sld_sld Jezeli Prezydent olewa prawo to nie ma sie co dziw 10.09.07, 10:13 ic ze Polska jest postrzegana przez obywateli jako panstwo bezprawia! Ja rozumie ze PISSdzielcy uwazaja ze wszystko wiedza najlepiej,robia najlpiej, ze wg nich prawo jest zle ALE ku8** trzeba je w takim razie Pissdzielcy zmienic a tak prawo trzeba przestrzegac. Z drugiej strony przyszla wladza ma haka na prezia za zlamanie konstytucji i trzeba te mala K**** odwolac Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: Jezeli Prezydent olewa prawo to nie ma sie co 10.09.07, 10:15 Następny który rzuca gównem nie czytając poprzednich postów . sld_sld napisał: > ic ze Polska jest postrzegana przez obywateli jako panstwo > bezprawia! Ja rozumie ze PISSdzielcy uwazaja ze wszystko wiedza > najlepiej,robia najlpiej, ze wg nich prawo jest zle ALE ku8** trzeba > je w takim razie Pissdzielcy zmienic a tak prawo trzeba > przestrzegac. Z drugiej strony przyszla wladza ma haka na prezia za > zlamanie konstytucji i trzeba te mala K**** odwolac Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 10:24 Podzielam opinię p.Prezesa Trybunału Konstytucyjnego. Dama Fotyga (ściślej: "Zeżryjcie mnie muchy"), po odwołaniu jest w najlepszym dla niej przypadku rządowa baletnicą. A swoją drogą, chyba o wiele lepszą tancerką niż ministrem! Gratulacja, ale wyłącznie za taniec! Odpowiedz Link Zgłoś
c.bolek Niedługo się dowiemy, że to wina układu i PO ... 10.09.07, 10:36 Piszę w tonie prześmiewczym, ale to całkiem możliwe. Zaraz Kaczon wygłosi oświadczenie, że Konstytucja została narzucona nam przez układ (lub liberałów - niepotrzebne skreślić) i w związku z tym on ma ją gdzieś. Jak wygra to ją zmieni a teraz "awansem" już stosuje swoją wersję Konstytucji ... Takie są kaczki - "silni" politycy ... po prostu mają wszystko i wszystkich głęboko gdzieś !!!!!!!! Głosuję na PO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: Niedługo się dowiemy, że to wina układu i PO 10.09.07, 10:44 Czytając twoje wypociny, wiem, że wiesz o co chodzi. To tak jakby goniony złodziej krzyczał "łapcie Złodzieja". Gratuluję ci uwiądu mózgowego. . c.bolek napisał: > Piszę w tonie prześmiewczym, ale to całkiem możliwe. > Zaraz Kaczon wygłosi oświadczenie, że Konstytucja została narzucona nam przez > układ (lub liberałów - niepotrzebne skreślić) i w związku z tym on ma ją gdzieś > . > Jak wygra to ją zmieni a teraz "awansem" już stosuje swoją wersję Konstytucji . > .. > > Takie są kaczki - "silni" politycy ... po prostu mają wszystko i wszystkich > głęboko gdzieś !!!!!!!! > > Głosuję na PO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo relisys1.. dlaczego ublizasz innym ? 10.09.07, 10:51 Gdyby ktoś napisał prawde o tobie, że jesteś ku.wa,ścierwem i nie znasz tatusia, bo jest nim batalion ORMO..jak bys sie czuła? Chcesz sie napier.alac, bądż gotowa no to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: relisys1.. dlaczego ublizasz innym ? 10.09.07, 11:52 obraziłeś się, dziwię się, czytając ..twoje posty, to ty jakiś półprzewodnik jesteś. Ty możesz rzucać gównem na oślep, inni natomiast nie mogą się bronić. Współczuję twoim rodzicom, a może tak kreowali twój rozum, aby tworzył bzdety. . vitiabravo napisał: > Gdyby ktoś napisał prawde o tobie, że jesteś ku.wa,ścierwem i nie znasz > tatusia, bo jest nim batalion ORMO..jak bys sie czuła? > Chcesz sie napier.alac, bądż gotowa no to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: relisys1.. zapamiętaj! Prawo do ubliżania na f 10.09.07, 11:58 forum mają; POmioty, LSDowcy,Gumofilcokarate(szambooobr..)LiPR, LiS,i inne SBeckie POmioty. . vitiabravo napisał: > Gdyby ktoś napisał prawde o tobie, że jesteś ku.wa,ścierwem i nie znasz > tatusia, bo jest nim batalion ORMO..jak bys sie czuła? > Chcesz sie napier.alac, bądż gotowa no to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 bo każdy błąd kaczek to wina PO i Tuska:) 10.09.07, 11:21 nie wiedziałes? kaczki coś głupiego robią... naginają prawo lub nawet je łamią.. a pozniej probują wszystko zagadać za pomocą swoich przydupasów w typie kurskiego i kuchcińskiego "żadne płacze nas nie przekonaja, ze białe jest białe a czarne czarne" to przejęzyczenie kaczki było niezwykle znamienne, ten koles dla koryta gotów nam wmawiać, ze to Słonce krązy wokół Ziemi a ciemny lud wciąż kupuje jego brednie Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Bez opinii prof. Safjana i tow. Stalina... 10.09.07, 10:39 nie biorę do głowy i pod uwagę tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo jama314.. ty masz głowe? niemożliwe! 10.09.07, 10:47 w tym wypadku byś MYSLAł ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Niech nie robi zadymy stepien, wystarczy,ze kwas 10.09.07, 11:00 > dostal pomylenia zmyslow, zamiast utrudniac zycie, niech sie zajmie poprawianiem prawa po PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Bez opinii prof. Safjana i tow. Stalina... 10.09.07, 13:52 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Zgadza się 10.09.07, 16:57 Kaczyńskiego wybrał najwyższy suweren - naród, sędziów - w większości czerwone i różowe pająki. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Podawanie się Fotygi za ministra jest 10.09.07, 10:39 przestępstwem. Pamiętacie taki polski film "Konsul"? Spójrzcie na zdjęcie Fotygi uzurpatora. Fronczewski blond. James Blond. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Prawo to nie " autorytet" 10.09.07, 11:02 . komu potrzebne wypociny autorytetow z PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 10:47 Znalazł się komunistyczny szmaciarz ,który nie ma zielonego pojęcia o prawie za wyjątkiem plucia na prawicę i wieczną obronę kundli bolszewickich.Typowy ekspercina od siedmiu boleści.Won ty czerwony psubracie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Kombinacje postkomuny.... 10.09.07, 10:48 Fotyga jest szefem Urzedu Spraw Zagranicznych.Zlozy przysiege bedzie miala tytul Ministra.A Stepieniowi chodzi o to zeby Polska nie miala Ministra Spraw agranicznych.Pomylil sie biedaczek.Rzad trwa i bedzie trwal.Kaczynski powola poprzednich ministrow na stanowisko Ministra.Problem?U komuny czym gorzej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ....Kombinacje postkomuny.... 10.09.07, 13:54 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta PiS czyli "Przyszli s Spieprzyli" jak głosi hasło! 10.09.07, 10:52 Uważam że to partia sklerykalizowanych zacofanych głupków którzy nie dorośli do wymagań polskiego społeczeństwa. Polska to młodzi a PiS stawia na trupy i zamierzchłą przeszłość! No, nie głupki? Głupki i to jakie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pws3 Cieszy mnie Prezes Trybunału Konstytucyjnego 10.09.07, 11:11 Taka właśnie postawa Jerzego Stępnia, prezesa Trybunału Konstytucyjnego, jest bardzo ciekawą informacją. Nareszcie przedstawiciel władzy w Polsce postępuje zgodnie z zapisami Konstytucji RP. Właśnie prezes Trybunału Konstytucyjnego powinie przypominać wszystkim politykom w Polsce, jaki podstawowy dokument w Polsce określa zarówno ramy jak i sposoby ich działania. Szkoda, że zarówno Prezydent RP, jak i Premier zapominają o treści tego dokumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Czemu PiS czekał z tą "operacją" do wyjazdu Fotygi 10.09.07, 11:21 Przecież wniosek o odwołanie ministrów leżał od dawna. Mieli mnóstwo czasu na odwołanie i ewentualne powołanie ministrów. Cała interpretacja PiS, że PO paraliżuje państwo jest więc nadinterpretacją. Było mnóstwo czasu na "legalne" powołanie pani Fotygi na ministra. Kolejna manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
goethek Do Moderatora 10.09.07, 11:25 Panie (Pani) Szanowny (-na) skasowano moje posty, które wg. mnie nie naruszały regulaminu ani nie łamały prawa. zatytułowany byl "Wy Syny Skur" i choć możliwe, że Panu(Pani) przyszły brzydkie skojarzenia do głowy, to nie znaczy, że trzeba od razu kasować tego typu wypowiedzi. jakbym napisał "Wy Syny Boże" czy coś w podobie to raczej uchowałaby sie moja wypowiedź... Pozdrawiam Serdecznie i Proszę o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
goethek Re: Do Moderatora 10.09.07, 12:43 nadal czekam na komentarz ... proszę być profesjonalistą i zapoznać mnie z regulami któe w waszym mniemaniu złamałem, celem zapobieżenia takiej sytuacji w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Do Moderatora 10.09.07, 13:05 Siemanko. Mam nadzieje, ze moderator ma ciekawsze zajecia niz odpowiadanie na indywiwudalne zaczepki niewyzytych cwaniaczkow, ktorzy mysla, ze sa tacy sprytni, ze łomatko ;-))) Przyszedles na forum, wypowiadasz sie, znaczy - akceptujesz jego reguly. I tyle. Pogodz sie z tym i na przyszlosc pisz na temat. I grzeczniej. No, grzeczniej juz zaczales, to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
goethek Re: Do Moderatora 10.09.07, 23:53 Siemanko, Niby grzeczny Twój list a jednak czuję się urażony ze względu na to , że nazwałaś mnie cwaniaczkiem, co godzi w moje pojmowanie siebie. Pewnie, że akceptuję warunki i reguły forumi dlatego dziwi mnie, że mimo, iż żadnej z nich nie naruszyłem moja wypowiedź została skasowana , przy czym widzę, że jest wiele wątków zatytułowanych w bardziej nieprzyzwoity sposób. Gdy widzę, że są "równi i równiejsi" to pytam dlaczego tak jest...? Nie wiem czy czytałaś (prawdopodobnie nie) wiadomośc o którą sie rozchodzi, ale była jak najbardziej na temat. Pozdrawiam goethek Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Oczywiście były opinie innych sędziów... 10.09.07, 11:27 Oczywiście były opinie innych sędziów i tego GW nie zauważyła. Co więcej TVN tylko o tym wspomniała. PO to zdrajcy. Dopóki na czele tej formacji był Olechowski wierzyłem w nich i głosowałem na nich. Teraz gdy PO zdominowali politycy UW i UD to PO stało się ugrupowaniem antypaństwowym. Wierzcie GWnianej gazecie. Wierzcie że wasze wolności są zagrożone. Wolność jest zagrożona dla bandytów. Ten sędzia mnie przeraża. Jego racjonalność jest antypaństwowa. Jestem Polakiem, mieszkam w Polsce, która jest w Europie. A może powinienem pisać tak jestem Europejczykiem polskiego pochodzenia. Czy zakazano któremuś z was mówić wypowiadać cokolwiek (oczywiście za wyjątkiem obrażania prezydenta). Czy nie mamy wolnych mediów. GWniana gazeta to manipulacyjna machina. Michnik to tchórz. Czekam na wyjaśnienie dlaczego działania jego i PO są tak skrajne. Oszołomy i tchórze boją się. Akta dawnych służb powinny być jawne. Polacy potrafią wybaczać. Nie lubią karierowiczów, złych ludzi, a wg mnie w GW i PO jest ich dużo. Niektórzy dawni współpracownicy już odpracowali swoje winy. Niestety większość dawnych współpracowników ma duży wpływ na media, partie polityczne psując to państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider nie popłacz sie, szyfel 10.09.07, 11:33 GW to jedna z najbardziej opinitwórczych i renomowanych dzienników w Polsce. PO wygrywa w najbliższych wyborach.\ Tobie tylko pozostanie skamlanie na forum znienawidzonej GW. Wiesz co to znaczy schadenfraude? ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: nie popłacz sie, szyfel 10.09.07, 11:44 Ciekawe, że fora na gazeta.pl działają na sympatyków 4RP jak lampa naftowa na ćmy. Może dzięki temu poczytność GW jest tak duża? chirlider napisał: > GW to jedna z najbardziej opinitwórczych i renomowanych dzienników w > Polsce. > PO wygrywa w najbliższych wyborach.\ > > Tobie tylko pozostanie skamlanie na forum znienawidzonej GW. > > Wiesz co to znaczy schadenfraude? ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: nie popłacz sie, szyfel 10.09.07, 11:52 Schadenfr e ude - niemiecki termin powstały przez połączenie słów Schaden (szkoda, uszkodzenie) i Freude (radość), oznaczający satysfakcję, radość odczuwaną z powodu cudzego nieszczęścia (cierpienia, niepowodzenia), używany także w innych językach. To za Wiki. typowe zachowanie palanta do czasu gdy nie dostanie w modrę od przyjaciela > GW to jedna z najbardziej opinitwórczych i renomowanych dzienników w > Polsce. Dlatego ma taką siłę manipulacji. > PO wygrywa w najbliższych wyborach. Nie wierze w to. > Tobie tylko pozostanie skamlanie na forum znienawidzonej GW. Kiedyś czytałem tą gazetę i uwielbiałem, ale w gronie moich przyjaciół i znajomych były dyskusje. Ludzie do których miałem zaufanie otworzyli mi oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Oczywiście były opinie innych sędziów... 10.09.07, 13:55 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
fidus-achates Kaczory mają prawo gdzies, won z Kaczkami, spiep.. 10.09.07, 11:27 narobili tyle szkód, że przez lata będziemy wracać do Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider A czego sie spodziewać po tych nieudacznikach? 10.09.07, 11:28 nawet poprawnie powołać ministra nie potrafią (przypominam sobie też jak drugi raz powoływali Leppera, po nocy, w jakieś komórce). całe ich rządzenie jest takie jak Fotyga i jej powołanie - nieudaczne, niedokończone, nieprawne, po prostu byle jakie. na całe szczęście ta cała PiSowska hucpa skończy sie już za kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Inny konstytucjonalista... 10.09.07, 11:33 powiedzial ze PiS zrecznie ominal konstytucje nie lamiac prawa.Wyborcza opiera sie tylko li na autorytetach postkomunistycznych Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: ..Inny konstytucjonalista...prezentacjon 10.09.07, 11:39 prezentacjon, widać że nie rozumiesz NIC. trick PiSu z odwołaniem może i był sprytny natomiast nie powołali jej ponownie zgodnie z przepisami - ergo - nieskutecznie. wynika z tego że po odwołaniu Fotyga przebywała tam jako osoba prywatna. hmmm...... za czyją kase ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Inny konstytucjonalista...prezentacjon 10.09.07, 11:42 Nie osoba prywatna ale jako szef resortu Ministerstwa Spraw Zagranicznych.Po dymisji kazdy z bylych ministrow przejal taka role.Tak to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:35 I takie GŁĄBY jak Jerzy Stepień wysiaduja swoje jajka w Trybunale Konstytucyjnym? Ten cały Trybunał Konstytucyjny powinien juz dawno byc rozwiazany jako niepełnoprawny poniewaz sedziowie zgodnie z prawem nie byli zlustrowani! Przeciez to biegunka prawna! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Lustracja czy amnestia?......... 10.09.07, 11:39 Cos trzeba w Polsce zrobic zeby tego rodzaju ludzie nie zasiadali w najwyzszych urzedach panstwowych.Sa dwie mozliwosci .Lustracja co sama nazwa wskazuje, lub amnestia, laczaca sie tez z dolegliwosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec presentation powinieneś być kucharzem 10.09.07, 11:50 każde g..... zrobione przez Kaczyńskich usiłujesz przyrządzić i sprzedać jako delicję - musi ci to bardzo smakować Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 presentation1,Ciebie, kapusia SB, obieła amnestia? 10.09.07, 11:52 ty esbecki łajdaku,komusze scierwo! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: presentation1,Ciebie, kapusia SB, obieła amne 10.09.07, 11:57 dziwisz się? gość spier..ł z wolnej Polski bez paszportu. pewnie już może wrócić. ale po co ? jama.314 napisał: > ty esbecki łajdaku,komusze scierwo! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:40 Żenujący jest ten atak na Fotygę . Te obrazki tańczącej (umiejętnie) Fotygi , wystarczy spojrzeć w tło gdzie tańczą inni ministrowie z innych krajów . Doprawdy czuję obrzydzenie do takich zarzutów i wiaomości . Gdzie ta merytoryczna kampania wyborcza po stronie PO? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:45 brzoza, nie popłacz sie. przypomnij sobie historie o Tuskowym dziadku i kłamstwa wyborcze pis (lodówka, podatki itp.) z 2005. mam nadzieje że opozycja wyciągnie z szuflady jeszcze bardziej pikantne historie nt. PiSiaków. Trzeba zdusić tą kaczą hydrę żeby już wiecej nie podniosła swojego plugawego łba. brzoza36 napisał: > Gdzie ta merytoryczna kampania wyborcza po stronie PO? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:49 Gdyby Tusk nie ukrywal historii dziadka nie byloby problemu.W kampanii wyjdzie napewno jak Tusk pral swoja stara i inne powiazania z zycia tej partii.Dlaczego nie ma wyjsc.Niech Tusk sie nie wstydzi.Jak pral to pral.Prawdziwy chlop z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wszystko chciałbys wiedzieć 10.09.07, 11:54 a zapytaj Kaczyńskich o rolę ich pradzadka w tłumieniu powstania styczniowego, Jarka o jego intymne stosunki ze Zbylutkiem Zero, lub o różne przekręty w sprawie FOZZu Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:55 prezentacja jak zwykle najlepiej poinformowany. szkopuł w tym że zawsze te jego 'rewelacje' okazują się nie całkiem prawdą, a pisząc dosadnie - gowno prawdą. presentation1 napisał: > Gdyby Tusk nie ukrywal historii dziadka nie byloby problemu.W kampanii wyjdzie > napewno jak Tusk pral swoja stara i inne powiazania z zycia tej partii.Dlaczego > nie ma wyjsc.Niech Tusk sie nie wstydzi.Jak pral to pral.Prawdziwy chlop z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:57 on się rozsmakowywuje w tych kaczych kupach Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 11:41 mafia drogiego Bronisława w Min.Spr.Zagr., szkalującego Polskę i KAczyńskich na każdym kroku za granicą broni sie na wszystkie sposoby przy wydatnej pomocy Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mafia przyszła z Gdańska 10.09.07, 11:47 jej głowni szefowie to niejaki Lech K. ksywka Prezydent i jego brat Jarosław K. ksywka Premier Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider tzw. układ Namiestnikowski 10.09.07, 11:50 to, oczywiście od głównej siedziby tego układu. pakulec napisał: > jej głowni szefowie to niejaki Lech K. ksywka Prezydent i jego brat > Jarosław K. ksywka Premier ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pani karp nie do ruszenia 10.09.07, 11:43 Lech K. (podobno prawnik) robi z prawa gume do majtek i rozciąga je do granic wytrzymałości Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 11:49 kuglarze,kretacze,oszuści. tacy ludzie rządzą Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 J.Kaczyński..Kłamca,oszust,kłamca ,oszust,kłamca... 10.09.07, 11:54 zatłuszczony worek łajdactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Pzpr/sld to ludzie honoru , kretacze i zlodzieje:) 10.09.07, 12:08 > zachowuja sie jak ci pod budka z piwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehehe ale argument 10.09.07, 12:12 równie dobrze można powiedzieć że ci z Pisu sikają po bramach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no właśnie 10.09.07, 12:26 można jeszcze dodać współżyję ze swoim ministrem sprawiedliwości itd ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 11:52 wyją wyjce w internecie, im o życie chodzi przecie, o koryta i zaszczyty, wyje Michnik w d... bity, wyją czerwonych sługusy robione przez KAczki w bambusy Odpowiedz Link Zgłoś
nicknack Jaroslaw Kaczynski kazal sfalszowac protokol UE 10.09.07, 11:53 Jaroslaw Kaczynski klamal w dniu 07.09.07 w Sejmie przed kamerami reporterow, co bylo pokazane na zywo publicznie. Sa swiadkowie. Twierdzac, ze Fotyga jest Ministrem Spraw Zagranicznych, oszukal spoleczenstwo i prawdopodobnie inne panstwa UE w tym uczestnikow Konferencji w Pertugalii. To sie okaze, rowniez w protokole koncowym z konferencji w Portugalii jak sie podpisala pani Fotyga, czy jako Minister Spraw Zagranicznych RP do czego nie miala prawa, czy jako Sekretarz Stanu MSZ do czego rowniez nie miala prawa, bo tylko Ministrowie Spraw Zagranicznych tam reprezentowali Panstwa UE. Tak wiec oszustwo wyjdzie jeszcze na jaw jak zobaczymy protokol koncowy. Jezeli pani min. Fotyga podpisala jako min. spraw. zagranicznych RP, oswiadczyla nieprade a za to stanie przed Trybunalem Stanu a caly protokol koncowy bedzie nie wazny. Pozdrawiam z Damu Wariatow zwanego Kaczymlandem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Chora postkomuna.... 10.09.07, 11:57 Panstwo ma sie zawalic,urzedy nie funkcjonowa,ludzie zaczac mordowac po ulicach. Czym gorzej-tym lepiej?Jestescie chorzy.Ale Michnik Was sie nie wstydzi-wykreowal dzieci Michnika. Wbrew waszej zlosci panstwo bedzie funkcjonowac i polityka i policja i wszystkie urzedy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Państwo musi funkcjonować 10.09.07, 12:06 tylko jego funkcjinariusze nie muszą ( a nawet nie mogą) być tacy nieuolni jak ci z Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: ....Chora postkomuna.... 10.09.07, 12:07 Czy do prawidłowego funkcjonowania państwa konieczne jest łamanie jego podstawowego dokumentu? Wątpię. presentation1 napisał: > Panstwo ma sie zawalic,urzedy nie funkcjonowa,ludzie zaczac mordowac po ulicach > . > Czym gorzej-tym lepiej?Jestescie chorzy.Ale Michnik Was sie nie wstydzi-wykreow > al dzieci Michnika. > Wbrew waszej zlosci panstwo bedzie funkcjonowac i polityka i policja i wszystki > e urzedy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Chora postkomuna.... 10.09.07, 12:11 Patrzac w podobny sposob mozna uznac ze przestepcy z SLD sygnowali wejscie Polski do UE i jest niewazne.Troche logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ....Chora postkomuna.... 10.09.07, 12:25 boli cię ze jesteśmy w UE? masz konkurencję w pracy na zmywaku? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ....Chora postkomuna.... 10.09.07, 13:55 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: Jaroslaw Kaczynski kazal sfalszowac protokol 10.09.07, 12:00 Jeśli konstytucjonaliści orzekną, iż p. Fotyga nie była ministrem wywając w Portugali, to mam nadzieję, że pokryje koszty wyjazdu z własnej kieszeni a nie z płaconych przez emnie podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Stepien to cymbal, mataczy i kreci:) 10.09.07, 12:05 > nie stac tego debila na rozmowe z prezydentem, za kogo ma sie ten jelop, powinien byc odwolany natychmiast, mamy zdolniejszych prawnikow w Polsce>.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak myślisz jaki jełop powołał pana Stepnia 10.09.07, 12:10 na to stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: jak myślisz jaki jełop powołał pana Stepnia 10.09.07, 12:14 pakulec napisał: > na to stanowisko? > ... prezydent ostatecznie zdecydowal o powolaniu, ale ten czlowiek jest upierzony dodatkowo..:) i nie przyznal sie do tego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no widzisz 10.09.07, 12:29 powołuje podobnych sobie - więc dziwny ten twoj argument o jełopach (zważywszy że gorąco popierasz Pis)- chba że uważasz że pan Prezydent do takich należy - to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Stepien to cymbal, mataczy i kreci:) 10.09.07, 13:56 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
nicknack Re: Jaroslaw Kaczynski kazal sfalszowac protokol 10.09.07, 12:06 nie do konca sie z tym zgadzam, poniewaz pani Fotyga pojechala jako Min. MSZ ale wieczorem 07.09.07 zostala odwolana z funkcji min. MSZ. Tak wiec w sobote 08.09.07 zasiadla do stolu obrad jako sekretarz stanu przy MSZ. Pytanie jest: Jako kto podpisala protokol koncowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Gdzie jest postkomuna?............... 10.09.07, 12:04 .........Jestesmy.......... W archiwum w Cytadeli Warszawskiej odnaleziono dokumenty dotyczące kilku najbogatszych Polaków – dowiedział się „Wprost”. To teczki założone i prowadzone przez dawną Wojskową Służbę Wewnętrzną (WSW), a potem przejęte przez WSI. Są w nich materiały dotyczące kulis powstania i rozwoju od końca lat 80. kliku prywatnych fortun (część dokumentów ma pochodzić nawet z czasów rządu Leszka Millera). Jak wynika z informacji „Wprost", jest to co najmniej pięć teczek dotyczących Ryszarda Krauzego, Jana Kulczyka, Zygmunta Solorza, Michała Sołowowa i Romana Karkosika (wszyscy są w pierwszej dziesiątce listy 100 najbogatszych Polaków). Posłużyły one szefowi Służby Kontrwywiadu Wojskowego Antoniemu Macierewiczowi do stworzenia drugiej części raportu o likwidacji WSI (ma być ujawniony w ciągu kilku tygodni). Macierewicz 6 września w wywiadzie dla „Rzeczpospolitej" enigmatycznie potwierdził, że znajdą się w nim również „nazwiska wymieniane przy sprawie Kaczmarka". Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale ty masz autorytety ;-)))) 10.09.07, 12:08 chory psychicznie Macierewicz Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: ale ty masz autorytety ;-)))) 10.09.07, 12:18 ...> chory nie chory, dokumentacje trzeba badac i pokazywac spoleczenstwu inaczej beda krazyc legendy o tej bandzie sld/lid:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ale ty masz autorytety ;-)))) 10.09.07, 12:20 Po 1989 roku skretnie skrywano wszystkie swinstwa.Spoleczenstwo ma prawo do prawdy o tym okresie.I pozna... Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: ale ty masz autorytety ;-)))) 10.09.07, 12:23 presentation1 napisał: > Po 1989 roku skretnie skrywano wszystkie swinstwa.Spoleczenstwo ma prawo do pra > wdy o tym okresie.I pozna... ..> szkoda, ze tak pozno, bo znowu badziewie czerwone pcha sie do wladzy w celu dalszego niszczenia panstwa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ale ty masz autorytety ;-)))) 10.09.07, 12:26 PiS wygra wybory.Kwestia czy wygra w takiej proporcji zeby samodzielnie sprawowac rzady. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chwileczkę 10.09.07, 12:33 nie podniecajcie się tak bo nie nadążam z odpowiedziami, oczywiście że Pis powinien wygrać - uważam że żądził za krótko - jak wygra to jeszcze bardziej wszystko spieprzy i wtedy nawet najbardziej zsatwardziałe mohery się od Kaczyńskich odwrócą, każda inna wladza będzie pacyfikowana przez Lecha K. zwanego prezydentem. Za 3 lata Lechu odejdzie w zapomnienia tak samo jak jarek i wszystko wróci do normy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: chwileczkę 10.09.07, 12:56 czyli wroci kto, olo olex, miller,ikonowicz narcyz i co ci z tego? znowu zaczna krasc, motac itd..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec będę się cieszył 10.09.07, 12:58 na razie się wstydze za tych którzy mną rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: będę się cieszył 10.09.07, 13:07 ..zanim wroca, bedziesz w podeszlym wieku i bedziesz sie cieszyl wnukami, pra-wnykami:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to są prawnyki? 10.09.07, 13:10 jakas odmiana wnyków? zresztą nie ważne - czas pokaże co mnie będzie cieszyło- mam nadzieję że będzie to rychła klęska Pisu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: pedancik:) 10.09.07, 13:40 ,, a co ty sie tak rozpisales, masz wolne czy na zasilku tak sie bawisz,a po drugie to mialo byc pra-wnuki , teraz chyba dobrze co?, a po trzecie zaglosuj na pis to przynajmniej nie bedziesz mial zalu po wyborach, ze glosowales na czerwonyc..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to był żart 10.09.07, 13:47 przecież każdy robi literówki ;-) nie zagłosuje na Pis - nawet nie wiem czy poprę Lid - chyba skupię się tylko na PO aby nie stracić głosu Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: to był żart 10.09.07, 13:55 pakulec napisał: > przecież każdy robi literówki ;-) > nie zagłosuje na Pis - nawet nie wiem czy poprę Lid - chyba skupię > się tylko na PO aby nie stracić głosu ..> .. uwazaj na swoje struny glosowe, pozdrawiam, musze zrobic zakupy , ide po poludniu na urodziny ,,:) Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis w imię wyższej konieczności to stanie przed 10.09.07, 12:15 obliczem Trybunału Stanu ! Odpowiedz Link Zgłoś