doris9914 15.09.07, 21:03 >... zalosne dla tow. millera i jego slugusow:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk31 Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 21:03 To błąd Kwasniewskiego i Olejniczaka. Ten drugi wcześniej czy póżniej odejdzie w niebyt, bo to czlowiek bezideowy. SLD na tym tylko straci.W telewizji widac go na tle jakichś młodych ludzi, czy to oni mają być zachętą do glosowania ? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol Panie Premierze, 15.09.07, 21:43 niech się Pan nie przejmuje tymi tchórzami na forum, którzy bohatersko anonimowo na Pana poszczekują. Choć szlag mnie trafiał, gdy był Pan szefem rządu, to przy obecnej ekipie wspominam te czasy z łezką. Ale nawet mimo tego łatwiej mnie (i pewnie nie tylko mnie ) będzie głosować na LiD bez Pana. Do Olejniczaka: trzymajcie się też jak najdalej od Czarzastego, Jakubowskiej, Jaskierni i Pastusiaka Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Zydokomuna przejela lewice !!! 15.09.07, 21:58 Teraz wiemy na czym stoimy ! Zaden uczciwy Polak nie bedzie na nich glosowal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Zydokomuna przejela lewice !!! 15.09.07, 22:07 Jedna wielka Targowica gotowa poprosic Niemcy i Rosje o "pomoc" w razie przegranych wyborow .Ulubione bagno polityczne pana Michnika ! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Ale nam się fajnie LiD rozwala ! 16.09.07, 00:05 Niedawno pisałem o wewnętrznym skłóceniu LiD... ale nie myślałem, że aż tak: www.skubi.net/partie.html -------------------------- W Polsce są dwa odłamy PZPR. Pierwszy, to SLD. Drugi, to PiSokoalicja. Ty też możesz walczyć z PiSem i jego koalicją: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Ale nam się fajnie LiD rozwala ! 16.09.07, 00:14 skubi6 napisał: > W Polsce są dwa odłamy PZPR. Pierwszy, to SLD. Drugi, to PiSokoalicja. Ty też > możesz walczyć z PiSem i jego koalicją: <a href="www.skubi.net/kampania.html" target="_blank">www.skubi.net/kampania.html</a> ...i Miodowicz (z jakiej on jest partii???), któremu do stóp pod pewnymi sprawami nie dorastają pezetpeerowcy z PiS i LSD ;) Dzierżyński by się nie powstydził takiego ucznia... pl.wikipedia.org/wiki/Konstanty_Miodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Przestepstwa Ziobry i Kamińskiego z CBA.? 16.09.07, 07:45 Czyli rząd i premier też przestępca.? Tak podał w wywiadzie Mężydło. Zdelegalizować PiS.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Przestepstwa Ziobry i Kamińskiego z CBA.? 16.09.07, 09:20 Czym się różni PIS od PZPR? Chyba już tylko nazwą, metody identyczne! Szkoda tylko że Miller nie potrafi odejść z honorem, tylko miota się jak ryba wywalona z SLDowskiego stawu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 MŁODY wiek jest teraz najważniejszy, leszku. 16.09.07, 09:21 jesteśmy świadkami wielkiej pokoleniowej zmiany. odchodzą ci którzy się wychowywali w PRL przychodzą ci, którzy lepiej znają i czują kapitalistyczną Polskę. Wykształceni, obyci, oczytani i znający angielski. Kończą się czasy kolesiostwa zaczynają się czasy specjalistów. Kto wie czy nie cięższe... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Doradca rzadu Niemiec konsoliduje kontrole nad LiD 18.09.07, 02:24 jakubowska100 napisała: > jesteśmy świadkami wielkiej pokoleniowej zmiany. odchodzą ci którzy się wychowywali w PRL przychodzą ci, którzy lepiej znają i czują kapitalistyczną Polskę. Wykształceni, obyci, oczytani i znający angielski. M: jak doradca rzadu Niemiec do spraw Ostatecznego Rozwiazania Kwestii Polskiej, tow. Kwasniewski > Kończą się czasy kolesiostwa zaczynają się czasy > specjalistów. Kto wie czy nie cięższe... M: mafia POstKomuny ukradla juz po milionie, teraz czas na lupienie miliardow pod opieka Eurokolchozowych Komisarow. A do tego trzeba PO-LiDu. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Przestepstwa Ziobry i Kamińskiego z CBA.? 16.09.07, 09:38 >> Miller nie potrafi odejść z honorem, tylko miota się jak ryba Miller chce władzy, a nie odchodzić z polityki. Platforma Obywatelska zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 MŁODY wiek jest najważeniejszy, leszku. 16.09.07, 09:20 jesteśmy świadkami wielkiej pokoleniowej zmiany. odchodzą ci którzy się wychowywali w PRL przychodzą ci, którzy lepiej znają i czują kapitalistyczną Polskę. Wykształceni, obyci, oczytani i znający angielski. Kończą się czasy kolesiostwa zaczynają się czasy specjalistów. Kto wie czy nie cięższe... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Zydokomuna przejela lewice !!! 15.09.07, 23:39 katolik_polski1 napisał: > Teraz wiemy na czym stoimy ! > Zaden uczciwy Polak nie bedzie > na nich glosowal !!! Klasyczne!! Polak, katolik wszędzie poza Radyjem Maryja węszy żydokomunę. Przecież ty i tobie podobni jeszcze niedawno do żydokomuny zaliczaliście Millera. Zaniki pamięci?Czyżby Alzheimer (ponoć też żyd) opanował już twój umysł? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald lobotomia i inne ułomności... 15.09.07, 23:53 guru133 napisał: > Zaniki pamięci?Czyżby Alzheimer (ponoć też żyd) opanował już twój umys > ł? Pytanie retoryczne było źle zadane! Powinno być "czy miałeś kiedykolwiek umysł", ewentualnie "czy słowo umysł jest Ci znane"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Zydokomuna przejela lewice !!! 16.09.07, 00:36 katolik_polski1 napisał: > Teraz wiemy na czym stoimy ! > Zaden uczciwy Polak nie bedzie > na nich glosowal !!! widac jestem nieuczciwym polakiem smieciu xianski... Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Zydokomuna przejela lewice !!! 16.09.07, 05:56 Teraz obudziliscie sie z reka w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy żydokomuna to sympatycy LPR i RM? 16.09.07, 09:26 Bo wyznają żydowska wiarę i chcą nacjonalizacji majątku? Taki katolicki socjalizm? albo jestes niedouczony albo życiowa lebiega jak większość obecnych polityków rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Panie Premierze, 15.09.07, 22:23 parambol napisał: > niech się Pan nie przejmuje tymi tchórzami na forum, którzy bohatersko anonimow > o > na Pana poszczekują. Anonimowo? Postaw te czerwona gnide przede mna i sam mu napluje w pysk. Panie premierze? A moze lepiej "panie postkomunistyczna wszo"? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Panie Premierze, 15.09.07, 23:36 viking2 napisał: > parambol napisał: > > > niech się Pan nie przejmuje tymi tchórzami na forum, którzy bohatersko an > onimow > > o > > na Pana poszczekują. > > Anonimowo? Postaw te czerwona gnide przede mna i sam mu napluje w pysk. Po potraktowaniu Ciebie uryną przez tego Pana (jeśli by ten Pan chciał ;)), który nas do UE wprowadził, mógłbyś jedynie po sobie spłukać wodę w WC... Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Panie Premierze, 18.09.07, 03:43 bwwald napisał: > Po potraktowaniu Ciebie uryną przez tego Pana (jeśli by ten Pan chciał ;)), > który nas do UE wprowadził, mógłbyś jedynie po sobie spłukać wodę w WC... Chciec to on moze pojechac do Moskwy, albo dac sie drugi raz obrzezac. I niech sie cieszy, ze calego tego PZPR-owskiego bagna nie potraktowalismy plutonem egzekucyjnym. Chociaz jeszcze nic straconego... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niech zrobi nową partię 15.09.07, 21:06 przyciągnie starych towarzyszy i będzie mógł sobie starować w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: niech zrobi nową partię 15.09.07, 21:09 pakulec ty głupi jesteś? Czy szukasz głupszych od siebie? Jeśli to drugie, to rynek jest już nasycony. pakulec napisał: > przyciągnie starych towarzyszy i będzie mógł sobie starować w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mógłbys bardziej rozwinąc swoja myśl? 15.09.07, 21:11 nie wiem czy cię atakować czy z tobą dyskutowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Ziobro to przestepca.?? 16.09.07, 07:46 Dane Mężydły na to wskazują. Zdymisjonować rząd i pod Trybunał Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
mazepa-live Niech wystartuje do senatu 16.09.07, 09:57 okaże się czy ma poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tu bym się zgodził z Millerem 15.09.07, 21:07 "Decyzje ustalają panowie Bronisław Geremek, Jan Lityński, Janusz Onyszkiewicz, czy Marek Borowski" mówi Miller. Cenię sobie tę szczerość i zgadzam się z premierem, że są to jeszcze gorsze pająki od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Miller, ty podstępny cwaniaczku, gdy będzie po wyb 15.09.07, 21:07 wyborach, ty znów będziesz w LSD Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 21:10 Swiat staje na öbie w tych wyborach - ja muszę przyznać rację Millerowi. Ha, ha, ha. No niestety ale on ją tym razem akurat ma i to w pełni. Faktycznie, uwłaszczony przez SLD majątek po PZPR i pozycję jaką sobie na tym SLD wybudowała chcą teraz zagospodarować wymienieni przez niego spadochroniarze typu Gieremek, Lityński czy Onyszkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 16.09.07, 00:51 eva15 napisała: > > Swiat staje na öbie w tych wyborach - ja muszę przyznać rację > Millerowi. Ha, ha, ha. No niestety ale on ją tym razem akurat ma i > to w pełni. Faktycznie, uwłaszczony przez SLD majątek po PZPR i > pozycję jaką sobie na tym SLD wybudowała chcą teraz zagospodarować > wymienieni przez niego spadochroniarze typu Gieremek, Lityński czy > Onyszkiewicz. Nie miałem żadnych złudzeń, kogo poprze na forum agentura KGB. W końcu to tow. Miller jeździł do Moskwy po dolarki... Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 16.09.07, 08:58 Nie po dolarki tylko oddawać dolarki. No ale dla takiego ćwoka jak ty to wszystko jedno czy ktoś okradł czy jego okradli. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 16.09.07, 15:06 eva15 napisała: > > Swiat staje na öbie w tych wyborach - ja muszę przyznać rację > Millerowi. Ha, ha, ha. No niestety ale on ją tym razem akurat ma i > to w pełni. Faktycznie, uwłaszczony przez SLD majątek po PZPR i > pozycję jaką sobie na tym SLD wybudowała chcą teraz zagospodarować > wymienieni przez niego spadochroniarze typu Gieremek, Lityński czy > Onyszkiewicz. ********************************** Sęk w tym, że powstał jakiś sojusz. SLD wniósł majątek i struktury, a UW wniosła nazwiska, które bez zająknięcia wymieniłaś. Trudno oczekiwać, by wyborcy głosujący na SLD musieli wciąż odwoływać się do partyjnego betonu, którego ikonami są Miller, Dyduch czy Janik. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 16.09.07, 23:38 Tak, pytanie tylko, KTO wniosł (dużo) więcej do tego mariażu, a dla kogo był to ratunek przed politycznym niebytem? Betonu z PZPR nie popieram, więc bawi mnie to, gdy okradają go z tego z czego on wcześniej innych okradł. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 21:11 przykro, panie miller. jednak ja - z kolei - nie chce byc w partii razem z panem, pana nieudolnością i pana poparciem dla podatku liniowego. niech pan - po prostu - założy inna partie. a ja, po tym, co pan zrobil - byc moze - nawet zaglosuje na lid... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 21:22 I tu masz rację. O ile do tej pory miałem bardzo duże wątpliwości, o tyle teraz jestem coraz bliższy głosowania na LiD - chociaż (mimo wszystko) nie na kandydatów z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 21:12 a.ja.mysle.ze.zal.mu.dupe.sciska.i.to.dlatego;] Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi Re: Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 21:16 wstyd powiedziec.. przychylam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Leszek idz do PO tam Cie przyjma z otwartymi 15.09.07, 21:20 ramionami w koncu Kutz jest bardziej na lewo od Ciebie a jest w PO i nikomu to nie przeszkadza. MILLER DO PO ZAMIAST ROKITY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: stary tort ten miller:) 15.09.07, 21:25 >... razem z cimoszewiczem i dyduchem powinni utworzyc trojce przenajswietsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek ich przygarnie 15.09.07, 21:38 będą się dobrze komponować z Benderem i Wrzodakiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Egzekutywa wziela ich za zero:) 15.09.07, 21:43 pakulec napisał: > będą się dobrze komponować z Benderem i Wrzodakiem ;-) > >... a w PiS jest juz jedno wg Twojego mniemania,... Ziobro to wykwintny polityk i minister :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wykwintny ;-) 15.09.07, 21:47 wiesz, wykwintny to może być obiad, deser, Ziobro pewno też ale dla ludożercy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: czy to koniec komuny?:) 15.09.07, 21:59 pakulec napisał: > wiesz, wykwintny to może być obiad, deser, Ziobro pewno też ale dla ludożercy ; > -) > >...napewno dla kanibali z PO jest koscia w gardle:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to tylko plus dla PO 15.09.07, 22:02 jeżeli SLD by sie podzieliła, ale do wyborów jest za mało czasu aby to się stało teraz - co najwyżej po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: raczej PiS osiagnal kolejny cel:) 15.09.07, 22:06 >... przeciez Jarek powiedzial nie tak dawno, ze pzpr i pewna frakcja PO jest zaprzeczeniem demokracji tzn. broniaca starego ukladu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w sumie to SLD też wygrało 15.09.07, 22:39 pozbywając się garba w postaci Millera staje się bardziej atrakcyjna dla niektórych, a beton i tak kiedys wymrze - razem z moherami od Rydzyka Tylko co ja wtedy będę robić ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: mysle, ze sld do lamusa:) 15.09.07, 22:56 pakulec napisał: > pozbywając się garba w postaci Millera staje się bardziej atrakcyjna dla > niektórych, a beton i tak kiedys wymrze - razem z moherami od Rydzyka > Tylko co ja wtedy będę robić ;-/ > >... jako skompromitowana, pochodzenia nijakiego partia, a w przyszlosci to liberalna, bo napewno nie socjalistyczna ani jakas lewica/ dziwna nazwa/, lewicowe to Pis, SO i LPR , niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec oj zdziwisz się 15.09.07, 23:02 SLD ma stosunkowo duży stały elektorat - podobnie jak teraz Pis ekipę moherową i ci ludzie będą głosować na SLD bo sa przyzwyczajeni do nazwy - tak jak przegrał kiedyś Borowski z SDPl tak i Miller przegra jak odejdzie od SLD. Oczywiście ci starzy działacze kiedyś wymrą, tak samo jak i wymrą moherowcy Rydzyka i wtedy dopiero coś się wyklaruje. Tu musi wymrzeć stare pokolenie aby było lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: mysle, ze nie:) 15.09.07, 23:13 >... uwazam, ze ostatnie dwa lata spowodowaly, ze spoleczenstwo zacznie logicznie myslec, ba! ludzie wyjezdzaja za granice,materializm, nikt nie chce placic wysokich podatkow, no wiesz starzy zawsze beda, takze na brak pracy nie bedziesz narzekac:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wyjadą młodzi, najbardzziej przedsiębiorczy 15.09.07, 23:15 ja mówie o tych co zostaną - starych komuchach i starych moherach - co ciekawe - czasami ci ludzie tworzą rodziny on chodzi na zebrania SLD a ona słucha Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: to dobrze:) 15.09.07, 23:35 pakulec napisał: > ja mówie o tych co zostaną - starych komuchach i starych moherach - co ciekawe > - > czasami ci ludzie tworzą rodziny on chodzi na zebrania SLD a ona słucha Rydzyka > > niech wyjezdzaja, szkoda ze nie wszyscy wykonuja prace w wyuczonym zawodzie, a niektorzy schodza na psy w pogoni za pieniadzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Premier i Ziobro sterują prokuraturą.?? 16.09.07, 07:47 To jest przestepstwo. I oni chcą startować w wyborach.?? Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Jarek ich przygarnie 15.09.07, 23:43 Co by nie powiedzieć o Millerze, to nie sądzę, żeby był skłonny tak się zeszmacić, żeby pójść do PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 SLD to banda zlodziei i padlinozercow 15.09.07, 21:30 Pewnie musieli sie pozrec o ochlapy spadku po nieboszczce PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald PZPR i ich pomioty, to... ;) 16.09.07, 00:00 wet3 napisał: > Pewnie musieli sie pozrec o ochlapy spadku po nieboszczce PZPR? www.prawica.net/node/8022 O nieboszczce źle się nie mówi, silvarerum.eu/asnyk#a8 szczególnie, gdy tata Jarka i Lecha, Zbigniewa i innych komuszków sumiennie ją budowali, odnosząc wymierne korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Przestępcy w rzadzie Kaczyńskiego.??? 16.09.07, 07:49 Wywiad Mężydły jasno wskazuje, że Ziobro i Kamiński z CBA to przestepcy. Tacy ludzie muszą być usunięci z polityki.!!! Kaczyński jako pierwszy, bo to co zrobił jest jak zbrodnia, albo zaraz po zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Niech zalozy komitet wyborczy i do senatu startuje 15.09.07, 21:42 mam mu podpowiadac jak ma sie zachowac- wyplakuje tu swoje zale! Odpowiedz Link Zgłoś
4gr kolejny czerwony tramwaj zjezdza do zajezdni 15.09.07, 21:46 Trzeba bylo z kolesiami nie korumpowac Polski, panie Miller. Nie przymykac oczow na afery. I odeszedlby pan z honorem i efekt dla kraju bylyby lepszy. A tak, kojeny maly czlowieczek, polityczny oportunista i wygodnis odejdzie cichutko na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 a co sld bezposredni spadkobierca pzpr a ten od pp 15.09.07, 21:59 co ludzi z tej formacji robili z patriotami??? dzis Miller krokodyle lzy roni. co za hucpa!! Polska powinna przeprowadzic dekomunizacje i zabronic istnienia takich partii jak sld czy psl. Dwie komunistyczne formacje dostajace sie do sejmu dzieki obecnej ordynacji wyborczej. Oni tam wszyscy po jednej wodzie. aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: tak, zdelegalizowac pzpr/sld:) 15.09.07, 22:02 >...a miller zostanie meczennikiem wlasnej matki - sld:) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 kralik111, pierot6 i wrojoz ryczą teraz jak bobry 15.09.07, 22:05 LiD im się rozpada i będzie ... LiTr (wódzi) albo KiT Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Miller rzuca sie na Geremka:))))) 15.09.07, 22:05 I po ktorej stronie redaktorki z GW teraz stana?:)) Czy Le Figaro oglosi zagrozenie demokracji w Polsce po takim ataku na towarzysza Geremka??Czy EL PAIS zarzuci Millerowi antysemityzm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: czyli zydzi to antysemici!:) 15.09.07, 22:09 >... prawda ujrzala swiatlo dzienne, nareszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Ahistoryczny leninizm, czyli duży czerwona lipa 15.09.07, 22:08 Pan Miller raczy sobie żarty stroić z tych, którzy pamięcią sięgają tych lat PRL-u, w których ukształtowała się jego osobowość polityczna. A mam tutaj na myśli czasy rządów totalitarnych, rządów które nie wahały się przed użyciem brutalnej przemocy przeciwko polskiemu robotnikowi, z mordami włącznie. Na rękach Pana Millera jest krew polskich robotników. LiD do tej pory nie odciął się od okrutnych dokonań PZPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
algimin a to ma być początek.. czy kończenie mężczyzny;) 15.09.07, 22:34 a że się w tym LiD-lu zebrało nieciekawe towarzystwo to ma rację;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Twórcy Bananowej Republiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.07, 22:47 Panie Miler ja pana polityke śledze od 1978 roku. Pan się obraziłeś że ktoś pana ma w dupie tak jak pan mialeś innych . W Rosji na szkoleniu partjniaków tak panu wyprali muzg że pan nie odrużniasz życia realnego od fikcji.Ja rządze reszta to motłoch. Jakie może mieć mażenia motloch .Takiego dziada jak pan to by na zachodzie dawno rostrzelali. Panski koleś Cimoszewicz mial twarz pan mu do pient nie dorosleś nakradł ale siedzi cicho wie kiedy dość a pan nie.To że panu Ruscy zrobili pranie muzgu nie musi pan tego robić komu innemu.Masz pan wizje jak cała komuna miała tylko kupcie se w Holandi trawe może będzieci mieli objawienie polskie polityczne imbecyle. Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Miecio wez sie za slownik ortograficzny 15.09.07, 23:29 wyzywasz innych od imbecyli, a w Twojej wypowiedzi roi sie od ortografow Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Re: Miecio wez sie za slownik ortograficzny 15.09.07, 23:54 Może masz racje kolego lub kolezanko to co ceni ten kraj to krytyke .Dzięki ciąglej krytyce jesteśmy cięcy a wcale nie jesteśmy tacy . Wiem bo robie na zachodzie .Nie wstydze się tego że robie blędy w przeciwieństwie do innych.Nie chcial bym być Polakiem ale przez ten piepszony język jestem .Ja cialbym być Holendrem mieć jego pensje tylko 2200 euro i mieć ten glupi kraj gdzieś.Wiesz ja cierpie z tego powodu .Nie jestem Mickiewiczem ani Slowackim.Jakie pismo taki kraj ciągle się czepiać byle czego.Bedziesz mial 43 latka moze zrozumiesz coś z życia .Nie szata czyni czlowieka .Mam wyksztalcenie irobie blędy powinno się w polsce palić takich na stosie narka Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Twórcy Bananowej Republiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.07, 23:42 Ja rządzę a reszta to motłoch, toż to dewiza PiS-u, którą jasno i dobitnie wyraził Kurski!!!! Mylą ci się postacie. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Miller do PO!!! 15.09.07, 22:49 PO wszystko bierze co się rusza i na drzewo nie ucieka. A przygarnięcie Millera na pewno przysłużyłoby się przyszłej koalicji SLD-PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jakrob Miller: Tryumfują ci, którzy opluwali SLD 15.09.07, 23:03 Zdecydowanie, panie Miller, jest pan "członkiem" pierwszej kategorii. Nawet viagry nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 wykończyli Millera żeby powstrzymać POPIS! 15.09.07, 23:24 Leszek Miller stał się ofiarą intrygi mającej na celu powstrzymania koalicji PO-PIS, gdyby taka okazała się jedynie możliwa. Tak więc Miller stał się ofiarą "razwiedki". Miller w tym co powiedział towarzyszom na odchodnym ma pełną rację. SLD była i jest tworem całkowicie bezideowym, ale do tej pory potrafiącym przynajmniej uprawiać praktyczną politykę. Obecne pokolenie działaczy zaprzedało nie tylko swoje ideały (to zrobił już sam Leszek Miller do spółki z Aleksandrem Kwaśniewskim), ale także samą chęć istnienia jako niezależna partia. I to wszystko dla takich politycznych dinozaurów jak Geremek, Lityński, Onyszkiewicz, czy Borowski. Jeżeli Olejniczak będzie miał nieco szczęścia to w następnych wyborach Bronisław Geremek zgodzi się żeby ten startował z dziesiątej pozycji na liście LID w Siedlcach. PS Nie sądzę, żeby tradycyjni wyborcy SLD masowo poparli LID mając do wyboru pp. Geremeka, Lityńskiego, Onyszkiewicza, czy Borowskiego. Charakter tej partii stał się zbyt oczywisty - jest to nowe wcielenie Unii Wolności, czyli towaru którego niewielu chce kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Zaczynam lubieć Millera!! Brawo Leszku!! 15.09.07, 23:29 Prawda prosto w ślepia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Leszku wyluzuj i z godnością odejdź na emeryturę. 15.09.07, 23:33 Straciłeś swój elektorat kolaborując z prawicą (koncesja na wydobywanie bursztynu dla Jankowskiego, liberalna polityka rządu, tolerowanie przekrętów Rydzyka i.t.d.), pozwól więc młodym pokazać na czym polega lewicowość. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Miller, bezczelny typ bez wykształcenia, 15.09.07, 23:39 który będąc premierem skompromitował i zdołował w poprzednich wyborach SLD tak że nazwa tej partii stała się synonimem korupcji, ma teraz czelność domagać się znów diet poselskich. Precz łajdaku. Przemalowałeś się z komunisty na liberała, (podatek liniowy!) pisałeś we Wprost i myślałeś, że w ten sposób uzyskasz wstęp na "salony". A "salony" gardzą robolami. Zapamiętaj to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter qwa ale zenada w cholere>>> 16.09.07, 00:27 niektorzy nie wiedza kiedy skonczyc..., pograbiles se lesiu w 3 de .., dawno powinienes odejsc..na 2 linie ..ty + oleksy +cimoszka +szmajdzinski... ehhh czlowieku zastanow sie co ty pieprzysz..dla kogo ma byc ta partia??? dla "zelaznego " wymierajacego elektoratu komuchow i esbeków???? czy wreszcie stanie sie nowoczesna lewicowa partia??? zdechnij scierwo kgbowskie i twoi kolesie namaszczani przez moskwe sqwielu... mowie to ja czlowiek o lewicowych przekonaniach chcacy w Polsce lewicowej partii za ktorej trupy po szafach nie bede musial sie wstydzic i swiecic oczami na spotkaniach towarzyskich, chce moc bez obciachu powiedziec ;GŁOSOWAłEM NA LEWICE , ty miller i tobie podobne kosciane dziadki sieroty po pzpr uniemozliwiacie to tysiacom ludzi podobnych do mnie. spadaj durniu i niepokazuj sie wiecej na arenie politycznej scierwo bolszewickie. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Lewackie pomioty nie powinny zabierać głosu... 16.09.07, 00:37 Pewnie tatuś był też w PZPR (stad lewackie "poglądy") ale był (kolokwialnie mówiąc) głupi i sie nie "dorobił". Stąd ta żółć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Lewackie pomioty nie powinny zabierać głosu.. 16.09.07, 00:45 bwwald napisał: > Pewnie tatuś był też w PZPR (stad lewackie "poglądy") ale był (kolokwialnie > mówiąc) głupi i sie nie "dorobił". Stąd ta żółć ;) dorobil sie trollu pisdowski i sram ci w ryj ... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Lewackie pomioty nie powinny zabierać głosu.. 16.09.07, 00:53 duckhunter napisał: > bwwald napisał: > > > Pewnie tatuś był też w PZPR (stad lewackie "poglądy") ale był (kolokwialn > ie > > mówiąc) głupi i sie nie "dorobił". Stąd ta żółć ;) > dorobil sie trollu pisdowski i sram ci w ryj ... Nie denerwuj się:) Nawet byś pewnie łykać nie nadążył :) Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Lewackie pomioty nie powinny zabierać głosu.. 16.09.07, 00:56 bwwald napisał: > > Nie denerwuj się:) Nawet byś pewnie łykać nie nadążył :) za to ty nadazasz biernotko gejowska??????złoty deszczyk dla pisiorka raz: rozdziaw japke xianku... zajade cie po jaja Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Szukasz Ciociu partnerki? 16.09.07, 00:58 duckhunter napisał: > bwwald napisał: > > > > > > Nie denerwuj się:) Nawet byś pewnie łykać nie nadążył :) > > za to ty nadazasz biernotko gejowska??????złoty deszczyk dla pisiorka raz: > rozdziaw japke xianku... zajade cie po jaja Nawet takiemu lewackiemu pomiotowi bym szamba nie zaproponował. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: dyletant kocha bwwald:][< 16.09.07, 00:45 moje drogi zolciowe tez po operacji, ale woreczek caly i pelno zolci kolokwialnie mowiac{;} Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Nie lubię też homo, jak Ty (IMHO). 16.09.07, 00:54 bwwald napisał: > takis skromny krypto geju??? IMO jestes pedalina bierna jak wiekszosc pisiorow. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald "Spad" na drzewo. 16.09.07, 00:55 duckhunter napisał: > bwwald napisał: > > > > takis skromny krypto geju??? IMO jestes pedalina bierna jak wiekszosc pisiorow. Zamelduj koniowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: "Spad" na drzewo. 16.09.07, 00:57 bwwald napisał: > Zamelduj koniowi :) twoj kon powiedzial (ed kon ktory mowi) ze nie myjesz dupy i sie brzydzi cie zapinac... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: "Spad" na drzewo. 16.09.07, 01:00 duckhunter napisał: > bwwald napisał: > > > > Zamelduj koniowi :) > > > twoj kon powiedzial (ed kon ktory mowi) ze nie myjesz dupy i sie brzydzi cie > zapinac... Ale "ynteligentny" jesteś lewacki pomiocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: lewica kocha poligamie , nie odstawaj-] 16.09.07, 00:57 *biedron to moj przyjaciel*] Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald PiS kocha kotki , nie odstawaj :) 16.09.07, 01:02 dyletant5 napisał: > *biedron to moj przyjaciel*] www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=26298 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: PiS kocha IV RP <] 16.09.07, 01:05 bwwald napisał: > dyletant5 napisał: > > > *biedron to moj przyjaciel*] > > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=26298 * pis nie sypia z tabloidami i websitami jak P. biskup Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: PiS kocha IV RP <] 16.09.07, 01:09 Nie interesują mnie preferencje 60-cio latków w pis (piss) www.google.pl/search?hl=pl&q=piss&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: PiS kocha IV RP <] 16.09.07, 01:17 bwwald napisał: > Nie interesują mnie preferencje 60-cio latków w pis (piss) > www.google.pl/search?hl=pl&q=piss&btnG=Szukaj&lr=lang_pl * a polujesz na mlodziez, oj nie ladnie,nie obawiasz sie CBS?*] Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Spierda... peda.ski g..oju 16.09.07, 01:24 P.dałku! O.pie..się, albo wal się (w cokolwiek chcesz idio..) - już dawno powinienem to napisać takim pedals...ścier..m jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Oto eintelygent z lid=sld*} 16.09.07, 01:28 bwwald napisał: > P.dałku! O.pie..się, albo wal się (w cokolwiek chcesz idio..) - już dawno > powinienem to napisać takim pedals...ścier..m jak Ty. *jestes poeta, lubie Twoja proze*[ Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald drzewo komuszy pomiocie. 16.09.07, 01:30 pedałek5 napisał: > > *jestes poeta, lubie Twoja proze*[ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69090343&a=69099532 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: stajesz sie miekki*} 16.09.07, 01:49 bwwald napisał: > pedałek5 napisał: > > > > > *jestes poeta, lubie Twoja proze*[ > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69090343&a=69099532 *> baw sie dobrze, ja ide do pracy*] cio*} Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Miller nie wie co polityczna odpowiedzialność 16.09.07, 00:39 Polityk zawdzięcza swój sukces nie tylko sobie, ale także swojej partii. Jednak to on zdobywa w oczach wyborców uznanie. Jeżeli towarzysze zaczynają kombinować to niestety sam też musi ponieść tego konsekwencje, nawet jeśli sam nie łamał prawa. Leszek Miller nie rozumie tej banalnej prawdy. Powinien też ktoś mu przypomnieć, że to Aleksander Kwaśniewski uchronił SLD przed ostatecznym upadkiem w 2005 roku. Tym Brutusem pewnie ma być Grzegorz Napieralski. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Miller nie wie co polityczna odpowiedzialnoś 16.09.07, 00:49 dijkman napisał: > Powinien też ktoś mu przypomnieć, że to Aleksander Kwaśniewski > uchronił SLD przed ostatecznym upadkiem w 2005 roku. www.youtube.com/watch?v=d0S41AGoeYw Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Ponoc kiedys Miller powiedzial: 16.09.07, 00:50 Niewazne jest jak mezczyzna zaczyna, wazne jest jak konczy! Mam nadzieje, ze skonczy przed sadem - na co w 100% zasuguje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Ponoc kiedys Miller powiedzial: 16.09.07, 00:52 wet3 napisał: > Niewazne jest jak mezczyzna zaczyna, wazne jest jak konczy! > Mam nadzieje, ze skonczy przed sadem - na co w 100% zasuguje!!! za sprawe rozwalenia kontraktu na norweski gaz zasluguje na kule w pysk...,chociaz na niego nawet kulki szkoda... szpiegow i agentow moskwy powinno sie publicznie wieszac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Nie dosyć, że kochający inaczej jak inne pomioty 16.09.07, 01:06 duckhunter napisał: > szpiegow i agentow moskwy powinn > o > sie publicznie wieszac !!!! to jeszcze masochista :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3 czy czujesz swoj smrod???? 16.09.07, 01:00 wet3 napisał: > Niewazne jest jak mezczyzna zaczyna, wazne jest jak konczy! > Mam nadzieje, ze skonczy przed sadem - na co w 100% zasuguje!!! ------------------------------ skoro niewazne jak zaczyna to jakies zboki odbywaja sie u ciebie pod koldra, czyzbys najpierw np.sikal na twoja zone a potem uprawial milosc???toz to "krowia milosc", tfu ale smierdzi!!!!!!!! a Miller przed sadem za co ma konczyc??przyklady, klaku Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re; masz dobra pamiec>] 16.09.07, 01:00 wet3 napisał: > Niewazne jest jak mezczyzna zaczyna, wazne jest jak konczy! > Mam nadzieje, ze skonczy przed sadem - na co w 100% zasuguje!!! Odpowiedz Link Zgłoś