plugawy_len 25.06.07, 17:28 Jak widze w mediach ta babe Klamczynskiego, to zbiera mi sie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zezowatana1021 [...] 25.06.07, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 20:51 Jak zwykle mamy sprzeczne relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Podpaski ? Ależ ja jestem... Katoliczką ! 25.06.07, 23:25 Powinna była tak odpowiedzieć. I zarobić dodatkowe punkty u ojca grzyba i jego moher-maszynek. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski3 Re: Podpaski ? Ależ ja jestem... Katoliczką ! 26.06.07, 15:46 Moze ta poslanka juz nie ma okresu jest juz sucha jak decha i jak te wszystkie mocherowe babcie ojca wielebnego RYDZYKA? Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Oj, kręci w zeznaniach 25.06.07, 18:34 Pani Szczypińska kręci, coś było na rzeczy z tymi podpaskami. A o tym jak premier tupie nóżką możesz przeczytać na: Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 19:46 A mówią o szczypinskiej 'Posłanka miłości'. :> Dobrze, że nie zajmuje sie pacjentami. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 23:31 marcus81 napisał: > A mówią o szczypinskiej 'Posłanka miłości'. :> > Dobrze, że nie zajmuje sie pacjentami. Tylko dopóki posłuje. Dlatego - w imię życia i zdrowia jej ewentualnych pacjentów - należy "tę panią" pozostawić dożywotnio w Sejmie. Naród jest chyba w stanie poniesć to wyrzeczenie w imię dobra wspólnego nas wszystkich - potencjalnych pacjentów ? Odpowiedz Link Zgłoś
kocicaryza Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 26.06.07, 12:22 Narod to zniesie, pod wqarunkiem, ze w nastepnych - oby wielu kadencjach Szczypinska bedzie sprzatala sejmowe kible.do tego jest chyba zdolna, bo rto pokrewne noszeniu basenow, ktore chyba ma przecwiczone perfect. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 20:34 No coz, raz jeszcze potwierdza sie stara prawda, tylko kobieta potrafi zrozumiec kobiete, i uderzyc ja odpowiednio. Gratulacje dla p. Szypinskiej, piekna kombinacja PIS-owskich wartosci i jej osobistej kobiecosci. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo [...] 25.06.07, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimer20 Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 21:10 Bezpłatne badania słuchu dla listeczka figowego premiera! Może zrzutka? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Szczypińska ostatni swoj okres to miala za Gierka! 25.06.07, 21:28 Milosniczka podrobek Coco Chanel i do niedawna pielegniarka Szczypinska, dzieki czlonkom PiSu zostala poslanka (od wyrazu posel, a nie od poslania) Kaczynskiego i w tym momencie jej swiat sie zmienil? Od lat podpaski nie byly jej juz potrzebne, a od niedawna wiedziony high life spowodowal, ze szybko zapomniala o swoich - jeszcze wczorajszych kolezankach codziennosci... Szokiem moze byc dla Szczypinskiej koniec kariery poslanki i powrot w poprzednia egzystencje, w czym moga jej "pomoc" dzis protestujace pielegniarki... Mozliwa ironia losu? Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 21:35 > O podpaskach usłyszałam po raz pierwszy w niedzielę Ale w kontekście, że pielęgniarki potrzebują, czy w sensie że coś takiego istnieje? W przypadku tej poj€bki stawiam ma to drugie. Do tej pory widocznie jak jej plamiło, to widocznie 'mam stygmaty jak panbozia jezuś i będę wielką metresą p€dalskiego premiera'. Czy pielęgniarek nie może wspomóc konsylium psychatryczne i wnioskować o skaftanienie gejokaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pani Jolu po co Pani rozmawia z dziennikarkami GW 25.06.07, 21:35 Przecież te babska nagrają co chca ,wytną ,przytną i zmiksują! Opublikuja bez autoryzacji ,złamią prawo prasowe i jeszcze uznają sie za ...obrażone! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 paniusia amasutra to zna zycie- wiekowa i nabozna? 25.06.07, 22:39 Co za przenikliwosc? Co za uczynnosc? Co za elokwencja? Co to za kobieton ta amanasutra?! Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo [...] 25.06.07, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 00:06 iedsupo napisał: > Raczej zna się na tym, co "te babska" mogą wrednego wymyślić - jak przystało na > nieco zboczonego dziadka, którym jest w istocie. Mutacjo komuszka uu1 przywołaj swojego stwórcę.Dawno go tu nie było:))) Tyle się dzieje a ono(rodzaju żeńskiego pisząca w męskim )śpi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 00:18 Wiem, że uważasz to za niedorzeczne utrudnianie sobie życia, ale ja od zawsze piszę pod jednym i tym samym nikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 00:26 iedsupo napisał: > Wiem, że uważasz to za niedorzeczne utrudnianie sobie życia, ale ja od zawsze > piszę pod jednym i tym samym nikiem. ,,Zawsze'' zaczęlo sie gdy ,mianujące mnie dziadkiem obojga-płciowe stworzenie uu1 zniknęło z forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 00:39 Jedno jest pewne: amanasunta ZAWSZE reaguje na dziadka. Coś musi być na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 00:47 iedsupo napisał: > Jedno jest pewne: amanasunta ZAWSZE reaguje na dziadka. Coś musi być na rzeczy. Nie na dziadka tylko na tego kto mnie tak na forach gazeta.pl nazywał(ła ,ło). Bo to przebrzydły komuch pouczający wszystkich był(jest):)))) Inne trole jak pies_na_prawiznę wymyślaja mnie od tirówek.Mam to gdzieś. Bo nie do pojecia dla wielu antykaczek jest ,że można bez różnych ,,izmów'' krytykować antykaczki. Z ,,izmami'' to antykaczkom pasuje bo...zawsze można te ,,izmy'' wyciągnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 00:53 Ależ nikt Cię o "-izmy" nie posądza :) Po prostu, musisz odróżnić kostruktywną krytykę od wstecznego krytykanctwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 01:03 iedsupo napisał: > Ależ nikt Cię o "-izmy" nie posądza :) Po prostu, musisz odróżnić kostruktywną > krytykę od wstecznego krytykanctwa :))) To znaczy ,że ,,wstecznie krytykuje''? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 01:10 iedsupo napisał: > Ależ nikt Cię o "-izmy" nie posądza :) Po prostu, musisz odróżnić kostruktywną > krytykę od wstecznego krytykanctwa :))) A tak wracając do tematu to nie zaprzecże jednemu.Agnieszka Kublik jest na pewno wiele bardziej elokwentna i pewnie nieco inteligentniejsza od Jolanty Szczypińskiej. To jest tylko prosta pielęgniarka a nie lepiej od niej wykształcona i obyta dziennikarka GW. Czytałam wiele wywiadów pani Kublik i ten styl dziennikarstwa mi nie odpowiada. UWAGA: nie dopisz ,ze tylko lubię dziennikarzy z RM i TRWAM ,bo to nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: paniusia amasutra to zna zycie 26.06.07, 11:59 Wierzę, że Szczypińską stać na więcej, ale w tej sytuacji występuje jako zderzak premiera. Daje odpór i pryncypialnie stawia sprawy na ostrzu noża, bo taka jest aktualna linia władzy, jednak jej osobie taka konfliktowa retoryka zupełnie nie służy. Chociaż z PiS, ta pani była dotąd raczej znośna, a teraz pokazała się jako osoba arogancka, zajadła i pozbawiona ludzkich uczuć. Oczywiście, zawsze można powiedzieć, że to wina wrednej żurnalistki, która podpuszcza i manipuluje, ale myślałem, że ten etap "dyskusji" mamy już za sobą. Co do różnicy pomiędzy krytką a krytykanctwem, to przywołałem ten cytat z czasów głębokiej komuny, bo odnajduje go często w aktualnej myśli politycznej obozu rządzącego, co samo w sobie napawać musi smutkiem. Osobiście, nie używam takiego pojęcia jak "krytykanctwo", natomiast niekiedy Twoja krytyka bywa mało merytoryczna i skupia się na wyszukiwaniu rzekomych powiązań Twoich adwersarzy z KPP. Starasz się uchodzić za młodą panienkę, ale Twoje obsesje wskazują na kogoś zupełnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie ,,wiekowa'' ale wierząca .To okropne dla ... 26.06.07, 00:04 wyznawców GW :))) kazik_b4 napisał: > Co za przenikliwosc? Co za uczynnosc? Co za elokwencja? > Co to za kobieton ta amanasutra?! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 istnieja i niewyznawcy - bogobojna paniusio?! 26.06.07, 01:57 amanasunta napisała: > wyznawców GW :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wierzaca?w diabla torunskiego??aaa to sie zgadzam 26.06.07, 15:20 jakbys byla wierzaca to bys nie uzywala rynsztokowego jezyka przeciwko forumowiczom, albo twoja wiara funta klakow nie warta, albo kosciol na psy schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Pani Jolu, ja pania rozumiem - po klimakterium juz 25.06.07, 23:03 podpaski nie w glowie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambinomio Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 25.06.07, 21:49 Chamski i prymitywny wywiad. Samo dno. Gazeta Wyborcza to brukowiec w najgorszym wydaniu. Dziennikarstwo w niej uprawiane zasługuje na gigantyczny cudzysłów. Jest to po prostu prymitywna agitka nie stroniąca od kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 26.06.07, 00:24 bambinomio napisał: > Jest to po prostu prymitywna agitka nie stroniąca od kłamstwa. Wreszcie załapali, jak się pisze dla "ciemnego narodu"? Odpowiedz Link Zgłoś
rybik.rybik Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 26.06.07, 00:23 Bo to konserwatyści, żadnej antykoncepcji, żadnych podpasek. Trzeba było zapytać, czy przywiezie watę i pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 [...] 26.06.07, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl bawełniane pieluchowate podpaski 26.06.07, 01:08 do prania, jedna noszona, druga schnąca na sznurku + ceratka. Tak pisze w Wychowaniu Seksualnym autorstwa skrytki - "zakonnicy w cywilu", wydanym jeszcze za czasów AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bawełniane pieluchowate podpaski 26.06.07, 02:51 Czy takie pierdoly musza byc walkowane na forum??? Komus zaczyna wyraznie odbijac szajba! Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: bawełniane pieluchowate podpaski 26.06.07, 03:01 No oczywiście szajba odbija PiSuarom. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Dlaczego odbija? Takie podpaski to TEZ historia 26.06.07, 03:19 cywilizacji europejskiej. HISTORIA, nie zas praktyczna porada higieniczna dla mlodych panien,choc ta szarytka-kretynka pisala ow nieszczesny podrecznik dla wspolczesnej mlodziezy, ktora juz nawet Always ze skrzydelkami nie uzywa, zastepujac je powszechnie tamponami (moja nastoletnia corka wysmiewa mamusie, ze ta ciagle te ze skrzydelkami - sam slyszalem!) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 26.06.07, 07:51 Posłanka najwyraźniej wstydzi się słowa podpaska. Ciekawe jak by zareagowała na słowo tampon, albo okres... Interesujące - to w końcu pielęgniarka. Ciekawe jak reaguje na słowo penis i czy zamykała oczy do cewnikowania pacjentów... Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Glaskanie kota... 26.06.07, 10:27 Jarek z Jola glaszcza tylko wspolnie kota. Zadnego seksu az do slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
kajtek15 Posłanka Szypińska: Podpaski? Pierwsze słyszę 26.06.07, 14:21 Ma rację moja babcia też nie słyszała,tylko słomy używała. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Szczypinska taka sama bura suka jak amanasunta 26.06.07, 15:17 kajtek15 napisał: > Ma rację moja babcia też nie słyszała,tylko słomy używała. ---------------------------------- to dlatego do dzis ci z butow wystaje (sloma) Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Polka katoliczka 26.06.07, 15:36 takowych nie uzywa. Skarpetke zwinieta ? Owszem mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Posłanka Szypińska: Podpaski? Polka katoliczk 26.06.07, 17:04 A jak tam z problemem papieru toaletowego w KP. Czy aby jest go pod dostatkiem, czy tez moze biedne terroryzowane siostry cierpią heroiczne katusze w zwiazku z jego niedostatkiem. Nagłośnijmy ten kolejny przejaw przesladowań faszystowskiego reżimu. No może nie tak spektakularnie krwawego jak w przypadku podpasek ale zawsze. Zalatujaca lekkim fetorkim podpaska urosła do rangi symbolu oporu przeciw faszyzmowi, wznieśmy ja niczym sztndar na szaniec i powiewajmy dumnie w niezłomnej postawie. Odpowiedz Link Zgłoś