Dodaj do ulubionych

Logiczne rozwiazanie sprawy Kaczmarka ;-)))

31.08.07, 23:10
Cenzorów prosze o niekasowanie wątku bo jest to logiczne rozwiązanie całej sprawy choc wiem że lekko niecenzuralne.Prosze o wykazanie sie odrobiną humoru.

Obejrzałem sobie właśnie transmisje i znalazłem logiczne rozwiązanie tej sprawy.
Wszystko jest proste. Rysiek z Mariota to gej. Czasem wpadają do niego rózni osobnicy na robienie loda. Tamtego wieczoru wpadł do Ryska Janusz z Ministerstwa. Rysiek zrobił Januszowi laskę to - zeszło te dwadzieścia kilka minut- po czym Janusz wyszedł rozluźniony bez krawata. Jako że Ryska też cisnęło a Janusz juz uciekł to puscił sygnała do Lecha. Lechu lubi ściskać jajka bo czesto nosi reke w kieszeni. No to po sygnale Lechu wpadł do Ryska z Mariota i zrobił mu loda ( trwało to tyle samo czasu). Na drugi dzień Lechu (psełdo: jajcarz kieszonkowy - widać po charakterystycznym chodzie) polecial z rana do Endriu mu sie pochwalić że zrobił loda Ryśkowi. Endriu sie wściekł z zazdrosci. Bo to też gej. Na to Janusz ( nie gej) sie scykał bo wiadomo że on lubi babki ( patrz wakacje z Sandrą) i nie kuma tej gejowskiej sztamy to zadzwonil do Ryby że dzis nie bo Endriu jest wściekły. Więc dzisiaj nie będą walcować tematu gruntów. Nie ma sie co dziwić że zaden z gejów sie nie przyzna bo maja zony ( dla zmyły); dodatkowo Kondrat z Jaromirem robia im alibi dla żon ( bo oni tez pewno geje). No i kłamali prokuratorom bo jakby wyszło że oni są geje to przecież Romek z Wojtkiem ich zniszczą - bo przeciez to on robii marsz przeciw gejom. Ministrowie, biznesmeni i inne szychy gejami? Toż to skandal na cały świat. No i cała sprawa wyjaśniona. Przecieku nie było. A jako geje to Konrad , Janusz i Rysiek pomagaja sobie że by im jakieś słuzby nalotów nie robiły ( bo pewno maja i kasety z orgietek). Ot i cala tajemnica.

No dobrze wiem że nieprawdopodobne i chamskie.. ale gdyby sie na powaznie zastanowić nad tą teoria to ona całkowicie wyjaśnia zachowanie tych panów. Bo przecież śledztwa w sprawie przecieków jeszcze niedokonczone czyli nie ma kogo scignac. A moze sie potem okaże że wogóle nie było.
Obserwuj wątek
    • onufry.zagloba Logiczne, choc poprzez sprowadzenie do absurdu! 31.08.07, 23:39
      W istocie te "dowody" prokuratury sa BRAKIEM JAKICHKOLWIEK DOWODOW.
      Przynajmniej w sprawie przeciekow czy "ukladu". Sam tez gdzies tutaj
      stworzylem teoryjke, ze Kaczmarek tak chlal z Krauze, ze dat nie
      pamieta (proste- sprzed paru miesiecy, kto pamieta co robil 5
      lipca?). A kamery ten ochlaj zarejestrowaly: chlali w pokoju, nie
      zas w barze, i to tak zdrowo, ze Kaczmarek zdjal krawat, bo go
      wodeczka rozgrzala;)
      • koham.mihnika dlaczego kaczmarek polecial do mariota, chociaz 01.09.07, 03:38
        wiedzial, ze tam sa kamery? mogl puscic farbe w samochodzie rysia. Rysio mogl go
        poderwac z kraweznika na jakiejs cichej uliczce bez kamer, wysadzic sto metrow
        dalej.
        Ale teoria realisty warta sprawdzenia!!!
        BTW czy Konusy, wzorem Kurskiego, udowodnily swoja slowianska metryke?
        Tak tylko pytam.
        • onufry.zagloba Z tego co mowi moon, to konusy maja rabina w 01.09.07, 04:33
          rodzie, co mnie zreszta srednio przeszkadza - coz, jak widac bywaja
          i glupi Zydzi:)))
          A Kaczmarek w Marriotcie zachowujacy sie podejrzanie? A jak ty bys
          sie zachowywal wiedzac o CCTV i wyskakujac na dziwki? Jakies
          hotelowe super-balety?
          • moon5 Re: Z tego co mowi moon, to konusy maja rabina w 01.09.07, 15:39
            Sam powiedziałeś, że Kaczyńscy mają rabina w rodzinie, ja dodałam, że też o tym
            słyszałam, ale nic poza tym nie wiem na temat tego rabina.

Czy jesteś na tym forum jako prowokator???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=68172776&a=68292158
        • moon5 Do "koham mihnika" 01.09.07, 16:17
          "Konusy" nie muszą udowadniać pochodzenia, bo nie są z rodzaju kłamliwych
          szamanów z pewnego plemienia: www.wprost.pl/G/wprost_covers/a/1274_a.jpg
          • koham.mihnika to byla zlosliwa uwaga, pytanie retoryczne 01.09.07, 16:26
            mnie napletki milosciwie panujacej familji nie interesuja.
            Zapytalem, bo posel Kurski jednak wolal ten aspekt sprawy pozostawic bez
            watpliwosci.
            Noi, jakby Wielki Strateg tego swojego pedraka wysuplal z bokserek, to by byl
            ubaw...
            Uklony laskawej pani
            • maaac Re: to byla zlosliwa uwaga, pytanie retoryczne 01.09.07, 16:29
              Jak widzisz są tacy dla których jest to cholernie ważne. :) Z
              drugiej strony te osoby lubują się w cytowaniu tygodnika
              prowadzonego przez znanego UBeka charakteryzującego się tym że
              podlizywał się kolejnym władzom w Polsce i z lewa, i z prawa.
            • moon5 Re: to byla zlosliwa uwaga, pytanie retoryczne 01.09.07, 16:48
              Kurski to nie Kaczyńscy. Na bezrybiu i rak ryba.
              Pochodzenie nie jest istotne, ale ideologia, która za nim stoi lub nie.
    • ka12332 Re: Logiczne rozwiazanie sprawy Kaczmarka ;-))) 31.08.07, 23:44
      i dlatego zazdrosny wojtek wiegejski tak odszczekuje
    • maureen2 Re: Logiczne rozwiazanie sprawy Kaczmarka ;-))) 01.09.07, 03:01
      to tłumaczy ten brak krawata po 20 min. rozmowy,coś tam jednak było,
      a może jakieś panienki coś zabrały,pieniądze albo..
      Przypuszczam,że pan Krauze wpłacił komuś na kampanię wyborczą i teraz
      jest to całe zamieszanie.
    • maureen2 Re: Logiczne rozwiazanie sprawy Kaczmarka ;-))) 01.09.07, 04:51
      skąd taki pospiech w zdejmowaniu sprawy,paliło im się czy co,prze-
      cięż rok grali tymi ludżmi,Netzel,Kaczmarek,a teraz nagle sensacja
      i "ujawnianie krzywdy",że oszukali. Trzeba było ciągnąć to dalej,
      tak jak z tv i obsadami innych stanowisk i grać aż do absurdu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka