marcink_23 23.09.07, 22:20 I co ta sierota tam bedzie robic? Angielskiego nie zna, pojedzie stękać i mlaskać czy bedzie robil jako blazen, drugi brat tego co to konta nie ma i mieszka z matka i kotem: pl.youtube.com/watch? v=IlVk_nKZUwI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:20 Zeby tylko nie dostal jak zwykle sracki... Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:44 jak dostanie sracki, to nie uda sie mu zalatwic zniesienia wiz. Wiec zycz mu by sraczki nie dostal. jacek230 napisał: > Zeby tylko nie dostal jak zwykle sracki... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:51 popieram_pis napisał: > jak dostanie sracki, > to nie uda sie mu zalatwic zniesienia wiz. ********************************** Ze sraczką czy bez, i tak mu się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek_matolek_rynsztok M_a_g_i_s_t_e_r__P_i_j_a_k_Śmiesz ny_w_Porównaniu:) 23.09.07, 22:59 > Mgr Pijaczyna jeździł do usa aby > pochlać w ONZ :( > > a potem ubierać się w mycki > i ganiać po ziomkach :( > > pokazując gdzie on i jego sitwa mają > Polskę i Polską Polonię w usa :( > (słuchaj taśm Olexego!) Magistrze Ochlajusie :) Moczymordo ty nasza ! Czy ci nie żal :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 sraczki nie dostal? przypadkiem... 23.09.07, 23:22 w kazdym razie powiniem se wegiel nasz polski z polskich kopaln zabrac zeby byl dyspozycyjny i wstydu przed tymi zatroskanymi 80-cioma przywodcami ( bo z reguly dyskutuja przy wodce jak wiadomo z zalaczonych niedaleko obrazkow ) stanem naszego kochanego klimatu na naszej kochanej i wspolnej wciaz Ziemi ( choc niektorzy juz sobie zaczeli wygradzac getta murem myslac pewnie ze jak u siebie smrodu narobia to inni nie poczuja przez ten mur ). ale to tylko taka amatorska rada... pewnie Pan Prezydent ma doskonala opieke medyczna i takie drobne niedyspozycje nie beda w stanie zachwiac jego dumna i godna postawa licujaca z mezem stanu ( oraz swojej malzonki ) no nie?! haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 bo ten masonski ONZ to chyba gorszy jest od marxsi 23.09.07, 23:25 stow z Tagescajtung... i mozna od tego wiekszej sraczki chyba dostac... no nie wiem?! a jak mysla inni Prawacy?! w tym temacie..... hehehe... prawcy i myslenie.... tez wymyslilem.. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Kaczyński w ONZ jako dyktator Polski 23.09.07, 23:33 Kraje OBWE dzielą się w zasadzie na 3 kategorie: - te, w których obserwatorzy uznają, że są uczciwe wybory (chociaż często z jakimiś uchybieniami). Przykłady: Wielka Brytania (bez uchybień), Kirgizja (z uchybieniami, ale w sumie nieźle) - te, o których obserwatorzy piszą, że nie spełniają standardów międzynarodowych (czyli "demokracja sterowana" albo łagodna dyktatura) Przykład: Białoruś - te, gdzie OBWE nie jeździ, bo wybory są kompletną farsą i nie ma co wysyłać obserwatorów, żeby ten fakt potwierdzić Przykład: Turkmenistan Teraz dochodzi czwarta kategoria: Polska. Kraj, który obserwatorów nie zaprosił, wbrew obowiązkowi. Jak teraz Polska będzie klasyfikowana? Może poniżej Turkmenistanu, który obserwatorów zaprasza (ale oni nie przyjeżdżają)? O tym, jak bardzo korzystne dla Łukaszenki jest niezaproszenie obserwatorów przez Polskę: www.skubi.net/obserwatorzy.html Wyrwij Polskę z łap przyjaciela Łukaszenki: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
mgr_zdrajca_szwabski_pudel K__t__o___B__i__ł___Ż__o__n__ę___ T__u__s__k__a__?? 23.09.07, 23:55 > .... > Co za perrfidna gnida, kieszonkowy tyrran, > damski bokserr, bił żonę Tuśka ?!!!!!! ............ > sprawa Bicia Żony her Tuske jest sprawą kluczową dla milionów Polaków ! Prokuratura musi w trybie pilnym podjąć śledztwo w sprawie mantretowania żony Tuska ! To jedna z najważniejszych spraw, które trzeba w Polsce wyjasnić ! przed wyborami ! Trzeba pilnie ustalić kto i kiedy znęcał się fizycznie, psychicznie i moralnie nad żoną Tuska i jej dziećmi !!!! Co za perfidna gnida, kieszonkowy tyran, damski bokser, bił żonę Tuśka ?!!!!!! ps DZIENNIK 2007-08-20 15:27 Hojarska: Tusk w młodości bił żonę To nie PiS, a LiS szuka haków na Donalda Tuska - twierdzi "Wprost". Według tygodnika, posłanka Danuta Hojarska zdradziła dziennikarzom, że w młodości lider PO bił żonę. Po pijanemu wjechał też w drzewo - twierdzi posłanka. "To było jeszcze za komuny. Jak Tusk mieszkał z żoną w akademiku, to policja dwa razy dziennie do niego wyjeżdżała. Znam byłego milicjanta, który ma odpowiednie dokumenty, ale boi się zemsty i prosi o anonimowość. On mówi też, że Tusk w drzewo uderzył kiedyś po pijanemu, ale to też zostało zatarte"- opowiada w rozmowie z "Wprost" Hojarska. Danuta Hojarska już kilka miesięcy temu miała opowiadać dziennikarzom o policyjnych archiwach, w których mają się znajdować akta dotyczące bicia żony przez lidera Platformy. Według tygodnika, chciała skontaktować dziennikarzy z tajemniczymi informatorami, którzy mieli opowiadać o tej sprawie. Obiecywała nawet, że może przywieźć do Sejmu dokumenty na ten temat. "Wprost" twierdzi, że dysponuje taśmą z nagraniem Danuty Hojarskiej. ps na złość PIS POkemony bronią teraz zażarcie kryminalistę Leppera więc ten nakazał Hojarskiej wycofać zarzuty pod adresem Hertuska ! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 klecho! - siusiu, paciorek i spac... bo ci sie 24.09.07, 00:06 makowka przegrzeje od PISania tych wypocin. a jutro z rana sluzba przy urabianiu babek-moherowek. a to duzo pewniejszy 'target' dla twoich dyrdymal niz ta zgraja parchow, masonow i lewusow okupujacych ten portal! hahahaahah! buraku! mam racje no nie?! wiec w tyl zwrot i spac ( z raczkami na poscieli - zeby zbednym samogwaltem twardosci i hardosci nie zatracic - i trwac niczym zatwardzialy faryzeusz na strazy jedynieslusznych prawackich wartosci: tlustego keszu i wygodnego a cieplego stolca ) haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
augustuw_germanicutasus_angela Re: K__t__o___B__i__ł___Ż__o__n__ę___ T__u__s__k__a 24.09.07, 00:18 > Co za perrfidna gnida, kieszonkowy tyrran, > damski bokserr, bił żonę Tuśka ?!!!!!! ............ > > sprawa Bicia Żony her Tuske > jest sprawą kluczową dla milionów Polaków ! > > Prokuratura musi w trybie pilnym > podjąć śledztwo w sprawie > mantretowania żony Tuska ! > > To jedna z najważniejszych spraw, które > trzeba w Polsce wyjasnić ! > przed wyborami ! > > Trzeba pilnie ustalić kto i kiedy znęcał się > fizycznie, psychicznie i moralnie > nad żoną Tuska i jej dziećmi !!!! TEGO TAK PO PROSTU NIE MOŻNA DAROWAĆ! ŻEBY ŻONA NAJSŁAWNIESZEGO POKEMONA BYŁA TAK MANTRETOWANA :(!! MILIONY POLAKÓW CHCĄ WIEDZIEĆ KTO ZA TYM STAŁ ! SPRAWĘ TRZEBA JAK NAJSZYBCIEJ WYJAŚNIĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ty, prawiczek! To para sado-maso i tobie guzik 24.09.07, 00:24 do tego, co w swej sypialni lubia i jak sie pieszcza:))) Niemniej widze, ze to cie kreci - jak kazdego IMPOTENTA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek_matolek_rynsztok Re: K__t__o___B__i__ł___Ż__o__n__ę___ T__u__s__k__a 24.09.07, 00:40 > Co za perrfidna gnida, kieszonkowy tyrran, > damski bokserr, bił żonę Tuśka ?!!!!!! ............ > > > sprawa Bicia Żony her Tuske > jest sprawą kluczową dla milionów Polaków ! > > Prokuratura musi w trybie pilnym > podjąć śledztwo w sprawie > mantretowania żony Tuska ! > > To jedna z najważniejszych spraw, które > trzeba w Polsce wyjasnić ! > przed wyborami ! > > Trzeba pilnie ustalić kto i kiedy znęcał się > fizycznie, psychicznie i moralnie > nad żoną Tuska i jej dziećmi !!!! Trzeba jak najszybciej zorganizować publiczną debatę z odezwą do mieszkańców Trójmiasta i Okolic aby zgłaszali podejrzane osoby do śledczych dziennikarzy ! Sprawę trzeba wyjasnić jeszcze przed wyborami ! tak aby her Thuske ze swoją połowicą mogli spokojnie spać na luzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 nawet na czynstachowskie rymy juz cie nie stac 24.09.07, 00:43 do tych wierszykow co plodzisz jak pijany latynos bekarty.. ahah ahha! Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: nawet na czynstachowskie rymy juz cie nie sta 24.09.07, 01:00 Ja za to chętnie się dowiem co oznacza "mantretowana". Może to z angielskiego man-treat-owana? Hmmm... może to rodzaj leczenia mężczyznami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 o jedna flache juz dzis za duzo! lulu klecho! 24.09.07, 00:41 o paciorku nie zapomnij! bo ci sie cygany przysnia - albo co gorszego.. hahah ahah! Odpowiedz Link Zgłoś
ouele Re: K__t__o___B__i__ł___Ż__o__n__ę___ T__u__s__k_ 24.09.07, 02:02 a ciebie, Herr dupek, kto bił że taki klekot wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 z drugiej strony do masonow chyba przywykl.... 23.09.07, 23:35 w koncu mamusi pierwszy mason Rzeczypospolitej robote nieciezka dal a braciakom moze karyjere w filmie obstalowal.. kto wie... jak silna to wtedy byla organizacja ten 'Kopernik' pod kierownictwem Jana Jozefa Lipskiego ( lewusa i wyksztalciucha ) haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 to moze jednak sraczki nie dostanie z tego wszystk 23.09.07, 23:37 iego! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 3 linki dla ciekawskich 23.09.07, 23:42 wladyslawbartoszewski.blox.pl/2006/10/Towarzystwo-Kursow-Niezwyklych.html pl.wikipedia.org/wiki/Jadwiga_Kaczy%C5%84ska pl.wikipedia.org/wiki/Jan_J%C3%B3zef_Lipski Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 24.09.07, 00:21 Kolejna wizyta i kolejny raz nikt go nie zauwazyl! Poza tym Greenpoint jest poza granicami USA - hahahah!.... Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komorow_mundrol M_a_g_i_s_t_e_r__P_i_j_a_k__Śmies zny_w_Porównaniu_ 23.09.07, 22:54 Mgr Pijaczyna jeździł do usa aby pochlać w ONZ :( a potem ubierać się w mycki i ganiać po ziomkach :( pokazując gdzie on i jego sitwa mają Polskę i Polską Polonię w usa :( (słuchaj taśm Olexego!) M_a_g_i_s_t_e_r__P_i_j_a_k__Śmieszny_w_Porównaniu_:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 ile klecho masz tu nickow? hahahaha! 24.09.07, 00:07 placa ci pisuary od postu czy od godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Jakos "Economist" sie z niego nie smieje:) Za 24.09.07, 00:08 to Kaczynskiego uwaza za nobody: >>Post-communist leaders were once big, internationally known figures. Lech Walesa of Poland and the Czech Republic's Vaclav Havel remain world famous. Poland's Aleksander Kwasniewski was widely admired abroad for his diplomatic skills. /.../Now things are different. Only two leaders really stand out: the presidents of Russia and Estonia. Russia's Vladimir Putin has many critics, but when he speaks, people listen. Estonia's president, the Swedish-born and American-educated Toomas Hendrik Ilves, now speaks up for all the Kremlin's former European satellites.<< www.economist.com/world/europe/displaystory.cfm?story_id=9370421 Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Jakos "Economist" sie z niego nie smieje:) Za 24.09.07, 00:57 Widocznie Economist stał się częścią układu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:21 I po kiego ... on tam pojechał ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:52 tppiotr napisał: > I po kiego ... on tam pojechał ? ************************************** To będzie ustalane po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 24.09.07, 06:59 tppiotr napisał: > I po kiego ... on tam pojechał ? > Rozglada sie za praca na azbestach ,bo wie,ze odkleja go od stolka niedlugo. Tylko biedaczyna znow sie nie dowiedzial,ze w NY z pracami kiepsko - jaki Pan taki wywiad ! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:30 pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski Polacy w USA popieraja PiS 23.09.07, 22:37 w zdecydowanej wiekszosci Polacy mieszkajacy w USA zaglosuja na PiS. Jadwiga - Greenpoint, NY Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Jackowo tez jest za PiS 23.09.07, 22:40 Jackowo - polska dzielnica w Chicago, tez zaglosuje na partie Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Jackowo tez jest za PiS 23.09.07, 22:46 No - naoglądacie się barachła w Trwam i TVPolonia to na instalację siada. Mi wystarczy jak widuję polonusów na trasie Warszawa-Chicago i Warszawa-NYC - same patrioty sztuka w sztukę. Co prawda widują kraj raz na 5 lat, ale wiedzą najlepiej kto jest "najlepszia polska patriota". Ciekawe, czy jeśli byliby obywatelami USA to by głosowali na Komunistyczną Partię USA? Najbardziej lubię reakcję, gdy informuję ich, że nie będę głosował na PiS bo to socjaliści, a ja czerwonych nie trawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Jackowo tez jest za PiS 23.09.07, 22:51 Jackowo w iekszosci to slucha Polskiego Radia ( Polonijnego ). www.polskieradio.com/ prowadzonego na dobrym poziomie i ( co zadkosc w polskich mediach ) bardzo obiektywnego. A TV Trwam czy RM nikt tu prawie nie slucha, masz kolego nieaktualne informacje, lub mozg wyprany przez wrogow PiS. nikodem_73 napisał: > No - naoglądacie się barachła w Trwam i TVPolonia to na instalację siada. Mi > wystarczy jak widuję polonusów na trasie Warszawa-Chicago i Warszawa-NYC - same > patrioty sztuka w sztukę. Co prawda widują kraj raz na 5 lat, ale wiedzą > najlepiej kto jest "najlepszia polska patriota". > > Ciekawe, czy jeśli byliby obywatelami USA to by głosowali na Komunistyczną > Partię USA? > > Najbardziej lubię reakcję, gdy informuję ich, że nie będę głosował na PiS bo to > socjaliści, a ja czerwonych nie trawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Jackowo tez jest za PiS 23.09.07, 22:57 Wybacz - widocznie zbyt często nocuję w okolicach O'Hare - tam Polacy radia raczej nie słuchają. Za to ślepią w TVPolonia, gdzie lecą raz za razem "hiciory" klasy "40tolatek". A! I wrogiem PiSu jako takiego nie jestem. Jestem wrogiem SOCJALISTÓW en masse i całego czerwonego tałatajstwa. Gdyby PiS mówił o liberalizacji rynku, obniżce podatków, zmniejszeniu biurokracji - byłbym ich gorącym fanem. Póki co jednak oni mówią o odrzuceniu liberalizmu, podnoszą podatki i zwiększają biurokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Jackowo tez jest za PiS 23.09.07, 23:03 nie mi oceniac czy zatrudnienie w administracji jest wystarczajace czy nie. jesli kraj szie rozwija ( a sie rozwija gwaltownie ) to logiczne ze i administracja sie zwieksza - nie kontynuuje tego tematu, bo ani ty ani ja nie jetesmy udowodnic kto ma racje. natomiast nie wiem co chcesz od serialu "40tolatek" to jedna z najlepszych polskich komedii. Ogladnij, posluchaj tekstow i docen mistrzowska gre aktorow i rezyserie. A potem porownaj to do tzw "komedii" ktore teraz kreci sie w polsce ( nie mowiac juz o takich shows, jak np Kuba Wojewodzki, ktore budza groze debilizmu, a nie rzsmiesaja ) nikodem_73 napisał: > Wybacz - widocznie zbyt często nocuję w okolicach O'Hare - tam Polacy radia > raczej nie słuchają. Za to ślepią w TVPolonia, gdzie lecą raz za razem "hiciory > " > klasy "40tolatek". > > A! I wrogiem PiSu jako takiego nie jestem. Jestem wrogiem SOCJALISTÓW en masse > i > całego czerwonego tałatajstwa. Gdyby PiS mówił o liberalizacji rynku, obniżce > podatków, zmniejszeniu biurokracji - byłbym ich gorącym fanem. Póki co jednak > oni mówią o odrzuceniu liberalizmu, podnoszą podatki i zwiększają biurokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Jackowo tez jest za PiS 23.09.07, 23:17 > nie mi oceniac czy zatrudnienie w administracji jest wystarczajace > czy nie. > jesli kraj szie rozwija ( a sie rozwija gwaltownie ) to logiczne ze > i administracja sie zwieksza - nie kontynuuje tego tematu, bo ani ty > ani ja nie jetesmy udowodnic kto ma racje. A ja mogę oceniać czy zatrudnienie jest wystarczające czy nie. A wiesz dlaczego? Bo ŻYJĘ w tym kraju i WIDZĘ co się dzieje. Ministerstwa są tworzone nie w wyniku potrzeby - nie. Chodzi wyłącznie o to aby była teka dla koalicjanta. Możesz stwierdzić "OK - taki koszt". Jedno ale - koalicji nie ma a ministerstwo NADAL jest. Administracja tego kraju jest dotknięta SILNYM Parkinsonem. Z roku na rok zatrudnia się coraz więcej urzędników. Na najprzeróżniejszych szczeblach. Jesteś z Chicago - ilu radnych ma to miasto? Bo np. Warszawa 360 i to już PO reformie (bo wcześniej było 720) zrobionej parę lat temu. > natomiast nie wiem co chcesz od serialu "40tolatek" to jedna z > najlepszych polskich komedii. > Ogladnij, posluchaj tekstow i docen mistrzowska gre aktorow i > rezyserie. Nie chodzi mi o ten akurat serial - widywałem gorsze. Chodzi o fakt, że jesteście karmieni NIEPRAWDZIWYM obrazem kraju. Budowane jest w was przeświadczenie, że tu się NIC nie zmieniło. Mogliby puszczać "Misia" i też bym nad tym bolał (chociaż ten film kocham). > A potem porownaj to do tzw "komedii" ktore teraz kreci sie w polsce > ( nie mowiac juz o takich shows, jak np Kuba Wojewodzki, ktore budza > groze debilizmu, a nie rzsmiesaja ) Powiatowego nie komentuję - nie mój poziom. Natomiast w Polsce jest silne (i dobre) kino offowe - żeby było śmieszniej filmy te często dostają nagrody POZA krajem (np. w stanach). Dwójka CZASEM coś z tego puści, ale to rarytas. W TV Polonia kino to po prostu NIE ISTNIEJE. Pewnym za to jestem, że Wajdowy "Katyń" (swoją drogą niezła szmira - jedyny jego plus to fakt, że jest to pierwszy film o tej tematyce) będzie puszczany do wymiotów włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 PISS OFF! a wezcie ich sobie.. niech tam zostanie 23.09.07, 23:40 wam do uciechy - a braciszka sie podesle za pare tygodni! do kompletu jednojajecznego! haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takcih Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Jackowo tez jest za PiS 24.09.07, 00:03 a jak "katyn" dostanie Oscara, to bedzie ci choc troche glupio ? nikodem_73 napisał: > Powiatowego nie komentuję - nie mój poziom. Natomiast w Polsce jest silne (i > dobre) kino offowe - żeby było śmieszniej filmy te często dostają nagrody POZA > krajem (np. w stanach). Dwójka CZASEM coś z tego puści, ale to rarytas. W TV > Polonia kino to po prostu NIE ISTNIEJE. Pewnym za to jestem, że Wajdowy "Katyń" > (swoją drogą niezła szmira - jedyny jego plus to fakt, że jest to pierwszy film > o tej tematyce) będzie puszczany do wymiotów włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Jackowo tez jest za PiS 24.09.07, 00:46 Nie. Titanic dostał 12 oskarów a i tak uważam go za szmirę. Odpowiedz Link Zgłoś
ouele Re: Jackowo tez jest za PiS 24.09.07, 02:27 a co ma Katyń do pisu przyjedź sobie na pół roku do Polski i zobacz jak rządził twój pis ja to waśnie przeżywam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jackowo tez jest za PiS 24.09.07, 00:02 A dziś program Kuby Wojewódzkiego był znakomity. W zeszłym tygodniu z Kondratem jeszcze lepszy. Wojewódzkiego mozna kochać albo nienawidzić, ale to nie jest debil tylko prowokator. Jak widac nie poznałeś sie na tym ani w ząb. Znam wielu ludzi w Polsce, kórzy go nie cierpią, ale żaden z nich nie powiedziałby o nim, że jest debilny albo nieinteligentny. On swoimi prowokacjami uderza własnie w debili bez poczucia humoru. A tej ostatniej cechy w pisie nie uświadczysz, choćbyś ze świecą szukał. Tam same nadęte ponuraki, które uważają się za patriotów, tylko że nie odróżniają Polski od Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Jackowo tez jest za PiS 24.09.07, 00:07 Wojewodzki jest zalosny,dlatego ze sie wydziera jak palant i wielu przypadkach zaproszeni prze nie go goscie, tylko przez grzecznosc nie daja mu odczuc jaki jest glupi. Inni goscie z kolei przejmuja inicjatywe i prawie nie daja mu dojsc do glosu ( zoabcz epizod z Peja i Pazura ). Pierwszy lepszy amator ze byle pierwszego radiowezla zakladowego lub z akademika, bylby lepszy niz Wojewodzki, bo zadawac pytania zapraszonemu zanenu gosciowi to naprawde nie sztuka. wikal napisała: > A dziś program Kuby Wojewódzkiego był znakomity. W zeszłym tygodniu > z Kondratem jeszcze lepszy. Wojewódzkiego mozna kochać albo > nienawidzić, ale to nie jest debil tylko prowokator. Jak widac nie > poznałeś sie na tym ani w ząb. Znam wielu ludzi w Polsce, kórzy go > nie cierpią, ale żaden z nich nie powiedziałby o nim, że jest > debilny albo nieinteligentny. On swoimi prowokacjami uderza własnie > w debili bez poczucia humoru. A tej ostatniej cechy w pisie nie > uświadczysz, choćbyś ze świecą szukał. Tam same nadęte ponuraki, > które uważają się za patriotów, tylko że nie odróżniają Polski od > Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba :))) Tus mi bratem! PiS to dewocyjna bolszewia:) 23.09.07, 23:06 A tumany i w kraju, i na emigracji z mej szczerej niecheci do bolszewii wyciagaja mylne wnioski, jakobym sprzyjal socjaldemokratom Kwacha czy Olejniczaka. Biedna ta Polska, bo rozumu Polakom zabraklo... Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Re: Jackowo tez jest za PiS 24.09.07, 01:23 popieram_pis napisał: > masz kolego nieaktualne informacje, > lub mozg wyprany przez wrogow PiS. W jaki sposób zostałeś zwolennikiem PISu, jeśli nie poprzez pranie mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Bezczelność. 23.09.07, 23:46 Mieszkać w USA i głosować na politycznych zombie, żyjących poprzednią epoką. A może to celowe :) Przecież nie po to emigrowaliście by teraz w Polsce miało być jak na zachodzie. Skansen który będziecie sobie oglądać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
listeczki Re: Polacy w USA niestety popieraja PiS 24.09.07, 01:10 Propaganda łapaj złodzieja jest bardzo chwytna. Na tym Lepper zrobił zawrotną karierę, oczywiście nikogo nie łapiąc. Gazety Chicagowskie i duchowieństwo w USA stronniczo popiera PIS. Wizyta Kaczora jest dalszym ciągiem propagandy wyborczej. Najgorsze świństwo to zagłosować na PIS i wyjechać z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Re: Polacy w USA popieraja PiS 24.09.07, 01:17 dla_dobra_polski napisała: > w zdecydowanej wiekszosci Polacy mieszkajacy w USA > zaglosuja na PiS. > > Jadwiga - Greenpoint, NY W zdecydowanej większości Polacy miesskający na Greenpoint zaglosują na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:39 będzie kompromitował nas w oczach całego świata, no chyba że to część kampanii wyborczej braciszka PiSuara i jego bandy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek19 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:40 kurcze jedzie po jkies pierdoly niech lepiej zalatwi zniesienei wiz:/ kurcze kilka dni temu staralem sie o wize na holidaya chcialem leciec do stanow do vegas, mialem oplacone wszysko mimo ze mieszkam w uk i mam dobra prace wizy nie dostalem a ciapaki i inne brudasy bez problemu. polska daje sie ruchac ameykanom a nasz rzad jest slepy! zniesc wizy dla polakow - zaslugujemy na to jak jasna cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: zniesienie wiz to kwestia do roku czasu 23.09.07, 22:52 AAaaaaachachachacha... 1. Kaczyński mógłby Bushowi nawet loda zrobić a zniesienia wiz nie załatwi, bo to nie leży w gestii prezydenta USA. 2. Zniesienie wiz uzależnione jest od ilości odrzucanych wniosków. A ilość tych MOŻE będzie maleć, a może nie. 3. Gdyby to była kwestia roku, to oznaczałoby, że w TYM roku odrzucono minimalną ilość wniosków (mniej niż 10%) - z tego co wiem tak nie jest. www.gazetaprawna.pl/wydarzenia/?news=eGP20070803085159219 Tu prognozują, że zajmie to jakieś 6-7 lat. 4. Moim zdaniem to im bardziej "zasługujemy się" amerykanom tym bardziej MALEJĄ szanse na jakiekolwiek zmiany. Proste pytanie - PO CO mieliby robić dla Polski wyjątek jeśli I TAK robimy co chcą? Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:47 To mi się w głowie nie mieści co bush ględzi . Wycofujemy nasze albo i przed . Dyktatura RZądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:49 POlacy do wyborów 21.10.2007 Pogrzeb PiSuarów ...a do stanów to nie ma po co już lecieć dolar marny jak złotówka, lepiej UK lub Ireland tu jest życie inne jaki zarobki wiem to bo tu jestem!!!USA to kraj który dąży do samo destrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 22:53 USA dazy do samodestrukcji ??? wlasnie przymierzam sie zeby kupic nowa Honde accord, 6 garkow, 3.5 lita pojemnosci. Skora i inne bajery. Prace mam przecietna. Dom prawie splacony. Wakacje 2 razy do roku, raz na Karaibach raz gdzie indziej ( co jakis czas Polska ) , a praca wcale nie najlepiej platna, wiec gdzie ta samodestrukcja ? jacoladaco napisała: > POlacy do wyborów 21.10.2007 Pogrzeb PiSuarów > ...a do stanów to nie ma po co już lecieć dolar marny jak złotówka, lepiej UK > lub Ireland tu jest życie inne jaki zarobki wiem to bo tu jestem!!! USA to kraj > który dąży do samo destrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis naprawde tak myslisz ? 23.09.07, 22:58 czy naprawde tak myslisz ? bo jesli naprawde , to pora na wizyte u psychiatry lolop7 napisał: > i zrobia z niego frytki Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: naprawde tak myslisz ? 23.09.07, 23:01 popieram_pis napisał: > czy naprawde tak myslisz ? > bo jesli naprawde , to pora na wizyte u psychiatry > > lolop7 napisał: > > > i zrobia z niego frytki ********************************* Fakt. Ze zgniłego kartofla frytek zrobić się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Re: Kartofel przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:05 lolop7 napisał: > i zrobia z niego frytki no i masz rację, to głąb jakich mało na równi ze swoim płytkim braciszkiem. Na wyspach chyba nie ma polaka z krwi i kości który głosowałby na PiSuarów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kartofel przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:12 Teraz to chyba przesadzasz! Podejrzewam że nawet część tych o których wyraził się że są to nieudacznicy to jednak zagłosuje na nich > lolop7 napisał: > > > i zrobia z niego frytki > > no i masz rację, to głąb jakich mało na równi ze swoim płytkim braciszkiem. Na > wyspach chyba nie ma polaka z krwi i kości który głosowałby na PiSuarów!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Polonia w USA zaglosuje na PiS 23.09.07, 23:16 czy sugerujesz, ze na Wyspach, wszyscy co przyjechali z Polski to nie Polacy ? to jakiej narodowosci niby oni sa ? Cyganie, Zydzi, cyklisci ? moze czas puknac sie w glowe koles ? cytuje: Na > > wyspach chyba nie ma polaka z krwi i kości który głosowałby na > PiSuarów!!! > > lolop7 napisał: > > > > no i masz rację, to głąb jakich mało na równi ze swoim płytkim > braciszkiem. Na > > wyspach chyba nie ma polaka z krwi i kości który głosowałby na > PiSuarów!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale to Ty się trochę pomyliłeś! 23.09.07, 23:24 Ja wcale nic nie pisałem o tym że nie ma tam Polaków! Jakbyś dobrze przeczyłał to byś zauważył że pisałem o tym że pomimo tego że kaczor nazwał tych Polaków tam co są nieudacznikami to część z nich jednak zagłosuje na nich! Może zbyt Cie miłość zaślepia do kaczorów i nie potrafisz przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: ale to Ty się trochę pomyliłeś! 23.09.07, 23:33 stasi - nie podniecaj sie. moj wpis byl do goscia co napisal , cytuje : Na wyspach chyba nie ma polaka z krwi i kości który głosowałby na PiSuarów!!! ty tego nie napisales, wiec nie zoladkuj sie. jak zwykle anty-kaczysci nie czytaja postow tylko same tytuly. stasi1 napisał: > Ja wcale nic nie pisałem o tym że nie ma tam Polaków! Jakbyś dobrze > przeczyłał to byś zauważył że pisałem o tym że pomimo tego że kaczor > nazwał tych Polaków tam co są nieudacznikami to część z nich jednak > zagłosuje na nich! Może zbyt Cie miłość zaślepia do kaczorów i nie > potrafisz przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 problemy z rozumieniem textu? 23.09.07, 23:56 moze komiksy sa dla ciebie latwiejsze do zrozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis juz we wtorek spotkanie z prezydentem RP 23.09.07, 23:59 w Chicago o godz. 6:30 pm - Millenium Park, Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 szkoda tylko ze nie bedzie drugiej polowki jajka 24.09.07, 00:12 poszedl bym ich wtedy zobczyc. Byloby to porownywalne do wizyty w cyrku albo muzeum dziwnych zeczy, no moze jeszcze jak wystep Fidela Castro. I oczywiscie prezentenci wiadomosci w Stanach mieliby by znowu ubaw lol Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to jeśli do tego gościa pisałeś to czemu na mój 24.09.07, 09:03 wpis odpowiadałeś? To jak piszesz do kobiety zwykły list to adresujesz go na jej męża? A ja przeczytałem cały Twój wpis i dlatego taka dałem odpowiedź > stasi - nie podniecaj sie. > moj wpis byl do goscia co napisal , > cytuje : > Na wyspach chyba nie ma polaka z krwi i kości który głosowałby na > PiSuarów!!! > > ty tego nie napisales, wiec nie zoladkuj sie. > jak zwykle anty-kaczysci nie czytaja postow tylko same tytuly. > > Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 a ciekawe czym się zasłużył dla Polski ten gość? 23.09.07, 23:04 We wtorek Lech Kaczyński odznaczy też burmistrza Chicago Richarda Daleya Krzyżem Komandorskim Orderu Zasługi Rzeczypospolitej Polskiej; spotka się też z gubernatorem stanu Illinois - Rodem Blagojevichem Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Re: a ciekawe czym się zasłużył dla Polski ten go 23.09.07, 23:08 stasi1 napisał: > > > We wtorek Lech Kaczyński odznaczy też burmistrza Chicago Richarda > Daleya Krzyżem Komandorskim Orderu Zasługi Rzeczypospolitej > Polskiej; spotka się też z gubernatorem stanu Illinois - Rodem > Blagojevichem bua ha ha, może pił coś razem z bratem w Rzeszowie :))) ...a potem miał taką wizję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: a ciekawe czym się zasłużył dla Polski ten go 23.09.07, 23:11 jacoladaco napisała: > stasi1 napisał: > > > > > > > We wtorek Lech Kaczyński odznaczy też burmistrza Chicago Richarda > > Daleya Krzyżem Komandorskim Orderu Zasługi Rzeczypospolitej > > Polskiej; spotka się też z gubernatorem stanu Illinois - Rodem > > Blagojevichem > > bua ha ha, może pił coś razem z bratem w Rzeszowie :))) > ...a potem miał taką wizję!!! Z bratem nie mógł p[ić bo przecież ta wizyta była już podobno dużo wcześniej zaplanowana, a więc musiał być powód jakiś inny Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:08 Panie Prezydencie, Polonia amerykańska w Nowym Jorku jest z Panem i z duchem przemian programowych PIS. Z Wami są również polscy Żydzi, o odmiennych poglądach od Gieremka i Michnika. Duch prawdziwego patriotyzmu opartego o historyczne uwarunkowania, duch polskiej inteligencji przedwojennego stylu będzie towarzyszył Waszej trudnej misji. Oby Bóg Wam błogosławił Polski Żyd w USA Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:53 Mow za siebie kmiocie a nie za Polonie,bo ja mieszkam w NY i te osobe mam gdzies.?ciebier zresa tez w tym samym powazaniu/ Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Re: Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:55 no , slownictwo to masz rzeczywiscie jak wyborca SLD albo Samoobrony. rzuc jeszcze pare bluzgow... rockawy napisała: > Mow za siebie kmiocie a nie za Polonie,bo ja mieszkam w NY i te > osobe mam gdzies.?ciebier zresa tez w tym samym powazaniu/ Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Pudzianowski czwarty raz mistrzem świata 23.09.07, 23:08 pudzian.pl/ To akurat dla mnie lepsza wiadomość z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Taki aktywny ostatnio. 23.09.07, 23:26 wow. Następna wizyta... hmmm, Watykan? Tydzień przed wyborami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:47 "Lech Kaczyński wygłosi tam wykład o tematyce międzynarodowej" (i będzie tam ciamkał i mlaskał we wszystkich językach) Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner vymiotujacy 23.09.07, 23:51 naprawde myslisz ze Kaczor zna wszystkie jezyki swiata ? a czy widziales lekarza ostatnio ? Psychitre moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: vymiotujacy 24.09.07, 00:10 lekarza nie widziałem bo jestem przywiązany pasami do łóżka (i zgasili światło) ale jestem pewny, że PAN PREZYDENT zna wszystkie języki a jak go poproszą to fiknie jeszcze koziołka ps zanim coś napiszesz to najpierw przeczytaj (uważnie !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Re: vymiotujacy 24.09.07, 00:12 ok, czyli mialem racje, jastes kuku... vomitorium1 napisał: > lekarza nie widziałem > bo jestem > przywiązany pasami do łóżka (i zgasili światło) > ale jestem pewny, > że PAN PREZYDENT zna wszystkie języki > a jak go poproszą > to fiknie jeszcze koziołka > ps > zanim coś napiszesz to najpierw przeczytaj (uważnie !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: vymiotujacy 24.09.07, 00:34 nie tak całkiem kuku to ja byłem kiedyś a teraz jestem bala-bala Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Przecie on wspomnial tylko o tzw. jezyku mlaskow, 24.09.07, 00:12 spotykanym min. u Hotentotow:) Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Bedzie usilowal zamlaskac Polonie 23.09.07, 23:52 PiSowkim wyborczym belkotem, ta wycieczka temu sluzy, i znowu ja jako podatnik placa za tzw. tanie panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner nie przejmuj sie alikmix 23.09.07, 23:54 za podroze Kwasniewskiego tez placisz z wlasnej kieszeni. I za jego ochroniarzy tez ( jako byly prezydent ma ich dozywotnio ) alikmix napisała: > PiSowkim wyborczym belkotem, ta wycieczka temu sluzy, i znowu ja jako podatnik > placa za tzw. tanie panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: nie przejmuj sie alikmix 24.09.07, 00:07 on przynajmniej nie mlaszcze, i jak mowi w obojetnie jakim jezyku i niezaleznie w jakim jest stanie to zrozumiale. Mam awersje do mlaszczacych, siorbajacych osobnikow w rozdeptanych butach, niedopasowanych garniturach i lubie jak moi rozmowcy dosiegaja nogami do ziemi jak siedza na krzesle :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Re: nie przejmuj sie alikmix 24.09.07, 00:10 alkimix - raczej nie dostapisz do zaszczytu by kaczor byl twym rozmowca, wiec powtarzam - nie przejmuj sie ogladaj mniej TVN24 , czytaj mniej GWna - to bedziesz mial spokojniejsze nerwy. alikmix napisała: > on przynajmniej nie mlaszcze, i jak mowi w obojetnie jakim jezyku i niezaleznie > w jakim jest stanie to zrozumiale. Mam awersje do mlaszczacych, siorbajacych > osobnikow w rozdeptanych butach, niedopasowanych garniturach i lubie jak moi > rozmowcy dosiegaja nogami do ziemi jak siedza na krzesle :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: nie przejmuj sie alikmix 24.09.07, 00:19 Nie marze o takich zaszczytach, wyznaje zasade: Ekscelencjo pozwol, ze ci zejdziem z drogi Tak do gowna przy drodze powiedzialy nogi Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ba, ale Kwas przynajmniej na Hel samolotem nie 24.09.07, 00:22 latal:) I to pare razy w tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 23.09.07, 23:54 A podobno jego Tupolev to latający złom... Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: won kartoflu 24.09.07, 00:15 w Polsce tez ma tylko 30% wyznawcow, bo trudno inaczej nazwac ten elektorat, moze jest u ciebie w poblizu jakas bezludna wyspa, 70% zrobi sciepe i kupi, nawt na budke dla kaczek i staw dorzucimy, zeby tylko tam zostal ... na zawsze ... brata i pierwsza dame doslemy gratis, jako promocje :-))) radgalez napisał: > nie chcemy cie w chicago Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 A gdzie rydzyk? 24.09.07, 00:06 on, kaczka i prezydent Iranu Mahmoud Ahmadinejad ( tez bedzie w NY) mogliby by sobie urzadzi spotkanie i podyskutowac o swoich podobnych pogladach... antysemityzmie, wzrastajocego wplywu religii (obowiazkowanauka katolicyzmu w szkolach? hmm, brak slow), falszowanie wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner a moze ty masz sfalszowany mozg ? 24.09.07, 00:14 amerykanin09 napisał: > on, kaczka i prezydent Iranu Mahmoud Ahmadinejad ( tez bedzie w NY) > mogliby by sobie urzadzi spotkanie i podyskutowac o swoich podobnych > pogladach... antysemityzmie, wzrastajocego wplywu religii > (obowiazkowanauka katolicyzmu w szkolach? hmm, brak slow), > falszowanie wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ty masz zaiste PiSuarowe "poczucie humoru":) 24.09.07, 00:19 Zaraziles sie tym, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 hmm, na ostatnich wyborach tutaj 24.09.07, 00:30 bylo kilkust obserwatorow z Europy i nikt nie mial z tym problemow. kaczka i prezydent Iranu mogliby by sobie podyskutowac o dominacji Zydow nad swiatem, wsadzania opozycji do wiezienia, wychowywaniu ludzi w jedynej slusznej religi ( tu by mieli maly problem lol) Oczywiscie kaczka moglaby by sie tez czegos nauczyc w kwesti lepszego funkcjonowania wymiaru sprawiedliwosci ( wprowadzenie katow do ucinania roak dla zlodziej i odczywiscie powrot do kary smierci Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Na ostatnich wyborach u was to OBWE 24.09.07, 00:40 siedzialo nawet dosyc dlugo: www.osce.org/odihr-elections/item_12_14335.html Inna rzecz, ze nas - UK - nie przebiliscie, bo nas monitoruja co roku i to na wszelkich szczeblach: www.osce.org/odihr-elections/14673.html W tym roku tez monitorowali wybory lokalne, tudziez do parlamentow Szkocji, Walii i Irlandii Polnocnej. Tylko patrzec jak zaczna nam monitorowac Krolowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Na ostatnich wyborach u was to OBWE 24.09.07, 00:54 Bo widać w UK straszne fałszerstwa przy wyborach ;) U nas pani minister powiedziała, że fałszerstw nie będzie więc nie ma co sprawdzać XD Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Boże chrani Putina! Będzie gorąco, Kaczka w ataku! 24.09.07, 00:20 Rosjanie modlić się powinni: Boże chrani Putina! Może być bardzo gorąco. Kuchciński mówił po występie Putina w Monachium, że rosyjski prezydent miał wielkie szczęście, iż Kaczora tam nie było. Gdyby był doszłoby niechybnie do rękoczynów. Z wiadomym (w domyśle), opłakanym dla Putina skutkiem! Raz się Putinowi się udało, ale czemu dalej igra z losem? Czy nie rozumie, na jakie prawe sierpowe prawego Kaczora się naraża, jeśli mu przebiegnie przez drogę? Może Putin dostanie rozwolnienia i zostanie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Boże chrani Putina! Będzie gorąco, Kaczka w a 24.09.07, 01:04 mylisz się to wszystko to tylko dla zmylenia przeciwnika (udaje takiego małego) ale w tym facecie jest moc pierdelska Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ewka, prezencik dla ciebie:) 24.09.07, 01:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69471675&a=69475189 Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Rodacy w Usa nie irytujcie sie. 24.09.07, 06:33 Przygotujcie lepiej aparature do nagrywania,(jesli wogole beda to puszcac w eter).Pozniej bedzie sie z czego smiac,zal tylko ze tlumacz nie przetlumaczy tej paplaniny i acentowanych mlaskow.To bedzie strata dla Amerykanow,a tez mogliby sie posmiac. I jeszcze odnosnie braciszka:kto powiedzial,ze on nie ma konta ?! - ma - bankowo ! i opuszcza go,kiedy mamusia pozwoli mu z niego wyjsc,by nakarmil kota. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory501 Prezydent Kaczyński przybył do Nowego Jorku 24.09.07, 10:07 RODACY WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ! Przez 15 lat zaciskałem ze złości i z wstydu zęby. Zmuszony byłem akceptować prezydenturę człowieka kojarzącego mi się z prymitywizmem i totalną głupotą, zdradą i wyrachowaniem. Choć czasem słowa prawdy o tym elektryku po kursie same cisnęły mi się do ust w imię demokracji milczałem. Gdy oglądałem to indywiduum w telewizji lub słyszałem jego niezrozumiały bełkot zaciskałem zęby licząc, że w przyszłości tę najważniejszą w państwie funkcję zajmie normalny człowiek i uczciwy Polak i nie koniecznie z Matką Boską w klapie. Później przez dziesięć lat dane mi było oglądać synalka zbrodniarza z UB, magistra ze średnim wykształceniem, kłamcę, oszusta i pijaka przynoszącego Polsce wstyd i upokorzenia, kpiącego z tradycji i wartości narodowych bohaterów i wolności w imię układu i farsy, który pod koniec swojej kadencji wcisnął nam Belkę jedynie po to by pozamiatać swoje szemrane interesy w PKN Orlen, Milenium, Eureko i PZU. Dzisiaj oczekuję od wszystkich tych którym tamci prezydenci odpowiadali, którym robili dobrze, którzy głosowali na elektryka i faceta z chorą, pijana golenią ; uszanujcie demokratyczny wybór społeczeństwa i jeśli naprawdę tak wam nie odpowiada obecny prezydent zagłosujcie za cztery lata na kogoś innego. Obrażając obecnego Prezydenta RP obrażacie nie tylko demokrację, ale całe społeczeństwo. Jeśli uważacie że tylko wy macie prawo do słusznego wyboru, to zaświadczacie jedynie o swojej małości. Niezależnie od wzrostu, wykształcenia i mniemania o sobie, pozostanie wam przyjechać do mojego Gdańska na Polanki 8, paść na twarz przed jego eminencją elektrykiem i wychwalać jego górujący nad wami poziom intelektualny i wyższość prądu w akumulatorze wózka nad prądami mózgowych synaps". weź udział w sondach: 1/ Na kogo zagłosujesz we wcześniejszych wyborach. 2/ Czy popierasz budowę IV RP 3/ Czy należy rozliczyć afery korupcyjne III RP! www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl f693.mojasonda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur W zastępstwie evy15: link ze "Spiegla": 24.09.07, 10:42 www.spiegel.de/panorama/0,1518,507378,00.html Odpowiedz Link Zgłoś