kap0 Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 17.08.07, 23:40 komus to w dupie co jakis idiota bialoruski pyszczy Odpowiedz Link Zgłoś
s24 Re: Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie da 17.08.07, 23:41 Kiedy ostatni raz korzystałeś z lustra? Jeszcze lepszego samopoczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali... 18.08.07, 00:02 Dlaczego to w ogóle komentujecie? Judasze! Tylko szkoda w tym całym kontekście, naprawdę że komentujecie to bez kontekstu że nie powiecie Polakom że , Rosjanie, a także i Białorusini, to wspaniały europejski Naród! Nie ich wina kto rządzi! Paniali komientatory. Odpowiedz Link Zgłoś
kontekst40 Dlaczego polską politykę zagraniczną prowadzą 18.08.07, 00:02 dyletanci, którzy narażają mój kraj na afronty ze strony byle jakiego samozwańczego kacyka. Przecież nawet dziecko mogło spodziewać się takich skutków nieprzygotowanych wizyt. Jeżeli Putra czy Tusk chcą sobie jechać na Białoruś niech tam jadą jako prywatne osoby, a nie jako przedstawiciele państwa, którymi z powodu takiego ich zachowania można bezkarnie poniewierać.Jest przecież jasne, że nie można się było spodziewać przychylnego ich tam traktowania, co nie tylko dotknęło ich osobiście, ale przede wszystkim obraża nasze państwo i pogarsza, jeśli to jeszcze było możliwe, nasze stosunki z Białorusią. Czy nam w ogóle jest do czegoś potrzebne dalsze pogarszanie tych stosunków, na dodatek z ewidentnej naszej winy, bo jak mi się wydaje, prawo międzynarodowe w tym przypadku stoi niestety po stronie Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Masochiści... :( 18.08.07, 00:19 kontekst40 napisał: > dyletanci, którzy narażają mój kraj na afronty ze strony byle > jakiego samozwańczego kacyka. Przecież nawet dziecko mogło > spodziewać się takich skutków nieprzygotowanych wizyt. Jeżeli Putra > czy Tusk chcą sobie jechać na Białoruś niech tam jadą jako prywatne > osoby, a nie jako przedstawiciele państwa, którymi z powodu takiego > ich zachowania można bezkarnie poniewierać. A tak przy okazji mogliby lepiej zająć się "wolnym radiem" Białoruś (środkami na ten cel) na wzór Wolnej Europy za czasów PRL. Po lewakach (PO) i bolszewikach (PiS) trudno się spodziewać jednak tego. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 00:12 Kim jest lukaszenka, wszyscy wiedza. Nie wiedza natomiast Bialorusini, ktorzy oklaskuja jego kulawe oratoria na stojaco. Szkoda, ze w przedsionku Europy, wegetuja tchorze i niedojdy. Lubia badz preferuja trzymanie za morde?OK, mamy demokracje, ale pokazanie JAJ--wyszloby im na lepsze, tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek a gdyby erika schteinbach 18.08.07, 00:25 a gdyby erika schteinbach wybrala sie na westrplatte by uczcic zakonczenie kampani polskej wermachtu z okazji n tej rocznicy powstania bundeswehy? my napewno bysmy ja przyjeli, bo nie byloby pogranicznika który by ja zatrzymal! A ze donald midas tusk dostal po pysku to mu nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Jakoś nie jestem wcale oburzony 18.08.07, 00:39 jestem tak wściekły na polską klasę polityczną,że ciesze się ,że zrugał ich taki Łukaszenko.Osobiście straszliwie bym ich obsobaczył najcięższymi inwektywami,bo dla mnie polski polityk(każdy) to kompletne zero i szkodnik spoleczny ale cóż nawet nie mogę marzyć,by ktos to usłyszał-nie mam dostępu do mediow.Więc dobrze ,że objechal ich dyrektor PGRu i Polska to usłyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
angelica200 Re: Jakoś nie jestem wcale oburzony 18.08.07, 00:53 Dlaczego admin tego forum nie zablokuje tej sowieckiej coorvy eva15? Spie....j z tego forum kacapski ryju Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Jakoś nie jestem wcale oburzony 18.08.07, 00:58 angelica200 napisała: > Dlaczego admin tego forum nie zablokuje tej sowieckiej coorvy eva15? > Spie....j z tego forum kacapski ryju A gdy Tobie ktoś napisał tak: "Ty su.. bol....icka, dalej dawaj d... czerw.... śmie...." ;) PS. W Polsce jest wolność słowa, większa niż na Białorusi :) Nie musisz zgadzać się z poglądami innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
visegrad Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 01:06 "Nie mają tu nic do roboty" czyżby i sam Baćko był już do końca przekonany o rychłym upadku swojej dyktatury?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 01:28 Wiecie co? Przepraszam bardzo, ale na innym FORUM tego nie puszczają! Łukaszenka mówicie? Nie jaa mam bydlaków w Szczecinie! W Magistracie, gdzie u nas rządzi wspaniałomyślna Platforma Obywatelska! Oczywiście nie kradną! Są zbyt uczciwi! Co tam dla nich pan Łukaszenka? Ale myślę że on w tej sprawie jako jedyny pomyślał by logiczninie, wykonując dyrektywy Narodu! A jest tak, germańcy moju matieru, bombu na ulicu Wolsku & Młynarsku w tzw.Warszawce w tzw Powstaniu, niechcący zrzucili! no słuczyłaś sia giehenna całkowitie niepotriebna Polskowo Naroda! Alje to budiet! Paniemajetje! Skoro wam nie charoszo to paszli won! I tyle, mojej elokwencji! I tyle, Ale proszę Panie Lizut niech Pan się nie śmieje z Pana Łulaszenki, bo w Polszy dużo gnoji! i to o wiele większych! Nie będę użuwał inwektyw, ale Pan przy Panu Semce jest jak budzik nakręcony przez tzw.układ. Wypij sobie Pan kielicha z takimi Ludzimi jak, Skowroński, Semka, Terlikowski, to Pan może Polskę zrozumie.koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie da 18.08.07, 01:32 maxymus1 napisał: > ... Jutro będzie lepszy dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie da 18.08.07, 01:35 gdkj napisał: > wyraźnie widać ślady w kształtach twarzoczaszki. > albo mordoryju. jak kto woli. =============================================== A przy okazji karierowiczow Tuska i Putre nazwac gornolotnie "politykami" to juz czysta przesada. Przy piwie mamy z kolegami lepsze pomysly na naprawienie agenturalnych dzialan poza granicami Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Swieto WP na Bialorusi? 18.08.07, 01:39 Pomijajac fakt ze Lukaszenka jest czlowiekiem z innej epoki to Swieto WP w Grodnie brzmi troche dziwnie. Skad ten pomysl? To tak jakby obchodzic Swieto Wermahtu na Slasku. Tego typu impreza moze miec bardzo dwuznaczny charakter dla kazdego suwerennego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
thomasofbrandt Brawo Backa!Wiawt Białorus! niech polskie "pany" 18.08.07, 01:41 sie nauczą!!Jestem symaptykiem PiS-u i P.Putry ,zaś Platformersów nienawidzę...Ale są pewne granice!i uważam że każdy kraj ma prawo bronić obowiązującego ładu i nie wpuszczać różnej maści "wrażych" wichrzycieli...i niech sie naprawdę!! cieszą że nie dostali w ryj!a jeśli któs z Was uważa że tak straszno na Białorusi niech odwiedzi stronę CIA -factbook(oni chyba nie kłamią) i porówna dane dot.gospodarki POLSKI i Białorusii, że o śmiertelności noworodków i długosciu życia nie wspomnę....GWARANTUJĘ duuuże zaskoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Słusznie dali im po mordzie... 18.08.07, 01:46 101% right w drugiej kolejnosci powinni naklasc im po dupie. to jest prawidlowy sposob traktowania polskich politykow. a teraz wczytam sie w artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali... 18.08.07, 02:07 No niewiem Proszę Państwa? Ja naprawdę nie wiem? Czy Pan Łukaszenka dopuścił by się w imieniu prawa? kombinować tak jak Pan Prezydent Miasta Szczecin, Pan Piotr Krzystek z PLATFORMY OBYWATELSKIEJ w Szczecinie, ja jestem na 100% pewny że Pan Prezydent Łukaszenka, nie zawłaszczył by sobie lokalu komuunalnego! Chociażby ze względów propagandowych! A u nas proszę jeszcze na dokładkę szef "tzw. "Solidarności"., Ale co tam i tak mnie Sądy ukarają! Czy Państwo wiecie że ci ludzie wynajmują konkretne kancelarie prawnicze! Za którę ja płacę! Oszuści nawet Polskie Sądy potrafią w błąd wprowadzić! Albo prawo jest archaiczne! Nie wiem, naprawdę nie wiem "prawo sprzyja w Polsce przestępcom" a Panie Sędziny były naprawdę UCZCIWE tylko że kodeks mamy głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie da 18.08.07, 02:36 maxymus1 napisał: > No niewiem Proszę Państwa? Ja naprawdę nie wiem? Czy Pan Łukaszenka dopuścił by > się w imieniu prawa? kombinować tak jak Pan Prezydent Miasta Szczecin, Pan Pio > tr Krzystek z PLATFORMY OBYWATELSKIEJ w Szczecinie, ja jestem na 100% pewny że > Pan Prezydent Łukaszenka, nie zawłaszczył by sobie lokalu komuunalnego! Chociaż > by ze względów propagandowych! A u nas proszę jeszcze na dokładkę szef "tzw. "S > olidarności"., Ale co tam i tak mnie Sądy ukarają! Czy Państwo wiecie że ci lud > zie wynajmują konkretne kancelarie prawnicze! Za którę ja płacę! Oszuści nawet > Polskie Sądy potrafią w błąd wprowadzić! Albo prawo jest archaiczne! Nie wiem, > naprawdę nie wiem "prawo sprzyja w Polsce przestępcom" a Panie Sędziny były nap > rawdę UCZCIWE tylko że kodeks mamy głupi! OK. Krzystek jest be (jak każdy lewak z PO, o bolszewikach typu Rokita - popełniał mordy na PC - nie wspomnę). A teraz powiedz dlaczego, bo nie widzę aby Krzystek był przestępcą ... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bwwald 18.08.07, 03:34 Ciebie, podobnie jak maaac, powinno sie stanowczo wyslac do Lukaszenki na przeszkolenie w zakresie dbania o interesy panstwa i narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: ta macica Lukaszenka to nekrofil 18.08.07, 03:51 usilujacy upodobnic sie do Hitlera. Ale na szczescie, i nieszczescie, zyjemy w czasach kiedy wszystko jest takie karzelkowate i maloduszne - Maly Ksiaze Kaczorek, rachityczny hitlerek-ratlerek, debile archaicznego patriarchalnego odlamu islamu, mali Buszmeni z Teksasu. Coz, widac czasy charyzmatycznych liderow minely, ludzie nie sa juz takimi baranami, jak w latach dwudziestych ubieglego wieku. Zreszta to tylko agonalne podrygi zdychajacej epoki. Niech sobie maly hitlerek poszzeka, i tak skonczy skamlac. Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: ta macica Lukaszenka to nekrofil 18.08.07, 06:25 Trzeba wyjątkowej klasy kurestwa, żeby porównywać kaczora do hitlera. Czym ty jesteś> A raczej jakim gównem jesteś, żeby coś takiego nam wciemniać. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ta macica Lukaszenka to nekrofil 18.08.07, 12:00 Nie kurestwa tylko wiedzy historyczno-społecznej. Ostatecznie nikt nie twierdzi, że Kaczyński jak Hitler zrobił obozy koncentracyjne. Ale od czegoś się zaczęło. Kaczyński stanął na drodze, na której kiedyś staneli Hitler i Stalin, i która może go zaprowadzić na manowce tak jak ich zaprowadziła. Może się cofnąć i wyznać swoje winy albo skończyć podobnie jak oni. Jedno jest pocieszeniem - historia powtarza się jako kabaret - prócz tych do których zaczynają stukać o 5 rano reszta ma raczej spory ubaw jak się dowiadujemy że "premier nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Rajcuje Cię Łukaszenko komuchu? 18.08.07, 06:10 wet3 napisał: > Ciebie, podobnie jak maaac, powinno sie stanowczo wyslac do > Lukaszenki na przeszkolenie w zakresie dbania o interesy panstwa i > narodu. Jak jesteś nacjonalistą i komuchem (cóż twój wybór, każdy wybiera co lubi) to się do tego uczciwie przyznaj, a nie zgrywaj "prawicy". Ja przynajmniej dziękuje za takie "dbanie" o "interesy państwa państwa i narodu". PRL zbyt długo dbał w ten sposób, by przeżywać to jeszcze raz. Jak tobie się tak tam podoba, to droga wolna, Ciebie tam pewnie przyjmą z otwartymi ramionami. No i może jakieś fajne stanowisko w KGB załapiesz? Chciałbyś co? Nie krępuj się możesz nam się przyznać że tropienie "wrogów narodu" sprawiło by Ci radość? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Melduj koniowi... 18.08.07, 22:01 wet3 napisał: > Ciebie, podobnie jak maaac, powinno sie stanowczo wyslac do > Lukaszenki na przeszkolenie w zakresie dbania o interesy panstwa i > narodu. j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Kwaśniewski i Kalisz i cała banda niby prawników! 18.08.07, 05:19 to już ci mówię "przyjacielu" Pan sznowny nasz Prezydent Krzystek, wówczas dyrektor jednego z wydziałów urzędu Wojewódzkiego w Szczecinie, i nie tylko on, wszedł w posiadanie lokaku komunalnego o pow 148.m.kw., który następnie za bezcen wykupił, wzbogacając się o 300.tyś zł. w sekundę, mało? Pan szef Solidarnościci Mieczysław Jurek też 110m.kw.Mało? i jesze paru! I co Ty sugerujesz? Że jest w Polsce niby sprawiedliwość! Banda! Art.32 Konstytucji jest w Polsce przestrzegany? Kpina! Kpina ze wszystkich! A jesze gratulację dla Kwaśniewskiego i Kalisza, twórców tej Meandry! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Nie twierdziłem, że w Polsce jest sprawiedliwość ; 18.08.07, 22:05 maxymus1 napisał: > to już ci mówię "przyjacielu" Pan sznowny nasz Prezydent Krzystek, wówczas dyre > ktor jednego z wydziałów urzędu Wojewódzkiego w Szczecinie, i nie tylko on, wsz > edł w posiadanie lokaku komunalnego o pow 148.m.kw., który następnie za bezcen > wykupił, wzbogacając się o 300.tyś zł. w sekundę, mało? Pan szef Solidarnościci > Mieczysław Jurek też 110m.kw.Mało? i jesze paru! I co Ty sugerujesz? Że jest w > Polsce niby sprawiedliwość! Banda! Art.32 Konstytucji jest w Polsce przestrzeg > any? Kpina! Kpina ze wszystkich! A jesze gratulację dla Kwaśniewskiego i Kalisz > a, twórców tej Meandry! Masz to udokumentowane? Było to niezgodne z prawem? "Wal" do prokuratury, US, CBA: PiS nie lubi PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peinture Czy ktoś słyszał to w oryginale? 18.08.07, 05:02 Chcę wiedzieć, jakich słów użył - POMÓŻCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
o.fanfanek Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 06:25 No cóż "mały hitlerek" tryka różkami choć "właściwemu" nie dorośnie nigdy do pięt. towarzyszu łukaszenko! Kiedyś rozliczą cię twoi rodacy. W dzisiejszych czasach nie ma miejsca w Europie dla takich kreatur jak ty, urodziłeś się za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Dlaczego dajemy się tak poniżać?! 18.08.07, 06:59 Sprawa jest banalnie prosta: 1. Zamknąć granicę z tym dzikim państwem i wprowadzić wysokie opłaty za wizy, wydawane zresztą bardzo rzadko!!! 2. Ekspres do Moskwy zatrzymać w Terespolu! Niech pasażerowie, którzy chcą jechać na tą obłąkaną Białoruś lub do Moskwy, idą dalej piechotą przez most na Bugu i dalej sobie jadą z Brześcia jeżeli mają taką ochotę!!! 3. Odradzać Polakom wyjazduy na Białoruś a mieszkającym tam Polakom stwarzać możliwości osiedlania się na obecnym terytorium Polski. Jednoczesnie dążyć do przesiedlania się Białorusinów mieszkających w Polsce na Białoruś! 4. Dość już bzdurnych informacji w telewizji polskiej o jakieś świętej górze Grabarka, itd. Białoruska telewizja nie informuje przecież o katolickich kościołach i sanktuariach na terytorium obecnej Bialorusi a Katolicy polskiego pochodzenia sa wręcz prześladowani! 5. Kiedy wreszcie zrozumiemy, że z prawosławiem nigdy nie było, nie ma i nie będzie porozumienia (największy błąd JPII, to mówienie o tzw. drugim płucu Europy - kompletne nieporozumienie). Dobrze, że Benedykt XVI odszedł od tej zgubnej dla Europy retoryki!!! 6. Brońmy cywilizacji Zachodniej jak niepodleglości. Całe szczęście, że wchodzimy do układu z Schengen!!! Czas najwyższy uszczelnić granicę wschodnią tak by nawet mysz się nie prześlizgnęła i przestać pieprzyć o tanich wizach dla Białorusinów i Ukraińców i Rosjan!!! Wizy mają być bardzo drogie, tak by zmiechęcać ich do przyjazdu do Polski a nawet do tranzytu przez Polskę. Część funduszy z tego tytułu powinna być gromadzona na koncie fuduszu odszkodowań Rosjan i Rosji za potworne i nieukarane zbrodnie na narodzie polskim, dokonane przez to zbrodnicze państwo w czasie II wopjny światowej i po drugiej wojny światowej. Rosja jest winna Polsce z tego tytułu setki miliardów dolarów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck niedługo październik 18.08.07, 07:20 ciekawe, czy puscimy jakiegoś kacapa na obchody wielikoj akciabrskoj riewalucji do polski? kuica nieptica a polsza nie zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur do Manfreda: 18.08.07, 11:51 W zasadzie zgadzam się, ale dodaję: 1. Wizy, drogie i trudne do uzyskania - jak najbardziej. Do wniosku wizowego Rusin musi dołączyć prośbę do ONZ o przyłączenie Królewca do Polski. 2. Nie uznawać rosyjskich, białoruskich i ukraińskich praw jazdy. Nie uznawać badań technicznych ich samochodów. Kto chce jeździć po polskich drogach, niech zda egzamin (w języku polskim) i zrobi przegląd techniczny w polskiej stacji diagnostycznej. Oczywiście, obowiązek wykupu polskiego ubezpieczenia OC. 3. Dokładna kontrola bazarów, burdeli i poboczy szos. Wydalenie pracujących na czarno. 4. Utrudniać tranzyt. Niech sobie jeżdżą rurociągiem. 5. Nie zgadzam się co do Grabarki. W Polsce żyje wielu prawosławnych wiernych Rzeczypospolitej. Akurat obiekty kultu prawosławnego jak Grabarka czy Supraśl przynoszą Polsce chwałę jako krajowi tolerancyjemu. 6. Dialog z prawosławiem prowadzić za pośrednictwem Patriarchy Carogrodzkiego rezydującego w Istambule. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 07:52 Za ostatniej kadencji prezydenckiej Stolcman vel Kwasniewski przyjechal z oficjalna wizyta do USA. Bylo to w tym czasie kiedy zydzi wymogli na prezydencie Bushu by uznal prezesa Kongresu Polonii Amerykanskiej Edwarda Moskala za persona non grata i zaprzestal z nim wszelkich kontaktow i przyjmowania Go w Bialym Domu. Powodem tego byla nieugieta postawa prezesa zwalczajaca oskarzenia Polakow o antysemityzm i mordowanie zydow we wspolpracy z Niemcami. Przybywajacy Stolcman-Kwasniewski jedzie na spotkanie z nie rozumiejacymi jego gry starymi Polonusami w ich klubie 30 kilometrow od siedziby prezesa Kongresu Polonii Amerykanskiej, by tym dac prezesowi w twarz nie spotykajac sie z nim. W tym samym czasie bierze udzial w Jedwabnem w przyjeciu na Polakach winy za mord zydow dokonany przez Niemcow za ich wspolprace z sowieckim NKWD. Dlaczego wiec na ta Bialorus tak jezdza polscy politycy do Zwiazku Polakow a tak ignoruja Polakow w Ameryce? Zastanowcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
weremo Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 10:19 Wszyscy wieszają psy na Łukaszence ale wyobrażcie sobie wizytę Eryki Szteinbach czy jak jej tam na obchodach świętha Bundezwery obchodzonego na ziemiach odzyskanych przez naszą mniejszość niemiecką. Co zrobiłby nasz rząd ? Odpowiedz Link Zgłoś
paboz Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 18.08.07, 10:37 Znów odzywają się mocarstwowe mrzonki polskich polityków.Z polityki prowadzonej na Białorusi jest zadowolona większość Białorusinów,więc po co się tam pchają nasi politycy,aby mącić?Kaczyńscy chcą modelować Polskę na własną modłę (IV RP)i wychodzi z tego wielkie gó...Tych dwóch chłoptasiów ma z kolei własny model porządku i dobrobytu na Białorusi (bo tylko oni wiedzą jak to zrobić)i kolejna polska kompromitacja.Polska minister spraw zagranicznych skutecznie blokuje zachodnią granicę Polski.Ci dwaj chłoptysie-wschodnią.Tylko patrzeć,jak kolejni mądrusie zafundują nam konflikt z Czechami i Słowakami.Pozostanie nam tylko Bałtyk i sierpniowe meduzy,bo Szwedzi już od dawna mają nas dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie da 18.08.07, 12:05 dla Bialorusinow WP to armia okupantow i kojarza ja z pacyfikacjami wsi bialoruskich w II RP, a nie z armia wyzwolicielska. Zreszta ten nurt kontynuowala partyzantka (ekstremalnie-)prawicowa po II WS, majaca takie "osiagniecia" jak zamordowanie 38 woznicow bialoruskich na Bialostoczyznie i troche innych... nie mniej haniebnych. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Rady dla pogranicznikow Lukaszenki 19.08.07, 05:27 rada #1 Jak beda chcieli jeszcze raz wjechac te h... na Bialorus to ich wpuscie. rada #2 Jak uznacie ze robia robote wywrotowa to mimo posiadania przez nich paszportow dyplomatycznych aresztujcie ich. rada#3 Jak zacznie sie wrzask na caly swiat ze nie honorujecie paszportow dyplomatycznych to zastosujcie wyprobowany wariant arabski. Przecwelcie ich, ogloscie to na caly swiat ze sa przecweleni i wypuscie ich do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dezojozh Łukaszenka o polskich politykach: Słusznie dali.. 20.08.07, 08:37 A co można powiedzieć o Białorusinach - zwykliśmy się z taką rytoryką, nie dziwi nas - dobrze że nie czepia się nas osobiście: jest kiełbasa, słonina, kapusta kiszona, wódka - no i chwała temu panu - jak w sowietach było !!!PAMIĘTACIE? hura!!! hura!!! hura!!! hura!!! hura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Bimber & ogórki! 20.08.07, 10:08 Doświadczenie z tego incydentu nie powinno zostać zmarnowane. Następnym razem naszych dyplomatów należy wyposażyć w butelkę bimbru oraz słoik ogórków. I wtedy zostaną przez Łukaszenkę przyjęci z otwartymi ramionami. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś