dobryczlowiek123 Jarosław Kaczyński: Apeluję do Tuska, żeby zach.. 08.10.07, 01:31 Czyzby uczen pobil w chamstwie mistrza- NIE-oj daleko mu daleko Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowy_pies Nie! 08.10.07, 01:40 To nie Donald Tusk rozkręcił spiralę nienawiści w polskim języku politycznym panie premierze Kaczyński. To nie Donald Tusk obrzucił Pana gównem [to odpowiednie słowo] pierwszy. On nie szukał na Pana haków, dziadków w wermahcie itp... On (Donald) mówił: koalicja Platformy i PiS jest naturalna. To Pan Panie Jarosławie spieprzył tę koalicję. I niech Pan nie ściemnia że tak nie jest? Chyba pod "cyniczym, zakłamanyum "sk...synem" ma Pan odrobinę godności i człowieczeństwa. Może Donald Tusk jest tzw: "miękki", ale przynajmnie nie kłamie i nie jedzie po najniższych uczuciach ludzi których [Pan to wie i ja też] - nic nie uratuje... Bo są starzy... Pan wie o co mi chodzi... Kochani to co czytacie... Nie będę mówił na kogo głosować. I tak mnie nie posłuchasz. Pomyśl o tym drogi czytelniku że gdyby rządziła Platfoma nie było by przynajmniej obrzucania się g...wnem. Bo droga jest tylko jedna... I wszyscy o tym wiedzą. Ale sposób ubrania tej drogi w język polityków różny... I chyba na język i obyczje będziemy głosować 21 pażdziernika... Jestem polskim patrotą i nie zgadzam się żeby ktoś taki jak bracia "K" byli synonimem Narodu który nigdy nie podpalił żadnego stosu, a innowiercy szukali wśród Nas Polaków schronienia... Polacy bowiem maja na głowie poważniejsze sprawy niż zaglądanie komuś w majtki czy do modlitewnika. Wybiercie do cholery Polskę w której znajdzie się miejsce dla każdego CZłOWIEKA! I chcę się wreszcie w polsce poczuś EUROPEJCZYKIEM... A nie Polakiem. Bo Polakiem i tak jestem! życzę podjęcia odpowiednich decyzji Piotr Mazurek [jeśli coś do mnie masz to napisz diamentowy_pies@gazeta.pl chętnie odpiszę] Odpowiedz Link Zgłoś
jazac Jarosław Kaczyński: Apeluję do Tuska, żeby zach.. 08.10.07, 01:46 To jest naprawde straszna twarz, ze nie powiem morda.Nadaje sie do postawienia w polu jako strach na wroble. A poza tym to on wszystkich obraza , bo ten konus ma pretensje do calego swiata. DOSC JUZ JEGO RZADOW. Odpowiedz Link Zgłoś
jazac Jarosław Kaczyński: Apeluję do Tuska, żeby zach.. 08.10.07, 01:47 To jest naprawde straszna twarz, ze nie powiem morda.Nadaje sie do postawienia w polu jako strach na wroble. A poza tym to on wszystkich obraza , bo ten konus ma pretensje do calego swiata. DOSC JUZ JEGO RZADOW. pOLACY OPAMIETAJCIE SIE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taxal doskonaly komentarz w SE 08.10.07, 02:20 Słychać chichot Urbana Gdy patrzę na premiera Jarosława Kaczyńskiego, to widzę Jerzego Urbana w 1981 r. - powiedział wczoraj przewodniczący Platformy Obywatelskiej Donald Tusk. Po tych słowach słychać chichot najbardziej znienawidzonego ministra stanu wojennego, chichot satysfakcji. Urban świadomie od lat funkcjonuje jako rozbestwione zło, najgorszy spadek po PRL-u. Czerpie z tego radość i zadowolenie. Ale zapewne dziś - przechera - oburzyłby się na takie porównanie. Panie Tusk, takie argumenty, taki poziom dyskusji, po prostu nie przystoją. Nie tłumaczy pana chęć rewanżu za obrzydliwe słowa premiera, który nie tak dawno stwierdził, że oni - PiS - stoją tam, gdzie Solidarność w 1981 roku, a reszta, czyli też PO - tam, gdzie dawniej ZOMO. To ze strony Platformy ciągle słyszymy o konieczności kampanii merytorycznej i godnej. I nawet tak denerwujące wiadomości jak ostatnie sondaże nie usprawiedliwiają tak gwałtownej zmiany jej tonu i stylu. Szczególnie że sondaże to niecała prawda. Bo gdyby tak było, np. w 2005 roku, to dziś rządziłaby Platforma Obywatelska, a przewodniczący Tusk byłby prezydentem. autor: Stanisław Drozdowski Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: doskonaly komentarz w SE 08.10.07, 02:30 Panie Drozdowski, czy na prawdę nie obawiał by się Pan pokazać fotografii premiera swojemu dziecku bez obawy że przez całą noc będą go męczyć koszmary? Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamk Apeluję do premiera:niech Pan przestanie obrażać 08.10.07, 05:24 Polaków,kłamać,oszukiwać Naród, niech pan zachowa przyzwoitość i odejdzie z polityki. Nie chcemy wojny, chcemy mądrego rządu Platformy, premiera Tuska i spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Jarosław Kaczyński: Apeluję do Tuska, żeby zach.. 08.10.07, 05:27 niestety przykre to ale kampanię nienawisci zaczęli Kaczyńscy zresztą ieli się czym wspierać wzorce słało słuszne radio M...../he he he jest mi wstd ,za to / Wniosek jeden z tego wypływa ...gdyby dziś był 13-ty grudnia to krew lała by sie strumieniami .....Tak zostało pogrzebane to co nie udało się komunie zniszczyć czyli ducha narodu.............Miał rację L. Wałęsa mówiąc ,ze Kaczynscy wszystko zniszczą......i powiedział prawdę.........patrząc na wypowiedzi na forum, słuchając wypowiedzi polityków można tylko jedno powiedzieć prawdę powiedział Bismark dac polakom wolność a sami się zniszczą...... tak oto duch wstapił i odmienił oblicze tej ziemi........../z rogami/ WSTYD, WSTYD, WSTYD to najdelikatniej co mozna na ten temat powiedzieć......... Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Jarosław Kaczyński: Apeluję do Tuska, żeby zach.. 08.10.07, 05:37 co do wizji 150-tyś armii.......proszę pamietać o 20-tysiacach /w niej/ kapelanów . Ale i tak Korea Północna ma wiecej żołnierzy....Tylko po co 2000 lat temu i do kogo mówił największy nauczyciel ...przekujmy miecze na lemiesze.........Krowa mojej babci to zrozumiała ...już nie bodzie .....Matolstwo.........do entej........ Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Jarosław Kaczyński: Apeluję do Tuska, żeby zach.. 08.10.07, 05:50 i jeszcze jedno ...nie przebrzmiały słowa też w ramach kampani wyborczej , ze powiniśmy mieć guzik atomowy /dla odstraszenia , albo ,ze bedą się z nami liczyć/ a praktyka wykazała , ze mamy guziki rozporkowe ... bo co drugi polityk to typowy mieszkaniec rozporka .... a co do do durnego elektoratu to jedno mozna przypomnieć ...słowa piosenki ....Wisiały, wisiały jaja u powały ...a te głupie dziwki myślały ,żE śLIWKI....... Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Kaczyński sam nie ma godności !! 08.10.07, 07:32 Widac po tym jak włazi Rydzykowi w odbyt, i nie odniósł sie do obrażania własnej żony. Gdzie jego godnośc ? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wyborczy cyrk wedrowny 08.10.07, 08:12 a pisowski karzel dziwolag przyciaga dobry lud miast i wsi. Gawedz osobiscie chce zobaczyc i nadziwowac sie ze tez taki wybryk natury na Ziemi, tej ziemi, nam sie przytrafil. Rozrywka-groteska jak za dawnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamk Jarosław k.-Największy kłamca w historii Polski. 08.10.07, 08:32 Nie było w historii tak obrzydliwego, kłamliwego rządu,jak ten. To plaga, ochyda. Jak widzę pisowskie gęby w telewizji, zmieniam kanał. Kiedyś oglądałam TVPiS i wywołało to we mnie mdłości. Jeszcze trochę, a lud wyjdzie na ulicę z kosami na sztorc na nich. Precz maro nieczysta, zniknij Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Zawsze wiedzieliśmy, że Jarosław Premier żyje 08.10.07, 10:43 w świecie urojonym.Ten "apel"tylko to potwierdza: mamy premiera i prezesa partii rządzącej o paranoicznym toku myślenia.Kampanię wyborczą powinien spędzić w porządnym zakładzie zamkniętym...:) Odpowiedz Link Zgłoś