herr7 14.08.07, 18:05 Nie należy zapominać dzięki komu naszą obecność tam zawdzięczamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Powiem więcej.Bardzo bym nawet chciał się mylić. 14.08.07, 18:37 Nietety jest to jednak bardzo mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok na wojne pojechał nie na truskawki 14.08.07, 18:23 zreszta nikogo na chama na misje nie wysyłają. chcial $$$$$$ a dostal kule w łeb. nie żałuje go bo to bylo jego ryzyko zawodowe i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Re: na wojne pojechał nie na truskawki 14.08.07, 18:29 Na pewno nikt nie będzie żałować ciebie, żałosny gnoju, kiedy wreszcie się skończysz. Wiesz ile zarabia podporucznik w Polsce??? 1500 zł! a tam w Afganie dostaje 1000 USD! Rzeczywiście wielka cena za śmierć.. No tak, ale co taki gnój chlejący prytę od rana do wieczora może o tym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 żołnierz zawodowy nie ma wyboru 14.08.07, 18:32 dostaje rozkaz i w drogę. Może się zwolnić do cywila ale traci wówczas mieszkanie i zostaje na bruku (z rodziną). To nie jest przyjemny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: żołnierz zawodowy nie ma wyboru 14.08.07, 18:35 ale ten wybor ma czerwonoarmiejcy w 2ws wyboru nie mialy i ginely milionami ------------------ ale i tak szkoda chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok Re: na wojne pojechał nie na truskawki 14.08.07, 18:44 hehe szmaciarzu :] od pryty to ci sie mozg zlasował. nie ma wyboru ? ot biedny sałdat :] 1500zł ?:O chyba ci sie z dolarami pomieszalo;] 1500USD + wynagrodzenia jakie dostaje w kraju. poza tym kto mu kaze zwiedzac afganistan ? na budowie dostanie 12zl na godzine :D btw. liż mi jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Re: na wojne pojechał nie na truskawki 14.08.07, 19:02 uważaj mendo, żebyś mi nie trafił pod lufę...bo mam przykurcz palca Odpowiedz Link Zgłoś
nieparzystokopytny Re: na wojne pojechał nie na truskawki 14.08.07, 22:53 I chyba nie tylko palca. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek skaflok - zycze Ci, aby gdy przyjdzie Twoj czas 14.08.07, 18:50 nikt nie wyglaszal rownie idiotycznych opinii nad Twoim grobem. Mowisz o smierci polskiego zolnierza, oficera, ktory poszedl tam, gdzie mu obowiazek kazal pojsc. Czesc jego pamieci! Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Ty też masz tam obowiązek iść! 14.08.07, 18:57 A nie wypisywać głupot na forum GW. Byłbyś wówczas uczciwym człowiekiem, a tak jesteś szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek obelgi od Ciebie i innych forumowych "patriotow" 14.08.07, 19:00 przyjmuje jako komplementy... Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok szmaciarzu 14.08.07, 22:09 to raczej byl najemnik. obowiazek kazal mu pojsc zarabiac dolary ;] na jaki ch... sie pchaja patalachy do afganu ? mowie o usa i pachołkach Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Byłby przyjechał na Wyspy, uczciwie zarobić, a tak 14.08.07, 18:51 ani kasiory, ani życia. Wycofać się z Iraku i Afganistanu! Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek piekny komentarz nad grobem oficera WP 14.08.07, 18:54 znac prawdziwego polskiego patriote.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Re: piekny komentarz nad grobem oficera WP 14.08.07, 19:06 daj spokój, przecież większość tych "internałtów" to zwykły "element"; za komuny latało toto w pomarańczowych kamizelach, albo w gustownych gajerkach z napisem ZK,a teraz łby podnosi... BTW: Z Afganu i Iraku za niedługo odejdą nawet Amerykanie. Ale co potem? Myślę, ze Bush rozpoczynajac tą wojnę miał plan jej wygrania, ale nie wiedział co POTEM...i to się teraz mści Odpowiedz Link Zgłoś
micra Błąd ortograficzny 14.08.07, 19:09 "To standartowa procedura, siła ognia patrolu jest miażdżąca i dotąd Polakom udawało się pokonać przeciwników. Tym razem ze wzgórz padł fatalny, śmiertelny strzał." Mój FF podkreślił od razu na czerwono błędny wyraz, w Gazecie nie mają zwykłego słownika ortograficznego? STANDARDOWA procedura! ====================================== Kolejna osoba odeszła z tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec możemy podziekować PiSowi 14.08.07, 19:17 5 minut rozmowy z Kaczyńskiego z Bushem przynosi efekty Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Zmieńcie tytuł bo to robienie widowiska i newsa ze 14.08.07, 19:20 śmierci żołnierza.... :// Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok Kaczyński, osierociłeś rodzinę! 14.08.07, 22:54 Autor: sebpl W Afganistanie zginął polski żołnierz. Zginął nie za swój kraj, nie bronił swojego domu. Bez wypowiedzenia wojny w Afganistanie strzelamy do obywateli Afganistanu. Ni róznimy się od Niemców z 1939 roku. Wstyd, hańba. Czas się wycofać z kompromitujących decyzji. Wybrali Cię moi rodacy, ale ja, jako obywatel żądam od polskiego prezydenta wycofania polskich wojsk z Afganistanu i Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś