yuurei Re: [OT] TEST 12.01.03, 13:07 A co Ty Pawełku znów psujesz-testujesz? I dla czego pod Rurą Cię nie widać? :) Kiedy znów totalnie zapedałujemy? :>> Link Zgłoś
paaull Re: [OT] TEST 27.01.03, 10:17 He-he, nie widać mnie pod Rurą, gdyż z nadejściem zmroku uciekam do domu. Pozdrawiam, Link Zgłoś
yuurei Re: [OT] TEST 27.01.03, 12:47 paaull napisała: > He-he, nie widać mnie pod Rurą, gdyż z nadejściem zmroku uciekam do domu. A dlaczego Cię na wycieczce nie było w tą niedzielę? Praca czy może to była zemsta za poprzedni weekend? :> Link Zgłoś
paaull Re: [OT] TEST 27.01.03, 16:06 Niestety, powodem był wolny łykend mojej kobiety.... :-(( Link Zgłoś
yuurei Re: [OT] TEST 27.01.03, 17:54 paaull napisała: > Niestety, powodem był wolny łykend mojej kobiety.... :-(( Kobieta albo rower - wybór należy do Ciebie ;-) Minister zdrowia i opieki rowerowej :) Btw. za tydzień do Dębe na pierogi? ;) Link Zgłoś
paaull Re: [OT] TEST 27.01.03, 10:20 He-he, nie widać mnie pod Rurą, gdyż z nadejściem zmroku uciekam do domu. Pozdrawiam, Link Zgłoś
paaull Re: [OT] TEST 27.01.03, 10:20 He-he, nie widać mnie pod Rurą, gdyż z nadejściem zmroku uciekam do domu. Pozdrawiam, Link Zgłoś
pawel.szewczyk Re: [OT] TEST 21.01.03, 23:10 Cześć Pawle, Mam nadzieję, że Twój rower wciąż spisuje się dobrze. Pozdrawiam, Paweł Link Zgłoś
paaull Re: [OT] TEST 27.01.03, 16:41 Witam również :-)) Mój "octanik" spisuje się znakomicie. Obejma wahacza wytrzymała jazdę przy temp. -15 stopni, tak więc zakup nowej ramy wydaje mi się w tej sytuacji wydatkiem bezzasadnym. Mam więc nadzieję, że uda mi się uzbierać wymaganą kwotę na zakup upragnionego widelca Manitou Black Comp, którego miałem ostatnio okazję krótko potestować w rowerze kolegi i przyznam, że jego praca bardzo mnie zaskoczyła, mianowicie: podczas uginania go na postoju wydał mi się bardzo miękki, ale podczas jazdy po asfalcie okazało się, że praktycznie się nie ugina, dopóty nie trafi na przeszkodę. Rewelacja, szczególnie w porównaniu do mojego starego, wysłużonego RST (model pomijam wstydliwie milczeniem ;-)). Pozdrawiam serdecznie, Link Zgłoś