Dodaj do ulubionych

Pampers Active baby

15.04.05, 09:51
Uzywamy ich od momentu jak zniknęły z rynku Total Care i na poczatku była
tragedia bo ciagle przeciekały (szczególnie w nocy), ale po jakis dwóch
tygodniach sytuacja sie unormowała i teraz jest juz ok! Uzywalismy nr 3, a
teraz uzywamy nr 4
Obserwuj wątek
    • bei Re: Pampers Active baby 15.04.05, 17:11
      mialam pampersy od początku- te dla noworodków były super...active- już nie tak:
      (...więc szukałam....nawet happy z belli kupowałam...i wówczas uwazałam że
      nejlepsze sa huggies...i teraz najczęsciej używam pampersów- a jak nie ma pod
      reką- to pampersy- już sie zastanawiam- czy nie zaczaćstosować nr 4...mały ma 7
      kg...ale wolę, jak pielucha jest troszke wieksza
    • lusia79 Re: Pampers Active baby 15.04.05, 17:46
      My używamy już 4+. Nie zdarzyło się nam by pielucha przeciekła odkąd używamy
      body. Pielucha się nie przesuwa i Młoda jest zadowolona tak bardzo jak ja. Raz
      jej body nie założyłam i wszystko było mokre.
    • inessa7 Re: Pampers Active baby 21.04.05, 20:04
      Pampers Active Baby to tragedia!!!! Przeciekaja, sa cienkie i wezsze a to nie
      jest wskazane ze wzglegu na bioderka.
    • olcia3221 Re: Pampers Active baby 06.05.05, 23:27
      pampersów uzywamy od poczatku i byłam zadowolona z jedynek dwójek jak robiły
      sie zamałe kupiłam na próbe trójki mała paczke chyba 32sztuki i byłysmy razem z
      córcią zadowolone nie było powodów do narzekan cała noc i pupa sucha a teraz
      kupiłam jumbo pake trójek active beby i porazka? po nocy zdjae sie jakby
      przeciekały a własciwie czyc wilgoc jakby parowały na wirzchu i zimne jakies
      niewiem czy jakas felerną paczke trafoiłam czy co?
      • anula731 Re: Pampers Active baby 07.05.05, 14:18
        Nie kupowałam małych paczek pampers, ale jak miałam dużą paczkę, też odczuwalna
        była wilgoć na zewnątrz, dlatego zrezygnowałam z nich.
    • realnosc nie kupujcie Jumbo pampers 13.05.05, 15:17
      nie wiem o co chodzi w tym wszystkim, bo pampersów używam od dwóch lat, ale
      ostatnio obydwie wielkie paczki Jumbo reklamowałam, były mokre, pupa wilgotna i
      wydawały dziwny zapach. Chyba w wielkich paczkach są gorszej jakości, może nie
      we wszystkich, ale gdzieś już sie spotkałam z taką opinią. Reklamując otrzymałam
      na wymianę paczki mniejsze i te są ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka