zibi200 03.10.07, 20:42 A jak korzystam od dawna z www.megatotal.pl i uważam, że jest 100% lepszy od sellaband! Polska muza górą!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja3003 w internecie mogę sobie 04.10.07, 14:59 w internecie mogę sobie posłuchać czego chce i obejrzeć co chcę. Każdy film, każdą muzykę. Nawet ostatnio sprawdzałem gdzie można sobie pooglądać transmisje sportowe, na które niby trzeba mieć abonament i trafiłem na jakiś serwer z „krzaczkami” (chiński?). Ale mam pytanie: czemu powinienem zakładać, że to jest nielegalne? Skąd mam o tym wiedzieć? Klikam myszką i wchodzę na stronę BBC i słucham jakiegoś radia ze Szkocji. Legalne czy nielegalne? Tak wiem, każdy powie, jasne, że legalne, bo BBC to renomowana firma. Pewnie. Ale skąd mam o tym wiedzieć w ogólnym przypadku? Czy strona CBB jest legalna czy nieleglna? A CBC albo BCB? Skąd mam wiedzieć, że to co znajdę na portalu www.wyborcza.pl jest legalne czy nielegalne? Po prostu klikam i korzystam. Czy jestem „winien”? Odpowiedz Link Zgłoś
adamklobukowski Wydaj moją płytę 06.10.07, 12:13 Uwaga! W momencie ukazania się artykułu, Julia na koncie SellaBand miała ok. 35k USD. Teraz ma już całe 50k USD i będzie nagrywać płytę :D (ja też się dołożyłem). Podziękowania dla Gazety :D Odpowiedz Link Zgłoś
zibi200 Re: Wydaj moją płytę 06.10.07, 13:50 To znaczy, że wystarczy trochę szumu w Wyborczej i spełniają się marzenia :) może w takim razie Wyborcza wspomni też o innych polskich artystach na www.megatotal.pl i będziemy mieć więcej takich sukcesów? Tym bardziej, że na meagtotal wystarczy dużo mniej tzn. 5 000 zł a nie 50 000 $ .... Odpowiedz Link Zgłoś
plywak666 Eric Roberts & the Pussy Lovers na SellABand 20.10.07, 13:37 www.sellaband.com/eric-roberts-the-pussy-lovers/ zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
plywak666 Eric Roberts & the Pussy Lovers na MegaTotal 20.10.07, 21:41 www.megatotal.pl/artists/artist.php?id=282 Odpowiedz Link Zgłoś
villemann Wydaj moją płytę 20.10.07, 16:37 Zapraszam na profil mojej ulubionej kapeli :) www.sellaband.com/viridian/ Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy 50 tysięcy dolarów? Zgłupieli? 20.10.07, 16:56 Studio to parę tysięcy zł. Master tak samo. Tłocznia? Jakieś 3-5 zł za płytę przy 1000 nakładu (da się wynegocjować 500 szt. na początek). Ale po co, skoro cały świat przechodzi na muzykę online? Odpowiedz Link Zgłoś
wozniakmich hmm 22.10.07, 11:54 po tym video, któe tu jest oceniam). Gra przeciętnie, śpiewa przeciętnie, wygląda przeciętnie. Nie jest to też jakoś oryginalne. A piosenka dłuży się na maxa, tyle ma części, jak by 6 minut miała. Pachnie mi to jakąś pseudopromocją... Odpowiedz Link Zgłoś