augustus_germanicus_caligula 24.07.07, 11:41 Opis jak z niezlego kryminalu. Mam nadzieje ze Holywood kupilo juz prawa do ekranizacji. Dobrze wiedziec ze polski policjant potrafi cos wiecej niz w dziesieciu atakowac dwunastoletnie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly_siewca_pesymizmu Policjant "Sokole Oko" zatrzymał po służbie kol... 24.07.07, 11:42 Kolejny przykład na to jak zgubne bywa palenie papierosów ;) Gratulacje dla policjanta! Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Jestem pewien ze awansu nie dostanie! 24.07.07, 11:46 Generalowie i ich zaplecze inetelektualne juz tam cos wymodza. Odpowiedz Link Zgłoś
japas Re: Jestem pewien ze awansu nie dostanie! 24.07.07, 12:42 Sokole Oko! Jakby politycy byli takimi politykami, jak ty jestes policjantem, to Polska bylaby krajem mlekiem i miodem plynacym. Oby wiecej bylo takich policjantow. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb To tylko Polacy! 24.07.07, 13:25 japas napisał: > Sokole Oko! Jakby politycy byli takimi politykami, jak ty jestes policjantem, > to Polska bylaby krajem mlekiem i miodem plynacym. Polska bylaby takim fajnym krajem gdyby nie Polacy. Politycy to też Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś