Dodaj do ulubionych

Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... .

26.06.07, 20:18
Zbiednaiała Polska sponsoruje Zydom muzeum - 100 mln PLN plus teren wart o
wiele więcej do tego liczne pomniki (jak ten w Bełzcu- 10 mln PLN) , liczne
imprezki , pisma , organizacje , teatr , instytut etc .
Potem tak jak nawet na forach gazwyb - złodzieje i zebracy oraz trudniący się
wymuszeniami naśmiewają się z polskiego kryzysu a jednocześnie dalej żebrzą
oraz wymuszają w Polsce .
"Przy okajzi" gmina zydowska licząca kilka tys ludzi przejmuje mienie warte -
w/g róznych szacunków od kilku do 10 MLD $ .
To im nie wystarcza chca jeszcze 65 MLD $ .
A oto fragmencik wczesniejszych "mądrosci" Laua (ciekawe czy nie będzie tak
iz za polskie pieniądze będa nas znowu opluwać) :
"The Jewish Press": - główny rabin Izraela - Meir Lau oznajmił (13.VIII. 1993
r.):

"Weźmy na przykład taki duży kraj jak Polska przed II Wojną Światową. Żydzi
uczynili go owocnym, zamienili w kwitnący kraj, z żywotną ekonomią,
przemysłem
i rolnictwem. A spójrzmy na ten kraj teraz, po II Wojnie Światowej, gdy 3,6
mln
Żydów opuściło go. Jest wyspą zniszczenia, krajem upadającym pod każdym
względem, w ekonomii, w przemyśle, również w sprawach społecznych. Tym
niemniej
wielu Polaków współpracowało z nazistami w likwidowaniu narodu żydowskiego,
przed czym chroń nas Boże. Sześć największych obozów zagłady zlokalizowanych
było na terenie Polski. Oni wiedzieli, że utrata Żydów wiele ich będzie
kosztować. To jednak ich nie powstrzymało. Bo taka jest natura antysemityzmu -

zniszczyć naród żydowski zamiast korzystać z niego."

Miesiąc później, tenże rabin Meir Lau, złożył wizytę Janowi Pawłowi Drugiemu.
Obserwuj wątek
    • wet3 Re: remekk 26.06.07, 20:30
      Zapomniales jeszcze o wizycie najwiekszych wrogow KK - Bnai Brith, ktorych JP2
      nazwal przyjaciolmi! We lbie sie to nie miesci. Ciagle jeszcze wkurza mnie to
      powiedzenie "starsi bracia w wierze"!
      • remekk Re: remekk 26.06.07, 20:33
        Kain takze był starszym bratem ... .
      • mg2005 JP II... 02.07.07, 09:39
        wet3 napisał:

> Zapomniales jeszcze o wizycie najwiekszych wrogow KK - Bnai Brith, ktorych
        JP2
        > nazwal przyjaciolmi! We lbie sie to nie miesci. Ciagle jeszcze wkurza mnie to
        > powiedzenie "starsi bracia w wierze"!

Niestety, JP II był żydofilem.Roił sobie jakieś "wielkie pojednanie" - jakby
        nie znał Talmudu...
        • remekk Re: JP II... 02.07.07, 10:14
          JPII do wszytskich wychodził z posłaniem miłosci - nawet do perfidnych
          intrygantów -i tylko oni tak instrumenatlnie wykorzystywali Papieża - kedy
          jednoznacznie poparł Plastyńczyków - ci zachowali więcej taktu i umiaru ... .
        • mister1 Jan Pawel II byl z pochodzenia Zydem 02.07.07, 20:38
          i taka jest prawda panowie Rydzyki
          • remekk chcielibyście -dla opętanych biologizmem ... 02.07.07, 20:57
            ...bardziej radykalnym od hitlerowskiego byłaby to niezła gratka
            Na Polakach nawet o radykalno-narodowych poglądach (to jakby co innego
            niż "Rydzyki" - ale wam tak zakodowali iż radyjko to "atisemitiizmm" skrajny)
            nie wywarło by to nadzwyczajnego wrażenia . Podobnie jak w przyapdku
            Wasiutyńskiegi ,kt rgeo dziadek był rabinem a WW był ONRowcem wiernym swym
            poglądom nawet po wieloletniej emigracji za Ocean ... .
          • ddyzma5 Re: Jan Pawel II byl z pochodzenia Zydem 03.07.07, 07:17
            mister1 napisał:

> i taka jest prawda panowie Rydzyki
            >

„Jan Pawel II byl z pochodzenia Zydem” powiadasz , do tego wniosku doszli
            żydowscy historycy.
            Jako głównym argumentem był fakt iż młody Wojtyła ukrywał się podczas II WS.
            Mój ojciec również ukrywał się podczas II WS, to może ja też jestem żydem ?
            Takie wnioski może wyciągnąć tylko chory umysł.
    • takiwaszlos Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 20:46
      remekk napisał:
      > Zbiednaiała Polska sponsoruje Zydom muzeum - 100 mln PLN plus teren wart o
      > wiele więcej do tego liczne pomniki (jak ten w Bełzcu- 10 mln PLN)
      > "Przy okajzi" gmina zydowska licząca kilka tys ludzi przejmuje mienie warte -
      > w/g róznych szacunków od kilku do 10 MLD $ .
      > To im nie wystarcza chca jeszcze 65 MLD $ .

Płacić frajerzy, płacić! Taki wasz los.
      • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 21:27
        zapłacimy za wszystko ... .
        • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 21:44
          Kocham te wasze masturbacyjne watki o Zydach:)
          Brakuje jeszcze elana13 i moon5 do kompletu:)
          • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 22:11
            bromba_bez_glusia napisała:

> Kocham te masturbacyjne watki

Szczerości nie mozna Ci odmówić ... .
            • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 22:43
              Manipulacje masz we krwi, prawda?:)
              WASZE masturbacyjne watki, "zapomniales" dodac...
              • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 22:51
                A co ty masz "we krwi" ?
                Dlaczego skojarzyło ci się z masturbacją ?
                A co do "manipulacji" - to odpowiedź na styl twojego "dowcipu" jest jakby
                dostosowana do owego stylu - tylko najpierw sam wpadasz w taka a nie inna
                konwencje a potem odpowiedź traktujesz bez odrobiny dystansu ... .
                • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 23:49
                  No jak to co? Zydostwo, nie widac?;)))))

A czemu masturbacja? Bo ty albo elan zakladacie takie watki, potem zlatuje sie
                  wasze kolko antysmickie i robicie sobie dobrze tropiac Zyda:))
                  • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 27.06.07, 05:14

> No jak to co? Zydostwo, nie widac?;)))))
                    Czy z tego wynika upodobanie do "masturbacyjnych" porównań ?
              • fedorczyk4 Bromba ! 26.06.07, 23:02
                Kocham Cie. Bylam tam dzisiaj i z ogromna przyjemnoscia patrzylam jak
                Arcybiskup Nycz ugaduje sie z Wielkim Rabinem Lauem.
                • remekk Re: Bromba ! 26.06.07, 23:14
                  > Arcybiskup Nycz ugaduje sie z Wielkim Rabinem Lauem
                  wielkim .............
                • bromba_bez_glusia Re: Bromba ! 26.06.07, 23:53
                  fedorczyk4 napisała:

> Kocham Cie

Oj przestan, przestan, Fedorczyk, bo wyjdzie ze nie dosc zesmy Zydowki to
                  jeszcze i lesbijki:)
                  • takiwaszlos Re: Bromba ! 27.06.07, 00:03
                    > Oj przestan, przestan, Fedorczyk, bo wyjdzie ze nie dosc zesmy Zydowki to
                    > jeszcze i lesbijki:)

Ani Żydówki, ani lesbijki nie muszą płacić.
                    Taki wasz los.
                    • remekk Re: Bromba ! 29.06.07, 15:42
                      Zapłacą wam az wam w pięty pójdzie -wtedy już nad Wisłą was nie pzryjmiemy
                      chocbysćie nie wiem jak skamlali ... .
          • moon5 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 29.06.07, 19:54

> Kocham te wasze masturbacyjne watki o Zydach:)
            > Brakuje jeszcze elana13 i moon5 do kompletu:)

Do tej pory nie byłam antysemitką, ale po czymś takim chyba zostanę.

Więc my się tu masturbujemy, a nie rozmawiamy ?
            Dziadek miał żydowskie pochodzenie, ale chyba się wyrzeknę tego pochodzenia,
            skoro "prawdziwi Żydzi" piszą takie teksty.
            • moon5 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 29.06.07, 20:11
              Co za typ wyobraźni, aby stosować takie seksualne porównania... Już wcześniej
              słyszałam to na innym wątku. Ma to zniechęcić ludzi do rozmowy na pewne tematy,
              ale o "Kaczkach" można pleść do zwymiotowania.
              • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 07:38
                Niestety pozostający pod wpływami tamtej cywilizacji stosuja takie briudne
                chwyty aby zniechęcic do poruszania wątków niewygodnych dla nich .
                Częstotliwośc uzywania
              • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 13:17
                moon5 napisała:
                Ma to zniechęcić ludzi do rozmowy na pewne tematy,
                > ale o "Kaczkach" można pleść do zwymiotowania.

Tak, to taki nasz zydowski spisek...

Wy nawet ironii nie potraficie dostrzec. Nie jestem Zydowka, osobiscie znam
                moze jednego zyda (ateiste do tego) a "prawdziwych Zydow" widuje tylko na
                festiwalach kultury zydowskiej...
                Co nie zmienia faktu ze nie znosze polskiej ksenofobii, antysemityzmu,
                homofobii itp. i mierza mnie takie watki, i tez mam ochote zwymiotowac
                • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 14:10
                  > Co nie zmienia faktu ze nie znosze polskiej ksenofobii, antysemityzmu,
                  > homofobii itp.
                  Za to już samo pisnaie o antypolskich zagraniach
                  > i mierza mnie takie watki, i tez mam ochote zwymiotowac
                  Czy wiesz co jest Zyd cybernetyczny ?
                  • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 14:49
                    remekk napisał:
                    > Za to już samo pisnaie o antypolskich zagraniach
                    > Czy wiesz co jest Zyd cybernetyczny ?

A mozesz po polsku, bo mimo zem prawdopodobnie Zyd cybernetyczny, to nie lapie
                    co chciales wyrazic?
                    • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 15:03
                      >
                      > A mozesz po polsku, bo mimo zem prawdopodobnie Zyd cybernetyczny, to nie
                      lapie
                      > co chciales wyrazic?
                      A moze nie "mimo" tylko właśnie dlatego ... .
                • gentile1 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 15:08
                  Tak, to taki nasz zydowski spisek...
                  >
                  > Wy nawet ironii nie potraficie dostrzec. Nie jestem Zydowka, osobiscie znam
                  > moze jednego zyda (ateiste do tego) a "prawdziwych Zydow" widuje tylko na
                  > festiwalach kultury zydowskiej...
                  > homofobii itp. i mierza mnie takie watki, i tez mam ochote zwymiotowac

Ha....ha...ha... ależ uśmiałem się jak opos. Cóż za mistrzowski sztych
                  nieubłaganym ostrzem ironii. A jakiż oryginalny! No doprawdy jestem pod
                  wrażeniem...zydowski spisek...taaa. I przeciwnik już powalony tak celnym
                  ciosem, leży bezradny w konwulsyjnych podrygach oblany pąsem wstydu.
                  I te rytualne "izmy" wyjaśniajace wszystko, pozycjonujace rozmówce, ustawiajace
                  go w wygodnym narożniku. Jaki ten świat cudownie prosty, jasny, oczywisty. My,
                  światli, przysyceni cnotami tolerancji i postepu i... ta obskurna banda
                  dyszacych nienawiscią upiornych nazistów, antysemitów, homofobów. A my
                  nieodniennie, w poczuciu misji cywilizujacej walczymy nieugiecie żeby okiełznać
                  tą krwawą tłuszcze ,tą czerń bezrozumna tkwiacą w mrokach ciasnych stereotypów.
                  Disney sie w grobie przewraca

• remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 15:11
                    Paradna jest to przekonanie wytresowanych przez gazwyb itp polskojęzyzcne media
                    nad tymi , którzy mają krytyczny stosunek do gazetkowej "logiki" - nad -
                    "faszystowskim ciemnogrodnem" ... .
                  • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 16:23
                    Popisales sie juz, misiu? Wszyscy klaszczemy juz z zachwytu nad lekkoscia twego
                    piora...

A ja bede wymyslala cos oryginalnego, jak i wy sie postaracie. Bo poki co wasze
                    wszystkie watki sa o jednym i tym samym: o biednym umeczonym polskim narodzie
                    ciemiezonym przez parszywych zydow, niecnie manipulujacymi na wszystkich
                    frontach...
                    • gentile1 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 17:32
                      Jaki tam znowu styl, toż to HATE SPEECH w czystej postaci. Nie damy się zwieść
                      tym tanim chwytom. Zawsze gotowi osłonić swym meżnym torsem(biustem)
                      biedny ,umęczony naród żydowski, ciemieżony przez parszywych polaków
                      antysemitów niecnie manipulujacych na wszystkich forach. :)uffff
                      Ale dasz mi znać kochanie jak wymyślisz cos oryginalnego bo jak na razie
                      klepiesz na okrągło te same wytryszki z wdziekiem i odkrywczoscią muezina.
                      Niewiele co prawda róznisz sie w tym od celu swoich ataków, mam na myśli ojca
                      założyciela wątku et consortes ale to cie nie rozgrzesza.:)
                      • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 17:58
                        Owszem stosuje dosyc często skróty myslowe także uczestnictwo w kilku forach
                        jak i równiez pospiech wymusza dosyc prosty styl . Tematy oraz kwestie
                        szczególne wazne - wyciszane konsekwentnie w mediach wysokonakładowych sa przez
                        moja skromna osobe poruszane dosyc często . Podobnie tez z odpowiedziami na te
                        same zaklęcia interlokutorów . To wszystko wymusza powtarzanie kilkukrotne tych
                        samych "wytrychów" .Moge się za to pocieszyc tym iz takich manipualcji jak i
                        równiez takiego "stylu" jaki prezentuja dosyc często interlokutorzy raczej się
                        wystrzegam .
                        PS "ojciec załozyciel" - dobre ... .
                      • bromba_bez_glusia Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 18:30
                        gentile1 napisał:
                        > Ale dasz mi znać kochanie jak wymyślisz cos oryginalnego bo jak na razie
                        > klepiesz na okrągło te same wytryszki z wdziekiem i odkrywczoscią muezina.
                        >Niewiele co prawda róznisz sie w tym od celu swoich ataków, mam na myśli ojca
                        > założyciela wątku et consortes ale to cie nie rozgrzesza.:)

:))))))
                        Dobra, slonce... wygrales, bo mnie rozbawiles;) Po raz pierwszy na tym forum
                        ubawil mnie ktos z kim sie nie zgadzam:))
                        Pozdrawiam
                      • moon5 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 18:46
                        gentile1 napisał:

> klepiesz na okrągło te same wytryszki z wdziekiem i odkrywczoscią muezina.
                        > Niewiele co prawda róznisz sie w tym od celu swoich ataków, mam na myśli ojca
                        > założyciela wątku et consortes ale to cie nie rozgrzesza.:)

Nie każdy ma, "gentile", taką elokwencję, jak Ty, co nie znaczy, że brakuje mu
                        inteligencji czy samodzielności myślenia.
                • moon5 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 17:22

> Tak, to taki nasz zydowski spisek...
                  >
                  > Wy nawet ironii nie potraficie dostrzec. Nie jestem Zydowka, osobiscie znam
                  > moze jednego zyda (ateiste do tego) a "prawdziwych Zydow" widuje tylko na
                  > festiwalach kultury zydowskiej...
                  > homofobii itp. i mierza mnie takie watki, i tez mam ochote zwymiotowac

Nie jesteś Żydówką, jak piszesz. Ja natomiast jestem Polką, ale jestem również i
                  Żydówką, i nie dlatego, że tak sobie wybrałam, ale "taki mój los".
                  Nie widzę jednak powodu, dla którego miałabym nie mówić o bardzo zgubnych
                  skutkach kultury talmudycznej, której ulegały i nadal ulegają pewne środowiska
                  żydowskie. Poza tym dostrzegam, jakimi idiotyzmami, czy patologiami, są zarówno
                  antysemityzm, jak i filosemityzm.
                  • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 17:34
                    Kultura talmudyczna - ja bym to nazwał patologiami "wyjatkowej" cywilizacji tak
                    kształtuje swych wychowanków (niezaleznie od pochodzenia) , ze nie tylko
                    antysemityzm ale równiez "antysemityzm" uważaja za godzien najwiekszych
                    wysiłków celem zdławienia . Natomiast najbardziej żenujący i absurdalny
                    filosemityzm wydaje im sie "entelektualnym" rajem ... .
        • takiwaszlos Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 26.06.07, 22:05
          I to się nigdy nie skończy. Taki wasz los frajerzy.
          • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 29.06.07, 15:59
            wasz los takze jest - z pewnymi przerwami - kiedy to znowu "zarabiacie" -
            - jest jakby nie do pozadzroszczenia ... .
          • elan13 czy stać Cię na refleksję <takiwaszlos>? 02.07.07, 23:56
            takiwaszlos napisał:

> I to się nigdy nie skończy. Taki wasz los frajerzy.

Dziwię się <takiwaszlos>, Ty nic nie rozumiesz. Wielu Twoich rodaków
            przeczuwając rychłą zagładę swojego państwa (trudno się spodziewać, że Arabowie
            będą po bombardowaniach dzielnic mieszkalnych, szkół, szpitali, po stosowaniu
            odpowiedzialnosci zbiorowej przez Wasze wojska, nadstawiać drugi policzek)
            gorączkowo wystepuje o przyznanie obywatelstwa polskiego, żeby tu przyjechać i
            uniknąc unicestwienia. Ale nic z tego. Za sprawą prezentowanej przez Ciebie
            mentalności, często spotykanej u Twoich rodaków nie będzie tu dla Was miejsca.
            I nie fantazjuj, doskonale wiesz, że czasy Kwaśniewskich, Borowskich, Geremków,
            Safjanów, Michników, Urbanów, Passentów, Śpiewaków bezpowrotnie minęły.

Pytanie, kto Was przygarnie? Polska nie popełni błędu księcia Konrada
            Mazowieckiego, Europa Zachodnia - sam wiesz jak Was traktują - prędzej możecie
            się spodziewać procesów o ludobójstwo na Palestyńczykach w międzynarodowym
            trybunale w Hadze, tak jak Serbowie. Rosja - też nie sądzę, Putin po
            doświadczeniach z Chodorkowskim, Bieriezowskim powie nielzia! Może Kazachstan?
            Chociaż po reklamie, jaką zrobił temu krajowi Wasz rodak grający Borata,
            możecie liczyć raczej na tereny po starym poligonie nuklearnym.

Zdobądź się na refleksję <takiwaszlos> - co w Was takiego jest, że pomimo
            licznych talentów, zdolności, umiejętności, nie budzicie w tak wielu nacjach
            przesadnej sympatii, a jednostki patologiczne i wynaturzone (jak np. Hitler)
            doprowadzacie do zbrodniczej pasji. Czy nie zbyt często powtarzacie innym
            nacjom - "płaćcie - taki wasz los frajerzy" i stąd faktycznie taki Wasz
            tragiczny od stuleci los?
            • moon5 Re: czy stać Cię na refleksję <takiwaszlos 03.07.07, 00:15
              elan13 napisał:
              Czy nie zbyt często powtarzacie innym
              > nacjom - "płaćcie - taki wasz los frajerzy" i stąd faktycznie taki Wasz
              > tragiczny od stuleci los?

Tu chyba trafiłeś w sedno rzeczy.
              • remekk Re: czy stać Cię na refleksję <takiwaszlos 03.07.07, 02:32
                Wątpie aby ich było stac na głębszą refleksje . Cywilizcja negująca prawdę
                ma to do siebie . Gdyby nawet 1000 razy im tłumaczyc oni i tak obudzą się
                dopiero z rączką w nocniczku .
                "Kiedyz wreszcie skończą sie prześladowania Zydów?" - zapytają z
                wielkim "dramtyzmem ... .
            • takiwaszlos Re: czy stać Cię na refleksję <takiwaszlos 03.07.07, 00:16
              elan13, napisałeś stek bzdur. Arabowie, zagłada państwa, "wasze wojska",
              obywatelstwo, Kwaśniewski itd co to ma wspólnego ze mną? Wygląda na to,
              że nic nie kapujesz i że z racjii tego należysz do grupy wypłacających.
              Taki wasz los.
              • remekk Re: czy stać Cię na refleksję <takiwaszlos 03.07.07, 06:35
                Grupa tych co liczą na wypłatę w ramach ohydnego geszeftu jest tak owłądnieta
                chęcia zysku za wszelka cenę iz raczej nie nalezy liczyc na głębsza refleksje z
                ich strony ... .
            • takiwaszlos Będziecie płacić, taki wasz los. 03.07.07, 21:03
              Kilku bezmiernych frajerów otrzymało zgodną z prawdą informację:
              Będziecie płacić, taki wasz los. Chodziło tu tylko o podatek dochodowy.
              Reakcja frajerów: Żydzi, Żydzi, Żydzi.
              Macie chore skojarzenia frajerzy. Taki wasz los.
              • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 07:28
                Czy zby geszefciarz z ohydnego "przedsiębiorstwa" wycofywał się rakiem ?
                • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 13:59
                  Frajerzy, będziecie płacić. Będziecie się pienić, skamlać, kląć, ale
                  to wam nic nie pomoże: Wasze pieniądze trafią na właściwe konto,
                  konto ohydnego "przedsiębiorstwa". Taki wasz los.
                  • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 14:25
                    To "przedsiębiorstwo" będzie musiało rozliczyc się z każdego grosza
                    ukradzionego w hydny sposób ... .
                    • genusf Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 19:39
                      Nie będzie żadnego rozliczania. Nie będzie kradzieży. Będzie tylko egzekwowanie.
                      Frajerzy będą płacić, płacić, płacić, ... . Taki wasz los
                      • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 19:47
                        genusf napisała:
                        > Nie będzie żadnego rozliczania. Nie będzie kradzieży. Będzie tylko egzekwowanie.
                        > Frajerzy będą płacić, płacić, płacić, ... . Taki wasz los

genusf, będzie dokładnie tak jak piszesz. Pozdrowienia.
                        Takiwaszlos.
                      • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 21:47
                        Prędzej czy póxniej ktos od was wyegzekwuje zapłate za wasze przegiecia - wtedy
                        mało , ze będziecie płacic to jeszcze nie będzieci mieli gdzie uciekać -
                        - tym razem nie pzryjmiemy was choćbyście skamlali tak jak dawniej ... .
                        • geytrych Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 22:29
                          > Prędzej czy póxniej ktos od was wyegzekwuje zapłate za wasze przegiecia - wtedy
                          > mało , ze będziecie płacic to jeszcze nie będzieci mieli gdzie uciekać -
                          > - tym razem nie pzryjmiemy was choćbyście skamlali tak jak dawniej ... .

Frajerzy nie kapują kto będzie uciekał i kto kogo będzie
                          lub nie będzie przyjmował. Na tym polega ich frajerstwo.
                          Rolą frajerów jest płacenie. Taki wasz los.
                          • genusf Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 22:35
                            witaj w klubie geytrych:)
                            • loza_szydercza Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 05.07.07, 22:38
                              • remekk Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 05.07.07, 23:12
                                Ten jego bełkot świadczy o tym iż siada za klawiatura albo naćpany albo schlany
                                - nic dziwnego ,ze zapomina się się przelogowac .A to , ze tworza po kilka
                                postaci - to wiadomo juz od dawna ... .
                                • takiwaszlos Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 05.07.07, 23:56
                                  > Ten jego bełkot świadczy o tym iż siada za klawiatura albo naćpany albo schlany

albo z dużą kasą z wypłat frajerów. Taki wasz los.
                                  • remekk Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 19:37
                                    takiwaszlos napisał:

> > Ten jego bełkot świadczy o tym iż siada za klawiatura albo naćpany albo s
                                    > chlany
                                    >
                                    > albo z dużą kasą z wypłat frajerów. Taki wasz los.
                                    Czyzbys załapał sie na pierwszy etap złodziejstwa - mienie gmin ?
                                    I jeszcze ci mało ?
                                    Nie znacie umiaru - uczą was co jakis czas a wy - nic ... .
                                    • takiwaszlos Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 20:23
                                      remekk napisał:
                                      > Czyzbys załapał sie na pierwszy etap złodziejstwa - mienie gmin ?
                                      > I jeszcze ci mało ?
                                      > Nie znacie umiaru - uczą was co jakis czas a wy - nic ... .

Po co kraść skoro frajerzy sami w zębach przyniosą i jeszcze w rękę pocałują (hallo interr!).
                                      Taki wasz los.
                                      • remekk Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 22:11
                                        "pocałują" was tak ,zę az wam w pięty pójdzie .
                                        Taki wasz los . Ale zwykle sami sobie "grabicie" .
                                        Nic was historia nie nauczyła ... .
                                        • takiwaszlos Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 23:19
                                          remekk napisał:
                                          > "pocałują" was tak ,zę az wam w pięty pójdzie .
                                          > Taki wasz los . Ale zwykle sami sobie "grabicie" .
                                          > Nic was historia nie nauczyła ... .

Sympatyczny jesteś w swej bezradności. Tym razem twoje groźby
                                          są mało wyrafinowane. Stać cię na więcej. Również jeśli chodzi o
                                          płacenie. Oj frajerzy, "nic was historia nie nauczyła". Taki wasz los.
                                      • interr Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 22:22
                                        takiwaszlos napisał:

> remekk napisał:
                                        > > Czyzbys załapał sie na pierwszy etap złodziejstwa - mienie gmin ?
                                        > > I jeszcze ci mało ?
                                        > > Nie znacie umiaru - uczą was co jakis czas a wy - nic ... .
                                        >
                                        > Po co kraść skoro frajerzy sami w zębach przyniosą i jeszcze w rękę pocałują (h
                                        > allo interr!).
                                        > Taki wasz los.

Dam Ci te pieniadze, nawet wiecej jak chcesz, a ile chcesz, ale powiedz mi za co
                                        i na co chcesz te moje pieniadze? I obiecasz mi, ze nie wyplujesz juz zadnej
                                        tabletki?
                                        • takiwaszlos Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 23:13
                                          interr napisał:
                                          > Dam Ci te pieniadze, nawet wiecej jak chcesz, a ile chcesz, ale powiedz mi za c
                                          > o i na co chcesz te moje pieniadze? I obiecasz mi, ze nie wyplujesz juz zadnej
                                          > tabletki?

Miły jesteś i niekiedy dowcipny, ale tym razem - wybacz - niekonsekwentny.
                                          Innym radzisz potakiwanie a sam wdajesz się w pertraktacje handlowe. Twoje
                                          pierwsze pytanie traktuję jako naturalną ciekawość. Odpowiedź: to moja sprawa.
                                          Drugie pytanie nie jest pytaniem ale normalnym objawem bezsilności płatnika.
                                          Zapewniam cię, że wypłaty są bezwarunkowe i że to nie ty decydujesz o ich
                                          wyskości.

Frajerzy będą płacić wiecznie. Taki wasz los.

• interr Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 23:34
                                            takiwaszlos napisał:

> interr napisał:
                                            > > Dam Ci te pieniadze, nawet wiecej jak chcesz, a ile chcesz, ale powiedz m
                                            > i za c
                                            > > o i na co chcesz te moje pieniadze? I obiecasz mi, ze nie wyplujesz juz z
                                            > adnej
                                            > > tabletki?
                                            >
                                            > Miły jesteś i niekiedy dowcipny, ale tym razem - wybacz - niekonsekwentny.
                                            > Innym radzisz potakiwanie a sam wdajesz się w pertraktacje handlowe. Twoje
                                            > pierwsze pytanie traktuję jako naturalną ciekawość. Odpowiedź: to moja sprawa.
                                            > Drugie pytanie nie jest pytaniem ale normalnym objawem bezsilności płatnika.
                                            > Zapewniam cię, że wypłaty są bezwarunkowe i że to nie ty decydujesz o ich
                                            > wyskości.
                                            >
                                            > Frajerzy będą płacić wiecznie. Taki wasz los.
                                            >
                                            O tak, my "frajerzy" bedziemy Tobie placic wiecznie i nie mamy nigdy racji. Ty i
                                            tylko Ty masz racje, zawsze masz racje, ale nie odpowiedziales mi na
                                            najwazniejsze pytanie-zadanie: I obiecasz mi, ze nie wyplujesz juz zadnej tabletki?
                                            • moon5 Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 23:39
                                              Taki wasz los, że musicie dyskutować z trollem :)
                                              • interr Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 08.07.07, 23:54
                                                moon5 napisała:

> Taki wasz los, że musicie dyskutować z trollem :)
                                                Ja jako "psychiatra muszem dyskutowac" z chorym...:)
                                                Pozdrawiam Cie Moon5 serdecznie. :)
                                                • moon5 Re: Cos czesto zapominasz sie przelogowac :-))) 09.07.07, 00:11
                                                  Pozdrawiam.
                        • interr Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 23:31
                          remekk napisał:

> Prędzej czy póxniej ktos od was wyegzekwuje zapłate za wasze przegiecia - wtedy
                          >
                          > mało , ze będziecie płacic to jeszcze nie będzieci mieli gdzie uciekać -
                          > - tym razem nie pzryjmiemy was choćbyście skamlali tak jak dawniej ... .

Och Remekk, jeszcze zaplaczesz nad ICH losem...
                          Tylko niektorzy, tylko niektorzy sprawiedliwi Zydzi znajda ratunem u
                          niezlomnych, nie przekupnych, odwaznych i prawdomownych ludzi nazywanych przez
                          nich dzisiaj antysemitami, zas cala reszta "pazernych kozlow" znajdzie sie w
                          paszczy wychodowanych przez nich filosemitow i... bedzie placz i zgrzytanie
                          zebow. Oni naprawde nie wiedza co czynia sami sobie.
                          • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 05.07.07, 23:40
                            Widzicie frajerzy ilu nas jest? Kapujecie, że będziecie nam
                            wszystkim wypłacać. Taki wasz los.
                            • interr Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 00:20
                              takiwaszlos napisał:

> Widzicie frajerzy ilu nas jest? Kapujecie, że będziecie nam
                              > wszystkim wypłacać. Taki wasz los.

W dawnych czasach uratowl Waszych pszodkow "wor pokutny", teraz uratuja
                              niektorych sprawiedliwych Zydow, by w koncu nawrocili sie na chrzescijanstwo jak
                              mowi Pismo Swiete, odwazni i prawdomowni antysemici, ktorych tak nienawidzicie.
                              Juz dzisiaj calujcie im rece...
                              • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 00:40
                                interr napisał:
                                > W dawnych czasach uratowl Waszych pszodkow "wor pokutny", teraz uratuja
                                > niektorych sprawiedliwych Zydow, by w koncu nawrocili sie na chrzescijanstwo jak
                                > mowi Pismo Swiete, odwazni i prawdomowni antysemici, ktorych tak nienawidzicie.
                                > Juz dzisiaj calujcie im rece...

Tak jak paru innych frajerów na tym forum masz bardzo specyficzne skojarzenia.
                                Być może odziedziczyłeś je po swoich "pszodkach". Skąd ci przyszli do głowy Żydzi,
                                chrześcijanie, antysemityzm? Co to ma do rzeczy, że jak wielu innych frajerów płacisz
                                i będziesz płacił (podatek dochodowy), a ja za wasze pieniądze mam dolce vita?
                                Bezgraniczni frajerzy, taki wasz los.
                                • interr Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 01:10
                                  takiwaszlos napisał:

> interr napisał:
                                  > > W dawnych czasach uratowl Waszych pszodkow "wor pokutny", teraz uratuja
                                  > > niektorych sprawiedliwych Zydow, by w koncu nawrocili sie na chrzescijans
                                  > two jak
                                  > > mowi Pismo Swiete, odwazni i prawdomowni antysemici, ktorych tak nienawid
                                  > zicie.
                                  > > Juz dzisiaj calujcie im rece...
                                  >
                                  > Tak jak paru innych frajerów na tym forum masz bardzo specyficzne skojarzenia.
                                  > Być może odziedziczyłeś je po swoich "pszodkach". Skąd ci przyszli do głowy Żyd
                                  > zi,
                                  > chrześcijanie, antysemityzm? Co to ma do rzeczy, że jak wielu innych frajerów p
                                  > łacisz
                                  > i będziesz płacił (podatek dochodowy), a ja za wasze pieniądze mam dolce vita?
                                  > Bezgraniczni frajerzy, taki wasz los.

Bardzo wielki zal jest mi Ciebie, bo jako zly i pazerny Zyd nie zdajesz sobie
                                  sprawy ile zla czynisz sobie i innym Zydom tylko pleciesz i pleciesz w kolko to
                                  samo, ale ja z dobrego serca i litosci podpowiadam Ci, blagaj ze lzami w oczach
                                  i pros o wybaczenie antysemitow jeszcze dzisiaj za wszystkie Wasze oszustwa,
                                  klamstwa, grabierze, chciwosc i morderstwa i wszelkie wstretne paskuctwa
                                  przylepione do waszych sumien... i caluj antysemitow w rece.
                                  • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 01:37
                                    interr napisał:
                                    > Bardzo wielki zal jest mi Ciebie, bo jako zly i pazerny Zyd nie zdajesz sobie
                                    > sprawy ile zla czynisz sobie i innym Zydom tylko pleciesz i pleciesz w kolko to
                                    > samo, ale ja z dobrego serca i litosci podpowiadam Ci, blagaj ze lzami w oczach
                                    > i pros o wybaczenie antysemitow jeszcze dzisiaj za wszystkie Wasze oszustwa,
                                    > klamstwa, grabierze, chciwosc i morderstwa i wszelkie wstretne paskuctwa
                                    > przylepione do waszych sumien... i caluj antysemitow w rece.

interr, takiego ubawu nie miałem już od dawna. Ty jesteś jeszcze lepszy niż
                                    komik remekk, skamlący i płaczący nad losem "zubożałej Polski". Masz talent
                                    chłopie! Zabawną nowością były "wstretne paskuctwa" i całowanie w ręce.
                                    Cieszy mnie twoje istnienie i cieszą mnie twoje wpłaty.

Dla wyjaśnienia: Nie jestem Żydem.

takiwaszlos
                                    • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 08:09
                                      > Dla wyjaśnienia: Nie jestem Żydem.
                                      >
                                      > takiwaszlos
                                      O doatrło do ciebie , ze nie bardzo przysłużyłeś się swoim ... .
                                      • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 11:15
                                        remekk napisał:
                                        > O doatrło do ciebie , ze nie bardzo przysłużyłeś się swoim ... .

Mam kasę do której ty wpłacasz. Skamlesz, plujesz, pienisz się
                                        i wpłacasz. Gwiżdżę sobie na to do jakich "swoich" mnie przypinasz,
                                        bo będziesz dalej płacił. Czy i jak się tym przysłużysz swoim, to
                                        twoja sprawa. Taki jest los frajerów.

takiwaszlos
                                        • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 16:41
                                          Chyba jednak nie gwiżdżesz skoro wypierasz się -ale za późno sfrajerzyłes się
                                          wczesniej pokazując wasze prawdziwe oblicze ... .
                                          • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 17:18
                                            Owszem, gwiżdżę. Ale nie gwiżdże na twój szmal. Wypłacaj.
                                            Wypłać frajerzy. Taki wasz los.

• remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 17:21
                                              bardzo zaprzata twoja wyobraźnie cymes geszeft .
                                              to w sumie typowe dla takich jak ty - oslepienie chęcia zysku za wszelka cene
                                              poowduje to iz zapominacie o tym iz za przegiecia trzeba płacic - prędzej czy
                                              później - im później i im wieksze przegiecia tym dotkliwsza "wypłata" ... .
                                              • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 18:06
                                                Widzę, że znasz język swoich przodków i że nie jest to język polski.
                                                Nie trzeba się wstydzić swego pochodzenia. To nic że jesteś etnicznie
                                                innym Prawdziwym Polakiem. Siedź sobie przy szabasowych świecach
                                                i czytaj Talmud. Mnie to wisi. Byleś wypłacał tak jak wszyscy frajerzy.
                                                Lubie wasze pieniądze. Te twoje przepowiednie o czekającej karze są
                                                śmieszne ale również zabawne. Grozisz i płacisz. I jesteś bezradny,
                                                bo sytuacja was przerasta. Taki wasz los.

Napisz jeszcze raz o zbiedniałej Polsce i tych mld, których dużą część
                                                wypłacasz sam. To był dobry numer.

• moon5 Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 18:21
                                                Dlaczego Ty, Remekk, rozmawiasz z trollami?
                                                • interr Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 23:43
                                                  moon5 napisała:

> Dlaczego Ty, Remekk, rozmawiasz z trollami?

Wczoraj on byl trollem, dzisiaj jest Napoleonem.:))
                                                • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 08.07.07, 14:22
                                                  moon5 napisała:

> Dlaczego Ty, Remekk, rozmawiasz z trollami?
                                                  naukowa pasja - ciekaw jestem z jakiego powodu zastosował taka "argumentcje"
                                                  Czy moze chce "rozmyć " wątek , a może po prostu zdenerwowac POlaków ,
                                                  a moze wietrzy swoje geszefciarskie skłonnosci czy czuja się juz tak pewnie iż
                                                  sądzą , ze nadeszła pora na odreagowanie tego iz do tej pory czesto musieli
                                                  udawać "przyjaciół" , "zatroskanych" etc ... .
                                                  • interr Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 08.07.07, 21:25
                                                    remekk napisał:

> moon5 napisała:
                                                    >
                                                    > > Dlaczego Ty, Remekk, rozmawiasz z trollami?
                                                    > naukowa pasja - ciekaw jestem z jakiego powodu zastosował taka "argumentcje"
                                                    > Czy moze chce "rozmyć " wątek , a może po prostu zdenerwowac POlaków ,
                                                    > a moze wietrzy swoje geszefciarskie skłonnosci czy czuja się juz tak pewnie iż
                                                    > sądzą , ze nadeszła pora na odreagowanie tego iz do tej pory czesto musieli
                                                    > udawać "przyjaciół" , "zatroskanych" etc ... .

Widzisz Remkku, gdybys byl psychiatra to pochylil bys sie nad nim i tylko mu
                                                    przytakiwal...dla jego zdrowia, a tak pastwisz sie nad chorym czlowiekiem, nie
                                                    wsztyd Ci jest? :))
                                                  • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 08.07.07, 22:37
                                                    Psychiatrą ?
                                                    Czy słyszałeś moze o nauce porównawczej o cywilizacjach ?
                                                    Pastwią to się hieny z ohydnego pzredsiębiorstwa (ale do czasu) i to im powinno
                                                    byc wstyd ... .
                                                  • interr Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 08.07.07, 23:20
                                                    remekk napisał:

> Psychiatrą ?
                                                    > Czy słyszałeś moze o nauce porównawczej o cywilizacjach ?

W takim razie nic mi do tego tylko zycze powodzenia w prowadzeniu doswiadczenia.
                                                    Ale szkoda mi "szczura" doswiadczalnego...:))

> Pastwią to się hieny z ohydnego pzredsiębiorstwa (ale do czasu) i to im powinno
                                                    >
                                                    > byc wstyd ... .

Wstyd gdy popelnia sie cos niegodziwego wystepuje u ludzi, ktorzy maja czyste i
                                                    dobre sumienie, wiec nie wymagaj od geszefciarzy rzeczy, ktore wydaja im sie, ze
                                                    ich nie dotycza, tylko po prostu odgrodz sie od nich "murem"... ale Ty lepiej
                                                    wiesz co robisz. :)
                                                  • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 09.07.07, 07:00
                                                    > .
                                                    > Ale szkoda mi "szczura" doswiadczalnego...:))
                                                    Ale przeciez owe jak to nazwałes - "szczury" - najwyraźniej mają przyjemnośc z
                                                    taplania się wbłocie ,kórego narobią (dlatego kojarza mi osobiście się z innym
                                                    zwierzątkiem)
                                                    > ich nie dotycza, tylko po prostu odgrodz sie od nich "murem"... ale Ty lepiej
                                                    > wiesz co robisz. :)
                                                    Gdyby ich plugawe zamiary nie dotyczyły Polski i Polaków to juz dawno bym ich
                                                    zignorował . rozpoznanie , którego od jakiegos czasu dokonuje nie wynika tylko
                                                    i wyłacznie z pasji badawczej ale równiez posłuzyc ma precyzyjnemu
                                                    zdiagnozowaniu zagrożenia oraz równie precyzyjnej ocenie przeciwnika ... .
                          • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 06:01
                            Kiedy ich ostatnio morodowali to na ratunek mogli liczyc u
                            polskich "antysemitów" - swoi poganiali ich na smierć z gorliwościa zadziwającą
                            nawet Niemców .
                            Tym razem nad Wsiła po raz kolejny nie znajda ratunku ... .
                            • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 11:19
                              remekk napisał:
                              > Kiedy ich ostatnio morodowali to na ratunek mogli liczyc u
                              > polskich "antysemitów" - swoi poganiali ich na smierć z gorliwościa zadziwającą
                              > nawet Niemców .
                              > Tym razem nad Wsiła po raz kolejny nie znajda ratunku ... .

Czy ty chcesz powiedzieć, że nie udzielisz pomocy potrzebującemu?
                              To jakieś takie nie polskie. Czy ty jesteś Prawdziwym Polakiem?
                              • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 16:58
                                Nie tylko ja nie chce w sowim domu goscia , który świni , robi wszystko aby
                                ten dom zniszczyć po czym opluwa gospodarzy gdzie sie tylko da a dom chce po
                                prostu pzrezjąć ... .
                                • takiwaszlos Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 06.07.07, 17:20
                                  Czyli jesteś Prawdziwym Polakiem.
                                  • remekk Re: Będziecie płacić, taki wasz los. 08.07.07, 16:19
                                    Tak jak ty - antypolakiem . Tylko ja z duma o tym mówie a tazy jak ty
                                    tchórzliwie ukrywają ... .
      • jeanie_mccake Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 16:22
        takiwaszlos napisał:

> Płacić frajerzy, płacić! Taki wasz los.

Polacy i tak sporo zarabiaja na Zydach.
        Polowa turystow w Krakowie przyjezdza po tanie piwo, polowa po historie i
        kulture zydowska. Bo zamek mozna zobaczyc wszedzie.
        • remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 17:11
          Czy wpływy z kłopotliwej "turystyki" (zachowanie "turystów" zblizone do bydła)
          są w/g Ciebie wyzsze niz to co fundujemy oszczercom ?
          Zbiedniała Polska sponsoruje Zydom muzeum - 100 mln PLN plus teren wart o
          wiele więcej do tego liczne pomniki (jak ten w Bełzcu- 10 mln PLN) , liczne
          imprezki , pisma , organizacje , teatr , instytut etc .
          Potem tak jak nawet na forach gazwyb - złodzieje i zebracy oraz trudniący się
          wymuszeniami naśmiewają się z polskiego kryzysu a jednocześnie dalej żebrzą
          oraz wymuszają w Polsce .
          "Przy okajzi" gmina zydowska licząca kilka tys ludzi przejmuje mienie warte -
          w/g róznych szacunków od kilku do 10 MLD $ .
          To im nie wystarcza chca jeszcze 65 MLD $
    • remekk przed chwilą w kurierze lau pokazał "wdzięczność" 26.06.07, 21:56
      "...lepiej późno niż wcale..."
      Oni są niereformowalni - na szczęscie coraz to więcej POlaków to widzi ... .
    • mg2005 Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 09:34
      remekk napisał:

> Zbiednaiała Polska sponsoruje Zydom muzeum - 100 mln PLN plus teren wart o
      > wiele więcej do tego liczne pomniki (jak ten w Bełzcu- 10 mln PLN) , liczne
      > imprezki , pisma , organizacje , teatr , instytut etc .
      > Potem tak jak nawet na forach gazwyb - złodzieje i zebracy oraz trudniący się
      > wymuszeniami naśmiewają się z polskiego kryzysu a jednocześnie dalej żebrzą
      > oraz wymuszają w Polsce .
      > "Przy okajzi" gmina zydowska licząca kilka tys ludzi przejmuje mienie warte -
      > w/g róznych szacunków od kilku do 10 MLD $ .
      > To im nie wystarcza chca jeszcze 65 MLD $ .

Niestety, Żydzi potrafią wziąć pod but każdy polski rząd...
      I nie mają żadnych skrupułów...

• remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 12:40
        Ten brak skrupułów okazuja nie tylko w Polsce i to się na nich - jak to zwykle
        co jakiś czas cyklicznie - bywa - na nich zemści ... .
    • chiton Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 14:34
      Napisz jeszcze w tej laurce dla Żydów jak wykorzystywali Polakow,zachowywali
      się jak pasożyty na narodzie polskim/to powiedzenie Nasze kamienice ,wasze
      ulice-te nory,sutereny dla Polaków przed wojną jest prawdziwe/.Żydzi nawet ci
      uratowani w czasie wojny przez Polaków ,potem bez skrupułów wydawali Rosjanom,
      AKowców i innych polskich patriotów/np.tatuś,,wielkiego ''pisarza Kosinskiego.
      {Polacy sa beznadziejnie głupi,urządzają wystawy temu żydowskiemu kłamcy,kóry
      sam się zabił,kiedy jego kłamstwa i oszustwa wyszły na jaw i doswiadczył na
      własnej skórze ostracyzmu.Ludzie ,którzy tak wychwalacie Kosinskiego
      przeczytajcie ''Malowanego ptaka'' ta książka jest o was.Tak pięknie
      przedstawił światu Polaków.Ta rzekomo autobiograficzna książka jest stekiem
      kłamst,bzdur,wymyśleń autora,który okupację przeżył bezpiecznie na
      podkieleckiej wsi ,ukrywany przez polskich chłopów.Pięknie im się odzwięczł
      robiąc z nich zboczonych podludzi w swej książce,ale takie jest
      zapotrzeboewanie Żydów na świecie-pokazać w jak najgorszym świetle Polaków.
      po

• remekk Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 14:45
        Lewinkopf-Kosiński wywietrzył sowje chore, zboczone wizje a jego rodacy
        nagłośnili to jako "wspomnienia"
        Oszczercy musza odszczekac swe ohydne kalmunie !
        Musimy - teraz kiedy siwat ocenia ich za zbrodnie w okupowanej Palestynie
        zadbac o to aby przypomniec nasze NIEROZLICZONE krzywdy oraz zmusic ich do
        odszcekania antypolskich kłamstw !!
      • jowitaa1 dialog polsko zydowski jest bez sensu w takiej 02.07.07, 21:43

postaci jaka przybiera na terenie Kosciola katolickiego.
        Te dialogi koncza sie zawsze ustepstwami katolikow na rzecz zydow.

Juz dochodzi do tego,ze zydzi maja pretensje o Droge Krzyzowa w Kalwarii
        Zebrzydowskiej,albo niedawno zaniesli skarge do Benedykta XVI zeby nie
        przywracal w Kosciele mszy wg rytu trydenckiego,bo to zaburzy dialog miedzy
        chrzescijanami a zydami!!! Czy katolicy wtracaja sie w to co zydzi robia w
        synagogach???

Ten caly dialog jest chory.
        I niby dlaczego mamy sie porozumiewac z zydami?? W jakim celu.??
        Oni maja swoje synagogi a my swoje swiatynie.

Zydzi zawsze zwalczali chrzescijanstwo i sa wrogami naszej cywilizacji
        Ich kodeks postepowania to TAlmud dopuszczajcy wyzyskiwanie i oszukiwanie
        gojow. To jest ich cywilizacja calkowiecie inne od lacinskiej

• remekk xprof Chrostowski do takiego wniosku doszedł po .. 02.07.07, 21:52
          ...kilku latach przewodzenia komisji do spraw takowego "dialogu" - uzupełnijac
          iz były to lata stracone ... .
        • ddyzma5 Re: dialog polsko zydowski jest bez sensu w takie 02.07.07, 22:15
          Niestety żydzi nie znają innego dialogu, jak ciągłe ustępstwa wobec nich.
          Nie ma co się łudzić, oni nie są reformowani.

• takiwaszlos Re: dialog polsko zydowski jest bez sensu w takie 02.07.07, 22:38
            ddyzma5 napisał:
            > Niestety żydzi nie znają innego dialogu, jak ciągłe ustępstwa wobec nich.
            > Nie ma co się łudzić, oni nie są reformowani.

Tu nie ma o czym gadać ddyzma5. Tu trzeba płacić. Taki wasz los.
            • ddyzma5 Re: dialog polsko zydowski jest bez sensu w takie 02.07.07, 23:18
              takiwaszlos napisał:

>
              > Tu nie ma o czym gadać ddyzma5. Tu trzeba płacić. Taki wasz los.
              >
              A za co płacić ?
              Co żydzi mają do zaoferowania ?

• takiwaszlos Re: dialog polsko zydowski jest bez sensu w takie 02.07.07, 23:37
                To nie wymiana handlowa. To jednostronna, bezwarunkowa i
                wieczna wypłata. Taki wasz los.
                • ddyzma5 Re: dialog polsko zydowski jest bez sensu w takie 03.07.07, 07:00
                  takiwaszlos napisał:

> To nie wymiana handlowa. To jednostronna, bezwarunkowa i
                  > wieczna wypłata. Taki wasz los.
                  >
                  Nie wymiana handlowa powiadasz?
                  To w takim razie co?
                  Jałmużna, kara a może jeszcze coś innego ?
                  Jakaś forma pasożytnictwa, coś w rodzaju nowotworu na organizmie społeczeństwa.
                  Nowotworu który buduje sobie własny system krwionośny, nerwowy . Rozwija się do
                  tego stopnia, iż paraliżuje ciało na którym wyrosło.
                  W każdym razie żydostwo próbuje część winy za II WS zwalić na Polaków, a więc
                  na ofiary II WS. Czy to jest porządku ?
                  A może to jest strategia brudnego geszeftu żydostwa ?
                  • remekk Re: dialog polsko zydowski jest bez sensu w takie 03.07.07, 08:06
                    Tak pasożydowali od czasu kiedysmy ich nieopatrznie przyjęli . Narody
                    cywilizowane uczą siew spółzycia z innymi narodami . Oni wręcz przeciwnie .
                    Ich apetyty pasożydnicze zamiast co nieco stonowac sie - wręcz przeciwnie -
                    - opanowuje ich istna wścieklica . Do tego jeszcze ta ohydna metodologia -
                    - perfidia budząca niesmak ... .
    • chiton Re: Muzeum Zydowskie otwarte przez Laua ... . 02.07.07, 15:53
      Wietrzył,nie wietrzył,sam słyszałem,jak podczas wizyty w Polsce na początku lat
      90 siątych mówił ,że książka powstała na faktach autobiograficznych.Był wtedy
      przyjmowany jak król wracający z wygnania.Tłumy ludzi,ale 99,9 %nie czytało
      tych jego bredni,bo zlinczowaliby tego drania.A co nam Polaczkom
      naobiecywał,jak spacerował po krakowskim Kazimierzu ?Smieć i kłamca,zapędził
      się sam w zaułek bez wyjscia,w USA był całkowicie skompromiowany.Tylko to co
      wypocił/jeszcze przy pomocy amerykanskich 2 dziennikarzy-czego też się
      wypierał,twierdził,że sam napisał to swoje ''dzieło''/,niestety to złe
      kłamliwe ''świadectwo'' o Polakach zostało w świadomosci czytelników na
      świecie.Głupota Polaków nie ma granic-własnie w Łodzi jest wystawa jego
      fotografii,wychwalają oszusta pod niebiosa .Dlaczego nikt nie powie prawdy o
      Kosinskim,pewnie znowu boimy się być posądzonym o antysemityzm.Nie ma
      większych Polakożerców niż Żydzi.
      • wet3 Ani muzeum zydowskie ani muzeum holokaustu 02.07.07, 15:57
        nie powinno byc otwarte u nas tak dlugo dopoki Zydzi stanowczo nie przestana
        wysuwac swoich bazzasadnych roszczen finansowych wzgledem naszego kraju!!!
        • remekk Re: Ani muzeum zydowskie ani muzeum holokaustu 02.07.07, 20:12
          wet3 napisał:

> nie powinno byc otwarte u nas tak dlugo dopoki Zydzi stanowczo nie przestana
          > wysuwac swoich bazzasadnych roszczen finansowych wzgledem naszego kraju!!!
          I nie odszczekaja antypolskich kalumni !!!!!!!
          • jowitaa1 dlaczego rzad polski ma finansowac muzeum zydowski 02.07.07, 22:03

w tej chwili rzad polski daje tylko w gotowce ok 80 milionow ;
            a wartosc gruntu w centrum Warszawy???
            Zydzi daja 20 milionow ;podobno.

To muzeum bedzie jeszcze jednym punktrm szerzenia nienawisci do Polakow i
            oskarzania nasz narod o antysemityzm
            Jesli chca miec swoje muzemum to niech sfinansuja je sobei w calosci.
            Maja juz tyle swoich pomnikow miejsc pamieci i zagarneli caly Oswiecim tak jakby
            tam nie umieraly inne narodowosci.

Obliczono,ze zbrodnie ludobojstwa XX wieku to ok 200 milionow ludzi,wsrod tej
            liczby zydzi stanowia ok.trzy procent (3%)' Cala reszta obejmuje inne narody
            ,ktorych liczba ofiar siega 20 milionow.
            Stalin zamordowal wiecej ludzi niz Hitler co pokazuje czym w istocie jest komunizm.

Niech zydzi wybuduja sobie sami muzeum i zaplaca za grunt pod to przedsiewziecie.
            • remekk ich "logika"-w Palestynie zaczynali od osadnictwa 02.07.07, 22:29
              ...jesli będziemy wobec nich w dlaszym ciagu tak szlachetni iz często graniczy
              to z dziecinna naiwnoscią to w Polsce za lat np100 będzie podobnie jak w
              okupowanej Palestynie -ich żądania roszczeniowe to ow iele solidniejsza
              podstawa od osadnictwa w Palestynie ... .
              • takiwaszlos Re: ich "logika"-w Palestynie zaczynali od osadni 02.07.07, 22:36
                remekk napisał:
                > ...jesli będziemy wobec nich w dlaszym ciagu tak szlachetni iz często graniczy
                > to z dziecinna naiwnoscią to w Polsce za lat np100 będzie podobnie jak w
                > okupowanej Palestynie -ich żądania roszczeniowe to ow iele solidniejsza
                > podstawa od osadnictwa w Palestynie ... .

remekk, gratuluję! Widzę, że zaczynasz rozumieć o co tu chodzi. Masz tylko
                o jedno zero za dużo w twoim oszacowaniu. 10 lat remekk, 10 lat. Taki wasz
                los remekk.
                • remekk Re: ich "logika"-w Palestynie zaczynali od osadni 02.07.07, 22:40
                  Ja nie tylko rozumiem o co chodzi - po co ta "troska" . Ja równeiz (w
                  przeciwieństwie do przeginaczy) zauwżyłem do czego to prowadzi .
                  Moze nie za 10 - ale prędzej czy później znowu będa skamlalai nad Wisłą bay ich
                  przyjąć - ale tym razem zobaczą tylko gest Kozakiewicza ... .
                  • takiwaszlos Re: ich "logika"-w Palestynie zaczynali od osadni 02.07.07, 22:56
                    Skamlać? Skamlać będą wypłacający frajerzy.
                    Prosić o przyjęcie? Oni już wracają, o nic nie proszą
                    a frajerzy im za to płacą i jeszcze budują za własne
                    pieniądze na tym drogim terenie. Gesty to frajerzy
                    mogą sobie robić w domu przed lustrem. Tak długo
                    jak je posiadają. Taki wasz los.
                    • remekk Re: ich "logika"-w Palestynie zaczynali od osadni 03.07.07, 08:24
                      Skamlecie wtedy jak was rozlicza za wasze przegięcia .
                      Jak na razie jesteście omamieni chwilowa "potegą" .
                      My juz na ziemiach polskich lepszych od was agresorów obserwowaliśmy - najpierw
                      tryumfalizm a potem ucieczka z podkulonym ogonem . Tylko wy nie bardzo macie
                      juz gdzie uciekac .
                      Moze Madagaskar ... .
            • takiwaszlos Re: dlaczego rzad polski ma finansowac muzeum zyd 02.07.07, 22:32
              jowitaa1 napisała:
              > Niech zydzi wybuduja sobie sami muzeum i zaplaca za grunt pod to przedsiewziecie.

jowitaa1, tobie się chyba wszystko pokręciło. Czy ty nie kapujesz, że to będzie taniej
              jak frajerzy zapłacą za to?
              • remekk Re: dlaczego rzad polski ma finansowac muzeum zyd 03.07.07, 08:53
                Zapłacą wam i to nie tylko za to .
                A wtedy będziecie nas zanudzac swoim skamlaniem - ale tym razem na pewno was
                nie przyjmiemy ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka