brlink Kaczynski boi sie debaty z Tuskiem? 26.09.07, 11:43 Mozna faktycznie odniesc wrazenie, ze Kaczynski boi sie debaty z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Kaczynski olal Tuska!!! 26.09.07, 15:32 I bardzo slusznie. Tusk nie ma zadnego programu i jest proszwabskim wrzodem na tylku naszego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Kaczynski olal Tuska!!! 26.09.07, 18:04 wet3 napisał: > na tylku naszego narodu. Waszego narodu radzieckiego? Spadaj na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
her_thuske_pies_kanclerki O_l_a_n_y__T_h_u_s_k__M_ó_w_i__Że _To_Deszcz_:))))) 26.09.07, 18:57 Zdaniem premiera Jarosława kaczyńskiego po koalicji PO i LiD można by się spodziewać nawet podjęcia represji wobec osób, które wprowadzały proces odnowy Polski i doprowadziły do wzrostu gospodarczego, spadku przestępczości oraz bezrobocia..... .................................. To Prawda !!! Po wypowiedziach i pogróżkach wermahto-bolszewii widać, że w razie wygranej razem z Układem i oligarchami szykują zemstę dla Polskich Patriotów oczyszczających Polskę !! PS SKUTKI POWROTU MAFII I ZŁODZIEJSTWA BĘDĄ STRASZNE KRYZYS GOSPODARCZY, BIEDA POWRÓT BEZROBOCIA I NOWA FALA EMIGRACJI :( Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 wet3 27.09.07, 01:49 Jezeli juz to "pro-niemiecki". Twoja antygermanskosc idzie leb w leb z antysemityzmem, jak odnosze wrazenie. Takich "jegomosci" zwyklo sie okreslac mianem "szowinistow". wet3 napisał: > (...) Tusk (...)jest proszwabskim wrzodem na tylku naszego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kakareich1 boi sie,ze dostanie gigantycznej dyspepsji podczas 27.09.07, 02:59 debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch2 Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia.. 26.09.07, 19:59 Proszę powiedzcie mi jak nazywane jest postępowanie( ktoś coś daje, w zamian spodziewa się korzyści). Czy może mamy do czynienia z czymś o nazwie KORUPCJA . No to proszę wszystkich zwolenników PISu o wytłumaczenie mi pospiesznego rozdawnictwa jakim zajmuje się nasz rząd w tej chwili.Może to racja stanu nakazuje rozdawać za darmo mieszkania najmniej zapobiegliwym, ogłaszać podwyżki w resortach siłowych, podczas gdy pielęgniarki mogły nie jeść nawet paru kolacji, bo bez tego się nie umiera. W co Wy dajecie się wmanipulować. Pan jarek liże Wam stopy, póki coś od Was zależy, ale niech poczuje się silny.To co on mówi: właśnie chcielibyście usłyszeć, ale nie ma to nic wspólnego z tym co robi i zamierza robić. Walczy z korupcją, korumpując duże grupy społeczne. Może nie mam racji?Czytałam niedawno artykuł na temat róznych fundacji sponsorowanych nieoficjalnie przez różne rządy( w tym USA), wpływających na funkcjonowanie mało stabilnych rządów w państwach o słabej demokracji. Zastanawiam się jaki interes ma Polska wysyłać swoich obywateli, aby okupowali inny kraj, również kampania w bardzo amerykańskim stylu daje wiele do myślenia. Może mamy do czynienia tylko z interesami, a najciemniej jest jak zwykle pod latarnią Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmaw 27.09.07, 02:27 Głąb,czy głąb? Niech pan zgadnie czyje to słowa,panie K? Forma wypowiedzi o przeciwniku dowodzi niestety pokrewieństwa z kapustą, a nie głębią mądrości.Przypomina mi pan,przy okazji takich wypowiedzi satyryczną kartkę z okresu kiedy pański ojciec uczył kacyków na pospiesznych studiach/czy pan w ten sposób studiował prawo?/Cytuję -" Jeszcze miotając oszczerstwem,startuje między nami mistrz w rzucie oszczerstwem,mistrz w rzucie plotkami" W oryginale było- mistrzyni. Odpowiedz Link Zgłoś
kakareich1 bezczelnosc,chamstwo i lekcewazenie wyborcow 27.09.07, 02:56 Debaty sa po to aby umozliwic wyborcom swiadomy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś