mangold 10.08.07, 17:33 a kiedy mularczyk przeprosi sedziów TK których bezmyslnie oskarzył ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk31 Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 17:35 Temu przybocznemu Ziobry coś się pomyliło. On powinien przepraszać na klęczkach profesorow UJ za to że nie byl pilny na studiach i ciągle nie chce się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 17:40 Czy Wy nie widzicie, ze pan Mularczyk dzialal w SLUSZNEJ sprawie?!I wlasnie to daje mu prawo do takich dzialan, jakie podjal.A profesor Zoll...no coz...Wodz powiedzial ze Zoll jest be, to znaczy ze jest. A pan Mularczyk stracil dobre imie chachachachacha przez jego komentarz.Pod warunkiem, ze je mial... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Kim Mularczyk będzie po wyborach ? 10.08.07, 17:50 PiS przegra wybory, jak nie teraz to za 2 lata. I wówczas takie gnoje jak Mularczyk czy Ziobro zostaną z ręką w nocniku. Będą w społeczeństwie tym kim są w rzeczywistości - ZERAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Boję się waszej Rzeczypospolitej 10.08.07, 18:30 To nie jest ważne kim jest Pan Mularczyk a kim Pan Zoll. Napawdę jesteście tak zaślepeini? Sprawa jest oczywista przed każdym w miarę bezstronnym sądem Pan Zoll musi przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Boję się waszej Rzeczypospolitej 10.08.07, 19:16 moki1 napisał: > To nie jest ważne kim jest Pan Mularczyk a kim Pan Zoll. > Napawdę jesteście tak zaślepeini? > Sprawa jest oczywista przed każdym w miarę bezstronnym sądem Pan > Zoll musi przegrać. ========== A przed jakim sądem postawić KŁAMCĘ Mularczyka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 NIE SKOML PiSiorze! 10.08.07, 19:53 jeszcze wyborow nie przegrali a juz skomlą Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: PIS wygra wybory spokojna glowa. Taaaaaaaaaaaa 10.08.07, 21:48 Chyba na miss mokrego podkoszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS wygra wybory spokojna glowa. Taaaaaaaaaaa 10.08.07, 22:09 smentuff napisał: > Chyba na miss mokrego podkoszulka. Zależy kogo wystawi... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: PIS wygra wybory spokojna glowa. 11.08.07, 23:11 trzeba być wyjątkowo ograniczonym, by mieć takie nadzieje... piss wygra wybory na najbardziej zeszmaconą i kłamliwą partię. na najbardziej znienawidzoną partię. na najbardziej kłamliwą partię. Żadnych innych nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Boję się waszej Rzeczypospolitej 10.08.07, 22:05 moki1 napisał: > To nie jest ważne kim jest Pan Mularczyk a kim Pan Zoll. > Napawdę jesteście tak zaślepeini? > Sprawa jest oczywista przed każdym w miarę bezstronnym sądem Pan > Zoll musi przegrać. Za to, że powiedział prawdę? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kim jest ten Zoll ??? 10.08.07, 18:56 dan3iger napisał: > PiS przegra wybory, jak nie teraz to za 2 lata. I wówczas takie gnoje jak Mularczyk czy Ziobro zostaną z ręką w nocniku. Będą w społeczeństwie tym kim są w rzeczywistości - ZERAMI. M: Jak narazie Ziobro wprowadza ZERO tolerancji dla korupcji co doprowadza do wscieklosci UBekistanczykow. Ciekawe jak Zoll dostal w 1988 posadke "profesora nadzwyczajnego" za rzadow Jaruzelskiego ????? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Kim jest ten Zoll ??? 10.08.07, 19:18 > Ciekawe jak Zoll dostal w 1988 posadke "profesora nadzwyczajnego" > za rzadow Jaruzelskiego ????? Za rządów Jaruzelskiego też Kaczyńscy zrobili doktoraty, obaj chwaląc pod niebiosa komunizm i leninizm. A różnica między profesorem Zollem a doktorem (hihi) Kaczyńskim (co nie zna języków, łącznie z polskim) jest taka że profesor Zoll ma klasę i kompetencje w obszarze swojej specjalizacji, a Kaczyńscy są ZERAMI we wszystkich obszarach. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Kim jest ten Zoll ??? 10.08.07, 19:47 Gdyby Zoll mial klase to te procesu by nie bylo a druga inna sprawa to nie plulby na swojego kolege profesora z UJ nazywajac go UBekiem, a potem sie z tego "rakiem" wycofywal. No chyba ze klase utozsamiasz z niskim glosem wysokim wzrostem i sposobem wiazania krawatow. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: Kim jest ten mularczyk??? 10.08.07, 20:52 widziałeś mularczyka jak sie tłumaczyl przed stępniem? śmiesznie było. przecież zoll prawdę mówi: mularczyk ukryl część faktów przed trybunałem konstytucyjnym. postapił tak bo to było wygodnie dla pis. guzik z tego wyszło bo stępień dał sobie radę z mularczykiem. a bym sie ze wstydu spalił, zresztą mularczyk też na początku nie wiedział gdzie oczy podziać, dopiero jak go dorn wsparł to zbezczelniał. pewnie jak człowik mający przyzwoity zawód i wykształcenie zaczyna sie prostytuować to zrazu sie wstydzi a potem sobie jakoś tam tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston mgr Stepien wtedy popelnil blad 10.08.07, 20:59 mgr Stepien (tak ta TYLKO mgr nie zaden prof.) popelnil wtedy kardynalny blad polegajacy na wykluczeniu ze skladu dowch sedziow!! Zwyczajnie nie mial prawa zrobic tego samodzielnie i dla odwrocenia uwagi zaczela sie "afera" z Mularczykiem. Jest to opinia bylego sedziego TK PROF. Wieslawa Johanna Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: mgr Stepien wtedy popelnil blad 10.08.07, 23:21 szczególna logika: stępień popełnił błąd bo nie zrobił tego co byłoby wygodne dla pis. mularczyk nie popełnił błędu selekcjonując informacje które mu pracownicy wiernego ipn w zębach przynieśli na jedno gwizdnięcie prezesa. Zobacz sobie jak mularczyk rozmawaiał ze stępniem - naprawdę warto; ten filmik musi byc w internecie. druga naprawdę istotna rzecz: przecież wcześniej ostrzegano braci że ustawa jest bublem i że trybunał ją odrzuci. przeczytałem uzasadnienie, tam są konkretne merytoryczne zarzuty. Czemu w takiej partii jak pis gdzie jest pełno prawników nie są w stanie napisać porządnej ustawy? I nie pieprz człowieku o układzie, przypomnij sobie inne wpadki: odznaczenie dla jaruzelskiego, kapitułę orderu orła białego, durnoctwa opowidane przez fotygę. Bracia nie mają kadr. Z prostego powodu: preferują w swoim otoczeniu niezbyt pracowitych aroganckich kurdupli. Nikt z jajami nie będzie pracował dla tych paranoików. No choćby teraz: minister mswia zdymisjonowany, to samo komendant policji, szef cbś ma iść do pierdla - skąd on takich ludzi skombinowal na takie ważne stanowiska? albo może tochę przesadza z tą paranoja? Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: mgr Stepien wtedy popelnil blad 10.08.07, 23:21 szczególna logika: stępień popełnił błąd bo nie zrobił tego co byłoby wygodne dla pis. mularczyk nie popełnił błędu selekcjonując informacje które mu pracownicy wiernego ipn w zębach przynieśli na jedno gwizdnięcie prezesa. Zobacz sobie jak mularczyk rozmawaiał ze stępniem - naprawdę warto; ten filmik musi byc w internecie. druga naprawdę istotna rzecz: przecież wcześniej ostrzegano braci że ustawa jest bublem i że trybunał ją odrzuci. przeczytałem uzasadnienie, tam są konkretne merytoryczne zarzuty. Czemu w takiej partii jak pis gdzie jest pełno prawników nie są w stanie napisać porządnej ustawy? I nie pieprz człowieku o układzie, przypomnij sobie inne wpadki: odznaczenie dla jaruzelskiego, kapitułę orderu orła białego, durnoctwa opowidane przez fotygę. Bracia nie mają kadr. Z prostego powodu: preferują w swoim otoczeniu niezbyt pracowitych aroganckich kurdupli. Nikt z jajami nie będzie pracował dla tych paranoików. No choćby teraz: minister mswia zdymisjonowany, to samo komendant policji, szef cbś ma iść do pierdla - skąd on takich ludzi skombinowal na takie ważne stanowiska? albo może tochę przesadza z tą paranoja? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: mgr Stepien wtedy popelnil blad 11.08.07, 23:29 langston napisał: > mgr Stepien (tak ta TYLKO mgr nie zaden prof.) popelnil wtedy > kardynalny blad polegajacy na wykluczeniu ze skladu dowch sedziow!! > Zwyczajnie nie mial prawa zrobic tego samodzielnie i dla odwrocenia > uwagi zaczela sie "afera" z Mularczykiem. > > Jest to opinia bylego sedziego TK PROF. Wieslawa Johanna ręce opadają, gdy się czyta posty takiego ścierwa jakim jesteś. powinieneś przeprosić swojego ojca za to, że zmarnował swoje nasienie, zapładniając twoją matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: mgr Stepien wtedy popelnil blad 12.08.07, 13:13 Magister Johann dostał od ciebie profesurę? Humoris Causa? Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Mularczyk to ten o którym będą 10.08.07, 21:55 mówić, że to ten co samego prof. Zolla do sądu pozwał!!!!!!!!!!!! Tym się wsławi, jak Hubert, który samego prezydenta zwymyślał!!!!!, albo starowinka pijany do którego sam kandydat na prezydenta raczył powiedzieć: spieprzaj dziadu!!!!!!! Każdy potrzebuje jakiegoś sukcesu, cóż, taki "sukces" jaki człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Kim jest ten Zoll ??? 10.08.07, 21:21 mirmat1 napisał: Jak narazie Ziobro wprowadza ZERO tolerancji dla korupcji co > doprowadza do wscieklosci UBekistanczykow. taaaak? To dlaczego Rydzyk jeszcze nie siedzi za sprzeniewierzenie pieniedzy na stocznie? Ba nawet ministerek nie zamierza sie za niego zabrac nie tylko za to, rowniez nie zamierza w sprawie tasm, no, dlaczego? A Rydzyk, mimo, ze kosciol ma ponoc (zgodnie z zaleceniem Wastykanu) trzymac sie z daleka od polityki, probuje uzyskac dla niego poparcie w wyborach prezydenckich. Czyli typowa korupcja polityczna. To gdzie to zero tolerancji??????? To jest tolerancja wybiorcza i won z taka. Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: Kim jest ten Zoll ??? Rozumiem, że 10.08.07, 22:01 można nie wiedzieć. Po amnestii maturalnej pewnie takich z "maturą" co takich spraw nie wiedza przybyło. Jedni się szczycą tym, że nie wiedzą kim jest prof. Zoll, inni, że nie znają np. twierdzenia Pitagorasa, a ja, że zaliczam takich do jednej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Niektorzy nie rozumieja retorycznych pytan 12.08.07, 01:04 smentuff napisał: > można nie wiedzieć. Po amnestii maturalnej pewnie takich z "maturą" > co takich spraw nie wiedza przybyło. Jedni się szczycą tym, że nie > wiedzą kim jest prof. Zoll, inni, że nie znają np. twierdzenia > Pitagorasa, a ja, że zaliczam takich do jednej kategorii. M: czasami odpowiedz nie miesci sie w parlamentarnym jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 19:27 imie_jaszczomp napisała: > Czy Wy nie widzicie, ze pan Mularczyk dzialal w SLUSZNEJ sprawie?! I > wlasnie to daje mu prawo do takich dzialan, jakie podjal.A profesor > Zoll...no coz...Wodz powiedzial ze Zoll jest be, to znaczy ze jest. > A pan Mularczyk stracil dobre imie chachachachacha przez jego > komentarz.Pod warunkiem, ze je mial... Miał miał przecież koszerny marszałek, powagą sejmu IV rp mu to dobre imię nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
starypiernik1 Mularczyk - to kandydat do pierdla 10.08.07, 18:56 Mularczyk może wybronić się przed skazaniem tylko orzeczeniem, że jest mało poczytalny i cierpi (jak wielu pisuarów) na paranoję. I z tego pwodu jest mi przykro, wolałbym aby kiblował. Odpowiedz Link Zgłoś
sewa1 Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 23:33 Pilny moze i nie byl ale na aplikacje sie dostal... Odpowiedz Link Zgłoś
macracantorhynchus Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 17:37 Mularczyk powinien profesorom podeszwy calowac. Juz kiedys o tym pisalem - jak gleboko trzeba w szambo siegnac zeby takie g. wylowic? Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 19:48 Nie trzeba głęboko sięgać,takie rzadkie gó.. pływa po wierzchu. macracantorhynchus napisał(a): > Mularczyk powinien profesorom podeszwy calowac. Juz kiedys o tym pisalem - jak > gleboko trzeba w szambo siegnac zeby takie g. wylowic? Odpowiedz Link Zgłoś
create Bandyta - gó..arz żąda przeprosin 10.08.07, 17:42 i się czerwieni , gdy to mówi ,bo to prezes mu kazał, a on żołnierz mafii przecież tylko wykonuje zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 17:46 Mularczyk jest bezczelnym idiota, prosze mnie podac do sadu , najlepiej w Strasburgu Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 18:09 Panie Mularczyk,mnie też!Ja też chce być pozwany przez takiego "adwokata",dziwnie jestem spokojny o wynik sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 17:46 Prof. Zoll powiedział, że nie widzi powodów, żeby przepraszać posła Mularczyka. i dobrze! a tak w ogóle - to Mularczyk miał być ukarany; i co z tą sprawą, ukarali go czy nie?!... Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 17:47 To jest śmiechu warte, żeby taki szczyl żądał od prof. Zolla przeprosin. Ty się synku opamiętaj! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Panie Arkadiuszu Mułmłotku proszę próbować dalej 10.08.07, 17:49 Ależ śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie smieszny ludzik 10.08.07, 17:50 jako prawnik jest juz skonczony. brnac w to dalej zamierza chyba wygrac konkurs na smiecia roku Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 prof. Zoll może nie iec racji... 10.08.07, 17:52 ... gdy mówi, że "Mularczyk (...) umyślnie wprowadził w błąd Trybunał Konstytucyjny (...). jest bardzo prawdopodobne, że Mularczyk jest po prostu idiotą i nie wie co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
vargas Mularczyk, ty szmato 10.08.07, 17:54 Dobre imie trzeba miec, zeby je stracic Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 17:57 Czy ten idiota nie widzi,że jest śmieszny.Za wszystko niech podziękuje kaczorkowi Mniejszemu.A tak ogólnie-=-co się stało,że sprawa umyślnego wprowadzenia w błąd TK nagle ucichła? Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 17:59 mangold napisał: > a kiedy mularczyk przeprosi sedziów TK których bezmyslnie oskarzył ? jak kto kiedy? po jesiennych wyborach, z pierdla, gdzie trafi razem z reszta bandy z pis i dodatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
odo3 Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 18:14 Parę razy widziałem wystąpienia Pana posła w TV (polemiki posłów). Ten człowiek niby wykształcony ale oszołomizmem i chamstwem wanieje od niego na odległość. Taki kram jaki Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Jak on smie domagac sie przeprosin 10.08.07, 18:20 skoro rodzina prof.Zolla ukrywala samego Wlodzimierza Iljcza.A gowna, ktore tu wieszaja psy na Mularczyku, nie widza, ze Zollowi zmiekla rura i poprosil dziekana o mediacje? Przeprosi, a jak nie to beknie przed sadem.Zagalopowal sie pan Zoll.Za duzo bylo polityki w jego pracy i stad zrobil mu sie metlik w glowinie. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Jak on smie domagac sie przeprosin 10.08.07, 18:30 > skoro rodzina prof.Zolla ukrywala samego Wlodzimierza Iljcza. To ty blisko z Leninem byłeś, skoro masz takie ciekawe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Poseł Mularczyk raczy zartować... 10.08.07, 18:15 Pan poseł lekko przesadza z dowcipami... żąda publicznych przeprosin, a tymczasem sam się równie publicznie ośmieszył i skompromitował. Ciekaw jestem, czy również publicznie, przeprosił pomówionych sędziów TK ?! Prawo i Sprawiedliwość, póki co, obowiązuje w tym kraju wszystkich, również posła Mularczyka. Na miejscu posła darowałbym sobie i liczył na rychłe zapomnienie sprawy, przeczekując w mysiej dziurze, bo tam posła miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Gnida kąsa 10.08.07, 18:29 Mularczyk jest śmieszny. Swoim zachowaniem ośmieszył nie tylko siebie ale i cały Sejm, i teraz domaga się przeprosin?? Odpowiedz Link Zgłoś
rtaj Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 18:30 Jak można przepraszać za naruszenie czegoś czego nie ma i to jeszcze takie byle co Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 18:31 Sprzedajny głuptasku za co chcesz przeprosin? Nie masz swojego zdania, chodzisz na pasku pisuarczyków, kłamiesz na zawołanie i jeszcze chcesz przeprosin. Dzięki takim ja ty, a właściwie przez takich jak ty "wielkie dzieło" despoty oświeconego niejakiego Jarusia legło w gruzach w parę miesięcy, boście szczekali jak wam pan kazał. Gdybyście myśleli i powiedzieli czasem nie - może by się wielki wódz opamiętał i do takiej śmieszności kraju nie doprowadził. I ty chcesz być chłopie adwokatem - śmiechu warte, choć niestety możliwe. Pakuj się gó..arzu bo niedługo będzie po was. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Mularczyk tafiony, zatopiony 10.08.07, 18:33 przepraszanie mu sie jeszcze marzy buhahahahahahahahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 18:38 Można to nazwać szczytem bezczelności. Szanowna Rado Adwokacka, kiedy wygonicie tego gó..arza ze swoich szeregów? Odpowiedz Link Zgłoś
pulemiot37 Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 18:46 No właśnie.. KIEDY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 12.08.07, 13:16 Wtedy, kiedy IPN przestanie bezczelnie blokować postępowanie dyscyplinarne (przez nieudoistępnienie materiałów) i zacznie odpowiadać na pisma rzecznika dyscyplinarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - mo.. 10.08.07, 18:50 Jak taka Dziwka moze zadac przeprosin? PISdowcom juz zupelnie odbilo na wszystkich frontach!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Ciekawe za co ma przeprosić... 10.08.07, 19:24 ...skoro bez wypowiedzi prof. Zolla, wiadomo było o co chodzi. Mularczykowi przypomne dowcip jak to św.Piotr kłócił się z diabłem kto ma naprawić brame dzielącą niebo od piekła. Św.Piotr zagroził, że odda sprawę do sądu, a diabeł na to: Żaden problem. Tylko odrazu uprzedzam. Wszyscy adwokaci są u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Co !!!?????? 10.08.07, 19:24 Ta parszywa pisowska Gnida, karmiona radiomarynijmnym łgarstwem, po tym co zrobiła domaga się przeprosin ? Bezczelność pisowskich aparatczyków przekracza wszelkie mierzalne normy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston oto wlasnie caly anty-pis w twojej osobie 10.08.07, 19:49 bedzie proces i sad orzeknie choc obawiam sie ze niestety nie bedzie obiektywny bo wiadomo "Zoll ma klase":)) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: oto wlasnie caly anty-pis w twojej osobie 10.08.07, 19:58 He he, gdybyś się nie bał że Mularczyk przegra to byś nie usiłował z góry podważyć wyroku sądu :P Odpowiedz Link Zgłoś
langston przeceniasz mnie koles-nie podwaze wyroku sadu:))) 10.08.07, 20:00 pozyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: przeceniasz mnie koles-nie podwaze wyroku sad 13.08.07, 10:52 To kopnij ode mnie tego drugiego Langstona który napisał: "sad orzeknie choc obawiam sie ze niestety nie bedzie obiektywny" w jego kaczystowską dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywik1 Re: Mularczyk: Jeśli prof. Zoll mnie przeprosi - 10.08.07, 19:28 oj mularczyk, mularczyk, zebys ty jeszcze choc troche rozumu oraz klasy mial Odpowiedz Link Zgłoś