l.o.r.t.e.a 06.10.07, 16:23 Brawo PIS! Polacy z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xawler Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:28 No tak nie ma wykluczonych.. to dlaczego wykluczacie gejów i lesbijki? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Nie wierzcie Kaczyńskiemu.!! 06.10.07, 16:34 Nie dajcie zawładnąć waszą duszą diabłu.! Głosujcie za Polską, czyli przeciw Kaczyńskim.! Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Precz z ksenofobami! PiSy do psychiatryka! 06.10.07, 16:56 Z powodu kompleksow 2 kartofli mamy teraz zepsute stosunki z Niemcami. A jakby bylo malo, to od 2 lat trwa polowanie na spiskowcow, uklad, Żydów, masonow, liberalow i kto wie kofo jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 17:21 Jakie zepsute stosunki. To ze ekipa 'białej flagi' z Geremkiem, Bartoszewskim, Mellerem, Rosatim, Kwaśniewskim, Tuskiem, Olejniczakiem zdjęła spodnie i była gotowa do 'akcji' a PiS i Kaczyńscy zmusili ich do wciągnięcia spodni i zakorkowali im pewne otwory cielesne ty to nazywasz zepsutymi stosunkami. To obóz białej flagi miał zepsute i nie normalne stosunkowi z Niemcami. Normalne stosunki z Niemcami to dopiero będą po wyborach jak PiS będzie miał absolutna większość w Sejmie, czyli 310+. Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 17:26 Tak, tak, wierzysz we wszystko co szef powie?? Juz nie pamiętasz jego wszystkich obiecanek, o których zapomnial?? np. mieszkania, walka z Leperem, oszczędności itd. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Premier: jesteśmy gotowi. Ale MY nieeee !!! 06.10.07, 18:37 Błagam, jeszcze niech tylko dzieci skończą szkołe i wyjeżdżamy. Obiecuję. Bo przecież o to panu, panie premierze, w tych samodzielnych rządach policyjno-ubeckich chyba chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
cycki_krolowej_europy P_I_S___=___S_u_k_c_e_s___P_O_L_S _K_I___!!!!!!!!!! 07.10.07, 01:25 Premier RP Jarosław Kaczyński: Mamy dziś znakomity sondaż, ale przestrzegam przed euforią i przekonaniem, że już zwyciężyliśmy. Zwycięża się w wyborach, nie - w sondażach. Mamy nawet szansę na samodzielne rządy. To szansa dla Polski, która potrzebuje dziś spokojnych rządów. Chcemy ją stworzyć. ............................................... Już 41 procent dla PIS !!! ale Wermahto-Bolszewia ma łącznie ciągle 49 procent :((( Jeżeli nawet wziąć poprawkę na łże-sondażowe oszustwo to może być jednak za mało :(((( Niestety zagrożenie, że Polska upadnie jest realne ! Dlatego trzeba intensywnie uświadamiać naiwnych i niezdecydowanych ! NADZIEJĄ SĄ TEŻ PATRIOTYCZNE POKEMONY ! KTÓRE PO WYBORACH WYRWĄ SIĘ SPOD DYKTATURY THUSKA-WERMAHTA NIE CHCĄC WEJŚC DO POLID-u I PRZYŁĄCZĄ SIĘ PIS-U !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jaroslaw K., SBek, zdrajca, gej i Rosjanin 07.10.07, 01:33 Tak, prawda boli. Odpowiedz Link Zgłoś
raf.99 Re: Jaroslaw K., SBek, zdrajca, gej i Rosjanin 07.10.07, 02:00 - Musimy też zlikwidować wszelkie symbole komunizmu w Polsce. Musimy mieć ten okres ostatecznie za sobą. ============== To sie Kaczynski sam zlikwiduj w pierwszej kolejnosci. PiSuar i Kaczynscy to polski spadek po komunizmie - w czystej postaci. - Idziemy szeroko i z wyciągnięta ręką. =============== Nareszcie prosto i szczerze o tym co mu tak naprawde chodzi po glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk NA WYBORY! 21 października "Wykopki 2007" 07.10.07, 09:12 Tego dnia wykopiemy z Sejmu i Senatu wszystkie kartofle, buraki i oszołomy! Do ostatniego! Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Re: NA WYBORY! 21 października "Wykopki 2007" 07.10.07, 09:43 wykopiemy wszystkie kartofle, a potem zrobimy grzybobranie i wyrwiemy wszystkie rydzyki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abnegat.ltd Zagladali Do Kufrow 07.10.07, 10:37 ZAGLADALI DO KUFROW ZAGLADALI DO WOROW NIE ZAGLADNELI DO DUPY GDZIE MIALEM KACZOROW Odpowiedz Link Zgłoś
raf.99 Re: Jaroslaw K., SBek, zdrajca, gej i Rosjanin 07.10.07, 02:04 - Idziemy szeroko i z wyciągnięta ręką. ======= W koncu szczerze i uczciwie o tym co naprawde chodzi mu po glowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Jaroslaw K=gnoj-Ziobro mu eliminuje kandydatow! 07.10.07, 13:29 Zober przygotowuje ustawe "antypedofilska", w ktorej miedzy innymi ma byc, jakich zawodow nie beda mogli wykonywac po wyjsciu z wiezienia. Jarkowi w ten sposob nagra, konkurentow zlikwiduje! Poza tym - wyslec taka "ustawe" mogl tylko chory - NIEULECZALNIE CHORY PSYCHICZNIE - ziober! Glosujcie na PIS-dy, a ockniecie sie w kraju grozy i zgrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: P_I_S___=___S_u_k_c_e_s___P_O_L_S _K_I___!!!! 07.10.07, 09:10 Kaczor słusznie krytykuje Tuska z JAZDE NA MAX. Panie Tusk, co pan powie tysiąca rodzin ofiar szaleńczej jazdy polskich kierowców. Panie Tusk czy to samo powie pan rządzącym innych krajów stosujących podobna walkę z nadmierną szybkością, powie pan ze sa hamulcowymi. Znacząca większość polskich kierowców a tym samym wyborców od dawna oczekiwała zdecydowanej walki przeciw piractwu drogowemu. Pozostało panu wałczyć o glosy debili, psycholi, szaleńców drogowych, którzy, na co dzień zagrażają naszemu życiu. Panie Tusk rządzą władzy i dogłębna mściwość zapędziła pana w ślepy zaułek. Stal sie pan pierwszym politykiem, który nawołuje do łamania prawa i szydzenia z aktów prawnych i ich skutków. Za ta haniebna wypowiedz prokurator z urzędu winien sie zająć panem, ale czy znajdzie sie odważny a tym bardziej sad, który obiektywnie orzeknie. Demokracja to nie jest pełna swoboda do nawoływania łamania prawa. Widać jak panu sondaże na lep spadają i pozostaje panu odwoływanie sie do przestępców drogowych. Pozostają jeszcze kryminaliści, złodzieje i bliscy pańskiej formacji kombinatorzy, aferzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 P_I_S_=Zguba P_O_L_S _K_I !!! 07.10.07, 13:33 rosol4 napisał: ...Panie Kaczy lbie - co pan powie tysiąca rodzin ofiar szaleńczej jazdy polskich kierowców.... > Panie Kaczynski - rządzą władzy i dogłębna mściwość zapędziła pana w ślepy zaułek. Stal sie pan pierwszym politykiem, który nawołuje do łamania prawa i szydzenia z aktów prawnych i ich skutków.... > Demokracja to nie jest pełna swoboda do nawoływania łamania prawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mil0minderbinder Odwracasz kota ogonem. 08.10.07, 11:47 Nie chodzi tu o przyzwolenie na łamanie przepisów ruchu drogowego, ale o budowanie autostrad i dróg szybkiego ruchu, zamiast ustawiania fotoradarów. To przecież oczywiste ...choć dla Ciebie może nie. Ja Ci zatem wyjaśnię. W zachodniej Europie (chociażby za naszą zachodnią granicą) sieć autostrad łączy wszystkie większe miasta w kraju. Do mniejszych miejscowości natomiast można dojechać zwykłymi drogami, już nie spiesząc się zbytnio. Na tym polega optymalny model infrastruktury drogowej - fenomen, którego PiS wciąż nie może pojąć. Dlatego w Polsce wciąż wszędzie trzeba tłuc się wąskimi drogami, często bez pobocza i z nawierzchnią w fatalnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 22:37 PIS chce komuny, ale bez koministów. Stara teść pod nową nazwą. I ludzie to kupują. Bo tak naprawdę, to Solidarność też chciała większej równości, niż w socjaliźmie. Odbyło się wielkie oszustwo z udziałem Kaczyńskich, bo podobno byli działalczami Solidarności. A kapitalizm równości nie zapewnia. Więc wódz odwołał się do starych haseł. I będzie nacjonalizował z okrzykiem: precz z komuną. Ciekawe jak długo to potrwa. Heider w Austrii skończył szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_czarownicy Cuda zawsze się zdarzały w życiu braci mniejszych 07.10.07, 01:05 1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława, to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR. 2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie, gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce 3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV. 4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, z kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany. 5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista, odmawiający władzy PRL, zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989. 6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji ujawnia swoją teczkę dopiero po naciskach prasy. 7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym? Kto wie? Czym aż tak bardzo mógł zaimponować władzy ludowej żołnierz AK Rajmund Kaczyński, że władza otoczyła jego samego, jego żonę z AK i dzieci szczególną troską? Opowieściami o wykańczaniu bolszewików? Kto wie, czym mógł zaimponować oficerowi SB Jarosław Kaczyński, że ten po odmowie podpisania lojalki wypuścił go wolno i nigdy już nie nękał? Być może postraszył esbeka lustracją, układem, oligarchią? A może po prostu oficer zadzwonił do ojca, kazał odebrać syna, wyłoić w tyłek i obiecać, że się więcej nie będzie wygłupiał. Wiecie, rozumiecie towarzysze z PiS, tak po starej partyjnej znajomości. Pomożecie rozwiązać zagadki cudownego życia wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Cuda zawsze się zdarzały w życiu braci mniejs 07.10.07, 03:24 Cuda cudami a dla mnie liczą sie fakty. Kto wreszcie się odważył na zabranie wysokich emerytur....... Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Two princes 07.10.07, 11:35 Sorki, ale tekst powyższy (tekst GW) nie traktuje o czasach stalinowskich. Traktuje o czymś teraźniejszym. Kto ponosi winę za drogi? KLD. Kto jest liderem PO? Proste? Prawda? O jakie miejsce w systemie i jaki elektorat ubiegają się oba ugrupowania i jaki kształt rywalizacji partyjnej dla ich długofalowego istnienia jest najwygodniejszy? To już trudniejsze, prawda? Nie wiem, podobno kampanię PO robi jakaś sławetna firma, superdobra. Nie zapomnijcie zdjąć nogę z pedału gazu patrząc na billboardy, bo Wam może coś umknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mil0minderbinder Jakież to oklepane. 08.10.07, 13:38 "To nie my, to oni..." - każdy tak potrafi powiedzieć. Dlaczego akurat KLD jest odpowiedzialne za stan polskich dróg??? Po drodze było jeszcze SLD i 2 lata(!) rządów PiSu. Dlaczego nie można było napisać dobrych ustaw, jeśli KLD zrobiła złe? Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Cuda zawsze się zdarzały w życiu braci mniejs 08.10.07, 04:34 Ja caly czas "ujadam" na ten temat!!Masz 100% racji!!Dodaj do dzialalnosc Partii Centrum i kilka ciemnych spraw finansowych do tej pory niewyjasnionych-i by bylo po Kaczorach!!Ale ten "ciemny lud" jest jakis otepialy umyslowo-ale moze tez teskni za PRL??? Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 17:28 Mówisz o kłamcy i nic tego nie zmieni. Chyba, że wszystko to układ wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Premier wszystko wyjaśnił... 06.10.07, 17:40 Premier wszystko wyjaśnił i normalni ludzie, tacy którzy nie dają się zindoktrynować PO+LiD czyli: Tuskowi, Kwaśniewskiemu i Olejniczakowi, potrafią to zrozumieć. Ty mógłbyś tez gdybyś się trochę wysilił i przestał slepo wierzyć oszustom z PO+LID. Spróbuj, może ci się uda i wyzwolisz się z nałogu wiary w wklamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Premier wszystko wyjaśnił... Co?? Kłamstwa?? 06.10.07, 17:59 Co wyjaśnił?? Kłamstwo to kłamstwo... nic tu do tłumaczenia. P.S. Każde ma krótkie nóżki Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Polityka gospodarcza 06.10.07, 18:12 "Polityka prospołeczna to tworzenie różnego rodzaju instytucji" Co za bzdura. Totalny idiotyzm! Polityka prospoleczna to uproszczenie prawa i liberalizacja rynku pracy a nie dofinansowywanie nieudacznikow (ktorych w Polsce jest zdecydowana mniejszosc). Wiekszosc spoleczenstwa ciezko pracuje, i o wiele berdzie skozystalaby na mniejszych podatkach, szybszym rozwoju gospodarki, i uproszczeniu prawa, a nie na becikowym czy zwiekszeniu zapomog dla leniwych bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 znow chce popchnac Tuska i jest zazdrosny o Hanie? 06.10.07, 18:22 hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Polityka gospodarcza 06.10.07, 22:09 Ciekawe jak się to ma do wczorajszych zapowiedzi Gilowskiej o "końcu rozdawnictwa". Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Premier wszystko wyjaśnił... 06.10.07, 20:34 A Tobie wciąż za mało kłamstw Twoich wodzów - pewnie ich słowa działają na was, bez względu na treść, conajmniej jak marycha. Dlatego żadne argumenty dotrzeć do wyznawców Pis nie są w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Prem wszystko wyjaśnił...Medytacje w sPiSkowni 06.10.07, 20:56 Medytacje w sPiSkownicy! Debatę w sPiSkownicy, sPiSoligarchia ćwiczy. Już mają twoje dane, więc ty masz „przerypane”. „Mordo ty moja” powie, chcesz ty zachować zdrowie? Złóż lojalkę w IPeNie, to uzyskasz przyzwolenie, od nas, prokuratury, nikt nie ruszy twej skóry! Polegaj na mym słowie, sąsiad się nic nie dowie. W cztery oczy debata, ofiary oraz kata! Prawie i Sprawiedliwie, niech służą nam godziwie. Kierunek rozliczenia oraz chęć do dzielenia. Uzyskasz przyzwolenie, jeden warunek dzielenie. My partia urzędowa, twardzi jak noga stołowa. Zmieniamy paragrafy, byś nie popełnił gafy. Robimy takie reformy, że przepadł Expres Wieczorny! Majątek pozostał duży, więc oligarchii służy. Trybunał i sąd bezwolny, wtedy będę spokojny! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Premier wszystko wyjaśnił... 07.10.07, 06:40 "Polityka prospołeczna to tworzenie różnego rodzaju instytucji" - wyjaśniał premier. Premier Jarosław Rajmundowicz, co chyba nikogo nie zaskakuje, generalnie jest ćwokiem, co to niczego grubszego nie czytał, nigdzie nie był i niczego nie widział. Toteż nie czuje tego, że kiedy nie mówi Gomułką, to zawsze mówi Orwellem. Nie spodziewajcie się po tow. J. Rajmundowiczu, że wie, co to Orwell. Dlatego, mili PT Wyborcy, jak wygra PiS - to będzie tak prospołecznie, jak u Orwella. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 17:32 Jak Pis będzie miał 310 głosów w sejmie, to będziemy mieli dyktaturę zamiast demokracji, na co niedorobiony napoleonek Jarosław ma wielką ochotę. Niedoczekanie! I dodam, że 310 głosów sejmie dla jakiejkolwiek innej partii też by mnie nie ucieszylo, ale Pis to wyjątkowy antypolski szkodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 17:34 Skoro PiS jest wedlug ciebie antypolski to ty jestes zbrodniarz polityczny a moze nie tylko.To koniec postkomuny,Michnika,Geremka i innych dziadow.I twoj takze. Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Na pochybel komuchom na Pochybel. 06.10.07, 18:05 Na pochybel komuchom na Pochybel. Najwyzszy czas zrobic z tym porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Na pochybel komuchom na Pochybel. 06.10.07, 18:51 Pie..na katolobolszewia. Trzeba bedzie przez nia wyrzec sie polskosci i nasrac definitywnie na taka ojczyzne. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Na pochybel komuchom na Pochybel. 07.10.07, 06:51 totalizator napisał: > Na pochybel komuchom na Pochybel. Najwyzszy czas zrobic z tym > porzadek. Ha, ha - totalizatorowi pomylił się wyraz "pohybel" z jakimś wyimaginowanym szczytem [Pochybel] w Beskidzie Niskim, pod którym się porobił z wysiłku. Nie ma takiej nazwy geograficznej, wierny uczniu reformatora geografii Europy - Towarzysza Jarosława Rajmundowicza Kaczyńskiego - Dożywotniego Przywódcy PiS już bez przystawek. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 18:06 presentation1 napisał: > Skoro PiS jest wedlug ciebie antypolski to ty jestes zbrodniarz polityczny a mo > ze nie tylko.To koniec postkomuny,Michnika,Geremka i innych dziadow.I twoj takz > e. Według mnie też PiS jest antypolski. Dodam jeszcze, że jest tak samo antypolski jak Targowica. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 19:06 presentation1 napisał: > Skoro PiS jest wedlug ciebie antypolski to ty jestes zbrodniarz polityczny a moze nie tylko. PIS jest antypolski, ponieważ szkodzi Polakom. Nie zwracaj uwagi na kłamliwe słowa premiera, tylko na ich działania. A te drugie powodują, że powoli stajemy się Kubą Europy: wykluczeni, zamknięci, nie biorący udziału, okupujący ostatnie miejsca statystyk, najgorsi. Tego chcesz dla Polski? Bo ja nie. Tego dla Polski chce kościół, któy potrzebuje bezpiecznego i dostatecznie ciemnego miejsca na świecie, by przetrwać czasy rozumu. I to jest realizowane brudnymi łapami Kaczyńskich. Oni kwalifikują się pod Trybunał Stanu i to natychmiast, póki jest jeszcze co ratować. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 20:00 Poziom postu jest taki, że miałam nie odpowiadać, ale o dziwo, uśmiałam się do łez! Naprawdę, zestawienie mojej osoby ze "zbrodniarzem politycznym" i "dziadem" jest przezabawne. Jestem bowiem dość jeszcze atrakcyjną kobitką, jak żyję nie należałam do żadnej partii, nie popierałam komuchów, polityków nie cierpię. Żadnego mojego końca nie będzie, bo jestem sobie zwykłą, nic nie znaczącą w machinie politycznej, obywatelką, skończyłam studia, pracuję... Zarabiam niezbyt wiele, ale na życie mi wystarcza, nie oczekiwałam nigdy i nie oczekuję, że ktoś mi coś da i niczego od nikogo nie chcę, zwłaszcza od polityków. Mam fajnego faceta i fajną rodzinę, kocham kino i książki. Po wygranej pisu będę sobie żyła tak jak teraz, tylko Polski mi żal. Problem wasz, czyli pisowskich fanatyków, polega na tym, że dla was "zbrodniarzem" jest każdy, kto nie popiera pisu, kto nie zachwyca się bredniami Kaczyńskich. No cóż, w tym sensie jestem zbrodniarzem. Czy masz jakąś wiedzę, że za niegłosowanie na pis i krytykowanie niedorobionego napoleonka - pana K., będą wsadzać? No to pozwól mi pokrytykować, póki wolno, najwyżej zostanę dysydentką. Bo hipokryzji i klaskania na zamówienie to się ode mnie nie doczekacie. Pozdrawiam i wyluzuj trochę facet. Bo brak poczucia humoru i odrobiny dystansu do samych siebie to wasz kolejny problem, według mnie całkiem poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 22:11 > skończyłam studia, pracuję W IVRP nawet to jest podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 22:10 Zacznij pisać o zaplutych karłach reakcji. Będzie tak samo nie na temat, tak samo kłamliwie, ale chociaż będzie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Re: Jakie zepsute stosunki... 07.10.07, 12:25 Ok. A jak się następnie będzie dzielił rynek wyborczy, skoro ta polaryzacja zniknie, przy całkowitym przylepieniu UW do postkomuny z RP nr 3? Będą rywalizować ze sobą postępowcy rozwojowi i opiekunowie bez pośpiechu, czy będzie jedna siła przewodnia narodu i zarazem superszybki rozwój plus zadbamy o wszystko? Nie, nie... ja nic nie sugeruję, że jedni to PiS, drudzy PO. Tak tylko się pytam, bo mnie zaintrygowało, co to oznacza rządzić samemu. Jak długo to możliwe, skoro nawet w koalicji nie wyszło, która ponoć lepsza miała być od popisów. Zbrodnia polityczna i antypolskość również wymagałyby definicji. Zresztą wiele innych spraw, jak pokazywanie anglosaskich palców brodatym przegranym w sytuacji, gdy to my bez przerwy szukamy opiekuna. Kompas jakiś również by się przydał. Może być od Pana Sakiewicza, byleby działał, bo póki co to widze, że bardziej się jego środowisko promieniami X fascynuje. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Daj sobie spokój wikal... 06.10.07, 17:44 Daj sobie spokój wikal, niepotrzebnie się denerwujesz i mówisz rzeczy które nie są na twoja głowę, za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Daj sobie spokój wikal... 06.10.07, 20:06 To ty się nie martw, bo ja mam bardzo dobrą głowę, fajną pracę i niezły iloraz inteligencji. Rozumiem, że to za trudne do pojęcia dla fanatyków pisu, ale jesteście mi obojętni i naprawdę bardziej mnie bawicie niż denerwujecie. Tylko Polski mi żal, że wpada w wasze łapy. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: Daj sobie spokój wikal... 06.10.07, 21:51 oby jak najwięcej takich jak Ty Wikal. :-))) Szkoda tylko, że ostatnie wybory olaliście i wystarczyło oszołomom zaledwie 10% głosów osób uprawnionych do głosowania żeby zawłaszczyli całe państwo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Daj sobie spokój wikal... 06.10.07, 21:55 Ja nie olałam, zawsze głosuję! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jakie zepsute stosunki... 06.10.07, 18:38 janek-007 napisał: > Jakie zepsute stosunki. To ze ekipa 'białej flagi' z Geremkiem, Bartoszewskim, > Mellerem, Rosatim, Kwaśniewskim, Tuskiem, Olejniczakiem zdjęła spodnie i była > gotowa do 'akcji' a PiS i Kaczyńscy zmusili ich do wciągnięcia spodni i > zakorkowali im pewne otwory cielesne ty to nazywasz zepsutymi stosunkami. To > obóz białej flagi miał zepsute i nie normalne stosunkowi z Niemcami. Normalne > stosunki z Niemcami to dopiero będą po wyborach jak PiS będzie miał absolutna > większość w Sejmie, czyli 310+. Widze, ze bardzo duzo wiesz na temat sciagania spodni, czesto musisz to robic, wytlumacz nam zetem na czym polega to sciaganie spodni PiSiolizie...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Jakie zepsute stosunki... 07.10.07, 06:31 Janek, za wcześnie się zbudziłeś, skończ tego jabola i śpij dalej, bo zepsułeś powietrze na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysz-ek48 Re: Jakie zepsute stosunki... 07.10.07, 08:52 janek 007tyś się nie wyspał. Przeszkadza ci zaćma i brak a szczególnie nie masz pojęcia o polityce. Korzystasz zapewnie jako lizus ze słów Gragamela Jarka lub co gorsza "guru" toruńskiego rydzonia Oligarchii. Dlatego chć bym ci tumaczył zawiłości gospodarcze i polityczne tak i tak nic z nich nie zrozumiesz. Życzę ci przejrzenia na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Re: Jakie zepsute stosunki... 07.10.07, 09:35 janek-007 napisał: > Jakie zepsute stosunki. To ze ekipa 'białej flagi' z Geremkiem, Bartoszewskim, > Mellerem, Rosatim, Kwaśniewskim, Tuskiem, Olejniczakiem zdjęła spodnie i była > gotowa do 'akcji' a PiS i Kaczyńscy zmusili ich do wciągnięcia spodni i > zakorkowali im pewne otwory cielesne ty to nazywasz zepsutymi stosunkami. To > obóz białej flagi miał zepsute i nie normalne stosunkowi z Niemcami. Normalne > stosunki z Niemcami to dopiero będą po wyborach jak PiS będzie miał absolutna > większość w Sejmie, czyli 310+. >>> Tak Ci we łbie pomieszali, że uwierzyłeś iż mała ,biedna Polska narzuci swoją wolę europejskim mocarstwom.Główną ideą obecnej polityki zagranicznej są mrzonki mocarstwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
vishna Rydzyka czci sam Szatan 06.10.07, 17:22 Gdzie nasza droga złodzieje z PiSu?!? Oddajcie z powrotem Łodzi S8! Odpowiedz Link Zgłoś
kragg A Jarka kto tuli? 07.10.07, 00:03 Rzekł Jarosław: "Mam nadzieję, że skoro jechał z panią Gronkiewicz-Waltz, to go utuliła" A kto tuli Jarka? Mamusia? Kotek? Czy może ktoś jeszcze inny, po nocach? Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Poza mamusia, zadna kobieta sie nie przemoze.... 07.10.07, 09:58 A pozniej mamy takie efekty: pl.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Poza mamusia, zadna kobieta sie nie przemoze. 07.10.07, 16:47 A mnie sie wydaje, że to pan premier się nie może przemóc. Pani Szczypińska próbowała, ale on się tak jakoś zapiekł w tej cnocie, że ani rusz. Zresztą wiekszośc pisowskich samczyków jest smętna i cnotliwa. To sie musi rzucać na ich mózgi, a cierpimy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
z616 Re: Nie wierzcie Kaczyńskiemu.!! 06.10.07, 21:10 czyli glosujcie na UPR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Nie wierzcie Kaczyńskiemu.!! 07.10.07, 09:07 Kaczor słusznie krytykuje Tuska z JAZDE NA MAX. Panie Tusk, co pan powie tysiąca rodzin ofiar szaleńczej jazdy polskich kierowców. Panie Tusk czy to samo powie pan rządzącym innych krajów stosujących podobna walkę z nadmierną szybkością, powie pan ze sa hamulcowymi. Znacząca większość polskich kierowców a tym samym wyborców od dawna oczekiwała zdecydowanej walki przeciw piractwu drogowemu. Pozostało panu wałczyć o glosy debili, psycholi, szaleńców drogowych, którzy, na co dzień zagrażają naszemu życiu. Panie Tusk rządzą władzy i dogłębna mściwość zapędziła pana w ślepy zaułek. Stal sie pan pierwszym politykiem, który nawołuje do łamania prawa i szydzenia z aktów prawnych i ich skutków. Za ta haniebna wypowiedz prokurator z urzędu winien sie zająć panem, ale czy znajdzie sie odważny a tym bardziej sad, który obiektywnie orzeknie. Demokracja to nie jest pełna swoboda do nawoływania łamania prawa. Widać jak panu sondaże na lep spadają i pozostaje panu odwoływanie sie do przestępców drogowych. Pozostają jeszcze kryminaliści, złodzieje i bliscy pańskiej formacji kombinatorzy, aferzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 A za dwa lata krach gospodarczy, bo tu jeszcze nic 07.10.07, 17:09 nie popsuto Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo polityka gospodarcza PiS = socjalizm 06.10.07, 16:44 bo wyrownywanie roznic spolecznych zamiast ulatwiania ludziom swobodnej dzialalnosci to program socjalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
mysikot Kaczor co 1-2 min pierdzi - BOR chodzi w maskach. 06.10.07, 17:21 .. bo kaczor ma problemy z kiszkami a nie ma zadnych zahamowan. Wrecz przeciwnie, wielu urzednikow zostalo zwolnionych bo odwracali sie gdy kaczor puszczal serie mokrych bakow. Podobno gosiu i kurak sa najbardziej wytrenowani w zatrzymywaniu oddechu, patrzac prosto kaczorkowi w badawcze slepka Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:59 > No tak nie ma wykluczonych.. to dlaczego wykluczacie gejów i > lesbijki? W IV RP oprócz gejów i lesbijek wykluczeni są: - Adwokaci - Notariusze - Naukowcy - Lekarze - Osoby o dochodach większych niż 500 zł/osobę w rodzinie - Wszyscy myślący ludzie, którzy nie słuchają bezkrytycznie premiera Jarosława K oraz jego naczelnego ideologa Tadeusza R. W sumie jakieś 20-30% Polaków lekko licząc. Dlatego premier ma rację, że zbudowanie czystej ideologicznie IV RP jest możliwe - po prostu wyżej wymienionych trzeba zmusić do emigracji a jetem pewien że za rok czy dwa w pełni mu się to uda. Wtedy Polska będzie mówić jednym głosem ludzi niezamożnych, słabo wykształconych, niezaradnych ale za to posłusznych. Powodzenia panu Kaczyńskiemu mimo wszystko nie życzę. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 19:42 41% bezmózgich idiotów zyje w tym nędznym kraju. Trzeba wyjeżdzac z kraju, poki granic ze zamkną.... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek za to w III RP wykluczeni byli: 07.10.07, 01:28 caius1 napisał: > - Adwokaci > - Notariusze > - Naukowcy > - Lekarze > - Osoby o dochodach większych niż 500 zł/osobę w rodzinie Abslowenci wydzialow prawa ktorzy nie mieli szansy na aplikacje adwokackie i notarialne, absolwenci medycyny bez szansy na specjalizacje, przebiorcy chcacy otworzyc apteke i zatrudnic farmaceute, farmaceuci chcacy otworzyc apteke w odleglosci mniejszej niz 4 km od innej apteki, wymieniac dalej...? Odpowiedz Link Zgłoś
aalliiccee Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 21:23 Ja też jestem introwertyczką, która ma problemy w integracyjnych kontaktach z innymi ludźmi i ich poglądami. Tak jest po prostu, żyję w swoim świecie ale zdaję sobie sprawę, że nie jest to idea, którą należy zarażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 antykaczy.blog.onet.pl gdzie geje, lesbijki wgPiS? 06.10.07, 21:50 tak wlasnie - PiS konserwatysci, katopawica wyklucza gejów i lesbijki, sprowazda ich do rangi ludzi ułomnych albo zgoa podludzi.... www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mysikot Kaczynskiemu smierdzi z przegnilych zebow... 06.10.07, 23:25 .. wspolczuje kotu i mamusce Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 07.10.07, 09:29 xawler napisał: > No tak nie ma wykluczonych.. to dlaczego wykluczacie gejów i > lesbijki? > >> A pedofile,onaniści, zoofile też nie mogą być wykluczani.Każdy ma prawo kochać po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 ale przyznacie, że PiS miażdży inne partie 06.10.07, 16:28 w kampanii..PO ma mdławe konferencje, spoty LiD przewidująco-naiwne, LPR zbyt agresywne, PSL nawet okej...od razu mówie że jeszce nei wiem na kogo zagłosuję:) == medium is the message == Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: ale przyznacie, że PiS miażdży inne partie 06.10.07, 17:40 Nie, nie miażdży. Bardzo irytuje i przeraża, że tak głupie i populistyczne spoty przemawiają do ludzi. Na jakim poziomie są ci wyborcy Pis? Ciekawe, jak Pis się wywiąże z tego festiwalu obietnic, które złozył. Myślę, że się nie wywiąże, ale o swoje niepowodzenia jak zwykle oskarży innych - Żydów, cyklistów, esbeków no i oczywiście PO i LiD (ci są winni ZAWSZE). Polacy to durny naród, który daje sie mamić kompletnym debilom z zacietrzewionej i obrażalskiej partyjki, która steruje zakomplesiony stary kawaler i szaman-krętacz z Torunia. Co do kampanii wyborczych - to PO przegra na własne życzenie, a mogła tych szkodnikiów odsunąć od władzy, ale jak zwykle zamiast faktów widziała miraże i złudzenia. A co do Lid- u, to jego kampania nie jest taka zła, jak na pisowska i powską nagonkę i znacznie mniejsze możliwości i szanse tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Nareszcie sie przyzalas ze jestes durna... 06.10.07, 18:32 a to pierwszy krok do poprawy i wyleczenia. Glosuj na PiS i przestań się kierować twoimi masochistycznymi kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Nareszcie sie przyzalas ze jestes durna... 06.10.07, 18:58 Fuck you, dickhead!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Nareszcie sie przyzalas ze jestes durna... 06.10.07, 20:13 Wyzywanie ludzi to wasza specjalność, ale jak ci odpowiedziałam w poprzednim poście, bardziej mnie bawicie niż irytujecie. A co do głosowania na pis - to nie ma szans. A takie posty jak twoje tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że NIE WOLNO głosować na pis, bo nie szanujecie ludzi. I całkiem spora grupkę ludzi odwiodłam od tego koszmarnego pomysłu, więc widać taka durna, jak ci się marzy, nie jestem. Pozdrawiam i wyluzujcie troche pisowskie samczyki, bo strasznie spięci i smętni jesteście! A, i na koniec... Mam jeden kompleks - za cienkie włosy. Ale pracuję nad pozytywną odmianą. Wierz mi - te odżywki zwiększające objętość włosów czynią cuda! Da się oszukać naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Brawo, świetnie ci to wszystko... 06.10.07, 22:34 Brawo, świetnie ci to wszystko wychodzi, rob tak dalej. Szkoda ze wy tam z PO+LiDu nie macie nic na cienkie mózgi, ale z braku laku i kit dobry. Będziesz przynajmniej miala gruby włos pod który takie cienkie Bolki jak Tusk, Kwaśniewski, Olejniczak, Geremek, Bartoszewski będą cię mogli brać o każdej porze dnia i nocy. Swietnie, lecz się na włosy bo na rozum już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Brawo, świetnie ci to wszystko... 07.10.07, 01:12 typowy pisior-onanista, co za zaraza, wszedzie wlezie.. 21 wykopki - pisior do wora, wor do jeziora! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Brawo, świetnie ci to wszystko... 07.10.07, 16:52 Skarbie, znowu pudło. Nie cierpię tych wszystkich facetów, których wymieniłeś, więc pod żaden włos żaden z nich mnie nie weźmie. Zagłosuję na PO z braku lepszego wyboru, ale bez entuzjazmu i bez tego fanatycznego zachwytu, który was pisowców cechuje, gdy mówicie o "swoich". A nawiązując do mojej wzmianki o włosach... Czy naprawdę nie ma szans, żeby ktoś z pisiaków miał choć odrobinę poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ale przyznacie, że PiS miażdży inne partie 06.10.07, 22:21 > Nie, nie miażdży. Miażdży, miażdży. Narzuciło formę kampanii polegającą na waleniu się po mordach a opozycja samobójczo weszła w tę grę. Czy walenie po mordach przystoi wykształciuchom z PO i LiD? Nie, ale to pół biedy. Ale oni tego po prostu nie potrafią. Prosty przykład: spot w którym "Krauze" dzwoni do prezydenta w czasie rewizji ABW. Jest oparty o niepotwierdzone informacje medialne, w dodatku nie ma siły przebicia, bo służby w końcu się jednak dobrały do Krauzego. By przelicytować PiSowską propagandę trzeba by sięgnąć po chwyty w rodzaju "Trzymając naszych żołnierzy w Iraku i Afganistanie PiS nas sprzedaje bankierom (wiadomej nacji) z Wall Street". Czy ktoś z forumowiczów wyobraża sobie taki tekst w ustach Donalda Tuska, albo Wojciecha Olejniczaka? Moja wyobraźnia odmawia posłuszeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: ale przyznacie, że PiS miażdży inne partie 06.10.07, 23:58 raz, ze nie brzmi, dwa, taki numer jest obosieczny - w koncu nie kaczki ich tam wysylaly.. duzo prosciej jest zestawiac deklaracje PiSdy (te najwazniejsze, o korupcji i ukladzie) z rzeczywistoscia - nieudolnoscia CBA i nominacjami kumploszczakow (Glapinski, Skrzypek, ten kretynek od stoczni) na lukratwne stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: ale przyznacie, że PiS miażdży inne partie 06.10.07, 18:01 ratm1978 napisał: > w kampanii..PO ma mdławe konferencje, spoty LiD przewidująco-naiwne, > LPR zbyt agresywne, PSL nawet okej...od razu mówie że jeszce nei > wiem na kogo zagłosuję:) > == medium is the message == Miażdży bo sięga po demagogię podobnie jak Mussolini, Hitler czy Chavez. Jak powiadał pewien mądry Białorusin: nima czem chwalit'sia. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Sorry, ale... 06.10.07, 22:13 kampania wyborcza (nawet najlepsza) nie poprawi mi bezpieczeństwa, sytuacji materialnej, warunków pracy. Sądząc po ilości wydawanych w jej ramach pieniędzy - wręcz przeciwnie. Ja w tych wyborach olewam partie. Przeglądam to co sobą reprezentują poszczególni ludzie w moim okręgu i wybiorę najsensowniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Sorry, ale... 06.10.07, 23:59 to rozsadne podejscie :) problem w tym, ze zazwyczaj po fakcie ci wartosciowi ludzie sa spychani na margines przez liderow partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Sorry, ale... 07.10.07, 00:22 Obecnie partie w Polsce nie mają tak na dobrą sprawę żadnego programu. Tak więc wybór partii nie ma większego znaczenia. Jeśli dzięki takiemu wyborowi osoby a nie partii w Sejmie będzie choć kilka wypowiedzi mądrzejszych niż dotychczasowe poczuje się usatysfakcjonowany. Ale niskie mam wymagania, nie ;o) ? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: ale przyznacie, że PiS miażdży inne partie 06.10.07, 23:52 ratm1978 napisał: > w kampanii..PO ma mdławe konferencje, spoty LiD przewidująco- naiwne, > LPR zbyt agresywne, PSL nawet okej...od razu mówie że jeszce nei > wiem na kogo zagłosuję:) > == medium is the message == A „ja durnowaty, nieczytaty , niepisaty, nie wiedziałem co to” dylematy! Dopiero wiem po wysłuchaniu debaty, premiera, tego załganego „taty”! Ja jestem Sierszeń z Sierszy, czyżby Warszawiak lepszy? Przerabiam syf i gnój, dlatego PiS jest mój! Do ścieków oczyszczenia Świątynia Wniebowstąpienia? Jestem Sieciech z Siechnicy, My Rydza kolędnicy. Idziemy w Wrocławia bloki, by PiS miał wynik wysoki Ja nie chcę oligarchii, ni Brandenburskiej Marchii. Ja jestem „Krakus” z Miechowa, dla mnie lista krajowa. Przez te krakowskie wisty, ja jestem w środku listy. Mam u proboszcza wsparcie, co nienawidzi zażarcie. A ja jestem zza Wisły Mam rozum taki ścisły. Wielkości ziarna piasku Przez to łeb lata w kasku. Ja marzę o skuterze, dostanę jak PiS odbierze. A ja jestem z Siewierza. Już Żebro mnie namierza. U mnie refleksji chwila. Ja nie wybiorę debila! Co gada jak wredny ruski, że komunizmu chcą Tuski! Ja zaś jestem ze Zgierza, Mnie Żebro też namierza. Dlatego, że nie z Łodzi, co mej opinii szkodzi. Zwalczam debila, złodzieja, wygrana Polski nadzieja. Myślisz, że jesteś z Gdańska, fantazja u ciebie ułańska. Mówisz, masz program wielki, nie walka to na szabelki. Kłam, to nowa retoryka, pluj jak u ojca Redyka! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:30 Mów za siebie. Nie wycieraj sobie gęby nami. Odpowiedz Link Zgłoś
skttrbrain Rządzić Kaczyński to możesz sam conajwyżej w.. 06.10.07, 16:30 łazience, siedząc na sedesie z papierem toaletowym w dłoni. W reszcie domu i tak rządzi Twoja matka. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Rodacy.! Kaczyński kłamie.! 06.10.07, 16:32 Nie pozwólcie niszczyć Polski i dalej potem Europy.! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bardzo dobrze Polsce służy Tusk. 06.10.07, 16:39 Tusk broni Polski przed katastrofą Kaczyńskich.! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Bardzo dobrze Polsce służy Tusk. 06.10.07, 17:43 No nie żartuj sobie! Zagłosuję na PO z musu, bo to jedyna partia, która ma szansę odsunąć od władzy Kaczyńskich, najwieksze nieszczęśie Polski od kilkudziesięciu lat. Ale Tusk? To nieudacznik. Gdyby PO miała innego przywódcę, dziś miałaby PEWNOŚĆ, a nie tylko SZANSĘ zwycięstwa w starciu z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Rządzić Kaczyński to możesz sam w lazience ! 06.10.07, 16:36 skttrbrain napisał: > siedząc na sedesie z papierem toaletowym w dłoni. W reszcie domu i tak > rządzi Twoja matka. Na spacerki z kotem - nie do rzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Rządzić Kaczyński to możesz sam w lazience ! 06.10.07, 16:39 bogdanekb napisał: > skttrbrain napisał: > > > siedząc na sedesie z papierem toaletowym w dłoni. W reszcie domu > i tak > > > rządzi Twoja matka. > > Na spacerki z kotem - nie do rzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:31 l.o.r.t.e.a napisał: > Brawo PIS! Polacy z Wami! a w szczegolnosci tzwani prawdziwi polacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kto głosuje na PO, nastolatki? To glosujcie.! 06.10.07, 16:40 To dobrze, byle nie na oszołomów Kaczyńskich.! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Kto głosuje na PO, nastolatki? Już lepszy LiD 06.10.07, 22:02 Nie ma szans na wygraną z PiS, a PO ma, choć Bóg jeden wie dlaczego. PO ma przywódcę nieudacznika i niejasny program, ale z dwojga złego ich wolę niż kaczyńską nieobolszewię. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Polacy.! Nie wierzcie Kaczyńskiemu.! 06.10.07, 16:31 Nie dajcie sie ogłupic jak Miemcy Hitlerowi.! Brońcie się.! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 wrojoz to automat wypisujący bluzgi i bzdury na 06.10.07, 16:34 forum, tak sie tu gada ile płaca za agitację poszczególne partie..twoje opinie pojawiają sie 24h na dobę:) == medium is the message == Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński niszczy Polskę.! 06.10.07, 16:35 Ratujcie się sami.! Nikt was z zewnątrz nie uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: wrojoz to automat wypisujący bluzgi i bzdury 06.10.07, 17:45 PiS też ma swoich ujadaczy i to znacznie brutalniejszych od wrojoza. Dlatego, cóż, przyganiał kocioł garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Polacy! Nie wierzcie Kaczyńskiemu.! 06.10.07, 17:30 obawiam się, że spora część osób chcących głosować dała się już ogłupić OO Kaczyńskiemu. Teraz my musimy przekonać ich, że chcą wybrać źle... Ja nie składam żadnych obietnic. Zobacz czemu warto na mnie głosować: Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Polacy! Nie wierzcie Kaczyńskiemu.! 06.10.07, 22:23 Lepiej przekonać tych, którzy nie chcą iść głosować. Niech idą i głosują na cokolwiek, z SamooBroną włącznie. Po prostu lepsze kolejne dwa lata chaosu, niż trzy lata świadomej demolki. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxxus Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:33 Swietnie. PO nie chce mariazu z LiD na poziomie rzadowym i slusznie, zwlaszcza w obliczu obstrukcji (sorry) prezydenckiej. Niech wiec PiS bierze rzad a POLiD parlament - wszystkie komisje i marszalkostwa i spec komisje i delegatow sejmu do wszystkich urzedow. I niech jak sepy patrza na rece PiSowi i wzywaja na przesluchania i zadaja informacji. Jesli do sejmu nie wejda przystawki to taka sytuacja bedzie duzo bardziej klarowna - PiS rzadzi i jest flekowany z prawa (ekonomicznie i spolecznie ) przez PO z lewa przez LiD i z obu stron w sprawach obyczajowych i stosunkow (sorry) z KK Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Mlodzi.! Na wybory.! 06.10.07, 16:42 Odsuńmy od władzy Totalitaryzm Kaczyńskiego.!! Nie dla zawłaszczania Polski do niecnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
ronronron NA WYBORY!!!!! 06.10.07, 17:02 NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! Roześlijcie ten adres znajomym: www.idz-do-urny.pl/ nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania? Zajrzyj tutaj: www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: NA WYBORY!!!!! 06.10.07, 17:48 Tu się zgodzę! Pis liczy na niską frekwencje i na nią gra od początku. Następnym razem wprowadzi zarządzenie, że głosować mają prawo tylko ci, którzy oddadzą głos na PiS. I wreszcie napoleonek Jarosław będzie miał spokój i nie będzie tak ział jadem podczas tych swoich tak zwanych konwencji wyborczych, czyli antypolskich seansów nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Zlikwidować wszelkie symbole komunizmu w Polsce... 06.10.07, 16:34 ale przede wszystkim odsunąć od wpływu na politykę i gospodarkę ludzi z komunizmem związanych. Sporo z nich ten realny wpływ jeszcze ma... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Zlikwidować wszelkie symbole kaczyzmu w Polsce 06.10.07, 16:45 Kaczyńscy chcą Polsce urzadzić łagry. Nie dajmy sie znów nabrać na stalinizm, tylko innego rodzaju.! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Znam paru odpowiednich do tych miejsc... 06.10.07, 16:51 Jak się nie przestaniesz mnożyć na forum nadmiernie to też tam trafisz w końcu choćby w charakterze nożyczek do strzyżenia trawki. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Zlikwidować wszelkie symbole komunizmu w Pols 06.10.07, 22:25 Np. Wojciech Jasiński, Aleksander Chłopek, Maciej Łopiński i Roman Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Nie ma wyjścia... t r z e b a głosować na PiS... 06.10.07, 16:35 Każdy głos się liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Głos na PO to głos szansy. 06.10.07, 16:36 Glosujcie tak, aby ten totalitarny polityk Kaczyński nas nie ogłupił. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 To Jarka wypuścili z psychiatryka??? 06.10.07, 16:38 Nie wiedziałem ,że się leczył - ale jak widze to go jednak nie doleczyli a wypuścili. PiS i samodzielne rządy to już lepiej od razu się powiesić - Nawet komuna nie miała nad nami takiej kontroli jak PiS-owcy Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: To Jarka wypuścili z psychiatryka??? 06.10.07, 16:43 tadeusz542 napisał: > Nie wiedziałem ,że się leczył - ale jak widze to go jednak nie > doleczyli a wypuścili. > PiS i samodzielne rządy to już lepiej od razu się powiesić - Nawet > komuna nie miała nad nami takiej kontroli jak PiS-owcy Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Nie ma wyjścia... t r z e b a głosować na Pi 06.10.07, 16:45 Nawet sympatycy PO mogą zagłosować na PiS i dać szansę dalszego rozwoju Polski... Zapraszamy, chodź z nami i głosuj na PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Nie ma wyjścia... t r z e b a głosować na Pi 06.10.07, 18:07 Niedoczekanie wasze! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jarosław Kaczyński-chodząca podróba Polaka, tchórz 06.10.07, 16:52 i dekownik. Szamaciarz nie ma konta, nie potrafil zrobic prawa jazdy, donosil do SB na prawdziwych patriotow, a po polsku ledwo mowi. Kmiocie spoleczenstwo lubi do siebie podobnych zyciowych nieudacznikow wiec znowu szmaciarza wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Nie ma wyjścia... t r z e b a głosować na Pi 06.10.07, 17:51 Nie trzeba głosować na pis, wręcz nie należy. Ja nie zagłosuję, choćbyś jeszcze milion swoich postów tu zamieścił, a brat Jarosław podwoił mi pensję. Jeszcze rodziców i dziadków wypchnę na wybory - nie na pis oczywiście. Nie i już! Szkoda na mnie zachodu. I na 70% Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Nie ma wyjścia... t r z e b a głosować na Pi 07.10.07, 01:16 amen, cud-dziewczyna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS.! Rządzcie sobą.! 06.10.07, 16:37 Od Polaków wara. Precz z kaczyńskimi.! Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Marzenie 06.10.07, 16:37 "Mamy nawet szansę na samodzielne rządy" Przeciez to marzenie Kaczynskiego. Wlasciwie jedynie o to chodzi. Doskonale potrafi mowic, to co ludzie chca uslyszec. Postepuje w mysl zasady - obiecam ci co chcesz i trzeba przyznac, ze uzyskuje oczekiwane wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Polacy nie wierzcie Kaczorowi.! 06.10.07, 16:38 cozano napisał: > "Mamy nawet szansę na samodzielne rządy" > Przeciez to marzenie Kaczynskiego. Wlasciwie jedynie o to chodzi. Doskonale > potrafi mowic, to co ludzie chca uslyszec. Postepuje w mysl zasady - obiecam ci > co chcesz i trzeba przyznac, ze uzyskuje oczekiwane wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kaczyński przedstawia perspektywy rozwoju Polski 06.10.07, 16:37 Tusk i PO tylko krytykują, narzekają, wszystko widzą czarno... PO to biadoląca ciamciaramcia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Kaczyński przedstawia perspektywy rozwoju Pol 06.10.07, 18:19 A jakie perspektywy? Bo ja widzę dzielenie i napuszczanie Polaków na siebie, tworzenie II i III kategorii Polaków, bezprawne aresztowania, podsłuchy i inwigilację, kłamstwa, marzenia o władzy absolutnej, niechęć do demokracji, przewrażliwienie na własnych punkcie, państwo policyjne, debili i psychopatów na czele ważnych ministerstw (patrz: Macierewicz, Fotyga i Szczygło), niechęć do wolnych mediów, niechęć i nieufność do UE, patrzenie w przeszłość zamiast w przyszłość, lekceważenie całych warstw społecznych, nierówność obywateli wobec prawa, uległość wobec kleru, widzenie w każdym przeciwniku śmiertelnego wroga, kompletną ignorancję w sprawach gospodarki, brak poczucia humoru, głupotę, brak dystansu do samych siebie, postrzeganie świata zewnętrznego jako wrogiego Polsce, kompleksy, wysługiwanie się miernotami, pychę, nienawiśc do inaczej myślących, populizm, mamienie obietnicami bez pokrycia.... Czy mam wymieniać dalej? Dziekuję za takie perspektywy dla Polski. Nie ma siły, która zmusiłaby mnie do głosowania na Pis i jeszcze pracuję nad rodziną, żeby nikt, po najdalszych pociotków, na to się nie pokusił i nie nabrał. A jestem osobą bardzo wpływową w rodzinie i wśród znajomych. Więc twoje posty na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Kaczyński przedstawia perspektywy rozwoju Pol 06.10.07, 21:01 Jeśli tak dobrze je znasz i reklamujesz, to powiedz, w którym planie dziesięcioletnim przeciętnego młodego człowieka stac bedzie na własny kąt i utrzymanie rodziny z pensji w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Prokomunistyczna demagogia 06.10.07, 16:38 ... "ale przede wszystkim na likwidowaniu różnic społecznych. Nie może być rozwoju bez likwidacji różnic!" Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Prokomunistyczna demagogia 06.10.07, 16:43 tppiotr napisał: > ... "ale przede wszystkim na likwidowaniu różnic społecznych. Nie może być rozw > oju bez likwidacji różnic!" Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:38 wydaje mi się jednak,że poprzednia ekipa "złodziei i komunistów" miała chociaż trochę honoru w porównianiu z obecną. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Dokladnie! Glosuj na PiS, kazdy glos b. potrzebny! 06.10.07, 16:38 Dokladnie! Byloby SUPER gdyby PiS zdobyl ponad 50 procent miejsc w Sejmie aby wreszcie mogl spokojnie rzadzic i dalej zmieniac Polske! Inaczej to znowu bedzie musial wchodzic w koalicje z roznymi szemranymi przystawkami, to juz raz przerabialismy, nie wracajmy do tego! Glosuj na PiS, kazdy glos jest bardzo ale to bardzo potrzebny, twoj glos moze zadecydowac ktora partia wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Mamy śmiesznego Premiera. 06.10.07, 16:41 Ale Kaczyński jest też grożny. Czasowo grożny, bo przemawia jak w 1033 roku.! Nie totalitaryzmowi. !! Nie.!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Mamy śmiesznego Premiera. 06.10.07, 18:00 wrojoz napisał: > Ale Kaczyński jest też grożny. Czasowo grożny, bo przemawia jak w > 1033 roku.! Nie totalitaryzmowi. !! 1033 rok? A kto to tam juz wtedy byl za ustrojem totalitarnym? Mieszko II, czy mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:43 Dorosły, w przybliżeniu 50-letni facet, który nie ma prawa jazdy, żony, dzieci, mieszkania i konta w banku... Jest to oczywiście śmieszne, tylko dlaczego "to" ma rządzić akurat Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Młodzi.! Na wybory.! Usunąć Kaczyńskich.! 06.10.07, 16:46 Ratujmy naszą Polskę przed stalinizmem.! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:46 to prawda, ma same wady i tylko jedną zaletę - jest 10x lepszy od ciebie i od Tuska razem wziętych Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 20:40 Jest lepszy wyłącznie w propagandzie - manipulowaniu prostymi umysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: a ojczulek Rydzyk.... 06.10.07, 17:27 dawno już przekroczył 50-tkę, też nie ma żony, dzieci, mieszkania, konta w banku. Jest to oczywiście bardzo śmieszne. Tylko dlaczego "taki" ma decydować o tym co dla Polski i Polaków jest dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: a ojczulek Rydzyk.... 06.10.07, 17:28 Michnik tez nie ma zony,ma przyjaciol-mezczyzn ale ma tez wielkie konto. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: na stare lata przyjdzie mi stąd uciekać! 06.10.07, 16:49 bergman1 napisał: > jak wygrają. A co, jesteś ukrywającym się komunistycznym zbrodniarzem, czy "złodziejem biznesmenem" i masz pewność, że Cię rozliczą? Odpowiedz Link Zgłoś
ronronron NA WYBORY!! 06.10.07, 17:03 NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! Roześlijcie ten adres znajomym: www.idz-do-urny.pl/ ------------------ nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania? Zajrzyj tutaj: www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: NA WYBORY!! 06.10.07, 17:22 ronronron napisał: > NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! > > > Roześlijcie ten adres znajomym: > > www.idz-do-urny.pl/ > ------------------ > > nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania? > Zajrzyj tutaj: > > www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: na stare lata przyjdzie mi stąd uciekać! 06.10.07, 22:28 No tak, najlepiej powiedz, że wszyscy niegłosujący na PiS (grubo ponad 50% społeczeństwa) to złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa "który sam przecież nie ma prawa jazdy" co to ma b 06.10.07, 16:51 być autorze tego wypracowanka? już nie potraficie normalnie zrelacjonować jakiegoś wydarzenia? Co mnie obchodzą fobie i preferencje polityczne autora artykułu? To dzięki takim usłużnym dziennikarzynom PISowi rośnie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Nie wierzyc Kaczynskiemu.! 06.10.07, 17:24 Chce nam dać państwo policyjne. Precz z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "który sam przecież nie ma prawa jazdy" co to 06.10.07, 22:29 Być może jestem konserwatywny, ale moim zdaniem człowiek, który w wieku blisko 60 lat się nie usamodzielnił nie powinien zabierać się za rządy w kraju mającym 40 mln obywateli... Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:53 Mam wrażenie,ze on jest gotów zniszczyć naród dla dobra tego narodu.Oczywiście dobra pojmowanego po kaczemu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Partia walczy z narodem o lepsze jutro! 06.10.07, 22:30 Ale to już było. I nikomu na dobre nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:55 l.o.r.t.e.a napisał: > Brawo PIS! Polacy z Wami! a dalej: > Polska leży w Europie a nie w USA - polscy politycy o tym zapomnieli No to jak, dobrze to czy zle, ze sie zapomnialo, ze Polska lezy w Europie? Bo ostatnim, ktory o tym pamieta, jest wlasnie Kaczynski z jego PiSem, wyslugujacy sie Amerykanom w Iraku i szczekajacy na sasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:56 Oby nie . Nie sądzę aby miało przez to iść ku lepszemu . Panie Boże , uchroń nas przed takimi wodzami , bo z wrogami damy sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś