rudotka 06.07.07, 08:04 za 3 lata Giertych to ja już nie chce o tobie pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Re: a ja za 3 lata chcę być 06.07.07, 08:26 Giercio chyba nie zdaje sobie sprawy, że za 2 lata kończy się kadencja tego rządu. W następnej LPR nawet nie uzyska 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 :) ) Romek to ma jednak poczucie humoru! :)))))))) 06.07.07, 08:58 kretyn jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
okazik Trzeba pokonac krasnoludki i gamonie 06.07.07, 09:10 a później marzyć o marszałku Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 A ja za 3 lata nie chcę pamiętać o Giertychu !!!! 06.07.07, 09:43 Ciekawe, czyje oczekiwanie się spełni ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
winku Wczesniej kot Alik zostanie marszałkiem :) 06.07.07, 11:48 A ja za 3 lata chcę mieć, samochód, mieszkanie, własny samolot. A furę? A fure też! Wiatr historii zmiecie cię Romek! Trzeba sie z tym pogodzić, że twoje 5 minut nie będzie trwało wiecznie. Już wcześniej marszałkiem zostanie słynny Alik z nadania megalomanii pana. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Stracił kontakt z rzeczywistością... 06.07.07, 12:27 Jeśli jego partia przejdzie, to w koalicji z Prawicą RP, Ruchem Patriotym, Ruchem Ludowo-Narodowym... a oni też będą chcieli swoich marszałków. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Komuchy czuja niepokoj. Cos niewygodnie im 06.07.07, 16:16 Co zrobi Kwachu, Bolek, Narcyz-Olej-niczak, Borman-Borowski, herr von Tuske i reszta menazerii? Odpowiedz Link Zgłoś
doubty Ja zawsze chciałam zostać królem... 06.07.07, 11:22 Ale w wieku lat 8 zrozumiałam, że to niemożliwe.. Ale jak Giertych mówi, to moze jednak? Cesarzowa fajny fach... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: :) ) Romek to ma jednak poczucie humoru! :))) 06.07.07, 10:49 Aby miec poczucie humoru trzeba miec minimum inteligencji. Romciowi brak obu. Typowy moron. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika panie Giertych Roman, dzieki za dzienna porcje 06.07.07, 10:50 rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Popieram Romka. 06.07.07, 11:26 Pora juz pozbyc sie tego wrzodu na dupie EU w postaci PiSowskiej Polski. Zamknac granice i odeslac KAczynskiemu jego bandy zlodziei, pijakow i niewolnikow charujacych za pol darmo. Go Romek Go ! Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 Nie bądź naiwny 06.07.07, 09:24 Już Radio Ma( w )ryja się postara o to, by mohery odpowiednio zagłosowały. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To prawda nasz "demokratyczny" elektorat jest 06.07.07, 09:36 nieobliczalny, mamy jakies skłonnosci samobójcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka buddą? 06.07.07, 08:27 Buddą już jesteś! Teraz już o tym wiesz! :-) Natomiast Mały Romanek jeszcze nie wie, że jest Największym Pajacem RP. Jest zatracony w swojej roli i nie słucha nikogo. Nawet siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
meff gratuluję poczucia humoru 06.07.07, 10:14 nic mnie dziś tak nie rozbawiło jak deklaracja giertycha, spełni się ona podobnie jak deklaracja wygrania w wyborach prezydenckich giertycha seniora :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Nie badzcie tacy pewni! 06.07.07, 10:34 Nie zapomne jak pere lat temu w TV Giertych powiedzial, ze jak LPR dojdzie do wladzy, to calkowicie zakaze aborcji. I ja sie tez wtedy smialam, myslac: "jeszcze musisz, cwoku, do tej wladzy dojsc". I chyba w zla godzine pomyslalam... Odpowiedz Link Zgłoś
xymena_kowalska Giertych chce być marszałkiem Sejmu za trzy lata 06.07.07, 08:06 Za trzy lata to Romek bedzie bezrobotnym politykiem... He he he!!! I cale szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: Giertych chce być marszałkiem Sejmu za trzy l 06.07.07, 08:41 Za trzy lata bedzie sie zabawial wibratorem z bylym ministrem Zero-Niszcarka w jakims nowo wybudowanym wiezieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
util Jeśli chce być marszałkiem, tzn. że zburzy LPR. 06.07.07, 08:56 Bo ta śmieszna, średniowieczna formacja nie ma co liczyć na więcej niż 1% głosów. Rozumiem, że członkom LPR Giertych juz zakomunikował, że w imię osobistych, oderwanych od rzeczywistości ambicji olewa towarzyszy i bierze pod rekę krzywozębnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch_pl Radziłbym,panie Giertych szukać roboty poza sejmem 06.07.07, 08:08 bo za trzy lata będziesz miał pewne miejsce już tylko w Wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
niekatolik tak ... jako przyklad ilustrujacy dewiacje polity- 06.07.07, 09:24 czna. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jakiej roboty, to ochwacony muł 06.07.07, 18:05 Takich potrzebują teraz na budowach: dużych, silnych i głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 oj, oj 06.07.07, 08:10 nie bądźcie tacy pewni. Przy tym społeczeństwie leni wyborczych i zdyscyplinowanego moheru to wcale nie jest takie nierealne. Do tego dochodzi zdeterminowany głowny pisuar i wszystko sie może zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 ... a Napoleonem nie ? Romku, w 'Tworkach' ... 06.07.07, 08:11 ... to TY dopiero rozwiniesz skrzydełka. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream A może od razu preziem? 06.07.07, 08:12 można byłoby np. ułaskawić Wierzejskiego, gdy dostanie wyrok za przekręty finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
herostrates1 Tak trzymac Panie Romanie 06.07.07, 08:15 Jeszcze troche cierpliwosci neurofarmakologia rozwija sie bardzo preznie i juz niebawem pojawi sie jakies lekarstwo ,ktore przywroci rownowage w panskim ukladzie nerwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: Tak trzymac Panie Romanie 06.07.07, 08:24 Romek na pewno będzie w sejmie, bo koalicja zmieni ordynację wyborczą (żeby można było się blokować) i Romek z 2%-owym poparciem wejdzie do sejmu, gdzie razem z Lepperem będą barwną opozycją. Na szczęście już nie będą mogli już rządzić i to jest k... piękna perspektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gitfunfel Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:22 Za trzy lata to organizacja "Silny Pedał" i Ruch Gombrowiczowski "Gęba" może nurzać się w krwi radykałów narodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Jesli wszystkie Posly zamienia sie w Swinie i Osly 06.07.07, 08:32 to zaiste bedziesz Szkapo sztywna Marszalkiem Chlewu Narodowego. Ale cos mi sie zdaje ze narod dumcha juz w inna strone i wrocisz na bruk, skonczysz jako stary zadymiarz uliczny, majacy poparcie babc klozetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0204 a smiejcie sie smiejcie 06.07.07, 08:24 ..ten sie smieje kto sie smieje ostatni.. ja na niego zaglosuje a co Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp nie, no oczywiście.... 06.07.07, 09:52 ... przecież nikt nie powiedział, że giertychy to jedyni idioci w Polsce... popierają ich wszyscy pacjenci zakładów psychiatrycznych... to w końcu zrozumiałe, robercie0204... pluszowego (i różowego) kaftana życzę i wygodnych miękkich ścian w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nic , glupi jestes. 06.07.07, 11:40 Giertych to przyglup i pacan, wiec tylko glupcy i chorzy umyslowo na niego moga glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:24 Bedziesz marszalkiem, ale w konserwie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:30 tylko ? co za skromnosc ! a moze na prezydenta USA wystartowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 romek ty naprawde jestes niepoprawnym optymistą 06.07.07, 08:25 albo jak słyszałem skończonym.....no, za trzy lata to ja ci proponuje z ojcem zrobić wykopaliska i szukać wawelskiego co go szewczyk zaszlachtopwał.... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Rany Boskie,Roman,opamiętaj się!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.07, 08:26 przestań w koncu straszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Re: Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:29 Roman, nie pie.. Za trzy lata to ty byś chciał być szefem nowej Berezy. Planujesz zrobić z Polski zadupie świata, gdzie nawet na szalecie będzie krzyż i obrazek jakiegoś świętego. Zrób coś dobrego dla Polski i idź do zakonu. Kartuzi to byłby świetny wybór świrze! Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Za 3 lata o Giertychu nikt już nie będzie pamietał 06.07.07, 08:32 Chyba tylko klawisz w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp Oj będzie będzie... 06.07.07, 09:59 ... o takich zdrajcach i poje...bach prędko nie zapomnimy... Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:30 Czy to się dzieje naprawdę? Mam nadzieję, że te zapędy polityczne Giertycha pozostaną tylko i wyłącznie w świecie jego "chorych" marzeń!!!!HORRRRORRR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 temu panu to my dziękujemy! 06.07.07, 08:30 wysłać ten eksponat do ZOO tam, gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To jest prośba o wchłonięcie LPR-u przez PiS 06.07.07, 08:37 Marszałkiem Sejmu zostaje z reguły przedstawiciel największego klubu, więc tego rodzaju deklarację trzeba traktować jako wiernopoddańcze błaganie o skonsumowanie LPR-u przez PiS za niewygórowaną cenę posady marszałka dla Romcia. Romcio może się jednak srodze zawieść. PiS, nawet jak już beknie głośno po takim obiadku, wcale nie musi okazać się największym klubem, gorzej - może nawet nie być zdolny do utworzenia koalicji rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: To jest prośba o wchłonięcie LPR-u przez PiS 06.07.07, 08:56 On pewnie myśli że LPR wchłania PiS :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wroob_l Re: Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:38 Zacytuję klasyka: "Romek, przestań pieprzyć". Odpowiedz Link Zgłoś
pjonst Roman zapomniałeś wziąć swoich tabletek !!!! 06.07.07, 08:39 pamiętaj o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:43 Romciu za trzy lata będziesz szorował latryny na Klęczkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Giertych chce być marszałkiem Sejmu 06.07.07, 08:46 Za trzy lata będzie tylko zapodzianym, nikomu nie potrzebnym ogniwem.... Odpowiedz Link Zgłoś