rydzyk_fizyk 12.09.07, 12:32 No to PiS tonie a Radek już dzisiaj znajdzie sie w Układzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jardo-g "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi... 12.09.07, 12:33 jeszcze Ujazdowski i nikt kumaty w PiSie nie zostanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:37 Gęsicka zostanie, szkoda babki, pracowita, dużo zrobiła, a wokoło tylko pisiorkowe bagno Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 kaziu jest za głupi i zrozumie to jak juz bedzie 12.09.07, 12:43 za pózno kaczki za mocno go wydymaly i jeszcze neidoszedl do siebie po tym przykrym incydencie na pohybel pisiorom Odpowiedz Link Zgłoś
sikorski.radek Startowałbym i z Samoobroną, byle z 1. miejsca 12.09.07, 12:51 Startowałbym i z Samoobroną, byle z 1. miejsca. Tu chodzi o Polskę, żeby coś z_robić. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Sikorski nie podpisal by sie ta komusza maniera 12.09.07, 13:04 Nazwisko.Imie, ciemny homosovietikusie. Jak juz musisz pod kogos sie podszywac to rob to umiejetnie synu ubeka. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Sikorski będzie kiedyś prezydentem 12.09.07, 13:10 i to dobrym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 prawda znów zabolała, co PiSuchy? :)) 12.09.07, 13:15 tak trzymać, panie Sikorski Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov No, to teraz na jaw wyjdą haki na Sikorskiego... 12.09.07, 13:57 Zaraz okaże się takim samym przestępcą, jak Kaczmarek. :P Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Sikorski to wtyczka Dicka Czeneja 12.09.07, 14:15 I jeszcze Sorosa i Murdoka. Poza tym obywatelstwo BRYTYJSKIE. Wszystko to jest obciazeniem jego zyciorysu Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Sikorski to wtyczka Dicka Czeneja 12.09.07, 14:20 I człowiek o takim życiorysie zostaje powołany na MON w dobrym patriotycznym rządzie :o) I ma poparcie propaństwowej patriotycznej partii i takiegoż prezydenta. Świetne :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komora_mundrol [...] 12.09.07, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 PO przychowkiem odrzutkow PiS-u 12.09.07, 15:36 Sieroty, ktorym nie powiodlo sie w rzadzie PiS-u znajduja pocieszenie u POstKomunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: PO przychowkiem odrzutkow PiS-u - raczej nie 12.09.07, 16:39 mirmat1 napisał: > Sieroty, ktorym nie powiodlo sie w rzadzie PiS-u znajduja > pocieszenie u POstKomunistow. bo ja wiem, czy sieroty? raczej zapobiegliwi, którzy czują pismo nosem, widzą może, że w PO będą mieli większe szanse na ponowny wybór do sejmu niż w PiSie. choćby przez ostatnie doniesienia np. o niesłusznym zatrzymaniu Kaczmarka, które wg mnie wpłyną na notowania PiSu. a niższe notowania PiSu, to mniejsze szansa na dostanie się do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: PO przychowkiem odrzutkow PiS-u - raczej nie 12.09.07, 17:24 cigi napisała: > mirmat1 napisał: > > > Sieroty, ktorym nie powiodlo sie w rzadzie PiS-u znajduja > > pocieszenie u POstKomunistow. > > bo ja wiem, czy sieroty? raczej zapobiegliwi, którzy czują pismo nosem, widzą może, że w PO będą mieli większe szanse na ponowny wybór do sejmu niż w PiSie. M: PRZECIEZ SIKORSKI NIE MA SZAS ZNALEZIENIA SIE NA LISCIE PiS-u ! > choćby przez ostatnie doniesienia np. o niesłusznym zatrzymaniu Kaczmarka, m: eLEKTORAT pIs-U JAK I CORAZ WIEKSZA CZESC SPOLECZENSTWA ZACZYNA SOBIE WYRABIAC ZDANIE NA TEMAT poSTuBEKISTNAKICH SEDZIOW. > które wg mnie wpłyną na notowania PiSu. a niższe notowania PiSu, to mniejsze szansa na dostanie się do parlamentu. M: PRZY OBECNYCH "SONDAZACH" BIORAC POD UWAGE NIEDOSZACOWANIE PiS-u KACZYNSKI BEDZIE MIAL BEZWGLEDNA WIEKSZOSC W PRZYSZLYM SEJMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: PO przychowkiem odrzutkow PiS-u - raczej nie 12.09.07, 19:09 mirmat1 napisał: > to mniejsze szansa na dostanie się do parlamentu. > M: PRZY OBECNYCH "SONDAZACH" BIORAC POD UWAGE NIEDOSZACOWANIE PiS-u > KACZYNSKI BEDZIE MIAL BEZWGLEDNA WIEKSZOSC W PRZYSZLYM SEJMIE. może, zobaczymy za trochę ponad miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie bredz! Sikorski w sprawach EU zblizony 12.09.07, 16:29 do Tony Blaira. I wszyscy to wiedza poza takim tlukiem jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Dyskutant: czy ty naprawde jestes idiota, czy tez 12.09.07, 18:48 PiSuarowego idiote udajesz, by nie zagrozic Jarkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Pieprzysz, bo jego rzad obcial PiSdziakom 12.09.07, 18:50 unijny szmal o ladnych pare miliardow (szkoda bylo go Kaczkom dac na rozdziobanie), co PiSdziaki - jak to patologiczni klamcy - zaprezentowali "ciemnemu ludowi" jako sukces. Tumanie jeden, zapomniales, ze byl to czas prezydentury UK w EU.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński w złej sytuacji. 12.09.07, 20:46 Kaczyński pod Trybunał Stanu. Szybko.!! Odpowiedz Link Zgłoś
her_tuske_piesek_gejrlina [...] 12.09.07, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: S_i_k_o_r_e_k - A_p_e_l_b_a_u_m__=_Czyj_Agent 12.09.07, 17:07 No doczekać się wprost nie mogłam postu o żydach! Jacyż wy jesteście monotonnie przewidywalni! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: S_i_k_o_r_e_k - A_p_e_l_b_a_u_m__=_Czyj_Agent 12.09.07, 17:08 wikal napisała: > No doczekać się wprost nie mogłam postu o żydach! Jacyż wy jesteście > monotonnie przewidywalni! A jak tam u Was pogoda w Icraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: S_i_k_o_r_e_k - A_p_e_l_b_a_u_m__=_Czyj_Agent 12.09.07, 17:22 Nie wiem, bo nigdy nie byłam. Ale to podobno ładny kraj. Może trochę strzelają, ale na pewno jest cieplej niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_piztera Re: S_i_k_o_r_e_k - A_p_e_l_b_a_u_m__=_Czyj_Agent 14.09.07, 20:59 Ludwik Dorn: zapowiedź Radka Sikorka, że będzie startował z listy PO, może świadczyć o poczuciu słabości her Thuske. - Można odnieść wrażenie, że lider POkemonów nie może liczyć na własnych ludzi !!!:)))) ................................. > Radek Sikorek-Apelbaum :) > (multi-agent brytyjsko-us-syjonistyczny ???) > > Karierowicz, wieloletni wierny obywatel brytyjski > skoligacony z żydo-amerykańskim lobby > poprzez swoją połowicę zydówkę Apelbaum > > zapiekły obrońca Ja-Rus-ela i przeciwnik > zdegradowania go do stopnia szeregowca, > (Radek Sikorek: Jaruzelski nie był tchórzem!) > > zaprzyjaźniony z Kaziem YesYes > poprzez wspólną nienawiść do Maciarewicza, > wykopany ze stołka ministra za > zaniedbania organizacyjne (F-16, Afganistan) > urażony opluwa dawnych dobroczyńców :( > > Ów Radek Sikorek karierowicz > za namową zony zydówki (?) > przeskoczył do Wermahtów :) TO ZYDOWSKIE NASIENIE :( FACET DLA KARIERY PRZYJMUJE I POZBYWA SIĘ OBYWATELSTW ZMIENIA PARTIE JAK RĘKAWICZKI I OPLUWA NIEDAWNYCH KUMPLI PARTYJNYCH I RZĄDOWYCH :( DLA KARIERY GOTÓW TEN BUBEK ZMIENIĆ WŁASNĄ SKÓRĘ I WŁASNE IMIĘ :( Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 Sikorski jak Kaczmarek 12.09.07, 16:06 Zawiódł się dopiero jak został odsunięty. A przecież od dwóch lat widać, co robi Kaczyński, jak jest niekompetentny, jak nieustannie szuka wrogów, lży swoich adwersarzy, jak olewa prawo itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Brawo Sikorski 12.09.07, 17:19 Radek Zawiodlem sie na tobie. W PiS wiecej bys ugral, a w PO wycyckaja ciebie rowno, chyba ze wejdziesz w uklad biznesow/opreacyjny. Swoja droga oswiec nas czemu kaczor sie ciebie pozbyl, delikatnie mowiac. Czy sprawa dotyczy szybkiej i za bezcen sprzedazy WSK Mielec, oddajac jedyny zaklad lotniczy z wielkimi tradycjami i kadra w lapy jankiesow. Moze nastapilo przewartosciowanie w USA i idziesz pan za instrukcjami za Atlantyku. Tu sprawa mi smierdzi. Sikorski, Skorskiemu za marny grosz opchnol fabryke lotnicza zbudowana przez naszych dziadkow i pra, jeszcze w II RP. Los czasami potrafi sie zemscic. Wielokroc zdrajca bywa zdradzony. Krzyzyk na droge. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Zes dick, tos dick, ale KTO to "Czenej"? 12.09.07, 14:43 Nie ma jak kategoryczne opinie niewyksztalciucha - jedno zdanie, a tyle szczerej radosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Oj ty gnido gownem smierdzaca 12.09.07, 14:47 bronek_komora_mundrol napisał: > Radek Sikorek-Apelbaum :) > (multi-agent brytyjsko-us-syjonistyczny ???) > Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czy mozecie posprzatac to g... , ktore tu zostawil 12.09.07, 17:12 pantanal nabrudził Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I znowu ten dick sie z PiSuaru odzywa:) 12.09.07, 14:45 Ale napalony, nieprawdaz? Pedal jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Onuco Zagloby, nie rozwijaj sie bo smierdzi 12.09.07, 16:52 Onuce sie pierze, a nie wietrzy. Nawet jak sa to onuce Zagloby. Chyba ze z tego smrodu Twoje natchnienie. onuca.zagloba napisał: > Ale napalony, nieprawdaz? Pedal jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal poszeklu to folklor 12.09.07, 14:45 Jest tu gdzieś blisko muzeum osobliwości? Eksponat jak znalazł... poszeklu napisał: > I jeszcze Sorosa i Murdoka. Poza tym obywatelstwo > BRYTYJSKIE. > Wszystko to jest obciazeniem jego zyciorysu Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: poszeklu to folklor 12.09.07, 17:08 Nie, to zwykły nudziarz. Folklor jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokinio Re: poszeklu to folklor 12.09.07, 20:14 podobno Galba za dyżury 24/7 na forum gazeta.pl i wklejanie głupich komentarzy dostał prace w TVP za kilkanaście tys. nic dziwnego że znajduje godnych następców. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: No, to teraz na jaw wyjdą haki na Sikorskiego 12.09.07, 17:02 Kaczmarek chyba jednak nie jest sądząc po kolejnym orzeczeniu sądu. Ale w oczach Kaczyńskich przestępca jest każdy, kto ich nie popiera. Taki świat zero jedynkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Mysle ze ja mam takiego "haka":) 12.09.07, 18:54 Na studiach w Oxfordzie dziewczyny za nim ganialy. Z co ladniejszymi nawet sypial, ale - o zgrozo! - zawsze z gumka, czym sie w dodatku - uczciwszy uszy Rydzyka - bezboznie chwalil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: do presentation..................... . 12.09.07, 13:56 Sikorski skonczyl studia w Oxfordzie i nieudaczek....ales Ty glupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vranix Re: prawda znów zabolała, co PiSuchy? :)) 12.09.07, 14:22 No i jeszcze szpieg USA - to m.in. przez niego nasi żołnierze są w Afganistanie - pytam się, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sikorski będzie kiedyś prezydentem 12.09.07, 14:40 kronopio77 napisał: > i to dobrym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Sikorski będzie kiedyś prezydentem 12.09.07, 16:53 Podobne mnie naszly dzis przemyslenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowisku 12.09.07, 13:14 Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowisku, a chcialby byc senatorem. Wiadomo, ciepla posadka, malo odpowiedzialnosci, a dieta i tytul sa. Typowy karierowicz. PO ma goscia z drugiej reki, czyli z odzysku. Niech go sobie zagospodaruja, albo wypelnia nim swoj zalosny gabinet cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Tylko tyle potarfisz poszeklu z siebie wydobyć? 12.09.07, 13:19 Chyba za ten głupawy post nie zapłacą ci wierszówki. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: To oportunista politychny Czeneja-aby sie zal 12.09.07, 17:11 Biedny Dick został kolejnym Czarnym Piotrusiem sfrustrowanych pisuarków. Na pewno Żyd, kryptokomunista i prosto z ogólnoświatowego układu, który zmówił się zniszczyć Batman-Kaczki z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 13:22 Szczeklu to jest właśnie męska postawa. Kandyduję bo chcę zostać ministrem obrony. Bardzo to poważam, bo nawet Twój idol Jarosław chowa się za liczbą mnogą (musimy, chcemy...) Chyba, że w swojej schizofrenii przeszedł już na pluralis majestaticus. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 13:32 A co mowił pis jak Sikorski był u nich? Że mają karierowicza, któremu zależy na stołku, czy dobrego polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 13:33 Sprawdzono i zdymisjonowano.Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 13:35 To raczej Sikorski mógłby powiedzieć: Poznałem i Splunąłem Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 14:13 To nie on odszedl, ale z niego zrezygnowano. A Sikorski bardzo to przezywal i byl rozgoryczony. Kaczynscy go zweryfikowali i w pore podziekowali. Teraz widac, ze to karierowicz, obojetne w jakich barwach, byle do koryta. gromek1 napisał: > To raczej Sikorski mógłby powiedzieć: > Poznałem i Splunąłem Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 17:05 > To nie on odszedl, ale z niego zrezygnowano. > A Sikorski bardzo to przezywal i byl rozgoryczony. > Kaczynscy go zweryfikowali i w pore podziekowali. > Teraz widac, ze to karierowicz, obojetne w jakich > barwach, byle do koryta. ' To dokładnie tak samo jak z Gilowską :) Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Sikorski nie ukrywal, ze zalezy mu na stanowi 12.09.07, 13:48 Proste, zupełnie jak ty, tobie podobni i budowa cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
juzush Sikorski nic nie zrozumiał z tego... 12.09.07, 13:44 ...co się dzieje na polskiej scenie politycznej. Właśnie stracił mój głos w przyszłych wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Sikorski nic nie zrozumiał z tego... 12.09.07, 13:52 I bardzo dobrze. Sikorskiemu zbędne jest wsparcie troglodytów. Odpowiedz Link Zgłoś
juzush Nie wystarczy poparcie wykształciuchów... 12.09.07, 14:03 ...żeby wygrać wybory. Reszta, czyli inteligencja i prości ludzie z prostym wykształceniem, są liczniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Nie wystarczy poparcie wykształciuchów... 12.09.07, 14:46 Oczywiście, że nie wystarczy poparcie wykształciuchów, z tym, że to właśnie wśród nich są ludzie z bardzo różnych środowisk i z bardzo różnym wykształceniem. Poza tym, nikt nie stwierdził, że prosty człowiek zaraz musi być durniem, ponieważ ci tzw. prości ludzie mają realniejszy bagaż doświadczeń i więcej mądrości życiowej, niż niejeden z dyplomem. Żywy dowodem na to, że wykształcenie nie jest miernikiem mądrości są np. nasi rządzący oraz urzędująca głowa państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Nie wystarczy poparcie wykształciuchów... 12.09.07, 17:13 Na razie znacznie liczniejsi są ci, którzy nie głosuja na PiS (70- 75%), choć kacza partia bardzo głośno jazgocze, żeby ukryć tę prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Juz widze jak sie Radek z tego powodu martwi:) 12.09.07, 18:55 A nawet i lzy roni... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kaczyński za to ukrywał swoje urojenia 12.09.07, 14:44 Dlatego wielu ludzi myslało że chce naprawde tego co mówi. Kaczyński nie leci na posadkę, on chce władzy. Sikorski pasował do wizerunku PiS-u sprzed wyborów, podobnie jak Borusewicz czy paru innych, za to później miałem wrazenie ze ich sparalizowało, chcieli pokazać ze chca zmian a zarazem wstydzili się ze firmuja taka podłość i nikczemność, bo tak to trzeba nazwać. Wmówienie społeczeństwu ze PO nie chciała koalicji i że musiał się zbratac z LPR i SBbroną jest wierutnym kłamstwem, chciał ich głosami, plus jeszcze kilku moze i z PO zmienic konstytucję i zrobic sie twórca tzw. IV RP, i nic innego ten człowieczek nie miał na celu, walka z tymi, którym zawdzięcza ze doszedł tak wysoko. gdyby go nie zaproszonoe do Magdalenki gniłby na posadzie w jakims sądzie, bo co to za zawód prawnik administracyjny? takich na WUML-u szkolili, by się wykazac w statystyce. PO jest partią ludzi którzy udowodnili w latach 80-tych, że sa ludźmi którym mozna zaufać, Kaczyński jakos sie mało udzielał(zadziałały ostrzezenia kolegów ojca?)Później swoja praca udowodnili ze potrafia zarzadzać i rozumieja mechanizmy gospodarcze, a co pokazał Kaczyński na poczatku XXI w.? Nobilitował knajactwo, donosicielstwo, cynizm i moralna degrengoladę czyli przeciwieństwo wartosci które trzymały nas razem w oporze przeciwko tamtemu systemowi, to była prawdziwa "Solidarność" a nie koniunkturalne ZZ jak to widac obecnie.Wśród takich ludzi, nawet ten z drugiej ręki, nawet rezerwowy rezerwowego, jest lepszy od "gwiazdorów" nieudaczności, msciwosci i pychy Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Tylko ciemniaki jeszcze popierają PiS 12.09.07, 13:17 Trzeba być kompletnie ogłupionym pisiorkową propagandą, aby nadal uważać, że Jarosław Kaczyński z bratem i poplecznikami potrafią cokolwiek dobrego dla Rzeczpospolitej uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Tylko ciemniaki jeszcze popierają PiS 12.09.07, 13:20 " Trzeba być kompletnie ogłupionym pisiorkową propagandą, aby nadal > uważać, że Jarosław Kaczyński z bratem i poplecznikami potrafią > cokolwiek dobrego dla Rzeczpospolitej uczynić." Dobrego to chyba istotnie nie. Ale mogą zrobić jeszcze taki burdel, że sie nam nie śniło. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Tylko ciemniaki jeszcze popierają PiS 12.09.07, 13:54 Fakt, a wtedy czasy PZPR-u wydadzą się rajem. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Wyksztalciuchy z PO zamiataja w Londynie 12.09.07, 14:55 A ty byś pewnie wolał, żeby kradli. Od kiedy to uczciwa praca, choćby przy zamiataniu, hańbi??? Zanim coś palniesz, to zstanów się kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Tylko ciemniaki jeszcze popierają PiS 12.09.07, 17:16 Oj, nie kracz, bo wykraczesz. Z paranoikami tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tylko ciemniaki jeszcze popierają PiS 12.09.07, 14:43 szukacz_waw napisał: > Trzeba być kompletnie ogłupionym pisiorkową propagandą, aby nadal > uważać, że Jarosław Kaczyński z bratem i poplecznikami potrafią > cokolwiek dobrego dla Rzeczpospolitej uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
a1b2c Re: Tylko ciemniaki jeszcze popierają PiS 12.09.07, 19:01 lylko cicho ciemni oszolomy ida do po Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Startowałbym i z Samoobroną, byle z 1. miejsc 12.09.07, 17:16 Radek Zawiodlem sie na tobie. W PiS wiecej bys ugral, a w PO wycyckaja ciebie rowno, chyba ze wejdziesz w uklad biznesow/opreacyjny. Swoja droga oswiec nas czemu kaczor sie ciebie pozbyl, delikatnie mowiac. Czy sprawa dotyczy szybkiej i za bezcen sprzedazy WSK Mielec, oddajac jedyny zaklad lotniczy z wielkimi tradycjami i kadra w lapy jankiesow. Moze nastapilo przewartosciowanie w USA i idziesz pan za instrukcjami za Atlantyku. Tu sprawa mi smierdzi. Sikorski, Skorskiemu za marny grosz opchnol fabryke lotnicza zbudowana przez naszych dziadkow i pra, jeszcze w II RP. Los czasami potrafi sie zemscic. Wielokroc zdrajca bywa zdradzony. Krzyzyk na droge. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Sikorski+Rokita rozwala PO od wewnatrz 12.09.07, 14:19 Plytkomyslace chlopczyki pokraju Tuska i Komorowskiego dzisiaj sie ciesza, bo mysla tylko do jutra.Sikorski to konserwatysta i antykomunista, ktory nigdy w uklad z SLD nie wejdzie.Jak Tusk i Komorowski beda chcieli poprowadzic PO w tym kierunku, to Sikorski + Rokita rozwala PO od srodka i wtenczas ci co sie dzisiaj tak lapczywie ciesza beda plakali. Byc moze dzisiaj Tusk i Komorowski oglosili powstanie po wyborach koalicji PIS + konserwatywny odlam PO:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Sikorski+Rokita rozwala PO od wewnatrz 12.09.07, 17:19 Oj, tak. Snujecie te marzenia od 2 lat. I co? i figa? Na razie rozwala się PiS. Jarek chce chyba zostać sam. Nareszcie będzie miał kogoś, komu będzie mógł w pełni zaufać. Chyba!?? Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Kaziu, twoja ostatnia szansa na rehabilitacje 12.09.07, 15:16 Jednak Gilowska, Rokita, Mężydło, Sikorski - to nie są ludzie honoru. Rozumiem, że zmienia się poglądy polityczne, ale wypada troche pomilczeć, a nie kupczyć. Ja bym ich nie zatrudnił. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Gratulujemy PO zagrania taktycznego. I tyle. 12.09.07, 12:42 To na pewno jest świetne zagranie taktyczne Platformy, pomoże im w wyborach... i tyle. Sikorski się zbłaźnił. Nie chciał, wywijał się jak mógł, ale w końcu dał się wrobić i się zbłaźnił. Sikorski wpuścił Macierewicza do Ministerstwa Obrony Narodowej: złożył do premiera wniosek o nominację Macierewicza na wiceministra. Zrobił to, chociaż świetnie wiedział, że Macierewicz będzie tylko szkodzić. Zrobił to po długiej rozmowie z Jarosławem Kaczyńskim, z której jasno wynikało, że Sikorski bardzo nie chce Macierewicza (tu akurat miał rację), a Kaczyński daje wybór: albo Sikorski podpisuje wniosek o nominację Macierewicza, albo sam traci stołek. Jak to się skończyło: Macierewicz został wiceministrem i napisał swój słynny raport, Sikorski utrzymał swój stołek na parę miesięcy, potem i tak go wyrzucili. O czym to świadczy: - Sikorski myślał głównie o swoim stołku: gdy każą mu podpisać nominację, o której jest głęboko przekonany, że jest zła, to podpisuje, bo się boi o posadę. - Sikorski jest mało rozgarnięty: nie przyszło mu do głowy, że i tak straci stołek (a szybko go stracił). Mógł odejść pół roku wcześniej z honorem, odszedł trochę później, bez honoru, który zużył się na nominację Macierewicza. O raporcie Macierewicza: Video: www.skubi.net/procesy.html Dlaczego Kaczyńscy powinni za raport pójść siedzieć www.skubi.net/macierewicz.html Nowe: Kogo warto poprzeć: www.skubi.net/partie.html Odpowiedz Link Zgłoś
y.y *Sigh* Spam me not, please? 12.09.07, 12:43 Fajnie, że zadałeś sobie trud spisania w sposób całkiem ciekawy swoich poglądów i że można je przeczytać na Twojej stronie, ale trochę męczące jest to spamowanie tego samego w każdym wątku, serio Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Właśni został agentem ukadu. Witamy w klubie. 12.09.07, 12:46 Choć przyznac muszę, że najbardziej słowa pogardy należą się Gilowskiej. Ona jest świadoma, że gdyby odeszła spod kurateli PiS, od razu Kaczyński obwołałby ja agentką "Beatą". Jaki brak honoru musi mieć człowiek, który zdaje sobie sprawę, że musi pozostawać w organizacji i uśmiechać się, bo jak nie, to zostanie opluty, wyzwany, oskarżony o wszystk co najgorsze. Trochę to wygląda jak mafia. "Jeśli chcesz odejść, to cię załatwimy". Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Gratulujemy PO zagrania taktycznego. I tyle. 12.09.07, 12:52 PIS to maciwody: oni tak latwo wladzy "nie oddadzum" !... Liczcie sie z tym (kazdy chwyt dozwolony; oni nie maja zadnych zahamowan etycznych). Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Gratulujemy PO zagrania taktycznego. I tyle. 12.09.07, 12:59 a co ma do zaproponowania PO??? zero odwagi, wewnętrzne kłótnie z Rokitą i krytykowanie ORAZ WIECZNIE SKRZYWIONA PRIMABALERINA TUSK, który w swoim dorosłym życiu nie przepracował ani jednego dnia, a skacze z partyjki do partyjki, byle się dorwać do koryta, nawet diabłu cyrograf by podpisał żeby tylko nie splamić się żadną pracą, mógł stworzyć tzw. rząd techniczny, ale na to trzeba mieć jaja, pyskówki z tylnych rzędów to chyba za mało żeby podatnicy go utrzymywali przez całe życie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Re: Gratulujemy PO zagrania taktycznego. I tyle. 12.09.07, 13:03 etylkapl napisała: > a co ma do zaproponowania PO??? zero odwagi, wewnętrzne kłótnie z > Rokitą i krytykowanie ORAZ WIECZNIE SKRZYWIONA PRIMABALERINA TUSK, > który w swoim dorosłym życiu nie przepracował ani jednego dnia, a > skacze z partyjki do partyjki, byle się dorwać do koryta, nawet > diabłu cyrograf by podpisał żeby tylko nie splamić się żadną pracą, > mógł stworzyć tzw. rząd techniczny, ale na to trzeba mieć jaja, > pyskówki z tylnych rzędów to chyba za mało żeby podatnicy go > utrzymywali przez całe życie??!! A w czym lepszy jest od tego "złego" Tuska wicepremier Lepper, Wiceminister Orzechowski, pani Kalata, Kaczmarek, Ziobro, Cymański? "Jak Kaczyński ukraść krowę to dobrze, jak Kaczyńskiemu ukraść to układ". H.Sienkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
a1b2c Re: Kaczyńaski to nie premier. To dno. 12.09.07, 18:57 chcialbys byc takim dnem Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 17:00 Mnie jeszcze szkoda Kluzik-Rostkowskiej i mimo wszystko Zyty. Choć ostatnio w progamie Olejnik zachowała się idotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Ciekawe: 12.09.07, 12:39 sondaże dla PiSu są korzystne, komentatorzy raczej typują zwycięstwo PiSu a ludzie stamtąd uciekają. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ciekawe: 12.09.07, 13:43 jardo-g napisał: > bo to obciach ;-) ********************************** Tak, przynależność do PZPR to obciach. Jak kiedyś przynależność do PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxxus Re: Ciekawe: 12.09.07, 15:22 maruda.r napisał: [] > Tak, przynależność do PZPR to obciach. Jak kiedyś przynależność do PZPR. Chyba mialo byc > Tak, przynależność do PiS to obciach. Jak kiedyś przynależność do PZPR. Taki maly freudowski lapsusik.... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ciekawe: 12.09.07, 12:42 Uciekaja ci porzadni, dla ktorych sondaze nie sa najwazniejsze, a do wladzy pra nie dla samej wladzy, ale dla dobra kraju. Po prostu widza, ze w PiSie - nawet majac wladze - nic dobrego dla Polski zrobic sie nie da, bo tam niepodzielnie rzadzi maly, podly, chory ludzik, JK. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ciekawe: 13.09.07, 09:37 funia81 napisała: > Uciekaja ci porzadni, dla ktorych sondaze nie sa najwazniejsze, a do wladzy pra > nie dla samej wladzy, ale dla dobra kraju. Po prostu widza, ze w PiSie - nawet > majac wladze - nic dobrego dla Polski zrobic sie nie da, bo tam niepodzielnie > rzadzi maly, podly, chory ludzik, JK. To tam sa jacys porzadni? Bo czytajac Wasze posty na wybiórczej, czytam ze tam same oszolomy, swiry, i szuje. Odpowiedz Link Zgłoś
narrrator Re: Ciekawe: 12.09.07, 14:00 adas313 napisał: > sondaże dla PiSu są korzystne, komentatorzy raczej typują > zwycięstwo PiSu a ludzie stamtąd uciekają. Nic dziwnego. Co komu z przynależności do partii która ma poparcie, skoro funkcjonariusze po drugiej stronie kabelka słyszą każde jego pierdnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ciekawe: 12.09.07, 14:05 W kazdej partii sa przetasowania.Slepy jestes ze tego nie widzisz?Sikorskiego jakby nie bylo w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
a1b2c Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 18:53 musi cos robic w pisie stracil liczy ze po wygra i dostanie znow wysoki stolek on mysli o polsce ta jak ja o zeszlorocznym sniegu p mezydlo tez wlasne interesy wziely gore Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi... 12.09.07, 12:34 Brawo,szacukek Panie Ministrze! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi.. 12.09.07, 12:35 PiS zrobi kolejną akcję jak ta w Marriocie i straty bedą zniwelowane Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:36 a z PO do PIS przenieśli się Gilowska Religa i A Natali Swiat a byc może żona Jasia Marysi Rokity Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:39 Gilowska wywalona z PO za nepotyzm, Religa dostał propozycję objęcia mimisterstwa (jako manager i ekonomista z wieloletnim doświadczeniem) Nelly Rokita znaczy tyle że jest żoną Jasia nikim więcej, poza tym nie ma jej w Pis Odpowiedz Link Zgłoś
legoslaw1 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:42 Gilowską wyrzucili z PO, a Religa w PO nigdy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:16 > Gilowska Przy okazji prezentując zdumiewającą stałość w poglądach. > Religa Toże. > A Natali Swiat Ciągnie SKOKowca do SKOKowców. I tyle. Zresztą cóż warte jest PiS skoro dwóch "znakomitych" ministrów oraz jedną dobrą (również zdaniem krytyków PiSu) posłankę musiał importować z wrogiej, szkodliwej i układowej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
rilian "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi... 12.09.07, 12:35 rozsądny i mądry człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi... 12.09.07, 12:36 Agent, zdrajca, wariat, szczur, ZOMO-wiec, żyd, liberał. Nie to co twórcy Solidarności Bestry z Jarosławem Kaczyńskim! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: pierwszy 12.09.07, 12:38 Pomyliłeś chyba fora, to nie jest debilek.pl... eee.znaczy plotek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
filipor Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:36 ale najwieksza antypisowska kampanie wyborcza prowadzi zdecydowanie gazeta wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:43 Serio?? A zawsze myślałem że Wyborcza popiera PiS, dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:54 Akurat do prowadzenia antyPiSowej kampanii wystarczy cytowanie Jacka Kurskiego i braci Kaczyńskich. Nie trzeba nic zmyślać, ściemniać, intrygować itp. Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:09 Też jestem tego zdania. Dlatego wkurza mnie gdy pisiorki próbują mi wmówić że jestem zmanipulowany przez np. UKŁAD albo wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:10 To nie Tobie wmawiają. I tu jest sedno problemu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:37 Brawo Panie Radosławie, tylko dziwłem się, ze tak długo Pan tam w tym pisuarze przebywał. Przecież Pan do nich nie pasował od samego początku, no cóż, każdy jest człowiekiem i popełnia błędy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi.. 12.09.07, 12:37 Może jeszcze pan Borusewicz by się przekonał...? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.koracz Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:47 tamaya napisała: > Może jeszcze pan Borusewicz by się przekonał...? OOO - Sikorski, Mężydło, za nimi Borusewicz i inni. A niech idą do czorta, odkryli swoje prawdziwe oblicze. PiS nie potrzebuje tych renegatów - najważniejsze, że wciąż są z nami takie mózgi i takie wspaniałe osobowości jak Kurski, Bielan, Kamiński, Szczypińska... Z nimi zbudujemy prawdziwie solidarne państwo! Kim jest jakiś tam Mężydło przy pośle Karskim? Jakie zasługi ma jakiś tam Borusewicz przy pośle Kuchcińskim? Co sobą reprezentuje Sikorski, jeśli porównamy go z żywą (jeszcze) legendą ziemi włoszczowskiej posłem Gosiewskim? To jest sól tej ziemi, a nie jakieś przebrzmiałe sławy, które tak bardzo zawiodły naszego premiera, naszą partię a co za tym idzie cały naród. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:01 > To jest sól tej ziemi Sól powoduje nadciśnienie - odstawić toto ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog pan.koracz 8/10 :) 12.09.07, 13:54 sliczny tekst, a tasól ziemi :) cymes Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 14:16 Hahahahahaha, grunt to poczucie humoru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Nie sprawdzil sie... 12.09.07, 12:38 wyrzucono go z rzadu a PO kazdego nieudacznika do siebie.Nalecz tez mysli o Platformie.Spadachroniarze bez spadachronu. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Podobnie jak Gilowska i Religa?:) 12.09.07, 12:39 Haha, spadochroniarze i Ci, co się nie sprawdzają, jak widać działają tylko w jedną stronę:)) Typowe manipulowanie pisiorka na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: ...Nie sprawdzil sie... 12.09.07, 12:41 Radek Sikorski się nie sprawdził? Dość mam prób merytorycznej dyskusji z tobą!!!! Dziś nazwę Cię kretynem kretynie. Brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: ...Nie sprawdzil sie... 12.09.07, 12:51 Radek Sikroski był akurat najsprawniejszym ministrem PiSowskiego rządu. Młody, zaangażowany, świetnie wyksztalcony, światowiec, potrafiący bez kompleksów negocjować za amerykanami (w przeciwieństwie do reszty pisowskiej hołoty). Jedyny zarzut jaki miał premier Kaczyński to to że jest bardziej popularny od niego - po prostu ludzie go lubia - a drugi że nie potrafi się dogadać z Macierewiczem - dla mnie akurat zaleta... Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Re: ...Nie sprawdzil sie... 12.09.07, 12:58 presentation1 napisał: > wyrzucono go z rzadu a PO kazdego nieudacznika do siebie.Nalecz tez mysli o Pla > tformie.Spadachroniarze bez spadachronu. Co to jest spadachron??? Kto to jest spadachroniarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Nie sprawdzil sie... 12.09.07, 13:08 presentation1 napisał: > wyrzucono go z rzadu a PO kazdego nieudacznika do siebie.Nalecz tez mysli o Pla > tformie.Spadachroniarze bez spadachronu. Jakie ty jestes zaklamane scierwo Lesiu, jeszcze niedawno myslalem, ze jest w tobie odrobine czlowieka, bo masz jakies tam zasady, ale ty okazujesz sie byc zwyklym klamliwym scierwem, popatrz, jeszcze niedawno pisales o Sikorskim jako o tym najlepszym ogniwie PiS, nawet po jego dymisji, dzisiaj juz PiSdzisz, ze sie nie sprawdzil, a co powiesz o Gilowskiej ktora zostala dyscyplinarnie wyrzucona z PO za upychanie swojego syna na intratnych panstwowych posadach ? Powiedz Lesiu, masz jakas rodzine, masz jakis przyjaciol, czy ktos w ogoleprzyznaje sie do ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: ...Nie sprawdzil sie... 12.09.07, 13:11 Tak, tak, nie sprawdził się absolutnie - sprawdził się za to Szczygło, ze swoim doświadczeniem, wiedzą, kontaktami międzynarodowymi, pozycją i oczywiście właściwym stosunkiem do miłościwie panujących nam braci i ich obsesji... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyńskich trafił szlag! 12.09.07, 12:39 Ziobro,Kamiński ,prokuratura..juz zajeli sie fabrykowaniem "haków' !! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y No coś Ty:D! 12.09.07, 12:42 Jarek wystąpi n konfie, poinsynuuje coś o Sikorskim, pobredzi, że się zawiódł etc i oleje sprawę, przecież Kaczory mają centralnie w rzyci takich ludzi jak Sikorski, kiedy nie są już użyteczni:)) ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 jednego glupka mniej w PiS , na szczescie, :) 12.09.07, 14:49 pierot6 napisał: > Ziobro,Kamiński ,prokuratura..juz zajeli sie fabrykowaniem "haków' !! >* obedzie sie i bez radka/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczyńskich trafił szlag! 12.09.07, 14:50 pierot6 napisał: > Ziobro,Kamiński ,prokuratura..juz zajeli sie fabrykowaniem "haków' !! To dobrze.!! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 E-tam się zawiodłeś! Powiedz prawdę! Nie sprostał 12.09.07, 12:39 E-tam się zawiodłeś! Powiedz prawdę! Nie sprostałes wymaganiom premiera. Spiewałeś pod nosem melodię z czterech pancernych i psa, tancząc przy niej tak jak ci grali generałowie po moskiewskich szkołach, których nie chciałes usunąć z MON- u. Ty tego nie widziałes, bo juz byłes zaslepiony swoimi mrzonkami politycznymi o przyszłej swojej prezydenturze. Widział to premier i dał ci kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: 1963? 12.09.07, 12:54 To rocznik? Dziwne, nigdy wśród moich równieśników nie spotkałem takiego dziwoląga. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Racja Marecki. Sikorski to jeszcze duże dziecko. 12.09.07, 13:01 Racja Marecki. Sikorski to jeszcze duże dziecko. Medialne dziecko.A MON to nie plac zabaw dla dzieci tylko powazna instytucja. W PO przy tusku może sobie poskacze. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Racja Marecki. Sikorski to jeszcze duże dziec 12.09.07, 13:02 Idź do lekarza Marecki. Sam potwierdzasz swój wcześniejszy post. Rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Racja Marecki. Sikorski to jeszcze duże dziec 12.09.07, 13:45 ma to po Panu premierze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Pisiorku, zapomniałeś zmienić login 12.09.07, 13:28 fajny dowód, jak ta wasza banda mongołów "robi za tłum" na forum Gazety Wyborczej. Szkoda, że zalogowanym nie wyświetlają już numerów IP. Zobaczylibyśmy, z którego rządowego adresu szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Pisiorku, zapomniałeś zmienić login 12.09.07, 13:42 :))) Dokładnie - dwoch kolesi z biura Pissu w Pcimiu (przepraszam mieszkancow Pcimia) dostaje od kaczorkow kase za wypisywanie glupot na wszystkich powaznych forach jako tlum zwolennikow. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi.. 12.09.07, 12:40 Witam! Coś takiego kolejna osoba z bliskiego otoczenia Kaczyńskiego jest czymś rozczarowana. JAK TO JEST MOŻLIWE? ja już wiem, pewnie zaraz się okaże , że jest to wariat i jest sfrustrowany i na pewno należy do układu, który chce zniszczyć PIS ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Przypominam ze ten czlowiek byl w rzadzie PISSdu/L 12.09.07, 12:41 PR i Chamoobory ktory PO tak krytykowala!! NAgle okaze sie ze pol PISSdu do PO przejdzie a przeciez PISSdzilecy wg PO sa zli... Wyborcy PO winni zrozumiec ze ta partia jest niewyrazista, nie ma pogladow, sklocona wewn,przyjmuje wszystkich - wiec raczej nic sie dobrego po rzadach PO nie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Przypominam ze ten czlowiek byl w rzadzie PIS 12.09.07, 12:44 Akurat do Sikorskiego PO jakichś większych zastrzeżeń nigdy nie miała. A jego poglądy na obronność i sprawy zagraniczne są dość zbieżne z punktem widzenia PO - więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Sikorski, okaże sie teraz Żydem,agentem... 12.09.07, 12:44 juz Ziobro z Kaczyńskim montują na niego "kwity'.... Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Sikorski, okaże sie teraz Żydem,agentem... 12.09.07, 13:01 Będą kwity na Radosławu? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sikorski, okaże sie teraz Żydem,agentem... 12.09.07, 15:18 gromek1 napisał: > Będą kwity na Radosławu? "Można wodzić za nos wszystkich ludzi przez jakiś czas, albo niektórych ludzi przez cały czas ale nigdy wszystkich ludzi przez cały czas" - A. Lincoln. Po doświadczeniach z rządami PiS może trzeba będzie tę maksymę zrewidować? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sikorski, okaże sie teraz Żydem,agentem... 12.09.07, 15:03 roman337 napisał: > juz Ziobro z Kaczyńskim montują na niego "kwity'.... A w IPN też nie próżnują... Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: Przypominam ze ten czlowiek byl w rzadzie PIS 12.09.07, 12:49 Bez przesady, może to i prawda że Platformie brak jaj i wyrazistości. Ale Sikorski krytykowany nie był, no chyba że przez Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a po jakiej bandzie się spodziewać czegokolwiek? 12.09.07, 12:55 po LiD z twarzą Kwaśniewskiego? co prawda lepszy kwach pijany niż kaczor ob.s.rany ale kłamczuszek zostanie kłamczuszkiem. Dyplom, polisa i inne drobiazgi świadczą nienajlepiej. Skoro oszukuje przysprawach nieistotnych to przy ważnych dopiero może narozrabiać. PO faktycznie jest niewyrazista ale przynajmniej otwarta. A SLD i całe otoczenie? Zapewne by się ucieszyła gdyby z jej list wystartowałaby duża grupa uciekinierów z Pisu. To SLD wyniosła na stołek marszałka niejakiego lepera Zresztą to bandzie milerka zawdzięczamy pisiorstwo u władzy, podobnie było w 1997 gdy naród zyczył SLD wszystkiego najlepszego i spłynięcia z falą powodziową do morza a następnie wybrał AWS. Zauważ że elektorat Pisu i SLD jest przeważnie ten sam: lumpy, nieroby, ciemnogród. duzo czasu minie zanim sld stanie się wiarygodną lewicą, pozorne odcięcie od milera to za mało, Kwaśniewski z ostatnim wygłupem to nie polityk tylko idiota, przez takie numery traci się kilka punktów w kampanii wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Przypominam ze ten czlowiek byl w rzadzie PIS 12.09.07, 13:11 sld_sld napisał: Wyborcy PO winni zrozumiec ze ta partia jest niewyrazista, nie ma > pogladow, sklocona wewn,przyjmuje wszystkich - wiec raczej nic sie > dobrego po rzadach PO nie spodziewam. ************************************************* i tu się nie zgadzam, PO jest bardzo wyrazista!!! JEDYNY PUNKT PROGRAMU - KORYTO NIE WAŻNE Z KIM ALE ZA ILE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Przypominam ze ten czlowiek byl w rzadzie PIS 12.09.07, 13:14 Zasady PiS Agresja Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld no to jest punkt zbiezny u wszystkich politykow 12.09.07, 13:19 w tym kraju. ZŁÓB jest najwazniejszy a z jakimi swiniami sie siedzi nie wazne. Wazne by koryta dla kazdej swini starczylo Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Fajny gość ale niestety agent USA 12.09.07, 12:42 co widac nawet po jego życiorysie... właśnie dzięki takim ludziom walczymy o amerykańskie sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 No tak, PiS preferuje "ruskich agentów" pokroju... 12.09.07, 12:45 Wrzodaka, albo komunistycznych prokuratorów. Z dwojga złego... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Podstawa kadr PIS-u..Kryże,Ziobro,Jasiński..... 12.09.07, 12:47 Kadry SB PZPR.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Podstawa kadr PIS-u..Kryże,Ziobro,Jasiński... 12.09.07, 12:50 I koalicja z postagenturalną SamooBroną. I wieloletnia znajomość z Krauzem. I dopuszczenie do władzy rzekomej zorganizowanej grupy przestępczej z Kaczmarkiem na czele, o którego (rzekomych!) ciągnących się latami ciemnych sprawkach dowiedzieli się trzy tygodnie temu z gazet. Fajne rekomendacje jak na rząd odnowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Podstawa kadr PIS-u..Kryże,Ziobro,Jasiński... 12.09.07, 12:53 i Rydzyk nadający z głebi Federacji Rosyjskiej. gdyby nie ten ciemny lud... 50 lat sowieckiej okupacji cofnelo nas spolecznie do pocztku XX wieku i te zera z PiSu oraz okolic na tym żerują. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Mądry PolaK, to wróg Kaczyńskich i PIS-u ! 12.09.07, 12:57 Oni chcą Naród jak najmniej wykształcony, durny, korzystajacy masowo z pomocy społecznej...Zależny od "dobroci" władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 a przyjaciel postkomunistów z LiD i liberałów z PO 12.09.07, 13:03 ile pokoleń trzeba, by skompromitowane lewactwo odeszło w niepamięć? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Libeał = lewak? 12.09.07, 13:06 Może jeszcze napiszesz, że działacze Klubu Monarchistycznego (Jurek, Zawisza) to zwolennicy wprowadzenia w Polsce demokracji bezpośredniej? A co do postkomunistów to najpierw niech PiS oczyści własne szeregi, a potem się interesuje cudzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Libeał = lewak? 12.09.07, 13:07 Wiesz jak to jest najtrudniej zobaczyć Belkę we własnym oku... Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Re: Fajny gość ale niestety agent USA 12.09.07, 12:56 Raczej mosadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Odszedł od pisu bo ? 12.09.07, 12:54 Odszedł od pisu bo nie dostał pięćset milionów ekstra na wojne w Afganistanie . To słuszna decyzja , od platformy na pewno dostanie ! A co tam że trzy miony Polskich dzieci przychodzi głodnych do szkoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 A, właśnie! PiS obiecywał miliard zł... 12.09.07, 12:56 na dożywianie dzieci. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq w pisie juz tylko radiomaryjne oszolomy 12.09.07, 12:54 do rezerwatu z nimi. albo lepiej do kurnika - tam miejsce kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: w pisie juz tylko radiomaryjne oszolomy 12.09.07, 12:57 > do rezerwatu z nimi. albo lepiej do kurnika - tam miejsce kaczek miejsce drobiu jest w piekarniku, rosół z kaczki jest ciężkostrawny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: w pisie juz tylko radiomaryjne oszolomy 12.09.07, 15:07 kraq napisał: > do rezerwatu z nimi. albo lepiej do kurnika - tam miejsce kaczek No to wielki musiałby być ten kurnik, nie zapominaj o elektorzcie PiS. Różne sondaże nadal dają im wysokie poparcie. Ale czy można wierzyć tym sondażom? "Nasi niezależni eksperci orzekli, że..." (Fragment autentycznej analizy podczas prywatyzacji dużej firmy) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa646 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:54 To dobra wiadomość! Bardzos się cieszę, bo takich ludzi nam trzeba. Bałam się powtórki z rozrywki czyli kolejnych nieudanych wyborów. Dziękuję Panu Radkowi i gratuluję decyzji!! Kto następny? Polacy czekają na mądrych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 12:58 Tylko co to da PO? Zapewne niewiele. Sikorski to za mało by osłabić PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:06 Ale sporo by wzmocnić Platformę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:08 Może, ale czy jakoś bardzo? Trochę w to wątpię, choć taki niby-transfer to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:13 Transfer dobry. Wybory czy jako niezależny, czy jako Platformers ma i tak wygrane. Ściągnie pewnie trochę głosów swoich osobistych sympatyków i głosy wojaków. Wystarczy tylko przypomnieć nagranie z jego odejścia. W Armii go lubią i szanują w odróznieniu od szczygiełka. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Radek ! - wszyscy politycy jestescie gó.. warci 12.09.07, 12:55 ....ty tez .Robisz sobie jaja ze społeczenstwa i Polski ? Tak !!! To widac, słychac i czuć Aby was szlag trafił !!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Radziu nie płacz. Thuske Cię przytuli ;-) 12.09.07, 13:08 Gdyby miał przytulić Jarek czyłby się nizręcznie... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Radziu nie płacz. Thuske Cię przytuli ;-) 12.09.07, 13:09 Już raz próbował całować w rękę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Radziu nie płacz. Thuske Cię przytuli ;-) 12.09.07, 17:28 Z zalotów nic nie wyszło, to i zemsta nie kazała na siebie długo czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Co to jest Thuske? 12.09.07, 13:09 Jest taka firma Thule - nie pomyliło Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Thuske? Donald von Thuske. No, Donaldek z PO ;-) 12.09.07, 13:12 adas313 napisał: > Jest taka firma Thule - nie pomyliło Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw A Jarosław Aleksandrowicz Kaczinskij ?! 12.09.07, 15:06 vanilla.dream napisał: > adas313 napisał: > > > Jest taka firma Thule - nie pomyliło Ci się? > > Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Nikt,kto ma chociaż trochę honoru,nie będzie 12.09.07, 12:56 pracował z porabanym Kaczorem.Z nim mogą współpracować takie kanalie jak Jacek Kurski,Gierżynski,Karski,chłystek Ziobro czy kolaboranci Gilowska i chory również na raka Religa.Oszołomy won z rzadu.Do chlewa.Nawet Lepper i Giertych mieli Kaczora dość.Kaczor ma kota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Radzio wysiuda Donka i wystartuje w prezydenckich 12.09.07, 12:56 Tusk popadnie w alkoholizm, a Kaczor Sikorkę i tak pokona Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Radzio wysiuda Donka i wystartuje w prezydenc 12.09.07, 13:17 Tak z pomocą Szczygła, a Radio Maryja zmieni nazwę na Ptasie Radio. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Radzio wysiuda Donka i wystartuje w prezydenc 12.09.07, 17:30 Nie lubię Tuska, ale dlaczego miałby popadać w alkoholizm? A Lech Kaczyński juz nigdy nikogo nie pokona. Nawet z żołądkiem rady dać nie może, o kraju nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na premi.. 12.09.07, 12:57 Poprostu PiS i "Kaczory" niszcza Polskę! Co mądrzejsi z Pis-u uciekają i dobrze - przez to PO będzie silniejsza. A jak LiD się jeszcze wzmocni to będzie fajna koalicja PO-LiD. Może wreszcie Polska sie podniesie z tego bagna! Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: "Startuję z listy PO, bo zawiodłem się na pre 12.09.07, 13:17 pinia1a napisała: > Poprostu PiS i "Kaczory" niszcza Polskę! > Co mądrzejsi z Pis-u uciekają i dobrze - przez to PO będzie > silniejsza. > A jak LiD się jeszcze wzmocni to będzie fajna koalicja PO-LiD. > Może wreszcie Polska sie podniesie z tego bagna! ********************************************************** I ODDA SIĘ NIEMCOM NA CZELE Z A.KWAŚNIEWSKIM, gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś