bodozec pokraczny kartofel na kaczych łapach nie przemówi 03.11.07, 00:18 co za rozpacz !! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekpol Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 00:18 to wstyd miec takiego prezydenta, glupi, niewygadany, kordupel i jeszcze w ust smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 najlepiej niech juz zamilknie 03.11.07, 00:26 i nic nie mowi i niech tez nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 tusk niech spada,wotum nieufnosci dla kretacza *}* 03.11.07, 00:52 gekon1979 napisał: > i nic nie mowi > i niech tez nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 00:31 panowie k wpadli w przygnębienie dla poprawy tego stanu doradzam spacery po wysokiej trawie Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nudzi mi się bez Jarka........... 03.11.07, 00:34 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606486.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 00:37 I pies go trącał. Akto go chce słuchać. Jak będzie tak mówił jak braciszek o "putinadzie" to kabareciarze zrobią strajk, że im chleb zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: pies je bal 03.11.07, 01:19 dyletanckie myslenie jak cale PiSiorowo: kaczynszczyzna z malej litery jak ich male mozdzki, maly wzrost, mali nieszczesliwi ludzie, takie male gowienka, takie male NIC > Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: pies je bal agentw od Po *} 03.11.07, 01:20 *> i ciebie tez , a sio ! *} Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: pies je bal agentow od PO *}*************** 03.11.07, 07:51 nie powtarzaj się. CZEKAJ! MY TO JUŻ WIEMY. Odpowiedz Link Zgłoś
suniemie.lk będzie, będzie, lepiej żeby był 03.11.07, 00:43 zaoszczędzi sie czasu i pieniędzy podatników Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald A masz "mózg"? 03.11.07, 00:43 schwarze_sonne napisał: > maniekpol napisał: > > > kordupel jeden > wali ch..owi tak samo z ryja jak z dupy rozru..ej przez gej bombera 0 Pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 00:52 żadna strata jak ktoś jest stęskniony przemówienia to może sobie puszczać do oporu www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102a Bez laski ! Kaczka dziwaczka !!! 03.11.07, 01:01 Kancelaria prezia zamiast VIAGRY powinna zamowic PAMPERSY dla Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102a Kaczka dziwaczka !!! 03.11.07, 01:02 Kancelaria prezia zamiast VIAGRY powinna zamowic PAMPERSY dla Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
11111 To oczywiste - on mówi tylko wieczorem 24 grudnia 03.11.07, 01:13 Jak wiadomo na codzień mamy: kwa,kwa,kwaaaaaa,kwaa,kwa,kwa,kwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a moze jest inny powod 03.11.07, 01:16 jak to badziewie niskoskanalizowane, morde ma za blisko dupy i mu zajezdza jak z dupy po sliwkach, zeby nie pluc w mikrofony wolal zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 siedz cicho agencie z Gw/Po= nocna zmiana *} 03.11.07, 01:19 mamy dosyc jatrzenia narodu,stracilismy znowu 15 lat , po..bance } Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 01:24 Autor: katolik_polski1 02.11.07, 19:59 Poznamy Tuska po jego czynach ! Duzo naobiecywal ,czy duzo zrealizuje ? -------- To nie Tusk ma realizowac ale ludzie maja sie wziac do roboty! Tusk jest tylko od umozliwienia ludziom osiagniecia celu. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 01:27 Popieram braci Kaczynskich,przez 2lata opluwano ich w kraju i na swiecie ,i kto to robil? Robili to niby Polacy ktorzy poczuli strach przed prawda.Obecnie zlodzieje ,liberalowie wywrotowcy z 92r maja czelnosc oczekiwac jakegos pieknego gestu.Jak moze polski Prezydet w polskim Sejmie gratulowac szwabskemu premierowi- ludzie opamietajcie sie Polska zasluzyla sobie na lepsza partie jak zdradziecka ,szowinistyczna wobec polakow zbieranine nazywajaca sie PO.Prosze podac chociaz jedna osobe w tej zgraji ktora cos dobrego zrobila dla Ojczyzny.Tylko klamstwa, podjudzanie i czkanie na CUD, niedoswidczonej mlodziezy to moze i imponuje bo i tak niemaja za grosz patriotyzmu ale tym ktorzy walczyli o sprawiedliwa Polske to czas mobilizacji i trzeba wkrotce te zlodziejska c.holote pogonic z naszego kraju . Tak nam dopomoz BOG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 01:45 Biedi kaczyńscy, jak takich obrońców majom(!) Dobrego katolika poznać po wołaniu o boską pomoc. Biedny ten BOG. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 01:53 barwro5 napisał: > Popieram braci Kaczynskich,przez 2lata opluwano ich w kraju i na > swiecie ,i kto to robil? ja ... j a ... ty qwo pedalska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 01:56 barwro5 napisał: > Popieram braci Kaczynskich, a ja ich nienawidze i chce zabić ... i zabije sqwysynow... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald LOL 03.11.07, 01:59 schwarze_sonne napisał: > barwro5 napisał: > > > Popieram braci Kaczynskich, > a ja ich nienawidze i chce zabić ... i zabije sqwysynow... A nie lepiej najpierw nauczyć się własny tyłek podcierać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 01:47 A poza tym to: "kaczka - sr-aczka" - potwierdza się ! Odpowiedz Link Zgłoś
ivane11 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 01:54 jakże się cieszę!jednego je...a mniej do wypowiedzi;zresztą, co on by mógł powiedzieć?... sam uznał,że już nic Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Prezydent Wałęsa poznał się na dziwaczkach... 03.11.07, 02:03 To jest tylko ciąg dalszy. Widać że idą ku samo zatopieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnooki Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 02:16 Boi się "kiboli" a brat już ich zna trochę więc drugi raz może dostać od tych co za plecami Tuska będą siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Prezydent ma rację , PO to nieszczęscie dla Polski 03.11.07, 02:32 Co taki Czuma z PO i jego rodzina wygadywała na Kaczyńskich w ułomnej i obrzydliwej kampani wyborczej to obraża ludzkie pojęcie . Platforma to nieszczęscie dla biednej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
markowa Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 02:47 Przepraszam za słońce, przepraszam za deszcz, przepraszam za co tylko, ty, zwany prezydentem chcesz... I lepiej na duszy??? No, do tego by czuć lepiej na duszy, trzeba ją mieć!!! Spieprzający DZIAD ma duszę??? Cieszę się, że ten, o którym mowa, nie przemówi na pierwszym posiedzeniu Sejmu Mojej Najjaśniejszej Rzeczypospolitej... O Niej, a tym bardziej w Jej Imieniu, mówić mogą nie szczury, lecz zacni Polacy! To dobra wróżba, że zamilknie na wieki. I odtąd mądre słowa, ja i moje dzieci, słyszeć będą... A nie niezborny...tralalabęc. Nie powiem co, bo to będzie tak, jak z tym kartoflem... Wiwat Polska!!! Wiwat wszystkie Stany! Na pohybel z tralalalabęc! Radość z tego, że fiusty są tralalalakiwaniem...Ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy No to wspaniale... 03.11.07, 02:49 Co by powiedział nasz językoznawca??? Odpowiedz Link Zgłoś
markowa Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 02:55 obraziło sie, maleństwo, buźka nie jest w stanie wysłowić: poźdlawiam polakuf... niech posłucha w niedzielę Ojca Świętego w niedzielę na Placu Świetego Piotra w Rzymie, może się wieeeeeele nauczyć, jak mówić... ale wiem, trauma, mówić trudno... Pyta mnie dziecko: czy to jest prezydent nasz, czy pisu? a jak sądzisz mądry młody człowieku??? I co ten młody człowiek mówi?? Jaki koń, jaki kartofel, każdy widzi... smutne, ale prawdziwe spieprzaj dziadu, tralalala! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 03:13 koloratura1 napisała: > Jeszcze by się, biedny, rozpłakał... Raczej nie dal rady z biegunka.....to jego specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna dwa kurduple to najwieksze chamy polskiej polityki 03.11.07, 03:14 Jarek bedzie przemawial i opluwal wszystkich, moze nawet swoich, musze przyznac, ze nie wiem na jakiej podstawie odchodzy premier ma jeszcze prawo szczekania. Odpowiedz Link Zgłoś
markowa Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 03:21 Jestem wnukiem ułana,który walczył z bolszewikami w wojnie polsko- bolszewickiej w Armii Generała Andersa, synem ułana, który w Nowogródzkiej Brygadzie Kawalerii stawił czoła sowiecko-niemieckiej nawałnicy... Wychowany jestem w szacunku dla Nasjjaśniejszej Rzeczpospolitej... W zwiazku z tym..., ma alergię, gdy tę Moją Ojczyznę próbują zawłądnąć nikczemne, małostkowe karły, stwory pokroju putruf (tfu!!! za przeproszeniem, Boże, uchowaj!)i innych znanych z sączenia, tj.PISania jadu pogardy i nienawiści do zwykłych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś