Dodaj do ulubionych

Dobijanie Sejmu

31.08.07, 07:34

> Lider PO Donald Tusk zdecydowanie odrzucił pomysł
> konstruktywnego wotum.
> - Nie możemy leczyć zła złem - powiedział,
> wskazując, że taki rząd oznaczałby przedłużenie działania Sejmu

Tak... Pan Tusk, a w ślad za nim cała PO,
ponosi odpowiedzialność za to co wyczynia i wyczyniać będzie
Paranoja i Schizofrenia.

Konstruktywne wotum nieufności
odsunęłoby Paranoję i Schizofrenię od władzy do czasu wyborów,
uniemożliwiając Paranoi i Schizofrenii mataczenie
i szkodzenie temu krajowi.

Cóż... to przez taką impotencję intelektualną
jaką prezentuje Tusk i PO paranoicy rządzą tym krajem.
Obserwuj wątek
    • 1zorro Rozwiazac ten Sejm! Pogonic kaczory na ksiezyc! 31.08.07, 07:42
      zamknac Zero z Maciarewiczem w "psychiatruszce"! Cyz to tak duzo,
      zeby znowu moglo byc normalnie?
      • rokets_w Re: Rozwiazac ten Sejm! Pogonic kaczory na ksiezy 31.08.07, 21:56
        1zorro napisał:

> zamknac Zero z Maciarewiczem w "psychiatruszce"! Cyz to tak duzo,
        > zeby znowu moglo byc normalnie?
        A ty jesteś latającym głupcem do entej potęgi, szkoda ze matka wydała ciebie
        takiego głupca na świat
    • yanuss Dobijanie demokracji w wybiorczej 31.08.07, 09:38
      Jesli bezkarnie opluwa sie rzad i PiS to jest swietnie. Wtedy Kaczmarek jest
      super wiarygodny a Giertych to wrecz opoka polskiej demokracji. Kiedy trzeba
      powiedziec to przed prokuratorem pod rygorem odpowiedzialnosci za slowa to
      Michnik zaczyna swoje bredzenia o zamachach stanu, Rubikonach, falszowaniu wyborow.
      • kolargolo a kiedy trzeba to powiedziec przed komisja sejmowa 31.08.07, 09:45
        to Kaczynski i Ziobro aresztuja swiadkow, zeby nie puscili pary z
        ust.
        • rokets_w Re: a kiedy trzeba to powiedziec przed komisja se 31.08.07, 22:02
          kolargolo napisał:

> to Kaczynski i Ziobro aresztuja swiadkow, zeby nie puscili pary z
          > ust.
          HA HA HA a jacy to świadkowie? chyba ze jehowi? To zbrodniarze tak jak cała
          opozycja, A cóż ci świadkowie mogą powiedzieć? Tylko tyle, że ą powiązani z
          mafią Kwaśniewskiego, Milera,Czarzastego i im podobnym.
      • annka_kapica Re: Dobijanie demokracji z Kaczorkami na czele... 31.08.07, 20:54
      • rokets_w Re: Dobijanie demokracji w wybiorczej 31.08.07, 21:58
        yanuss napisał:

> Jesli bezkarnie opluwa sie rzad i PiS to jest swietnie. Wtedy Kaczmarek jest
        > super wiarygodny a Giertych to wrecz opoka polskiej demokracji. Kiedy trzeba
        > powiedziec to przed prokuratorem pod rygorem odpowiedzialnosci za slowa to
        > Michnik zaczyna swoje bredzenia o zamachach stanu, Rubikonach, falszowaniu wybo
        > row.
        < Masz słuszną racje to co robi opozycja to nic innego jak zamach stanu i chec
        przejęcia władzy nie legalnie
    • zetpaw Dobijanie Sejmu 31.08.07, 10:17
      Oni po prostu mają mają plan !!! Pisuarowy krakówek dość otwarcie mówi że
      rozwiązanie Sejmu 7 września to dopiero pierwszy krok ,następny ogłoszenie stanu
      "przejściowego" w celu uspokojenia nastrojów społecznych podgrzewanych przez
      "wściekłe" ataki opozycji.
      A wybory dopiero na wiosnę pod pełną kontrolą PISu, społeczeństwo to zaakceptuje
      choćby ze względu uchwalanie budżetu. Dlatego PIS tak bardzo się boi "trzech
      kroków" kiedy to w pewnym momencie inicjatywę ma parlament w którym PIS jest w
      mniejszości.Liczą się powołaniem mniejszościowego rządu PO z cichym poparciem
      PSL i części LiSa a to oznacza powołanie komisji śledczych... Strach się bać!
      • aster5 Też tak myślę - nadzieja, że rozwiązanie sejmu 31.08.07, 10:46
        z dnia na dzień zatrzyma Braci K.w budowaniu władzy totalnej jest
        złudna; oni nie zrezygnują i wszystko na to wskazuje, że nie pozwolą
        na żadne rozliczanie swojego panowania.
        • 1utek Re: Też tak myślę - nadzieja, że rozwiązanie sejm 31.08.07, 21:03
          Sytuacja rzecztwiście może być "ciekawa". Nie ma sejmu a więc posłowie nie mają imunitetów. Byłych posłów opozycji już bez przeszkód można aresztować na podstawie "twardych dowodów" Rząd nadal działa i dyspunuje policją polityczną. To rząd a nie Sejm należy bezzwłocznie rozwiązać.
    • bloody_rabbit Czy rozwiązanie Sejmu to nie jest pułapka? 31.08.07, 10:59
      Wtedy przez miesiąc PiS będzie rządził bez kontroli Sejmu.
    • waga70 Dobijanie Sejmu, czy pułapka? 31.08.07, 11:33
      Rzecznik Praw Obywatelskich Janusz Kochanowski sugerował (2007-07-17 09:34:30 ),
      że w Polsce nie będzie możliwe przeprowadzenie przedterminowych wyborów bez
      poprawienia ustawy lustracyjnej.
      Jeśli tak jest, to może Pan Tusk wybory przehandlował? I wynik 260 posłów PIS-u
      w przyszłym sejmie jest realny, jeśli sejm będzie
    • piotrwit55 Dobijanie Sejmu 31.08.07, 13:45
      I czas najwyzszy bo rzygac mi sie chce jak wlacze TV i widze ta po.. reklame
      z kaczym jajem z zasadami. Jakie on ma zasady? Pozamykac wszystkich ktorzy nie
      sa z pisdziorami? W dupe niech mnie pocaluje ten kurdupel.
    • druid1 Rzeczywiscie jak za Stalina... 31.08.07, 16:55
      ...Hitlera, Hussajna, albo innego Jaruzelskiego.

A za tydzien to Kaczki beda przeciwnikow politycznych na pal nabijac zupelnie
      jak za Zulus Chaka.

Sam juz nie wiem kto ma wieksza paranoje - Kaczory, czy Michnik i jego
      "pelzajacy zamach stanu".

Wszyscy sa siebie warci.
      • uriel.blog.pl Re: Rzeczywiscie jak za Stalina... 31.08.07, 17:13
        Dopisz mnie pod Michnika.
        To, co się dzieje z tym państwem to JEST pełzający zamach stanu.
        Trzeba bardzo chcieć, żeby tego nie widzieć.

---
        milion idiotów nie może się mylić
    • pogardzamwyksztalciuchami "Ministerstwo Prawdy" 31.08.07, 17:35
      "W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w
      gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w
      Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem
      z Gazety Wyborczej".krzysztofleski
    • rokets_w Re: Dobijanie Sejmu 31.08.07, 21:54
      executioner napisał:Tak... Pan Tusk, a w ślad za nim cała PO, ponosi
      odpowiedzialność za to co wyczynia i wyczyniać będzie ParanojaiSchizofrenia.
      Konstruktywne wotum nieufności odsunęłoby Paranoję i Schizofrenię od władzy do
      czasu wyborów, uniemożliwiając Paranoi i Schizofrenii mataczenie i szkodzenie
      temu krajowi. Cóż... to przez taką impotencję intelektualną jaką prezentuje Tusk
      i PO paranoicy rządzą tym krajem.
      <<Tak? A nie sądzisz,że to opozycja nie mająca władzy będąca wplątana w mafijne
      sprawy i korupcję? Powiedz mi w jaki sposób można w ciągu jednej doby dorobić
      sie milionów i miliardów? Czy ty nie widzisz kto jest w tej chwili w opałach i
      drży ze strachu przed konsekwencjami? Czy ty myślisz,ze naród jest aż tak głupi
      i nie widzi kto jest tu oszustem, złodziejem, mafią której władza wymyka sie z
      rąk, bo rząd prawowity zaczął dobierać sie im do dupy. Ci z opozycji co
      najbardziej wrzeszczą po prostu zaczęli już się bać o swoje złodziejskie dupy.
      Brawo Kaczyńscy i Ziobro czas najwyższy zrobić z tym porządek. A ja się pytam po
      co potrzebny Milerowi i jego spółce był adres Pana Ziobry? A nie czasami by go
      zastrzelić albo zająć się jego rodzinom? A co pan Miler ma do powiedzenia w
      sprawie Papały, zapomniał jak samochodem z uchyloną szybą przejeżdżał obok
      miejsca morderstwa Papały? Zlecił zabójstwo Papały i sprawdzał czy akcja została
      wykonana do końca, upewniał się, że Papała nie żyje i nic więcej nie powie. Taka
      jest prawda panie kolego i nie pisz więcej bzdur by innych ogłupiać. A może
      takie masz zadanie by czytających wprowadzać w błąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka