne rzeczy to chetnie poczytam, ale teraz to na poziomie Wojewodzkiego jestes. NOT FUNNY Odpowiedz Link Zgłoś
mwiskirski Przestanę czytać gazety, słuchać radio i TV - 09.05.07, 15:56 - nie obchodzi mnie, kto ma jaką teczkę w IPN i nie chcę tego wiedzieć. Nawet przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: poproś o uśpienie po co masz się denerwować 09.05.07, 16:22 Musisz się bać własnego cienia. Odpowiedz Link Zgłoś