augustus_germanicus_caligula 09.07.07, 11:35 Wstyd! Nie wolno o nich pisac polscy kibice. To nie sa kibice to sa zwykli bandyci, najgorszy rodzaj smieci przynoszacy wstyd wlasnej rasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szcz9 Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej... 09.07.07, 11:36 Bo to nie są kibice, ale zwykłe bandziory, które nie mają pojecia o piłce, a tylko o kolorach szalików i idą na stadion zrobić zadymę albo powrzeszczeć. Trzeba się za nich ostaro zabrać i wywalić z trybun, bo inaczej zniszczą polską piłkę nożną bardziej niż wszyscy skorumpowani prezesi i sędziowie. Odpowiedz Link Zgłoś
aforembs Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 11:47 Do pierdla bandytów i każdemu co najmniej na 5 lat (maksimum kary) Zamknąć stadion na Łazienkowskiej przynajmniej na pół roku bez odwołania!!! I nie otwierać dopóki nie zostaną wprowadzone rejerstratory dla kibiców. Z drugiej strony zrobić tak jak w Anglii. Zlikwidować ogrodzenia na stadionach. Namalować białą linie wokół boiska, wprowadzić pełny monitoring stadionu oraz kary po 7000,-PLN dla każdego "kibola" który przekroczy Białą Linię. W Anglii to podziałało!!! Widowisko zyska bo znikną przeszkody w postaci płotów. A i władze klubu będą pewne że na mecze przychodza tylko prawdziwi kibice a nie "pseudo". I niech ktoś wreszcie w tym bałaganiarskim kraju to wyegzekwuje!!! Zniesmaczony kibic Odpowiedz Link Zgłoś
lukpiaf Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 11:59 mozesz wytlumaczyc sensownie dlaczego to stadion legii powinno sie wg ciebie zamknac?bardziej logiczne byloby zamkniecie stadionu w wilnie,ktory nie spelnil,jak sie okazalo,wymogow bezpieczenstwa.z tego samego wzgledu,kary powinny sie posypac na litewski klub.czyzby litewska policja nie miala pojecia o przeszlosci kibicow legii?czy uefa nie miala pojecia?bandytyzm stadionowy to fakt!z litewskim podejsciem do tego problemu,nie zapewni sie bezpieczenstwa.i jeszcze pytanie do madral:w przypoadku przyznania jednej z druzyn walkowera,komu go dac?! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Zamknąc stadion na Łazienkowskiej 09.07.07, 12:03 Dlatego, że kibice Legii sa niebezpieczni, nieobliczalni... Z tego powodu istnieje ryzyko zamieszek na stadonie w Warszawie. W końcu Łazienkowska 3, to obiekt , gdzie najczęściej dochodzi do skandali w polskiej piłce z udziałem kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
lukpiaf Re: Zamknąc stadion na Łazienkowskiej 09.07.07, 12:07 taaa,ale czy to rozwiaze problem?czy nie zamykano juz tego stadionu wiele razy?co to dalo? Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Zamknąc stadion na Łazienkowskiej 09.07.07, 13:40 Zagrajmy ostatecznie krotka pilka. Zawiesic do konca rozgrywek klub pilkarski Legi. Jak dluga mafia wojkowych polkownikow bronic bedzie swych wychowankow, idoli klubowych. Jak dlugo spoleczenstwo bedzie tyranizowane przez grupy zorganizowanych debili dobrze znanych policji. Gdzie byl monitoring tych I ligowych kibicow wizytowki naszego kraju. Z Litwa mamy dwa przejscia graniczne, czemu nikt nie wylapal kibicow i nie dokonal identyfikacji aby pozniej miec dowody uczestnictwa. Juz slysze tych zacnych dzialaczy sportu szczegolnie Legi ktorym wielokroc trudno ukarac wlasne wyrosle potomstwo. Jesli nie wyciagnie sie drastycznych konsekwencji nawet przesadzonych, to nie bedzie w narodzie klimatu i poparcia dla Euro 2012. Po co takim wysilkiem spolecznym robic impreze dla grupy debilnych kiboli, gdzie inni bac sie beda pojsc z rodzina. Czy nas na to stac, kosztem tylu wyzeczen? Mam nadzieje ze rzadzacy znaczaca zareaguja na te wydarzenia. Tym razem maja spoleczne poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Kibice !!! nie kibole czy pseudokibice 10.07.07, 14:56 Stworzono terminy kibole, pseudokibice i zamaskowano problem. Wszędzie awantury, normalny człowiek nie ma czego szukać na stadionie, z rodziną nie można się pokazać w pobliżu rozgrywanego meczu ale to nie kibice są winni. To inni, to jacyś pseudokibice. Nie przejmujmy się, kibice są OK. Jedynie jakieś ekstrema podszywają się pod kibiców i robią złą opinię. Mam nadzieję, że otrzeźwienie przyszło z Wilna. Razem ze wstydem. Tak wyglądają kibice, standardowi kibice. Nieliczni, kulturalni to raczej wyjątki od chamskiego, wulgarnego, tępego, agresywnego standardu. A już kilkanaście lat temu mówiono o angielskich doświadczeniach. I wnioskach, które należy wyciągnąć. Mało brakuje by piłka nożna stała się sportem jedynie dla chamstwa i sponsorów (ze względu na dużą oglądalność). Szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś
prof_krajek Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 13:40 > jeszcze pytanie do madral:w przypoadku przyznania jednej z druzyn walkowera,komu > go dac?! Komu? No chyba nie twierdzisz, że Litwini powinni przegrać? Nie byli przygotowani na takie zamieszki i dali ciała z brakiem zabezpieczenia. Ale co by nie mówić to polscy debile spowodowali zajścia i to ich powinno się karać w pierwszej kolejności. A Legię wywalą z pucharów choćby po to, żeby ci idioci nie jeździli po Europie. Inna sprawa, że nie sądzę aby takich tłuków interesowały wyniki piłkarskie. Ale jak nie będą mieli okazji do chodzenia na mecze to zadym stadionowych będzie mniej. Czasami żałuję (głupio to zabrzmi), że nie żyjemy w PRL. Wtedy policja nie pieprzyła by się z takimi debilami tylko zwyczajnie by ich rozniosła. Nawiasem mówiąc to kibicuję Legii. I tym bardziej jest mi wstyd. Modna ostatnio eutanazja bardzo by tu się przydała. Bo z takich durniów społeczeństwo pożytku nie będzie miało. A żałosne jest to, że tacy kolesie myślą, że to im chwały przyniesie. I nie rozumieją, że inni ludzie nie patrzą na nich z szacunkiem tylko pogardą Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 P O L A C T W O 09.07.07, 13:42 P O L A C T W O = D Z I C Z !!! Nic dodac nic ujac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukpiaf Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 17:35 masz sporto racji,bo niby skoro legia zostanie ukarana wycofaniem z dalszej gry,to i jej fani zostana wycofani.Ale! ;) ale,ale,ale ;)) powanzie mowiac,nie ma zadnego ale.przyznaje,to co piszesz ma sens.z tym,ze w swietle przepisow,to organizator odpowiada za wszystko.trezymajny sie przepisow... "A żałosne jest to, że tacy kolesie myślą, że to im chwały przyniesie. I nie > rozumieją, że inni ludzie nie patrzą na nich z szacunkiem tylko pogardą" tu sie mylisz.sa w europie cale tabuny im podobnych,ktore patrza na nich z podziwem.to inny swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Lukpiaf: Typowy przyklad polskiego "patrioty"! 09.07.07, 15:13 Czyli mentalnosc Kalego, bezdenna glupota, poczucie wyzszosci nad innymi nacjami, debliny pseudopatriotyzm. Zwolennik Chrzescijanskiej Ostoi Europy, czyli ksiedza Rydzyka? Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
lukpiaf Re: Lukpiaf: Typowy przyklad polskiego "patrioty" 09.07.07, 17:26 drogi panie,skad pan to wszystko o mnie wie? jesli wysnul to pan na podstawie mojego powyzszegop wpisu,jestem ciekaw,jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja "Nasz naród jak lawa," 09.07.07, 11:58 "z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa..." Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Szkoda że policja nie urzyła ostrej amunicji 09.07.07, 11:42 Tych bandytów powiesić to mało Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Szkoda że policja nie urzyła ostrej amunicji 09.07.07, 11:52 mogliby użyć... a tych co by przeżyli, to do kołchozu Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto To nasze przygotowania do Euro 2012 09.07.07, 11:44 Jedyne jak na razie. LOL :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aforembs Re: To nasze przygotowania do Euro 2012 09.07.07, 11:50 Niedługo jak Al Kaida kibole zaczną organizować obozy szkoleniowe przygotowujące do EURO 2012. O ile wogóle dojdzie do ich organizacji po tylu aferach z Polską piłką Odpowiedz Link Zgłoś
holster1950 Re: To nasze przygotowania do Euro 2012 09.07.07, 11:55 trudno wykluczyć, że jeszcze pare takich "spektakli" i nas z tego nieszczęsnego EURO wy......rzucą na zbity pysk. Może to komuś na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 11:57 III RP dziala.Postkomunisci przeksztalcili sie z komunistow a obroncow wolnozci.Narkotyki,bezprawie-ot i domena SLD.Ale za wszystko co zle beda krytykowac PiS. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukpiaf Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 12:04 "mogliby użyć[ostrej amunicji]... a tych co by przeżyli, to do kołchozu" czy to nie ty napisales?ty tez jestes chory Odpowiedz Link Zgłoś
rem7 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 12:03 Ale nie ma wątpliwosci Tak cackana Legia przegrywała i żadna komuna tu nie jest winna Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 12:24 Przeciez nie jest winna komuna ktorej juz nie ma.Winny jest Adolf Michnik.A to roznica.Zdobyl na grzbietach Solidarnosci media i dzis gra.Co by sie stalo gdyby nie bylo Solidarnosci?Michnik bylby takze u wladzy. www.bloguez.com/POLSKA/192193/...ZABIC-MICHNIKA?................ Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:03 PRESENTATON!!!! Czy ty masz obsesję??? Kibole cieszyli się bezkarnością w czasach rządów lewicy i cieszą się bezkarnością teraz. A pan Ziobro, zamiast zająć się egzekwowaniem ISTNIEJĄCEGO prawa tworzy jakieś legislacyjne koszmarki, w postaci nowego KK, któy w ogóle nie będzie egzekwowany, bo nie będzie technicznych możliwości po temu Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:05 Kochanie.. Pierwszy raz kibole za swoje czyny ida do puszki.Pierwszy raz od 1989 roku........... www.bloguez.com/POLSKA/192193/...ZABIC-MICHNIKA?................ Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:09 jak na razie to jest straszenie, a nie żadne wsadzanie do pierdla, a ty nie mieszaj polityki ze zwykłym bandytyzmem kiboli, zacznij się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:14 Zboczency i kibole.To ten sam sort. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:13 A to ciekawe, bo kumpel mojego szwagra poszedł siedzieć za rozróbę na Gieksie za czasów Millera. On i 10 jego znajomych. Co prawda dla mnie istnienie kiboli jest chore z natury, bo nienawidzę wszelkiej przemocy, a walczyć z nimi powinno się stosując wszelkie możliwe środki. Zakaz wstępu na stadion to żadna kara Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:15 Kibole?W ramach pseudodemokracji wytwarzaja sie kibole.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:20 No pewnie!!! Pluj dalej. A ataki szału i nienawiści na pielgrzymkach Radia z Ryjem to niby chrześcijańska miłość? Mój przyjaciel mieszka niedaleko jasnej góry, nieraz słyszałam, mam nawet parę nagrań na komórce. Nie mieszaj zwykłego chamstwa i poczucia totalnej bezkarności z polityką, bo daleko nie ujedziesz. Od 26 lat mieszkam na osiedlu obok Polonii Bytom. Kibole są mi znani z autopsji. I nie masz pojęcia ilu zadymiarzy to członkowie Wszy Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:27 Skoro urodzilas sie w 1997 roku?Ale nie o to chodzi.Piszesz Radio ma Ryja.Moze i ma.Tak jak Wyborcza.Nie jestes tolerancyjna.Mi nie przeszkadza Michnik.Jest to moj przeciwnik polityczny.Tez ma ryja? www.bloguez.com/POLSKA/192193/...ZABIC-MICHNIKA?................ Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:40 Pewnie też ma! Michnik nie jest moim ulubieńcem, ale GW jest jedyną gazetą w tym kraju, w której można znaleźć w miarę wyważone opinie. A jeśli chodzi o łojdyra, to po prostu nie jestem tolerancyjna dla żadnej religii, która wtrąca się w politykę. Czytaj - nie jestem tolerancyjna dla żadnej religii. Uważam po prostu, że nie powinno jej być. A zachowanie KK w Polsce zwłaszcza, to dla mnie obraza jako dla człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:40 Acha i jeszcze jedno, urodziłam się w 1977 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 13:51 Jestes o 7 lat mlodsza niz moja zona.Pomylilem sie naciskajac klawisze.W sumie.....Nie wymagaj za duzo.Demokracja pomaga ale i szkodzi.Mysle jednak ze w polityce bedziemy przeciwnikami a w zyciu to roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:13 Ja jestem skłonna uznać wszelkie zapatrywania polityczne i wdać się w dyskurs, pod warunkiem wszakże, że będą one poparte dowodami rzeczywistego dobra kraju, w którym żyję. Polityka ma się zajmować gospodarką, legislacją, egzekwowaniem prawa, a nie indoktrynacją ideologiczną i moralnością obywateli. A tego teraz w Polsce nie ma. Od kiedy przy władzy jest PiS jest gorzej, nie lepiej. Wszystkie zapowiedzi "taniego państwa" wzięły w łeb. Durna lustracja i "życie poczęte" są ważniejsze niż ułatwienia dla prowadzących interesy i będących ostoją gospodarki. A mnie, 30latkę, która tu mieszka zdecydowanie bardziej interesuje, kiedy moje zarobki będą porównywalne z osobami pracującymi na takim stanowisku w Europie Zachodniej, niż to, kto był, a kto nie był TW Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:30 Napisalas cos ciekawego.Chcesz zarabiac jak w UE.Portugalczycy, Wlosi nie zarabiaja tyle co Francuzi.Portugalczycy nawet nie polowe z tego co Francuzi.I potrafia zyc?Potrafia poniewa chleb nie kosztuje tyle co we Francji.A wiec za kg chleba place 3 euro 20 centow.Cen cene chleba bo gdy przestaniesz cenic zrozumiesz czym jest UE.A gdy zarobki i ceny sie wyrownaja?Jaki bedzie wzrost naszego kraju?Oby tylko zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:45 Oj to był skrót myślowy... Znam UE i przelicznik cenowy. Fakt, że Portugalczycy czy Grecy zarabiają mniej niż Anglicy np. Ale rząd mojego kraju ma obowiązek dążyć do tego, żeby sytuacja ulegała poprawie. A to co się dzieje obecnie na pewno do tego nie doprowadzi. Jest w tej chwili doskonała koniunktura gospodarcza. Gospodarka się rozpędza, a rząd nic z tym nie robi. Nie ma żadnych działań legislacyjnych, które uwolniłyby gospodarkę, prowadzi się idiotyczne rozdawnictwo pieniędzy (becikowe!!!) zamiast wprowadzania rozwiązań systemowych. Strajki lekarzy i pielęgniarek pokazują, że reforma służby zdrowia jest niezbędna - rząd nie ma żadnych pomysłów, poza referendum w sprawie podniesienia podatków dla najbogatszych, co jest kosmiczną bzdurą. Ja się o to wkurzam. I jeszcze jedno - Polska potrzebuje PRACU a nie obijania się. I to jest patriotyzm, a nie wyrzucanie Gombrowicza ze spisu lektur, bo ośmielił się mieć inne poglądy niż Minister Edukacji Narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula III RP to nazwa Panstwa Polskiego zapisana w..... 09.07.07, 12:13 ... Konstytucji. Na Twoim miejscu powstrzymywalbym sie od obrazania Konstytucji i III RP ktora jest Ojczyzna 36 milionow ludzi. Masz takie szczytne hasla na swoim blogu, puszczasz hymn; a nawet nie wiesz ze piszac chamskie hasla o III RP obrazasz moja Ojczyzne. Zamilknij bo gdy piszesz wszyscy widza Twoja glupote i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: III RP to nazwa Panstwa Polskiego zapisana w. 09.07.07, 12:37 Radzę z tym francuskim palantem nie dyskutować, bo go to za bardzo podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
sonda.kosmiczna1 [...] 09.07.07, 12:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tektur Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 14:51 Jedyne wytłumaczenie bredzenia niejakiego presenation1: gościu ma ujemny iloraz inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: ...Jest to ciaglosc............. 09.07.07, 15:00 prezentation1. Nie dorabiaj dobry czlowieku ideologo do zwykłych bandytów to dla tej hołoty za duży honor. Nie RP nr 3 czy nr 4, nie sld czy pis motłoch jest motłochem i mam nadzieję, że sądy litewski nie będą zbyt pobłażliwe. winni dostać dobrą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi szkoda,bo wilno to polskie miasto a litwini to 09.07.07, 12:02 przyjaciele. zawsze za granica w uk czy gdzie indziej da sie zauwazyc ze narody wsch europy sa bardzo podobne do siebie. mamy podobna kulture i jedzenie. podobny mamy tez stowunek do gejow i murzynow wyludzajacych zasilki w krajach EU. powinnismy trzymac sie razem... troche lipa z tymi wybrykami...powinnismy przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja tak samo polskie jak niemiecko-żydowska Łódź 09.07.07, 12:12 Litwini, Białorusini i Ukraincy mają prawo mieć taki do nas stosunek jak my do Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi europa tak turcja NIE 09.07.07, 12:14 jasne ze maja prawo... ja jak przecietny polak jestem nastawiony do niemcow przyjaznie.tylko media powoduja jakas chora histerie na niemieckim punkcie. niemcy postrzegaja nas rowniez przyjaznie ale niestety pamietaja kto ukradl im najwiecej samochodow. znam kilku mlodych niemcow ktorzy sa bardzo podobni do polakow czy czechow..czyli sa europejczykami, czego niemozna powiedziec o czarnych czy muzulmanach. Odpowiedz Link Zgłoś
yohanan Re: szkoda,bo wilno to polskie miasto a litwini t 09.07.07, 18:23 Taaaak, oczywiście... Pojedź na Litwę, to zobaczysz, jacy to z nich przyjaciele... Nienawidzą nas z całego serca. W każdym miejscu da się to odczuć. Na zabytkach w Wilnie są napisy po litewsku, angielsku, niemiecku, nawet po rosyjsku - ani słowa po polsku. Litwini teoretycznie nie znaja polskiego, ale jak zobaczą pół euro, to od razu się im przypomina. Rozumiem, że budują swoją państwowość i muszą znaleźć ogólnego wroga, a my świetnie się do tego nadajemy, ale do cholery nie pisz, że to nasi przyjaciele. Może my chcielelibyśmy być przyjaciółmi Litwinów, ale, czy oni chcą być naszymi - w to wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:08 Pytanie: Dlaczego GW nazywa ich jeszcze "kibicami" ? To nie kibice, to GNÔJ !!!!! Kiedys, tak ok. 1995 roku, wracalem samolotem z Bulgarii. 80-90% pasazerow = pijani Polacy w czatrnych, skôrzannych kurtkach. I wprawdzie nie demolowali, tylko wyli, pyskowali, ku..wali itd. I wprawdzie to oni pili bez umiaru tani, przyniesiony alkohol - ale to mi sie chcialo rzygac. Fuj. Nie ma nic gorszego na tym pieknym swiecie jak proletariusze-plebejusze w grupie, chocby nawet z pelnymi portfelami. Pojedynczo to nawet spojrzenia nie wytrzynmuja, ale w kolektywie/bandzie potarfia afrykanskiej studentce w tramwaju bez powodu napluc w twarz albo nawet wyrzucic "dlugowlosego" z pociagu. Taki gnoj trzeba zwalczac ! Albo wyslac do Iraku albo Afganistanu ! (oczywiscie z lopata, a nie bronia) FUJ! FUJ! FUJ! - GNOJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3pifka Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:11 pl.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA# Przestańcie po nich jechać, oni chcieli tylko przyłączyć Wilno do Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
smoke_a Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 12:12 Zamknij dupe stary dziadygo. Stadionami rządzimy MY a nie jakieś stare parchy co wystarczy, że drużyna przegra 2 mecze i już zostają w domach. Więc skoro już jest jasne, że do gadania nie macie kompletnie nic, poza anonimowym jęczeniem w internecie to ocenę zachowania kibiców Legii zostaw im samym i scenie kibicowskiej w Polsce. Bo większą żenadą jest przegrywanie co roku z takimi kelnerami. To jest wstyd i hańba. Fajna awantura, stare dobre lata 90. Chcieliście styl angielski to macie ha ha ha. u siebie spokój afery za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic ZDelegalizować PZPN... 09.07.07, 14:49 Oto przykład troglodyty z jkimi należy skończyć. Uważam, że bez radykalnych środków nic tu nie pomoże. Nie zgadzam się aby z moich podatków opłacanio policjantów którzy będą hamować zwierzęce instynkty podobnych kretynów. Zło należy likwidować u żródła. A prawda jest taka, że Pilka nożna jest w Polsce sportem kryminogennym. Z jednej strony nieprawdopodobna korupcja, z drugiel zwyczajny bandytyzm, z trzeciej żenujący poziom gry głównych bohaterów meczu ( Vide 1:6 z USA). Nie pozostaje nic innego jak ZAKAZAĆ UPRAWIANIA W POLSCE PIŁKI NOŻNEJ, oddać organizację EURO 2012 tym, którzy potrafią zrobić z tego widowisko a nie wstyd na cały świat. I niech nik mi nie mówi, że można podjąć działania, wprowadzić zakazy stadioniowe, monitoring i inne boolshity. To leczenie aspiryną raka. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:12 Drodzy Litwscy Sasiedzi i Przyjaciele : WSTYDIMY SIE I PRZEPRASZAMY !!!!!!! Podajcie jakies litwskie linki, zeby im to tam napisac. Wprawdzie tylko po polsku/angielsku/niemiecku, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 12:23 Mam juz, piszcie tez : www.lrytas.lt/?data=&id=11839732811183433959&view=9 Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 prawdziwy wstyd to właśnie takie akcje 09.07.07, 12:13 a nie Kaczyńscy....hołota Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem najpierw zniszczyli Warszwę, teraz Wilno 09.07.07, 12:21 owszem, kibice innych klubów nie są święci, ale nic nie przebije BYDŁA z Warszawy. I nie interesuje mnie, że nie są to być może rodowici Warszawianie (tacy to chyba rzadkość), ale są pseudokibicami właśnie tego klubu i to właśnie oni, nie pierwszy raz, robią megabydło. Po prostu jesteście zwierzętami, kibice Legii. Pewnie są wśród was normalni ludzie, ale takiego spędu zwierząt, jaki ma miejsce podczas meczów Legii, na próżno szukać w Europie i świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To nie sa Polscy kibice, to degeneraci tu zyjacy. 09.07.07, 12:35 Wyrok sadu oprócz robót publicznych powinien obejmowac takze dozywotni zakaz wstepu na każda imprezę oraz pozbawienie praw publicznych na 5 lat i opublikowanie danych w prasie Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Europa ma dosyć polactwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 09.07.07, 12:42 Wynocha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 12:43 Litwini co by nie pisali to po takim zachowaniu wychowanych przez ITI kibiców maja racje.Jak firma taki produkt.Odebrac licencje na gre w I-szej lidze.Zdegradowć do A-klasy.Zamknąc stadion na 5 lat.Dać przykład dla innych chuliganów.Pokazac swiatu że potrafimy podjąc walkę z tym szaleństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
chris-hh czekam 09.07.07, 12:56 mieszkam na Zachodzie i czekam z ustesknieniem na jakas pozytywna wiadomosc z Polski. Od kilku lat dochodza tylko negatywne, okropne, za ktorymi sie trzeba bardzo wstydzic ze sie jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 no to obudź się ze śpiączki 09.07.07, 16:18 Wiadomość pozytywna: od X lat co roku mamy ponad 5% wzrost gospodarczy. To jest rzeczywiście okropne, do kąta wstydzić się. Można tak wyliczać długo, ale szkoda mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
artcom.pc Więcej sterydów, siłowni i mniej kasy dla policji 09.07.07, 12:53 Nasze państwo samo wykreowało ten syf. Od zawsze byłem za tym żeby strzelać z ostrej do debili na stadionach. Może część z nich by się uspokoiła. Dlaczego kibice Małysza czy innych nie są debilami ? Piłka nożna jest sportem kontaktowym powodującym wiele emocji. A karkom tylko o to chodzi. Więcej cięć budżetowych, więcej wydawać kasy na bzdurne komisje śledcze a mniej dla "krawężników" którzy odwalają brudną robotę a na pewno będziemy mieli kulturalnych kibiców. Sport to zdrowie - ta, akurat. ABS rządzi (dla niewtajemniczonych -Absolutny Brak Szyi). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Więcej sterydów, 09.07.07, 13:01 Nie masz racji.Polska Kaczynskich przeznaczyla bardzo duzo kasy na policje.Zgodnie z tym co chce spoleczenstwo.Ale za malo.To nie tylko w Polsce. www.bloguez.com/POLSKA/192193/...ZABIC-MICHNIKA?................ Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ważniejsza lustracja. Bandyci tylko hołotę biją a 09.07.07, 14:19 niezlustrowani mogą naszym stołkom zagrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Więcej sterydów, 09.07.07, 15:05 presentaction1! Nie rób człowieku propagandy. Mówimy o bandytach stadionowych. PS. Ile pis wydał na policję? Spytaj się gliniarzy ile zarabiają i jaką Kaczkiewicze im zafundowali podwyżkę. Bez propagandy. Od propagandy pisiorów to robi mi się niedobrze. be. Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Re: Litewskie media: polscy kibice najgorsi w cał 09.07.07, 13:02 Legia pany...... poniewaz nikt w Polsce nie potrafi kopac w pilke, no to przynajmniej huligani sie moga na meczu powyzywacz.... co za koszmar... tupkal Odpowiedz Link Zgłoś
samhawkins Nie wpuszczać hołoty do Polski 09.07.07, 13:17 Powinni ich od razu przewieźć do litewskich kamieniołomów i tam by się wyżywali. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo A ja jestem dumny 09.07.07, 13:23 A ja jestem dumny. Bo czy to kibol czy prezydent czy O. Tadeusz to wszyscy jestesmy Polakami , narodem wybranym i wszystkim dowalimy jak trzeba, bo nasze musi byc na gorze. Bo nie wazne kto je co je, wazne to je co je moje. I tak nasz nasz ukochany oszusta dowalil Niemcom, tak jak Ojciec dowalil Prezydentowi tak i kibole dowala kazdemu co wazy sie z nami wygrac. I nie wazne sa przyjaznie. Bo gdyby nie oni i wojna swiatowa to dzis bysmy mieli dwa razy wiecej klubow pilkarskich. I za to nam zaplaci caly swiat. I niech oszust z czarownica zmawiaja sie z szatanami to i tak wszyscy beda na kleczkach przed nami. Bo my Polacy, krakowiacy nikogo sie nie boimy. A ze myjemy gary w Europie i nie mamy inzynierow a niedlugo i lekarzy to nic. Inni nam dadza, inni zaplaca bo gdyby nie II wojna swiatowa to takich idiotow byloby 100 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni zgadzam się z litewskimi kibicami 09.07.07, 13:40 do bydła z najbardziej katolickiego kraju Europy należało strzelać z ostrej amunicji. To nie byli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bart456 Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 13:40 niech nas nie nawidza byle sie nas bali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
busdriver1 nie budowac Legii nowego stadionu 09.07.07, 13:49 miasto ma wyłożyc 360 milionow... dla kogo ??? nie zaslugują (ani pseudo kibice, ani drużyna bez charakteru i perspektyw). Skoro w wawie potrzebny jest stadion na Euro 2012, to wybudowac, ale legia jesli na nim bedzie miala grac to niech buli kase za dzierzawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Litewskie media: polscy kibice najgorsi w całej.. 09.07.07, 13:51 I dlaczego mnie to nie dziwi? Już po straconej bramce dla Legii wiedziałam że będą kłopoty. I teraz nikt nie będzie chciał grać z Legią. Dobrze im tak. Odpowiedz Link Zgłoś