czyzyk331 Re: Niech prezes TK uważa co mówi 10.09.07, 13:58 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:56 Ot, logika IV RP. Minister została odwołana, aby zapobiec jej odwołaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Prezes Tryb. Konstytucyjnego nie zna konstytucji 10.09.07, 13:59 Prezes Tryb. Konstytucyjnego nie zna konstytucji, szok jak taki komuch moze piastowac takie stanowisko., Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Prezes Trybunału Konstytucyjnego jest juz na 10.09.07, 14:01 liscie Ziobry do odstrzalu. A swoja droga panie kaczyzm moglbys pan wykazac odrobine szacunku i wypowiedziec sie ogledniej, wez pan lekcje baletu, obawiam sie ze przekaczkujemy te Polske, a co gorsza alternatywa do kaczej zupy sa komuchy lub mdly Donald z cipoustym Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu Kaczor zachowuje się jak Stalin i tworzą bolszewie 10.09.07, 14:01 Kaczor zachowuje się jak Stalin.To zwykła bolszewia oparta na kłamstwach,manipualcji,cenzurze i łamaniu prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kaczor zachowuje .... 10.09.07, 14:18 A tobie co do tego sowiecki politruku? Zajmij się swoimi sprawami.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu Re: Kaczor zachowuje .... 10.09.07, 15:38 oj ogłupiały polaczku.Chyba kacza propaganda już tak ci pomieszała w głowie,że mylisz granice wschodnią z zachodnią.Tak się złożyło,że mieszkam w cywilizowanej części Europy a nie w Polsce. Są nawet tacy,którzy twierdzą,że od Odry na wschód zaczyna się Azja i chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 14:01 J. Kaczyński: Fotyga jest ministrem, a Stępień niech uważa, co mówi. ------ Nie widać, a słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Heil Katchor!! Morda w kubeł, zdrajcy Polski !! Po 10.09.07, 14:02 wyborach zaśpiewacie inaczej. Listy już gotowe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kompetencje 10.09.07, 14:03 Najlepiej niech kazdy zajmuje sie dzialalnoscia w swoim obszarze kompetencji. Prawnicy niech uprawiaja prawo. Ekonomisci gospodarke. Policja lapie zlodziei. A Kartofel niech zacznie rozrzucac gnoj ale w oborze nie w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 14:04 Dama Fotyga, przez dwa dni, nie pełniła urzędu ministra!? I były to dwa, najszczęśliwsze dni dla Polski. Natomiast dama Fotyga (z oceny wyrazu twarzy na zdjęciu: "zeżryjcie mnie muchy")zamiast złożyć jak Konstytucja nakazuje przysięgę, fikała nogami w Porugalii.No bo jak rząd operetkowy, to minister robi co może, aby się dostosować do panujących w rządzie standardów. Tymczasem jej szef, czyli Arcywodzuś, jest przekonany, że wykwakanie przez niego jakiejś tam kwestii, zastępuje wszelki akty normatywne z Konstytucją RP włącznie, co powoduje, że do tej pory, homerycki śmiech w Europie, zaczyna słychać szeroko w świecie! Jeszcze troszeczkę, a wszyscy zagraniczni dyplomaci, zaczną omijać nasz kraj, szerokim łukiem. A Wodzuś głosi: Ja tu rządzę, jam ci Arcykaczor Wodzuś więc robię i będe robił to, co mi tam, gdzie inni mają głowę zaświta. Nie będą mi tu jakieś Trybunały czy inni, jacyś tam sędziowie się mądrzyć. Bo ja jestem najmądrzejszy i tylko ja wiem czego mój ludek pragnie. Szczególnie ten durny czyli ciemny, który tak zasadnie wskazał jako mój elektorat, też mój, wielki doradca Jacek Kurski. Poczekajcie mądrale, już ja was urządzę. Do kryminałów powsadzam, psia krew. Tako rzecze: Wasz Wielki Wódz, prawie jak Piłsudski, w mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 14:04 Wszystkich poucza, jak nie pomaga to zastrasza.Za kogo uważa się ten Kaczor nad kaczory? Czemu ma możliwość robienia tego bezkarnie? Chociaż chroni go immunitet, to istnieje jeszcze przyzwoitość ,honor,zasady - natomiast opisany przypadek jest beznadziejny. Mam nadzieje ,że wyborcy pokażą mu wreszcie właście dla niego miejsce, jakis ustronny stawik i niech sie tam babra w swoim błocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 14:05 Chciałbym doczekać takiej chwili kiedy to małe bydle zostanie wtrącone do pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 14:05 Do Szanowniego Pana Sędziego Jerzego Stepnia! Myślę, że w nierozwazny sposób poruszył Pan tę sprawę. Z przywódcą PiSuarów nie warto toczyć polemik; on wie lepiej, a nawet jak nie wie to ma rację. Do takich trzeba stosować metody bezdyskusyjne, np. wydać wyrok. A nawet i wtedy będzie przekonany, że ma rację, a wszyscy się przeciw niemu sprzysięgli i są 10-15 milionową bandą idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 Kaczyńscy i Rydzyk ,niszczyciele Polski i Kościoła 10.09.07, 17:00 "patrioci" z diabelkiej łaski.. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spokojnie wraz z rodzina glosujemy na PiS !!! 10.09.07, 14:09 yvesl napisał: Nie przejmuj się. Ludzie robią gorsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu a ja spokojnie siedze poza granicami Polski 10.09.07, 14:13 a ja spokojnie siedze poza granicami Polski i śmieje się z tej kaczej bolszewii.Niech to bagno się nawet zwali,niech kaczki wszystkich pozamykają i wprowadzą nawet eutanazje dla politycznych wrogów.Niech zapanuje powszechna cenzura,aresztowania polityczne i dyktatura.Mnie w tym bagnie nie ma i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 Re: a ja spokojnie siedze poza granicami Polski 10.09.07, 14:31 ty swinio podla dobrze zes wyjechal z Polski to nie miejsce dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu Re: a ja spokojnie siedze poza granicami Polski 10.09.07, 15:31 wiem,że cie to boli ale jednak masz racje.To kacze bagno to nie jest moje miejsce.Wole cywilizowane miejsca gdzie bardziej respektowane jest prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Spokojnie wraz z rodzina glosujemy na PiS !!! 10.09.07, 14:16 A idź se do Łazieniek, tam możesz nawet z całą rodziną żreć kacze guano, nnie ma zakazu, smacznego, kołku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 Kazdy kto naprawde...... 10.09.07, 14:08 chce dobrze dla Polski glosuje na PIS Polska I Sprawiedlowosc Raz na zawsze won Szmajdom, Millerom, Kwachom, Lepperom, Gieremkom, Mazowickim i innycm ciemniakom, a nawed Giertychom. MLODZI Polacy do wyborow, do wladz do sejmu. Mlodz Polacy wezcie ten cudowny kraj, swita rzecz Pèolske w swoje rece od tych starch pierdziochow, zepsutych, zdefraudowanych zlodzieji mienuia narodowego, mlodzi do glosu, do wladz do rzadu. Brylujecie na opimiadach z ainformatyki, matematyki wasz potencjal intelöektuany jest niegraniczony, wykoas starch pierdziochow na renty. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Polska I Sprawiedlowosc ??? 10.09.07, 14:12 moher ty to juz nawet nie wiesz co oznacza skrót Pis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kazdy kto naprawde...... 10.09.07, 14:33 mlodzi polacy ? oni nie glosuja na PiS, bo maja trzezwe umysly. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Co to, to racja: tchórz, zdrajca, sprzedawczyk, 10.09.07, 14:08 kłamca. Sprzedał konstr. wotum i komisje przed wyborami za gwarancję bezpieczeństwa, tyle, że targował się: 4 godziny:-). Do tego głupiec: uwierzył w kacze gwarancje. Jak go za dupę wezmą, powiem: dobrze mu tak. Sierota po PO Odpowiedz Link Zgłoś
zbi_k Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 14:09 Czy ktoś wreszcie pokaże Panu Kaczyńskiemu jego miejsce w szeregu? Czy ten gbur dalej będzie sobie kpił z instytucji, które mają gwarantować wolności? Mało mnie obchodzi jaki ma stosunek do prezesa Stępnia, czy go lubi czy nie, ale niech wreszcie przestanie psuć obraz polskiej demokracji, który nigdy nie był wspaniały, ale tak podły jak dziś też nigdy nie był! Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Panie "poszeklu" 10.09.07, 14:19 Masz pan rację. Stępnia należy odwołać, tylko jak się pozbyć tej większości, która przeszkadza przekształcac Polskę w PiSuar? Wysłać na Madagaskar, na "białe niedźwiedzie" a może ze względu na to że mają rozum "przez komin"? Odpowiedz Link Zgłoś
lampa-aladyna i znowu groźby... mam tego dość! 10.09.07, 14:19 czytam głosy dyskutujące z zapałem, czy Fotyga jest, czy nie jest, ale czy nikt nie zwrócił uwagi na to, że ten debil znów komuś grozi, to przecież wyraźne: niech uważa co mówi, bo... bo my już coś na niego znajdziemy, może jutro znów kajdanki pójdą w ruch o świcie. Przecież ta kanalia każdą swoją wypowiedzią grozi, poniża, obraża, szkaluje, kłamie. Jak można to tak gładko przełykać, ludzie, zaprotestujmy, zróbmy coś, zacznijmy go bojktować albo co? Może na przykład dziennikarze mogliby zacząć? Jak przyjemnie byłoby wtedy otworzyć gazetę... My już nie pamiętamy, co to są normalne, nudne wiadomości w mediach. LA Odpowiedz Link Zgłoś
langston chory jestes-lod na glowe! 10.09.07, 14:57 jarek pwoiedzial "...niech lepiej w znaczeniu bardziej uwaza na to co mowi..." ale ty oczywiscie wiesz ze mgr (tak tak tylko mgr) Stepien jest "niekrytykowalny" "...Przecież ta kanalia każdą swoją wypowiedzią grozi, poniża, obraża,szkaluje, kłamie..." No niezle niezle w TVN i GWnie mieliby z ciebie pozytytek Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Jaka ta Kaczorowa oferma jest zabawna 10.09.07, 14:20 Najpierw Ziobro - prawniczy gamoń pouczał Prezesa Stępnia, a teraz kolejny prawniczy gamoń Kaczyński poucza Stępnia. Jak ten gamoń może głos zabierać, skoro każda ustawa jego rządu jest bublem prawnym? Do cholery, prawo tego kurdupla nie obowiązuje? Niech weźmie Ziobrę, braciszka i innych gamoni i niech w pokoju na dywanie u mamusi bawi się w "państwo". Wtedy będzie mógł robić, co zechce. Rzygać się chce słysząc jego wypowiedzi w TV. Nieudolny baran. Jakiej gazety zachodniej do ręki nie weźmiesz to w każdej się śmieją z Polski. Ta czarownica mamusia (której morda była pokazywana 2 lata temu w spotach TV) zaszczepiła mu nienawiść do wszystkich krajów. A najzabawniejsze jest to, że śmieją się z Kwaśniewskiego, że w Charkowie był pijany. Tylko, że rok po tych wydarzeniach został wybrany kolejny raz na prezydenta i to w I turze. Sku..ele potrafią tylko stare kotlety odgrzewać. Życzę braciszkowi tego gamonia, aby w nastepnych wyborach wygrał. Albo, żeby w ogóle dotrwał do końca tej kadencji jak następna ekipa zacznie ich rozliczać.. Ha ha ha A propos pijaństwa Kwaśniewskiego... To mu wytyka Kaczor i PiSdzielcy? A kogo mają za ministra zdrowia?? Alkoholika, który kiedyś opowiadał, że wóda nie dawała mu spokoju. Ha ha ha ha. Dwa lata PiSdzielcy szukali agentów, lustrowali. Całe dwa lata tylko to robili. Teraz zachowują się jako troskliwi panowie o los obywateli. Fałsz fałsz fałsz. Państwo to nie plac zabaw. pozycja Polski? No tak, Polska gospodarka ma się dobrze, ale to nie jest zasługa tego rządu. Wzrost gospodarczy to tendencja długotrwała. Rozpoczęta od 2001 roku, gdy wzrost gospodarczy po AWSiakach wynosił 1% PKB. Na koniec rządów Belki w 2005 wzrost wynosił 5% i piął się w górę. Trudno szukając przez dwa lata agentów i lustrując i nie wprowadzając żadnych nowych ustaw podnosić wzrost gospodarczy. Ale Kaczorki te zasługi sobie przypisują. Jak Kurski mundurki. Dwie ustawy tylko wprowadzili. Sądy 24-godzinne (bzdurne) i ustawę o jeździe na światłach przez cały rok. Sondaże pokazują, że sympatię społeczeństwa ten Kaczor ma gorszą nawet od Millera. Aha, i nauczcie sie angielskiego, bo wstyd za was. Prezydent nawet przywitać się nie potrafi w obcym języku a ten gamoń premier tak samo. Zajebista reprezentacja. Kwaśniewski w 3 językach sobie radził. To tak a propos jego reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Prawda o Kaczkach 10.09.07, 14:23 Najpierw Ziobro - prawniczy gamoń pouczał Prezesa Stępnia, a teraz kolejny prawniczy gamoń Kaczyński poucza Stępnia. Jak ten gamoń może głos zabierać, skoro każda ustawa jego rządu jest bublem prawnym? Do cholery, prawo tego kurdupla nie obowiązuje? Niech weźmie Ziobrę, braciszka i innych gamoni i niech w pokoju na dywanie u mamusi bawi się w "państwo". Wtedy będzie mógł robić, co zechce. Rzygać się chce słysząc jego wypowiedzi w TV. Nieudolny baran. Jakiej gazety zachodniej do ręki nie weźmiesz to w każdej się śmieją z Polski. Ta czarownica mamusia (której morda była pokazywana 2 lata temu w spotach TV) zaszczepiła mu nienawiść do wszystkich krajów. A najzabawniejsze jest to, że śmieją się z Kwaśniewskiego, że w Charkowie był pijany. Tylko, że rok po tych wydarzeniach został wybrany kolejny raz na prezydenta i to w I turze. Sku..ele potrafią tylko stare kotlety odgrzewać. Życzę braciszkowi tego gamonia, aby w nastepnych wyborach wygrał. Albo, żeby w ogóle dotrwał do końca tej kadencji jak następna ekipa zacznie ich rozliczać.. Ha ha ha A propos pijaństwa Kwaśniewskiego... To mu wytyka Kaczor i PiSdzielcy? A kogo mają za ministra zdrowia?? Alkoholika, który kiedyś opowiadał, że wóda nie dawała mu spokoju. Ha ha ha ha. Dwa lata PiSdzielcy szukali agentów, lustrowali. Całe dwa lata tylko to robili. Teraz zachowują się jako troskliwi panowie o los obywateli. Fałsz fałsz fałsz. Państwo to nie plac zabaw. pozycja Polski? No tak, Polska gospodarka ma się dobrze, ale to nie jest zasługa tego rządu. Wzrost gospodarczy to tendencja długotrwała. Rozpoczęta od 2001 roku, gdy wzrost gospodarczy po AWSiakach wynosił 1% PKB. Na koniec rządów Belki w 2005 wzrost wynosił 5% i piął się w górę. Trudno szukając przez dwa lata agentów i lustrując i nie wprowadzając żadnych nowych ustaw podnosić wzrost gospodarczy. Ale Kaczorki te zasługi sobie przypisują. Jak Kurski mundurki. Dwie ustawy tylko wprowadzili. Sądy 24-godzinne (bzdurne) i ustawę o jeździe na światłach przez cały rok. Sondaże pokazują, że sympatię społeczeństwa ten Kaczor ma gorszą nawet od Millera. Aha, i nauczcie sie angielskiego, bo wstyd za was. Prezydent nawet przywitać się nie potrafi w obcym języku a ten gamoń premier tak samo. Zajebista reprezentacja. Kwaśniewski w 3 językach sobie radził. To tak a propos jego reprezentacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma niech kaczki uważają co mówią !? szczegolnie gdy 10.09.07, 14:23 mówią o "białym i czarnym", gdy hymn narodowy śpewają i, gdy mówią...o Konstytucji. Niech cały czas pamiętają, że są durniami i, to nie tylko, wg prezydenta Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Prawda o kaczkach 10.09.07, 14:24 Najpierw Ziobro - prawniczy gamoń pouczał Prezesa Stępnia, a teraz kolejny prawniczy gamoń Kaczyński poucza Stępnia. Jak ten gamoń może głos zabierać, skoro każda ustawa jego rządu jest bublem prawnym? Do cholery, prawo tego kurdupla nie obowiązuje? Niech weźmie Ziobrę, braciszka i innych gamoni i niech w pokoju na dywanie u mamusi bawi się w "państwo". Wtedy będzie mógł robić, co zechce. Rzygać się chce słysząc jego wypowiedzi w TV. Nieudolny baran. Jakiej gazety zachodniej do ręki nie weźmiesz to w każdej się śmieją z Polski. Ta czarownica mamusia (której morda była pokazywana 2 lata temu w spotach TV) zaszczepiła mu nienawiść do wszystkich krajów. A najzabawniejsze jest to, że śmieją się z Kwaśniewskiego, że w Charkowie był pijany. Tylko, że rok po tych wydarzeniach został wybrany kolejny raz na prezydenta i to w I turze. Sku..ele potrafią tylko stare kotlety odgrzewać. Życzę braciszkowi tego gamonia, aby w nastepnych wyborach wygrał. Albo, żeby w ogóle dotrwał do końca tej kadencji jak następna ekipa zacznie ich rozliczać.. Ha ha ha A propos pijaństwa Kwaśniewskiego... To mu wytyka Kaczor i PiSdzielcy? A kogo mają za ministra zdrowia?? Alkoholika, który kiedyś opowiadał, że wóda nie dawała mu spokoju. Ha ha ha ha. Dwa lata PiSdzielcy szukali agentów, lustrowali. Całe dwa lata tylko to robili. Teraz zachowują się jako troskliwi panowie o los obywateli. Fałsz fałsz fałsz. Państwo to nie plac zabaw. pozycja Polski? No tak, Polska gospodarka ma się dobrze, ale to nie jest zasługa tego rządu. Wzrost gospodarczy to tendencja długotrwała. Rozpoczęta od 2001 roku, gdy wzrost gospodarczy po AWSiakach wynosił 1% PKB. Na koniec rządów Belki w 2005 wzrost wynosił 5% i piął się w górę. Trudno szukając przez dwa lata agentów i lustrując i nie wprowadzając żadnych nowych ustaw podnosić wzrost gospodarczy. Ale Kaczorki te zasługi sobie przypisują. Jak Kurski mundurki. Dwie ustawy tylko wprowadzili. Sądy 24-godzinne (bzdurne) i ustawę o jeździe na światłach przez cały rok. Sondaże pokazują, że sympatię społeczeństwa ten Kaczor ma gorszą nawet od Millera. Aha, i nauczcie sie angielskiego, bo wstyd za was. Prezydent nawet przywitać się nie potrafi w obcym języku a ten gamoń premier tak samo. Zajebista reprezentacja. Kwaśniewski w 3 językach sobie radził. To tak a propos jego reprezentacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 14:24 Gen,Jaruzelski w stanie wyższej konieczności ogłosił stan wojenny i do dzisiaj go za to ciagają po sądach Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: al_bandi 10.09.07, 14:35 al_bandi napisał: > Gen,Jaruzelski w stanie wyższej konieczności ogłosił stan wojenny i > do dzisiaj go za to ciagają po sądach Ten zbrodniarz od dawna powinien byc za kratami!!! Zas komuch Stepien nie wie co plecie! Odpowiedz Link Zgłoś