ram Re: Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospo 25.08.07, 22:05 Kliniczny przypadek paranoi. Podobnie jak te ok. 20% jego biednych wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypce1 Jestem za Rzeczpospolita normalna. 25.08.07, 22:18 Mowie NIE Kaczynskim i PiS-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec PiS = KGB 25.08.07, 22:39 ta skłonnośc do mataczenia, nagrywania, szczucia jednych na drugich - widać zafascynowanie Dzierzyńskim, Już nawet zaczeli zabijać Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 sld=kgb 26.08.07, 02:04 pakulec napisał: > ta skłonnośc do mataczenia, nagrywania, szczucia jednych na > drugich - widać zafascynowanie Dzierzyńskim, > Już nawet zaczeli zabijać > oj tow. pakulec bladzicie jak pijany zajac w kartoflach!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 25.08.07, 22:56 Tylko pszennoburaczane chamy i moherki wybierają ziemniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Najważniejsze pytanie - III czy IV kategorii 25.08.07, 23:20 Kaczki zrobiły państwo IV kategorii - taki bantustan. PO wróciłoby jedną kategorię wyżej - do III-ej. Tylko czy Polska musi być państwem tak niskiej kategorii? Partyjniactwo rządzi. Egzekutywy + szeregi miernoty. Dotacje dla partii. Obsadzanie koryt przez partie - to jest standard postepowania wszystkich obecnych większych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Najważniejsze pytanie - III czy IV kategorii 26.08.07, 01:16 a propos bantustanow: w Mozambiku szef banku centralnego posiada kwalifikacje wymagane na swiecie na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski9 Re: Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospo 25.08.07, 23:35 tlko tyle? fajnie być kretnem Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie pij wiecej denaturatu 26.08.07, 00:19 ruski9 napisała: > tlko tyle? > fajnie być kretnem Odpowiedz Link Zgłoś
kliklak Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 25.08.07, 23:37 Panie Kaczyński, mam w dupencji twoją IV RP, V RP i nawet XXXCLC RP. Chcę żyć w normalnym kraju - bez bandy oszołomów i idiotów u władzy. Odrolnijcie sobie trochę ziemi, otoczcie wysokim murem i się tam zamknijcie i budujcie tam co chcecie! Odpowiedz Link Zgłoś
ruski9 Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 25.08.07, 23:40 do wszelkiej maści czerwonych jak to napisały "my uczennice vi liceum" :Tungsram Osram Uzbekistan. Aha.. ,niech żyje Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospo 25.08.07, 23:51 Kaczyński mnie rozśmiesza tymi opowieściami o swoich zasługach. Gdzie poprawiła się oświata? W jaki sposób? Istnieje problem z ubezpieczeniem dzieci od nieszczęśliwych wypadków na terenie szkoły, bo ktoś nie zajął się odpowiednio tą sprawą. Rodzice muszą płacić na mundurki, kolejny wydatek. Podręczniki nie potaniały, pomimo zapowiedzi. Ledwo co ocalono małe przedszkola, a oni mówią o zasługach? Jakie zasługi Ziobry? Spektakularna akcja z aresztowaniem doktora G., zakończona klapą? Ekstradycja Mazura, która nie doszła do skutku, bo wniosek był źle przygotowany? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Paranoik Kaczynski w akcji. 26.08.07, 00:11 Paranoik Kaczynski znowu swoje bzdury plecie. Czy ten ciezko chory na glowe konus nie chce zrozumiec, ze Polacy nie chca ani III RP, ani kaczej, bolszewickiej IV RP. Polacy chca i zasluzyli na NORMALNA RP. Zdelegalizowac PiS bo to partia faszystowska. Kaczynscy przed Trybunal Stanu. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata TAK! Chcemy Polski dla wszystkich jej mieszkancow! 26.08.07, 08:21 Ani III ani IV RP nie bedzie idealem, bo trzeba zbudowac Polske, gdzie wszyscy mieszkancy beda mieli szanse czuc sie dobrze. Dosc podzialow i rozliczen wedlug kaczego widzimisie. (dzieci stalinowcow rozliczaja ludzi za przynaleznosc do PZPR). Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 Pytanie...???? 26.08.07, 00:14 Między czym, a czym wybieramy. Pytania są takie same, jak przed dwoma laty. Po pierwsze czy kontynuujemy w Polsce system postkomunistyczny, czy go odrzucamy? Pytanie drugie: Polska solidarna, czy Polska liberalna? Te dwa pytania zlały się w jedno - III czy IV Rzeczpospolita ======================================================================= Kaczyński Jarek straszy! Straszy POwcami, LiDem, postkomuną,układem, złodziejami, bandytami, gangsterami, korupcją,wszechobecnym złem niszczącym IV Polskę i Polaków...Czyli wredny UKŁAD III PR! Naprawdę można się przestraszyć i przerazić... ale po dzisiejszym zjeździe KC partii PiS! Być może przesadzam, ale ale jakoś tak odniosłam wrażenie, że wraz z fanfarami, odśpiewaniu 100 lat - wzeszło Słońce! ..narodziny, IV jakości, KULTU JEDNOSTKI! - i tego należy się BAĆ!!! ------- "Broń mnie Boże przed takimi przyjaciółmi, z wrogami sam se poradzem" Odpowiedz Link Zgłoś
yyaroo Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 26.08.07, 00:20 Najgorsze jest to że 95% Ludności nalezy do układu. jak z takim układem walczyć? Nie będzie łatwo ale damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 ciężko przestraszeni... 26.08.07, 00:34 znaczy, mały stanik, jak za starych, dobrych czasów... wojenny? he he Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_borgia Dżiiiisssuuuus, łoooo matko - to że gada Jarek far 26.08.07, 04:47 farmazony --> to jedno! Ale chłop gada to taką polszczyzną, że no ręce i nogi.... i wszystko zresztą opada! No pożal się Bóg! Toż to gwałt w biały dzień na języku polskim! Po jakiemu on pieprzy? No bełkot to przecież i to do potęgi N..... - "bo pamiętajcie państwo, że my o różnych rzeczach wiemy, ale nie wszyscy wiedzą, a na co dzień są, można powiedzieć, bombardowani." O zgrozo! :O ??? He? że co? A-ha - już wiem - to "wielkie przewietrzenie Polski" i "to wszystko co zmierza do dosunięcia ze sfery władzy oligarchii"..... :( ?! Ja nie wiem - ale "wedle odpowiedzi na to pytanie, które tu postawiłem, wedle odpowiedzi na pytanie: czy idziemy, czy szliśmy, bo już dzisiaj to czas przeszły,....",".....Te dwa pytania zlały się w ostatnim czasie w jedno" - czy IQ Jarka mierzy sie w Kelvinach ? Czy zwyczajnie tylko podaje się z minusem z przodu? Kto wie, temu konia z rzędem!.... Bo to szczyt bełkotu i bredni - na poziomie co najmniej psychopaty - u mnie to żule lepiej polszczyzną władają ... moim zdaniem - to sobie Jarek swobodnie z Lechem Wałęsą - jak równy z równym --> pogaworzyć mogą.... Oboje - na tym samym poziomie rozwoju językowego, się zatrzymali - umysłowego zresztą też! Normalnie 8 klasa .... Dżiiiissus! Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
tarura IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy 26.08.07, 00:31 Jarek musi być jeszcze lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 Re: IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy 26.08.07, 00:46 "IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy" =========================================================== eee, chyba, jednak nieee.. Ale, jak będą rządzić dłużej i uznają, że władza pochodzi nie od wyborców a od Boga, to kto wie.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy 26.08.07, 00:52 maruda_54 napisała: > "IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy" > > =========================================================== > > eee, chyba, jednak nieee.. > Ale, jak będą rządzić dłużej i uznają, że władza pochodzi nie od wyborców a od > Boga, to kto wie.....???? hm.....nie szlyszalem nigdy o 2 usa i 8 japonii..ale nasze nepmany tak maja ze pie.. jak potluczone... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 Re: IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy 26.08.07, 01:52 Re: IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy kill_the_president 26.08.07, 00:52 Odpowiedz cytując Odpowiedz maruda_54 napisała: > "IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy" > > =========================================================== > > eee, chyba, jednak nieee.. > Ale, jak będą rządzić dłużej i uznają, że władza pochodzi nie od wyborców a od > Boga, to kto wie.....???? hm.....nie szlyszalem nigdy o 2 usa i 8 japonii..ale nasze nepmany tak maja ze pie.. jak potluczone... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: IV RP już o numer wyżej od III Rzeszy 26.08.07, 01:09 Vivat Piata RP, alisci nieprzekonany jestem, ze 2 lata nauki Polakom 'starcza, jedyna nadzieja, ze PO znowu "wygra" i nastepne 4(?) lata nalezec beda z powrotem do PiSu. 6 lat, jak sadze, to minimum edukacji i wystarczajacy czas aby udowodnilo zycie, ze "reformy" pisoskie zgnoily Rzplita i, co najwazniejsze, osobiste zycie obywatelom nieswiadomym obecnie, ze obywatelami sa. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma dlaczego Polacy "muszą" ? 26.08.07, 01:05 W tym "muszą" jest cała sublimacja mentalnej wartości J. Kaczyńskiego ! Przecież Polacy mają prawo wyboru, powiedzmy, zgodnie ze swoim sumieniem, z (ich) oceną, co dla nich dobre ! Ja mam w dupie klasyfikację Polski, narzucaną mi, przez chorego psychicznie karła. Panie Kaczyński, genetyczny patrioto, ja, antysemita, wybiorę Żyda Borowskiego, albo Komorowskiego, albo Szmajdzińskiego bo z całej tej bandy tylko tym trzem politykom ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: dlaczego Polacy "muszą" ? 26.08.07, 01:21 tetradrachma napisał: ja, antysemita, wybiorę > Żyda Borowskiego, albo Komorowskiego, albo Szmajdzińskiego bo z > całej tej bandy tylko tym trzem politykom ufam. o ja cie qwa pie...... swiat sie konczy.... walczylem z Toba jako Ismael + kilkanascie innych nickow na przestrzeni last 2 years na tym zasranym forum a Ty mi qwa taki numer wycinasz Tetra???..to jest ponizej krytyki i wniose skarge do trybunala jewropy :PPP jak jeszcze mi tu za chwile pojawi sie Junkier i ta pi.. Palestrina i napisza ze kochaja Tuska a wogole to sa wychrzczencami w 2 pokoleniu to ide qwa na poniatoszczaka i sie jebne do wistula river na ryj...ups...na kamienie bo nam wistula wyparowala :P Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: dlaczego Polacy "muszą" ? 26.08.07, 01:27 zadna sublimacja czegokolwiek, lecz prosta rzecz, beda wybory i beda jakies ich wyniki. Nie moze byc inaczej. Dlatego 'musza' a nie 'moga'. Nie rozumiesz tego prostego nastepstwa faktow? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 Re: dlaczego Polacy "muszą" ? 26.08.07, 01:36 Właśnie, Polacy nic nie "m u s z o m"! Zapis zgodny z jak najbardziej aktualnymi wypowiedziami, większości polityków reprezyntujących nas, Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
0891namteh Kartofle DWA-jestem dostępny,piszcie 26.08.07, 01:23 mniej bezrobocia-nasza(czyt.PiS zasługa),brednie,bo każdy kto mógł wyjechał,a reszta już niebawem,ponieważ nie widać szans w tym bagnie(sam wyjechałem).Więcej mundurowych-pytam gdzie?no chyba w biały dzień w centrum stolicy bo nie u mnie.Wzrost gospodarczy-zgoda,ale to częściowa zasługa poprzedniego rządu(chociaż nie lubię lewicy-za dużo szkody wyrządzili),"prywaciarzy" no i omen nomen tych co wyjechali z kraju.A gdzie mieszkania?(3 miliony-utopia)bo to spędza sen z powiek młodym parom które chcą założyć rodzinę i mieszkać w miarę godnych warunkach.IV Rzeczpospolita-a co to K...jest?Powiem wam.Dwóch małych ambitnych kardupli,Żądza władzy,chore.Może niektórzy będą obiecywać gruszki na wierzbie jak zwykle(kiełbasa przedwyborcza),No ale będziemy mieć co wybierzemy,TYLKO NIE PIS Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kaczor wkroczyl na sale jak Mao Tse-tung !! 26.08.07, 01:40 sluchac sie dalo przez ciekawosc, co jeszcze zmysli, sklamie, zamataczy, niestety 3 minuty, i zeby uratowac zycie telewizora, trzeba bylo go wylaczyc. Na widok i tonacje glosu Kaczynszczyzny, bierze mnie kur...ca, jak ja ich KUR.WA NIENAWIDZE. Przezyl czlowiek 56 lat i nie znal nienawisci, a teraz????????? Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Kaczor wkroczyl na sale jak Mao Tse-tung !! 26.08.07, 01:47 Teraz sie ciesz, bo dzieki nim masz jeszcze emeryture. PO czy inne SLD sprywatyzowaliby ZUS,a prywatny wlasciciel wyplacilby ci, ale piescia w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kaczor wkroczyl na sale jak Mao Tse-tung !! 26.08.07, 01:59 olpc napisał: > Teraz sie ciesz, bo dzieki nim masz jeszcze emeryture. PO czy inne SLD > sprywatyzowaliby ZUS,a prywatny wlasciciel wyplacilby ci, ale piescia w morde. ----------------------------- ty z Kamczatki nadajesz??? W calej Unii emeryture wyplacaja instytucje panstwowe, ktore nazywaja sie Ministerstwo Pracy, Emerytur i Spraw Socjalnych, ktore na moja emeryture pobieraly 40%podatku z mojej "krwawicy", wiec laski nie robia, a prywatnie to mozna sobie oplacac wg wlasnych wygurowanych standartow zyciowych i mozliwosci finansowych.Podatki m.innymi na emerytury pracodawcy panstwowi czy prywatni odprowadzaja do panstwowej kasy i nigdy emeryt nie odbierze tego co mu ukradli przez 30 czy 40 lat pracy, wiec nie piernicz glodnych kawalkow, bo ten twoj PiS do sfrustrowane 2 karly, niskoskanalizowane i ze wzgledu na ten fakt smierdzi od nich szmbem, a kiedy jape otworza to gowno mowia i gownem smierdza Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Kaczor wkroczyl na sale jak Mao Tse-tung !! 26.08.07, 10:26 Nie badz naiwny chlopie. Nikt nigdy nie pobieral i nie bedzie pobieral pieniedzy od ciebie za robote na twoja emeryture. Te pieniadze zawsze ida na biezace wydatki, w przypadku ZUSu sa to super budynki plus wyplaty dla ludzi _akurat_ _bedacych_ na emeryturze, w przypadku fundyszy emerytalnych na razie sa to tylko super budynki. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: Kaczor wkroczyl na sale jak Mao Tse-tung !! 26.08.07, 02:09 olpc napisał: > Teraz sie ciesz, bo dzieki nim masz jeszcze emeryture. PO czy inne SLD > sprywatyzowaliby ZUS,a prywatny wlasciciel wyplacilby ci, ale piescia w morde. szkoda mi piesci...zasadzilbym ci z laka w dupsko..... Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: Polizac mozesz PiS po anusie! 26.08.07, 02:29 na pieszczoty to trzeba zasluzyc... najpierw niech mi jarus paznokcie u nog obgryzie a pozniej mozemy pogadac...:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Polizac mozesz PiS po anusie! 26.08.07, 02:45 kill_the_president napisał: > na pieszczoty to trzeba zasluzyc... najpierw niech mi jarus paznokcie u nog > obgryzie a pozniej mozemy pogadac...:PPPP ----------------------------- jestes pewien ze chcesz zaryzykowac???Jarek ma sztuczna "jadalnie" wiec z braku naturalnego czucia, moze ci palce poobgryzac::))))) Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Chyba niedługo przeczytamy, jak to ku czci 26.08.07, 01:51 Małego Wodza zakwitły w zimie drzewa owocowe, a na niebie ukazała się tęcza ze stosownym napisem. Jarek świruje już prawie jak Kim Ir Sen; za chwilę zaćmi Bokassę. Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski bez cienia watpliwosci bede glosowac na PiS ! 26.08.07, 01:54 LPR , Samoobrona i SLD probuja destabilizowac sytuacje polityczna w Polsce, realizuja tym samym scenariusz stworzony w Moskwie. Jestem zdecydowanie za PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: bez cienia watpliwosci bede glosowac na PiS ! 26.08.07, 02:00 dla mnie top mozesz nawet glosowac na kota jarka i sie z nim ru.chac, ni mnie to ziebi ni grzeje Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: bez cienia watpliwosci bede glosowac na PiS ! 26.08.07, 02:12 dla_dobra_polski napisała: > LPR , Samoobrona i SLD probuja destabilizowac sytuacje polityczna w > Polsce, realizuja tym samym scenariusz stworzony w Moskwie. > > Jestem zdecydowanie za PiS. ~~~~~~~~~~~ja tez, pozdrawiam .... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys zomo. 26.08.07, 01:57 ..ze polacy kochaja PiS , pare dupkow nie moze tego przezyc i zawziecie jazgocze... cha, cha cha, Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys z 26.08.07, 02:04 jan-maria2 napisał: > ..ze polacy kochaja PiS , pare dupkow nie moze tego przezyc i > zawziecie jazgocze... cha, cha cha, --------------------------------- jedna zapelniona sala to nie POLSKA, komuchu z PiSzczykowa Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys z 26.08.07, 02:08 ~~~~ a co pare skreconych kutasow w palacu stalinowskich to co to jest ? odp. burku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys z 26.08.07, 02:18 jan-maria2 napisał: > ..ze polacy kochaja PiS , pare dupkow nie moze tego przezyc i > zawziecie jazgocze... cha, cha cha, chciales powiedziec ze polaczki co poniektorzy ru..a kolesiow z pis w dupsko??/ jak np.geja-bombera Zero??? jebie mi twoje pis cieciu ,jebie mi po,i jebie mi sld... ch.. wam wszystkim w dupe!!!!i odwrocony krzyz na droge bando zjebow i zlodzieji.. skrtyniale stado oszolomskich oqwiencow ktorym wydaje sie ze spoleczenstwo bardzo sie pasjonuje kto bedzie ten fyrst i jaka banda bedzie rzadzic burdelem o nazwie polska...otoz spoleczenstwu to lotto i ma was wszystkich gleboko w ch..u pizdzielce po..e..., spoleczenstwo masowo wyjezdza do Angli,Irlandi,Niemiec,Holandi etc.. i szcza na was szerokim łukiem przez lewe ramie skretyniale odmozdzone flety...idzcie qwy zbozem bo we wsi moskal stoi parobasy polityczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys z 26.08.07, 02:20 ze jestes pedalem tego ci nikt nie zazdrosci, a teraz odjeb sie od pis-u, a zajmij sie swoja dupa, .... Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys z 26.08.07, 02:24 jan-maria2 napisał: > ze jestes pedalem tego ci nikt nie zazdrosci, a teraz odjeb sie od > pis-u, a zajmij sie swoja dupa, .... wybacz slonko ale ciebie jeszcze nie dymalem w kakalko wiec sie tak nie strosz krypto geju w szame jechany . caly wasz pis jak sama nazwa wskazuje to gejowska banda a szefowie to dwa obercw..e gejusy ru..ace wlasna matule i kota ...rotfllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: A co dupki pozera was wscieklosc jak kiedys z 26.08.07, 02:30 jan-maria2 napisał: > ze jestes pedalem tego ci nikt nie zazdrosci, a teraz odjeb sie od > pis-u, a zajmij sie swoja dupa, .... ------------------------------ a badania na HIV robiles??? bo Kaczynszczyzna to HIV dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czerwony pies 26.08.07, 01:55 pies_na_prawizne napisał: > sluchac sie dalo przez ciekawosc, co jeszcze zmysli, sklamie, > zamataczy, niestety 3 minuty, i zeby uratowac zycie telewizora, > trzeba bylo go wylaczyc. > Na widok i tonacje glosu Kaczynszczyzny, bierze mnie kur...ca, jak > ja ich KUR.WA NIENAWIDZE. > Przezyl czlowiek 56 lat i nie znal nienawisci, a teraz????????? Widac, ze nienawisc rozum odebrala ci do reszty. Polacy maja przed soba bardzo prosty wybor. Albo wybieraja republike czerwonych kolesiow (PO + komuna), niekonczacych sie afer, ruiny gospodarczej i slugusostwa obcym albo zalbo zaglosuja za rozwojem kraju, bezwzgledna walka z korupcja i wyczyszczenie kraju z elementow kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet_3 szmato spod latarni !!! 26.08.07, 02:02 a coz ty moher sie tak przejmujesz???zdechniesz przed wyborami, wiec ten problem nie jest juz twoim problemem Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: nie ma gorszego lachmana od ciebie tow. 26.08.07, 02:07 pies_na_prawizne napisał: > a coz ty moher sie tak przejmujesz???zdechniesz przed wyborami, wiec > ten problem nie jest juz twoim problemem > ~~~~~~~~~~~~~to twoje agonalne wypociny, ale juz nie dlugo...< Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne tow.to swoich nazywaj, jestem liberalnym demokrata 26.08.07, 02:19 jan-maria2 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > a coz ty moher sie tak przejmujesz???zdechniesz przed wyborami, > wiec > > ten problem nie jest juz twoim problemem > > ~~~~~~~~~~~~~to twoje agonalne wypociny, ale juz nie dlugo...< --------------------------- przeszkadza ci to? w bucie cie uwiera??slogany "aby Polska rosla w sile a ludzie zyli dostatniej" pogrzebane na cmentarzu w Katowicach 6 lat temu. z Warki nadajesz buraku, do szkolki pod gorke sie chodzilo i sklecic 1 zdania nie umiesz? normalka PiSanka, zapisz sobie dzisiejsza date i dzis ci powiem: PiS skonczy jak faszysci, buraki i sld 2 lata temu. Jezeli nie mam racji to przeprosze cie na lamach GW i TVN24, KK zrobil sobie "podsmiechujki" z moich rodakow, dobre czasy dla przebierancow sie skonczyly, nie ta epoka Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Czyli z Małego Wodza i jego przydupasów. 26.08.07, 02:02 wet3 napisał: albo zalbo zaglosuja za rozwojem kraju, bezwzgledna walka z korupcja i wyczyszczenie kraju z elementow kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: czerwony pies 26.08.07, 02:03 wet3 napisał: > Widac, ze nienawisc rozum odebrala ci do reszty. Polacy maja przed > soba bardzo prosty wybor. Albo wybieraja republike czerwonych > kolesiow (PO + komuna), niekonczacych sie afer, ruiny gospodarczej i > slugusostwa obcym albo zalbo zaglosuja za rozwojem kraju, > bezwzgledna walka z korupcja i wyczyszczenie kraju z elementow > kryminalnych. > dziony za podpowiedz...glosuje na kosmitow tj .ufo tzn Korwina Mikkego...rotflllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. durny smieciu i czerwona ku.. pisduarowska.... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: czerwony pies 26.08.07, 02:16 @wet3: tzn ze za pisu bezwzglednie nie bylo korupcji? zamkneli kogo za korupcje? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: czerwony pies 26.08.07, 10:59 wet3 napisał: > > Widac, ze nienawisc rozum odebrala ci do reszty. Polacy maja przed > soba bardzo prosty wybor. Albo wybieraja republike czerwonych > kolesiow (PO + komuna), niekonczacych sie afer, ruiny gospodarczej i > slugusostwa obcym albo zalbo zaglosuja za rozwojem kraju, > bezwzgledna walka z korupcja i wyczyszczenie kraju z elementow > kryminalnych. > Słusznie to ująłeś wet3, jeśli polska ma dołączyć mentalnie do krajów cywilizowanych . Nie ma dla Polski innej alternatywy. Nawet w Kamerunie jest mniejsza korupcja jak w Polsce. www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=185834 PiS uczynił pierwsze kroki , i pokazał co należy uczynić aby Polskę wyciągnąć z bagna moralnego. Tylko w ten sposób można coś uczynić w Polsce. Poczynania PiS-u są interpretowane przez koła zagrożone dążeniami Pis-u, za wrogie dla kraju. Co jest kompletną bzdurą. Oczywiście w najbliższych wyborach Polacy zdecydują jaką Polskę chcą w przyszłości. Tusk jest nieodpowiednią opcją dla kraju, to czysty populista. Nie ma on jasnej wizji na uzdrowienie sytuacji w kraju, on za wszystko obwinia PiS. Co jest po prostu inwalidztwo umysłowe, albo próba oszustwa wyborców. Tylko Pis jest w stanie z korygować błędy przeszłości , te co uczyniły byłe opcje polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: czerwony pies 26.08.07, 11:22 ddyzma co pis uczynił w sprawie korupcji a w jego rządzie kto był aniołki????? a teraz niby dzięki nim jest lepiej gospodarczo i w lecznictwie hihi i kto tu kłamie szkoda że niektórzy im jeszcze wierzą bo walczą z czerwonymi a w ich szeregach ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: czerwony pies 26.08.07, 13:36 12x1 napisał: > ddyzma co pis uczynił w sprawie korupcji > a w jego rządzie kto był aniołki????? > Nie bądź taki naiwny, aniołków nie ma nigdzie. Korupcja była i jest i będzie, ale wymiar korupcji który jest obecnie nie doniesienia. Pis również ma z tym zjawiskiem problemy, jednak aktywnie robi wiele aby zredukować zjawisko korupcji w Polsce. Trzeba iść na kompromis w Polsce , i wybrać mniejsze zło. Moim zdaniem to Pis jest tym mniejszym złem. > > a teraz niby dzięki nim jest lepiej gospodarczo i w lecznictwie hihi i kto tu > kłamie > Mylisz się, Polska jak i inne kraje zawdzięczają wzrost gospodarczy obecnej koniunkturze. Jednak profitowanie z tej koniunktury dla Polski jest niewielkie w stosunku do innych krajów byłej komuny. Gdyby w Polsce nie było takiego wymiaru korupcji , ten profit byłby znacznie większy. Pozatym mówisz tak jakby Pis przejął stan gospodarki i system zdrowotny w dobrym stanie . Prawda jest taka iż ten stan był katastrofalny. Kto walczy z korupcją w służbie zdrowia ? Naturalnie że tylko Pis. > > szkoda że niektórzy im jeszcze wierzą bo walczą z czerwonymi > a w ich szeregach ..... > Pis , i tylko Pis jest w stanie coś uczynić dla Polski. Inne partie pokazały co potrafią. Tylko bezproduktywnie krzyczeć i kratkować. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Chyba niedługo przeczytamy, jak to ku czci 26.08.07, 01:55 Małego Wodza zakwitły w zimie drzewa owocowe, a na niebie ukazała się tęcza ze stosownym napisem. Jarek świruje już prawie jak Kim Ir Sen; za chwilę zaćmi Bokassę. A te północnokoreańskie skjarzenia to stąd, że zamiast mówić ludzkim głosem nasz wodzunio wydziera się na kaczym parteitagu jak spikerka telewizji Phenian. Widziałem ją kiedyś w kaczej TV; rety, jak ta baba wrzeszczy: zupełnie jak Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: Tusk dalej jak bura suka skowycze,... 26.08.07, 02:00 ... w ciezkiej depresji powyborczej juz tylko jazgocze, wydusic nic interesujacego nie moze, nasladuje obecnie lepera i giertycha.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kaczynszczyzna dalej jak bura suka skowycze,... 26.08.07, 02:11 jan-maria2 napisał: > ... w ciezkiej depresji powyborczej juz tylko jazgocze, wydusic nic > interesujacego nie moze, nasladuje obecnie lepera i giertycha.. ----------------------------- szlag was trafia, ze Tusk mowi kulturalnie, zrozumiale i bez kartki, nie powtarza przez dwa lata dyrdymalek, nie szczuje Polakow na Polakow, probuje laczyc a nie dzielic narod jak te poje.bane wyzute wszelkich zasad prymitywy z Zoliborza, slugusy u cara zboczenca, przebierance Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: Faszyzm tuska skowyczy jak pedal po .... 26.08.07, 02:22 ... z rozdarta kiszka stolcowa a ty im wturujesz.. psie moskiewski ... Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: Faszyzm tuska skowyczy jak pedal po .... 26.08.07, 02:31 jan-maria2 napisał: > ... z rozdarta kiszka stolcowa a ty im wturujesz.. psie > moskiewski ... wow...lubisz to...czytam i czuje ze lubisz jak cie popychac w ciasne rozdymane dziursko pedrylu... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Faszyzm tuska skowyczy jak pedal po .... 26.08.07, 02:37 kill_the_president napisał: > jan-maria2 napisał: > > > ... z rozdarta kiszka stolcowa a ty im wturujesz.. psie > > moskiewski ... > > wow...lubisz to...czytam i czuje ze lubisz jak cie popychac w ciasne rozdymane > dziursko pedrylu... ---------------------------- PiS go juz tak wydymal, ze po wyborach kupowal bedzie pampersy, bo inaczej zesra sie w gacie - z wrazenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kill_the_president Re: Faszyzm tuska skowyczy jak pedal po .... 26.08.07, 02:32 jan-maria2 napisał: > ... z rozdarta kiszka stolcowa a ty im wturujesz.. psie > moskiewski ... wolisz zeby ci sie spuszczac na ryj czy polykasz????? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kaczynszczyzna dalej jak bura suka skowycze,. 26.08.07, 02:27 A czemu ty nie podpisujesz sie "pies na prawizne"? Przeciez ty reprezentujesz lewactwo i lewizne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne analfabeta kiedys cos zrozumial????? 26.08.07, 02:39 wet3 napisał: > A czemu ty nie podpisujesz sie "pies na prawizne"? Przeciez ty > reprezentujesz lewactwo i lewizne. ---------------------- ja to jestem ja, ja reprezuntuje M N I E!!!!!!!!!!!!idz po buty i garnitur do trumny, sa przeceny w "Auchan" Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kartofle DWA-jestem dostępny,piszcie 26.08.07, 02:13 ze wreszcie mniej bezrobocia? ciezka praca nastu rzadow i wyjazd settysiecy Polakow. mocna zlotowka? ciezka praca nastu rzadow inwestycje? jw. no bo chyba nikt normalny NIE WIERZY, ze to owoc 2ch lat pisowych swarow o stolki zwanych w pisie polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Obecnie mozna glosowac tylko na PiS 26.08.07, 02:22 oraz pomniejsze partie prawicowe. Reszta - PO i lewizna oraz pomniejsze partie lewicowe to prawdziwy polityczny SMIETNIK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje bo na nic innego głosować Jarek nie pozwala. 26.08.07, 02:32 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3 kupiles juz 2m2 u pana ksiedza??? 26.08.07, 02:34 wet3 napisał: > oraz pomniejsze partie prawicowe. Reszta - PO i lewizna oraz > pomniejsze partie lewicowe to prawdziwy polityczny SMIETNIK!!! ----------------------- a moze wolisz krematorium?? wlasnie rozpalaja w Oswiecimiu dla PiSdzielcow, Kaczynszczyzna bedzie miala zaszczyt byc schajcowana w piecu martenowskim przez hutnikow Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Obecnie mozna glosowac tylko na PiS 26.08.07, 03:30 tak, tak, oczywiście. tylko na PiS. Bo jak nie na PiS to w ogóle nie ma na co. A poza tym zalecam ciepłe kompresy na krocze i popijanie wywaru z marchwi. wet3 napisał: > oraz pomniejsze partie prawicowe. Reszta - PO i lewizna oraz > pomniejsze partie lewicowe to prawdziwy polityczny SMIETNIK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz4 Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 26.08.07, 02:21 Jarosławie Kaczyński, pie..lony kocmołuchu, jak cię spotkam, to cię kopnę w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Smieciu J.K.ty sobie RP knota nie podcieraj !!!!! 26.08.07, 02:43 Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: T U S K ~ jak Zieleniowski w CCCR ! 26.08.07, 02:48 ,... bla, bla bla i nic , tylko obelgi , dolaczyl do leppera i giertycha a i ten swir niesiolek niczego sobie, .. zadnego programu tylko lajanie, cha, cha ,cha, .. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Oczywiscie ze sie juz NIE ! cofniemy w rozwoju. 26.08.07, 03:09 Powrot do 3 to zalosne wolanie: Komu-terstwo wroc i zawracanie Wisly kijem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Niech będzie V RP ale bez kaczek-dziwaczek 26.08.07, 03:26 I liberalna i solidarna i sprawiedliwa (ale dla wszystkich a nie tylko dla koleżków kaczora) i nasza wspólna (nie tylko jacka i placka - oni mają już księżyc). Proste, nie? A tak dla porządku do panie "kwa-kwa x 2" dajmy teraz szansę Panu Tuskowi. Niech i on sobie trochę porządzi. A Pan, razem z bratem będziecie mieli czas nakłaść po ryju rydzykowi za obrażanie Pani Marii Kaczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Niech cały naród puści bąka w kierunku Oliwii 26.08.07, 03:38 Będzie to najszczersza odpowiedź na pytanie o IV RP, postawione Pana Premiera. Cel, Pal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-maria2 Re: Jarek pusc baka swojej polowie, a 26.08.07, 04:08 Oliwie zostaw w spokoju, jesli juz nie kontaktujesz to miej pretensje do Tusia, Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Ja stawiam na piątą V 26.08.07, 04:02 I tak też wybiorę w tych wyborach. Jakaś tam RACJA Może partia Kobietek. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero w przeciwienstwie do Polakow, Kaczynscy juz raczej 26.08.07, 04:46 nie maja wyboru... Mozna sie tylko zastanowic ile dostana ( do odsiadki !) ? Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_borgia no to że Jarek to mistrz w paplaniu farmazonów 26.08.07, 04:54 --> to jedno! Ale chłop gada to taką polszczyzną, że no ręce i nogi.... i wszystko zresztą opada! No pożal się Bóg! Toż to gwałt w biały dzień na języku polskim! Po jakiemu on pieprzy? No bełkot to przecież i to do potęgi N..... - "bo pamiętajcie państwo, że my o różnych rzeczach wiemy, ale nie wszyscy wiedzą, a na co dzień są, można powiedzieć, bombardowani." O zgrozo! :O ??? He? że co? A-ha - już wiem - to "wielkie przewietrzenie Polski" i "to wszystko co zmierza do dosunięcia ze sfery władzy oligarchii"..... :( ?! Ja nie wiem - ale "wedle odpowiedzi na to pytanie, które tu postawiłem, wedle odpowiedzi na pytanie: czy idziemy, czy szliśmy, bo już dzisiaj to czas przeszły,....",".....Te dwa pytania zlały się w ostatnim czasie w jedno" - czy IQ Jarka mierzy sie w Kelvinach ? Czy zwyczajnie tylko podaje się z minusem z przodu? Kto wie, temu konia z rzędem!.... Bo to szczyt bełkotu i bredni - na poziomie co najmniej psychopaty - u mnie to żule lepiej polszczyzną władają ... moim zdaniem - to sobie Jarek swobodnie z Lechem Wałęsą - jak równy z równym --> pogaworzyć mogą.... Oboje - na tym samym poziomie rozwoju językowego, się zatrzymali - umysłowego zresztą też! Normalnie 8 klasa .... Dżiiiissus! Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
mercy11 Re: Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospo 26.08.07, 04:50 Tak, to rzeczywiście idiota napisał ten komentarz, i to skończony. Polaczku, na kolanach do Moskwy z Twoim Kwachem - won!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_borgia to że Jarek w pieprzeniu farmazonów to mistrz - 26.08.07, 04:51 --> to jedno! Ale chłop gada to taką polszczyzną, że no ręce i nogi.... i wszystko zresztą opada! No pożal się Bóg! Toż to gwałt w biały dzień na języku polskim! Po jakiemu on pieprzy? No bełkot to przecież i to do potęgi N..... - "bo pamiętajcie państwo, że my o różnych rzeczach wiemy, ale nie wszyscy wiedzą, a na co dzień są, można powiedzieć, bombardowani." O zgrozo! :O ??? He? że co? A-ha - już wiem - to "wielkie przewietrzenie Polski" i "to wszystko co zmierza do dosunięcia ze sfery władzy oligarchii"..... :( ?! Ja nie wiem - ale "wedle odpowiedzi na to pytanie, które tu postawiłem, wedle odpowiedzi na pytanie: czy idziemy, czy szliśmy, bo już dzisiaj to czas przeszły,....",".....Te dwa pytania zlały się w ostatnim czasie w jedno" - czy IQ Jarka mierzy sie w Kelvinach ? Czy zwyczajnie tylko podaje się z minusem z przodu? Kto wie, temu konia z rzędem!.... Bo to szczyt bełkotu i bredni - na poziomie co najmniej psychopaty - u mnie to żule lepiej polszczyzną władają ... moim zdaniem - to sobie Jarek swobodnie z Lechem Wałęsą - jak równy z równym --> pogaworzyć mogą.... Oboje - na tym samym poziomie rozwoju językowego, się zatrzymali - umysłowego zresztą też! Normalnie 8 klasa .... Dżiiiissus! Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 26.08.07, 04:59 Ty wredny, zakłamany kurduplu. Jesteś sam kontybnuacją nie post-, ale komunizmu w brunatnym wydaniu. Polacy już wybrali, dlatego sam musiałeś się uciec do puczu z udziałem hitlerowskich i KGB-owskich popłuczyn. Masz "gabinet" pełen komunistycznych zbrodniarzy, synu pezetpeerowskiego aparatczyka.Twoja Polska "solidarna" to Polska zmanipulowana solidarnie przez ciebie i twoich czerwono-brunatnych gansterów. Bezcześcisz swoją obecnością halę stoczniową, w której narodziła się Solidarność, gdyś ty piał z zachwytu nad komuchowatymi stosunkami pracy, a robotnicy i ich dzieci GŁODOWALI! Jak śmiesz, ty gnomowaty, śmierdzący gnoju. Won z powrotem do swoich żuli żuliborskich pod budkę z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
lord-koks Re: Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospo 26.08.07, 05:31 take it easy chlopie i nie bluznij , ujadasz jakby ci obroza uwierala Odpowiedz Link Zgłoś
niklot1160 Uważaj pedałku na żuli żoliborskich oni was nie 26.08.07, 06:41 nie za bardzo lubią.W innych dzielnicach Warszawy też,poza ,,zamkniętymi osiedlami''gdzie pedalstwa w bród. Odpowiedz Link Zgłoś
vigon Najważniejsze pytanie - III czy IV Rzeczpospolita 26.08.07, 07:01 Wybieram II Rzeczpospolitą!! Była mniej zacofana i porąbana od IV Kaczogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś