rydzyk_fizyk 12.09.07, 21:39 Kaziu wysadzi PiS na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
navaira Piękne! 12.09.07, 21:41 PiSs wymienia oto Sikorskiego, Marcinkiewicza, Mężydłę, a może i Borusewicza na Sobecką i Wrzodaka. Alleluja! Może jeszcze Begerową uda im się zdobyć, to by był piękny transfer! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian To tylko dowodzi, że PiS i PO to prawie to samo 12.09.07, 21:47 Te dwie partie ciągle wymieniają między sobą polityków. A takie wymiany są możliwe jedynie wtedy, gdy partie mają zbliżone poglądy. Zatem PO i PiS niewiele się różni. Polacy powinni przejrzeć na oczy i zacząć głosować na LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a idee do kosza 12.09.07, 22:01 nie najlepiej to świadczy o politykach tak łatwo migrujących z ugrupowania konserwatawnego do ugrupowania które pozbywa się swojego skrzydła konserwatywnego - patrz casus frakcji Rokity kolejni etatyści [podobno państwowcy] szukają partii która obdarzy ich stanowiskami - a idee [do kosza] Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: a idee do kosza 13.09.07, 05:42 To tylko swiadczy o tym, ze PO tez jest gowno warte i bije sie z PiSSem o ich moherowy elektorat a w dupie ma cala reszte narodu. Alternatywa zadna-zamiana dzumy na cholere. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: To tylko dowodzi, że PiS i PO to prawie to sa 12.09.07, 22:06 ale nie zaczną, gdyż media promują konflikt PiS-PO... Zagłosują na PO i znów obudzimy się z ręką w nocniku... Dziś: Błazen w szaliku Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: To tylko dowodzi, że PiS i PO to prawie to sa 12.09.07, 22:24 Niedługo okarze się, że na kogo byśmy nie zagłosowali to jest to PiS Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: To tylko dowodzi, .... 12.09.07, 22:31 solveik napisała: > Niedługo okarze się, że na kogo byśmy nie zagłosowali to jest to PiS dokładnie, gdyby w końcu okazało się, że byłych PiS-owców będzie w PO więcej niż 'rodowitych' PO-wców, co jest pewnie nierealne, ale kto wie, kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo A co na to goebbels stanu kaczyńskiego? 12.09.07, 21:41 Co naczelny kłamca i manipulator, Jacek Kur..ski, będzie miał na ten temat do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel.czwarty Re: A co na to goebbels stanu kaczyńskiego? 12.09.07, 22:05 qrwski leczy się po tym jak przez 5 minut krzyczeli mu "Oszust". Pewnie spłynęło by to po nim jak po KACZCE, ale to sam KONIU go ośmieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list PO? 12.09.07, 21:42 Mam go gdzieś, PRemiera od quadów. Marionetkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Trochę to może PiSowi zaszkodzić 12.09.07, 21:43 Ale tylko trochę - jeśli się potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie rydzyk_fizyk komputerowy onanista 12.09.07, 21:44 Prawie przy każdym wątku politycznym twój wpis widnieje jako pierwszy. Opłaca cię jakiś komitet wyborczy czy GW? Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: rydzyk_fizyk komputerowy onanista 13.09.07, 00:17 > Prawie przy każdym wątku politycznym twój wpis widnieje jako pierwszy. > Opłaca cię jakiś komitet wyborczy czy GW? Mnie opłacają. Mówią mi "pamiętaj, wypowiadaj się zawsze po tym, opłacanym przez PiS, [konto.w.koncie]". I dodają: " i dementuj, dementuj, tłumacz że białe jednak jest białe, a że Jarosław nigdy nie będzie premierem, jak Lech zostanie prezydentem, bo zresztą jak by miał zostać, skoro Marcinkiewicz to premier na całą kadencję" Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: rydzyk_fizyk komputerowy onanista 13.09.07, 05:48 A moze "proncie w torcie" - pissowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: hehehehehe Jarek by umarł 12.09.07, 22:22 pakulec ziobrzenie - inaczej krecenie, kłamanie, mataczenie. Nazwa pochodzi od Ziobro - największego krętacza IV RP =========================================================== zapomniałeś synku o falandyzacji ale skąd możesz o tym wiedzieć skoro w przedszkolu nie uczą Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: hehehehehe Jarek by umarł 12.09.07, 22:28 falandyzacja to bylo male miki w porownaniu z tym, co teraz wyprawia Ziobro, gnany ideologicznym szałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ma do tego falandyzacja? 12.09.07, 22:47 mohert ty chyba jakieś wątki mylisz - tu piszemy o Kaziu a nie o Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
tiato "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list PO? 12.09.07, 21:44 - Nie wypowiadam się na inne tematy niż bankowe - to mówiłem ja, Marcinkiewicz, magister fizyki podstawowego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list P 12.09.07, 21:45 Mamy nadzieje, ze ta informacja sie potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld ten wybitny bankowiec;)))Smiechu warte kadry PO 12.09.07, 21:45 sa... glupsi chyba od PISsdzielcow. Sorry ale ludzmi typu Marcinkiewicz to mozna jedyne co to nauczyc fizyki ale nawet nie w Gorzowie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec fakt, to cienias ale.... 12.09.07, 21:49 ludzie go kochają i może częśc odejdzie od Pisu - inna sprawa że tacy moga po wyborach utrudniac koalicję z Lidem, ale to będzie zmartwienie po wyborach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld to prawda fizyko-bankowca kojarza z PISSda i to mo 12.09.07, 21:59 ze dac glosow PO (ale widzac kampanie PO i PISdu nie wroze wielkiego przyplywu glosow) W PL polityce nie ma czegos takiego niestety jak poglady.... zlob dla swin jest najwazniejszy a z kim? niewazne byleby sie nazrec Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a co myślisz sobie 12.09.07, 22:43 że ten facet wróci do Gorzowa uczyć w szkole? jest jak g..... przylepi się do każdego buta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 No,powstaje wielka partia prawicowa! 12.09.07, 21:46 Tylko chyba nie to miał JK na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony-kefir Re: Masz na mysli LPR+UPR+PR? 12.09.07, 22:29 pewnie miał na myśli PO+SLD+demokraci.prl Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent No to czym się różni PO od PiS? 12.09.07, 21:47 Wygląda na to, że jeżeli chcemy realnej alternatywy dla rządów CBA, to musimy głosować na LiD. Przecież Marcinkiewicz skakał jak mu Jarek kazał, a PO tak go krytykowała. I teraz mu z dzióbka pić będą... Eeech... Dziś: Błazen w szaliku Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Marcinkiewicz!Jesli to prawda jestes cienias. 12.09.07, 21:47 Marcinkiewicz!Jesli to prawda jestes cienias, bo uciekasz do cieniasów. Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Jak widac do koryta swin nie brakuje.Przyjmuja 12.09.07, 21:47 wszystkie oby byla sznasa do wiekszego koryta dostepu. Nalezy tylko zauwazyc ze PO w sondazach spada/nie rosnie poparcie a PISSdzielcom stabilnie rosnie. Cale szczescie ze LID istnieja Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list PO? 12.09.07, 21:47 Jak sie kaczka dowie, to znów dostanie sraczki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel.czwarty Re: "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list P 12.09.07, 22:10 > Jak sie kaczka dowie, to znów dostanie sraczki! :) Spoko, zadzwoni do Wannemana i ten każe CBA podwieźć kilka rolek papiru wraz z Zioberkiem, który pomoże podcierać Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Na, das wäre ein echter Hammer!!!Du hast recht 12.09.07, 22:40 Mozart! Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Kaziu to duży kapitał 12.09.07, 21:49 Denerwuje mnie tylko jego styl ale suma sumarum byłby rzeczywiście bombą bo wielu ludzi ufa mu bezgranicznie i do wielu ludzi taki styl trafia Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Na pewno ne ja 12.09.07, 22:13 Ale ku naszemu zaskoczeniu myślę że jednak wielu Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg żeby to się wszystko nie skończyło dyspepsją 12.09.07, 21:51 u geniusza Mazowsza Kazia nie lubię ale cieszę się że PO zrozumiała chyba jak trzeba walczyć z Prawymi i Sprawiedliwymi! Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 O! i to jest słuszne swierdzenie 12.09.07, 22:00 Przecież jakby nie było obracamy sie w świecie polityki Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Werbunek najbardziej popularnych jest dobrym 13.09.07, 00:37 zagraniem - nie da sie ukryc. Powodzenia zycze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list P 12.09.07, 21:52 Nie jestem fanem Marcinkiewicza. Ale w kampanii wyborczej ten transfer byłby korzystny. Sam Marcinkiewicz np. w lubuskim to z 2 dodatkowe mandaty. A przede wszystkim mocny cios w PiS. Może sprawdźcie rezerwacje lotów na piątek/sobotę z UK do Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 jak startowal na prezydenta Warszawy to PO 12.09.07, 21:53 POlacy twierdzili ze to miernota-kompletne zero a teraz?Nawet z jezem w du..e byleby przeciwko Kaczynskim.Dwa lata ogladania zalamanego Donalda gadajacego bzdury i sabotujacego z kolegami POlakami wszystko czy zle czy dobre w sejmie a teraz nawet Marcinkiewicz dobry chociaz wczesniej byl do bani co Tusk?oj mierny ty jestes radze idz do sklepu i kup sobie pol metra gumy do majtek a potem strzel sobie nia w pysk moze otrzezwiejesz bo albo ty glupi albo masz innego "platnika"niz panstwo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: jak startowal na prezydenta Warszawy to PO 12.09.07, 22:09 Zgadzam się całkowicie. PO TYM, CO USŁYSZAŁ OD PO W CZASIE WYBORÓW NA PREZYDENTA W-WY, BYŁBY KOMPLETNYM ZEREM, POZBAWIONYM WŁASNEJ GODNOŚCI, SŁUŻĄC WŁASNYM OSZCZERCOM JAKO NARZĘDZIE WYBORCZE. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel.czwarty ZERO jest tylko jedne 12.09.07, 22:13 ... i jest nim kajtek bez majtek uberprokurator czfartej erpe Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Jezeli to zaszkodzi PiS, to OK. 12.09.07, 21:53 Nie bylem, nie jestem i zapewne nie bede w przyszlosci zwolennikiem Kazia Marcinkiewicza. Ale jezeli to prawda i pomoze to znokaltowac PiSS i przywrocic w Polsce normalnosc, to jest to mila wiadomosc. Zdelegalizowac PiS. Kaczynscy przed Trybunal Stanu. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Jezeli to zaszkodzi PiS, to OK. 12.09.07, 22:02 Nie znokautuje to PiSSu,chociaz bedzie to na pewno cios w ambicje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Jezeli to zaszkodzi PiS, to OK. 12.09.07, 22:11 imie_jaszczomp napisała: > Nie znokautuje to PiSSu,chociaz bedzie to na pewno cios w ambicje. =========== Moze i nie znokaltuje, ale nieco oslabi. Znam wielu ludzi, ktorzy beda glosowali na Marcinkiewicza bez wzgledu na to, czy on bedzie w PiS, czy w PO. Dla tych ludzi liczy sie twarz, a nie partyjny szyld. W duzej mierze sa to ludzie, ktorzy nie czytaja gazet, nie maja internetu, a z wczesniejszej propagandy pisuaru pozostal im w glowach Kaziu jako "swoj chlop". Znam takich, nawet blisko. A w tych wyborach kazdy glos bedzie sie liczyl. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Jezeli to zaszkodzi PiS, to OK. 12.09.07, 22:19 Tak, masz racje, Kaziu jest "swoj chlop" i trzeba przyznac, ze jak wiekszosc pisuarow mial "medialnosc" opracowana do perfekcji i pewnie dlatego ciagle widza go jako premiera, chociaz chodzil na krotkiej smyczy Kaczynskiego.Kazdy glos na wage zlota...ciekawa jestem , ilu ludzi nonszalancko stwierdzi, ze sa "zmeczeni ta polityka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Ajatollah Marcinkiewicz w PO? To ja głosuję na LiD 12.09.07, 21:54 Poważnie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
donawan "Newsweek": Marcinkiewicz wystartuje z list PO? 12.09.07, 21:55 Jak Kaziu ulubieniec wszystkich polaków publicznie zlinczuje PiS to Jaruś z krzesła spadnie, jeśli okaże się to prawdą będzie to duży atut PO, ciężko będzie bronic sie PiS przed krytyką ich własnych do niedawna ludzi. Ciekawe tylko co obiecali Marcinkiewiczowi w PO? Jaka funkcję? Myślę że Marcinkiewicz zrozumiał ze jak teraz nie pojawi się na scenie to odejdzie w zapomnienie bo Polacy krótką pamięć mają. Oj nie wiem kto wygra ale będzie wprost ciekawie przez te dwa miesiące. Jak w starożytnym Rzymie politycy nie dadzą nam chleba ale będą za to igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Kaziu dawaj czadu!!! huzia na PISde! 12.09.07, 22:00 Nawet Kurski nie wymyslilby lepszego sabotazu! Odpowiedz Link Zgłoś