samozwaniec1 11.06.07, 16:11 To juz ostatnie podrygi Ligi Rodzin Patologicznych,Za dwa lata juz o pacanach- oszolomach nie uslyszycie.Nie zdobeda nawet progu wyborczego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:25 skin.polskii napisał: > lewacy to ćpuny A prawicowcy ćpać nie muszą i bez tego zazwyczaj gadają głupoty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drugpolicy.pl [T]ransformacja - list otwarty + petycja 11.06.07, 16:49 Polska Fundacja Polityki Narkotykowej Transformacja skrytykowała pomysł nowelizacji ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz kodeksu pracy proponowanej przez Ligę Polskich Rodzin i wzywa sejm do wysłuchania publicznego. List: hyperreal.info/encod/list_do_poslow_w_sprawie_nowelizacji_lpr Petycja: drugpolicy.pl/web/guest/action/lpr/petition Więcej o nowelizacji: drugpolicy.pl/web/guest/action/lpr Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk A komunistyczny ruch skinhead tradycyjnie budapren 11.06.07, 17:07 . Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo a skini to pedaly 11.06.07, 17:20 i cpuny. kiedys tylko walili alkohol ale czasy sie zmienily i skini wala koks jak wszyscy. i spedzaja czas glownie w meskim towarzystwie, spoceni i polnadzy - jak to pederasci. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: a skini to pedaly 11.06.07, 19:05 kolargolo napisał: > i cpuny. kiedys tylko walili alkohol ale czasy sie zmienily i skini wala koks > jak wszyscy. i spedzaja czas glownie w meskim towarzystwie, spoceni i polnadzy > - jak to pederasci. Jak się mają nie pocić kiedy w nich hormony buzują. A koks walą ci z górnej półki, reszta wali tanie wina i budzia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:50 skin.polskii napisał: > lewacy to ćpuny a ty wiesz, ze gdy niuchasz rozpuchol to tez jestes cpunem ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 19:57 >> lewacy to ćpuny Innymi słowy,można poweidzieć:"Pozostała część społeczeństwa,a zwłaszcza członkowie subkultury "skinheads" <lol> to alkoholicy,a każdy wie,że alkoholik,to złodziej" :P Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_tadeusz1 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 12.06.07, 00:22 skin.polskii, zastanawiam czy otarles sie kiedys o towarzystwo osob z IQ wyzszym od IQ kury. mam wrazenie, ze nie - gdyby bylo inaczej mial bys porownanie i wstydzilbys sie pieprz.yc takie farmazony..szkoda slow. no a teraz tak zebys zrozumial: faszysci to alkoholicy. a ty jestes debil. Odpowiedz Link Zgłoś
drugpolicy.pl >>>>>Podpisz petycje <<<<<< 11.06.07, 17:05 TO OSTATNIA CHWILA: Podpisz petycję, wezwij sejm do wysłuchania publicznego, powstrzymajmy głupote: drugpolicy.pl/web/guest/action/lpr/petition Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Bedac na stazu nukowym w Kanadzie ... 11.06.07, 18:14 Bedac na stazu naukowym w Kanadzie, w sklepikach z flagami widzialam obok flag kanadyjskich flagi z kolorami kanadyjskimi i lisciem klonu zastapionym przez listek marihuany. Ciekawe na ile lat wiezienia chcialoby skazac LPR kogos kto sprzedwalby konsularne flagi polskie, gdzie zamiast godla Poslki bylby lisc marihuany? Odpowiedz Link Zgłoś
bond.jamesbond1 No to leżę :((( 11.06.07, 16:14 Przywiozłem sobie z Amsterdamu otwieracz do butelek z liściem maryśki i koszulkę z takim emblematem :( CO ROBIĆ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: No to leżę :((( 11.06.07, 16:39 Może donieś na siebie? Jako donosiciel dostaniesz nagrodę, którą przeznaczysz na zapłacenie kary za posiadanie wspomnianych niebezpiecznych przedmiotów:) Odpowiedz Link Zgłoś
oreganoboy Re: No to leżę :((( 11.06.07, 17:15 W razie czego, powiesz, że to emblematy sygnujące cele lecznicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: No to leżę :((( 11.06.07, 17:40 Zadeklaruj, że promujesz tradycyjne, prapolskie uprawy konopii siewnych z przeznaczeniem na worki pokutne (o workach na buraki i kartofle może lepiej nie wspominaj, koalicję mamy wrażliwą). Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: No to leżę :((( 11.06.07, 17:44 zawsze możesz powiedzieć, że jesteś miłośnikiem Kanadyjczyków, wszak liście trochę podobne Odpowiedz Link Zgłoś
jpii Zakazac wszystkiego. 11.06.07, 16:15 Alkohol zlikwiduje, narkotyki zlikwiduje, wszystko zlikwiduje. F. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert na szafot za koszulke! 11.06.07, 16:16 ale sami propaguja opium dla mas, az im sie z uszu kurzy... Odpowiedz Link Zgłoś
olkikolki Zakaz posiadania nasion ... 11.06.07, 16:19 ... czyli makowca na swieta juz robic nie bedzie wolno :) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_minderbinder Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:20 > To juz ostatnie podrygi Ligi Rodzin Patologicznych,Za dwa lata juz o pacanach- > oszolomach nie uslyszycie.Nie zdobeda nawet progu wyborczego To sie progi zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:21 lepsze to nie seniszyn krzewiąca moralność wśród poslanek.. wydala publicznie jakąś za posiadanie podrobionej torebki chanel.. jak dla mnie to jakas ironia, tak samo jak kwachu ubrany w zwyklą starta skórę jak równy przerażony grubas, czy potop w nowej kolekcji lachapelle'a wybiegający w tlum ratowac demokrację w polsce.. zaczyna budzić wspolczucie i milość, seniszyn zaufanie.. dotychczas mialam ją za karę losu za nadęcie lewicowej inteligencji - los przydziel ich elektoratowi - awangardzie walczącej w lewicujacych NGOsach - wlaśnie wielka skorumpowanej sldowskej harpii seniszyn, ktora jako jedyna będzie mówic ich glosem na antenie radia.. i za tego geja, wieloryba wynosić worki zlota Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:29 verushka, zdecydowanie za duzo palisz, belkoczesz strasznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:46 podjaral mnie ten renesans na krzewienie postaw moralnych, wielkie czyny.. roman mimo że prezentuje sie nieco jak frankie (--> frankenstein) wydaje mis ie bardziej przekonywujący niż SLD wykazujące sie gleboką wiedzą nt tego jaka powinna byc demokracja albo jak postepować etycznie ladne_sny napisała: > verushka, zdecydowanie za duzo palisz, belkoczesz strasznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:41 Może najpierw odstaw to, co właśnie bierzesz, a potem zacznij używać klawiatury - bo jednoczesne użycie powoduje kompletny bełkot, nawet jak na zwolenniczkę wielkiego Gie. Odpowiedz Link Zgłoś
haemorrhoid Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:21 Proponuję wprowadzić koszulki z przekreślonym LPR w czerwonym kółku. Ciekawe co powiedzą na to Roman z wierną drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkpluszowy LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:22 sie nadely chlopczyki Romka i wydalily jak zwykle, zakazy, grozenia paluszkiem bo oni wiedza lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
alighieri Ktoś wie? 11.06.07, 16:23 Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczega alkohol jest legalny, a marihuana - nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Ktoś wie? 11.06.07, 16:35 to oczywiste - z marihuany państwo nie czerpie zysku przez akcyzę Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Ktoś wie? 11.06.07, 17:25 a moglo by zarobic duzo moze chodzi o to, ze dawno temu pewne kolonialne kregi chcialy zawladnac uzywami coby sobie potem uzaleznic okupowane ludy? a potem na prohibicji tez przeca rzadzacy zarabiali....tak samo alkoholu niegdys jak i narkotykow... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Ktoś wie? 11.06.07, 16:42 Bo w Polsce nie uprawia się (na skalę masową) marihuany i państwo na niej nie zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Ktoś wie? 11.06.07, 17:55 Uprawia się na masową skalę, bo jest masowo konsumowana:) A pieniądze zgarnia mafia, która przy okazji zgarnia kasę za przemyt innych rzeczy, prostytucję itd. Teraz odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego nie zalegalizuje sie konopii. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 17:24 Ale rozwine temat. Bo rzeczywiscie zastanawiajace jest dla rozsadnego czlowieka dlaczego uzywka taka jak marihuana, ktora wedlug opinii specjalistow (chociazby z WHO) jest mniej szkodliwa niz nikotyna, jest nielegalna, a alkohol, czyli wedlug wszytkich definicji narkotyk "twardy" (bezdyskusyjne uzaleznienie fizyczne, wyniszczenie psycho-fizyczne organizmu) jest legalny. Odpowiedz jest prosta. Panstwo czerpie potezne zyski z opodatkowania nikotyny i alkoholu, dlatego ze produkcja owych na wlasna reke nie jest taka latwa. Z marihuana jest inaczej, kazdy z nas moze ja hodowac z latwoscia, nie karmiac politykow, nie placac administracji, itd. A ze kuszace to bardzo, bo marihuana jest nie tylko o wiele od alkoholu zdrowsza, ale tez daje przyjemniejsze stany emocjonalne, pokusa bylaby zbyt wielka. W zwiazku z tym wiekszosc panstw swiata walczy z nia. Wiec tlusci, durni, zaklamani politycy moga jezdzic w swoich limuzynach, dogadzac sobie przepiorkami w sosie ze strusia i dobra whisky, pie..c glupoty i klamiac, na koszt podatnikow, a czlowiek ktory sobie taka roslinke co na powietrzu rosnie, konopie indyjska, ma w kieszeni bo chcial sobie zapalic i sie troche posmiac, jest przestepca - i grozi mu pare lat wiezienia. Taka jest ta chora rzeczywistosc. Mnie ten falsz przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 17:53 jak już napisałeś, że alkohol uzależnia i psychicznie i fizycznie to napisz prawdę, że tak samo uzależnia marihuana Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 20:55 Nie, nie napisze. Bo to bylo by klamstwo, i powielanie durnej amerykanskiej propagandy, a nie "prawda". Doedukuj sie w temacie, jesli nie masz osobistych doswiadczen. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 21:16 co ty powiesz????to ciekawe do cholery z czego ja się leczyłem idioto!!! to ty nie powielaj bredni podawanych w internecie. Rzygać mi się chce już od czytania tych pierdół. Ile w życiu wypaliłeś skrętów??? 5?10?? i uważasz się za alfę i omegę w tym temacie??? Powiem ci, że gó.. wiesz, a pierniczysz bez sensu tylko po to, żeby usprawiedliwić palenie trawy!! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 21:44 > Ile w życiu wypaliłeś skrętów??? 5?10?? Chcesz się licytować??? <lol> łee,jeszcze jaki <looool> ;)~~ WHO to Twoim zdaniem niemiarodajna informacyjnie i kompetencyjnie organizacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 21:49 nie mam zamiaru się licytować, bo nie ma się czym chwalić (pewnie i tak dłużej paliłem niż ty żyjesz gó..arzu), mam w dupie raporty WHO, wiem z czego mnie lekarze wyciągali i jak źle ze mną było, ty jak chcesz dalej sobie pal to świństwo, nie moja sprawa, ja już mam to za sobą, tylko nie wmawiajci mi tu kompletnych bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 22:24 > (pewnie i tak dłużejpaliłem niż ty żyjesz gó..arzu) A skąd takie mniemanie?? ;> Jestem na Twoje nieszczęście z rocznika 60-ego:P. Jeśli było źle z Tobą,to jedynie świadczy,że nie wszystko jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: W zasadzie juz odpowiedziano ... 11.06.07, 22:33 moje gratulacje za wnioski: "...Jeśli było źle z Tobą,to jedynie świadczy,że nie wszystko jest dla wszystkich..." po prostu szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Czyli wymieniamy doswiadczenia osobiste? 11.06.07, 21:56 Olewajac autorytety medyczne? ;-) No to niech bedzie, moja przygoda z trawka: Po raz pierwszy w zyciu sprobowalem jej, dwukrotnie, majac 17 lat. Krotkotrwala glupawka, niezbyt mi sie spodobala, fajniejsze bylo piwo z kumplami. Potem wodka, imprezy, wiecej wodki. Potem pieniadze, wiec czarne walkery, wiecej alkoholu roznych masci. Narkomanami gardzilem. Nie sprobowalem w zyciu zadnego narkotyku - cenie swoj umysl, i to bardzo, wiec mowilem sobie ze nie bede naruszal jego stanow chemicznych, bo to zalosne i slabe. Vonnegut mnie tego nauczyl ;-) Kolo 30-stki dopiero zaczalem zdawac sobie sprawe jak bardzo sie oszukiwalem, w koncowych stadiach alkoholizmu, redukujac sie tylko do zaklaman typu: "wino, tylko wino jest zdrowe" lub "piwem nie mozna sie upic". W koncu zaczalem walczyc z tym koszmarem, wladza tego nade mna, swoje wygralem i odzyskalem. Minelo pare lat, zmienilem srodowisko, kraj, itd. Poczestowano mnie trawka. Z przerazeniem odmowilem. Chcialem odradzic, wiec zaczalem czytac o marihuanie na internecie. Wszystko co bylo. Taki typ jestem, analityczny, nie podejmuje nieprzemyslanych decyzji ;-) Wyniki byly zaskakujace dla mnie. Dowiedzialem sie ze to niegrozne. Dowiedzialem sie przy okazji rowniez wielu innych rzeczy, oczywiscie - chocby, na przyklad o kokainie, ze efekty jej dzialania to cos co brzmi tak fantastycznie, ze chcialbym to przezyc, ale nigdy tego nie dotkne, bo to substancja silnie uzalezniajaca. Co do trawki: pozostalo mi w takim razie ja tylko sprobowac. W wieku 31 lat :-) Fantastycznie bylo. Stare plyty Pink Floyd nabraly wreszcie sensu, docenilem kilka filmow na ktore przedtem nie zwrocilbym uwagi, zrozumialem dlaczego ostrygi sa tak smaczne, odkrylem najpiekniejsza solowke gitarowa swiata (maggot brain), napisalem wiersz dla swojej kobiety, a seks po trawce, ta wrazliwosc na dotyk, zapach ...eh, nie wiedzialem ze moze byc tak rewelacyjnie, to czysta zmyslowosc! A mam napisac wspomnienia po alkoholu? Nie zrobie tego, wstydze sie ich. Wiele zalosnych glupot. Po trawce mam wspomnienia TYLKO i WYLACZNIE swietne. Duzo tego palilem, regularnie, przez miesiace. Przyjechalem do Wroclawia, dluzszy czas nie palilem, bo kupic nie moglem :-) Kompletnie nie jestem typem "artystycznym", raczej duzym facetem, raz kiedy zaczepilem kogos w Daytonie kto mi wygladal na "kontakt", dowiedzialem sie ze wygladam jak tajniak. No to nie palilem, choc fajnie by bylo. Pojechalem do londka, na camnden town chlopaki sami sie prosza, zapalilem, wrocilem, nie pale. I ok, poczekam sobie, nic mnie nie cisnie, nie boli, itd. A bez alkoholu dziennie zyc nie moglem. Wiec kazdemu kto twierdzi ze marihuana uzaleznia mam do pokazania jedno: urltea.com/qve Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Czyli wymieniamy doswiadczenia osobiste? 11.06.07, 22:31 więc tak: ja zacząłem mając 16 lat a lekarze wyciągali mnie w wieku 28, teraz mam 31. Nie musisz mi mówić jak trawa działa na odbiór smaku i muzyki, bo to wszystko wiem, bywały lata, w których tylko parę dni w roku nie byłem spalony. Przepaliłem cały ogólniak i całe studia, przepaliłem całą masę kasy i jeszcze do cholery o mały włos nie wpierniczyłem się w kryminał za posiadanie i o mały włos nie straciłem rodziny, więc bądź tak dobry i nie wmawiaj mi, że trawa nie uzależnia Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Zniszczyla Cie? 11.06.07, 22:47 Ok, rozumiem. Ale mnie nie. Jest przyjemna uzywka DLA MNIE. Dlaczego wiec ktokolwiek ma mi prawo jej zabraniac? Mam kumpla, zniszczyla go kobieta. Piekna, super zgrabna, boskie wciecie w tali, lacha jak marzenie - ale bez serca, wyrachowana suka. Zdradza go i ciagnie od niego kase za seks - a kiedys byl silnym facetem. Na dnie chlopak. I co, kobiet tez zakazac? Bo niektorzy sa slabi, moga sie uzaleznic, i zycie sobie niszcza? Zajmij sie swoim zyciem, zycze sukcesow. Od mojego Ty, i wasze pieprzone, bolszewickie, wszystkokontrolujace panstwo sie po prostu odpie..ie, dopoki nikogo i nieczego nie krzywdze. I to jest moralnosc, i to jest sluszne. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Zniszczyla Cie? 11.06.07, 23:01 nie zniszczyła tylko dlatego, że w porę dostałem pomoc, twoje porównanie nie ma sensu, bo od kobiety w każdej chwili możesz odejść, od trawy w pewnym momencie bez pomocy już nie, poza tym czytałem całą masę różnych raportów instytucji naukowych, i jedyny wniosek jaki mi się nasunął to to, że tak naprawdę niewiele wiemy o tym ziele, informacje jakie napływają są sprzeczne, czytałem nawet, że trawa może działać mutagennie (podobnie jak extazy), czy to prawda? niewiadomo, ale czy na wszelki wypadek nie jest lepiej trzymać się od tego z daleka? A najbladziej mnie wkurza selektywne podejście do zioła, zwolennicy przytaczją jedynie raporty,które są im przychylne, wystarczy poszperać i znajdzie się również coś zupełnie przeciwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
tadziass Re: Zniszczyla Cie? 11.06.07, 23:24 uważaj na internet, też uzależnia. a mocny to Ty nie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: Zniszczyla Cie? 12.06.07, 02:24 Aż się łapię za głowę czytając, co Ty tu wypisujesz. Na takie bzdury nie ma co odpowiadać. Powiem tylko tyle, że przyjmuję do wiadomości, że Ty byłeś uzależniony od marihuany, ale dlaczego nie przyznasz przed samym sobą, że to Ty sam byłeś winny, a nie marihuana. Przy marihuanie nie występuje uzależnienie fizyczny i tego nikt nie jest w stanie podważyć. Jeśli chodzi o uzależnienie psychiczne, to już się można spierać, bo jedni są bardziej podatni, inni mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:24 A dlaczego mieliby nie chcieć walczyć z narkotykami? Każdy ma prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:30 jak to dobrze, że nie będą karalne koszulki reklamujące wdychanie amfetaminy oraz przedstawiające wstrzykiwanie heroiny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
graucho Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:30 ale za to ile sie trzeba bedzie za nimi postrzatac, uuuu la la, kupa roboty nas czeka za dwa lata ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wrognr1 co za idiotyzm. 11.06.07, 16:41 walczyc jesli już to należy tylko z dilerami sprzedającymi nieletnim. a po za tym to legalizacja. jak chcę zjeść kreta do rur to nie ma problemu a jak chce sie zabic heroina to nagle oburzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
drugpolicy.pl LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 16:48 Polska Fundacja Polityki Narkotykowej Transformacja skrytykowała pomysł nowelizacji ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz kodeksu pracy proponowanej przez Ligę Polskich Rodzin i wzywa sejm do wysłuchania publicznego. Więcej: hyperreal.info/encod/list_do_poslow_w_sprawie_nowelizacji_lpr Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Brawo LPR..ale za malo radykalni jestescie... 11.06.07, 16:55 w walce z nalogami... mysle ze policjant powinien miec prawo zastrzelic na miejscu kogos kto taka koszulke nosi... co do papierosow i alkoholu to wszyscy wiemy ze sa mniej szkodliwe niz marihuana wiec koszulki z wizerunkiem liscia tytoniowego powinny byc promowane jako zamienniki wspomnianych powyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
grindgirl Re: Brawo LPR..ale za malo radykalni jestescie... 11.06.07, 17:25 święte słowa! to napewno zmniejszy liczbę narkomanów,trzebaby romusiowi ten pomysł podsunąć to by się chłopina podkręcił i jeszcze więcej wsi przed światem narobił... Odpowiedz Link Zgłoś
oreganoboy Dla oferentów z Niemiec i Holandii... 11.06.07, 16:59 ...będzie się drukować. U nich nie ma blokady z tym czy jest liść marihuany, czy Che Guevara. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Dla oferentów z Niemiec i Holandii... 11.06.07, 17:18 W sumie mnie to na reke. Zaczne jako pierwszy produkowac akcesoria i ciuchy z emblematem lisci kokainy, strzykawek napelnionych brunatna substancja, ladnie rozlozonych kresek i lezaca obok stu dolarowka. Swoja droga jestem ciekaw kiedy to zacofane spoleczenstwo dojrzeje do obiektywnego postrzegania rzeczywistosci i zauwazy raporty WHO gdzie jak byk stoi, ze alkohol i tyton jest wielokrotnie bardziej szkodliwy dla zdrowia niz marihuana. Inna sprawa, ze prawicowe lobby nie za bardzo umie czytac ze zrozumieniem i prawdopodobnie w stanie niezlego upojenia alkoholowego ma projekcje nowych ustaw (ot, np. tej powyzej). Zastanawia mnie tez inna sprawa. Mianowicie, tak jak napisal ktos powyzej, dlaczego pozwalamy truc sie ludziom denaturatem i plynem z chlodnic, czy tez innymi, wymyslnymi "drinkami", dlaczego pozwalamy im popijac domestos, wciagac kreta i trutke na szczury, jesc muchomory, galke muszkatalowa, lysiczke lancetowata oraz dziesiatki (jesli nie setki) innych produktow/roslin mozliwych do kupienia/znalezienia legalnie w Polsce? Dziwna sprawa. Mentalnosc narodu polskiego mnie zadziwia z dnia na dzien bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
drk_z A muchomora będzie można na koszulce nosić? 11.06.07, 17:06 Przecież to też psychotrop! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: A muchomora będzie można na koszulce nosić? 11.06.07, 18:05 muchomorka również nie będzie można nosić, bo kojarzy się ze Żwirkiem, a jak wiadomo to geje Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Ligi Rodzin Patologicznych 11.06.07, 17:10 LPR musi ciagle nowe tematy otwierac, zeby walczyc o przetrwanie. Jak to powiedzial jeden z jej dzialaczy: daleko na samych gejach i aborcji nie zajedziemy - ile mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
mikofik LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:17 Roman, przestań pieprzyć. nudnepocztowki.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:18 Jak nic szyscynpojdziemy siedziec. Za te makowce, kutie i inne potrawy... LPR jest szkodliwy. Pwinni tego zabronic. Odpowiedz Link Zgłoś