Dodaj do ulubionych

Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej...

09.07.07, 11:35
Wstyd! Nie wolno o nich pisac polscy kibice. To nie sa kibice to sa zwykli
bandyci, najgorszy rodzaj smieci przynoszacy wstyd wlasnej rasie.
Obserwuj wątek
    • szcz9 Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej... 09.07.07, 11:36
      Bo to nie są kibice, ale zwykłe bandziory, które nie mają pojecia o piłce, a
      tylko o kolorach szalików i idą na stadion zrobić zadymę albo powrzeszczeć.
      Trzeba się za nich ostaro zabrać i wywalić z trybun, bo inaczej zniszczą
      polską piłkę nożną bardziej niż wszyscy skorumpowani prezesi i sędziowie.
      • aforembs Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 11:47
        Do pierdla bandytów i każdemu co najmniej na 5 lat (maksimum kary)

Zamknąć stadion na Łazienkowskiej przynajmniej na pół roku bez odwołania!!!

I nie otwierać dopóki nie zostaną wprowadzone rejerstratory dla kibiców. Z
        drugiej strony zrobić tak jak w Anglii. Zlikwidować ogrodzenia na stadionach.
        Namalować białą linie wokół boiska, wprowadzić pełny monitoring stadionu oraz
        kary po 7000,-PLN dla każdego "kibola" który przekroczy Białą Linię. W Anglii
        to podziałało!!!

Widowisko zyska bo znikną przeszkody w postaci płotów. A i władze klubu będą
        pewne że na mecze przychodza tylko prawdziwi kibice a nie "pseudo".

I niech ktoś wreszcie w tym bałaganiarskim kraju to wyegzekwuje!!!

Zniesmaczony kibic
        • lukpiaf Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 11:59
          mozesz wytlumaczyc sensownie dlaczego to stadion legii powinno sie wg ciebie
          zamknac?bardziej logiczne byloby zamkniecie stadionu w wilnie,ktory nie
          spelnil,jak sie okazalo,wymogow bezpieczenstwa.z tego samego wzgledu,kary
          powinny sie posypac na litewski klub.czyzby litewska policja nie miala pojecia o
          przeszlosci kibicow legii?czy uefa nie miala pojecia?bandytyzm stadionowy to
          fakt!z litewskim podejsciem do tego problemu,nie zapewni sie bezpieczenstwa.i
          jeszcze pytanie do madral:w przypoadku przyznania jednej z druzyn walkowera,komu
          go dac?!
          • viornisko Zamknąc stadion na Łazienkowskiej 09.07.07, 12:03
            Dlatego, że kibice Legii sa niebezpieczni, nieobliczalni... Z tego powodu
            istnieje ryzyko zamieszek na stadonie w Warszawie. W końcu Łazienkowska 3, to
            obiekt , gdzie najczęściej dochodzi do skandali w polskiej piłce z udziałem
            kibiców.
            • lukpiaf Re: Zamknąc stadion na Łazienkowskiej 09.07.07, 12:07
              taaa,ale czy to rozwiaze problem?czy nie zamykano juz tego stadionu wiele
              razy?co to dalo?
            • rosol4 Re: Zamknąc stadion na Łazienkowskiej 09.07.07, 13:40
              Zagrajmy ostatecznie krotka pilka.
              Zawiesic do konca rozgrywek klub pilkarski Legi.
              Jak dluga mafia wojkowych polkownikow bronic bedzie swych wychowankow, idoli
              klubowych.
              Jak dlugo spoleczenstwo bedzie tyranizowane przez grupy zorganizowanych debili
              dobrze znanych policji.
              Gdzie byl monitoring tych I ligowych kibicow wizytowki naszego kraju.
              Z Litwa mamy dwa przejscia graniczne, czemu nikt nie wylapal kibicow i nie
              dokonal identyfikacji aby pozniej miec dowody uczestnictwa.
              Juz slysze tych zacnych dzialaczy sportu szczegolnie Legi ktorym wielokroc
              trudno ukarac wlasne wyrosle potomstwo.
              Jesli nie wyciagnie sie drastycznych konsekwencji nawet przesadzonych, to nie
              bedzie w narodzie klimatu i poparcia dla Euro 2012. Po co takim wysilkiem
              spolecznym robic impreze dla grupy debilnych kiboli, gdzie inni bac sie beda
              pojsc z rodzina.
              Czy nas na to stac, kosztem tylu wyzeczen?
              Mam nadzieje ze rzadzacy znaczaca zareaguja na te wydarzenia.
              Tym razem maja spoleczne poparcie
              • framberg Re: Kibice !!! nie kibole czy pseudokibice 10.07.07, 14:56
                Stworzono terminy kibole, pseudokibice i zamaskowano problem. Wszędzie awantury,
                normalny człowiek nie ma czego szukać na stadionie, z rodziną nie można się
                pokazać w pobliżu rozgrywanego meczu ale to nie kibice są winni. To inni, to
                jacyś pseudokibice. Nie przejmujmy się, kibice są OK. Jedynie jakieś ekstrema
                podszywają się pod kibiców i robią złą opinię.
                Mam nadzieję, że otrzeźwienie przyszło z Wilna. Razem ze wstydem.
                Tak wyglądają kibice, standardowi kibice. Nieliczni, kulturalni to raczej
                wyjątki od chamskiego, wulgarnego, tępego, agresywnego standardu.

A już kilkanaście lat temu mówiono o angielskich doświadczeniach. I wnioskach,
                które należy wyciągnąć.

Mało brakuje by piłka nożna stała się sportem jedynie dla chamstwa i sponsorów
                (ze względu na dużą oglądalność).
                Szkoda by było.
          • prof_krajek Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 13:40
            > jeszcze pytanie do madral:w przypoadku przyznania jednej z druzyn walkowera,komu
            > go dac?!
            Komu? No chyba nie twierdzisz, że Litwini powinni przegrać? Nie byli
            przygotowani na takie zamieszki i dali ciała z brakiem zabezpieczenia. Ale co by
            nie mówić to polscy debile spowodowali zajścia i to ich powinno się karać w
            pierwszej kolejności. A Legię wywalą z pucharów choćby po to, żeby ci idioci nie
            jeździli po Europie.
            Inna sprawa, że nie sądzę aby takich tłuków interesowały wyniki piłkarskie. Ale
            jak nie będą mieli okazji do chodzenia na mecze to zadym stadionowych będzie
            mniej. Czasami żałuję (głupio to zabrzmi), że nie żyjemy w PRL. Wtedy policja
            nie pieprzyła by się z takimi debilami tylko zwyczajnie by ich rozniosła.

Nawiasem mówiąc to kibicuję Legii. I tym bardziej jest mi wstyd. Modna ostatnio
            eutanazja bardzo by tu się przydała. Bo z takich durniów społeczeństwo pożytku
            nie będzie miało.
            A żałosne jest to, że tacy kolesie myślą, że to im chwały przyniesie. I nie
            rozumieją, że inni ludzie nie patrzą na nich z szacunkiem tylko pogardą
            • lol76 P O L A C T W O 09.07.07, 13:42
              P O L A C T W O = D Z I C Z !!! Nic dodac nic ujac!!!
            • lukpiaf Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 17:35
              masz sporto racji,bo niby skoro legia zostanie ukarana wycofaniem z dalszej
              gry,to i jej fani zostana wycofani.Ale! ;) ale,ale,ale ;)) powanzie mowiac,nie
              ma zadnego ale.przyznaje,to co piszesz ma sens.z tym,ze w swietle przepisow,to
              organizator odpowiada za wszystko.trezymajny sie przepisow...
              "A żałosne jest to, że tacy kolesie myślą, że to im chwały przyniesie. I nie
              > rozumieją, że inni ludzie nie patrzą na nich z szacunkiem tylko pogardą"
              tu sie mylisz.sa w europie cale tabuny im podobnych,ktore patrza na nich z
              podziwem.to inny swiat.
          • pawka55 Lukpiaf: Typowy przyklad polskiego "patrioty"! 09.07.07, 15:13
            Czyli mentalnosc Kalego, bezdenna glupota, poczucie wyzszosci nad innymi
            nacjami, debliny pseudopatriotyzm. Zwolennik Chrzescijanskiej Ostoi Europy,
            czyli ksiedza Rydzyka?

Polak z US
            • lukpiaf Re: Lukpiaf: Typowy przyklad polskiego "patrioty" 09.07.07, 17:26
              drogi panie,skad pan to wszystko o mnie wie? jesli wysnul to pan na podstawie
              mojego powyzszegop wpisu,jestem ciekaw,jak?
      • mario-radyja "Nasz naród jak lawa," 09.07.07, 11:58
        "z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa..."
    • ksks3 Szkoda że policja nie urzyła ostrej amunicji 09.07.07, 11:42
      Tych bandytów powiesić to mało
      • wiloughby Re: Szkoda że policja nie urzyła ostrej amunicji 09.07.07, 11:52
        mogliby użyć... a tych co by przeżyli, to do kołchozu
      • moloch1410 chwala ze policja nie uRZYła...;) 09.07.07, 11:53
    • abstracto To nasze przygotowania do Euro 2012 09.07.07, 11:44
      Jedyne jak na razie. LOL :))))))
      • aforembs Re: To nasze przygotowania do Euro 2012 09.07.07, 11:50
        Niedługo jak Al Kaida kibole zaczną organizować obozy szkoleniowe
        przygotowujące do EURO 2012.

O ile wogóle dojdzie do ich organizacji po tylu aferach z Polską piłką

• holster1950 Re: To nasze przygotowania do Euro 2012 09.07.07, 11:55
        trudno wykluczyć, że jeszcze pare takich "spektakli" i nas z tego nieszczęsnego
        EURO wy......rzucą na zbity pysk. Może to komuś na rękę?
    • presentation1 ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 11:57
      III RP dziala.Postkomunisci przeksztalcili sie z komunistow a obroncow wolnozci.Narkotyki,bezprawie-ot i domena SLD.Ale za wszystko co zle beda krytykowac PiS.
      www.bloguez.com/POLSKA/
      • wiloughby Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 11:58
        jesteś chory
        • lukpiaf Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 12:04
          "mogliby użyć[ostrej amunicji]... a tych co by przeżyli, to do kołchozu"
          czy to nie ty napisales?ty tez jestes chory
      • rem7 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 12:03
        Ale nie ma wątpliwosci Tak cackana Legia przegrywała i
        żadna komuna tu nie jest winna
        • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 12:24
          Przeciez nie jest winna komuna ktorej juz nie ma.Winny jest Adolf Michnik.A to roznica.Zdobyl na grzbietach Solidarnosci media i dzis gra.Co by sie stalo gdyby nie bylo Solidarnosci?Michnik bylby takze u wladzy.
          www.bloguez.com/POLSKA/192193/...ZABIC-MICHNIKA?................
          • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:03
            PRESENTATON!!!! Czy ty masz obsesję??? Kibole cieszyli się bezkarnością w
            czasach rządów lewicy i cieszą się bezkarnością teraz. A pan Ziobro, zamiast
            zająć się egzekwowaniem ISTNIEJĄCEGO prawa tworzy jakieś legislacyjne koszmarki,
            w postaci nowego KK, któy w ogóle nie będzie egzekwowany, bo nie będzie
            technicznych możliwości po temu
            • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:05
              Kochanie..
              Pierwszy raz kibole za swoje czyny ida do puszki.Pierwszy raz od 1989 roku...........
              • el_bigos Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:09
                jak na razie to jest straszenie, a nie żadne wsadzanie do pierdla, a ty nie
                mieszaj polityki ze zwykłym bandytyzmem kiboli, zacznij się leczyć
                • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:14
                  Zboczency i kibole.To ten sam sort.
              • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:13
                A to ciekawe, bo kumpel mojego szwagra poszedł siedzieć za rozróbę na Gieksie za
                czasów Millera. On i 10 jego znajomych. Co prawda dla mnie istnienie kiboli jest
                chore z natury, bo nienawidzę wszelkiej przemocy, a walczyć z nimi powinno się
                stosując wszelkie możliwe środki. Zakaz wstępu na stadion to żadna kara
                • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:15
                  Kibole?W ramach pseudodemokracji wytwarzaja sie kibole.To tyle.
                  • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:20
                    No pewnie!!! Pluj dalej. A ataki szału i nienawiści na pielgrzymkach Radia z
                    Ryjem to niby chrześcijańska miłość? Mój przyjaciel mieszka niedaleko jasnej
                    góry, nieraz słyszałam, mam nawet parę nagrań na komórce.
                    Nie mieszaj zwykłego chamstwa i poczucia totalnej bezkarności z polityką, bo
                    daleko nie ujedziesz. Od 26 lat mieszkam na osiedlu obok Polonii Bytom. Kibole
                    są mi znani z autopsji. I nie masz pojęcia ilu zadymiarzy to członkowie Wszy
                    Polskiej.
                    • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:27
                      Skoro urodzilas sie w 1997 roku?Ale nie o to chodzi.Piszesz Radio ma Ryja.Moze i ma.Tak jak Wyborcza.Nie jestes tolerancyjna.Mi nie przeszkadza Michnik.Jest to moj przeciwnik polityczny.Tez ma ryja?
                      • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:40
                        Pewnie też ma! Michnik nie jest moim ulubieńcem, ale GW jest jedyną gazetą w tym
                        kraju, w której można znaleźć w miarę wyważone opinie. A jeśli chodzi o łojdyra,
                        to po prostu nie jestem tolerancyjna dla żadnej religii, która wtrąca się w
                        politykę. Czytaj - nie jestem tolerancyjna dla żadnej religii. Uważam po prostu,
                        że nie powinno jej być. A zachowanie KK w Polsce zwłaszcza, to dla mnie obraza
                        jako dla człowieka
                        • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:40
                          Acha i jeszcze jedno, urodziłam się w 1977
                          • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:51
                            Jestes o 7 lat mlodsza niz moja zona.Pomylilem sie naciskajac klawisze.W sumie.....Nie wymagaj za duzo.Demokracja pomaga ale i szkodzi.Mysle jednak ze w polityce bedziemy przeciwnikami a w zyciu to roznie bywa.
                            • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:13
                              Ja jestem skłonna uznać wszelkie zapatrywania polityczne i wdać się w dyskurs,
                              pod warunkiem wszakże, że będą one poparte dowodami rzeczywistego dobra kraju, w
                              którym żyję. Polityka ma się zajmować gospodarką, legislacją, egzekwowaniem
                              prawa, a nie indoktrynacją ideologiczną i moralnością obywateli. A tego teraz w
                              Polsce nie ma. Od kiedy przy władzy jest PiS jest gorzej, nie lepiej. Wszystkie
                              zapowiedzi "taniego państwa" wzięły w łeb. Durna lustracja i "życie poczęte" są
                              ważniejsze niż ułatwienia dla prowadzących interesy i będących ostoją
                              gospodarki. A mnie, 30latkę, która tu mieszka zdecydowanie bardziej interesuje,
                              kiedy moje zarobki będą porównywalne z osobami pracującymi na takim stanowisku w
                              Europie Zachodniej, niż to, kto był, a kto nie był TW
                              • presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:30
                                Napisalas cos ciekawego.Chcesz zarabiac jak w UE.Portugalczycy, Wlosi nie zarabiaja tyle co Francuzi.Portugalczycy nawet nie polowe z tego co Francuzi.I potrafia zyc?Potrafia poniewa chleb nie kosztuje tyle co we Francji.A wiec za kg chleba place 3 euro 20 centow.Cen cene chleba bo gdy przestaniesz cenic zrozumiesz czym jest UE.A gdy zarobki i ceny sie wyrownaja?Jaki bedzie wzrost naszego kraju?Oby tylko zerowy.
                                • gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:45
                                  Oj to był skrót myślowy... Znam UE i przelicznik cenowy. Fakt, że Portugalczycy
                                  czy Grecy zarabiają mniej niż Anglicy np. Ale rząd mojego kraju ma obowiązek
                                  dążyć do tego, żeby sytuacja ulegała poprawie. A to co się dzieje obecnie na
                                  pewno do tego nie doprowadzi. Jest w tej chwili doskonała koniunktura
                                  gospodarcza. Gospodarka się rozpędza, a rząd nic z tym nie robi. Nie ma żadnych
                                  działań legislacyjnych, które uwolniłyby gospodarkę, prowadzi się idiotyczne
                                  rozdawnictwo pieniędzy (becikowe!!!) zamiast wprowadzania rozwiązań systemowych.
                                  Strajki lekarzy i pielęgniarek pokazują, że reforma służby zdrowia jest
                                  niezbędna - rząd nie ma żadnych pomysłów, poza referendum w sprawie podniesienia
                                  podatków dla najbogatszych, co jest kosmiczną bzdurą. Ja się o to wkurzam. I
                                  jeszcze jedno - Polska potrzebuje PRACU a nie obijania się. I to jest
                                  patriotyzm, a nie wyrzucanie Gombrowicza ze spisu lektur, bo ośmielił się mieć
                                  inne poglądy niż Minister Edukacji Narodowej
      • augustus_germanicus_caligula III RP to nazwa Panstwa Polskiego zapisana w..... 09.07.07, 12:13
        ... Konstytucji. Na Twoim miejscu powstrzymywalbym sie od obrazania Konstytucji
        i III RP ktora jest Ojczyzna 36 milionow ludzi.
        Masz takie szczytne hasla na swoim blogu, puszczasz hymn; a nawet nie wiesz ze
        piszac chamskie hasla o III RP obrazasz moja Ojczyzne.
        Zamilknij bo gdy piszesz wszyscy widza Twoja glupote i prostactwo.
        • sandwich1 Re: III RP to nazwa Panstwa Polskiego zapisana w. 09.07.07, 12:37
          Radzę z tym francuskim palantem nie dyskutować, bo go to za bardzo podnieca.
      • sonda.kosmiczna1 [...] 09.07.07, 12:14
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • tektur Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:51
        Jedyne wytłumaczenie bredzenia niejakiego presenation1: gościu ma ujemny iloraz
        inteligencji.
      • wan20_3 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 15:00
        prezentation1. Nie dorabiaj dobry czlowieku ideologo do zwykłych bandytów to
        dla tej hołoty za duży honor. Nie RP nr 3 czy nr 4, nie sld czy pis motłoch
        jest motłochem i mam nadzieję, że sądy litewski nie będą zbyt pobłażliwe. winni
        dostać dobrą szkołę.
    • stoprasizmowi szkoda,bo wilno to polskie miasto a litwini to 09.07.07, 12:02
      przyjaciele. zawsze za granica w uk czy gdzie indziej da sie zauwazyc ze narody
      wsch europy sa bardzo podobne do siebie. mamy podobna kulture i jedzenie.
      podobny mamy tez stowunek do gejow i murzynow wyludzajacych zasilki w krajach
      EU.
      powinnismy trzymac sie razem...
      troche lipa z tymi wybrykami...powinnismy przeprosic.
      • mario-radyja tak samo polskie jak niemiecko-żydowska Łódź 09.07.07, 12:12
        Litwini, Białorusini i Ukraincy mają prawo mieć taki do nas stosunek jak my do
        Niemców.
        • stoprasizmowi europa tak turcja NIE 09.07.07, 12:14
          jasne ze maja prawo...
          ja jak przecietny polak jestem nastawiony do niemcow przyjaznie.tylko media
          powoduja jakas chora histerie na niemieckim punkcie.
          niemcy postrzegaja nas rowniez przyjaznie ale niestety pamietaja kto ukradl im
          najwiecej samochodow.
          znam kilku mlodych niemcow ktorzy sa bardzo podobni do polakow czy
          czechow..czyli sa europejczykami, czego niemozna powiedziec o czarnych czy
          muzulmanach.
      • karol9968 Wilno tak polskie jak Gdansk czy Wroclaw niemiecki 09.07.07, 13:21
      • yohanan Re: szkoda,bo wilno to polskie miasto a litwini t 09.07.07, 18:23
        Taaaak, oczywiście...
        Pojedź na Litwę, to zobaczysz, jacy to z nich przyjaciele...
        Nienawidzą nas z całego serca. W każdym miejscu da się to odczuć.
        Na zabytkach w Wilnie są napisy po litewsku, angielsku, niemiecku, nawet po
        rosyjsku - ani słowa po polsku. Litwini teoretycznie nie znaja polskiego, ale
        jak zobaczą pół euro, to od razu się im przypomina.
        Rozumiem, że budują swoją państwowość i muszą znaleźć ogólnego wroga, a my
        świetnie się do tego nadajemy, ale do cholery nie pisz, że to nasi przyjaciele.
        Może my chcielelibyśmy być przyjaciółmi Litwinów, ale, czy oni chcą być naszymi
        - w to wątpię
    • mr.superlatywny Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:08
      Pytanie:

Dlaczego GW nazywa ich jeszcze "kibicami" ?
      To nie kibice, to GNÔJ !!!!!

Kiedys, tak ok. 1995 roku, wracalem samolotem z Bulgarii.
      80-90% pasazerow = pijani Polacy w czatrnych, skôrzannych kurtkach.

I wprawdzie nie demolowali, tylko wyli, pyskowali, ku..wali itd.

I wprawdzie to oni pili bez umiaru tani, przyniesiony alkohol
      - ale to mi sie chcialo rzygac. Fuj.

Nie ma nic gorszego na tym pieknym swiecie
      jak proletariusze-plebejusze w grupie,
      chocby nawet z pelnymi portfelami.

Pojedynczo to nawet spojrzenia nie wytrzynmuja,
      ale w kolektywie/bandzie potarfia afrykanskiej
      studentce w tramwaju bez powodu napluc w twarz
      albo nawet wyrzucic "dlugowlosego" z pociagu.

Taki gnoj trzeba zwalczac !
      Albo wyslac do Iraku albo Afganistanu !
      (oczywiscie z lopata, a nie bronia)

FUJ! FUJ! FUJ! - GNOJ!!!

• 3pifka Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:11
      pl.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA#
      Przestańcie po nich jechać, oni chcieli tylko przyłączyć Wilno do Polski :)
    • smoke_a Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 12:12
      Zamknij dupe stary dziadygo. Stadionami rządzimy MY a nie jakieś stare parchy co
      wystarczy, że drużyna przegra 2 mecze i już zostają w domach. Więc skoro już
      jest jasne, że do gadania nie macie kompletnie nic, poza anonimowym jęczeniem w
      internecie to ocenę zachowania kibiców Legii zostaw im samym i scenie
      kibicowskiej w Polsce. Bo większą żenadą jest przegrywanie co roku z takimi
      kelnerami. To jest wstyd i hańba. Fajna awantura, stare dobre lata 90.
      Chcieliście styl angielski to macie ha ha ha. u siebie spokój afery za granicą.
      • tmeic ZDelegalizować PZPN... 09.07.07, 14:49
        Oto przykład troglodyty z jkimi należy skończyć.
        Uważam, że bez radykalnych środków nic tu nie pomoże. Nie zgadzam się aby z
        moich podatków opłacanio policjantów którzy będą hamować zwierzęce instynkty
        podobnych kretynów. Zło należy likwidować u żródła. A prawda jest taka, że
        Pilka nożna jest w Polsce sportem kryminogennym. Z jednej strony
        nieprawdopodobna korupcja, z drugiel zwyczajny bandytyzm, z trzeciej żenujący
        poziom gry głównych bohaterów meczu ( Vide 1:6 z USA). Nie pozostaje nic innego
        jak ZAKAZAĆ UPRAWIANIA W POLSCE PIŁKI NOŻNEJ, oddać organizację EURO 2012 tym,
        którzy potrafią zrobić z tego widowisko a nie wstyd na cały świat.
        I niech nik mi nie mówi, że można podjąć działania, wprowadzić zakazy
        stadioniowe, monitoring i inne boolshity. To leczenie aspiryną raka.
    • mr.superlatywny Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:12
      Drodzy Litwscy Sasiedzi i Przyjaciele :
      WSTYDIMY SIE I PRZEPRASZAMY !!!!!!!

Podajcie jakies litwskie linki, zeby im to tam napisac.
      Wprawdzie tylko po polsku/angielsku/niemiecku, ale warto.
      • mr.superlatywny Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 12:23
        Mam juz, piszcie tez :
        www.lrytas.lt/?data=&id=11839732811183433959&view=9
    • ratm1978 prawdziwy wstyd to właśnie takie akcje 09.07.07, 12:13
      a nie Kaczyńscy....hołota
    • nick_othem najpierw zniszczyli Warszwę, teraz Wilno 09.07.07, 12:21
      owszem, kibice innych klubów nie są święci, ale nic nie przebije BYDŁA z
      Warszawy. I nie interesuje mnie, że nie są to być może rodowici Warszawianie
      (tacy to chyba rzadkość), ale są pseudokibicami właśnie tego klubu i to właśnie
      oni, nie pierwszy raz, robią megabydło. Po prostu jesteście zwierzętami, kibice
      Legii. Pewnie są wśród was normalni ludzie, ale takiego spędu zwierząt, jaki ma
      miejsce podczas meczów Legii, na próżno szukać w Europie i świecie.
    • ciass Litwini nas zawsze nienawidzili. Zawistny to naród 09.07.07, 12:26
    • a.k.traper To nie sa Polscy kibice, to degeneraci tu zyjacy. 09.07.07, 12:35
      Wyrok sadu oprócz robót publicznych powinien obejmowac takze dozywotni zakaz
      wstepu na każda imprezę oraz pozbawienie praw publicznych na 5 lat i
      opublikowanie danych w prasie
    • ergo12 Europa ma dosyć polactwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 09.07.07, 12:42
      Wynocha!!!!
    • t-1984 Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:43
      Litwini co by nie pisali to po takim zachowaniu wychowanych przez ITI kibiców
      maja racje.Jak firma taki produkt.Odebrac licencje na gre w I-szej
      lidze.Zdegradowć do A-klasy.Zamknąc stadion na 5 lat.Dać przykład dla innych
      chuliganów.Pokazac swiatu że potrafimy podjąc walkę z tym szaleństwem.
      • chris-hh czekam 09.07.07, 12:56
        mieszkam na Zachodzie i czekam z ustesknieniem na jakas pozytywna wiadomosc z
        Polski. Od kilku lat dochodza tylko negatywne, okropne, za ktorymi sie trzeba
        bardzo wstydzic ze sie jest Polakiem.
        • pacal2 no to obudź się ze śpiączki 09.07.07, 16:18
          Wiadomość pozytywna: od X lat co roku mamy ponad 5% wzrost gospodarczy.
          To jest rzeczywiście okropne, do kąta wstydzić się.
          Można tak wyliczać długo, ale szkoda mi czasu.
    • artcom.pc Więcej sterydów, siłowni i mniej kasy dla policji 09.07.07, 12:53
      Nasze państwo samo wykreowało ten syf. Od zawsze byłem za tym żeby strzelać z
      ostrej do debili na stadionach. Może część z nich by się uspokoiła. Dlaczego
      kibice Małysza czy innych nie są debilami ? Piłka nożna jest sportem
      kontaktowym powodującym wiele emocji. A karkom tylko o to chodzi.
      Więcej cięć budżetowych, więcej wydawać kasy na bzdurne komisje śledcze a mniej
      dla "krawężników" którzy odwalają brudną robotę a na pewno będziemy mieli
      kulturalnych kibiców. Sport to zdrowie - ta, akurat. ABS rządzi (dla
      niewtajemniczonych -Absolutny Brak Szyi). Pozdr.
      • presentation1 Re: Więcej sterydów, 09.07.07, 13:01
        Nie masz racji.Polska Kaczynskich przeznaczyla bardzo duzo kasy na policje.Zgodnie z tym co chce spoleczenstwo.Ale za malo.To nie tylko w Polsce.
        • krzych.korab Ważniejsza lustracja. Bandyci tylko hołotę biją a 09.07.07, 14:19
          niezlustrowani mogą naszym stołkom zagrozić.
        • wan20_3 Re: Więcej sterydów, 09.07.07, 15:05
          presentaction1! Nie rób człowieku propagandy. Mówimy o bandytach stadionowych.
          PS. Ile pis wydał na policję? Spytaj się gliniarzy ile zarabiają i jaką
          Kaczkiewicze im zafundowali podwyżkę. Bez propagandy. Od propagandy pisiorów to
          robi mi się niedobrze. be.
    • tupkal Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 13:02
      Legia pany...... poniewaz nikt w Polsce nie potrafi kopac w pilke,
      no to przynajmniej huligani sie moga na meczu powyzywacz....
      co za koszmar...

tupkal
    • atari800xl a co? pomylili sie? 09.07.07, 13:03
      ja uwazam, ze nie...
    • samhawkins Nie wpuszczać hołoty do Polski 09.07.07, 13:17
      Powinni ich od razu przewieźć do litewskich kamieniołomów i tam by się wyżywali.
    • hanklo A ja jestem dumny 09.07.07, 13:23
      A ja jestem dumny. Bo czy to kibol czy prezydent czy O. Tadeusz to wszyscy
      jestesmy Polakami , narodem wybranym i wszystkim dowalimy jak trzeba, bo nasze
      musi byc na gorze. Bo nie wazne kto je co je, wazne to je co je moje. I tak
      nasz nasz ukochany oszusta dowalil Niemcom, tak jak Ojciec dowalil Prezydentowi
      tak i kibole dowala kazdemu co wazy sie z nami wygrac. I nie wazne sa
      przyjaznie. Bo gdyby nie oni i wojna swiatowa to dzis bysmy mieli dwa razy
      wiecej klubow pilkarskich. I za to nam zaplaci caly swiat. I niech oszust z
      czarownica zmawiaja sie z szatanami to i tak wszyscy beda na kleczkach przed
      nami. Bo my Polacy, krakowiacy nikogo sie nie boimy. A ze myjemy gary w Europie
      i nie mamy inzynierow a niedlugo i lekarzy to nic. Inni nam dadza, inni zaplaca
      bo gdyby nie II wojna swiatowa to takich idiotow byloby 100 mln.
    • tsuranni zgadzam się z litewskimi kibicami 09.07.07, 13:40
      do bydła z najbardziej katolickiego kraju Europy należało strzelać z ostrej
      amunicji. To nie byli ludzie.
    • bart456 Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 13:40
      niech nas nie nawidza byle sie nas bali!!!
    • busdriver1 nie budowac Legii nowego stadionu 09.07.07, 13:49
      miasto ma wyłożyc 360 milionow... dla kogo ??? nie zaslugują (ani pseudo kibice,
      ani drużyna bez charakteru i perspektyw). Skoro w wawie potrzebny jest stadion
      na Euro 2012, to wybudowac, ale legia jesli na nim bedzie miala grac to niech
      buli kase za dzierzawe.
    • ami_lii Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 13:51
      I dlaczego mnie to nie dziwi? Już po straconej bramce dla Legii wiedziałam że
      będą kłopoty. I teraz nikt nie będzie chciał grać z Legią. Dobrze im tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka