zyks Jedno jasne:Tuska i Rokitę wykreślam, jako kacze 18.06.07, 01:35 przystawki, na kaczej smyczy. Co do Rokity nie miałem większych wątpliwości - dureń - ale Tusk dobrze wie, że kacza polityka jest absurdalna, lecz boi się ich wściekłych obelg - śmierdzący tchórz. W tym momencie przerżnął ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: Jedno jasne:Tuska i Rokitę wykreślam, jako ka 18.06.07, 01:39 Tylko masz inna alternatywe po prawej stronie?I tak oni lepsi od tej wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Zascianek zapomnial ze tempym uporem doprowadzil.. 18.06.07, 01:51 ten kraj 300 lat temu do upadku.Wetowali az sie kraina rozsypala.Bo ONI maja racje i to pozwala na rozwalenie wszystkiego.Niewazne skutki.Racja musi byc po naszej stronie.Ciekawe ile jeszcze trzeba czekac az sie zaczna na zachodzie pytac,PO CO NAM TO G....tylko bierze kase,zabiera nam prace i robi zadyme.Kto kazal polakom glosowac na szkodzkich nacjonalistow??Angole nam to na pewno zapamietaj.Dosyc ze daja nam prace to jeszcze im kraine rozwalamy.Co za glupi i pusty narod.Ciekawe jak by nam ukraincy na np slaskich nacjonalistow zaglosowali.Oj wtedy by bylo....A czesi powinni nas jak ruskich nienawidziec .Przeciez to nasze czolgi rozjechaly im czeska solidarnosc i powstanie w Pradze Odpowiedz Link Zgłoś
syn.tuhajbeja Ta okladka to najlepszy powod 18.06.07, 02:32 by ponownie wybrac Kaczynskich w kolejnych wyborach. To takze najlepsza pochwala ich SKUTECZNOSCI na arenie miedzynarodowej (juz wyobrazam sobie ktoby jezdzil na kim gdyby taki Tusk byl prezedentem RP). To takze najlepsza okazja by powiedziec redaktorom GW i jej niektorym czytelnikom: stulcie mordy! Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na 18.06.07, 02:36 13-te brzmi nie ufać francuzom, 14 - hiszpanom, 15 - brytyjczykom, 16 - norwegom, (...) 435 - malezji, 436 - makao, (...) 1238 - marsjanom, 6-cio miliardowe nie ufać bratu. Paranoicy... stix napisał: > Niemcom nie można nigdy ufać. To jedenaste przykazanie. Dwunaste brzmi - > nigdy nie ufaj Rosjanom. Historia to jednoznacznie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars moze wreszcie Polacy zrozumiecie ze w UE jestescie 18.06.07, 02:54 tylko dzieki uprzejmosci mocarstw. JEsli Wam sie nie podoboa to droga wolna co mam nadzieje sie stanie w najblizszym czasie bo ani Wam z UE nie po drodze ani UE z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: alterpars 18.06.07, 03:32 alterpars napisał:> Moze wreszcie Polacy zrozumiecie ze jestescie w UE > tylko dzieki uprzejmosci mocarstw. JEsli Wam sie nie podoboa to droga wolna co > mam nadzieje sie stanie w najblizszym czasie bo ani Wam z UE nie po drodze ani > UE z Wami. A ty gamoniu moze wreszcie zrozumiesz, ze UE to nie jest prywatne szwabskie podworko na ktorym chca sie panoszyc jak niegdys za Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: wet 18.06.07, 04:46 z pewnoscia wszyscy winni sluchac sie Polakow bo jak wiadomo Polacy wraz ze swoim Krajem to samo serce i potega UE. Za samo obelzywe nazywanie innych Krajow UE mam nadzieje podziekuje Polsce za wspolprace. I tak zreszta kto moze stamtad wyjechal Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: moze wreszcie Polacy zrozumiecie ze w UE jest 18.06.07, 12:41 alterpars napisał: > tylko dzieki uprzejmosci mocarstw. JEsli Wam sie nie podoboa to droga wolna co > mam nadzieje sie stanie w najblizszym czasie bo ani Wam z UE nie po drodze ani > UE z Wami. Nie przesadzaj: para kaczek i 30% ich zwolenników, to jeszcze bardzo daleko do całego społeczeństwa, któremu z Unią jak najbardziej "po drodze". Może rzeczywiście bałwaństwo "zamisza" w Unii, ale Unia to przeżyje. A za dwa lata wybierzemy nienawiedzonych (mam nadzieję, że tym razem, to normalni wyborów nie oleją) i przestaniemy się wygłupiać w Unii i na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na An.. 18.06.07, 02:57 moglbys ty sku..aly pismaku pokazacopinie gazety ktora chwali Polske czy tylko opinie swoich Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na An.. 18.06.07, 04:07 Niech Kaczyńscy wstawią sobie zęby bo mają po cztery a reszta jest zgniła i czarna a z mordy śmierdzi im jak z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Brawo - Teraz wiem ze idziemy w dobrym kierunku 18.06.07, 04:32 Jezeli by nas glaskali to znaczy ze dzieje sie niedobrze. Danke Spiegel ! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars tez mam nadzieje ze ten kierunek wykluczy Polske 18.06.07, 04:43 z UE. I mysle ze ku radosci obydwu stron Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: tez mam nadzieje ze ten kierunek wykluczy Pol 18.06.07, 04:59 jestes durniem Odpowiedz Link Zgłoś
volksdeutsch1 Re13 przykazanie 18.06.07, 05:16 nie ufaj wlasnej dupie bo zamiast sie pierdnac mozesz sie sesrac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lord-koks Re: Re13 przykazanie 18.06.07, 05:42 prognozy sa dobre , gdy ;wrog odwieczny;sieje wroga propagande znaczy ,ze jestesmy ON RIGHT TRACK dobry kurs ,tak trzymac Kaczynscy no i oczywiscie wszyscy dumni ze swojej Ojczyzny Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars hihi ale bedziecie skomlec jak Was z UE wywala. 18.06.07, 06:41 ...dumni Polacy. Szczerze powiedziawszy to powolutku stajecie sie chyba najbardziej nielubianym narodem w UE. Ale skoro tak chcecie. Wolna wola....i tak najlepsi z tegokraju juz wyjechali albo szykuja sie do wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa nielubiane i lubiane narody 18.06.07, 07:38 alterpars napisał: > ...dumni Polacy. Szczerze powiedziawszy to powolutku stajecie sie chyba najbardziej nielubianym narodem w UE. Ale skoro tak chcecie. Wolna wola....i tak najlepsi z tegokraju juz wyjechali albo szykuja sie do wyjazdu.< Najbardziej lubiani przez rządy państw UE są niewåtpliwie Rosjanie. Przynajmniej do chwili, gdy posiadać będą gaz, ropę, broń atomowa i inne przedmioty zdolne wzniecić miłość Europejczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To sie kartofle teraz za okladke tez obraza? 18.06.07, 08:12 bo moze woleliby "jechac" na jakiejs seksownej blondynce? A tu im wstretni Niemcy jakas stara babe podlozyli... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dosyc wchodzenia w dup.. Niemcom i Francji 18.06.07, 08:13 ale pieniadze z tych "dup" to chetnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re: Dosyc wchodzenia w dup.. Niemcom i Francji 18.06.07, 09:41 A jak mamy Francję i Niemcy zapłodnić pierwiastkami bez wchodzenia w du....? Pieniądze z tej du.... tzn EU oczywiście ,że sie nam należą bo EU to jeden burdel a starzy bywalcy tego burdelu Niemcy i Francja juz nie sa w stanie.Teraz przyszła pora na nowych bo kilentów tego burdelu jest już 25 a nie 16!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dosyc wchodzenia w dup.. Niemcom i Francji 18.06.07, 12:48 Czas najwyższy, żeby to oni weszli nam! :) A co, jak nie zechcą? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na 18.06.07, 10:40 stix napisał: > Niemcom nie można nigdy ufać. To jedenaste przykazanie. Dwunaste brzmi - > nigdy nie ufaj Rosjanom. Historia to jednoznacznie pokazuje. A trzynaste - nomen omen - kto nie umie się znaleźć między nimi niech się powiesi. Skoro historia to jednak pokazuje to należy z nej wyciągać nauki - NIEUKI. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na An.. 18.06.07, 11:03 Prośmy Najwyższego, żeby po brukselskich głosowaniach, nie powstały obrazki z odwrotną konfiguracją! Odpowiedz Link Zgłoś
rikku82 Re: Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na 18.06.07, 11:29 przez takie durne myślenie właśnie nas bili i zapowiada się na kolejne manto. Nas to chyba trzeba pożadnie do pionu wyprostować bo zaczyna się jakas paranoja w tym kraju wszystko jest zle: książki, homoseksualiści i nawet teletubisie. Jeszcze tylko przyczepmy się do niemców bosze przeciez oni maja racje po części, my zawsze przedstawiamy się jako biedaczki, ofiary, i bohaterowie, każdy nam musi współczóć i pomagać a sami załatwiamy się i wybieramy takich idiotów do kierowania i reprezentowania nas.aaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Re: Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na 18.06.07, 12:27 stix napisał: > Niemcom nie można nigdy ufać. To jedenaste przykazanie. Dwunaste brzmi - > nigdy nie ufaj Rosjanom. Historia to jednoznacznie pokazuje. << Tak słusznie.Należy jeszcze wprowadzić pierwiastkowe wpłaty do kasy Unii/nie powinniśmy brać niemieckich pieniędzy/i zakazać urzędnikom jeżdzić niemieckimi samochodami.To wstyd aby Prezydent WP/Wielkiej Polski/ rozbijał się w Mercedesie.Zostały nam jeszcze patriotyczne Polonezy i Syrenki. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Na okładce ''Der Spiegel'' Kaczyńscy jadą na 18.06.07, 21:27 Dopiero dzisiaj zapoznałem się z tym artykułem w Der Spiegel. Ogólnie rzecz biorąc napisany on jest w złym klimacie dla Polski. Poniżając Polaków i poniżając urząd prezydencki. Ja odniosłem wrażenie iż według autorów tego artykułu, Polscy powinni być szczęśliwi iż mogą jeść z niemieckiej ręki. O Jarosławie jest napisane iż 45 minut jest starszy , iż jest agresywnym cynikiem mieszkającym z 80-letnią mamą i liczną grupą kotów. W ogóle sprowadza się artykuł do tego, iż obecny rząd jest katastrofą dla Polski i EU. Niemcy po prostu życzyli by sobie takich partnerów, których postawa była by pasywna. Odpowiedz Link Zgłoś
andykon andy 18.06.07, 23:15 a polak to pijak i zlodziej,niemiec morderca,rosjanin alkoholik,francus zabojad etc .-obrzydliwosc jak mozna tak myslec !pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś