dzakarta Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 16:34 Zasrani "bohaterzy" z policji, Jak górnicy napieprzali petardami i kilfoami w budynek URM, to nie byliście tacy odważni, a na pielęgniarkach się wyżywacie. Pielęgniarki i lekarze, nie dajcie się reżimowi IVR RP i ich sługusom! Rząd kaczystów - do dymisji! Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro kilka zdjęć z nocnej pikiety 20.06.07, 16:35 akurat miałem po drodze, więc pobyłem trochę z pielęgniarkami i zrobiłem kilka fotek: www.pancygaro.fotolog.pl/1186893,link.html zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Znalazłem się w latach 80 dzięki przwodniczącemu 20.06.07, 17:02 Solidarności. Dokładnie tak samo nie stawali w obronie ludzi pracy związkowcy z nadania PZPR. Koło histori obróciło się. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Amanasunta....!!!! 20.06.07, 17:06 Amanasunta. Twoja cenna odpowiedź zmusiła mnie do działania. Dzięki ! Zawsze warto czegoś się nauczyć. Podziwiam za odwagę prezentacji swojej osoby oraz poglądów. W wolnej chwili przeczytam więcej! Pozdrawiam Czyzyk Got mit euch Komentarz wydarzeń które uznam za ważne. Walka z ciemnotą i ksenofobią z lewa i prawa. amanasunta.blox.pl/html - 23k - Kopia lokalna - Więcej z tej witryny Motto: Niebo gwiaździste nade mną prawo moralne we mnie. Taka chcę być. >Wyjasniam ciemniaczku. Lidka to członek(ni) LiD Powca to członek(ni)PO :))) Okreslenia bardzo popularne na forum ,nie tylko gazeta.pl :))) W niedzielę zmówie i za Ciebie. Powiedział Pan miłujcie nieprzyjaciół swoich:))) CBA policją polityczną? TAK jeśli korupcja to dla ciebie ,,polityka'':)))) Dajecie sie manipulować czy chcecie być manipulowani przez PO i LiD ? :)))) Własnie moderator mnie ..pouczył''.Ciekawe czy poucza ergo12,TW Wielgius i pierocika6 ? :))) System ,opisany przez Ciebie,chory bez dwu zdań to dzieło PiS ? :)))) Ten ,godny szacunku, prof. Religa chce to zmienić .I co na to ,,opozycja''? Nie ma dyskusji tylko rejwach :))) Pracujesz u Premiera? W kancelarii? Ale w tej kancelarii panuje ,,wolność słowa'':))))) Ujawnijcie sie więc towarzyszu :))) > Jak zwykle debilny komentarz!! A to Twoja strona ?:))) www.tworki.internetdsl.pl/ >Tylko nie zbocz na piwo :))))) PS. Nie byłem na piwie, lubię wódkę, a tej w okolicy Kancelarii Premiera nie mogłem kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To masz problem :)))) 20.06.07, 17:14 czyzyk33 napisał: > PS. Nie byłem na piwie, lubię wódkę, a tej w okolicy Kancelarii Premiera nie > mogłem kupić! Trzeba przejść całe Łazienki i kupic w sklepie na Szwoleżerów.Daleko ale jaki fajny spacer :))) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam ciekawe 70- 80 letnie pielęgniarki,skoro pamiętają 20.06.07, 17:07 wychowane na 4 pancernych ......... Odpowiedz Link Zgłoś
wy Do roboty chamy!!! Je..ne nieroby!!!! 20.06.07, 17:10 I brawo dla policjantow,ktorzy postapili wlasciwie! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam na ilu etatach będą procować gdy wywalcza pod 20.06.07, 17:14 wyżki. Dalej na 2-3 by dobrobić do bidnej pensji.Co sie stanie z ich przemęczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
evident Stan Wojenny 20.06.07, 17:30 a czemu nie, Kaczyński jak idziesz na całość to śmiało ! Odpowiedz Link Zgłoś
xnl I bardzo dobrze że je policja zepchnęła 20.06.07, 18:08 Niech sobie protestuj nie przeszkadzając innym. Warszawa jest już wystarczająco zakorkowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lepa Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 20:18 Pielęgniarki nie są godne czyjegokolwiek szacunku, gdy nazywają funkcjonariuszy policji polskiej "gestapo" czy "faszyści". Brawo policja. Cieszę się, że udrożniliście dzisiaj ruch kołowy w Al. Ujazdowskich. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
the_phantom Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 21:08 Polska policja to banda imbecyli i nic wiecej! 3/4 to skorumpowani przestepcy, ktorzy nie dostali innej pracy niz wlasnie tu! Teraz nadal robia swoje tylko w mundurach!!! Szkoda slow! Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Bufetowa dawała pielęgniarkom kanapki 20.06.07, 21:11 jak można zjeść cokolwiek od gronkowca to ochyda i mało chigieniczne Odpowiedz Link Zgłoś
peperoncino Policja polska 21.06.07, 10:37 Mundur niebieski, orzeł żelazny, Zabiłeś dziecko, jesteś odważny, Jesteś odważny, jesteś szczęśliwy, Policja polska to s******yny! Rząd rodem z PRLu, policja jak gestapo. Czas emigrować. Odpowiedz Link Zgłoś
p.wieczorkowski Re: Policja polska 21.06.07, 13:17 peperoncino napisał: > Mundur niebieski, orzeł żelazny, > Zabiłeś dziecko, jesteś odważny, > Jesteś odważny, jesteś szczęśliwy, > Policja polska to s******yny! > > Rząd rodem z PRLu, policja jak gestapo. Czas emigrować. Jesli nie dostrzegasz roznic pomiedzy obecna sytuacja a ta z PRL to rzeczywiscie wyjedz. Bedzie man wszystkim latwiej. I wiedz, ze na pewno poradzimy sobie bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
esqualibur Tusk pacyfikuje pielęgniarki 21.01.08, 20:16 To jest wlasnie dowod na wole dyskusji i negocjacji Tuska... Nie wyszedl nawet na moment aby odpowiedziec pielegniarkom, porozmawiac z nimi bo ma je gleboko w dupie... Dla niego liczy sie tylko przyszla prezydentura. Bilans- 3 kobiety w szpitalu jedna walczaca o zycie z zawalem. Tusk wolal wyslac zomo... Odpowiedz Link Zgłoś