wiseman_said Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 11:46 Wstałem rano, a za oknem ciągle brak Irlandii. Kolega mówił, że Tusk obiecywal wypłatę w funtach. A ciągle biedak 700 zł zarabia. I jeszcze się boi, ze mu zasiłek na dziecko zabiorą. Ech, Irlandia... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 40% naiwniaków dało sobie wmówić drugą Irlandię... 22.10.07, 11:50 i będziecie mieli drugą Irlandię - ale chyba północną... uwierzyliście oligarchom że poprawią was los - ciekawe "rzeklł wilk wchodząc do owczarni - teraz będziem solidarni" Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: 40% naiwniaków dało sobie wmówić drugą Irland 22.10.07, 12:38 zbig76 gawarit: > i będziecie mieli drugą Irlandię - ale chyba północną... > > uwierzyliście oligarchom że poprawią was los - ciekawe > "rzeklł wilk wchodząc do owczarni - teraz będziem solidarni" Boli, co?? Nie obrazaj wiekszosci glosujacych Polakow, zapiekla w swoim zalu biedna, chora istoto. Wg sondazy na PiS glosowali ludzie najgorzej wyksztalceni. No,tacy rzeczywiscie niczego nie dadza sobie wmowic. "Swoje" wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 spoko, będzie cud - św Sawicka nam go wymodli... 22.10.07, 11:53 ja tam spokojnie czekam, jak za rok na pasku wypłaty nie będę miał 50% wiecej niż teraz (za PiS-u miałem taki wzrost) to ciekawe czy mi donaldek ze swojej diety oselskij dołoży... Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas gratuluje rozumu 22.10.07, 12:12 taka postawa: "jak za rok nie bede mial 50% wiecej..." swiadczy o tym jak wiele zlego zrobili duck brothers ludziom w polsce. dlaczego chlpie nie zaczniesz pracowac na wlasna reke? wtedy mozesz zawalczyc nie tylko o 50%, ale moze nawet o 350%! postawa roszczeniowa wspierana ideologia panstwa solidarnego to naprawde najwiekszy grzech pis'u. zamiast pobudzac u ludzi aktywnosc rowniez na polu przedsiebiorczosci, postanowili dokonac na umyslach polakow lobotomii rodem z czasow prl'u: "panstwo zadba, panstwo da". a z czego ma dac biedne panstwo? jesli takie potegi ekonomiczne jak niemcy czy szwecja przejechaly sie na dawaniu, to skad taki kraj jak polska ma wziac pieniadze do rozdawania? widze niestety, ze dwa lata rzadu populistow zakonserwowalo postawe nieprzystajaca do rzeczywistosci. mam nadzieje, ze ktos kiedys za takie grzechy postawi jaroslawa przed trybunalem stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Calkiem moadrze piszesz, ale Donaldek... 22.10.07, 12:17 ...obiecal wszystko wszystkim w sposob roszczeniowy. Zwlaszcza mlodym. Mlodzi latwo przyjmuja obietnice, ale tez sa bardzo niecierpliwi przy realizacji. Cudu jednak nie bedzie. Za pol roku do roku PO bedzie mialo bardzo cieplo. Bo w tej kampanii fure bzdur naopowiadali i naobiecywali. I to do nich wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas ale co naobiecywali?ze mozna pojsc droga irlandii, 22.10.07, 12:57 hiszpanii, a nie droga grecji lub portugalii? to przeciez zadna obiecanka, tylko konstatacje tego co sie dzialo w innych krajach europejskich po wejsciu do ewg. mamy dokladnie taka szanse jaka miala hiszpania w latach 80-tych XX wieku. hiszpania, ktora od lat 30-tych znajdowala sie pod rzadami faszysty franco. dzisiaj to hiszpania, a nie niemcy ma najlepsze autostrady (nie mam na mysli gestosci sieci, ale jakosc drog), to hiszpania jest krajem, w ktorym szukamy pracy, to z hiszpanii wywodza sie takie firmy jak alcatel, czy zara. generalnie hiszpania oraz irlandia sa dowodem na to, ze panstwo o profilu rolniczo-przemyslowym moze sie przeksztalcic w nowoczesne panstwo z dynamiczna gospodarka. ale mozna tez pojsc w populizm i puszczac kase bez sensu jak grecja. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Donaldek naobiecywal i to do niego... 22.10.07, 17:20 ...wroci. To co Ty piszesz to bardzo luzna i rozsadna interpretacja. Donaldek obiecal "cud" (to jest cytat). I "spelnienia marzen" (to tez cytat). Mlodzi wyborcy nie beda czekac kolejnych trzech kadencji sejmowych na Irlandie. Mlodzi zrobia rozrube za pol roku do roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kiakk Re: Donaldek naobiecywal i to do niego... 22.10.07, 18:35 a mnie sie tak nie wydaje, Sam jestem człowiekiem młodszego pokolenia i wiem ze nie od razu ze scierniska da sie zrobic San Francisco... Na to potrzeba czasu, ale kwestią jest jak tego sie dokona, sposób rządzenia, i tego ja to odbierają ludzie, ludzie którzy wlaśnie teraz zagłosowali na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Jestes w grubej mniejszosci... 22.10.07, 21:22 ...Donaldek obiecal cud. A w Polsce nic sie nie zmieni dla normalnych ludzi. No moze troche wzrost gospodarczy spadnie za rzadow PO. I gdy mlodych ludzi nadal stac na mieszkania nie bedzie (i perspektywy sie nie przybliza) i do konca miesiaca bedzie ciezko dotrwac z pensji, wtedy mlodziez sobie przypomnie obietnice PO. Bo Donaldek gadal bzdury: wszystko wszystkim obiecal. A swiat tak nie wyglada. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: spoko, będzie cud - św Sawicka nam go wymodl 22.10.07, 12:40 zbig76 gawarit: > ja tam spokojnie czekam, jak za rok na pasku wypłaty nie będę miał > 50% wiecej niż teraz (za PiS-u miałem taki wzrost) to ciekawe czy mi > donaldek ze swojej diety oselskij dołoży... > A co, do tej pory dokladal "jareczek"? Do roboty, obiboku Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 11:57 Piękne zwycięstwo uzyskane dzięki młodym,to o nich trzeba było zabiegać,a nie czołgać się przed rydzykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.senator Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 12:15 A mi się taki komentarz nasuwa. Jak wielkim nieudacznikiem, nie tylko życiowym, trzeba być żeby dysponując wszystkimi aparatami administracji państwowej, Telewizją Polska i telewizją Wolską, Radyjem jedynym słusznym gazetami pokroju Rzepa, przegrać wybory z takim kretesem? Normalnie siedzę właśnie nie wyspany w robocie bo do 2 w nocy śmiałem się z PiSu i ich prezia. A prawdziwą klasę pokazał Mały Xsiąże podczas przemowy i wywiadu z dziennikarzem TVNu. To już trzeba leczyć Jaruś. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekprawdanieistnieje Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 12:16 Najlepszy był tutaj ten tekst,że teraz lekarze w państwowych szpitalach dostaną 6000zł wypłaty.Czy wy ludzie macie po pięć latek?Czekacie na złote góry ,bo nastał DOWNALD?????Jedyne,co się zmieni,to pasażerowie czarnych limuzyn!Wybijcie sobie z głów rewolucję ekonomiczną i takie inne legendy!!!!!!!!!!A najśmieszniejsze jest to,że nieuchronnie nadciągające poważne ochłodzenie na giełdzie (nadciągające zza oceanu i silniejsze od zaklęć polskich ekonomistów)będzie miało twarz Tuska i jego partii.Dzisiaj bal,jutro żal !!! I wtedy runie doNek z kart!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alejajaniemaco Polonia w USA jako jedyna miala mozliwosc oddania 22.10.07, 12:25 wolnego glosu nie zmaconego oszczerstwami i lgarstwami w postkomunistycznych polskich mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Polonia w USA jako jedyna miala mozliwosc odd 22.10.07, 14:39 alejajaniemaco napisała: > wolnego glosu nie zmaconego oszczerstwami i lgarstwami w postkomunistycznych > polskich mediach. ==================================== Gowno prawda. Zapominasz, ze dzieki internetowi mozna sluchac polonijnych rozglosni radiowych. A tam kampania propisowska czasami przybierala chamski, obrazliwy format, ze az wstyd bylo sluchac. Przestan lzec, pisiaty oszolomie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon Re: Polonia w USA jako jedyna miala mozliwosc odd 22.10.07, 14:45 no jasne przeciez im zalezy zeby wiecej polskich niz amerykanskich dzieci zginelo w iraku i afganistanie to poparli debila ktory tam polakow trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Polonia w USA jako jedyna miala mozliwosc odd 22.10.07, 15:03 maniakon napisał: > no jasne przeciez im zalezy zeby wiecej polskich niz amerykanskich > dzieci zginelo w iraku i afganistanie to poparli debila ktory tam > polakow trzyma Polonia amerykańska chce zachować obraz Polski z lat swojej młodości. Lata młodości większości Polonii Amerykańskiej przypadały na okres komunizmu. Stąd zapewne takie parcie na wygraną pis. Tylko po jaką cholerę wybrali na dalsze życie wolny kraj i liberalna gospodarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Polonia w USA jako jedyna miala mozliwosc odd 22.10.07, 15:05 maniakon napisał: > no jasne przeciez im zalezy zeby wiecej polskich niz amerykanskich > dzieci zginelo w iraku i afganistanie to poparli debila ktory tam > polakow trzyma. Polonia amerykańska chce zachować obraz Polski z lat swojej młodości. Lata młodości większości Polonii Amerykańskiej przypadały na okres komunizmu. Stąd zapewne takie parcie na wygraną pis. Tylko po jaką cholerę wybrali na dalsze życie wolny kraj i liberalna gospodarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sojkaj2 Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 12:30 kolargolo napisał: > no to kaczkom dziekujemy za bure suki i wyksztalciuchy. oraz za ZOMO, 13. grudnia, niedorajdy, które wyjechały do Wielkiej Brytanii, łże-elity, "gorszych Polaków" ze Śląska, Pomorza, lekarzy w kamaszach, układy, oligarchów, młodzież, która jest naiwna i głosowała na PO, warszawską hołotę (te dwa ostatnie to już po wyborach) Odpowiedz Link Zgłoś
hsts Gratulacje dla POlactwa od Eriki Steinbach już nad 22.10.07, 12:32 nadeszły to dość wymowne.. no ale cóż ciemny lud wykształciuchowy wybrał ale przyszłość należy do PiS! :))) to jedyna partia w historii która rządząc jeszcze znacznie poprawiła swoje notowania :)) w następnych wyborach PiS wykopie Platforme Odpowiedz Link Zgłoś
ps10 Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 12:32 gdzie ta Irlandia, Donaldzie, gdzie ta Irlandia Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 12:48 To teraz , jeżeli jakakolwiek osoba która głosowała na POjebańców będzie marudzić że jest jeszcze gorzej że wcześniej gdy był PIS było lepiej to osobiście kopne taką osobe w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
kiakk Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 12:55 a co zrobisz jeżeli będzie lepiej? Ciężko będzie kopnąć się w "ryj" Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 14:43 ps10 napisał: > gdzie ta Irlandia, Donaldzie, gdzie ta Irlandia ========================================== Wez sobie atlas geograficzny i, jesli potrafisz sie nim poslugiwac, sprawdz sobie, niemoto. Odpowiedz Link Zgłoś
pxm jak słyszę takie pytania 22.10.07, 17:50 "gdzie ta irlandia?" to odpowiedź się ciśnie jedna..."w duuuu!pie!!!!" no co to za pytania, jak małe dzieci bez poczucia czasu. głosowałam na po i lid...bo jestem za nimi i PRZECIWKO PIS po ma szansę, dostało od ludzi.czas pokaże... jeśli oni schrzanią to jeden wniosek..negatywny... nikt nie jest już w stanie rządzić tym krajem! i to jest straszne, ale póki co "patrzymy platformie na ręce" Donek nie zawiedź :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Do wszystkich, którzy głosowali. 22.10.07, 12:46 Chcę Wam wszystkim podziękować, przede wszystkim młodym - przywróciliście mi wiarę w ludzi i w to, że są tacy, którym zależy na Polsce, którzy nie zgadzają się na poniżanie i obrażanie, którzy nienawiści mówią - NIE! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kiakk Re: Do wszystkich, którzy głosowali. 22.10.07, 12:57 Dobrze powiedziane, ja również przyłączam się do podziękowań! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Do wszystkich, którzy głosowali. 22.10.07, 14:47 Przylaczam sie do podziekowan. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: Do wszystkich, którzy głosowali. 22.10.07, 17:01 gó..arze kierujący się żartami z maili a nie troską o przyszłość kraju - z ataką demokrację to ja dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
bartekprawdanieistnieje Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 12:50 Zanim ktokolwiek zobaczy te wszystkie prorokowane wspaniałości ,to ja będę miał już na dłoni dorodnego kakTUSKA.Następnym noblistą z dziedziny ekonomii będzie niechybnie cała PO ,za obniżenie podatków i wzrost wydatków w jednym posunięciu!!!!!!!Popróbujcie tego na własnych budżetach domowych,a potem opiszcie jak wam wyszło!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Gazeta" złamała ciszę wyborczą? 22.10.07, 12:52 W sobotę przeglądałem sobie strony internetowe. Wszędzie neutralne komentarze. A co było na gazeta.pl. Jakie były tam główne tematy: - Taśmy Rydzyka i plucie na prokuraturę - Sprawa Doktora G. i pisanie że CBA przychodzi o 6 rano... Dziwne że akurat w przedwyborczą sobotę Gazeta mimo ciszy wyborczej pisze teksty jawnie atakujące PiS... Moim zdaniem to złamanie ciszy wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz Re: "Gazeta" złamała ciszę wyborczą? 22.10.07, 13:07 Trochę się brzydzę Ci odpisywać, ale czasem ktoś musi. Słoneczko, CBA teoretycznie nie jest związane z żadną partią, podobnie prokuratura. Wiem, że przez ostatnie lata w tym cyrku było nieco inaczej, ale wszystko na szczęście idzie ku lepszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fila12345 Rzeszów poparł PO. Pionierzy w regionie kto z nami 22.10.07, 13:01 Na Podkarpaciu zawsze panowała, ciemnota i zacofanie. Moherowe bradztwo i ciemne wieśniaki przeważają w ogromnej większości. Sam Rzeszów niestety jest jeszcze zbyt małym miastem by wyrównać ten niekorzystny bilans. Widać jednak, że inwestowanie w stolicę regionu się opłaca, bo w Rzeszowie wyraźnie zwyciężyła PO. Mam nadzieję, że przyszła władza będzie o tym pamiętała. Im większy i silniejszy Rzeszów tym lepiej dla wykształciuchów w całym kraju. Rzeszów jako jedyne większe miasto w regionie musi jeszcze dynamiczniej się rozwijać i nie może być stłamszone przez Kraków czy Lublin. Nie wolno dopuszczać do tak znaczących różnic w rozwoju cywilizacyjnym pomiędzy poszczególnymi obszarami Polski. Konieczne jest zwłaszcza teraz wyraźne wsparcie tych pierwszych przyczółków normalności, jakie pojawiły się na Podkarpaciu. PO musi o tym pamiętać by nie powtórzyła się historia sprzed dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika 3 x yes, powoli normalniejemy 22.10.07, 13:27 kolargolo napisał: > no to kaczkom dziekujemy za bure suki i wyksztalciuchy. co za radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
elizak7 Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 13:47 czekam na cud, na zadowolonych lekarzy, dobrze opłacanych nauczycieli, dobrze opłaconych policjantów, na szerokie dobre drogi, i na to że majac 49 lat , wyższe wykształcenie - będe miała dobrze płatną prace , nie chcę dużo zarabiać ale choć godziwie czyli około 7 tyś. brutto - czekam panie tusk , czekam panie tusk na twój cud gospodarczy ( przypomnę wałęsa obiecał po 100mln i drugą Japonie, miller gruszki na wierzbie ) czekam na drugą Irlandię Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 15:07 Proszę Pani, dobrze płatną pracę ma się nie za to, że się ma wyższe wykształcenie. A dobrze opłaceni lekarze i nauczyciele będą dopiero wtedy, jak się służbę zdrowia i szkolnictwo sprywatyzuje. Zresztą nie mam nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon PO - 41,1.. 22.10.07, 14:08 niezle ale powinno byc lepiej, pewnie w co drugiej komisji byl dziadek ktory wywalal glosy na po i dokladal na pis ;) co za kraj Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41,1.. 22.10.07, 14:22 Jestem dumna z PO.Nareszcie po Kaczynskich.Polacy bardzo dobrze wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
frutto Pisiory chcą zafałszowac wybory 22.10.07, 14:30 PiSowski MSZ specjalnie wstrzymuje dane z Anglii, Irlandii, Francji i Afganistanu aby zyskać więcej miejsc w sejmie. USA przepuścili bo tam mieli większość. Kąsają do końca jak wściekłe psy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Pisiory chcą zafałszowac wybory 22.10.07, 14:58 frutto napisała: > PiSowski MSZ specjalnie wstrzymuje dane z Anglii, Irlandii, Francji i > Afganistanu aby zyskać więcej miejsc w sejmie. USA przepuścili bo tam mieli > większość. Kąsają do końca jak wściekłe psy. ============================================== Obawiam sie, ze masz racje. Tylko ze kwaczystom juz absolutnie na niczym nie zalezy, bo nie maja nic do stracenia. Prawdopodobienstwo powiekszenia liczby mandatow w Sejmie, dzieki protuskowym wynikom tych krajow bedzie ostatnim, bolesnym kopem w kwaczystowskie kupry. Tylko ze, to nie tylko nieetyczne, ale takze przestepstwo konstytucyjne (falszowanie wynikow wyborow). Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie komentarz realistyczny 22.10.07, 14:37 Wielki minus że wciąż jeszcze wygrała raczej frustracja , fanfaronada, nie czyste sumienia i naiwność niż jakikolwiek konstruktywny i rzeczowy program. Wielkim plusem (którego wymowa wyraźnie umyka komentatorom) jest brak Samoobrony i LPR. Bilans rządów Kaczyńskich jest pozytywny i łatwo wskazać zarówno wiele drobnych zmian jak i wyznaczenie pewnej propaństwowej linii politycznej, z biegiem czasu nieporadnośc braci i mało elegancki styl zasłużą sobie na właściwą ocenę jako mało szkodliwe tym niemniej dobrze że odebrali należną lekcję pokory bo patrząc realistycznie to wróżyć im trzeba szybki powrót do władzy. Ciekawym zjawiskiem , które jak widać narasta jest wielka próżnia po lewej stronie sceny politycznej i wciąż wielka rzesza nieobecnych , niegłosujących i nie mających reprezentacji politycznej. Zapewne powstanie w tym miejscu silna formacja polityczna bez zgniłych korzeni w rodzaju Kwaśniewskiego Millera czy Borowskiego. Jest tylko niewiadomą czy będzie składnikiem kolejnego rządu czy wykiełkuje dopiero w następnej kadencji Kaczyńskich. Drugim przyszłościowym pytaniem jest czy z obozu dzisiejszych zwycięzców wyłoni się Polsce marginalny liberalny POLID czy raczej silniejsza politycznie chadecja. Powoli ustępują zmory przeszłości i klaruje sie scena polityczna - szkoda że trwa to tak wolno i że potrzeba tak wielu rozwianych złudzeń ale miejmy nadzieję że to które ukształtowało wczorajsze wyniki było ostatnim. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon apel 22.10.07, 14:40 bardzo rzeczowy, wielu z posrod dzialaczy pisu to porzadni ludzie, dwa lata temu nie wiedzieli o prawdziwym obliczu kilku pisowskich prawnikow, ktorym w zyciu slowo prawdy z ust nie wyszlo, jest teraz okazja aby zalozyc wlasne kolo poselskie i przeskoczyc na pomaranczowa strone, nie wazne kto wygral wazne ile mozna bedzie dzieki temu zrobic dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 14:52 Podobno pis pali dokumenty? Ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 15:10 pompompom napisała: > Podobno pis pali dokumenty? Ktoś wie coś więcej? ================================================ A, wiesz, to takie stare kwity za pralnie, srodki czystosci i takie tam..., nic waznego, jak u kpt.Stopczyka ("Psy"). A ze to sa dokumenty urzedowe? A kto im cos zrobi? Zaraz podniosa wrzask o odwecie Platformy. Swoja droga, to takie niejakie: kwaczysci praktycznie nie maja juz wladzy, a rzadza. A ile zlego moga jeszcze dokonac w ciagu nastepnych 2-3 tygodni, zanim pojda na zielna trawke? Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Dane z 11,32 proc. lokali wyborczych: PO - 41 22.10.07, 15:11 Ja bym czegoś takiego nie powiedział, ale minister z PiS-u pokazywał kiedyś niszczarkę i mówił, że brak dowodów to najlepszy dowód na to, że takie dowody kiedyś istniały. Ciekawe skąd mu takie rzeczy przychodzą do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka a w Krakowie jednak ZIOBRO!!!!!!!!! wygrał!!!! 22.10.07, 15:21 www.rmf.fm/fakty/?id=125714 I co GWniane buraki???? Jeszcze na portalu nadal Gó..n prowadzi u was 50 tys. głosów co:)))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: no i co z tego??????? 22.10.07, 15:29 smutne i szare jest Twoje życie, jesli taka wiadomość sprawiła Tobie tyle radości. Żal mi Ciebie.... Naprawdę..... Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas ??????? 22.10.07, 16:59 obserwowalem sobie przebieg kampanii wyborczej pod katem spontanicznych zachowan tzw "elektoratow". ciekawostka jest fakt, ze wszelkie incydenty zwiazane z impulsywnym, agresywnym zachowaniem zwolennikow partii bioracych udzial w kampanii przedwyborczej, zwiazane byly ze srodowiskiem pis'u, lpr'u jak i samoobrony. potwierdza to teorie, ze pis znajduje najwiekszy posluch wsrod frustratow, tych, ktorym w zyciu cos tam nie poszlo, glownie ekonomicznie, tych, ktorzy uznali sie za przegranych. gdyby pis chcial uruchomic w tych ludziach jakies gleboko drzemiace poklady nadziei, mocy, woli walki o siebie, bylbym pelen uznania. ale oni stale podsycaja te zle emocje, na tym buduja swoja polityczna pozycje. a to jest delikatnie rzecz ujmujac obrzydliwe. tak jak ta wypowiedz o g...nach, etc. Odpowiedz Link Zgłoś