jankbh 16.09.07, 13:16 Jezeli Giertych i Sikorski maja racje, to premier Kaczynski to zwykla szuja. Jak mozna ufac wysokiemu urzednikowi panstwowemu, jezeli zachowuje sie niehonorowo i oszukuje najblizszych wspólpracowników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uyu Re: przyganiał kocioł garnkowi 16.09.07, 13:40 Jak mozna dotrzymac czegos czego sie nie posiada? Ciekawe, ze ta ulomnosci nie przeszkadzala Giertychowi wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kiedy Jarosław Kaczyński zachował się honorowo? 16.09.07, 13:56 Czy ktoś zna jakiś przykład takiego zachowania? Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: kaczka? Honor?eee coś mi tu nie gra.. wyklucz 16.09.07, 14:07 Ani chybi Antek ma cosik na kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: kaczka? Honor?eee coś mi tu nie gra.. wyklucz 16.09.07, 15:03 speev napisał: > Ani chybi Antek ma cosik na kurdupli. ma kopię kompletnej teczki Bolka, i inne kopie ludzi dzisiejszej władzy a zachował je podczas przygotowywania "listy macierewicza"... Jak widać teczki SB to broń z adresem. Kto tego nie zauważył to kiep. Odpowiedz Link Zgłoś
util Jedyne co ma chory Antek to... 16.09.07, 15:43 ...niegasnący płomień fanatyzmu, który podnieca bez reszty siusiumajtka w stylu Jarka oraz kompletny brak skrupułów - nieodzowny atrybut w walce na kłamstwa i intrygi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jarosław Kaczyński nie ma honoru 16.09.07, 14:03 sumienie.lk napisał: > Czy ktoś zna jakiś przykład takiego zachowania? *************************************** Na razie nic o tym nie wiadomo. Czekamy więc na inteligentną ripostę o pijanych goleniach. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Jarosław Kaczyński nie ma honoru 16.09.07, 15:06 maruda.r napisał: > sumienie.lk napisał: > > > Czy ktoś zna jakiś przykład takiego zachowania? > > *************************************** > > Na razie nic o tym nie wiadomo. Czekamy więc na inteligentną ripostę o pijanych > goleniach. > PiSSowski gamoniu poczytaj prasę na temat spotkania "pożal się Boże" premiera z okupującymi pielęgnirkami. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jarosław Kaczyński nie ma honoru 16.09.07, 16:59 rtg napisał: > PiSSowski gamoniu poczytaj prasę na temat spotkania "pożal się Boże" > premiera z okupującymi pielęgnirkami. ************************************** A w ogóle rozumiesz, co czytasz i piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Kiedy Jarosław Kaczyński zachował się honorow 16.09.07, 20:45 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: przyganiał kocioł garnkowi 16.09.07, 14:59 uyu napisała: > Jak mozna dotrzymac czegos czego sie nie posiada? > > Ciekawe, ze ta ulomnosci nie przeszkadzala Giertychowi wczesniej. > Wcześniej nie poznał tej ułomności, bo: nie miał namacalnych dowodów braku nieodpowiedzialności, wszystkich traktował tak jak siebie, przywódców największej partii, która deklarowała odnowę moralną w kraju traktował jak ludzi honoru a spotkał zwykłych obszczypłotów. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: przyganiał kocioł garnkowi 16.09.07, 15:29 wyczyny weszpolakow jakos mu za bardzo nie przeszkadzaly, nie matura lecz chec szczera... Odpowiedz Link Zgłoś
kolona anarchja w IV RP 16.09.07, 14:14 vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=5834757 Odpowiedz Link Zgłoś
boulo Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 14:33 "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." J.K.10.2005 ...co tu duzo pisac --------------------- "ciemny lud wszystko kupi" Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 14:33 Premier nie spotkał się dzisiaj też z żoną... Jak mógł dotrzymać coś czego nie ma? Honor i karzeł to dwie sprzeczności... Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 15:00 Słowa honoru nie może dotrzymać człowiek bez honoru. Tu chyba niema wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 15:02 Wstrętny, zakłamany konus. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 15:06 Panie premierze Giertych, jak Pan może, przecież ów, nie może dotrzymać czegoś, czego po prostu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kaczor i "slowo honoru" to tak jak Rydzyk i....... 16.09.07, 15:21 chrzescijanstwo. Jedno do drugiego pasuje jak piesc do nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 15:39 On jest z tych, co wg Kodeksu Bohdziewicza "nie maja zdolnosci honorowej". Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Nie takie rzeczy premier obiecywał 16.09.07, 15:44 i nie dotrzymywał obietnic. Samoobrona też ngdy nie miała dojść do władzy i co? Przestępca Lepper w rządzie... Jarosław Kaczyński obiecywał, że nie będzie premierem jak prezydentem będzie jego brat i ... bez komentarza. Kaczyński kłamie bo jego elektorat lubi cwaniactwo. Pewnie mohery cieszą się w domach, że premier znowu kogoś wych.jał Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Nie takie rzeczy premier obiecywał 16.09.07, 15:58 "genialny wodzus" to zwykla szuja zadna waaaadzy i dla tego celu posluzy sie kazda podloscia, dla niego klamstwo to "male piwo". Niestety przez tego niedorajde Tuska "wodzus" moze wygrac wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 15:56 Jak na Prawdziwego Polaka i b. Ministra Edukacji, to polszczyzna Giertycha jest żałosna: Giertych powiedział: "Mi też obiecał to". "Ja jestem świadkiem tego. Mi obiecał, że Macierewicz będzie do końca września 2006 r. I dał mi na to słowo honoru, a jak wyszedłem w październiku w sprawie Macierewicza, to powiedział mi: to może pan uważać, że złamałem panu zdanie" *** a na marginesie, to Kodeks Honorowy Bodziewicza jasno określa, kto jest człowiekiem honoru, a kto nie. Ludźmi honorowymi nie są patologiczni oszuści, więc nie wymagajmy od nich słowa honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Honor 16.09.07, 15:57 Żeby dawać słowo honoru trzeba najpierw ten honor mieć. Nie żebym ja w ten sposób o Najjaśniejszym Panu Premierze! Skądże, tak mi się tylko przy okazji pomyślało... Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Kaczka ma dwa oblicza-prawdziwe i zaklamane 16.09.07, 16:02 uzywa tylko tego drugiego, a mowi prawde jak sie pomyli. Kaczorom okret sie pali, tylko Jarus na tym okrecie zostanie jak PiS przegra wybory, czego z calego serca mu zycze, kaczory paszol won Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ha, ha, ekspert od spraw honoru przemówił ! 16.09.07, 16:00 czyś "koniu" dzisiaj nieświeżych otrębów pojadł że tak ci odbija ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 16:08 A pamiętacie jak kaczory mówiły, że jak jeden zostanie prezydentem, to drugi nie zostanie premierem? Jarek i słowo honoru? - To to śmiechu warte! (o prezydencie nie wspomnę bo reżmowe służby zmuszają ludzi do samobójstw) Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Giertych: Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 16:17 Takich głupoli u władzy nie było nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
worjoz [...] 16.09.07, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
worjoz [...] 16.09.07, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_zdrada nie rozumiem o co ten halas? przeciez nawet w 16.09.07, 18:29 w przedwojenym kodeksie stalo jako jedna z pierwszych zdan czarno na bialym "Chamy honoru nie maja..." wiec o co te pieklenie sie do kaczynskiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gayboy Honor? Dajcie mu Słownik Wyrazów Obcych 16.09.07, 18:35 może przeczyta, zrozumie o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Premier nie dotrzymał słowa honoru 16.09.07, 23:39 bo obiecal bratu, ze Romek jako przystawka bedzie w rzadzie kilka tygodni a byl dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś