tommen Szczygło to już gada jak sowiecki komisarz ludowy 01.07.07, 19:12 ciekawe jakież to autorytety kształtowały jego obecny światopogląd ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Szczygło ma racje!!! 01.07.07, 19:33 Srajk jest hucpa zorganizowana celowo przez lewackie zwiazki zawodowe i SLD z poparciem PoOaprawncow. Te cztery baby, ktore okupowaly biuro startowaly w wyborach z listy SLD. Do tego wizyty Jolci Kwachowej oraz tlustego Kalisza dopelniaja reszte obrazka. Wszystko jest ewidentne jak na dloni. Kiedy rzadzili "swoi" z Kwachem i Millerem na czele, to lekarze i pielegniarki siedzialy cichutko jak mysz pod miotla!!! Teraz rozrabiaja jak pijane zajace mimo, ze otrzymali 30% podwyzki. To jest nic innego jak swinstwo popelnione ze wzgledow czysto politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Szczygło ma racje!!! 01.07.07, 19:58 Kiedy > rzadzili "swoi" z Kwachem i Millerem na czele, to lekarze i pielegniarki > siedzialy cichutko jak mysz pod miotla!!! Czemu kłamiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: niutt 01.07.07, 20:46 niutt napisała: > Kiedy > > rzadzili "swoi" z Kwachem i Millerem na czele, to lekarze i pielegniarki > > siedzialy cichutko jak mysz pod miotla!!! > > > Czemu kłamiesz?! A niby gdzie klamie, czerwona istotko??? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Szczygło o głodujących lekarzach: To jest hucpa 01.07.07, 19:32 I ma rację! Na pohybel nieodpowiedzialnym konowałom. u. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Szczygło o głodujących lekarzach: To jest hucpa 01.07.07, 19:50 Po raz kolejny wyrażam opinię, że Pan Szczygło z racji pełnienia funkcji w Rządzie IV RP nie jest uprawniony do wypowiadania się w sprawach społecznych narodu. Czy nie ma takiego kogoś, kto by to Panu Szczygle uświadomił ? Czy Panu Szczygle brak inteligencji i ogłady politycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kruk51 01.07.07, 19:52 kruk51 napisał: > Po raz kolejny wyrażam opinię, że Pan Szczygło z racji pełnienia funkcji w Rząd > zie > IV RP nie jest uprawniony do wypowiadania się w sprawach społecznych narodu. > Czy nie ma takiego kogoś, kto by to Panu Szczygle uświadomił ? Czy Panu Szczygl > e > brak inteligencji i ogłady politycznej ? G. prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: kruk51 01.07.07, 19:57 wet3 napisał: > kruk51 napisał: > > > Po raz kolejny wyrażam opinię, że Pan Szczygło z racji pełnienia funkcji > w > Rząd > > zie > > IV RP nie jest uprawniony do wypowiadania się w sprawach społecznych naro > du. > > Czy nie ma takiego kogoś, kto by to Panu Szczygle uświadomił ? Czy Panu > Szczygl > > e > > brak inteligencji i ogłady politycznej ? > > G. prawda!!! Czy ta wrodzona elokwencja przypadkiem pana nie upija?! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: niutt 01.07.07, 20:45 niutt napisała: > Czy ta wrodzona elokwencja przypadkiem pana nie upija?! Nie upija mnie, moge zapewnic! Nie upija mnie tez czerwona lewacka nienawisc - ta ktora upija ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet nie napastuj ludzi na forach tirowko, won stad 01.07.07, 22:23 wet3 napisał: > niutt napisała: > > > Czy ta wrodzona elokwencja przypadkiem pana nie upija?! > > Nie upija mnie, moge zapewnic! Nie upija mnie tez czerwona lewacka nienawisc - > ta ktora upija ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: amanasOnta - czerwony klon! 02.07.07, 03:20 amanasOnta napisal: wet3... przywlokles sie swinio... Po to aby zabijac takie czerwone klonowe gnidy jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta hucpa, to głąb Szczyglo i jego patroni kaczory 01.07.07, 19:53 żeby ich szlag trafił, łobuzów! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: amanasonta 01.07.07, 20:42 amanasonta napisala: > hucpa, to glab szczyglo i jego patroni kaczory Odezwal sie lewacki klon "amanasOnta"! Zachowujesz sie, idiotko skonczona, jak czerwona czarownica na szabacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 To SLD-owski piknik 01.07.07, 20:20 ...gdzie ONI byli,kiedy przy korycie siedzieli Miller czy Oleksy, a zarobki pielegniarek byly niższe o 30%? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Największą hucpą w Polsce jest 01.07.07, 20:22 obecna koalicja rządowa a minister Szczygło niech sie lepiej zajmie wycofywaniem naszych wojsk z krajów które nam nic nie zawiniły a w których prowadzimy agresję zbrojną w interesie USA na koszt polskiego podatnika a wówczas znajdą sie pieniądze dla sfery budżetowej a prezydent i premier niech obniżą koszty utrzymania swoich dworów nazywanych dla niepoznaki kancelariami, bo są one o 27% wyższe niż w o wiele od nas większej Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Nie lubię Szczygły ale w tym wypadku ma rację 01.07.07, 20:44 Nie nazwałbym jednak tego hucpą a skandalem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wikul 01.07.07, 20:49 wikul napisał: > Nie lubie Szczygly ale w tym wypadku ma racje > Nie nazwałbym jednak tego hucpą a skandalem. Wsio adzin czort jak to nazwiesz. Jedno i grugie slowo oddaje prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Ja bym na nich wyslal wojsko a co! W IVPRL albo 01.07.07, 20:45 jest sie z wladza albo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jazroslaw_nieomylny 01.07.07, 20:52 jaroslaw_nieomylny napisał: > Ja bym na nich wojsko a co! > jest sie z wladza albo nie! Im jedynie ZOMO by moglo wyperswadowac! Ale to juz nie te czasy. Wiedza, ze moga rozrabiac jak pijane zajace i jeszcze na dodatek karmione sa lososiami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3-nareszcie trafilas na swoich esbekow he?? 01.07.07, 22:18 wet3 napisał: > jaroslaw_nieomylny napisał: > Ja bym na nich wojsko a co! > > > jest sie z wladza albo nie! > > Im jedynie ZOMO by moglo wyperswadowac! Ale to juz nie te czasy. Wiedza, ze > moga rozrabiac jak pijane zajace i jeszcze na dodatek karmione sa lososiami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czerwony pies 02.07.07, 00:23 Do budy! - czerwony i lewacki germanofilu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 żeby Lekarz zarabiał 70 000 na rok to chyba nerki 02.07.07, 04:44 żeby Lekarz zarabiał 70 000 na rok to chyba nerki swoje Polacy musieliby sprzedawać na zachód nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: żeby Lekarz zarabiał 70 000 na rok to chyba n 02.07.07, 16:12 gupek222 napisała: > żeby Lekarz zarabiał 70 000 na rok to chyba nerki swoje Polacy musieliby sprzed > awać na zachód nie wiem ? Gratuluje!!! Nareszcie napisalas cos co ma gleboki sens. Zadania finansowe lekarzy w obecnych warunkach sa po prostu zabojcze dla kraju i narodu. Odpowiedz Link Zgłoś