nancyboy 22.08.07, 16:34 "Z tego co słyszałem, to porządny człowiek. Wydawał w ręce gestapo podczas wojny ukrywających się Żydów." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Ach ta słabość do ministrantów 22.08.07, 16:41 Podczas podróży do Ameryki Południowej prałatowi Jankowskiemu towarzyszył prezes tego instytutu Mariusz Olchowik, który kilka lat temu był ministrantem w gdańskiej parafii św. Brygidy. **************************************** Więc to było spotkanie prywatne. Skoro tak, to niepotrzebnie gazety o tym donoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
malysiusiak Re: Ach ta słabość do ministrantów 22.08.07, 20:00 Prokuratura tego nie potwierdziła ośle, po co klepie głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ach ta słabość do ministrantów 22.08.07, 21:23 malysiusiak napisała: > Prokuratura tego nie potwierdziła ośle, po co klepie głupoty? *********************************** Czego prokuratura nie potwierdziła, skoro wszczęła dochodzenie wyjaśniające, w trakcie którego ujawniono niewłaściwe relacje prałata z ministrantami? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem........ 22.08.07, 17:14 Masz jakieś dowody na to co piszesz?Jeżeli nie to jesteś prymitywnym potwarcą,kalumniarzem..przede weszystkim łgarzem..ot i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem........ 22.08.07, 21:27 kosa44 napisał: > Masz jakieś dowody na to co piszesz?Jeżeli nie to jesteś prymitywnym > potwarcą,kalumniarzem..przede weszystkim łgarzem..ot i tyle.. *************************************** Dowodem jest relacja Sarnowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Dowodem jest całowanie w usta ministrantów 22.08.07, 21:43 To chyba nie jest właściwe zachowanie? Zalicza się do molestowania lub "innych czynności seksualnych". Prokuratura nie udowodniła pedofilli w odniesieniu do konkretnego młodego chłopca, jednak w oświadczeniu wskazywała na "niewłaściwe zachowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem........ 23.08.07, 07:58 trzeba by sprawdzic tylki ministrantow-dokladnie-wtedy dowody beda widoczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem się z Kobylański 22.08.07, 17:23 to co ten smiec w admiralskim mundurze robil w tym urugwaju?!pojechal sie przewietrzyc?!de facto gowno mnie to obchodzi zarowno ten pedal jak i jego wojaze!jezelis spotkal sie z tym agenyem gestapo to bedzie tylko potwierdzenie pewnego klimatu i swiatopogladow tych wiernych slug kosciola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem się z Kobylański 22.08.07, 17:42 Następny łgarz-kalumniarz..ale nie dziwne sierpomłot.... Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Lepszy sierpomłot, niż pałkarz 22.08.07, 21:46 a poza tym - skoro wierzysz w niepokalana poczęcie, to i w niepokalaność Jakowskiego uwierzysz. Gratuluję naiwności! Odpowiedz Link Zgłoś
ojojoj1 Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem się z Kobylański 22.08.07, 17:49 Zbierał datki na "radio na żyda" Odpowiedz Link Zgłoś
wet_3 pojechal pedofilskie radio zakladac finansowane 22.08.07, 19:39 przez Radio co ma Ryja Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Ks. Jankowski: Nie spotkałem się z Kobylański 22.08.07, 22:01 kazik.k napisał: > to co ten smiec w admiralskim mundurze robil w tym urugwaju?! Bursztynowy Prałat miał nadzieję że spotka się z Kobylańskim - ale mu się z nim minęło, więc pewnie uderzył do innych szmalcowników, którzy po II w.ś. masowo właśnie w tamtych okolicach szukali schronienia zarówno przed sowietami jak i amerykanami, aby uzyskać wsparcie finansowe na kolejne przedsięwzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś