rydzyk_fizyk 11.09.07, 16:31 Jest wreszcie zadanie dla Janka Rokity - chyba jest piśmienny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotnewspl PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:32 słabi w dowodach się nie podpisują... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:38 hotnewspl napisał: > słabi w dowodach się nie podpisują... A to stąd tyle pisoanonimów?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_gomulka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Z wolnić PR-owca PO 11.09.07, 17:09 Beznadziejny pomysł. PO cały czas w defensywie. PiS na czarno-biało. PO odpowiada biało-czarno. Dlaczego nie obśmieją PiS. Dlaczego na plakatach nie widzę Kaczyńskiego z nosem Pinokia? Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komora_mundrol Z_a_g_r_a_n_i_c_a__M_u_s_i__Podpi sać_Bilbordy_!!!! 11.09.07, 18:05 Państwowa Komisja Wyborcza: Wszystkie materiały mające charakter agitacji politycznej od 8 września muszą być podpisane. Muszą być też finansowane z funduszu wyborczego danego komitetu.... .................................................... No to sprawa się rypnie :) i będzie wiadomo kto z zagranicy finansuje paszkwile wyborcze Wermahtów :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Merkellll!!!! Pieniadzeeeee!!!!Tuske czekaaa!!!!! 11.09.07, 18:36 Herr Tuske czekia na pieniadze na nowe plakaty. Kanclez Niemiec jest zobowiazana pomagac Ziomkowi. Niedlugo Donald dostanie cienka przesylke z kawalkiem kolorowego plastiku, do uzycia w kazdym banku. Nie wiecej niz 10 tys dziennie z jednego banku!! Pamietaj, bo sie sprawa wyleje. Polska musi byc nasza, niemiecka, wehrmachtowa. bronek_komora_mundrol napisał: > Państwowa Komisja Wyborcza: > Wszystkie materiały mające charakter agitacji politycznej > od 8 września muszą być podpisane. > Muszą być też finansowane z funduszu > wyborczego danego komitetu.... > .................................................... > > > No to sprawa się rypnie :) > i będzie wiadomo kto z zagranicy finansuje > paszkwile wyborcze Wermahtów :) > Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Kurski to ratlerek 11.09.07, 18:56 Niesamowite jak wiele pacanow uwierzylo notorycznemu klamcy Jackowi "ciemny lud to kupi" Kurskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Kurski to ratlerek 11.09.07, 19:18 od razu uwierzyli. to sa onanisci, którzy czepia się każdego, nawet najbardziej wydumanego zarzutu, wystarczy im tylko cos podsunąc i ten caly kurski doskonale to wyczuł bo takich onanistów jest w polsce sporo. a tak swoją droga dobrze swiadczy o tusku, ze poza dziadkiem nic mu nie potrafią zarzucić. ale te billboardy sa denne, nie przekonaja nawet przekonanych. może po chce właśnie zniechęcić do głosowania na nich. przykro na to patrzeć. już lepsze sa spoty lidu. ci pr owcy powinni zrozumieć o kogo kierują kampanię, przecież nie walczą z pisem o rzad dusz nad wspomnianymi powyżej onanistami. a tylko wtedy takie wzajemne oszczekiwanie się miałoby sens. niech pokażą, że maja klase, że są ponad to. tak zrobia wrażenie na inteligentnych ludziach którzy nie głosuja bo mają dość tego cyrku. to jest elektorat do zdobycia dla po. czy wy tam jesteście ślepi. aż mi się wierzyć nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: aksamitne kapelusiki nawet prawa nie znają, h 11.09.07, 19:48 Nie lubię PO, billbordy uważam za chamskie, ale i tak mi się podobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: aksamitne kapelusiki nawet prawa nie znają, h 11.09.07, 19:54 tetlian napisał: > Nie lubię PO, billbordy uważam za chamskie, ale i tak mi się podobają :) opinia naganna moralnie - to coś jakby twierdzić: wybić komuś zęby to chamstwo, ale one tak ładnie ... wypadają. Masz słąbość do chamstwa - cel (uwalić PiS) uświęca chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo czy jest cos bardziej chamskiego 11.09.07, 20:10 niz oddanie stolka wicepremiera RP recydywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus jest: anonimy na ulicach czyli kolejna afera bilbb 11.09.07, 20:53 ordowa PO. Brak podpisu uniemozliwia tym razem zbadanie kto za te anonimy zaplacil Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 przestań się ośmieszać... 11.09.07, 20:56 "Brak podpisu uniemozliwia tym razem zbadanie kto za te anonimy zaplacil" Dobre :) Ile masz lat? 8? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus herr Tuske wie kiedy nie podpisywac sie jak rasowy 11.09.07, 21:20 przestepca nie zostawia sladow Odpowiedz Link Zgłoś
aplus pewnie nauczyl sie z czasow kiedy wypisywal glupot 11.09.07, 21:22 y na scianach szkolnej ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
dyskutant8 kaczory!...walicie sie na wiersze?wyzywam was +> 11.09.07, 21:34 Chcesz troche pobabrac w zachodniej Europie...?, wybierz kaczora, chlopie! co tam miliardy z kasy Europy, glosujta na kaczorow, jalopy! na zachodzie skinhead ci wp..li, podziekuj kaczorom ze boli a gdy w Madrycie cie Hiszpan opluje,(ze polskie bimbo Unie psuje) to sie rydzyk nad toba zlituje kiedy nas Unia z hukiem wyp...li, zawyjesz glosno: portfel mnie mendo kacza boli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ale dobrze napisal, dla POprancow cmokanie kaczora 11.09.07, 22:43 w pupe to nagroda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: pewnie nauczyl sie z czasow kiedy wypisywal g 11.09.07, 23:08 Gadasz sam ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 czołowa bźdźągwa z PO musi słuchać PKW, a jak nie 11.09.07, 20:58 to dostanie kopa od demokracji po raz drugi (trzeci) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Kampania uświadamiająca a nie wyborcza 11.09.07, 21:24 To że jedyną zasadą PiS jest iść po trupach, by dorwać się do żłoba jest tak oczywiste, że wielu polaków nie może w to uwierzyć ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kampania uświadamiająca a nie wyborcza 11.09.07, 21:27 Dobrze napisales.Dotyczy to wszystkich ugrupowan i prawie wszystkie kraje swiata.Walka jest na wszystko.Wybory czyszcza scene polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: jest: anonimy na ulicach czyli kolejna afera 11.09.07, 23:07 Nie rób z siebie durnia! Poprzednia afera bilboardowa zakończyła się kompromitacją PiS, Kurski przegrał w sądzie. Oczywiście jak zwykle pisuarowe kłamczuchy próbowały odwrócic kota ogonem. Przecież Kaczmarka też próbowały wcisnąć PO, choć to ulubieniec pana prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: aksamitne kapelusiki nawet prawa nie znają, h 11.09.07, 23:02 W pisowskim tak zwanym "prawie" trudno sie połapać. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Widziałem plakat 11.09.07, 19:27 Widziałem jak na razie jeden plakat. Było to w sobotę 08.09.2007 (przygotowali się btw skubańcy :)). Był podpisany "Kampania informacyjna PO" czy jakoś tak. Poza tym: czy brak podpisu na publicznie wystawionym billboardzie powoduje jego nieprawdziwość? PiS w osobie Kur.skiego i Zery lubują się w oszczerstwach, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
poprawny1 Re: Kurski to ratlerek 11.09.07, 22:35 NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY!! ! 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Merkellll!!!! Pieniadzeeeee!!!!Tuske czekaaa! 11.09.07, 19:28 poszeklu napisał: > bzdety Noś błysnął argumentacją! U kogo się uczyłeś? U kur.skiego (celowo z małej, na wersalik chwost nie zasłużył)? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Merkellll!!!! Pieniadzeeeee!!!!Tuske czekaaa! 11.09.07, 20:32 poszeklu napisał: > Herr Tuske czekia na pieniadze na nowe plakaty. > Kanclez Niemiec jest zobowiazana pomagac Ziomkowi. > Niedlugo Donald dostanie cienka przesylke z > kawalkiem kolorowego plastiku, do uzycia w kazdym banku. > Nie wiecej niz 10 tys dziennie z jednego banku!! > Pamietaj, bo sie sprawa wyleje. > Polska musi byc nasza, niemiecka, wehrmachtowa. Poszczancu glupi, przeciez to kaczynskie z olejniczakami nie potrafili sie rozliczyc z pieniedzy ktory otrzymali z niewiadomych zrodel zagranicznych na swoje kampanie wyborcze, jak zwykle ze swojej glupiej mordy sciere zroziles...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ależ to to samo:von Kaczor(Donald),vonTusk(Duck) 11.09.07, 21:11 czego się czepiasz, germanofilu Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio prawdziwa obraza 11.09.07, 21:34 Czy próbowałeś kogoś obrazić tym "germanofilem"?? Jak chcesz kogoś naprawdę obrazić to napisz: "ty wierny wyborco PiSu" tako rzecze wujek dobra rada :D Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Zaraza na polskiej ziemi to PiS i Kaczynscy. 11.09.07, 17:33 Zaraza na polskiej ziemi to PiS i Kaczynscy. ******************* tylko LiD was wyzwoli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Kłamstwa i oszustwa PiS 11.09.07, 17:05 hotnewspl napisał: > słabi w dowodach się nie podpisują... Proszę bardzo, jeżeli brakuje co dowodów na to, że PiS i Kaczyńscy oszukują, to czytaj i oglądaj: 1. polskajakkobieta.blox.pl/2007/09/Klamstwa-PiS.html 2. polskajakkobieta.blox.pl/2007/09/Klamstwa-Kaczynskiego.html ------------------------------- polskajakkobieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elminek Re: Kłamstwa i oszustwa PiS 11.09.07, 19:37 No nie wytrzymam, Gretkowska do Sejmu. A to dopiero. Powtórka z Rewińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Kłamstwa i oszustwa PiS 11.09.07, 23:13 Przeczytaj choć jej jedną książkę, a potem sie wypowiadaj (jeśli coś zrozumiesz). Polecam "Polkę" (łatwa i dowcipna). Zaręczam, że jest ciekawsza od pisowskich agitek i "wykładów" tatki rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe od 8IX wszystkie musza być wg prawa podpisane 11.09.07, 20:40 a ten....przyszły premier mówi dziś czyli nie wiem 10 września? że "wszystkie bilburdy zostaną podpsiane, ktore zostanom" Odpowiedz Link Zgłoś
hotnewspl PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:33 intelygencja PO - 50 stopni ponizej zera. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:07 znowu PiSior napisał , wszędzie was pełno Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:36 adamk017 napisał: > znowu PiSior napisał , wszędzie was pełno ******************* oni gotowi wygrać następne wybory, wszędzie ich pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe łojcowie z PO uznali że liczy się data powieszenia 11.09.07, 20:44 przez łójcow z PO a nie data konstytucyjna 8 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: łojcowie z PO uznali że liczy się data powies 11.09.07, 20:48 Nie byloby problemu gdyby zdjeli niepodpisane.Nie ma sprawy.A one(nie podpisane wisza)podczas kampanii wyborczej gdzie zgodnie z zapisem kazdy plakat musi byc podpisany.Dla ludzi chcacych przestrzegac prawo proste.Dla kombinatorow-skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Czy OBSerwatorzy zagraniczni nie unieważnią wyboró 11.09.07, 20:54 z powodu tego niedopatrzenia PO?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
stradford PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:37 ...ja chętnie podpiszę się pod tymi billboardami... z wszystkimi się zgadzam.... Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:42 ja też chętnie to zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:03 stradford napisał: > ...ja chętnie podpiszę się pod tymi billboardami... > z wszystkimi się zgadzam Podpisuję się też. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:40 pompompom napisała: > stradford napisał: > > > ...ja chętnie podpiszę się pod tymi billboardami... > > z wszystkimi się zgadzam > > Podpisuję się też. ***************************** a ja wynajmę drabinę wszystkim chętnym do podpisywania się (cena konkurencyjna) Odpowiedz Link Zgłoś
bernol1 Re: PO musi podpisać swoje billboardy 12.09.07, 02:33 Ja się podpiszę i oddam swoją drabinę. Choć PO nie jest moim ideałem, to jej billboardowe hasła są dla mnie czystą prawdą, a przede wszystkim sprzeciwem dla Polski podżgaczy i zakompleksionych ludzi, którzy swoim życiem udowodniają jedynie tyle, że wszystko na co ich stać to mówienie "łojej, łojej". Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 18:57 dodajcie moj podpis! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper A dlaczego PO ma się nie podpisać? 11.09.07, 17:36 Przeciez nie szpieguje, nie podsłuchuje nie czeka az budzik zadzwoni o 6 rano by pójśc w gosci, to wszystko jest prawda. Wstyd to oze złe określenie, mnie ogarnia wsciekłośc ze znowu zmarnowalismy czas, wybierajac ludzi emocjonalnie niedojrzałych, o nikczemnych charakterach i przeroscie ambicji nad umiejętnościami Odpowiedz Link Zgłoś
elminek Re: A dlaczego PO ma się nie podpisać? 11.09.07, 19:39 A Pan myśli, że PO teprezentuje coś odmiennego? Tylko nerwy mają trochę silniejsze. Ale już im puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Tak, uwazam ze jednak się róznią 12.09.07, 07:04 Znam ludzi tworzacych te ugrupowania od stanu wojennego, tylko część bo reszta doszła później. Były strajki, pacyfikacje zakładów, nielegalna działalność, przesłuchania, aresztowania, wywalanie z pracy z wilczym biletem. Juz wtedy tworzyły sie koła róznych opcji,jedni żyli zalem i kombatanctwem bo byli internowani albo aresztowani, on później chcieli wszystkich rozliczać do spodu, teraz to sympatycy PiS, byli drudzy co chcieli wreszcie Polski normalnej, skupili sie w UD, potem UW, teraz część w LiD, część w PO. Wszystko zaczęło sie od wojny na górze, gdy to sie wyjasni poznamy mechanizm "przemian patriotycznych",zainteresowani milczą.Czy warto czynić główne hasło z rozliczeń zamiast dalszych przemian? Osobiście w to watpię, bo tak naprawde te rozliczenia niczego nie załatwiaja, a pomijają ludzi odpowiedzialnych za te dramaty ludzkie, często będąc dzisiaj sędziami swych ofiar, to niemoralne, a pozbawic emerytur nie można bo zostały przyznane według obowiazujacego prawa.Trzeba by uniewaznic wszystkie tytuły i podstawy emerytur dla ludzi wtedy zyjących, najlepiej wszystkim równo, najniższa krajowa za okres życia w PRL-u, do tego niektórzy w PiS i podobni chętnie by dazyli, tylko by był wyjątek, nie dotyczyłoby członków partii rządzącej, to ludzkośc przerabiała, nazywa sie bolszewizm, stworzona przez teoretyków i ludzi żądnych władzy za to z małymi talentami i umiejętnościami. Ja wiem czym sie te partie róznia a Ty jako młodszy popatrz na swoje życie i zastanów sie jak chciałbys żyć, to Twoja przyszłość, ja się swojej przeszłosci nie wstydze ani nie załuję, żyję w ciekawych czasach, ale spokojnych, jednego nie chce w zyciu: miec głupszego szefa od siebie, a wsród ambitnych polityków często sie to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Kaczyńscy muszą odejść.!! 11.09.07, 17:41 Kaczyńscy muszą odejść.!! ******************* a Leszk musi wrócić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzek22 Ale głupie to PO! 11.09.07, 16:38 hehehehe postawa PO jest żałosna. Ciekawe co by te wszystkie Platformerki powiedziały, gdyby to PiS zorganizował taką kampanię bez podpisu. Zaraz by się zaczęło święte oburzenie o zachowaniu nie fair i ciosach poniżej pasa. A tak jakoś te wszystkie Pacewicze, Wrońskie, Michniki siedzą cicho. Czyżby nabrali wody w usta? Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Re: Ale głupie to PO! 11.09.07, 16:48 Głupie, bo dało się wpuścić w maliny. A dlaczego jeszcze niedawno, niektóre billboardy z naszym Słońcem Tatr z zasadami zaczęły znikać z ulic? Mętnie się PiSiaki tłumaczyły, że się termin wywieszania skończył. Aha, już w to wierzę. PiS jest pełen zawistnych, złośliwych betonów, myślących tylko jak tu innych wrobić. Takie weszki... Ciemny lud to kupi, PiS wygra wybory, PO pójdzie w odstawkę, to się przyczepią do zwykłych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Ale głupie to PO! 11.09.07, 17:09 jak mnie pamięć nie myli kampanie wyborczą rozpoczoł tuz po zerwaniu koalicji i tylko sie o tym mówiło , czyzby pamięć ci niedopisowała lub póżno cię zatrudnili ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Pierwszy krok Platformy......... 11.09.07, 16:38 i zlamano prawo.Jeszcze nie rzadza a juz lamia przepisy.Oszolomow nie wolno dopuscic do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Dobrze, że PiS już odchodzi? GDZIE? 11.09.07, 17:04 No chyba, że z Telawiwu do ciebie dzwonili, ja nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Dobrze, że PiS już odchodzi. 11.09.07, 17:47 Re: Dobrze, że PiS już odchodzi. ***************** ale sondarze mówią, że oni mogą wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Kartofle łamią/ naginają prawo od początku 11.09.07, 16:42 Nie wolno dopuścić do powrotu haniebnego kaczyzmu presentation1 napisał: > i zlamano prawo.Jeszcze nie rzadza a juz lamia przepisy.Oszolomow nie wolno dop > uscic do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kartofle łamią/ naginają prawo od początku 11.09.07, 16:43 Nawet lamac prawo?Klania sie PZPR.Wnioskow z historii nie wyciagneliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream To wam, towarzysze blisko do PZPR. Nawet kadry 11.09.07, 16:47 macie komunistyczne. Np. towarzysze Wasserman i Kryże - walczący w służalczej prokuraturze PRLowskiej z opozycją w latach 70. precz z komuną ! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: To wam, towarzysze blisko do PZPR. Nawet kadr 11.09.07, 17:58 vanilla.dream napisał: > macie komunistyczne. Np. towarzysze Wasserman i Kryże - walczący w służalczej > prokuraturze PRLowskiej z opozycją w latach 70. > > precz z komuną ! ********************* zobaczysz, wrócimy, historia lubi się powtarzać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream wrócicie ze śladowym poparciem jako lewica kanapow 11.09.07, 19:53 Wrócicie ze śladowym poparciem jako lewica kanapowa. I mam nadzieję, że pod innym szyldem, bo czerwonoróżowa sitwa postkomunistyczna spod znaku sierpa i młota (SLD) zostanie zdelegalizowana, majątek zaś zlicytowany przez komornika. Tego wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kartofle łamią/ naginają prawo od początku 11.09.07, 16:51 presentation1 napisał: > Nawet lamac prawo?Klania sie PZPR.Wnioskow z historii nie wyciagneliscie? Tylko PZPR mianowala swoich ministrow bez poszanowania konstytucji, bez przysiegi i bez kamer telewizujnych Lesiu...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Kartofle łamią/ naginają prawo od początku 11.09.07, 16:53 Nikt tępa pało nie złamał prawa, teraz trzeba je podpisać, ale plakaty pojawiły się przed ustawowym wymogiem zrobienia tegoż. A jeśli już o praworządności mowa, to gdzie byłeś jak ta sama PKW odrzucała sprawozdanie finansowe PIS nz równi ze sprawozdaniem SLD?? Pewnie siedziałeś z ryjem w kaczej dupie, martwiąc się czy jest już czysty. A jeśli będziesz coś tam pie..ł o tym, że to nie ich wina, że nie założyli tego konta przez pomyłkę, to przypominam ci własne słowa z jednego z twoich postó: "Nie należy szukać wymówek dla łamania prawa. To głupie". No a teraz biegnij wylizać kaczą dupcię Pisowa kurewko forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Kartofle łamią/ naginają prawo od początku 11.09.07, 17:11 dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Biedaku czytasz a nie rozumiesz.... 11.09.07, 16:43 jest to zresztą przypadłość większości polskich obywateli... pewnie dlatego do władzy wybierani są oszuści. Wytłumaczę ci matołku... PODPISYWAĆ TRZEBA W TRAKCIE TRWANIA KAMPANII WYBORCZEJ. Billboardy zawisły dużo wcześniej. ------------------- Dziadek Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Czytaj ze zrozumieniem... 11.09.07, 16:46 Komunikat PKW nie pozostawia wątpliwości, że wszystkie polityczne materiały agitacyjne, są już teraz częścią kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Wy neokomuchy wytłumaczcie się z raportu, który 11.09.07, 16:52 Wy neokomuchy wytłumaczcie się z raportu finansowego za poprzednie wybory, który odrzuciła PWK. Krętacze i machlojkarze. Mordy sobie prawem wycieracie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czytaj ze zrozumieniem... 11.09.07, 16:53 presentation1 napisał: > Komunikat PKW nie pozostawia wątpliwości, że wszystkie polityczne materiały agi > tacyjne, są już teraz częścią kampanii wyborczej. Ale nie byly tydzien temy Lesiu, nie byly i juz...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: .....Pierwszy krok Platformy......... 11.09.07, 16:48 PO nie zlamala prawa. Plakaty zawisly zanim rozpoczela sie kampania wyborcza (oficjalnie, bo PiS jak zwykle zlamal prawo, rozpoczynajac agitacje na dlugo przed rozwiazaniem Sejmu i rozpisaniem wyborow), wiec nie musialy byc podpisane. Odpowiedz Link Zgłoś
elminek Re: .....Pierwszy krok Platformy......... 11.09.07, 19:43 Nie dość, że Po nie złamała prawa, to jaką klasę pokazała. No, oni są klasą sami dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: .....Pierwszy krok Platformy......... 11.09.07, 16:49 presentation1 napisał: > i zlamano prawo.Jeszcze nie rzadza a juz lamia przepisy.Oszolomow nie wolno dop > uscic do wladzy. Leszek, tutaj nikt nie mowi o zlamanym prawie, bo prawo nie zostalo zlamane, zlamane jest PiS, czyli skrzywione, mozna nawet by ich tak po lacinie nazwac, wiesz jak bedzie to brzmialo...? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless No pewnie, że musi podpisać 11.09.07, 16:40 ale to są balasy, tak myślałem, że to ich i oni chcą się różnić, że to niby lepsi, a tu tak z dupy strony zajeżdżają, naprawdę beznadziejna jest ta partia, taka memejowata... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: No pewnie, że musi podpisać 11.09.07, 16:49 > i oni chcą się różnić, że to niby lepsi, Na samym roznieniu sie i udawaniu lepszych przerzneli w 2005. Wiec teraz albo wezma sie do roboty i sprobuja dorownac PiSowi, albo znow sie przejada. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:40 akurat,bilboardy są jeszcze sprzed kampani i są wyrazem poglądów,tu- dzież ich reklamą i nikomu nic do tego.Nie ma też tematu dyskusji "bilboardy", proste to i prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:42 Prawo obowiazuje wszystkich.Nie szukaj tlumaczen na lamanie prawa.To jest glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 16:50 PO nie zlamala prawa. Kiedy wieszali plakaty - zreszta w 100% sluszne - nie bylo jeszcze kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:10 Specjalnie patrzyłam czy plakaty z kaczorem są podpisane, że wystawił je pis. Zero wzmianki, ale oczywiście cwane pisiory powiedzą, że kaczor reklamuje sam siebie i broń Boże nie jest to element kampanii. Elementem kampanii wyborczej pis nie była też wizyta na podkarpaciu, na terenach zalanych. Szkoda, że do czasu ogłoszenia wyborów jakos premierzyna nie miał czasu pojechać do tych ludzi i pomóc. Pierwszy raz tam zalewa? Cwaniaczki wredne cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:00 presentation1 napisał: > Prawo obowiazuje wszystkich.Nie szukaj tlumaczen na lamanie prawa.To jest glupi > e. Jak to sie ma Lesiu do 2 letnich rzadow PiS, jak to sie ma do ich rozliczen finansowych, jak to sie ma do zaprzysiezenia fotygi na ministra z ominieciem konstytucji Lesiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 23:21 No nie, bezkrytyczny fanatyk PiS-u gada o łamaniu prawa. Twój PiS robi to kilka razy dziennie od 2 lat, a tatko rydzyk to od niepamietnych czasów. Naprawdę czytaj czasami, co piszesz, bo śmieszny jesteś. O hipokryzji i mentalności Kalego nie będę się rozwodzić, bo nie chcę się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Wiem o tym. Kurskie gó.. teraz będzie się podniec 11.09.07, 16:44 Kurskie gó.. teraz będzie się podniecać "zamachem na praworządność", jakiego dopuściła się PO. Więc mówię - Tusek do roboty, trzeba szczekaczom moherowym zamknąć gęby Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wiem o tym. Kurskie gó.. teraz będzie się pod 11.09.07, 18:23 jeszcze tylko brakuje tygodniowej debaty medialnej na temat bilboar dow,czy powinny wisieć 2 m w prawo i mieć autograf,dosyć bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wiem o tym. Kurskie gó.. teraz będzie się pod 11.09.07, 18:26 jeszcze brakuje tylko tygodniowej debaty medialnej na temat bilboar- dów,czy powinny mieć autograf i wisieć 2 m nad ziemią,dosyć bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta A ch...j z taką partią!!?? Czy Po jest aż tak leni 11.09.07, 16:45 wa, żeby nie sprawdzić pewnych spraw? Sami fachowcy??!! Jestem juz zdegustowany tą nijakością i brakiem jaj. Nie ma siły żeby te wybory wygrała PO, po prostu nie może lenistwo zastąpić cięzkiej pracy czy walki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A ch...j z taką partią!!?? Czy Po jest aż tak 11.09.07, 17:06 marekjurek_u_pinocheta napisał: > wa, żeby nie sprawdzić pewnych spraw? Sami fachowcy??!! Jestem juz > zdegustowany tą nijakością i brakiem jaj. Nie ma siły żeby te wybory > wygrała PO, po prostu nie może lenistwo zastąpić cięzkiej pracy czy > walki. Wytlumacz o co ci chodzi, bo brzmisz jak ta PiSda glupia..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta PKW ci wytłumaczyła dziś a jesli nie rozumiesz 11.09.07, 21:38 to to trudno. Tak jak PO nie zrozumiała dlaczego przerżnęła wybory 2 lata temu tak nie zrozumie powtórki z rozrywki za 5 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....PO i sympatycy......... 11.09.07, 21:42 tego ugrupowania nic nie rozumieja z tego co sie w kraju dzieje.Wiekszosc liderow PO kazdego dnia osmiesza sie wystepujac to w TV czy radio.Mowia o kosmosie,Marsie a nawet Twardowskim na ksiezycu.Nic o tym co zrobic dla Polski.Zero pomyslow,zero projektow a tylko zrzedzenie jak wiejskie kumoszki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....PO i sympatycy......... 11.09.07, 21:44 Dodam ze w tak surrealistycznym podejsciu przerzna nawet z SLD.(LiD) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....PO i sympatycy......... 12.09.07, 01:20 presentation1 napisał: > Dodam ze w tak surrealistycznym podejsciu przerzna nawet z SLD. (LiD) Zesraj sie a nie daj sie arabski lachociagu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....PO i sympatycy......... 12.09.07, 01:19 presentation1 napisał: > tego ugrupowania nic nie rozumieja z tego co sie w kraju dzieje.Wiekszosc lider > ow PO kazdego dnia osmiesza sie wystepujac to w TV czy radio.Mowia o kosmosie,M > arsie a nawet Twardowskim na ksiezycu.Nic o tym co zrobic dla Polski.Zero pomys > low,zero projektow a tylko zrzedzenie jak wiejskie kumoszki. Kurcza blade Lesiu, przeszedles samego siebie mlotku, szuflady kolejnych PiSich marszalkow sejmuza legaja propozyzjami ustaw PO i nigdy nie zobaczyly swiatla dziennego, dlaczego, bo jest w nich jak zrobic dobrze dla kraja i spoleczesntwa, te glupie glaby jak tysam nigdy niczego nie zrobily przez 2 lata swojej kadencji i innym nie pozwolili zrobic, teraz zaczynacie bure suki lzec, ze niby to PO nie ma nic do zaoferowania, a powiedz no smierdzielu zaklamany, co PiS ma do zaoferowania oprucz klamstw, hakow i ukladu ktorego sa autorami, tworcami i straznikami. Wczoraj stakales jak ta ku...a w srocu o merytoryce, daj jej teraz probke. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Kłamstwa Platformy... 11.09.07, 16:46 "Billboardy Platformy Obywatelskiej są elementem kampanii informacyjnej, a nie wyborczej" twierdzi Bronisław Komorowski. Oto właśnie jak się manipuluje prawdą w tej firmie. Rzucanie kłamstwem i jeszcze bez podpisu autora. W domyśle pewnie "naród". Brawo, to właśnie cała PO... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Kłamstwa Platformy... 11.09.07, 16:52 Slowa Komorowskiego sa oczywiste i zrozumiale dla kazdego, kto nie jest funkcjonalnym analfabeta. Plakaty pochodza sprzed kampanii, wiec nie musialy byc podpisane. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Najłatwiek kłamać i judzić anonimowo... 11.09.07, 18:26 Nawet nie mają odwagi podpisać. Oj Funia Funia, Ty już nic nie rozumiesz, a już najmniej to, co się nazywa elementarną przyzwoitością. Chyba muszę Ci to w jaskrawy sposób objaśnić. To tak jakby wbić komuś nóż w plecy, albo strzelić skrytobójczo i haniebnie w to samo miejsce. Łatwo i bez narażania się na ryzyko. My analfabeci funkcjonalni rozumiemy to dobrze. Myśl PO, uczciwość też. Odpowiedz Link Zgłoś
langston PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) 11.09.07, 16:46 PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) Psucie panstwa i regul panstwa prawa!!! To oddziela nas od cywilizaji europejskiej!! No dalej krzyczcie POszolomy tak jak krzyczycie od dawna! Wystarczy wam odwagi i honoru? Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) 11.09.07, 17:00 Szczyt bezczelności - zagłosować na PIS i wyjechać do Anglii Szczyt naiwności - zagłosować na PIS i zostać Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) 11.09.07, 17:04 langston napisał: > PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) Psucie panstwa i regul > panstwa prawa!!! To oddziela nas od cywilizaji europejskiej!! > > No dalej krzyczcie POszolomy tak jak krzyczycie od dawna! > Wystarczy wam odwagi i honoru? Glupku, krytyka jest nieoderwalna czescia demokracji, bez krytyki demokracji nie ma, krytyki obawia sie tylko totalitaryzm, poza tym glupku, PO nie krytykuje PKW lecz tlumaczy, ze bilbordy byly rozwieszone przed rozpoczeciem kampani, natomiast PiS krytykuje i atakuje PKW za soje zlodziejskie machloje finansowe...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...a krtyka mgr Stepnia z TK?:))) 11.09.07, 19:53 ...a krtyka mgr Stepnia z TK?:)))hihihihi tez jest czescia demokracji czy nie bo juz sie gubie:))) Jak PO krytykuje to to jest "swiatle i demokratycze" jak PIS krytykuje to to jest "zasciankowe i stalinowskie":)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...a krtyka mgr Stepnia z TK?:))) 11.09.07, 20:24 langston napisał: > ...a krtyka mgr Stepnia z TK?:)))hihihihi > tez jest czescia demokracji czy nie bo juz sie gubie:))) > > Jak PO krytykuje to to jest "swiatle i demokratycze" > jak PIS krytykuje to to jest "zasciankowe i stalinowskie":)) Glupcze, demokracja to krytyka, jezeli tego nie rozumiesz, znaczy, ze matka zamiast cie edukowac, po wodke cie na meline wysylala. P.S. Poza tym, czytajac twoje PiSdolki jasno mozna wywnioskowac, ze jestes tak glupi, ze nawet nie rozumiesz slowa krytyka :-O Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) 11.09.07, 17:36 Bo Ty to wiesz, czym jest honor. Chyba Ci sie cos pomylilo, szczytem beczelnosci jest twierdzic, ze sie ma honor, glosujac na tych politycznych analfabetow, kretynow, oszustow, oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 To sens istnienia PO- krytyka:) 11.09.07, 18:26 > bardzo nieudolny ten plakat, niech lepiej napisza co Po zrobila, to dopiero wstyd:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: PO krtytukje PKW!! To zamach na demokracje:)) 11.09.07, 18:32 A zamach, zamach, bo teraz krytkować to może tylko premier i pisiory. Jedynie suuszna waadza Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 To nielogiczne 11.09.07, 16:58 Bilbordy PiS i PO wisiały już przed 8 września. Czyli jeśli PiS je podpisał to jako kto? Jeszcze nie zarejestrował komitetu wyborczego, dopiero wczoraj 10-września. Skolei jeśli PO jeszcze nie zgłosiła swojego komitetu t ojako kto miała podpisywać swoje bilbordy? Przeceiż nawet jeszcze konta nie może założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Polityka to bagno! 11.09.07, 17:00 Krótka piłka: jak to się dzieje, że nie ma pieniędzy dla pielęgniarek, a idą miliony na kampanie wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: ładne te plakaty 11.09.07, 17:08 treść pasuje również do pozostałych partii. . grabarz_pis napisał: > sedno rządów braci małych Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: ładne te plakaty 11.09.07, 17:32 Nie bardzo, bo trzeba byc u wladzy, zeby dac pieniadze np. pielegniarkom. A u wladzy od dwoch lat - przypomne - jest PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 przecież to wisi od 2 tygodni... kampania zaczela 11.09.07, 17:02 sie 8.09... o co biega? wystarczy teraz dokleić na plakatach PO i wszystko gra :) czy cos przegapilem? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: monster1972 11.09.07, 17:34 monster1972 napisał: > sie 8.09... > > o co biega? > > wystarczy teraz dokleić na plakatach PO i wszystko gra > > > :) > > czy cos przegapilem? Kochane straszydlo! Jeszcze pytasz czy przegapiles? Prawo wyraznie mowi! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 no ale prawo nie działa wstecz, ziomuś;) 11.09.07, 18:12 nie mozna bylo wymagac, zeby PO umieszczała ten napis 2 tyg temu, bo jest kampania wyborcza skoro wtedy nie bylo kampanii wyborczej jeszcze :) rozumiesz? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Komorowski rżnie głupa 11.09.07, 17:03 niecierpię tkich kombinatorów, zdecydowali się na taką kampanię to niech ponoszą konsekwencje a nie wypierają się swoich słów jak niedojrzałe dziecko które powiedziało więcej niż chciało Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Komorowski rżnie głupa 11.09.07, 18:14 Pierd.lisz. Nikt się nie wypiera. Może by tak Pisiorki rozliczyły się z kasy a nie od razu do wyborów? Zapomniałem. Przecież nie dostaliby funduszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg prawdę mówiąc PO jest beznadziejna 11.09.07, 17:03 kto im doradza? Ile to wszystko jeszcze potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: prawdę mówiąc PO jest beznadziejna 11.09.07, 17:05 qawsedrftg napisał: > kto im doradza? > > Ile to wszystko jeszcze potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: a błedów Pisdy nie widzisz? hm? 11.09.07, 17:06 Zanim zwrócisz uwagę swoim adwersarzom, sprawdź czy twoja dupa jest czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago185 Tusku Tusku?? 11.09.07, 17:04 skąd macie tyle pieniędzy że nawet nie oplaca wam śię podpisać tych bilbordów?(podpowiem wam>z moich pieniędzy<)WSTYD!!!!!!Na dodatek obleśny KOMOROWSKI śmieje się z nas że to jeszcze nie kampania a pieniądze są platformy Czyli czyje???? odpowiedz TUSKU TUSKU Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Tusku Tusku?? 11.09.07, 17:05 santiago185 napisał: > skąd macie tyle pieniędzy że nawet nie oplaca wam śię podpisać tych > bilbordów?(podpowiem wam>z moich pieniędzy<)WSTYD!!!!!!Na dodatek > obleśny KOMOROWSKI śmieje się z nas że to jeszcze nie kampania a > pieniądze są > platformy > Czyli czyje???? odpowiedz TUSKU TUSKU Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Tusku Tusku?? 11.09.07, 17:09 santiago185 napisał: > skąd macie tyle pieniędzy że nawet nie oplaca wam śię podpisać tych > bilbordów?(podpowiem wam>z moich pieniędzy<)WSTYD!!!!!!Na dodatek > obleśny KOMOROWSKI śmieje się z nas że to jeszcze nie kampania a > pieniądze są > platformy > Czyli czyje???? odpowiedz TUSKU TUSKU Widzę, że jesteś zwolennikiem Kaczyńskich i PiS, zostałeś przez nich zrobiony w konia i oszukany człowieku. Nie wierzysz, to patrz i czytaj: 1. polskajakkobieta.blox.pl/2007/09/Klamstwa-Kaczynskiego.html 2. polskajakkobieta.blox.pl/2007/09/Klamstwa-PiS.html ------------------------------ polskajakkobieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Tusku Tusku?? 11.09.07, 17:15 santiago185 napisał: > skąd macie tyle pieniędzy że nawet nie oplaca wam śię podpisać tych > bilbordów?(podpowiem wam>z moich pieniędzy<)WSTYD!!!!!!Na dodatek > obleśny KOMOROWSKI śmieje się z nas że to jeszcze nie kampania a > pieniądze są > platformy > Czyli czyje???? odpowiedz TUSKU TUSKU Bardziej obleśnego uśmieszku niż ma Cymański to nie widziałam. A pis za czyja wiesza? Za milion w akcjach biednego kaczora, co to konta nie ma? No tak, po co mu konto skoro ma akcje. I tylko głupim ludziom oczy mydli, udając biedaka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Tusku Tusku?? 11.09.07, 17:17 Tylko sie nie zapluj PiSiaku. Ile PiS wydal na spoty reklamowe w TV? Podpowiem, wiecej niz jakakolwiek komercyjna firma. Bilboardy PO to jakis maly ulamek tej kwoty. Wszystko za nasze pieniadze. A po drugie pod tymi spotami moze sie podpisac 3/4 Polakow. Jeszcze zadnej partii tak sie nie udalo podzielic spoleczenstwa. Zobacz na sondaze poparcia dla prezydenta czy premiera. Takich mizernych sondazy nie mial nawet Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago185 Re: Tusku Tusku??==marcinek_23 11.09.07, 18:02 masrcinek_23 to że już jesteś zapluty to nie znaczy że ten kogo nieznasz jest odzwierciedle niem cibie. Chodziło mi tylko,że brak odwagi podpisać te bilbordy. A tak w ogóle to wydje mi się,że jesteś funkcjonariuszem GW. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:06 ja sie mogę pod tym bilbordem podpiać Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie wybor 11.09.07, 17:18 właśnie PiSowi, więc bez hipokryzji...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie 11.09.07, 17:23 Ale PiS nie próbowała oszukać, sama zgłosiła wątpliwe wpłaty... "kazanie" PKW budzi więc poważne wątpliwości... Bez wciskania kitu więc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie 11.09.07, 17:28 > Ale PiS nie próbowała oszukać, sama zgłosiła wątpliwe wpłaty... > "kazanie" PKW budzi więc poważne wątpliwości... skoro to co ja napisałam jest wciskaniem, to Twój post jest bezczelnym kłamstwem..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie 11.09.07, 17:34 No wiesz, jeżeli mój jest bezczelnym, to Twoja demagogia mija się na kilometry, albo i więcej z prawdą... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie 11.09.07, 17:37 gamon, zawołaj mamę, niech Ci wytłumaczy, kim jest demagog...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie 11.09.07, 17:42 Mama Gamoniowa mówi, że demagog to człowiek posługujący się demagogią... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: a komu PKW kazała zwrócić kasę za poprzednie 11.09.07, 18:38 Może lepiej niech mama zamiast tłumaczyć pokaże przemówienie premierka, albo innego aktywisty z pisu. Będzie przykład zobrazowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:09 dajcie spokoj nie od dzis wiadomo ze najciemniej jest pod latarnia Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:10 pklimas napisał: > dajcie spokoj > nie od dzis wiadomo ze najciemniej jest pod latarnia Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 17:16 wygląda na to, że tylko PiS jest przygotowany do wyborów, a PO - zgodnie z tym co powiedziała Środa - koncentruje się na śledzeniu wskaźników poparcia...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: A programem Platformy tylko wybrzydzanie... : 11.09.07, 17:36 Hmm. Nie wiedzialem, ze POpaprancy poza pyskowaniem i klotniami maja jakis program! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A programem Platformy tylko wybrzydzanie... : 11.09.07, 17:39 skoro gamoń pisze, że mają to pewnie jest na odwrót...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: A programem Platformy tylko wybrzydzanie... : 11.09.07, 17:39 To też mieści się w programie PO... :))) Odpowiedz Link Zgłoś