majajekukubzdziongvamajaje Re: Ziobro - Miller grubo cię przecenił. N/T 03.10.07, 23:26 Chyba tak. Powinieneś się nazywać Minus Nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Ziobro - Miller grubo cię przecenił. N/T 03.10.07, 23:31 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > Chyba tak. Powinieneś się nazywać Minus Nieskończoność. a nie prościej "sk...n"? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 03.10.07, 23:25 można powiedzieć, że ziobro to ch... i syn taniej szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 03.10.07, 23:27 stara_twojej_starej napisał: > można powiedzieć, że ziobro to ch... i syn taniej szmaty. to za mało....to syn cygańskiej qwy i gestapowca> Odpowiedz Link Zgłoś
slowianska_dusza Kalka z Putina 03.10.07, 23:29 Za śmierć kogoś znanego należy obciążyć osoby mu bliskie. Za śmierć LItwinienki - odpowiada Bieriezowski, za śmierć Politkowskiej - Czeczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
ajarosz3 Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 03.10.07, 23:32 Od pewnego czasu oglądam konferencje p. Ziobry. Nie jestem psychologiem, tylko prawnikiem i historykiem, mam jednak podejrzenia, że obecnego Ministra Sprawiedliwości dręczy kompleks SLD. Już w trakcie konferencji prasowej poświęconej sukcesowi p. ministra w postaci odmowy ekstradycji p. Mazura (układ w amerykańskim sądownictwie) kilkakrotnie usłyszałem, że lider SLD zadeptywał ślady, a minister Kalisz nie osiągnął takiego sukcesu jak p. Ziobro. Obecnie każda konferencja musi być ozdobiona lewicą. Nie wiem, czy to kompleksy, czy zemsta za wypowiedź L. Millera w trakcie prac komisji śledczej w sprawie Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 skandal za skandalem- dewiza PiSu 03.10.07, 23:37 dzis wyslalismy list do SLD ( jest nas w Liége 45 osob stalych przyjaciol)o zlozenie skargi do sadu w tej sprawie, pomimo iz sld nie jest "nasza parafia" uwazamy iz taka wypowiedz to nie zero, to wysokosc bruku, wstyd i hanba, jak dla kariery mozna sie zeszmacic Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r PiS odpowiada za zbrodnie ubeckie 03.10.07, 23:35 pokemonka_pitersa napisał: > Minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro: > > Można powiedzieć, że za to zdarzenie odpowiada środowisko SLD, > które tolerowało relacje pani Blidy z osobami z mafii węglowej. > To były fakty powszechnie znane ..... > .............................................................. > > No tak ale > SLD to organizacja przestępcza > więc jak mogła nie tolerować relacji > Blidy z osobami z mafii węglowej ??? **************************************** Zastosujmy ową logikę na PiS-ie: skoro komunistyczny zbrodniarz Kryże jest wiceministrem sprawiedliwości, to Ziobro i Kaczyński odpowiadają za ubeckie zbrodnie. I PiS jest organizacją przestępczą. CBDU. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Ziobro: chory, chorszy, trup! Kto za to odpowiada? 04.10.07, 00:03 > Zastosujmy ową logikę na PiS-ie: skoro komunistyczny zbrodniarz Kryże jest > wiceministrem sprawiedliwości, to Ziobro i Kaczyński odpowiadają za ubeckie > zbrodnie. I PiS jest organizacją przestępczą. CBDU. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sqro Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 03.10.07, 23:38 MOżna kolesia określić jednym słowem "ŚMIEĆ", albo "ZERO" wybór należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 03.10.07, 23:39 zgadzam sie z wypowiedzia p.Ministra,srodowiska zblizone do pzpr kiedys uwazaly dodatkowe profity dla nich za cos normalnego i przyslugujacego im.Jak widac niewiele sie zmienilo,gdyz obecni post- kom to kserokopie poprzednikow Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 03.10.07, 23:45 tzn z czym sie zgadzasz? tersup napisała: > zgadzam sie z wypowiedzia p.Ministra,srodowiska zblizone do pzpr > kiedys uwazaly dodatkowe profity dla nich za cos normalnego i > przyslugujacego im.Jak widac niewiele sie zmienilo,gdyz obecni > post- kom to kserokopie poprzednikow jaki związek ma twój post z niewyjaśnioną dotąd śmiercią Blidy? Odpowiedz Link Zgłoś
strass1 Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 03.10.07, 23:49 @ tersup,czy potrzebna konsultacja psychiatryczna,czy wystarczy zdjąć moher? Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 04.10.07, 00:07 preservation1 napisał: > tzn z czym sie zgadzasz? > jaki związek ma twój post z niewyjaśnioną dotąd śmiercią Blidy? to ..y troll ...zgadza sie zostac chwastem i byc wyrwanym za jakis czas.... ,nie mam w sobie xianskiej miłosci dla swych wrogow (!!!) a ciemnosc wam niose i pozoge i smierc i krew i zatracenie. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 04.10.07, 00:00 Lapac zlodzieja krzyknal zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Ziobro: logika konia wyleknionego przez slonia! 04.10.07, 00:07 Ziobro, ty dupku, chory na paranoje maniakalna, zostaw ten kraj w spokoju i zacznij sledzic sam siebie. Masz szanse stwierdzic, ze zadawales sie ze zlym moralnie czlowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zupełnie pomieszałeś fakty 04.10.07, 00:17 Pan Ziobro realizuje plan walki z korupcję, który jest podstawowym celem PiS. Walka z korupcją a nie wspieranie korupcji. Chyba to jest jasne? Lepiej jeśli rząd likwiduje korupcję niż ją reprezentuje? I co? Szczenka upadła na podłogę? Odpowiedz Link Zgłoś
stado_pedzacych_dyplomatolkow Re: Zupełnie pomieszałeś fakty 04.10.07, 00:32 "realizuje plan walki z korupcją" Plan OK, wykonanie jak na PiSdy przystało lekko przydupne Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Pytasz czy mi "szczenka"upadla na podloge? 04.10.07, 00:34 placebo99 napisał: > Pan Ziobro realizuje plan walki z korupcję, który jest podstawowym > celem PiS. Walka z korupcją a nie wspieranie korupcji. Chyba to jest > jasne? Lepiej jeśli rząd likwiduje korupcję niż ją reprezentuje? I > co? Szczenka upadła na podłogę? Mnie nic nie upadlo, nawet szczeka, ale opadnie tobie wara i to ta duza, kiedy przejrzysz na oczy i zaczniesz myslec, o czym ta walka z "korupcja" w wydaniu ziobry, jest. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Pytasz czy mi "szczenka"upadla na podloge? 04.10.07, 00:36 czarek62 napisał: > ...nawet szczeka... Jaka "szczeka". To chyba w KGB tak piszą. SZCZENKA człeku. Naucz się języka proszę łaskawie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Nie znam sie na tych grypsach KGB tak jak ty! 04.10.07, 00:39 placebo99 napisał: > czarek62 napisał: > > > ...nawet szczeka... > > Jaka "szczeka". To ... w KGB tak piszą. SZCZENKA człeku. Pewnie tak, ale to ty o tym wiesz z autopsji, ja nie mam z tym nic wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Nie znam sie na tych grypsach KGB tak jak ty! 04.10.07, 00:45 czarek62 napisał: > ja nie mam z tym nic wspolnego! Gdzieś już to słyszałem. Chyba Rywin, Miller albo Kaczmarek coś takiego mówili jak sprawiedliwość społeczna ich dopadła. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Nie znam sie na tych grypsach KGB tak jak ty! 04.10.07, 00:47 placebo99 napisał: > czarek62 napisał: > > Gdzieś już to słyszałem. Chyba Rywin, Miller albo Kaczmarek coś > takiego mówili jak sprawiedliwość społeczna ich dopadła. jak ja cie ch..u dopadne to nawet nie zdazysz miauknac... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Oj wierzga się diabeł jak ma na ogon nadepnąć 04.10.07, 00:51 duckhunter napisał: > jak ja cie ch..u dopadne to nawet nie zdazysz miauknac... Wiedział ksiądz Rydzyk o czym mówi ocniając w ten sposób "pewne" media tak i ja wiem z kim mam do czynienia. Oj wiem... Toż to inwazja z CCCP. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Oj wierzga się diabeł jak ma na ogon nadepnąć 04.10.07, 00:56 placebo99 napisał: > duckhunter napisał: > > > jak ja cie ch..u dopadne to nawet nie zdazysz miauknac... > > Wiedział ksiądz Rydzyk o czym mówi ocniając w ten sposób "pewne" > media tak i ja wiem z kim mam do czynienia. Oj wiem... Toż to > inwazja z CCCP. no ta... troll . spie..j qwo i nie wracaj bo dzisiaj ludzie na forum nie sa w nastroju na takie mendy jak ty . Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Oj wierzga się diabeł jak ma na ogon nadepnąć 04.10.07, 01:03 duckhunter napisał: > ...bo dzisiaj ludzie na forum nie sa w nastroju na takie mendy jak ty. Rozumiem. Aresztowanie Sawickiej wstrząsęło całym skorumpowanym POłświatkiem i nie ma nastroju. Fajnie widzieć jak się demaskuje wasze lewackie oblicze i poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 A jednak znasz sie na tych grypsach KGB? 04.10.07, 00:49 co to jest "sprawiedliwość społeczna ich dopadła"? Z ktorego okresu epoki socjalizmu-komunizmu to zaczerpnales? I prosze odpowiadaj komentarzem na komentarz, ze zrozumieniem, choc to, jak widze, jest dla ciebie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Pytasz czy mi "szczenka"upadla na podloge? 04.10.07, 00:42 placebo99 napisał: > czarek62 napisał: > > > ...nawet szczeka... > > Jaka "szczeka". To chyba w KGB tak piszą. SZCZENKA człeku. Naucz się > języka proszę łaskawie. pobierałes lekcje mrocznego jezyka polskiego u inteligentnych inaczej placebo??? bo albos kretyn albo innastraniec... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Pytasz czy mi "szczenka"upadla na podloge? 04.10.07, 00:48 duckhunter napisał: > pobierałes lekcje mrocznego jezyka polskiego u inteligentnych inaczej placebo?? I teraz widać, że "wykształciuchy" to był komplement na wyrost. Jest coś takiego jak słowniczek ortograficzny. A jak się nie chce to można wyraz wpisać w google i jak się powtórzy więcej razy niż wersja z błędem to można drogą dedukcji wywnioskować, że ta wersja będzie poprawna. Ale co ja się męczę. To i tak zbyt skomplikowane. Na pewno łatwiej wpoić sobie do umysłu skrót "PZPR" albo "ZSRR". Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Boze, ale ty jestes glupi jednak! Koniec dyskusji! 04.10.07, 00:51 placebo99 napisał: > duckhunter napisał: > > > pobierałes lekcje mrocznego jezyka polskiego u inteligentnych > inaczej placebo?? > > I teraz widać, że "wykształciuchy" to był komplement na wyrost. Jest > coś takiego jak słowniczek ortograficzny. A jak się nie chce to > można wyraz wpisać w google i jak się powtórzy więcej razy niż > wersja z błędem to można drogą dedukcji wywnioskować, że ta wersja > będzie poprawna. Ale co ja się męczę. To i tak zbyt skomplikowane. > Na pewno łatwiej wpoić sobie do umysłu skrót "PZPR" albo "ZSRR". Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Pytasz czy mi "szczenka"upadla na podloge? 04.10.07, 01:06 placebo99 napisał: no comments ..F.U.S ignore for troll -podaj dalej> Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Pozor!Uwaga!Atention!Troll!!! 04.10.07, 01:22 Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym (u trolli cechą charakterystyczną jest konfabulowanie dotyczące własnej pozycji społecznej, zawodu, wykształcenia, doświadczeń życiowych etc.).. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 W takim razie 99% wpisów pochodzi o tych Troli 04.10.07, 01:28 Każdy wyładowuje swoje negatywne emocje na rządzących, którzy na to nie zasłużyli, gdyż są najlepszym powojennym rządem. A jeśli ktoś się wstawi w ich obronie to zaraz troll? O nie! Postkomuna nie będzie dyktowała warunków tu na forum. ZSRR się rozpadł już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: W takim razie 99% wpisów pochodzi o tych Trol 04.10.07, 01:34 placebo99 napisał: > Każdy wyładowuje swoje negatywne emocje na rządzących, którzy na to > nie zasłużyli, gdyż są najlepszym powojennym rządem. A jeśli ktoś > się wstawi w ich obronie to zaraz troll? O nie! Postkomuna nie > będzie dyktowała warunków tu na forum. ZSRR się rozpadł już dawno. ------------------------- chciales powiedziec rzadem najwiekszych pojebow od 1945 r???? Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: W takim razie 99% wpisów pochodzi o tych Trol 04.10.07, 01:47 pies_na_prawizne napisał: > > chciales powiedziec rzadem najwiekszych pojebow od 1945 r???? > nie gadaj ze scierwem > ostracyzm dla trolla ..sa jak wampiry "psi"karmiace sie emocjami., zlew dla ch.a Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Zupełnie pomieszałeś fakty 04.10.07, 00:44 placebo99 napisał: > Pan Ziobro ... rotflllllllllllllll ku.. ziobro ty gnido ..!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Ziobro - ulubieniec polskich wyborcow 04.10.07, 00:20 Ten kaczy pupilek zgodnie z demagogicznymi naukami naczelnego Kaczora klamie, plecie androny i bzdety, oskarza bez postaw, skazuje bez sadu (przypadek dra G.) a zakochani w nim wyborczynie az piszcza z radosci: jak to oni walcza z korupcja i ukladami (ale nie z ukladem brata Lecha K. z Gdanska). Ta kacza ferajna liczy na glupote polskiego wyborcy i ... nie zawiedzie sie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wykrywaczek Brawo Panie Ziobro! 04.10.07, 00:11 ma Pan calkowita racje tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Brawo Panie Ziobro! 04.10.07, 00:16 wykrywaczek napisała: > ma Pan calkowita racje > tak trzymac! a plasnac cie w morde chamie??? Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Brawo Panie Ziobro! 04.10.07, 00:24 slusznie: "tak trzymac" ...narod za morde! Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Brawo Panie Ziobro! 04.10.07, 00:37 noelkabat napisał: > slusznie: "tak trzymac" ...narod za morde! i niech biełomor kanał buduja po raz drugi wykształciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Brawo Panie Ziobro! 04.10.07, 00:57 wykrywaczek napisała: zdechnij, psie Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Ohyda 04.10.07, 00:19 Skąd się takie zimne, bezduszne i podłe dranie biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakulka Re: Ohyda 04.10.07, 00:23 nie, nawet nie tyle, zwykły pozbawiony jakiegokolwiek sensu bełkot... jak niemal wszystko, co pan Ziobro mowi :P Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Re: Ohyda 04.10.07, 00:31 PZPR = SLD to przestępcze organizacje Polski. To przez nich zginęła ta "biedna" kobieta. Teraz dołącza do nich PO - PLATFORMA OBYWATELSKA - organizacja łapówkarzy i dawnych Liberałów - aferałów z KLD Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Ohyda 04.10.07, 00:38 Bardzo ciekawy sposób rozumowania, bardzo. Gratuluję przenikliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Ohyda 04.10.07, 00:28 macrad napisał: > Skąd się takie zimne, bezduszne i podłe dranie biorą? > Jestem pewien, że z PZPR-u. Łatwo powiązać LiD-SLD-SDPR-PZPR. I co? Szczenka upadła? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Z polskich "bogoojczyznianych" macic,niestety! 04.10.07, 00:58 macrad napisał: > Skąd się takie zimne, bezduszne i podłe dranie biorą? > tak, jak placebo czy "cus" takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Reasumujac te prostytutkę pedalska 04.10.07, 00:27 zero jest juz martwy, jako polityk, jako człowiek(czy kiedykolwiek nim był??),jako obywatel rp po przegranych wyborach przez pis skonczy w pierdlu -do ktorego tak ochoczo wysyłał przeciwników pis a i zupełnie postronne ofiary swoich fobii, wole nie myslec co z niego zostanie .....odrzutowy odbyt???? ostatnie wypowiedzi tej ludzkiej szmaty zagotowały forum...i b.dobrze ze sie qwa obnazyla do imentu,moze chociaz paru osobom spadna łuski z oczu i zrozumieja ze walka z prawdziwa komuna dzieje sie tu i teraz!!!!! to nie LiD jest wrogiem demokracji,to nie P.O. usiłuje zakładac kneble narodowi, to nawet nie Romus konik polski jest "public enemy nr1".... Ludzie ...obudźcie sie zanim spełni sie najczarniejszy z mozliwych snów i te scierwa nie majace zadnych zasad i plujace na groby swoich ofiar wygraja wybory 21 X.... To bedzie dzień hanby dla Polski i triumfu faszystowskich rzadów. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Reasumujac te prostytutkę pedalska 04.10.07, 00:29 duckhunter napisał: > Reasumujac te prostytutkę pedalska Pomimo, że nie jestem zwolennikiem LiD to o niektórych osobach, a szczególnie zmarłych, nie powinno się tak pisać na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Reasumujac te prostytutkę pedalska 04.10.07, 00:35 placebo99 napisał: > duckhunter napisał: > > > Reasumujac te prostytutkę pedalska > > Pomimo, że nie jestem zwolennikiem LiD to o niektórych osobach, a > szczególnie zmarłych, nie powinno się tak pisać na forum publicznym. chyba masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem (jak wiekszosc polaków)prostytutka pedalska jest niejaki zbigniew ziobro obecnie piastujacy funkcje ministra sprawiedliwosci w faszystowskim rzadzie jarosława kaczyńskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Proszę nie wykręcaj teraz kota ogonem 04.10.07, 01:20 Cała Polska to przeczytała i wie. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj A domniemanych zarzutow Prokuratura 04.10.07, 00:33 NIGDY nie ujawnila. W dodatku nie wykorzystano lagodniejszych srodkow, jakim moglo byc zwykle wezwanie na przesluchanie w charakterze swiadka, nawet doreczone przez Policje. Jako urodzony sceptyk i konformista, a wyksztalcony praktyk, pozostaje nieprzekonany w kwestii okolicznosci smierci Pani Blidy. Dla mnie pozostaje silny argument strachu pisiorow (kwaczynskich i 000zioberka) udowodniony rozwiazaniem Parlamentu. Lepper byl tylko "jezyczkiem u wagi". Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Stanowczo zadam poddania Ziobra 04.10.07, 00:55 konsultacjom psychiatrycznym. I to NATYCHMIAST! Ten facet, znajac Kodeks Postepowania Karnego (z Przypisami), swoimi idiotycznymi wypowiedziami zabezpiecza sobie z rozmyslem unikniecie odpowiedzialnosci karnej przed Trybunalem Stanu. Potem bedzie gral "niedorozwinietego w stopniu znacznym w zakresie rozumienia otaczajacych go zjawisk, spowodowanych komusza zmowa w zwalczaniu uniwersyteckicch patologii". A wtedy uniknie zasluzonego pierdla. Podobnie jak kwaczynscy, bo w procesie obroncy uzyja wypowiedzi tych lobuzow jako dowody ich "niepoczytalnosci w chwili popelniania czynow". Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Stanowczo zadam poddania Ziobra 04.10.07, 01:00 darkraj napisał: > konsultacjom psychiatrycznym. > I to NATYCHMIAST! (...) Nie, ten śmieć nie uniknie odpowiedzialności. Jeśli nie sąd, to ludzie wymierzą karę... Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Stanowczo zadam poddania Ziobra 04.10.07, 01:11 stara_twojej_starej napisał: > darkraj napisał: > > > konsultacjom psychiatrycznym. > > I to NATYCHMIAST! > > (...) > > Nie, ten śmieć nie uniknie odpowiedzialności. > Jeśli nie sąd, to ludzie wymierzą karę... na poczatek lobotomia ,3 miesiace elektrowstrzasów(wiem zakazane ale zawsze mozna po cichu goscia pod centralke telefoniczna na korbke podłaczyc elektrodami pod jaja)(ups...on nie ma jaj) trudno...zapaskudzimy elektrody ale bedzie miał dobre sranie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 04.10.07, 01:10 rzygać mi się chcę jak go słyszę lub na niego spojrzę ( przez przypadek ) Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy 04.10.07, 01:11 pukury napisał: > rzygać mi się chcę jak go słyszę lub na niego spojrzę ( przez przypadek ) uwazaj :) to moze skutkowac anoreksja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
voltus żałosny pajacu 04.10.07, 01:25 niezawisły sąd wyroku nie wydał a Ty prostaku oceniasz? i ty masz czelność,kmiocie być ministrem?gdzie ja żyję??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: żałosny pajacu 04.10.07, 01:31 voltus napisał: > niezawisły sąd wyroku nie wydał a Ty prostaku oceniasz? > i ty masz czelność,kmiocie być ministrem?gdzie ja żyję??????????? -------------------------------- jak to gdzie??w domu wariatow bez dozorcy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: żałosny pajacu 04.10.07, 01:35 pies_na_prawizne napisał: > voltus napisał: > > > niezawisły sąd wyroku nie wydał a Ty prostaku oceniasz? > > i ty masz czelność,kmiocie być ministrem?gdzie ja żyję??????????? > -------------------------------- > > jak to gdzie??w domu wariatow bez dozorcy !!!! > na dodatek ktos wyrzucił klucze od gabinetu dyrektora w ktorym sie czubki zaległy i zamkneły od wewnątrz> Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: żałosny pajacu 04.10.07, 01:39 duckhunter napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > voltus napisał: > > > > > niezawisły sąd wyroku nie wydał a Ty prostaku oceniasz? > > > i ty masz czelność,kmiocie być ministrem?gdzie ja żyję??????????? > > -------------------------------- > > > > jak to gdzie??w domu wariatow bez dozorcy !!!! > > > na dodatek ktos wyrzucił klucze od gabinetu dyrektora w ktorym sie czubki > zaległy i zamkneły od wewnątrz> > -------------------------- rano sie budzisz, odliczasz dni do wyborow, i myslisz: to juz bylo, tamto tez, coz oni jeszcze wymysla??juz brakuje temetow zeby namieszac, napluc, zniewazyc, budzisz sie nastepnego dnia i niespodzianka!!!!!znow znalezli, znow opluli, to juz jest takie obrzydliwe, ze nawet nie chce sie czlowiek wysilac zeby sie oburzac, zaczyna czlowieka pokrywac mgla bezradnosci.......to sie w pale nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 04.10.07, 01:43 Lawrentij Ziobro "godnie" naśladuje swojego imiennika Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 04.10.07, 01:46 Nie wiem, czy wesz to jest mniej niż zero, czy więcej niż zero. Ale za to, co Pan powiedział dzisiaj,dla mnie jest pan wszą - czy może gnidą - jeśli Pan woli. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Ziobro ma racje !!! 04.10.07, 01:49 Blida wolala sie zabic , niz smierc z rak SLD-owskiej mafii weglowej. Juz kilka razy byly na nia zamachy, raz gdy jej Toyota Seqoya zostala ostrzelana z broni automatycznej na trasie katowice - Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Ziobro ma racje !!! 04.10.07, 01:54 frakcja-alternatywna napisała: > Blida wolala sie zabic , niz smierc z rak SLD-owskiej mafii weglowej. trollom na tym forum dziekujemy za udział...nie ma was qwie > ignore> Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Re: Ziobro ma racje !!! 04.10.07, 02:20 > frakcja-alternatywna napisała: > > > Blida wolala sie zabic , niz smierc z rak SLD-owskiej mafii weglowej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.e.n Kto nami rządzi? 04.10.07, 02:38 Z życia zera - www.przeglad-tygodnik.pl/index.php? site=kraj&name=2957 Z życia bliźniaków - www.polityka.pl/archive/do/registry/secure/showArticle?id=2002462 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Ziobro: Można powiedzieć, że za śmierć Blidy od.. 04.10.07, 02:45 Mysle, ze za smierc Barbary Bildy jest odpowiedzialna jej matka, bo ja urodzila. Gdyby Barbara Blida nie przyszla na swiat, minister Ziobro nie musialby urzadzac pokazowki, i nie byloby problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Juz pan niech nic nie sprawdza panie Ziobro 04.10.07, 02:49 bo pozniej wychodza szopki, jak przy kontach w bankach, ekstradycji Mazura czy wspanialej akcji CBS w Mariocie. Niech pan pojdzie na studia doksztalcic sie troche, a sprawdzanie i prace minsterstwa sprawiedliwosci prosze zosatwic tym, co sie na tym lepiej znaja, chlopcze. Dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Blida zabila sie sama , wiec o co tyle halasu ? 04.10.07, 03:01 Nikt jej nie zastrzelil, palnela se w klate sama z wlasnej giwery i we wlasnej lazience, o co oszolomy robicie tyle zgielku ? Odpowiedz Link Zgłoś