pl2512 23.10.07, 21:44 mi jego facjata na zdjeciach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuroup Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interwen... 23.10.07, 21:47 No i tak to im nie pomogło. Był to kolejny cios poniżej pasa w wykonaniu PIS'u. Oliwa zawsze sprawiedliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Biedna kobieta 24.10.07, 02:39 Oddała serce Ziobrze, a duszę Kaczyńskiemu. Pozostaje życzyć jej, by była na tyle niemądra, by nigdy nie zrozumieć, co zrobiła. Bo jak się kiedyś obudzi i ją olśni coś, to... Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.s Brawo B. Borusewicz 24.10.07, 11:40 Gratuluję Bogdan - nie dałeś się wymanewrować - powinieneś zabrać tylko jakiegoś doradcę, który przypilnował by spraw technicznych - sfilmowali cię fatalnie: na szarym tle, zły kadr i to b. słabe oświetlenie - tym ci zaszkodzili. Jeszcze trzeba było się trochę odprężyć i powstrzymać tiki ręką - ale gdyby kadr był inny to nie byłoby tego widać. Gratuluję determinacji. -- eplay.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kraq o to cały pis 23.10.07, 21:50 o to cały pis i _publiczna_ tv pod ich rządami! na szczęscie ludzie kopnęli ten cały kaczy burdel w dupsko. Polacy w większości nie dadzą się mamić. trzeba postawić na edukacje i głosowanie przez internet, bo pis dalej będziemy jeszcze oglądać jako znaczącą opozycją i dalej będą mogli gadać bzdury tak jak putra, ze tvp jest obiektywna... edukacja społeczeństwa i wysoka frekwencja to mogiła dla demagogów z pisu. został jeszcze ich prezydent tak mały i zawistny, że jeszcze nie zdążył pogratulować tuskowi zwycięstwa... ale jemu tez damy rade Odpowiedz Link Zgłoś
zeno50 Re: o to cały pis 23.10.07, 22:16 dobrze że putra piszesz z małej litery-to powinno oczywistą oczywistością dla takich tępaków.... Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v [...] 23.10.07, 22:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Pati Koti już pewnie spakowana... 23.10.07, 21:51 Cały dobytek dziennikarski w pudełku po butach... za chwilę towarzyszka komisarz polityczny z ramienia KC PiS wyleci niczym strzała... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interwen.. 23.10.07, 21:51 A może tak wreszcie pożegnać kilka osób z TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interw 23.10.07, 23:33 sibeliuss napisał: > A może tak wreszcie pożegnać kilka osób z TVP? I z radia, przepraszam za brzydkie słowo, publicznego. Ten Targalski jeszcze tam straszy swoją peruczką? Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 23.10.07, 21:54 teraz będą usprawiedliwiać się dwoma ,,katastroficznymi latami,, gdzie wszystkie parametry gospodarki szły w górę.. no bo mogły iść szybciej i więcej ,no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 23.10.07, 22:19 kos1981 napisał: > teraz będą usprawiedliwiać się dwoma ,,katastroficznymi latami,, > gdzie wszystkie parametry gospodarki szły w górę.. > no bo mogły iść szybciej i więcej ,no nie ? Nie tylko mogły "iść szybciej i więcej", ale przede wszystkim to i owo mogło i powinno było być zreformowane, z rzeczy najpilniejszych: finanse publiczne, emerytury i ubezpieczenia. Bez czekania na nadejście dekoniunktury. Szczęśliwie, PiS nie dowlókł nas do końca kadencji i - miejmy nadzieję - Platforma jeszcze zdąży przed najgorszym okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola44444 Re: oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 23.10.07, 23:06 Czy Wy nie widzicie przeciez TUSK to czlowiekWALESY,chyba wszyscy juz wiemy ktoto WALESA.Chyba Ty pajacu nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 24.10.07, 07:48 e, nie podniecaj się tak, bo ci to zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 24.10.07, 07:58 Zidentyfikuj się. Co jesteś za jola. Taka z Dywit tu się kręciła kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 25.10.07, 12:26 jola44444 napisała: > Czy Wy nie widzicie przeciez TUSK to czlowiekWALESY,chyba wszyscy > juz wiemy ktoto WALESA.Chyba Ty pajacu nie wiesz Jak napiszesz coś, uzywając argumentó i bez inwektyw, to może podyskutujemy. Mam bowiem żelazną zasadę: nie dyskutować z chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
marber7 Re: oj jacy oni poszkodowani przez niedobry PiS 24.10.07, 02:34 A do tego jakie ważne przesłanie było w tym wystekany orędziu. Wprawdzie po bombardowaniu nas widoczkami Kwaśniewskiego "na lekach" ;)każdy występ będzie lepszy, ale ceniłam Borusewicza wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze Ostatni oddech kaczuchy... 23.10.07, 21:59 Pati Koti robiła, co mogła - nie wyszło. Ciekawe, gdzie będzie pracować, jak ją z TVP wywalą? W TVNie się nie załapie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Ostatni oddech kaczuchy... 23.10.07, 22:03 TV Trwam przyjmie ja z otwartymi rekoma. I nie tylka ja..... Kaczynscy i Zero do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
bux Polsat przyjmnie wyrzutkow z TVP 23.10.07, 22:03 Ciekawe co teraz mysli Solorz, wywalil Lisa z powodu naciskow PiS-u, a mogl sie wstrzymac . he he Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze W Polsacie dziennikarze nie zechcą 23.10.07, 22:21 pracować z Pati Koti. Polsat będzie musiał pół ekipy wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Polsat przyjmnie wyrzutkow z TVP 24.10.07, 10:50 bux napisał: > Ciekawe co teraz mysli Solorz, wywalil Lisa z powodu naciskow PiS- u, a mogl sie > wstrzymac . he he Ale Ziobro ma ponoć jakieś haki na Solorza, więc kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: Ostatni oddech kaczuchy... 23.10.07, 22:16 Jest wolne miejsce szaletowej u Rydzyka stop_fotydze napisała: > Pati Koti robiła, co mogła - nie wyszło. Ciekawe, gdzie będzie > pracować, jak ją z TVP wywalą? W TVNie się nie załapie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Dni pani Pati Koti są już policzone! 23.10.07, 22:06 Jak to dzis Klamczynski mowil w rezimowym radiu?Ze TVP wcale nie jest upolityczniona? > Szmata odejdzie w nieslawie! Ale Zi0br0 ma co bzykac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
scyzor75 Re: Dni pani Pati Koti są już policzone! 23.10.07, 23:22 Pani Koteckiej brakuje czegos z czasow studenckich ;) Zawsze lubila dominowac :P Odpowiedz Link Zgłoś
stoppolonusom Kobieta prowadzaca program "Forum" 23.10.07, 22:10 powinna zniknac z wizji. bardzo nieprzyjemna osoba, a do tego denerwujaca tonacja glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 wszędzie sobie wciśnij Olejnik 23.10.07, 23:12 będziesz miał dziennikarską elitę to się właśnie nazywa korporacjonizm idioto Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin wciśnij sobie z żalu, palca w du.. , adaśku 24.10.07, 08:25 adaś, toże moher dostał w wyborach kopa w dupe nie oznacza że możesz sobie bluzgać na forum. jeśli przemawia przez ciebie tylko żal z powodu przegranej PiSjonariuszy z Tworek, to racz stulić dziub i swoje żale wylewać gdzie indziej. adam_l27 napisał: > będziesz miał dziennikarską elitę > > to się właśnie nazywa korporacjonizm idioto Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 To chyba ty dostałeś kopa w głowe jak piszesz toże 24.10.07, 11:45 wtórny analfabetyzm, na szczęście w wyborach mogłes zrobić krzyżyk Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interwen.. 23.10.07, 22:12 kotecka zrobiła karierę karmiąc koteczka jareczka . Reszta to niebywały skandal . Wont z telewizji , karmiciele kotów i szczurów . Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Miała rację , ten pan mówi do siebie , okropny typ 23.10.07, 22:20 Niektórzy ludzie nie powinni pokazywac się w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne na szczescie ze sie nie zgodzil na nagranie !! 23.10.07, 22:22 bo te tasmy w nieokreslonych okolicznosciach napewno by zginely Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: na szczescie ze sie nie zgodzil na nagranie ! 23.10.07, 22:27 Może by nie zginęły, ale pewnie utknęły by w "korku" do późnych godzin nocnych. Emisja nastąpiłaby w godzinach największej oglądalności - tak koło 3:00. Odpowiedz Link Zgłoś
marber7 Re: na szczescie ze sie nie zgodzil na nagranie ! 24.10.07, 02:27 Juz raz napisałam na tym forum panie psie, że pani Kotecka dobrze by zrobiła panu marszałkowi, gdyby dostała jego "występ" nagrany bo mniej by stękał (nagranie moża poprawic wycinając sekundy stękania) i nie siedziałby jak kloc w fotelu, bo mozna "ruszyć" go kadrem...Uważałam pana Borusewicza za mądrego i przyzwoitego faceta, ale skoro robi aferę z technicznych wymogów - to chyba ma jakiś martyrologiczny uraz. Wszystkim nadetym facetom radze popatrzeć na trzeźwo na swoej publiczne występy, to może co dziesiąty zrozumie dlaczego na niego nie głosują. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: na szczescie ze sie nie zgodzil na nagranie ! 24.10.07, 08:04 marber7 Szczerze wątpię, że Pati Koti chciała w dobroci swojego serca umożliwić korektę techniczną nagrania, prędzej by to nagranie zginęło bądź się okazało słabej jakości, co już miewało miejsce, nieprawdaż? Ale lepiej przecież zaklinać rzeczywistość, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Miała rację , ten pan mówi do siebie , okropn 23.10.07, 22:26 Nie gorszy niż dziad będący jeszcze premierem. Widzieliśmy ile potrafi "na żywo" z Kwachem i Tuskiem. Mamle, powtarza się i zwykle gada nie na temat. Braciszek zresztą jeszcze gorszy. A co do urody... Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Straszny bufon z tego typa 23.10.07, 22:26 kaczor go reanimował, a teraz cymbał sie odgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Straszny bufon z tego typa 23.10.07, 22:27 Kaczora reanimował Buzek. I gdzie wdzięczność? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kawiarenka premiera 23.10.07, 23:52 Kawiarenka premiera. Miał Kwaczyński Hakoswkiego, lecz zamknęli pod nim jego. Ma teraz szuję Kusrkiego, od bolszewika gorszego! Ma też Maryjopolaków, w Krakowie buraków, wszaków. Lecz nie cały jego Kraków, więc testuje w Nakle sobie, jak siąść ludziom na wątrobie. Już nie wehrmacht dziadka Tuska, ale przeszłość jak od Ruska. To są specjaliści smrodu, do ogłupiania narodu. „Gryź w aortę i szkaluj wroga, wykorzystuj nawet Boga! Nie uszanuj ducha w grobie, na ikonę siknij sobie!” Im przyklepie głupi klecha, ma za friko, wszędzie krecha. Za potop i Arkę Noego do dzisiaj nagradzaj jego. „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, Ja tu rządzę „yes, yes, yes”! A w Krakowie Jan Maria Rokita to chłop mądry jak kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Maryję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę co mnie i kraj naraża na kpinę. Lecz żona za wężem plujem jak Ewa POdała mu jabłko z PiSiORnego drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp TVP Andrzej ? Jakis nowy kanal ? 23.10.07, 22:27 Hmm to sie nam tv rozwinel ;) Najpierw TVP Kultura, pozniej Historia i Sport a teraz TVP Andrzej :) To chyba jakis kanal z horrorami :) "...Potem, ok. godz. 20 zadzwonił do mnie prezes (TVP Andrzej) Urbański, który to potwierdził." Oj gazeto gazeto poprawcie sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: TVP Andrzej ? Jakis nowy kanal ? 23.10.07, 22:28 Hehehehe, słuszne spostrzeżenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Pati Koti jaką piękną kariere zrobiłabyś w PRLu 23.10.07, 22:28 A tak, jaki pech. Już niedługo znikniesz, mam nadzieję, na zawsze z TVP. Ech, jakbyś się wcześniej urodziła... A pomyś sobie jaką karierę zrobiłabyś w czasach stalinowskich. I Zbynio ziobro też by się w tamtych czasach pięknie odnalazł. A poważnie, skąd się takie świnie biorą?? Co im się tam kiełbie w tych zakutych łbach?? Kto takie coś wychował?? Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Pati Koti jaką piękną kariere zrobiłabyś w PR 23.10.07, 22:38 bultek napisał: Kto takie coś wychował?? a kto miał te wiochmenke wychowywac? ulica...upssss..zagroda ją wychowała.Pamietam jak jeszcze za reporterke robiła ..wiocha ze gnojem waliło z TV . Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Pati Koti jaką piękną kariere zrobiłabyś w PR 24.10.07, 10:53 bultek napisał: > A tak, jaki pech. > Już niedługo znikniesz, mam nadzieję, na zawsze z TVP. > > Ech, jakbyś się wcześniej urodziła... A pomyś sobie jaką karierę > zrobiłabyś w czasach stalinowskich. I Zbynio ziobro też by się w > tamtych czasach pięknie odnalazł. > > A poważnie, skąd się takie świnie biorą?? Co im się tam kiełbie w > tych zakutych łbach?? Kto takie coś wychował?? "A więc to jest ta nowa epoka? I takie kreatury płodzi?" (cesarz Franciszek Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pani Patrycja bardzo wstydliwa,, 23.10.07, 22:31 Nie chciała z marszałkiem na żywo;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardtom Re: Pani Patrycja bardzo wstydliwa,, 23.10.07, 22:42 a moze zrobic obywatelskie listy tych ktorzy z nadania jedynieslusznej partii w ostatnie dwa lata awansowali na jedyniesluszne stanowiska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Pani Patrycja bardzo wstydliwa,, 23.10.07, 23:23 ryszardtom napisał: > a moze zrobic obywatelskie listy tych ktorzy z nadania jedynieslusznej partii w > ostatnie dwa lata awansowali na jedyniesluszne stanowiska? :) Szkoda papieru. Za chwilę już ich nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 normalne przesladowanie! 23.10.07, 22:48 nalezy Borusewiczowi zwiekszyc dodatek kombatancki, tyle ostatnio ucierpial przez krwawych braci Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interwen.. 23.10.07, 22:50 PO-lityczna łajza,okazało się łajza pospolita,polacy nie lubią jawnych zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne czy pati koti odpowiedziała za te sprawe??? 23.10.07, 22:50 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031024/kraj/kraj_a_8.html fragment.."Patrycja Kotecka, dziennikarka "Życia Warszawy" została wczoraj przesłuchana w charakterze osoby podejrzanej. Prokuratura zarzuciła jej, że 23 marca spotkała się z pracownikiem sieci komórkowej Plusa i próbowała, oferując pieniądze, namówić go do przekazania billingów Lwa Rywina."... SPRAWA sprzed 4 lat!!! czy pan minister sprawiedliwosci umorzył ja za robienie laski????? Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v Dni jej policzone 23.10.07, 22:50 Numer to wywinął Borusewicz, w swym oreziu wyraznie dajac do zrozumienia na kogo głosować! A dni są policzone dla...PO,bo czas by słowo(obietnice wyborcze) ciałem sie stały, i nie sądzę by wytrwali dłużej niż PIS. Na Gronkiewicz -Walc józ warszawiacy są i tak porządnie wk...wieni, za 4miesieczne korki w całej Warszawie z powodu jednoczesnych kilku remontów i to na dwóch głownych arteriach, gdzie robotnicy w godzinach pracy(12.30-14.00) pili piwo zamiast pracowac(sam wielkrotnie widziałem jak pieciu robotników z 6 ciu któży tam sie znajdowali na odcinku 200 metrów Al. Jerozlimskich a szósty biegł z siatą piw z pobliskiego monopolu), tak gospodarzy PO, tak nadzoruje prace remontowe finansowane z naszych podatków w Warszawie. Możemy tylko podziekować wykształciuchom i inteligętnym inaczej za jej wybór na prezydenta stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Dni jej policzone 23.10.07, 23:08 elwis,jestes skończonym dupkiem i matołkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Dni jej policzone 23.10.07, 23:11 Pie..lisz Elwis. Nie podobają nam się korki ale jeszcze bardziej nam się nie podobały trzy lata kaczogrodu. Zresztą starczy popatrzyć na kogo głosowaliśmy w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Do elwis-v'a - tylko przeczytaj gamoniu !!!!!! 23.10.07, 23:37 Elwis, ty pisuarowa ciemnoto. Przed wielu, wielu laty zyl we Francji pewien madry czlowiek, ktory pisal madre ksiazki. ( Czy ty gamoniu wiesz, co to jest ksiazka ?). Ten madry czlowiek nazywal sie Wolter ( Francois Voltaire ). W jednej ze swych ksiazek Voltaire napisal - "Mam wielka pretensje do Boga. Czemu rodza sie ignoranci". Specjalnie dla ciebie ( uwaga Elwis, trudne slowo !! ) sparafrazuje slowa Voltaire'a - "Mam jedna pretensje do Boga. Czemu rodza sie kretyni i idioci". Te zmienione przeze mnie slowa Voltaire'a dotycza ciebie Elwis. Kaczynscy i Zero do Wronek!! Bez pozdrowien - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Do elwis-v'a - tylko przeczytaj gamoniu !!!!! 24.10.07, 11:05 kaczory11 napisał: > Elwis, ty pisuarowa ciemnoto. > Przed wielu, wielu laty zyl we Francji pewien madry czlowiek, ktory > pisal madre ksiazki. ( Czy ty gamoniu wiesz, co to jest ksiazka ?). > Ten madry czlowiek nazywal sie Wolter ( Francois Voltaire ). W > jednej ze swych ksiazek Voltaire napisal - "Mam wielka pretensje do > Boga. Czemu rodza sie ignoranci". Specjalnie dla ciebie ( uwaga > Elwis, trudne slowo !! ) sparafrazuje slowa Voltaire'a - "Mam jedna > pretensje do Boga. Czemu rodza sie kretyni i idioci". Te zmienione > przeze mnie slowa Voltaire'a dotycza ciebie Elwis. > > Kaczynscy i Zero do Wronek!! > > Bez pozdrowien - Kaczory11 Jeszcze co do Woltera, to możesz temu błaznu elwisowi uzupełnić, że jakby chciał coś znaleźć na ten temat w Encyklopedii (jeżeli wie, co to takiego), to może też szukac pod hasłem Francois Marie Arouet, bo tak się nazywał, a Voltaire to jego pseudonim literacki. Odpowiedz Link Zgłoś
julka661 Re: Dni jej policzone 23.10.07, 23:59 Skoro kaczor będąc prezydentem Warszawy trząsł dupskiem przed jakąkolwiek decyzją to ktoś musiał to zrobić za niego. Inwestycje, remonty itp. rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq hehe ty debilu pisdowski zaklamancu:))))) 24.10.07, 00:12 no beznadziejna ta gronkiewicz i PO i pewnie dlatego warszawiacy oddali 2x wiecej glosow na tuska niz na fafluniącego kaczora nie dalej jak w ostatnią niedzielę:DDDDDDDDD kurde czlowieku mózg w majtach nosisz??? to go przewietrz czasem, bo ludzie mają zlewę z kolejnego pisuarowego debila:))))) to samo z tym borusewiczem. wez młotku porownaj najpierw te oredzia, nie mówiąc o innych wypowiedziach, w tym prezydenta rzekomo wszystkich Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 No i masz decyzje Bufetowej o stadionie POjebańcu 24.10.07, 11:42 głosujący za granica oddawali głosy na liste warszawską, duze poparcie dla PO przełożyło się na wynik Bufetowej więc się nie podniecaj bo ci stanie łajzo Odpowiedz Link Zgłoś
inzy-nier Re: Dni jej policzone 24.10.07, 12:45 Ty cieciu malinowy Waltz nadrabia lata nieudolnisci L. Kaczynskiego, gdy wszystko zostalo wstrzymane. A co, moze jeszcze ma stac nad robotnikami jakies firmy i ich osobiscie pilnowac palancie? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Patrycja Kotecka pierwsza do leczenia na głowę 23.10.07, 22:53 I niech mi pisbolszewia nie wmawia, że nie uprawia sabotażu. Giwi możesz zgłosić się do Patrycji Koteckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrainf Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interwen.. 23.10.07, 22:56 Ziobro to nawet na nią nie chce splunąć,a pani K.to niech łatwo sobie dobrego adwokata, będzie jej potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interwen.. 23.10.07, 22:56 Borusewicz to kmiot Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne jesli Borusewicz to knot, to ty smiec z PiSdowa 23.10.07, 23:05 wiesz dlaczego przegraliscie i nikt nigdy na was juz nie zaglosuje????bo smieci w Polsce na kopy i nie ma kto ich wywozic Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: jesli Borusewicz to knot, to ty smiec z PiSdo 23.10.07, 23:06 juz nawet polowy nie bedziecie miec glosow w nastepnych wyborach, bo glupie stare babcie powymieraja, bedziecie glosowac sami na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 młodzi pokaochają starych dziadków z LiD :) 23.10.07, 23:14 nikt nie pokocha już twojej lewizny tam same cieniasy teraz - patrz Olejniczak Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zamieszanie wokół orędzia Borusewicza. Interw 24.10.07, 10:57 bokassa napisał: > Borusewicz to kmiot Ty PiSowski błaźnie! Gdyby nie tacy jak Borusewicz, śp. Jacek Kuroń, Mochnik i inni opluwani przez takich jak ty, to zamiast wypisywać głupoty na forum GW, której tak nienawidzisz, to mógłbyś w istniejący nadal PRL u pobawić się co najwyżej swoim fiutem! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Ale w czym jest problem ? 23.10.07, 23:04 Przecież wystąpił po przemówieniu premiera, znał jego treść i wypadłby o wiele lepiej gdyby nie szedł na żywo ;) Bał się że go nie puszczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Aż dziw, że Kotecka nie odegrała sceny Rejtana 23.10.07, 23:04 Gdyby nagranie miało pójść z Warszawy, to pewnie Kotecka odegrałaby scenę Rejtana z obrazu Matejki. Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: Aż dziw, że Kotecka nie odegrała sceny Rejtan 23.10.07, 23:17 Scenę Rejtana to odegrał Borusewicz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Aż dziw, że Kotecka nie odegrała sceny Rejtan 23.10.07, 23:31 maruda.r napisał: > > Gdyby nagranie miało pójść z Warszawy, to pewnie Kotecka odegrałaby > scenę Rejtana z obrazu Matejki. To mogłoby być ciekawe. Cycki Pati-Koti na dywanie radiokomitetu... Odpowiedz Link Zgłoś
brromba Trzeba jakoś usprawiedliwić Pana Borusewicza 23.10.07, 23:04 To wystąpienie było żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne lepsze niz "oczywista oczywistosc" i bez mlaskania 23.10.07, 23:08 brromba napisał: > To wystąpienie było żałosne. ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Trzeba jakoś usprawiedliwić Pana Borusewicza 24.10.07, 10:50 Nie oddaje kasy mamusi, więc go chociaz na klej do protez stać. Odpowiedz Link Zgłoś