Dodaj do ulubionych

Giertych oburzony tym, że TVP nie pokazała zako...

• yxcv Giertych-media publiczne sa nie tylko zaklamane 23.06.07, 20:32
      wrogie rzadowi ale rowniez podludzaja-podgrzewaja atmoswere strajkow w kraju
    • martineres1 [...] 23.06.07, 20:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bob_arctor przemilczenia faktu zakończenia roku szkolnego 23.06.07, 20:43
      To na pewno spisek mający na celu przekonanie wszystkich, że rok szkolny nadal
      trwa. Ten haniebny, porażający, bezprzykładny atak na Polskę wymaga co najmniej
      powołania komisji sejmowej na czele z wytrawnym śledzczym, na przykład Antonim
      Maciarewiczem. Pierwszym ruchem tej komisji powinno być opublikowanie listy
      szkół oraz nazwisk nauczycieli i uczniów, którzy w wyniku tego przemilczenia w
      poniedziałek pójdą do szkoły jakby nigdy nic i do tego bez mundurków. Potem
      należałoby zbadać, dlaczego nie pokazano ministra, jak uczestniczy w podniosłej
      uroczystości zakończenia roku szkolnego w Laskach. A następnie wykazać, kto
      jest temu winny i dlaczego Kwaśniewski.
      • mixtie Re: przemilczenia faktu zakończenia roku szkolneg 23.06.07, 23:45
        no piekny komentarz, jedyny sluszny.
        pozdrawiam
      • jan_szarwark Re: przemilczenia faktu zakończenia roku szkolneg 24.06.07, 08:33
        Super komentarz
        Jan Sylwester Szarwark
    • arkun No to jest skandal, odwołać Urbańskiego! 23.06.07, 20:48
      Pan minister się przygotował, pojechał /ciekawe czym/, wziął za sobą parę osób
      /ciekawe ilu ochroniarzy/, przygotował genialny speech, kazał się szkole
      przygotować na swój przyjazd itd, itd.. a tu psińco! Odwołać Urbańskiego!
    • antoni61 koniec roku szkolnego ... 23.06.07, 21:12
      Niedawno był początek, i już koniec roku szkolnego. O jeja jak to szybko
      przeminęło i jak tej grupie zawodowej dobrze - 70 dni urlopu wypoczynkowego.
      Może i naszym nauczycielom niewiele płacą ale i pracę mają nieodpowiedzialną...
      i wypoczynku multum. 18 godzin pracy w tygodniu 2 dni i 2 godziny i żyć w
      zawodzie nauczyciela nawet 100 lat... ale ludziom z ambicjami, pasjonatom,
      którzy wiedzą po co moje dzieci chodzą do szkoły !
    • emeryt21 Pan premier nie oglada telewizji 23.06.07, 21:27
      Caly czas "tluka" temat o pielegniarkach w programie centralnym.U nas na
      Prowincji w programach lokalnych az za duzo szkoly i wakacji.
    • anarcho-emeryt Jedyny przypadek... 23.06.07, 21:40
      "...oburzenie i smutek, przede wszystkim obecnych tam dzieci..."
      Jedyny przypadek gdy warto byc niewidomym i nie widziec tej konskiej mordy!
      Romus!!! Te dzieci co spedziles na swa chwale sa NIEWIDOME!!!!!
      • amanasunta Gertycha nie lubie ale.... 23.06.07, 23:08
        nie przypominam sobie wizyty min.edukacji w ośrodku w Laskach.TVP powinna tam
        być nie ze wzgledu na aktualnego ministra tylko...dla tych dzieci.Lepiej pokazać
        taki osrodek i podac konto na wpłaty niż reklamować anarchizujące STARE KOMUSZE
        KROWY szefowe ZZP i P!Nawet KURIER WARSZAWSKI nie dał relacji z Lasek a te stare
        komuszyce pokazuje na okrągło !
        • amberka2 Re: Gertycha nie lubie ale.... 23.06.07, 23:22
          Akurat rodziny Giertychow to zasluzeni komunisci. Stary Giertych popieral
          przeciez sojusz polsko-radziecki i byl doradca Jaruzelsjiego.

Moze TVP nie chce pokazywac komunistow?

• amanasunta Re: Gertycha nie lubie ale.... 23.06.07, 23:40
            amberka2 napisała:

> Akurat rodziny Giertychow to zasluzeni komunisci. Stary Giertych popieral
            > przeciez sojusz polsko-radziecki i byl doradca Jaruzelsjiego.
            >
            > Moze TVP nie chce pokazywac komunistow?
            A urodzystość powinien pokazać chociaż TKW ze względu nie na Romana i jego
            tatusia Maciusia(tego od dinozaura-smoka wawelskiego) i dziadka Jedrzeja(za
            popieranie komuchów w 1968 wyrzuconego z emigracyjnej ND).
          • kralik111 Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:02
            amberka2 napisała:

> Akurat rodziny Giertychow to zasluzeni komunisci. Stary Giertych popieral
            > przeciez sojusz polsko-radziecki i byl doradca Jaruzelsjiego.
            >
            > Moze TVP nie chce pokazywac komunistow?

Rodzina kaczynskich tez, tatus lechojarka do samego konca byl wierny Polskiej
            Zjednoczonej Partii Robotniczej, to jest wlasnie to co wzbudza zaufanie do
            tych ludzi wsrod ich elektoratu...:DDD
        • kralik111 Re: Gertycha nie lubie ale.... 23.06.07, 23:59
          amanasunta napisała:

> nie przypominam sobie wizyty min.edukacji w ośrodku w Laskach.TVP powinna tam
          > być nie ze wzgledu na aktualnego ministra tylko...dla tych dzieci.Lepiej
          pokaza
          > ć
          > taki osrodek i podac konto na wpłaty niż reklamować anarchizujące STARE
          KOMUSZE
          > KROWY szefowe ZZP i P!Nawet KURIER WARSZAWSKI nie dał relacji z Lasek a te
          star
          > e
          > komuszyce pokazuje na okrągło !

Blondina, ty jak zwykle swoja prywatnoscia myslisz, w czesie gdy Roman z
          dziecmi chcial sie w telewizji pokazywac, pewna komunistyczna krowa, jak
          presydenta RP nazywasz, prowadzil bardzo wazne pertraktacje w Brukseli i to
          jego pokazywali, a co do zbierania pieniedzy na biedne dzieci, to nie sadzisz,
          ze lepiej bybylo gdyby np. minister Roman oddal polowe swojej diety na ten
          cel ?...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • amanasunta Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:11
            kralik111 napisał:

> Blondina, ty jak zwykle swoja prywatnoscia myslisz, w czesie gdy Roman z
            > dziecmi chcial sie w telewizji pokazywac, pewna komunistyczna krowa, jak
            > presydenta RP nazywasz, prowadzil bardzo wazne pertraktacje w Brukseli i to
            > jego pokazywali, a co do zbierania pieniedzy na biedne dzieci, to nie sadzisz,
            > ze lepiej bybylo gdyby np. minister Roman oddal polowe swojej diety na ten
            > cel ?...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            Kralik ty chyba łysy jesteś ,że tak z tą ,,blondiną ''wyjeżdzasz?
            Napisałam coś o Brukselii?W TKW są tematy warszawskie ,bo TKW to TELEWIZYJNY
            KURIER WARSZWSKI na TVP 3.A Laski są przy granicy m.st.Warszawa dla twojej
            informacji.
            Co do Gertycha to jego sprawa na co daje swoje pieniądze.Zareklamowanie ośrodka
            w Laskach ,,warte było mszy''( popatrz sobie w necie pod hasłem,,Paryż wart jest
            mszy'' o co mi chodzi) tzn.pokazania Gertycha :)))
            • kralik111 Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:22
              Blondina, w demokracji jest juz tak, ze jeseli polityk chce sie pokazac w
              telewizji, wykorzystuje do tego celu swoje wlasne pieniadze albo pieniadze
              partyjne, jezeli polityk, w tym przypadku minister edukacji chce pomoc danej
              placowce szkolnej, to ma na ten cel srodki i nie jest potrzebna do tego celu
              msza zeby poprzez jalmuzne ludzie wyreczali ministra w pracy...:DDD

P.S. lysy nie jestem, mam piekne czarne bujne wlosy, tak jak ty masz piekne,
              czarne, krecone, lekko opadajace na ramiona zeby...;DDD
              • amanasunta Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:26
                kralik111 napisał:

> Blondina, w demokracji jest juz tak, ze jeseli polityk chce sie pokazac w
                > telewizji, wykorzystuje do tego celu swoje wlasne pieniadze albo pieniadze
                > partyjne, jezeli polityk, w tym przypadku minister edukacji chce pomoc danej
                > placowce szkolnej, to ma na ten cel srodki i nie jest potrzebna do tego celu
                > msza zeby poprzez jalmuzne ludzie wyreczali ministra w pracy...:DDD
                >
                > P.S. lysy nie jestem, mam piekne czarne bujne wlosy, tak jak ty masz piekne,
                > czarne, krecone, lekko opadajace na ramiona zeby...;DDD
                Chodzi o zęby ?
                Mam krótsze i WŁASNE.Kolejny problem ..ze sztuczną szczęką :)))
                • kralik111 Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:31
                  amanasunta napisała:

> Chodzi o zęby ?
                  > Mam krótsze i WŁASNE.Kolejny problem ..ze sztuczną szczęką :)))

Ja nie napisalem, ze masz sztuczne, co do dlugosci to byc moze mozna by sie na
                  ten temat sprzeczac, ale krecone i czarne to napewno sa, nawet sama nie
                  zaprzeczasz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • amanasunta Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:34
                    kralik111 napisał:

> amanasunta napisała:
                    >
                    > > Chodzi o zęby ?
                    > > Mam krótsze i WŁASNE.Kolejny problem ..ze sztuczną szczęką :)))
                    >
                    > Ja nie napisalem, ze masz sztuczne, co do dlugosci to byc moze mozna by sie na
                    > ten temat sprzeczac, ale krecone i czarne to napewno sa, nawet sama nie
                    > zaprzeczasz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czyli masz naturalne ząbki i kręcone czarne włoski.Ale ty musisz być piekny
                    :DDDDDDDDDDDD
                    • kralik111 Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:40
                      Przeslalbym ci fotke, ale za stara jestes...;DDD
                      • amanasunta Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:59
                        kralik111 napisał:

> Przeslalbym ci fotke, ale za stara jestes...;DDD
                        Wierzysz w teksty swojego(jej) guru o jednym z nicków uu1?
                        A propos coś tej mendy uu1 nie widac,na urlop poszło czy co?
                        • kralik111 Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 01:07
                          jestes mloda i powabna powiadasz...? ;DDD
                          • amanasunta Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 17:14
                            kralik111 napisał:

> jestes mloda i powabna powiadasz...? ;DDD
                            Napewno ładniejsza i mądrzejsza od ciebie :)
                        • patthecat Mendo stara ...ona, jak coś chlapniesz, to cuchnie 24.06.07, 01:53

• amanasecta Re: zeby amanasunty "przed" i "po" 24.06.07, 01:13

www.dcis.pl/index.php?id=galeriapro
        • amanasecta Re: Gertycha nie lubie ale.... 24.06.07, 00:57
          amanasunta napisała:

> nie przypominam sobie wizyty min.edukacji w ośrodku w Laskach.TVP powinna tam
          > być nie ze wzgledu na aktualnego ministra tylko...dla tych dzieci.Lepiej
          pokaza
          > ć
          > taki osrodek i podac konto na wpłaty niż reklamować anarchizujące STARE
          KOMUSZE
          > KROWY szefowe ZZP i P!Nawet KURIER WARSZAWSKI nie dał relacji z Lasek a te
          star
          > e
          > komuszyce pokazuje na okrągło !
          ------------------------------

juz ja bym cie wyleczyla gdybym wiedziala kto ty jestes zarazo !!!
          • amanasunta Wylecz siebie sama podróbko :)Cykuta doustnie :). 24.06.07, 17:13
            amanasecta napisał:

> amanasunta napisała:
            >
            > > nie przypominam sobie wizyty min.edukacji w ośrodku w Laskach.TVP powinna
            > tam
            > > być nie ze wzgledu na aktualnego ministra tylko...dla tych dzieci.Lepiej
            > pokaza
            > > ć
            > > taki osrodek i podac konto na wpłaty niż reklamować anarchizujące STARE
            > KOMUSZE
            > > KROWY szefowe ZZP i P!Nawet KURIER WARSZAWSKI nie dał relacji z Lasek a t
            > e
            > star
            > > e
            > > komuszyce pokazuje na okrągło !
            > ------------------------------
            >
            >
            > juz ja bym cie wyleczyla gdybym wiedziala kto ty jestes zarazo !!!
    • cover_wielki To może trzeba sie oflagować 23.06.07, 21:47
      Roman, tak oflaguj sie i stań pod siedziba TV w proteście. Na pewno Cię pokażą.
    • achodorowski Ale o co temu typowi chodzi ? 23.06.07, 23:55
      O co temu typowi chodzi, co ma zakonczenie roku szkolnego do TV ? Kolejny du...
    • dorsai68 Roman, przestań pieprzyć ! [n/t] 23.06.07, 23:57
      • wet3 Giertych ma racje! 24.06.07, 00:22
        To jest zniewazenie nauczycieli, uczniow oraz ich rodzin! To jest nic innego
        tylko pospolite swimstwo polaczone z chamstwem!!! Gdyby ministrem oswiaty byl
        np. Kalisz lub Olejniczak, to TVP i Urbanski pewnie zanosilby sie od zachwytow.
        Ale poniewaz "faszysta" Giertych jest ministrem oswiaty to o zakonczeniu roku
        szkolnego wsponimac nie potrzeba! Co tam 7 milionow uczniow i 600 tys.
        nauczycieli dla tych politycznie poprawnych?!
        • amanasecta Re: Giertych ma racje! 24.06.07, 00:55
          wet3 napisał:

> To jest zniewazenie nauczycieli, uczniow oraz ich rodzin! To jest nic innego
          > tylko pospolite swimstwo polaczone z chamstwem!!! Gdyby ministrem oswiaty byl
          > np. Kalisz lub Olejniczak, to TVP i Urbanski pewnie zanosilby sie od
          zachwytow.
          > Ale poniewaz "faszysta" Giertych jest ministrem oswiaty to o zakonczeniu roku
          > szkolnego wsponimac nie potrzeba! Co tam 7 milionow uczniow i 600 tys.
          > nauczycieli dla tych politycznie poprawnych?!
          ----------------------------------

jeszcze jeden pierwiastek z Weszpolakow
          • wet3 Re: amanasecta 24.06.07, 02:13
            amanasecta napisał:

> jeszcze jeden pierwiastek z Weszpolakow

Poszczekaj sobie, poszczekaj. Podbudujesz twoje upadle ego, komuchu!
        • kralik111 Re: Giertych ma racje! 24.06.07, 00:56
          wet3 napisał:

> To jest zniewazenie nauczycieli, uczniow oraz ich rodzin! To jest nic innego
          > tylko pospolite swimstwo polaczone z chamstwem!!! Gdyby ministrem oswiaty byl
          > np. Kalisz lub Olejniczak, to TVP i Urbanski pewnie zanosilby sie od
          zachwytow.
          > Ale poniewaz "faszysta" Giertych jest ministrem oswiaty to o zakonczeniu roku
          > szkolnego wsponimac nie potrzeba! Co tam 7 milionow uczniow i 600 tys.
          > nauczycieli dla tych politycznie poprawnych?!

wet3, gdybys mial odrobine oleju w glowie, nie PiSkal bys tych komuszych
          smutasow, telewizja w demokracji musi byc publiczna, nie rzadowa, jezeli
          telewizja nie pokazala romana, to tylko plus dla koalicji, poniewaz ciezko w
          tym przypadku powiedziec, ze telewizja jest cenzurowana przez koalicje
          rzadzaca, ale tyglupi jestesi i podobnie jak premierowi i prezydentowi opozycja
          musi mowic co robic i jak sie zachowac...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • grogreg Panie Giertych 24.06.07, 00:19
      Ja codziennie jestem oburzony pana obecnoscia w rzadzie.
      I co? Musze z tym zyc. Przyzwyczaisz sie pan.
    • gm114 Po prostu trzeba sprywatyzować telewizję. 24.06.07, 04:35
      Po co dopłacać to tego kretyńskiego interesu i wprowadzać quasi podatki na cel
      TV, które są sprzeczne nie tylko z Konstytucją ale i ze zdrowym rozsądkiem...

Sprywatyzować toto dzadostwo i tyle.
      • metall Re: Po prostu trzeba sprywatyzować telewizję. 25.06.07, 12:05
        gm114 napisał:

> Po co dopłacać to tego kretyńskiego interesu i wprowadzać quasi podatki na cel
        > TV, które są sprzeczne nie tylko z Konstytucją ale i ze zdrowym rozsądkiem...
        >
        > Sprywatyzować toto dzadostwo i tyle.

Jestem "ZA".
    • samideano Tu rację ma Giertych 24.06.07, 05:29
      W tym wypadku rzeczywiście Giertych ma rację. Nadaje się relacje
      z różnych wydarzeń, a tak ważnej jak zakończenie roku szkolnego
      zlekceważono. Skandal!!!
    • sekwana2005 koniec szkoły 24.06.07, 06:52
      By naprawić błąd publicznej tv uprzejmie donoszę, iż w dniu zakończenia roku
      szkolnego na warszawskim Bemowie, obok jednej ze szkół, widziałem mlodego
      księdza, dźwigającego pięć doniczek. Pomyślałem:
      - Takie kwiatki, tyle dźwiga. Chyba go nie lubią, choć sympatycznie wygląda...
      Ale potem zobaczyłem jego proboszcza, z pustymi rękoma - wypasionego jak fura
      posła Pęczaka albo maybach ojca Ryzyka
      I zrozumialem, kogo dzieci nie lubią - choć, jak zwykle, kto inny karę ponosił
      Uważam, iż ministra Giertychama, nauczyciela wszystkich Polaków, należy
      pokazywać w TV - aż do przesycenia. By "młode i stare", jak z tym proboszczem i
      wikarym, oceniły, kogo cenić i kochać - a kogo...
      ...inaczej.
      W osobnych szkołach dla "chłopczyków" i "dziewczynek", oraz premiami
      za "religijność"
      W jednej z szuflad mam moje szkolne świadectwa, w tym osobne, "celujące" z
      religii - ale potem przestałem wierzyć najpierw w księży, potem nawet w Jana
      Maryję "zawsze dziewicę"
      Więc Maybacha Rydzyka już spokojnie przetrwałem
      W jakimś niedawnym wywiadzie prof. Religa przynał się, iż w jakieś rozmowie z
      księdzem profesorem Tischnerem usłyszał "ty jesteś wierzący choć może nie
      kościelny"
      Panowie Giertychowie są kościelni - ale czy wierzący????
      Mam nadzieję, iż za powyższą opinię nie będę ścigany przez CBŚ i inne policje
      polityczne - ani przez łysoli wszypolaków. Ostatecznie nawet jezuici stali się
      demokratami (to nie złośliwość, lecz komplement)
    • rakieter czy ktos tego ciecia kopnie w koncu w dupe? 24.06.07, 08:37
      bo w leb to nic nie zmieni...
      • manasonta Giertych !!!Ssssspieeeeer...alaaaaj !!!!!! 24.06.07, 12:01
      • metall Re: czy ktos tego ciecia kopnie w koncu w dupe? 25.06.07, 12:08
        rakieter napisał:

> bo w leb to nic nie zmieni...

Podobno Jarek z Edgarem próbują, ale sięgają tylko kostek. Namawiają Ludwika,
        ale ten tylko trzęsie łapami i próbuje coś wydukać, że strach, czy coś takiego.
    • yxcv TV to jedno zaklamanie jak i brukowa prasa 24.06.07, 12:12
    • zyks Ach, jakież to smutne, że rządowa szczekacka przem 24.06.07, 16:08
      ilczała wspaniałe, mądre, patriotyczne przemówienie Głównego Konia IVtej RP do
      dzieciaczków na zakończenie roku... Urbański, miej się na baczności !!
    • zorro_i_juz Moj gleboki smutek 24.06.07, 21:45
      Mianowanie Giertycha ministrem edukacji wzbodzilo moj gleboki smutek i smutek
      wiekszosci uczniow nauczycieli i rodzicow. A teraz komentarze Giertycha
      wzbudzaja juz tylko glebokosc i mam to gleboko
    • stemp10 Teraz widzisz Roman jaki to bezsens płacić aboname 25.06.07, 13:18
      Poprostu olej tę telewizję jak 80% społeczeństwa i przestań płacić abonament

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka