elfhelm 27.08.07, 12:39 Jak Kaczmarek mówił o nagraniach dwóch starych kawalerów Jarkacza i Zerowskiego, to nic dziwnego, że były salwy śmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro_businesswoman Żałość, PiSowcy 27.08.07, 12:42 Żałość. PiS nie potrafi się dogadać nawet sam ze sobą, a co dopiero z inną partią, albo innym krajem... brrrr Dosyć tego przedszkola politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Pisowska komisja bankowa działa... 27.08.07, 12:46 Kaczyści nie chcą powołania konmisji ds. CBA i śmierci Blidy, obawiają się, że komisja może być wykorzystana w wyborach. Lecz z uporem maniaka ciągną przesłuchania w komisji bankowej. Bankowa komisja śledcza przesłuchuje byłego biznesmena Wiesława Michalskiego. Przesłuchanie odbywa się w Sądzie Okręgowym w Warszawie i jest zamknięte dla mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pisowska komisja bankowa działa... 27.08.07, 13:30 czyzyk331 napisał: > Bankowa komisja śledcza przesłuchuje byłego biznesmena Wiesława > Michalskiego. Przesłuchanie odbywa się w Sądzie Okręgowym w > Warszawie i jest zamknięte dla mediów. ********************************** Nie dziwi. Wszak realna jest groźba wypłynięcia szczegółów Skoku na Stefczyka i innych pisowskich szwindli. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Wasserman nie zaprzeczył rewelacjom Kaczmarka.. :) 27.08.07, 13:37 I wyraźnie dystansuje się od Jareczka i zera - czyżby wiedział już, że dni PiSu są policzone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal to było charakterystyczne od początku... 27.08.07, 15:12 nawet jeśli Kaczmarek to i owo konfabuluje, to nie kłamie całkowicie, Wassermann to niejako potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tow Kaczmarek stosuje wszelkie chwyty, jak dawniej 27.08.07, 15:19 Propagandysta PZPR tow Kaczmarek nie odszedl od swojej macierzystej partii PZPR. Stosuje te same metody, ktore kiedys pokazywal w telewizji tow J. Urban -Gebels systemu komunistycznego w PRL: KLAMCIE, KLAMCIE, A ZWSZE COS Z TEGOZ ZOSTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
pagi1 Re: Tow Kaczmarek stosuje wszelkie chwyty, jak da 27.08.07, 15:30 Ciekawe, bo mnie wczorajsze relacje z sabatu w hali Olivii kojarzyły się z najlepszymi(?) czasami propagandy komunistycznej. Podobnie spoty przedwyborcze próbujące prania mózgów prostych ludzi w myśl hasła że "nikt nam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne." Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: tow. po szeklu stosuje wszelkie chwyty, 28.08.07, 07:30 wypełniając polecenie partyjne Odpowiedz Link Zgłoś
pagi1 Re: Tow Kaczmarek stosuje wszelkie chwyty, cd.. 27.08.07, 15:33 poszeklu napisał: > KLAMCIE, KLAMCIE, A ZWSZE COS Z TEGOZ ZOSTANIE. Czyżbyś podsumował kampanię medialną swojej ulubionej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Żałość, PiSowcy 27.08.07, 13:27 pro_businesswoman napisała: > Żałość. PiS nie potrafi się dogadać nawet sam ze sobą, a co dopiero z inną > partią, albo innym krajem... brrrr Dosyć tego przedszkola politycznego. Kaczyński z zasadami, jeśli jeszcze w ogóle ich choć jeszcze szczyptę posiada, powinien postawić sam siebie przed sądem a nawet przed TS - brzmi to jak absurd, lecz już sami ujawnili że służby były używane przez nich do gierek politycznych, kolejny absurd, że nie tylko w stosunku do opozycji (co jest niedopuszczalne, ale wytłumaczalne), ale także koalicjantów i siebie na wzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
pagi1 Re: Żałość, PiSowcy 27.08.07, 15:49 Po tym co PIS zrobił narodowi, powinien się z nim ożenić. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 No to szybko komisje sledcze, dla dobra PiS! 27.08.07, 12:42 W takim razie komisje śledcze będą korzystne dla PiS, bo przygwożdżą Kaczmarka. Wniosek z tego taki, że PiS popiera szybkie ich powstanie. Prawda, panie pośle? www.skubi.net/procesy.html www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: PiS - kto sieje wiatr 27.08.07, 12:47 -Na naszych oczach dokonuje się specyficzny zamach stanu. Bowiem w resortach siłowych rozgrywa się największa w powojennej historii afera, jakiej nie było ani w PRL, ani w III RP. Doszło do takiego skandalu, że służby szukają haków na polityków, decydują o kolejności na listach wyborczych, nagrywają prywatne wypowiedzi, inwigilują, dokonują prowokacji. Kaczystowska władza przymyka oko jak minister nagrywa premiera, premier ministra, minister –ministra a prokurator prokuratora. Robi się wszystko aby utrzymać się przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S____a____m____o____o____b____r__ __o____n____a 27.08.07, 13:28 Biedny PIS a ci z układu tylko go pomawiają o nadrywanie prowokacje fałszerstwa podsłuchy. No jak tak można? Przecież mamy w nazwie prawo i sprawiedliwość. I jeszcze za ujawnieniem tylko jeden z PIS . Ciekawe czy ujawnią to co Dornodoberman ukrył przed posłami. Czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider S_R_O_M_O_O_B_R_O_N_A 27.08.07, 13:50 rozbita i zastraszona S_R_O_M_O_O_B_R_O_N_A wpadła w kompletny chaos. co jeden to innym głosem skamle. Lepper w ogóle zniknął. szykuje szczoteczke do zębów, paska do spodni nie pozwolą mu zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran56 Re: PiS - kto sieje wiatr 27.08.07, 16:50 > -Na naszych oczach dokonuje się specyficzny zamach stanu. Bowiem w > resortach siłowych rozgrywa się największa w powojennej historii > afera, jakiej nie było ani w PRL, ani w III RP. Czyzyk - ubawiłeś mnie!!!! Chłopie, ile ty masz lat - 15,20? Chyba nie więcej! I w dodatku "pała" z historii najnowszej. Czy ty masz świadomość co się działo w resortach silowych w PRL? Ucz się synku! Potem się wypowiadaj. Bo się cholernie ośmieszasz. Albo jesteś na stażu w Wyborczej i dali Ci zadanie. Innej możliwości nie ma. P.S. Pisz jak najwięcej, 1/ ludzie powinni śmiać się jak najczęściej, 2/przysparzasz wyborców PiS'owi (efekt bumerangowy działa). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Ewangelia Kaczmarka 27.08.07, 12:46 zdaje się, że to kwestia wiary, bo o dowodach nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ewangelia Kaczmarka 27.08.07, 12:49 -Zeznania kolegów z rządu: Kaczmarka, Kornatowskiego i Marca, premier, jego ukochany minister sprawiedliwości, ich Brudziński i ich intelektualiści Szczypińska, Kuchciński i Karski bez cienia wstydu nazywają „bredniami wyssanymi z palca“. Dla kaczystów bandyta i złodziej są bardziej godni zaufania niż minister spraw wewnętrznych i komendant główny policji. Przecież to nie za rządu Cimoszewicza, ani nie za rządu Millera doszli oni do swych godności, to Kaczyński ich mianował, a drugi Kaczyński klepnął. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Na komisji sledzczej?? ;) 27.08.07, 13:12 Trzba ja powolac - zarowno w celu: 1. Potwierdzenai slow Kaczmarka. 2. Podwazenia slow Kamczmarka. Innego wyjscia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Na komisji sledzczej?? ;) 27.08.07, 13:15 Ale on zeznawał przed komisją...o dowodach nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Chyba slabo ze znajomoscia prawa u pralek ;) 27.08.07, 13:21 1. Przed komisja do spraw sluzb specjalnych NIE ZEZNAJE SIE POD PRZYSIEGA. 2. Dowodem moga byc: pisma procesowe, ksiegi wyjsc i wejsc, bilingi itd. Wyobrazsz sobie, zeby Kaczmarek przywlokl na posiedzenie komisji te dokumenty??????? :)))))) Przeciez od razu by poszedl do pierdla!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Chyba slabo ze znajomoscia prawa u pralek ;) 27.08.07, 13:25 Wcale nie aż tak słabo :) Jednak mimo iż nie była to komisja śledcza, to jednak komisja... i jakoś nie ma dowodów, nawet takich dyskusyjnych. Cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Na komisji sledzczej?? ;) 27.08.07, 13:27 pralkosuszarka napisała: > Ale on zeznawał przed komisją...o dowodach nie słyszałam. Zeznawał przed komisją... ale nie śledczą. Zresztą, to nie było nawet zeznanie, tylko tzw wysłuchanie. W miarę możliwości, Kaczmarek starał się wskazywać, w jaki sposób jego informacje mogą zostać przetworzone na materiał procesowy - kogo należy przesłuchać, jakich dokumentów poszukać... To wszystko oczywiście nie dotarło do malutkiego bębna pralkosuszarki, która teraz odzywa się pustym, dudniącym odgłosem: "a dowody". Otóż, moja droga katarynko, dowody pojawią się wówczas, gdy rozpoczną się PRZESŁUCHANIA przed sejmową komisją ŚLEDCZĄ - i wtedy dopiero będzie można zweryfikować, czy i w jakim stopniu Kaczmarek mija się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Na komisji sledzczej?? ;) 27.08.07, 13:33 iedsupo napisał: > pralkosuszarka napisała: > > > Ale on zeznawał przed komisją...o dowodach nie słyszałam. > > Zeznawał przed komisją... ale nie śledczą. Zresztą, to nie było > nawet zeznanie, tylko tzw wysłuchanie. W miarę możliwości, Kaczmarek > starał się wskazywać, w jaki sposób jego informacje mogą zostać > przetworzone na materiał procesowy - kogo należy przesłuchać, jakich > dokumentów poszukać... To wszystko oczywiście nie dotarło do > malutkiego bębna pralkosuszarki, która teraz odzywa się pustym, > dudniącym odgłosem: "a dowody". Otóż, moja droga katarynko, dowody > pojawią się wówczas, gdy rozpoczną się PRZESŁUCHANIA przed sejmową > komisją ŚLEDCZĄ - i wtedy dopiero będzie można zweryfikować, czy i w > jakim stopniu Kaczmarek mija się z prawdą. Nie bardzo rozumiem czemu mnie obrażasz. Przecież to fakt, że zeznawał przed Komisją Sejmową i drugi fakt, że nie słychać po tych zeznaniach o jakiś twardych dowodach na poparcie słów. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Twarde dowody sa na pismie. 27.08.07, 13:38 W ich posiadaniu, Kaczmarek bez zlamania prawa, byc nie moze. Czego chcesz wiec dowiesc, wirujac ciagle ten sam tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Twarde dowody sa na pismie. 27.08.07, 13:52 Chce dowieść,że to tylko spekulacja o jakiś dowodach. Narazie nikt nawet o nich nie słyszał i dlatego to co napisałam na poczatku, a mianowicie, iż ludzie przyjmują na wiare słowa Kaczmarka (nawet ich nie znając) jak naibardziej ma miejsce. Tylko tyle. Nie mam do Ciebie pretensji , że wierzysz w Kaczmarka , w Polsce jest wolnośc wyznania, masz do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A gdzie ja napisalem, ze wierze Kaczmarkowi?? 27.08.07, 14:00 Wpierasz tu ludziom od godziny jakas wiare...... Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka jak to?, a kto chce komisji śledczej?, TY 27.08.07, 14:04 skoro uważasz, że nie szkoda pieniędzy podatników na Komisje Śledczą d/s "Wyznań Kaczmarka" znaczy, że wierzysz mu. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: jak to?, a kto chce komisji śledczej?, TY 27.08.07, 14:07 tak sie kończą dyskusje z zepsutym sprzetem AGD. sprowadzi do swojego poziomu i pokona głupotą. pralkosuszarka napisała: > skoro uważasz, że nie szkoda pieniędzy podatników na Komisje Śledczą > d/s "Wyznań Kaczmarka" znaczy, że wierzysz mu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hehehe Nie, to znaczy, ze nie wierze nikomu!!!! 27.08.07, 14:08 Ani Kaczmarkowi, ani Ziobrze - w jednakowych proporcjach. Proba pokretnej argumentacji, wmawiajacej sporej czesci spoleczenstwa, ze jest w ciazy, staje sie znakiem rozpoznawczym PiS..... Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka czy to poczatki paranoi??? 27.08.07, 14:18 czy już jakiś ustabilizowany stan??? Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo PiSdactwo brzydko się chwyta... 27.08.07, 14:32 Swoją drogą, internauta pralkosuszarka dał nam chyba przedsmak tego, co PiSdaccy propagandyści będą wyczyniać w kampanii wyborczej. Kiedy opinia publiczna domaga się zweryfikowania bulwersujących wiadomości, których źródłem jest bądź co bądź były minister SWiA, to wówczas ze strony kaczystowskich zakłamywaczy pojawia się zarzut, że byłoby to... marnowanie publicznych pieniędzy (SIC!!!). W tym samym czasie tzw bankowa komisja śledcza urządza sobie tajne przesłuchania w gmachu sądu (ciekawe ile to kosztuje) bo jakiś pijany komuch bełkotał coś o przekrętach do drugiego komucha... PiS ma poparcie około 10% społeczeństwa i trzeba niestety przyznać, że są to ludzie straceni dla świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ta cwana pralkosuszarka udaje lewaczkę (że niby 27.08.07, 23:44 precz z jakimś tam kapitalizmem) a jest zakamieniałą PiSuarówą, a taczej "-owcem" która/y udaje, że nie rozumie, co się do niej/go mówi.To funkcjonariusz, szkoda czasu na dyskusję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Na komisji sledzczej?? ;) 27.08.07, 16:00 > Nie bardzo rozumiem czemu mnie obrażasz. > Przecież to fakt, że zeznawał przed Komisją Sejmową i drugi fakt, że > nie słychać po tych zeznaniach o jakiś twardych dowodach na poparcie > słów. Booożeeee!!! Widzisz a nie grzmisz !!! Niestety, niektóre osoby nie mają jakiejkolwiek samokrytyki w przejawianiu własnej głupoty. Wręcz przeciwnie, robią wszystko, aby o tym mankamencie dowiedziało się jak największe grono osób. Przykro również, że jest to elektorat rządzącego nami obecnie ugrupowania.... . Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ewangelia Kaczmarka 27.08.07, 13:31 pralkosuszarka napisała: > A gdzie dowody??? A po co dowody? "W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże moglibyśmy przy pomocy dowodów obalić?" (F. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ewangelia Kaczmarka 27.08.07, 14:16 Kiedy Oleksy belkotal po pijaku, PiS nie potrzebowal dowodow, zeby trzasc sie z oburzenia. Dowody zgromadzi i rozpozna Komisja Sledcza. Wystarczy ja powolac. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 12:50 to przed komisje śledczą tego Kaczmarka. Teraz !!! niech komisja udowodni mu jego koszmarne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 13:13 No ale on przecież zeznawał przed komisją. Gdzie dowody??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 13:23 jest ogromna różnica w uprawnieniach między komisją sejmową a komisją śledczą. nie wiem czy na przeciętnym pisowskim poziomie - pralkosuszarki ta różnica jest pojmowalna. pralkosuszarka napisała: > No ale on przecież zeznawał przed komisją. Gdzie dowody??? skądinąd wiadomo że Kaczmarek podał osoby i źródła uprowdopodobniające jego wyjaśnienia złożone przed komisją sejmową. nikt poza posłami nie zna wyjaśnień Kaczmarka a ty rządasz ode mnie dowodów??? wyrwij sie ponad pisowską przeciętność i nie rób z siebie głupka co drugim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 13:28 Może mnie nie obrażaj, to po pierwsze. Po drugie skoro nie wiesz co powiedział Kaczmarek, skąd wiara w to, że mówi prawde? Po drugie komisja sejmowa to nie jest zbórka harcerska i jeśli Kaczmarek ma jekies niepodważalne dowody, chyba by wspomniał o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 13:34 wybacz droga pralkosuszarko ale twoje teksty urągają inteligencji, logice i zdrowemu rozsądkowi. jeśli chcesz poprawić swoj wizerunek na tym forum, zaprzestań umieszczania postów i komentowania - w ten sposób wyraźnie poprawisz swoje tutaj notowania. pralkosuszarka napisała: > Może mnie nie obrażaj, to po pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 13:36 Nie interesują mnie moje notowania, masz mnie tylko mnie obrazać, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 13:42 zepsuty sprzęt AGD stawia warunki. o tempora, o mores !!!!!!!! pralkosuszarka napisała: > Nie interesują mnie moje notowania, masz mnie tylko mnie obrazać, to > wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Głupia bardzo jesteś 27.08.07, 15:07 >Nie interesują mnie moje notowania, masz mnie tylko mnie obrazać, >to wszystko. Obrażam Zgdonie z powyższym życzeniem, jak mało to śmiało proś o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kaczmarek przed komisje śledczą 27.08.07, 14:21 Nasz Dziennik, 27 sierpnia 2007, Nr 199 (2912) Uwięzieni w sieci Poruszanie się w cyberprzestrzeni, oprócz niezaprzeczalnych korzyści, może jednak nieść również pewne zagrożenia dla jego użytkowników i wywoływać konsekwencje całkowicie przeciwne do zamierzonych./…/ Z badań wynika, że na uzależnienie od internetu najbardziej podatne są osoby: - cierpiące na różnego rodzaju obsesje, lęki, zaburzenia psychiczne czy inne uzależnienia; - ze skłonnością do depresji oraz będące w depresji; - o niskiej samoocenie, niedowartościowane; - mające poczucie samotności; - przeżywające brak satysfakcji z własnego życia; - mające słabe relacje emocjonalne z innymi ludźmi; - które cechuje pesymizm i brak nadziei; - które przeżywają silne napięcie i różnego rodzaju stresy sytuacyjne, np. problemy rodzinne, małżeńskie, zawodowe, szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ewangelia Kaczmarka 27.08.07, 13:31 pralkosuszarka napisała: > zdaje się, że to kwestia wiary, bo o dowodach nie słyszałam. ************************************ Powstaje pytanie, w co wierzy Ziobro, bo i o jego dowodach nikt nic nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Opozycja i media beda przeciw ujawnieniu 27.08.07, 13:06 bo ujawnienie stenogramow odjeloby im mozliwosc bajdurzenia o porazajacych faktach, ktorych nikt nie moze zweryfikowac i ocenic. Celuje w tym dziennikarskim procederze Gazeta Wyborcza, ktora chyba postanowila obalic " faszystow " za wszelka cene , nawet wlasnego upadku.Jako zwolennik PiS jestem w tej sprawie zgodny, gotow bylbym poswiecic PiS, gdyby Gazeta Wyborcza miala zniknac z zycia publicznego.Z calym dobrodziejstwem inwentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Opozycja i media beda przeciw ujawnieniu 27.08.07, 13:29 Każdy widzi i słyszy to co chce i w jaki sposób ma wyprany mózg prze innych. A być w tym kraju człowiekiem o wolnej, bezstronnej myśli nie skazonej żadna propagandą to naprawde wielka sztuka i tak osob jest bardzo mało. Dlatego tez jest tak łatwo ten naród dzielić i rządzić nim przez różnych oszołomów i z lewa i z prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Klarowność interpretacji 27.08.07, 13:15 Trudno się nie zgodzić się z niektórymi uwagami Pana Posła Dobrzyńskiego. Ukrywanie w tajemnicy informacji, która jakoś tam i tak przechodzi do opinii publicznej, nie ma, chyba, większego sensu. Pan Poseł powiedział, "że zakończył się w Polsce czas tzw. świętych krów i przed odpowiedzialnością przed wymiarem sprawiedliwości nie chroni już ani znane nazwisko, ani możni protektorzy, ani barwy partyjne obojętnie jakiego koloru". To jest już sprawa interpretacji, której jednostronna klarowność, w przypadku Pana Dobrzyńskiego, jest zrozumiała. W każdym razie, im więcej informacji udostępnionych opinii publicznej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ujawnić dzieło "Zmory Kaczmarka"... :))) 27.08.07, 13:29 nie można zbyt wiele ujawniać żeby członkowie układu IVRP nie mogli mataczyć (jak ostatnio min. Zer0). Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ujawnić dzieło "Zmory Kaczmarka"... :))) 27.08.07, 14:19 Nasz Dziennik, 27 sierpnia 2007, Nr 199 (2912) Uwiezieni w sieci Poruszanie się w cyberprzestrzeni, oprócz niezaprzeczalnych korzyści, może jednak nieść również pewne zagrożenia dla jego użytkowników i wywoływać konsekwencje całkowicie przeciwne do zamierzonych./…/ Z badań wynika, że na uzależnienie od internetu najbardziej podatne są osoby: - cierpiące na różnego rodzaju obsesje, lęki, zaburzenia psychiczne czy inne uzależnienia; - ze skłonnością do depresji oraz będące w depresji; - o niskiej samoocenie, niedowartościowane; - mające poczucie samotności; - przeżywające brak satysfakcji z własnego życia; - mające słabe relacje emocjonalne z innymi ludźmi; - które cechuje pesymizm i brak nadziei; - które przeżywają silne napięcie i różnego rodzaju stresy sytuacyjne, np. problemy rodzinne, małżeńskie, zawodowe, szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczmarka 27.08.07, 13:41 Argumentując dlaczego należałoby ujawnić zeznania Kaczmarka, powiedział, że tajemnica powierzona 460 osobom nie jest tajemnicą. Fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 13:43 loppe napisał: > Argumentując dlaczego należałoby ujawnić zeznania Kaczmarka, > powiedział, że tajemnica powierzona 460 osobom nie jest tajemnicą. > > > Fakt:) To już Winston Churchill powiedział, że "tajemnica, którą zna więcej niż jedna osoba, przestaje być tajemnicą", a co dopiero 460 osób. Nastąpi fala przecieków, zaprzeczeń, dementi, potwierdzeń, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Posel PiS jak zwykle klamie... 27.08.07, 13:44 Jakie 460 poslow? O ile wiem, to poslow PiS bylo niewielu, bo gremialnie zwiali do Gdanska na zlot kaczek... przed odlotem do cieplych krajow..... A nagrywac nie wolno bylo.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ganon0 Ziobro... szambowy PIS... miesza, miesza.. 27.08.07, 14:35 i nura !w to szambo... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 13:45 fakt. członkowie układu IVRP mają teraz pełną informacje i mogą mataczyć. loppe napisał: > Argumentując dlaczego należałoby ujawnić zeznania Kaczmarka, > powiedział, że tajemnica powierzona 460 osobom nie jest tajemnicą. > > > Fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe ewentualnie wdrożyć śledztwo w sprawie przecieków 27.08.07, 13:56 z Wysokiej Izby - pod kierunkiem min. Ziobro :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: ewentualnie wdrożyć śledztwo w sprawie przeci 27.08.07, 13:58 na poczatek przycinąć tych którzy rozpowiadali na lewo i prawo PORAŻAJĄCE, PRZERAŻAJĄCE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 14:20 Nasz Dziennik, 27 sierpnia 2007, Nr 199 (2912) Jacek Kurski; Powstaliśmy z klęczek w stosunkach zagranicznych, o czym świadczy chociażby przyznanie Polsce Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej Euro 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 14:38 czyzyk331 napisał: > Nasz Dziennik, 27 sierpnia 2007, Nr 199 (2912) > Jacek Kurski; Powstaliśmy z klęczek w stosunkach zagranicznych, o > czym świadczy chociażby przyznanie Polsce Mistrzostw Europy w > Piłce Nożnej Euro 2012. Ciekawe, o czym - zdaniem J. Kur..skiego - będzie świadczyć odebranie Polsce tych mistrzostw? Mam dziwne przeświadczenie, że nie o indolencji kaczego nierządu. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 14:48 hm...:))) chyba nie zakladasz że to kaczemu rządowi będa odbierane te mistrzostwa?????????????:))))))))))) dla ułatwienia, bo jak widze nie łapiesz, zaraz sa wybory i przez 4 lata jakiś rząd będzie ew..... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 15:36 Wybory ? Jakie wybory ??? Potrzyma się rząd kaczusiów jeszcze przez dwa lata, o chlebie i wodzie, pod batem komisji, wywlekając kolejnych jego prominentów na publiczne egzekucje i dopiero wtedy zrobi się wybory. Wbrew pozorom, to może być bardzo dobre rozwiązanie, bo pozbawiona dostępu do ulubionych zabawek kacza klika będzie się w końcu musiała skupić na normalnej, rzetelnej pracy i dzięki temu być może nam tych mistrzostw jednak nie zabiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Bardzo dobra koncepcja ;) n/t 27.08.07, 15:45 tak, wy w ogóle jesteście świetnymi strategami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 15:43 nie wiem o czym mówisz, może zwariowałes?!:) rozumiem że jestes przeciwnikiem kaczek i nie chcesz wyborów które zaraz będa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 16:15 Jestem przeciwnikiem kaczystowskiej kliki i właśnie dlatego uważam, że wybory w tej chwili to zły pomysł, bo oznacza koło ratunkowe rzucone tej szemranej formacji. Właśnie dlatego PiSdactwo prze do wyborów i właśnie dlatego opozycja powinna im tę drogę ucieczki zablokować. Nich PiSiarna wyda swoje ostatnie zaskórniaki na szumną i jazgotliwą kampanię wyborczą, niech się rozścierwi kłamliwymi plakatami i spotami - a kiedy w końcu okaże się, że wybory jeszcze nie teraz, to pozbawiona finansowania, wegetująca w cieniu komisji śledczych banda pękatego Jarosława rozsypie się jak niedbale sklecona sławojka. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 16:37 no, jest to jakas koncepcja ale co z Polską i ME?:) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczmarka 27.08.07, 14:13 "po wysłuchaniu tych relacji każdy sympatyk PiS i rządu premiera Kaczyńskiego może być usatysfakcjonowany ze skrupulatnych działań służb podległych Ministerstwu Sprawiedliwości". Szkoda, ze tylko sympatyk Kaczynskiego. Min Spr powinno sluzyc Polsce i Polakom, a nie PiSowi i Kaczynskiemu. Ale tego pisiaki jakos nie moga pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Baaaaaaaaardzo celne spostrzezenie...... 27.08.07, 14:14 Szczerze powiedziawszy, troche mnie porazilo, bo nie zrwocilem na to uwagi..... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 14:22 -Na naszych oczach dokonuje się specyficzny zamach stanu. Bowiem w resortach siłowych rozgrywa się największa w powojennej historii afera, jakiej nie było ani w PRL, ani w III RP. Doszło do takiego skandalu, że służby szukają haków na polityków, decydują o kolejności na listach wyborczych, nagrywają prywatne wypowiedzi, inwigilują, dokonują prowokacji. Kaczystowska władza przymyka oko jak minister nagrywa premiera, premier ministra, minister –ministra a prokurator prokuratora. Robi się wszystko aby utrzymać się przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 15:01 no ale konkretniej...? znaczy Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 15:05 bo widzisz - być może niesłusznie - pracę min. Ziobro b. wysoko ocenia 60% Polaków - te dane były podawane i na tym portalu więc na pewno je znasz.... a jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Nie prace - osobe ;) 27.08.07, 15:27 Podobnie jak cos kolo 55% OSOBE Kwacha... A roznica pomiedzy ocena pracy a osoba jest znaczna, jesli rownez badania spoleczne dowodza, ze Polacy w 70% nie wiedza co to jest TK a jeszcze wiekszy odsetek nie wiem czym sie zajmuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nie prace - osobe ;) 27.08.07, 15:29 no jesli ty uważasz że nie praca ministra a bardziej jego wygląd decyduje o w/w to gratuluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Raczysz zartowac teraz? ;) 27.08.07, 15:31 Albo traktujesz mnie jak wyborce PiSu :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 15:28 a jednak przemawiasz w imieniu Polaków:) wbrew danym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczmarka 27.08.07, 14:25 Brawo Panie Pośle! Mam nadzieję, że uzyskał Pan imprimatur od Wodza! Odpowiedz Link Zgłoś
ganon0 Wylało szambo PIS..smród na cały kraj ! 27.08.07, 14:32 PISkomuniści lubia ten smrodek.. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Oho, nasz forumowy przygłup gamon0 sie odezwał... 27.08.07, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Czy tajne były powody odwolania min.Kaczmarka ? 27.08.07, 15:48 Te powody ktore spowodowaly szybkie odwolanie min. Kaczmarka nie zostaly nigdy precyzyjnie podane. Czy te powody tez moga byc tajne ? Niech posel PiS poda te powody ktore spowodowaly awanture przedwyborcza ? A moze awantura wpisana jest w taktyke tych wyborow ? Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczmarka 27.08.07, 16:13 To jest teraz już zupełnie bez znaczenia, bo z was uchodzi powietrze i wy na te wybory prócz wyprztykanych i wyblakłych pompatycznych dupereli nic nowego nie wymyślicie. Ludzie nie dadzą się drugi raz nabrać na wasze neosyndykalistyczne i quasipatriotyczne hasła. To jest, kochani, dla was czas zaprzeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczmarka 27.08.07, 16:24 Mianować na stanowisko ministra spraw wewnętrznych, zawodowego prokuratora i poetę, to karygodna lekkomyślność. A Pan, Panie Pośle, nie jest, tak troszeczkę poetą i marzycielem. Panie! To ponury kryminał! Nie żartujmy sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczma 27.08.07, 16:28 juz wiedza co tam jest to teraz chca ujawnic hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Poseł PiS: Ujawnić stenogramy z zeznań Kaczmarka 27.08.07, 18:07 bardzo chciala bym uslyszec albo przeczytac opinie osoby nie zwiazanej z PIS. PO ale nie Samozaglady albo rodziby w rozssypce o chcie zaprosic rodzine z Francji chce sprzedac dom i kupic dom na wsi nie wie czy oplaca mi sie robic teraz te wszystkie inwestycje i co tak naprawde bedzie dalej mam dosc tego bagna pod kazda postacia i z e wszystkich partii ikoalicyjek zawieranych zawsze przeciwko komus basta basta albo precz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tak trzeba to ujawnic i to przed wyborami ! 27.08.07, 18:31 Kazdy z nas zrobi sobie wlasna "komisje" w domu : ) Odpowiedz Link Zgłoś