joala1 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:12 Od kiedy to w polskich szpitalach profesorowie medycyny przyjmują pacjentów w izbie przyjęć i jeszcze ich opatrują??? realia są inne, Podgórski robi teraz z siebie bohatera a w rzeczywistości chce się odegrać na ZZ Odpowiedz Link Zgłoś
tersup zastanawiam sie kim sa wypisujacy te peamy dla zla 16.10.07, 14:14 bez wzgledu na temat byleby napluc na kosciol,wierzacych,uczciwych ludzi.Panie Ministrze zycze wytrwalosci i szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
polyg3n Re: Wypadek samochodu, którym jechał minister Zio 16.10.07, 14:15 antyterrorystów nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola44444 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:20 No i co takiego sie stalo Profesorze,ze Pana zatrzymalo CBA,jak mieli podejrzenia ,to i zatrzymali,ale skoro nie bylodowodow to wypuscili.I jakiej ch....y Pan dochodzi.Prawda o was lekarze jest taka bierzecie i to nie malo,a jak ktos o tym zacznie mowic,to WAS tak strasznie boli,zupelnie jak pana Kwasniewskiego po swojej niedyspozycji,jak pana Tuska,gdy mu sie mowi prawde,to tylko potrafi atakowac.To fakt,ze moze ludzie nauczyli WAS brania lapowek.Ale jak masz czlowieku GODNOSC,jezeli wiesz co to znaczy???? TO nie bierz,to jest twoj ZAWOD,to WY lekarze skladaliscie przysiege,ze bedziecie pomagac chorym.Tymczasem jak WAM sie nie da to sie nawet w szpitalu nie zainteresujecie pacjentami TAKA JEST O WAS SMUTNA PRAWDA.Wiec doktorku nie obrazaj sie ,bo nie ma o co.Pensje moze macie male,ale "LAPOWKI" bardzo duze. Odpowiedz Link Zgłoś
drugipadre1 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:20 No i co? Ziobro żyje? Pewnie ze strachu pan profesor zachował go przy życiu.A mógł przynajmniej unieszkodliwić mu tę rączkę,którą podpisał zgodę na zatrzymanie.Już nikt nigdy przez tego pana nie zostałby bezprawnie zatrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Ja bym już ministra opatrzył... 16.10.07, 14:28 Czyli pzryszła koza do woza.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Wypadek samochodu, którym jechał minister Zio 16.10.07, 14:28 Przejaświętrza Panienko!!!Już ci ojciec dyrektor pokaże, zbeszta jak burą suke. Jak można było doprowadzić do takiego dramatycznego zdarzenia. Kto nam będzie organizował konferencje prasowe? Toż to nieszczęście!!! A swoja droga szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:30 Jola poluzuj sobie gumkę od włosów bo ciśnie na głowę ... Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar50 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:38 No ico nie mógł Pan zastrajkować w tym momencie, Generale? Albo amputować coś (tak na wszelki wypadek) tej kreaturze? A może jakiś pavulonik. Nawet Pan nie wie ile setek tysięcy ludzi by Pan usatysfakcjonował. Przejeżdzałem dzisiaj koło tej toyoty. Jeśli bmw z ziobrowym nadzieniem jechało 50 na godzinę, to ja jestem ministrant u rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:38 1. Na fotografii nie widać niebieskiego światła nadającego pojazdowu cechy pojazdu uprzywilejowanego. Zatem zasadne jest pytanie czy kierowca ministra przestrzegał przepisów o prędkości. 2. Tylko nasza ELYTA ( niezależnie od koloru legitymacji partjnej) ma prawo do korzystania z pomocy lekarzy z tytułami profesorskimi przy byle skaleczeniu i dlatego w całości jest oderwana od rzeczywistości czemu na wszelkie sposoby pragnie zaprzeczyć podająć kolejny bzdety jak to "dbamy o zwykłych ludzi". Do władzy idzie się aby nie być zwykłym człowiekiem. Tzw zwykły człowiek jest ważny do chwili gdy wrzucił swoją kartkę do urny. Dalej to już tylko "spieprzaj dziadu". 3. Mimo mojego obrzydzenia do metod jakie Pan stosuje, życzę powrotu do zdrowia - Panie Ministrze. W końcu ktoś musi stanąć przed komisją sledczą a nie dostarczać kolejne zwolnienia lekarskie wystawiane przez skorumpowanego Profesora ze szpitala MSW. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wypadek samochodu, którym jechał minister Zio 16.10.07, 14:41 szkoda,że pan profesor nie wykorzystał szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_j_a kilka FAKTOW!!! 16.10.07, 14:50 Przejezdzalem obok pare minut po wypadku. Byla juz straz dojezdzala jeszcze policja i samochd strazakow. Teraz fakty: 1. wypadek zdarzyl sie obok placu, tyle, ze Trzech Krzyzy, a nie na Rozdrozu, dokladnie przy wylocie Wilczej, 2. Toyota byla uderzona CENTRALNIE w srodek, 3. nie wiem jakim mistrzem trzeby byc, zeby nie uderzyc w gwaltownie pojawiajacy sie poprzecznie samochod, chwala kierowcy Ziobro za to, ze nie uciekal na czolowe na przeciwny pas, 4. Wina kierowcy Toyoty jest ewidentna i bezdyskusujna, 5. To bardzo niebezpieczna ulica - podowjna ciagla linia jest kilkakrotnie przerywana, co powoduje, ze debilni polscy kierowcy, uzywajacy kierunkowskazu w koncowej fazie manewru powoduja tam ogromne zagrozenie gwaltownie hamujac i skrecajac w lewo. Rozumiem, ze intencja bylo ulatwienie dojazdu do ambasad i budynkow rzadowych, ale nagminnie gwaltownie skrecja tam kieorwcy, ktorzy wlasnie zauwazyli miejsce parkingowe po przeciwnej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
alonso6 Wypadek samochodu, rzeczowo 16.10.07, 14:51 Miałem podobną kolizyjną. Kolizja z 77 letnim kierowcą TICO. Cztery pasy, dwa w lewo, dwa na wprost. ( skrzyzowanie Dolniny Służewieckiej z Rodowicza Anody ( d. Rosoła) Pan przypomniał sobie że musi skręcić, już przy ciągłej, i zatrzymał się w poprzek na moim pasie - służącym do jazdy na wprost. Policja uznała że ja jestem winny, bo mogł mu sie samochód np. popsuć. Więc pytam Policje czym moja kolizja różni sie od tej ministra. W takim wypadku to kierowca BMW jest winny, a nie jak autor artykułu sugeruje kierowca Toyoty. Podobno jak walisz w tył innego samochodu to zawsze jest Twoja wina, bo nie zachowałeś należytej ostrożności i odpowiedniej odległości od samochodu poprzedzającego. Może prawo się teraz zmieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Gdyby Pan Bóg był sprawiedliwy... 16.10.07, 14:53 ... to pan P. stwierdziłby zgon poszkodowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Gdyby Pan Bóg był sprawiedliwy... 16.10.07, 16:43 mielis napisał: > ... to pan P. stwierdziłby zgon poszkodowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
malok Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 14:55 pierwsze ostrzeżenie ziobro ! Odpowiedz Link Zgłoś
mjslon czy Panu Z. zrobiono przeswietlenie glowy 16.10.07, 14:59 po takim dzwonie mogly nastapic nieodwracalne zmiany... układ kontratakuje Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog tak, wyniki utajniono :)) radiolog zdążył tylko po 16.10.07, 15:20 powiedziec ze pierwszy raz ma klopoty ze znalezieniem mozgu :), a analiza płynu mózgowo rdzeniowego wykazała obecność dużej ilości mocznika :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: czy Panu Z. zrobiono przeswietlenie glowy 16.10.07, 18:02 mjslon napisał: > po takim dzwonie mogly nastapic nieodwracalne zmiany... > układ kontratakuje Niestety, palec nie utknął w nosie i lekarze uznali że nie ma powodu prześwietlania głowy;( Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Re: czy Panu Z. zrobiono przeswietlenie glowy 16.10.07, 18:17 A może w związku zew wstrząsem mózgu ten mózg , u TEGO PANA , naskoczy wreszcie na własciwe miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: czy Panu Z. zrobiono przeswietlenie glowy 16.10.07, 19:16 Szkoda, moze by wyszlo to co u Kaczyskiego :-)) www.mattwagner.de/uploaded_images/jaroslaw_homer-792596.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Polska to biedny kraj... 16.10.07, 15:01 .. a szkoda. Ministrowie powinni latac śmigłowcami.. a tak tylko lekka stłuczka.. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Profesor ma silne nerwy :D 16.10.07, 15:06 mi by chyba ręka zadrżała i bandaż by "trochę" uciskał... no ale pewnie dlatego nie jestem lekarzem tylko szefem kancelarii prezydenta RP.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp Doktor to profesjonalista. Szacunek. życzę zdrowia 16.10.07, 15:20 ziobrze i innym rannym. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 15:28 Pan Profesor jest naiwny! Przecież takie osobniki jak im sie napluje w twarz mówią, że pewno zanosi sie na deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wypadek samochodu, którym jechał minister Ziobro 16.10.07, 15:30 panie prof. podgórski z religii ma pan "celująco" tylko że, nadstawia pan "drugi policzek" Odpowiedz Link Zgłoś