nalesniki_ze_szpinakiem 13.08.07, 21:14 Jak na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0b0l [...] 13.08.07, 21:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Nie aż stryczek, odsiadka wystarczy 13.08.07, 21:47 Mam szczerą nadzieję, że Platforma - wygra - nie będzie myśleć o koalicji z PiS - weźmie się za karanie PiSiaków A za co karać? Przede wszystkim za zniszczenie wywiadu, czyli raport Macierewicza: kompletne wyjaśnienie tu: www.skubi.net/macierewicz.html O tych procesach w sprawie raportu Macierewicza, które już w tej chwili są: www.skubi.net/procesy.html Będzie też cała masa innych powodów do karania, szczególnie Ziobry zxa zniszczenie polskiej transplantologii. Wyrwij Polskę z rąk oszołomów: www.skubi.net/nieoddaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Nie aż stryczek, odsiadka wystarczy 13.08.07, 21:53 skubi6 napisał: > Mam szczerą nadzieję, że Platforma > > - wygra ja rowniez > - nie będzie myśleć o koalicji z PiS popieram! > - weźmie się za karanie PiSiaków to juz bylo... rozliczac, rozliczac, rozliczac... niestety za bardzo mi to cos przypomina :/ rozliczyc kaczorki mozna - za wszystkie kretactwa i nie robienie niczego (no... pobiegali do kosciolka troche - na zdrowie im chociaz to wyjdzie ;) ). ale na rany to juz mamy! glowny program jarka to 'rozliczanie'... osobiscie mam nadzieje, ze powolaja jakas komisje do zbadania dzialalnosci jareczka, ale ze zajma sie czyms innym - usprawnianiem gospodarki i poziomu nauczania! i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian 84% - frekwencja czytelników GW? 13.08.07, 22:06 Hmmmm, albo głosujący w ankiecie są nieszczerzy, albo sami nie wiedzą co zrobią, albo po prostu czytelnicy GW chodzą głosować w przeciwieństwie do innych ludzi. Hmmmm, jak jeszcze można wytłumaczyć wynik tej ankiety? W końcu prawdziwa fekrencja nie przekracza 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
azx Jestesmy narodem kocmołuchów i zasługujemy na 13.08.07, 23:05 cały ten chlew. Przepraszam, PiS z przystawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Złu dna wiara w koalicję, ale 2 lata stracone 14.08.07, 00:56 pzez ambicje JK coby sobie "porządzić" po swojemu (dla przypomnienia - PiS dostał 11% głosów wszystkich uprawnionych wyborców - i to była większość głosujących - a gdzie reszta? Czyżby naród miał w dupie wolność i demokrację? temu panu już dziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Złu dna wiara w koalicję, ale 2 lata stracone 14.08.07, 01:47 mógłbyś, premierze, również wspomnieć o tym, że euro2012 nie padnie (tylko, że ciebie mało zajmują kwestie gospodarcze). Społeczeństwo naprawdę martwi się o to (tylko, że ty masz słaby z nim kontakt, jesteś nieco odklejony i anachroniczny). Ale, ja wyborca we wcześniejszych wyborach, PO być może zagłosuję na ciebie. Wykoś jeszcze rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
maly-kretacz.piesek.kuczmy M_y__P_O_L_A_C_Y__W_y_b_i_e_r_a_m _y__P_I_S__!!!!!! 14.08.07, 02:31 Bóg Dał zwycięstwo PIS aby uratować Polskę przed wewnętrznymi i zwnętrznymi jej wrogami a diabeł dał koalicjantów :( PIS żadnego wyboru nie miał bo równie skorumpowana jak SAMO - broniąca 3-ciej RP - PO nie chciała koalicji ! a PIS musiał ratować Polskę i bardzo wiele w niej naprawił i dalej naprawia ! To PIS zlikwidował kacapską agenturę - zbrodniczą WSI, utworzył CBA, walczy z korupcją po raz pierwszy w Polsce we własnych szeregach i na najwyższych szczeblach państwowej władzy !!! poprawił i umocnił międzynarodową pozycję Polski i zwiekszył jej bezpieczeństwo energetyczne !!! zapewnił Polsce niespotykany wzrost gospodarczy i zmniejszył bezrobocie ! zwiększył bardzo znacząco prywatne bezpieczeństwo Polaków i zabezpieczenia socjalne ! Jedynie PIS jest w stanie zagwarantować Polsce suwerenność i zapewnić Polakom bezpieczeństwo i dobrobyt ! kontynuując oczyszczanie RP z mafijnego Ubekistanu i broniąc jej interesów za granicą ! Dlatego Polacy wybierają PIS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Prowokacją na Leppera Ziobro zabił IV-tą RP 14.08.07, 04:58 (ch)wała mu za to? A Jaruś udaje że nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wszyscy udawali że sobie ufaja 14.08.07, 07:26 Jak to dobrze że rydzyk nie kazali z "lyberałamy" sie spoufalać, teraz wszystko jak na dłoni szczerość Kaczyńskiego, inteligencja Giertycha i niewinnośc Leppera, przy okazji obnazyli swoja niedojrzałość polityczna i popiskuja jak małe kundelki, dzis rano chyba słyszałem jakies śpiewy od Wiejskiej, cos w stylu "i tylko diety mi zal" Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: M_y__P_O_L_A_C_Y__W_y_b_i_e_r_a_m _y__P_I_S__ 14.08.07, 07:26 My Polacy nareszcie oddetchniemy z ulgą, że krętacze, dyktatorzy, nieuki z PiSu odeszli w wielkiej niesławie. Aby to na zawsze było nauczka dla wszystkich, którzy pójdą do wyborów. Poza występami na arenie Cyrk IV RP, niczym innym sie nie wykazali. Ot tacy klauni mierni przynoszący wstyd i bezczelność w przywłaszczaniu sobie sukcesów, które nie powstały dzięki nim lecz dzięki poprzednikom i temu że nie nie mogli psuć swoimi głupimi pomysłami gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Bede glosowal na PIS. Dlaczego? Dzieki Gazecie Wyb 14.08.07, 07:36 GW otworzyla mi oczy, pokazala mi co to znaczy klamstwo, manipulacja - no coz - tylko chwile zylem za komuny ale GW pokazala mi co i jak, Z ksiazek dowiedzialem sie ze Komunisci glosili ze amerykanie zrzucaja stonke ziemniaczana na Polske a z GW dowiedzialem sie ze zyje w faszystowkim, bolszewickim kraju - roznicy miedzy argumentami nie widze-GLOSUJE NA PIS Odpowiedz Link Zgłoś
varvar z kaszystami nawet koalicjanci nie chcieli puczu? 13.08.07, 23:23 Nawet "Samoobrona" i LPR wolą reguły demokratycznego państwa prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 A jednak rozliczać trzeba 13.08.07, 22:09 > to juz bylo... rozliczac, rozliczac, rozliczac... niestety za bardzo mi to cos > przypomina :/ Rozliczanie nie może być głównym działaniem władzy. Lustracja nie zastąpi 3 mln mieszkań. Ale rozliczać trzeba, po to, aby każda władza wiedziała, że nie wszystko jej wolno. O dokonaniach PiS: Ustawa lustracyjna: www.skubi.net/lustracja.html Cała reszta: www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: A jednak rozliczać trzeba 13.08.07, 23:27 skubi6 napisał: > > to juz bylo... rozliczac, rozliczac, rozliczac... niestety za bardzo mi t > o cos > > przypomina :/ > > Rozliczanie nie może być głównym działaniem władzy. Lustracja nie zastąpi 3 mln > mieszkań. Ale rozliczać trzeba, po to, aby każda władza wiedziała, że nie > wszystko jej wolno. > > O dokonaniach PiS: > > Ustawa lustracyjna: www.skubi.net/lustracja.html > > Cała reszta: www.skubi.net/pis.html PO niczego nie rozliczy, gdyby bowiem miala taki zamiar pozwolilaby by PiS zostal z karami do zaplacenia i zadalaby twardo komisji do zbadania ich dzialalnosci juz teraz. Nadzieja jest matka glupich, niestety. Nie zaglosuje na PO, boje sie, po co Tusk spotykal sie z prezydentem? Jeszcze dogadali sie w sprawie przyspieszonych wyborow, ktore leza glownie w interesie PiS, zeby nie placic kar- niech placi! Lepsza juz chyba partia kobiet, czy LiD, bo przynajmniej jasno chca pozbyc sie PiSu raz i na zawsze. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Nie aż stryczek, odsiadka wystarczy 13.08.07, 22:09 Glówny program Jarka to rozliczanie. Zgoda. Ale z czego? Z czynów, które nie byly i nie sa karalne, z moralnosci czyli stosunku do nieskodyfikowanych, umownych norm, najczesciej religijnych, oraz z pogladów politycznych jego przeciwników. Przeciez to chore. W przypadku PiSu konieczne jest rozliczenie z popelnionych przestepstw, z lamania konstytucji, z lamania praw obywatelskich. Jest jeszcze jedna róznica: sowiecki komunizm nigdy juz do Polski nie wróci i rozliczenie z nim jest sprawa historyczna, kaczyzm natomiast moze wrócic za kilka miesiecy i stanowi realne zagrozenie dla spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov I znów bleble Pana Premiera. 13.08.07, 22:26 Straszenie wyborami jest już od początku kadencji. Chciałbym usłyszeć (ale wiem, że nie usłyszę) Z KIM zamierza się w nowym parlamencie ułożyć. Bo jeśli chce koalicji np. z PR, to ja mu już dziękuje. Nowy skład rządu bardziej mi się podoba, zwłaszcza zmiany w MEN i Ministerstwie Pracy i Polityki Społecznej. Od biedy mógłby nawet zostać, ale Liga i Samoobrona będą torpedować wszystkie normalne i sensowne reformy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab Re: "Nasze nadzieje były złudne" 13.08.07, 22:36 Że niby trafił się pierwszy naiwny ?... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Re: Nie aż stryczek, odsiadka wystarczy 13.08.07, 22:05 > Mam szczerą nadzieję, że Platforma > > - wygra Zobaczymy. Sondaże zawsze tak mówią. > - nie będzie myśleć o koalicji z PiS A kim ma się porozumieć? Z SLD? Porozdawać wszystkim renty? (bo taki mają teraz program) > - weźmie się za karanie PiSiaków O tak, potrzebny nam kolejny rząd "rozliczający" poprzedników. > A za co karać? Przede wszystkim za zniszczenie wywiadu, czyli raport Też tak myślałem, do czasu aż wyczytałem o przemycie broni do Sudanu. Polecam: pl.wikipedia.org/wiki/Darfur > Macierewicza: kompletne wyjaśnienie tu: > www.skubi.net/macierewicz.html Jest mało przekonujące, w większości przepisane z Gazety. To że ujawniliśmy paru nieudolnych rosyjskich agentów i Kreml wie, że są zdekonspirowani albo że wiedzą, że zakładamy za granicą spółki (któryś wywiad tak nie robi?) to bardzo niewiele. > Będzie też cała masa innych powodów do karania, szczególnie Ziobry zxa > zniszczenie polskiej transplantologii. > I tutaj się zgodzę. Ziobro jest wyjątkowym palantem, który popularność zbija na niszczeniu mądrzejszych od siebie (Mirosław G. sędziowie TK itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Nie aż stryczek, odsiadka wystarczy 13.08.07, 22:41 H** ci w D**** wodzu. Twoje miejsce jest w klewkach wsrod talibow. Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:15 Już się nie mogę doczekać jak PIS niczym Titanic pójdzie na dno. To będzie najszczęśliwszy dzień dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:17 Już się nie mogę doczekać jak PIS niczym Titanic pójdzie na dno. nie tak szybko, najpierw muszą pocierpieć. Polska przeżyje tych kilka miesięcy cierpienia więcej, pisiorstwo nie Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:19 r0b0l napisał: > Już się nie mogę doczekać jak PIS niczym Titanic pójdzie na dno. > > nie tak szybko, najpierw muszą pocierpieć. Polska przeżyje tych > kilka miesięcy cierpienia więcej, pisiorstwo nie Nikt z nas nie wie, jak będzie. Pożyjemy, zobaczymy. Ja też mam nadzieję, że PiS pójdzie na dno i na zawsze ugrzęźnie w mule. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:21 s0ber napisał: > Nikt z nas nie wie, jak będzie. Pożyjemy, zobaczymy. Ja też mam nadzieję, że Pi > S > pójdzie na dno i na zawsze ugrzęźnie w mule. a nimi będzie to samo co z PC. kaczyńscy rozwalą tą partię w drobny mak. przecież te zakompleksione karły nic innego nie potrafią robić... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:24 Ja też mam nadzieję, że Pi > S > pójdzie na dno i na zawsze ugrzęźnie w mule. ale osikowy kołek i metr betonu dopiero mnie upewni ;))) o ile znam tę hołotę to może jeszcze będzie trzeba im nieco pomóc w dobrowolnym oddaniu władzy. A potem do urn, byle z głową a nie kielbasą wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:32 r0b0l napisał: > > ale osikowy kołek i metr betonu dopiero mnie upewni > ;))) > > o ile znam tę hołotę to może jeszcze będzie trzeba im nieco pomóc w > dobrowolnym oddaniu władzy. > > A potem do urn, byle z głową a nie kielbasą wyborczą Racja psze Pana, ale z tym jest zawsze największy problem. Ostatnie wybory to pokazały. Ludzie woleli zagłosować na tych agresywnych idiotów, którzy straszyli ich liberalizmem. Nie mam zamiaru uświęcać PO, niemniej jednak mając na uwadze samą kampanię wyborczą, to trzeba było mieć naprawdę słomy we łbie nawalone po sam czubek czaszki, że zagłosować na PiS. Niestety, w takiej sytuacji nasuwa mi się tylko jeden wniosek; mianowicie taki, że nasze społeczeństwo jest zwyczajnie głupie. A najgorsze jest to, że za głupotę innych cierpią też Ci, którzy głupcami nie są. Bycie w mniejszości jest fajne tylko wówczas, jak zależy Ci na odmienności, i chyba tylko wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 22:56 > Niestety, w takiej sytuacji nasuwa mi > się tylko jeden wniosek; mianowicie taki, że nasze społeczeństwo > jest zwyczajnie głupie Społeczeństwo nie jest głupie a jedynie niedoświadczone. W ponad 1000-letniej historii Polski mieliśmy dotąd tylko 25 lat demokracji (1918 - 1926, 1989 - ...), to i nic dziwnego, że społeczeństwo nie umie dobrze wybierać. Ale nie ma się co martwić - z czasem będziemy wybierać coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 23:21 Nikt rozsadny nie glosuje na partie, ktora glosi wprowadzenie podatku liniowego, czyli wzbogacenie bogatych, kosztem biednych i mniejszych wydatkow budzetowych (np. na zasilki dla bezrobotnych). Do tego doszedl spot wyborczy ze znikajaca zywnoscia z lodowki. Tak wiec glosy oddane na PiS w poprzednich wyborach byly bardzo racjonalne. Problem w PO to slepe zapatrzenie na liberalizm. Problem jest to tez Tusk, ktory jest historykiem (i to kiepskim), a chce kierowac partia liberalna. Jezeli PO nie zmieni swego programu wyborczego nastawionego na egoizm bogatych (tzn. wprowadzenie podatku liniowego) przewiduje kolejna porazke wyborcza. I bedzie to porazka za wszech miar racjonalna i zasluzona. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:19 twgalba napisał: > Już się nie mogę doczekać jak PIS niczym Titanic pójdzie na dno. To > będzie najszczęśliwszy dzień dla Polski. ja chłodzę zszampana na tą okazję. upadek koalicji jest krokiem ku normalności - ku usunięciu zawszonych kundli z PiSSu z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:23 > upadek koalicji jest krokiem ku normalności - ku usunięciu zawszonych kundli z > PiSSu z polityki. niby ok, ale wspolczuje temu, co przejmnie burdel po pis. Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:27 stara_twojej_starej napisał: > ja chłodzę zszampana na tą okazję. > upadek koalicji jest krokiem ku normalności - ku usunięciu zawszonych kundli z > PiSSu z polityki. Tylko czy wystarczy tych kroków, by dojść do celu i posłać PiS w PiS-doo... Tego to ja taki pewien nie jestem, niestety. Przed każdymi wyborami jest szansa, że będzie lepiej, a za każdym razem jest jeszcze większy syf. Stąd mój brak optymizmu. Mam nadzieję, że się mylę w moich przeczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:21 twgalba napisał: > Już się nie mogę doczekać jak PIS niczym Titanic pójdzie na dno. To > będzie najszczęśliwszy dzień dla Polski. Byc moze jeszcze glupsza PO da sie wydymac przez PiS, a i moze ciemny lud znowu POPiS kupi jak 2 lata temu. Jesli PO-PiS powstanie, to beda sie zarli. Wtedy za 2 lata pojda rezem na dno, bo calej kadencji razem nie wytrzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Żałosny kurdupel bez honoru i krzty wstydu... 13.08.07, 21:17 Zwykły błazen :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arnold_vosloo Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:19 blogfm.blox.pl/2007/08/Oredzie-czyli-jak-stracic.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:19 PiS- Przeproscie i Spadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:19 Ooo, kultura na forum przemówiła. Jeszcze się zdziwicie chłopcy i dziewczęta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nie będzie żadnych wyborów...... 13.08.07, 21:19 Tusk z Kaczyńskim juz się dogadali czego efektem jest usuwanie ludzi LiSa......PiSowi zależy aby dalej trzymać rękę na pulsie i nawet pakt z samym "diabłem" jakim jest PO wchodzi w rachubę...... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Ale narodek wybierze tak samo 13.08.07, 21:22 bedzie straszno smutno ale za to sasiad nie bedzie mial lepiej. A jak bedzie mial to sie go do CBA zadennuncjuje. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian "...że zaakceptują nasze zasady..." 13.08.07, 21:21 a jakie to zasady panie kaczynski? chodzenie na wszystkie spotkania z dyktafonem? sledzenie i niszczenie kazdego, kto zbyt duzo wie o ciemnych sprawkach PiSu? bezkarnosc Rydzyka w zamian za naganianie staruszkow na wybory? kolesiostwo i obsadzanie wszelkich mozliwych stanowisk w kraju partyjnymi aparatczykami PiS najczesciej bez zadnych umiejetnosci lub doswiadczenia na zajmowanych stanowiskach? takich zasad to my wszyscy mamy juz serdecznie dosyc w tym kraju...chyba trzeba bedzie sie znowu przyzwyczaic do bycia w opozycji panie kaczor... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńskiego 13.08.07, 21:26 czym skorupka za młodu nasiąkła.... Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 13.08.07, 23:33 Nagrywanie rozmow wprowadzil do swiadomosci spolecznej niejaki A. Michnik. Dyktafon w niektorych srodowiskach ciagle nazywa sie malym michnikiem. Michnik posylal tez swoich dziennikarzy by nagrywali kazania ks. pralata w czasie kompani anty-pralatowej. Kolejni wycwiczeni w nagrywaniu z ukrycia to tez dziennikarze (jeden gruby i obrzydliwy, a drugi w okularach, ale tez obrzydliwy). Czegoz wiec mozna oczekiwac od politykow, ktorzy ucza sie od dziennikarzy, a szczegolnie od A. Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 13.08.07, 23:40 uważasz że Michnik jest tak dużym autorytetem dla ministra Zero i Bliźniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 13.08.07, 23:48 Michnik poprostu pokazal jak skuteczna bronia sa nagrania. Politycy biora przyklad, a autorytet (czy tez jego brak) nie ma tu nic do rzeczy. Dla mnie nagrywanie z ukrycia jest tak obrzydliwe, ze az mnie zatyka. I nie ma tu nic do rzeczy, czy nagrywany jest Rywin, Lepper, ks. pralat, czy tez ks. dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 13.08.07, 23:51 ale wolisz jak nagrywa Ziobro ? to pewno wydaje ci się bardziej strawne - bo swojak? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 13.08.07, 23:54 agaj.agaj napisał: > Nagrywanie rozmow wprowadzil do swiadomosci spolecznej niejaki A. > Michnik. Dyktafon w niektorych srodowiskach ciagle nazywa sie malym > michnikiem. Michnik posylal tez swoich dziennikarzy by nagrywali > kazania ks. pralata w czasie kompani anty-pralatowej. > > Kolejni wycwiczeni w nagrywaniu z ukrycia to tez dziennikarze (jeden > gruby i obrzydliwy, a drugi w okularach, ale tez obrzydliwy). > > Czegoz wiec mozna oczekiwac od politykow, ktorzy ucza sie od > dziennikarzy, a szczegolnie od A. Michnika? Ty durny pisowski propagandysto, nie widzisz różnicy między nagrywaniem gangstera szantażującego prywatną firmę (Rywina nagrano za drugim razem, gdy już wiedziano z jaką propozycją przyjdzie, żeby był dowód do prokuratury) a nagrywaniem prywatnej rozmowy z wicepremierem przez ministra? Chcesz matołku postawić między tym znak równości? To pis wprowadza takie ubeckie "standardy", że towarzysze się wzajemnie nagrywają, szpiclują, tajna policja jest używana przeciw innemu członkowi rządu. Stalinizm i gangsterskie zwyczaje, po prostu bagno i dno, jakiego Polska jeszcze nie widziała. "Odnowa moralna". Na drzewo spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 14.08.07, 00:04 Alez tak, stawiam znak rownosci miedzy nagrywajacym z ukrycia Michnikiem, Berger, Ziobrem, itd. Wyjatek to oczywiscie policja po otrzymaniu stosownego pozwolenia. Podtrzymuje swoje zdanie, ze zwyczaj nagrywnia prywatnych rozmow wprowadzil do polskiej polityki A. Michnik. Zaden inny zwyczaj nie wprowadzil podobnego bagna do polityki jak nagrywanie rozmow. No i refleksja - jezeli chcesz wprowadzac odnowe moralna to postaraj sie unikac epitetow w stosunku do rozmowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: stare ubecko-PZPRowsk zasady Rajmunda Kaczyńs 14.08.07, 00:17 uważasz że Michnik nie powinien nagrywać Rywina i bardziej moralne by było ukrycie całej sprawy? Czyli popierasz korupcje - to nieco dziwne jak na zwolennika PiSu, ale ogolnie mieści się w waszej filozofii że Jarek co samodobro a reszta to bagno Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czy wam, PiSdziaki, glowa sie z tylkiem pomylila? 14.08.07, 04:30 Michnik jest dziennikarzem, nie zas Prokuratorem Generalnym, a info w gazecie nie ma wagi dowodu sadowego. Prokurator Generalny, a tym jest to cale pieprzone Ziobro, MUSI wiedziec, ze nielegalne nagrania nie maja zadnej wagi dowodowej, ze mozna - co najwyzej - poleciec z tym do TV czy gazety, by komus dupe obrobic. I jesli ow Prokurator Generalny o tym nie wie, to powinien jak najzybciej sie ze stolkiem pozegnac. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Premier: Przed nami wyborowa 13.08.07, 21:21 Czy ten pan nie zrozumie nigdy, ze jego najgrozniejszym przeciwnikiem jest on sam? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:21 "W wystąpieniu szef rządu do sukcesów swojego gabinetu zaliczył m.in. "najlepszą od wielu lat, a nawet dziesięcioleci", sytuację gospodarczą" To dzięki Unii do której nie chciałeś wejść, ty konusie na kaczych łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 22:39 On chcial wiejsc do Unii, to LPR nie chcialo. I wymysl prymitywie jakis inny argument niz odniesienie do nazwiska i wygladu. Jak takimi prymitywnie myslacymi osobami zaczna po tych wyborach ci nowi zwyciezcy obsadzac stanowisko, to wrocimy do tego balaganu, jaki byl za czasow Unii Wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 23:11 Nie kłam! LPR nie chiała, Samoobrona nie chciała i PiS też początkowo nie chciał. Gdy na krótko przed referendum sondaże pokazywały euroentuzjastyczne nastroje społeczeństwa PiS zmienił taktykę i począł opowiadać się trochę za a trochę przeciw, za "akcesją ale nie za wszelką cenę" itp. bzdety czyli ubezpieczał się na wypadek obu możliwych wyników głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 23:14 I bardzo dobrze ze byli tacy co mieli inne zdanie.Jest ich pelno we Francji czy Niemczech.Czy znaczy ze nie sa Francuzami czy Niemcami?Wielu sceptykow pracuje w administracji agent UE.Swiadczy to o demokracji.A u ciebie w glowie przymus.Kazdy musi myslec jak UE. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 23:21 Masm prośbę. Nie odpisuj nma moje posty. Nie chcę, żeby taki czubek okraszał to, co mam czasem do powiedzenia swoimi bredniami. Bo inaczej twoich wypocin nie można postrzegać jak właśnie brednie. Cuchniecie pisuary, fetor z tych rządów roztacza się potworny i nic innego wam nie pozostało jak pisać i wygadywać bzdury lub po prostu kłamstwa. To co napisałeś niżej jest przecudowne - "wszyscy wiedzieli, że SO to złodzieje i mądry, wspaniały uczciwy PiS dopuścił ich to władzy i to się potwierdziło i teraz już wszyscy na pewno wiedzą że SO to złodzieje". Jestescie żałośni i mam nadzieję, że w perspektywie kilku lat traficie na polityczny śmietnik razem ze swoimi koalicjantami, czyli LPR, SO i SLD (głosujecie zwykle tak samo). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Re: swoboda_t napisał 13.08.07, 23:25 wyluzuj swoboda_t:-))) to je demokracja i kazdy ma prawo powiedziec to co mysli Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Premier: Przed nami wybory 14.08.07, 02:30 olpc napisał: > On chcial wiejsc do Unii Europy ojczyzn mu się zachciało. Ładnie byśmy wyglądali, gdyby Polacy posłuchli pisiorskich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:24 I jak zwykle "MY" zrobilismy najlepiej,ale to normalka ,nieby7lo nigdy polityka co zrobil cos zle!!!!!!!!!!Obojetnie gdzie na swiecie! Teraz trzeba tylo obiecac EURO 2012,10 tys km drog,6 milionow mieszkan,a jak juz wybira ,to pocalujta WOJTA! Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld rzady PISSdu to sama przyjemnosc dla obywateli! 13.08.07, 21:27 prawdziwie swinie przy korycie tego nigdy jeszcze nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: rzady PISSdu to sama przyjemnosc dla obywatel 13.08.07, 21:44 sld_sld napisał: > prawdziwie swinie przy korycie tego nigdy jeszcze nie bylo Szcaególnie te dwa dorodne spasione wieprze komuś się wydaje, że te twa ryje da się odciąć od koryta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur jak to prasa nie pisze o osiągnięciach tego rządu 13.08.07, 21:28 o dworcu we Włoszczowej i aresztowaniu blidy do dzisiaj jest głośno Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Ten rzad jest najlepszy od WIEKOW!Piast Kololodzie 13.08.07, 21:29 j nie moze sie z toba liczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Czyli jednak głupi jesteś Jarek 13.08.07, 21:29 Nikt nie wierzył w Leppera i Giertycha tylko ty i trochę starszych pań w beretach.... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czyli jednak głupi jesteś 13.08.07, 21:37 yot23 napisał: > Nikt nie wierzył w Leppera i Giertycha tylko ty i trochę starszych > pań w beretach.... trudno nie wierzyć w nic, a zwłaszcza w człowieka błysnąłeś! nadajesz się na premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld z medycznego punktu widzenia to debilizm... 13.08.07, 21:30 tu potrzeba lekarza psychiatry dla tej calej IVRP...ale nie na koszt panstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars frustraci ktorzy nei oblowili sie na okraglym stol 13.08.07, 21:35 gorsze ze narodek wybierze tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sld_sld 13.08.07, 23:19 sld_sld napisał: < z medycznego punktu widzenia to debilizm > tu potrzeba lekarza psychiatry dla tej calej IVRP...ale nie na koszt > panstwa! Ktokolwoek mowi to, co ty mowisz powinien przejsc sie tam gdzie sugerujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypce1 Ryba psuje sie od glowy. 13.08.07, 21:36 Powiada pan, nasze zasady..., tzn, jakie? A moze, to w pana ustach oznacza, moja wlasna Polska? Rozpedzil sie pan jak chlop po folwarku. Jest to najgorszy rzad od czasow Gomulki. Juz czas skonczyc z tym kabaretem politycznym. Ten rzad tylko wstyd przynosi Polakom, zarowno tym w kraju jak i na obczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Re: Brawo Kaczynscy!!! 13.08.07, 21:57 Bzdury bracie opowiadasz, Kaczynscy uchodza za granica za twardych, wymagajacych przywodcow, ale powaza sie ich. Nie tak jak Kwas, ktory dawal d...kazdemu, gdzie tylko sie dalo. To co Kaczynscy wynegocjonowali w Brukseli, wiele panstw by chcialo. Anglicy tez stali twardo. Wszystkie inne panstwa spuscily gacie przed Eurokomuna! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream kaczki gó.. wynegocjowały 13.08.07, 22:44 nicea przez parę lat a potem szwabski dyktat. to zdrada interesów Polski, kaczki helmutom schylają się po mydło. choć oficjalnie stroszą piórka monnot napisała: > Bzdury bracie opowiadasz, Kaczynscy uchodza za granica za twardych, > wymagajacych przywodcow, ale powaza sie ich. Nie tak jak Kwas, ktory > dawal d...kazdemu, gdzie tylko sie dalo. > To co Kaczynscy wynegocjonowali w Brukseli, wiele panstw by chcialo. > Anglicy tez stali twardo. Wszystkie inne panstwa spuscily gacie > przed Eurokomuna! Odpowiedz Link Zgłoś
szaq3 Re: Brawo Kaczynscy!!! 13.08.07, 23:54 Czlowieku co ty piszesz , ty chyba nigdzie za granica nie byles. Mieszkam w Paryzu ,i jeszcze od zadnego francuza nie slyszalem pozytywnej opinii o naszym "przywodcy" , a wrecz przeciwnie. Polecam troche poczytac prasy zachodniej. tomek111 Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Brawo Kaczynscy!!! 13.08.07, 23:56 monnot napisała: > Bzdury bracie opowiadasz, Kaczynscy uchodza za granica za twardych, > wymagajacych przywodcow, ale powaza sie ich. Nie tak jak Kwas, ktory > dawal d...kazdemu, gdzie tylko sie dalo. To chyba tak uważają tylko polaczyny z Jackowa i Green Pointu, twoi sąsiedzi i kumple. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 21:36 Wybory beda a takze wygra je PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 21:42 To bylo wystapienie premiera czy prezesa pisu ?. kaczka chawalila sie jedynie tym co pisuar zdzialal . typowa reklama . Chyba pis powinien za to zabulic ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 21:45 Jeszcze przed wyborami wszyscy twierdzili ze Samoobrona to zlodzieje.Mowili to samo po wyborach.Czy ktos zabral sie za Samoobrone?Nie.Nie starczylo odwagi.PiS dopuscil ich do koryta a pozniej odrzucil udowadniajac ze oni rzeczywiscie sa tacy jak myslalo spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 21:57 ...ciesze sie, tzw. rolnikow odstrzelono w dobrym momencie, pis powinien pokazac teraz co potrafi i jaka kadra dysponuje, zeby wygrac wybory. .... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 22:00 Madra kampania i PiS jest pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 22:03 ... zwerbuje jeszcze wiecej niz w poprzednich wyborach. ...a ludzie faktycznie musza pojsc na wybory, niemaly problem. ... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 23:15 Ha, haha, hahahahaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! To się nadaje do sygnaturki, Gomułka mógłby się uczyć ROTLOL presentation1 napisał: > Jeszcze przed wyborami wszyscy twierdzili ze Samoobrona to zlodzieje.Mowili to > samo po wyborach.Czy ktos zabral sie za Samoobrone?Nie.Nie starczylo odwagi.PiS > dopuscil ich do koryta a pozniej odrzucil udowadniajac ze oni rzeczywiscie sa > tacy jak myslalo spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szaq3 Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 13.08.07, 23:59 Idac twoim tokiem rozumowania , Pis powinien teraz wziasc do rzadu kilku mordercow , gwalcicieli itp. , zeby pozniej moc potwierdzic ich wine Zastosuj to w domu i wez sobie za zone ... tomek111 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: ...PiS mowil i mowi prawde................ 14.08.07, 07:32 Każdy słyszy i widzi to co chce a nie to, co jest faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:37 Jaroslaw Kaczyński powinien spalic sie ze wstydu za takiego ministra jak Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:38 Rozumiem,że ten psychol liczy na koalicję z PO co w konsekwencji zepchnęło by, ze PO w wyniku sgresywnego zachowania patalogicznych braci znalazło by się w syt jak obecni koalicjanci Poza tym od długiego już czasu ma miejsce zawłaszczania państwa zamienianie go w państwo policyjne totalitarne sterowane z tylnego siedzenia przez szefa ogromnej pseudo-katlickiej sekty dyktatora Rydzyka. W konsekwecncji nastąpił by rozłam w PO > Część zacofanców w rodzaju Rokity spełniła by oczekiwania PiS-dzielców ( Odnoszę wrażenie -nie tylko ja,że Rokita to krypto PiSdzielec oddelegowany do PO. ) W tej sytuacji jeżeli nie padnie jednoznaczna deklaracja Tuska,że PO nie stworzy koalicy z kurduplami będziemy zmuszeni głosować na LiD Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:44 Mam szczerą nadzieję, że PiS nie będzie po wyborach kontynuował swojej misji! swoim głosem wyborczym zamierzam się do tego przyczynić! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:50 Glos postkomuchow sie nie liczy.To tylko gromadka popaprancow. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Premier: Przed nami wybory 13.08.07, 21:52 ...bardzo dobrze , ze premier poinformowal polakow o zakonczeniu koalicji...po wyborach pis utworzy rzad jaki zechce, polacy nie zaglosuja na mety z samoobrony ani kretaczy a sld/lid.... moze platformie cos sie dostanie, jesli nie utonie. .... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Dobrze ze tylko w TVP1 13.08.07, 21:45 nie bylo zadnej szansy aby przypadkowo natknac sie na to indywidum- groteske spozywajac kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dobrze ze tylko w TVP1 13.08.07, 21:48 Bo reszta agentury akurat mialo zebranie z postkomunistami.Temat.Jak wmowic spoleczenstwu ze za PiS zyje sie obywatelom gorzej niz w czasie PRL.Obrady otworzyl towarzysz Geremek. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Dobrze ze tylko w TVP1 13.08.07, 21:55 za pis nie ma obywateli. Sa tylko podejrzani. W zargonie uzywanym przez bolszewizm: "Agentura". Odpowiedz Link Zgłoś