t324911 29.08.07, 21:35 obawiasz sie ze cie slup znowu zaatakuje pijaczku ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosza13 Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony 29.08.07, 21:36 Ja też czuję się zagrożony, czy moge dostać ochronę. Po barach się nie włóczę, pamięci nie tracę, więc wydatki na moją ochronę będą małe Odpowiedz Link Zgłoś
c.lina Nie pij tyle, to cię już chodnik nie poturbuje! 29.08.07, 23:18 Fioletowy nos, wory pod oczami, nieświeży oddech, sińce po tarzaniu się po trotuarze. Tak wygląda kandydat PO na posła, wybitny adwokat. Buahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Nie pij tyle, to cię już chodnik nie poturbuj 30.08.07, 01:27 c.lina napisała: > Fioletowy nos, wory pod oczami, nieświeży oddech, sińce po tarzaniu się po > trotuarze. A ja już myślałem że opisujesz ktoregoś z braci Kaczyńskich - opis jak ulał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Nie pij tyle, to cię już chodnik nie poturbuj 30.08.07, 01:55 konread napisał: > c.lina napisała: > > > Fioletowy nos, wory pod oczami, nieświeży oddech, sińce po tarzaniu się p > o > > trotuarze. > > A ja już myślałem że opisujesz ktoregoś z braci Kaczyńskich - opis jak ulał:))) To chyba w TVN allbo innej niemieckiej ich ogladasz bo na polskich kanalach nie maja sincow Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Nie pij tyle, to cię już chodnik nie poturbuj 30.08.07, 01:42 c.lina napisała: > Fioletowy nos, wory pod oczami, nieświeży oddech, sińce po tarzaniu się po > trotuarze. nosz fuck jarek ...znow zescie z gej-bomberem zero zabalowali w niebieskiej ostrydze...te pedalskie policyjne kluby to zmora.....rotfllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony 30.08.07, 01:45 tosza13 napisał: > Ja też czuję się zagrożony, czy moge dostać ochronę. Po barach się > nie włóczę, pamięci nie tracę, więc wydatki na moją ochronę będą małe to ty jestes qwa kapus a nie polak smieciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony 29.08.07, 21:38 Obawiasz sie ze cie znowu zaatakuje slup pijaczku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 On tez kradl w aferze weglowej ??????????????????? 30.08.07, 16:44 t324911 napisał: Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony > Obawiasz sie ze cie znowu zaatakuje slup pijaczku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony 29.08.07, 21:40 W solidarnym, tanim panstwie, jakie nam zafundowali bracia Kaczynscy wszystko jest niejawne. I tylko premier wybucha zloscia, jak ktos mowi, ze to totalitaryzm. Po czym poznac, ze jestesmy na najlapszej dordze do totlitaryzmu? Analizujac wybuchy gniewu premiera. Jaki pan taki kram! IV PRL z PiSo-PZPRem jak przewodnia sila narodu i JK jako nowym Wladyslawem Gomulka. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 też wybucham złością słyszac gdy ktoś podle kłamie 29.08.07, 22:01 kręci mówi nieprawdę albo po prostu nie ma pojęcia o czym mówi. Wyjaśnij jeszcze jaki związek z tematem ma Twoja wypowiedź? Zapity mecenas sam nie potrafi powiedzieć co mu się stało, siedzi w podrzędnym barze do którego ja bym nawet nosa nie wsadził a Ty piszesz o gniewie premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Mecenas Piotrowski chce do ,,żłobu'' 29.08.07, 21:45 Dawno temu był w Sejmie jako poseł ...PC!!!!!Ale, jak to Piotrowski, dziś może nawet z ...LiD,byle do ,,żłobu''.Na tragicznej śmierci Barbary Blidy nie tylko Piotrowski chce ,,wypłynąć''!Może Olejniczak,może Napieralski a może...Miller na komisji przesłuchają Ziobrę.Szczególnie temu ostatniemu by to pasiło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Mecenas Piotrowski chce do ,,żłobu'' 29.08.07, 21:52 amanasunta napisała: > Dawno temu był w Sejmie jako poseł ...PC!!!!! A to akurat nic nowego w formacjach tworzonych przez towarzysza Kaczynskiego...90% poslow PiS to tacy goscie, co juz po kilka razy zmieniali partie...PZPR,PC,ZChn itp, itd...w zaleznosci od tego kto akurat przy zlobie..a wszystko za kazdym razem oczywiscie w imie walki o wartosci chrzescijanskie, patriotyzm i tak dalej....PiS=PZPR bis Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Mecenas Piotrowski chce do ,,żłobu'' 30.08.07, 00:17 amanasunta napisała: > Dawno temu był w Sejmie jako poseł ...PC!!!!!Ale, jak to Piotrowski, dziś może > nawet z ...LiD,byle do ,,żłobu''.Na tragicznej śmierci Barbary Blidy nie tylko > Piotrowski chce ,,wypłynąć''!Może Olejniczak,może Napieralski a może...Miller n > a > komisji przesłuchają Ziobrę.Szczególnie temu ostatniemu by to pasiło :)) o czesc amanasuka.... cosia cienko przedziesz last...ile tera pisiornia wierszowki kopsa od wpisa??? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Czuję się zagrożony przez własne urojenia ? 29.08.07, 21:55 Histeria jest także chorobą ...Polska nakręciła się jak rozhisteryzowane media ... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To teraz kazdemu kto po pijaku dostal po mordzie 29.08.07, 21:56 albo sam sie wywalil bedzie sie przyznawac policyjna ochrone ? Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: To teraz kazdemu kto po pijaku dostal po mord 30.08.07, 00:33 frank_drebin napisał: > albo sam sie wywalil bedzie sie przyznawac policyjna ochrone ? no ..a zwlaszcza gejom z nierzadu znanym w calej wawce z dawania dupy w kiblach lanserskich klubów.... z tego tez sa zapisy kamerowe...zdeponowane w kancelariach notarialnych............ Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.wilczur jest zapis z kamer jak pijany się obala 29.08.07, 21:58 ale dlaczego o tym nie napisano?????? Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Zamilcz!GW wie lepiej co trzeba napisać! 29.08.07, 22:03 kim Ty jestes zeby tak dopytywać? GW ma profesjonalnych dziennikarzy i oni 100x lepiej wiedza co trzeba napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: jest zapis z kamer jak pijany się obala 30.08.07, 00:25 profesor.wilczur napisał: > ale dlaczego o tym nie napisano?????? to poprosze o urla do zapisu ... schnela schweine piss hunden... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 znowu byl w tej piwiarni gdzie sobie oko podbil? 29.08.07, 22:11 moze tym razem mu ktos co do piwa dosypal? i ten zalosny gosciu ma byc 'lokomotywa' wyborcza PO...... chyba znowu PO chce aby PiS wybory wygral.... Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony przez wóde 29.08.07, 22:53 Ty zachlany pajacu to ty chcesz po d.. Blidy do Sejmu ! Ona przynajmniej miała fason i honor złapana i sprzedana przez swoich palła się w łeb a ty czerwona pijacka świno ! Ochrona to ci się z psychuszki należy kamizelka z przydługimi rękawami Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony 29.08.07, 22:58 Panie Piotrowski,poproś pan aby Kaczynski J.oddelegował jednego goryla dla pana,po co Kaczynskiemu 8-u goryli. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Znowu na siebie napadnie? Nowa ofiara PIS! 29.08.07, 23:14 terror beretow Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: Znowu na siebie napadnie? Nowa ofiara PIS! 29.08.07, 23:54 ...żeby nam się biedaczek nie zastrzelił. / palikotek napisała: > terror beretow Odpowiedz Link Zgłoś
wyar Dlaczego "GW" nie ujawnia ? 29.08.07, 23:46 Przecież związek między pobiciem (vel "popiciem") mecenasa a nielegalnymi działaniami Ziobry jest oczywisty... Ja też czuję się coraz bardziej zagrożony przez narastający faszyzm w tym państwie - przez faszystowsko traktującą mądrośc wszechobecną głupotę, wiodącą prym w dzisiejszych czasach... Ale wiadomo - lewicowa gazetka przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: Dlaczego "GW" nie ujawnia ? 29.08.07, 23:53 Ja też czuję się coraz bardziej zagrożony przez narastający parch w tym państwie - przez obrzezaną mądrość wszechobecną głupotę, wiodącą prym w dzisiejszych czasach... Ale wiadomo - koszer, koszer, koszer iber ales. wyar napisał: > Przecież związek między pobiciem (vel "popiciem") mecenasa a nielegalnymi > działaniami Ziobry jest oczywisty... > Ja też czuję się coraz bardziej zagrożony przez narastający faszyzm w tym > państwie - przez faszystowsko ..... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Dlaczego "GW" nie ujawnia ? 30.08.07, 00:29 relisys1 napisała: > Ja też czuję się coraz bardziej zagrożony przez narastający parch w tym państwi > e to wypie..j qwo na cube albo bialorus... acha zajrzyj po drodze pod wiezienie Spandau i zloz kwiaty ku czci rudolfa hessa.... w sam raz miejsce do zadumy dla nazistowskich kurw z pis-dy Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Staram sie nie oceniać nigdy człowiekapo wyglądzie 29.08.07, 23:49 ...ale wygląd tego egzemplarza łamie moje zasady. Mógłby robić za osobistego prawnika Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Staram sie nie oceniać nigdy człowiekapo wygl 30.08.07, 00:22 relisys1 napisała: > ...ale wygląd tego egzemplarza łamie moje zasady. Mógłby robić za osobistego > prawnika Tuska. jak dla mnie kapciowy kaczynskiego ale nie sadzmy po wygladzie, moj dawny znajomy juz niezyjacy mec.Wende tez za piknego lica nie mial..a kaczory wygladaja jak zlamane pedalskie ch..e na patelni... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony 30.08.07, 00:14 t324911 napisał: > obawiasz sie ze cie slup znowu zaatakuje pijaczku ??? czy szanowny przedmowca dysponuje jakimis zapisami z kamer tv "przemyslowej" swiadczacymi o dysfunkcjach ruchowych mecenasa prowadzących do kolizji z obiektem stalym o zdecydowanie wiekszej masie i powodujacym w mysl praw fizyki do zastosowania 3 zasady dynamiki newtonowskiej iz :"Oddziaływania ciał są zawsze wzajemne. Siły wzajemnego oddziaływania dwóch ciał mają takie same wartości(slup ma wieksiejsza), taki sam kierunek(raczej nie...slup stal jak stoi), przeciwne zwroty i różne punkty przyłożenia (każda działa na inne ciało)." ..no niewazne, a po ludzku..masz miszczu na tape ze jebnal z grzywy w slupa??? jak nie to sie fakuj i nie sciemniaj qwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Ochrona moczymordy? 30.08.07, 00:42 A odkąd to policja ma obowiązek ochraniać każdego moczymordę. Zachał się knajpie walnąw w coś - nic nie pamieta. Na detox, nie pod ochronę Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnat88 stenogramy Kaczmarka 30.08.07, 00:46 tnij.org/zeznaniakaczmarka -> tajne stenogramy Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Mecenas czuje sie zagrozony 30.08.07, 01:31 Biedactwo! Kaczory z siekierami pewnie juz za rogiem czekaja na niego! Do czego te komuchy sa zdolne, to przechodzi ludzkie pojecie! Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Mecenas czuje sie zagrozony 30.08.07, 01:44 wet3 napisał: Do czego te komuchy sa zdolne, to przechodzi ludzkie pojecie! no...sam to powiedziales wreszcie...do czego te komuchy kaczory sa zdolne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony. Czym, slupem? 30.08.07, 03:29 O ile mi wiadomo "incydent" zostal nagrany przez kamery przemyslowe kolo baru po wyjsciu z ktorego pan mecenas mial byl zostac pobity przez nieznanych sprawcow? Podobno jedna z glownych rol gral slup latarniowy? Co sie stalo z ta tasma? Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Mecenas Blidów: Czuję się zagrożony. Czym, sl 30.08.07, 04:05 pies_na_lewizne napisał: > O ile mi wiadomo "incydent" zostal nagrany przez kamery przemyslowe > kolo baru po wyjsciu z ktorego pan mecenas mial byl zostac pobity > przez nieznanych sprawcow? > > Podobno jedna z glownych rol gral slup latarniowy? > > Co sie stalo z ta tasma? > > Tasme Lepper odeslal do ekspertow a slup stanie przed komisja sejmowa Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: t324911 30.08.07, 16:22 t324911 napisał: > pies_na_lewizne napisał: > > > O ile mi wiadomo "incydent" zostal nagrany przez kamery > przemyslowe > > kolo baru po wyjsciu z ktorego pan mecenas mial byl zostac pobity > > przez nieznanych sprawcow? > > > > Podobno jedna z glownych rol gral slup latarniowy? > > > > Co sie stalo z ta tasma? > > > > > > Tasme Lepper odeslal do ekspertow a slup stanie przed komisja > sejmowa Fajnie to ujales. Serdecznie dziekuje za rozbawienie mnie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś